שאלון

שאלון ../images/Emo98.gif

הכי יפה: הכי משמח: הכי מעציב: הכי מצחיק: הכי צבע: הכי להקה: הכי זמר: הכי זמרת: הכי תכנית טלוויזיה: הכי סרט: הכי פריט לבוש: הכי אביזר: הכי אתר אינטרנט: הכי כייפי: הכי קשה: הכי מעצבן: הכי מרגיע: הכי שיר: הכי ספר: הכי חבר: הכי חברה: הכי נוף: הכי ארץ: הכי עיר: הכי חיה: הכי בילוי שאלון שבועות קצת בכללי: -שמך? -גיל: -גובה: -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? -יומולדת: -צבע אהוב: -מאכל אהוב: -מזל: -ארץ: -עיר: שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? -פורום שבועות? -פורום משהו בנושא שבועות? -לפתוח כאן שרשור מיוחד? -להוסיף עוד אייקונים? איזה? שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע? את אוהבת ים? מדוע? מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? את קוברת אנשים בחול בים חיים? מה עדיף - ארטיק או גלידה? מדוע? בים, את פוגשת הרבה בנים? את מתחילה איתם, או שהם איתך? בסוד, נכון רובם ערסים? את שוחה רחוק בים? את יודעת לשחות? ממתי? איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? טבעת פעם? איך? את אוהבת אבטיח? אפרסק? מנגו? תותים? מתי את קמה בחופשים? למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? את לא משקרת, נכון? עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? הים הוא מקום רומנטי לדעתך? את אוהבת שקיעות? וגם זריחות? מה יותר עדיף מהנ"ל? יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? מדוע? את חמודה? ידעתי את אוהבת להשתזף? מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? את שוחה לעיתים בלילה? שחית פעם בעירום? אם לא, את רוצה בעתיד? את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? וקרם הגנה?

שאלון#2

שם: גיל: איזור מגורים: מצב רוח: תמונה שלך: בכמה שפות את יודעת להגיד "אני אוהבת אותך", ובאיזה? מתי קמת היום? כמה שעות שינה את ישנה בממוצע בלילה? מה השיא שלך במספר שעות שינה? מה השיא שלך במספר שעות ללא שינה? ספר שאת קוראת: צבע חזיה (אני מחדשת חח): צבע מצעים: שיר שאת שומעת עכשיו: גלידה אהובה: בירה מועדפת: מאכל אהוב של אמא: תכנית ילדים אהובה: סרט מצוייר אהוב: איזה פלאפון יש לך? קפה - כמה סוכר? מה הדבר שהכי יכול להוריד לך חשק מיני? משורר/ת אהוב/ה: שיר שהולך איתך לכל מקום (פיזית או בלב): מנגנת על משהו? על מה? יש לך הומור עצמי? האדם שלראות אותו מחייך עושה אותך מאושרת ברגע: האדם שהחיבוק שלו הכי מרגיע אותך: חוטיני - סקסי בטירוף או פיכס? חוטיני - נוח או מציק? ג'ינסים או דגמ"חים? דיסקמן או שיכלולים (אם.פי3, אייפוד..)? וידאו או די.וי.די? דייט - ארוחה במסעדה או היזרקות בים? שוקולד - חלב או לבן? שיער אסוף או פזור? בקיץ - לישון עם סדין או עם מזגן ופוך? שניצל - עוף או תירס? ללבוש שמלה - לעולם לא או יש מצב? ים או בריכה? בגד ים - בקיני או שלם? אורז או פתיתים? חגורת גאווה - רק במצעד או מתי שבא? פיצה או פסטה? אפרסק או נקטרינה? עגבניה או מלפפון? לספגטי - רוטב עגבניות או פטריות? יין - אדום או לבן? מיץ פטל או ענבים? קולה - דיאט או רגיל? דאודורנט - ספריי או סטיק? טמפונים או פדים? מחברת או קלסר? מתי בפעם האחרונה... חייכת? בכית מעצב? בכית מאושר? התעצבנת נורא? הרגשת מאוהבת? הרגשת נאהבת? הרגשת סקסית? ראית סרט שריגש אותך? דפקת הופעה? לאן? את מקבלת את נטייתך המינית? מרגישה מספיק חזקה להתמודד עם הומופוביה ודעות קדומות? נתקלת פעם בהומופוביה שכוונה אלייך? ספרי: עברת תהליך מסויים עם המשפחה כשגילו על נטיותייך? ועכשיו - המשפחה מקבלת? כשהחברות מדברות על בנים, את מרגישה חופשייה לדבר על בנות? יש לך קרוב/ת משפחה שיש לו/לה נטיה חד-מינית? מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל בחורה? מרגישה חופשייה להתנשק וללכת יד ביד ברחוב? איפה את מרגישה הכי בטוח להיות מי שאת?

dors

New member
שדגכ

שם: דור גיל: 18 איזור מגורים: חולון מצב רוח: סבביבבי תמונה שלך: יש בכמה שפות את יודעת להגיד "אני אוהבת אותך", ובאיזה? עברית מתי קמת היום? ב 11 נדמה לי כמה שעות שינה את ישנה בממוצע בלילה? כמה שבא לי מה השיא שלך במספר שעות שינה? לאיודע מה השיא שלך במספר שעות ללא שינה? כנל ספר שאת קוראת: לא קורא צבע חזיה (אני מחדשת חח): שחור צבע מצעים: כחול שיר שאת שומעת עכשיו: רדיו גלידה אהובה: כלמיני בירה מועדפת: לאיודע מאכל אהוב של אמא: רוב הדברים תכנית ילדים אהובה: אני לא צופה בתוכניות ילדים בזמני הפנוי
סרט מצוייר אהוב: כנל איזה פלאפון יש לך? C380 קפה - כמה סוכר? 2 תודה מה הדבר שהכי יכול להוריד לך חשק מיני? לאיודע לא בדקתי משורר/ת אהוב/ה: אני לא חובב משוררים שיר שהולך איתך לכל מקום (פיזית או בלב): לאיודע מנגנת על משהו? על מה? על העצבים [חה-חה-חה אני כה משעשע] יש לך הומור עצמי? בטח האדם שלראות אותו מחייך עושה אותך מאושרת ברגע: הילה האדם שהחיבוק שלו הכי מרגיע אותך: חיבוקים לא מרגיעים אותי חוטיני - סקסי בטירוף או פיכס? סבבה חוטיני - נוח או מציק? לא ניסיתי ג'ינסים או דגמ"חים? ג'ינסים דיסקמן או שיכלולים (אם.פי3, אייפוד..)? שיכלולים וידאו או די.וי.די? דוד דייט - ארוחה במסעדה או היזרקות בים? אוכל כמובן שוקולד - חלב או לבן? בדרך כלל חלב שיער אסוף או פזור? לאיודע בקיץ - לישון עם סדין או עם מזגן ופוך? מזגן שניצל - עוף או תירס? בדרך כלל תירס ללבוש שמלה - לעולם לא או יש מצב? יש מצב ים או בריכה? אף אחד מהם בגד ים - בקיני או שלם? תלוי על מי אורז או פתיתים? לאיודע חגורת גאווה - רק במצעד או מתי שבא? מתי שבא פיצה או פסטה? שניהם אפרסק או נקטרינה? לאיודע עגבניה או מלפפון? שניהם, נכין סלט לספגטי - רוטב עגבניות או פטריות? פטריות יין - אדום או לבן? אף אחד מהם מיץ פטל או ענבים? ענבים קולה - דיאט או רגיל? רגיל דאודורנט - ספריי או סטיק? סטיק טמפונים או פדים? לא החלטתי מחברת או קלסר? אף אחד מהם מתי בפעם האחרונה... חייכת? היום בכית מעצב? לא יודע בכית מאושר? כנל התעצבנת נורא? לאיודע הרגשת מאוהבת? תמיד הרגשת נאהבת? תמיד הרגשת סקסית? תמיד ראית סרט שריגש אותך? אני גבר סרטים לא מרגשים אותי
דפקת הופעה? לאן? מה את מקבלת את נטייתך המינית? אני משתדל זה ממש קשה מרגישה מספיק חזקה להתמודד עם הומופוביה ודעות קדומות? מה נתקלת פעם בהומופוביה שכוונה אלייך? ספרי: לא עברת תהליך מסויים עם המשפחה כשגילו על נטיותייך? מה ועכשיו - המשפחה מקבלת? די עזבו אותי כשהחברות מדברות על בנים, את מרגישה חופשייה לדבר על בנות? אין לי חברות יש לך קרוב/ת משפחה שיש לו/לה נטיה חד-מינית? לא שידוע מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל בחורה? עיניים, אבל גם אצל בחורים
מרגישה חופשייה להתנשק וללכת יד ביד ברחוב? למה לא איפה את מרגישה הכי בטוח להיות מי שאת? ברוב המקומות

:O

שם: הילה גיל: :< איזור מגורים: טבריה מצב רוח: סבבה תמונה שלך: הנה השיער שלי
בכמה שפות את יודעת להגיד "אני אוהבת אותך", ובאיזה? לא ספרתי ולא אספור לעולם (כי אין לי כוח) מתי קמת היום? 10 כמה שעות שינה את ישנה בממוצע בלילה? לא הרבה מה השיא שלך במספר שעות שינה? אנאערף. מה השיא שלך במספר שעות ללא שינה? לא יודעת!! ספר שאת קוראת: 'נשים מדברות' צבע חזיה (אני מחדשת חח): שחור צבע מצעים: משהו ורדרד שיר שאת שומעת עכשיו: מוניקה סקס - טרף קל גלידה אהובה: מקדונלדס 3> בירה מועדפת: איכס מאכל אהוב של אמא: פירה/כנפיים תכנית ילדים אהובה: ארתור 3> סרט מצוייר אהוב: אנאערף איזה פלאפון יש לך? נוקיה 3100 קפה - כמה סוכר? 2 מה הדבר שהכי יכול להוריד לך חשק מיני? O:
משורר/ת אהוב/ה: צ שיר שהולך איתך לכל מקום (פיזית או בלב): לא יודעת מנגנת על משהו? על מה? לא יש לך הומור עצמי? בטח האדם שלראות אותו מחייך עושה אותך מאושרת ברגע: כל מיני האדם שהחיבוק שלו הכי מרגיע אותך: דור חוטיני - סקסי בטירוף או פיכס? סבבה חוטיני - נוח או מציק? סבבה ג'ינסים או דגמ"חים? שניהם סבבה דיסקמן או שיכלולים (אם.פי3, אייפוד..)? אמפי3 סבבה וידאו או די.וי.די? למיאכפת דייט - ארוחה במסעדה או היזרקות בים? בריכה יהיה סבבה שוקולד - חלב או לבן? חלב שיער אסוף או פזור? תלוי במצב השיער בקיץ - לישון עם סדין או עם מזגן ופוך? מזגן ופוך
שניצל - עוף או תירס? תירס ללבוש שמלה - לעולם לא או יש מצב? יש מצב ים או בריכה? בריכה בגד ים - בקיני או שלם? בקיני אורז או פתיתים? אורז חגורת גאווה - רק במצעד או מתי שבא? מתי שבא פיצה או פסטה? פיצה אפרסק או נקטרינה? צ עגבניה או מלפפון? עגבניה לספגטי - רוטב עגבניות או פטריות? שמנת עם פטריות. אני מכינה את זה הכי טעים ביקום יין - אדום או לבן? לא תודה מיץ פטל או ענבים? ענבים קולה - דיאט או רגיל? רגיל דאודורנט - ספריי או סטיק? ספריי טמפונים או פדים?
מחברת או קלסר? עדיף מחברת כי אני מפסיקה להשקיע בקלסר אחרי בערך שבוע מתי בפעם האחרונה... חייכת? היום בכית מעצב? לא זכור בכית מאושר? כנ"ל התעצבנת נורא? כנ"ל הרגשת מאוהבת? היום? הרגשת נאהבת? כשברעם קרץ לי
(הוא בעצם העביר מסר שהוא- 'אני אוהב אותך הכי בעולם'. סתם ):) הרגשת סקסית? חחחח ראית סרט שריגש אותך? צופן דה וינצ'י קצת ריגש
דפקת הופעה? לאן? DDD:: את מקבלת את נטייתך המינית? משתדלת? מרגישה מספיק חזקה להתמודד עם הומופוביה ודעות קדומות?
נתקלת פעם בהומופוביה שכוונה אלייך? ספרי: למה שהומופובייה תכוון אליי ;[ עברת תהליך מסויים עם המשפחה כשגילו על נטיותייך? לא מספרים לי משהו פה ועכשיו - המשפחה מקבלת? חחח כשהחברות מדברות על בנים, את מרגישה חופשייה לדבר על בנות? אני פורשת בשיא יש לך קרוב/ת משפחה שיש לו/לה נטיה חד-מינית? מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל בחורה? מרגישה חופשייה להתנשק וללכת יד ביד ברחוב? איפה את מרגישה הכי בטוח להיות מי שאת?

dors

New member
פירה../images/Emo99.gif כנפיים../images/Emo99.gif

ספגטי עם פטריות

come on let's twist again

גיל: 17. איזור מגורים: נגב. מצב רוח: עאא. בסדר. תמונה שלך: חבל על העיניים. בכמה שפות את יודעת להגיד "אני אוהבת אותך", ובאיזה? 2. נחשו. מתי קמת היום? 6:30. כמה שעות שינה את ישנה בממוצע בלילה? 4. מה השיא שלך במספר שעות שינה? 12? מה השיא שלך במספר שעות ללא שינה? 60 ומשהו. ספר שאת קוראת: "חלום מספר 9". צבע חזיה (אני מחדשת חח): לבן. צבע מצעים: כתום מוזר. שיר שאת שומעת עכשיו: Chuck Berry - Lets Twist Again. גלידה אהובה: יוגורט. בירה מועדפת: קורונה. מאכל אהוב של אמא: פיצה. תכנית ילדים אהובה: המומינים. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות, היפה והחיה. איזה פלאפון יש לך? כחול וקטן. קפה - כמה סוכר? - מה הדבר שהכי יכול להוריד לך חשק מיני? אוהו. שיר שהולך איתך לכל מקום (פיזית או בלב): Wish You Were Here של פינק פלויד. מנגנת על משהו? על מה? מזמן לא. יש לך הומור עצמי? לא. האדם שלראות אותו מחייך עושה אותך מאושרת ברגע: ... האדם שהחיבוק שלו הכי מרגיע אותך: ... חוטיני - סקסי בטירוף או פיכס? סקסי בטירוף על אחרות. חוטיני - נוח או מציק? שניהם. ג'ינסים או דגמ"חים? ג'ינסים. דיסקמן או שיכלולים (אם.פי3, אייפוד..)? שניהם. וידאו או די.וי.די? DVD. דייט - ארוחה במסעדה או היזרקות בים? שניהם. שוקולד - חלב או לבן? לבן. שיער אסוף או פזור? אסוף. בקיץ - לישון עם סדין או עם מזגן ופוך? מזגן ופוך, כמובן. שניצל - עוף או תירס? עוף, אבל צמחונית. ללבוש שמלה - לעולם לא או יש מצב? איכס, רק עליי. ים או בריכה? ים. בגד ים - בקיני או שלם? על אחרות בקיני. אורז או פתיתים? פתיתים. חגורת גאווה - רק במצעד או מתי שבא? מתי שבא. פיצה או פסטה? פיצה. אפרסק או נקטרינה? אפרסק. עגבניה או מלפפון? קשה קשה. לספגטי - רוטב עגבניות או פטריות? ^^ יין - אדום או לבן? לבן. מיץ פטל או ענבים? פטל. קולה - דיאט או רגיל? רגיל, אבל עם הדיאטה אין ברירה. :X דאודורנט - ספריי או סטיק? סטיק. טמפונים או פדים? טמפונים. מחברת או קלסר? קלסר זה למסודרים, אז לא. מתי בפעם האחרונה... חייכת? היום. בכית מעצב? בלוויה, לפני חודש. בכית מאושר? אף פעם. התעצבנת נורא? היום. הרגשת מאוהבת? לפני שנה. הרגשת נאהבת? לא יודעת. הרגשת סקסית? בגלגול הקודם, כנראה. ראית סרט שריגש אותך? מזמן. דפקת הופעה? לאן? איכס.

ל א ק י

New member
ימח שמו של משרד החינוך

שם: גיל: 16 וחצי איזור מגורים: מגדל העמק מצב רוח: פסדר תמונה שלך: אין צורך בכמה שפות את יודעת להגיד "אני אוהבת אותך", ובאיזה? עברית אנגלית רוסית מתי קמת היום? 9 ומשו כמה שעות שינה את ישנה בממוצע בלילה? 5 מה השיא שלך במספר שעות שינה? 12 ככה מה השיא שלך במספר שעות ללא שינה? קצת מעל 48 ספר שאת קוראת: צופן דה וינצ'י צבע חזיה (אני מחדשת חח): לבן צבע מצעים: אדום שיר שאת שומעת עכשיו: Simple Plan - Perfect World גלידה אהובה: לאיודעת בירה מועדפת: לאיודעת מאכל אהוב של אמא: מ הבשר שיש עכשיו ואורז שיש עכשיו :O תכנית ילדים אהובה: לאיודעת סרט מצוייר אהוב: לאיודעת איזה פלאפון יש לך? סוני אריקסון טי630 קפה - כמה סוכר? לא שותה קפה מה הדבר שהכי יכול להוריד לך חשק מיני? לאיודעת משורר/ת אהוב/ה: ירוןאחר שיר שהולך איתך לכל מקום (פיזית או בלב): לאיודעת מנגנת על משהו? על מה?לא יש לך הומור עצמי?ח כן האדם שלראות אותו מחייך עושה אותך מאושרת ברגע: נתנאל האדם שהחיבוק שלו הכי מרגיע אותך: נתנאל חוטיני - סקסי בטירוף או פיכס? לאיודעת חוטיני - נוח או מציק? מציק ג'ינסים או דגמ"חים? ג'ינסים דיסקמן או שיכלולים (אם.פי3, אייפוד..)? אייפוד וידאו או די.וי.די? דיוידי דייט - ארוחה במסעדה או היזרקות בים? ים שוקולד - חלב או לבן? חלב שיער אסוף או פזור? פזור בקיץ - לישון עם סדין או עם מזגן ופוך? סדין ומזגן שניצל - עוף או תירס? עוף ללבוש שמלה - לעולם לא או יש מצב? ישמצב ים או בריכה? ים בגד ים - בקיני או שלם? בקיני אורז או פתיתים? אורז חגורת גאווה - רק במצעד או מתי שבא? פיצה או פסטה? פסטה אפרסק או נקטרינה? אפרסק עגבניה או מלפפון? עגבניה לספגטי - רוטב עגבניות או פטריות? עגבניות יין - אדום או לבן? אדום מיץ פטל או ענבים? ענבים קולה - דיאט או רגיל? רגיל דאודורנט - ספריי או סטיק? סטיק טמפונים או פדים? פדים מחברת או קלסר? מחברת מתי בפעם האחרונה... חייכת? כשנתנאל היה פה בכית מעצב? לאיודעת בכית מאושר? לאיודעת התעצבנת נורא? לאיודעת הרגשת מאוהבת? עכשיו הרגשת נאהבת? לפני שהוא הלך הרגשת סקסית? לאיודעת ראית סרט שריגש אותך? לאיודעת דפקת הופעה? לאן? לאיודעת את מקבלת את נטייתך המינית? כן מרגישה מספיק חזקה להתמודד עם הומופוביה ודעות קדומות? כן[?] נתקלת פעם בהומופוביה שכוונה אלייך? ספרי: עוד לא ראיתי סיבה שהיא תכוון אלי
עברת תהליך מסויים עם המשפחה כשגילו על נטיותייך? לא?
ועכשיו - המשפחה מקבלת? בטח כשהחברות מדברות על בנים, את מרגישה חופשייה לדבר על בנות? למה אני צריכה לדבר על בנות?
יש לך קרוב/ת משפחה שיש לו/לה נטיה חד-מינית? לא יודעת לא שאלתי מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל בחורה? אף פעם לא חשבתי על זה למען האמת.. מרגישה חופשייה להתנשק וללכת יד ביד ברחוב? בטח [?] איפה את מרגישה הכי בטוח להיות מי שאת? בבית הילה רוצה לספר לנו משו?

R e A

New member
הלו

שם: רע גיל: 17 איזור מגורים: גן יבנה מצב רוח: סבבה תמונה שלך: החלטתי לגוון [פרסומת סמויה] בכמה שפות את יודעת להגיד "אני אוהבת אותך", ובאיזה? חח טוב אממ, עברית, אנגלית, ספרדית, צרפתית וערבית נראה לי. מתי קמת היום? אחת כמה שעות שינה את ישנה בממוצע בלילה? 5-7 מה השיא שלך במספר שעות שינה? 15 נראה לי מה השיא שלך במספר שעות ללא שינה? אממ הרבה ספר שאת קוראת: לא קורא צבע חזיה (אני מחדשת חח): צבעי הגאווה צבע מצעים: כחול שיר שאת שומעת עכשיו: לא שומע גלידה אהובה: אממ וניל עוגיות בירה מועדפת: אין משהו מועדף [אבל מכבי זה גועל נפש] מאכל אהוב של אמא: קציצות ברוטב, סלט כרוב, תפוחי אדמה עם עוף תכנית ילדים אהובה: אריזה משפחתית, ארתורר!!!! סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה
איזה פלאפון יש לך? משהו ישן [צבעוני לפחות] קפה - כמה סוכר? 2-2 וחצי מה הדבר שהכי יכול להוריד לך חשק מיני? הרכזת שכבה משורר/ת אהוב/ה: אנערף שיר שהולך איתך לכל מקום (פיזית או בלב): כל מיני:X מנגנת על משהו? על מה? לא יש לך הומור עצמי? כן האדם שלראות אותו מחייך עושה אותך מאושרת ברגע: עופרי
האדם שהחיבוק שלו הכי מרגיע אותך: מממממממממ חוטיני - סקסי בטירוף או פיכס? סקסי בטירוף חוטיני - נוח או מציק? לא בדקתי לאחרונה ג'ינסים או דגמ"חים? לא זה ולא זה [אם משהו אז ג'ינסים] דיסקמן או שיכלולים (אם.פי3, אייפוד..)? אמפי וידאו או די.וי.די? דיוידי דייט - ארוחה במסעדה או היזרקות בים? ים שוקולד - חלב או לבן? לבן שיער אסוף או פזור? פזור בקיץ - לישון עם סדין או עם מזגן ופוך? סדין [אם היה לי מזגן אז פוך
] שניצל - עוף או תירס? תירססססססס!!! עם הרבה חומוס ללבוש שמלה - לעולם לא או יש מצב? אממממ ים או בריכה? ים בגד ים - בקיני או שלם? מה אורז או פתיתים? פתיתים חגורת גאווה - רק במצעד או מתי שבא? לא יודע פיצה או פסטה? פיצה אפרסק או נקטרינה? כלום עגבניה או מלפפון? עגבניה לספגטי - רוטב עגבניות או פטריות? עגבניות יין - אדום או לבן? אדום מיץ פטל או ענבים? פטל קולה - דיאט או רגיל? רגיל דאודורנט - ספריי או סטיק? ספריי טמפונים או פדים? ח מחברת או קלסר? ספירלה מתי בפעם האחרונה... חייכת? מקודם בכית מעצב? אממ לא לפני הרבה זמן בכית מאושר? בטח באיזה משחק של מכבי התעצבנת נורא? אתמול הרגשת מאוהב? כל יום הרגשת נאהב? כל יום הרגשת סקסי? כל יו..סתם אנערף ראית סרט שריגש אותך? מאסר עולם אנערף דפקת הופעה? לאן? מה את מקבלת את נטייתך המינית? כן מרגישה מספיק חזקה להתמודד עם הומופוביה ודעות קדומות? ברור נתקלת פעם בהומופוביה שכוונה אלייך? ספרי: חחחח אני מתחיל להבין מאיפה השאלון נלקח:X עברת תהליך מסויים עם המשפחה כשגילו על נטיותייך? לא ועכשיו - המשפחה מקבלת? כן כשהחברות מדברות על בנים, את מרגישה חופשייה לדבר על בנות? כן יש לך קרוב/ת משפחה שיש לו/לה נטיה חד-מינית? כן מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל בחורה? פנים מרגישה חופשייה להתנשק וללכת יד ביד ברחוב? כן איפה את מרגישה הכי בטוח להיות מי שאת? במקלחת

The Damned

New member
פורום לסביות../images/Emo128.gif

שם: ג'סיקה גיל: 16 וחצי. מתקרבת ל17 כבר
איזור מגורים: השרון מצב רוח: יהיה בסדר. תמונה שלך: בכמה שפות את יודעת להגיד "אני אוהבת אותך", ובאיזה? 4 נראהלי - עברית, אנגלית, צרפתית, ספרדית. מתי קמת היום? שמונה ;[ כמה שעות שינה את ישנה בממוצע בלילה? 7 מה השיא שלך במספר שעות שינה? 13 ככה מה השיא שלך במספר שעות ללא שינה? ארבעה ימים ספר שאת קוראת: קלסר הסטוריה + 'בגרות בתנ"ך' מאת ורד שמלצר ומרים פולאקביץ [הוצאת אנקורי] צבע חזיה (אני מחדשת חח): שחור צבע מצעים: אדום שיר שאת שומעת עכשיו: בראש :$ "לא מוותר" של איפה הילד גלידה אהובה: שוקולדים למיניהם בירה מועדפת: לא שותה מאכל אהוב של אמא: השניצל
תכנית ילדים אהובה: נילס הולגרסון נראהלי [אבל גם מרקו וארתור] סרט מצוייר אהוב: שרק! איזה פלאפון יש לך? NOKIA 3300 שכבר בקושי מתפקד. הרומן עומד להסתיים. קפה - כמה סוכר? 2? [תלוי בכוס, מה] מה הדבר שהכי יכול להוריד לך חשק מיני? ריר? לא יודעת מה הכי ;[ משורר/ת אהוב/ה: דליה רביקוביץ' שיר שהולך איתך לכל מקום (פיזית או בלב): מנגנת על משהו? על מה? מיתרי הקול :$ יש לך הומור עצמי? יאפ האדם שלראות אותו מחייך עושה אותך מאושרת ברגע: מאיה, ריילי, איתמר האדם שהחיבוק שלו הכי מרגיע אותך: איתמר חוטיני - סקסי בטירוף או פיכס? איכ חוטיני - נוח או מציק? לא ניסיתי, נראה מציק לאללה ג'ינסים או דגמ"חים? כל עוד אני מנקה אחרי דיסקמן או שיכלולים (אם.פי3, אייפוד..)? מעדיפה דיסקים, אבל זה הרבה פחות נוח מבחינת ניידוּת. וידאו או די.וי.די? DVD
דייט - ארוחה במסעדה או היזרקות בים? קפה או משהו, מה קרה. שוקולד - חלב או לבן? חלב!!!11@#$%^ שיער אסוף או פזור? תמיד פזור! בקיץ - לישון עם סדין או עם מזגן ופוך? מזגן ופוך
שניצל - עוף או תירס? עוף יא דוחה, עוף ללבוש שמלה - לעולם לא או יש מצב? יש מצב, אם וכאשר ארזה
ים או בריכה? ים [להתבונן] בגד ים - בקיני או שלם? כל עוד זה לא עליי
אורז או פתיתים? אורז יא דוחה
חגורת גאווה - רק במצעד או מתי שבא? מה זה חגורת גאווה
פיצה או פסטה? התקלתם אותי
פיצה נראה לי אפרסק או נקטרינה? מה עגבניה או מלפפון? תלוי לספגטי - רוטב עגבניות או פטריות? עגבניות יא דוחה#$%^& יין - אדום או לבן? לא שותה מיץ פטל או ענבים? התקלתם אותי
נראה לי שפטל קולה - דיאט או רגיל? לא שותה דאודורנט - ספריי או סטיק? ספריי יא דוחה#$%^ טמפונים או פדים? רק פדים :$ מחברת או קלסר? קלסר [פי כמה שנים לא כתבתי במחברת] מתי בפעם האחרונה... חייכת? סביר להניח שהיום, אולי אתמול בכית מעצב? היו כמה דמעות קטנות לפני כמה ימים, בכיתי ממש? כמה חודשים טובים בכית מאושר? אף פעם
התעצבנת נורא? לפני כמה דקות, פוסטמה שהגיעה למה"ת משומקום. הרגשת מאוהבת? כשאני עם איתמר או מתגעגעת אליו הרגשת נאהבת? כנ"ל הרגשת סקסית? מי סקסי, מי
ראית סרט שריגש אותך? לאזוכרת
דפקת הופעה? לאן?
[לא יודעת, אני לא נוהגת לדפוק הופעות] את מקבלת את נטייתך המינית? כן
מרגישה מספיק חזקה להתמודד עם הומופוביה ודעות קדומות? אני יודעת שאני יכולה!
נתקלת פעם בהומופוביה שכוונה אלייך? ספרי: מה עברת תהליך מסויים עם המשפחה כשגילו על נטיותייך? לא ועכשיו - המשפחה מקבלת? כן
כשהחברות מדברות על בנים, את מרגישה חופשייה לדבר על בנות? בטח
יש לך קרוב/ת משפחה שיש לו/לה נטיה חד-מינית? לא שידוע לי מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל בחורה? העיניים? מרגישה חופשייה להתנשק וללכת יד ביד ברחוב? כן
איפה את מרגישה הכי בטוח להיות מי שאת? במיטה? בחדר שלי?

s h e e p i t

New member
../images/Emo45.gif

אחרי שהשלמתי עם העובדה שאני לא רבנית ואני לא יכולה ללכת למבחן בלי ללמוד.

The Damned

New member
אני חושבת שיש לי עתיד בפרשנות מקרא!

אין מצב שאני עושה יותר מלקרוא את הסיכומים בבלוק הזה של אנקורי אני מבינה את החרא הזה אחלה :< חוץ מזה הסטוריה ב' יותר חשוב [יומיים אחרי#$%^&] זיביאמקום :<

The Damned

New member
תקשיבי, ספר חדש

יצא השנה [לפני חודשיים או משהו כזה] מדהים, מדהים, מדהים המורה שלי גומרת ממנו כל פעם מחדש ;[ [חוץ מזה, אני לומדת באנקורי, אנחנו מקבלים הנחות על הספרים שלהם
]

נוקיה 3300?!?!?!?!../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

אחד המכשירים המעולים
הוא כ"כ עמיד שאין לך מושג. אבל צריך לקחת אותו לתיקון, המקשים מתחילים לבגוד בי

The Damned

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מפילים אותו מגובה 2 מטרים והוא אפילו לא נכבה
אבל המקשים
לא
עובדים
צצצצצררררררררררררייייייייייייייייייייךךךךךךךךךךךךךךךך ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללחחחחחחחחחחחחחוווווווווווווווווווווווווץץץץץץץץץץץץץץץץץ חחחחחחחחחחחחחחחחזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

s h e e p i t

New member
אני אמורה לישון ../images/Emo7.gif

שם:רותם גיל:18 איזור מגורים:חור מצב רוח:עייפה
תמונה שלך: בכמה שפות את יודעת להגיד "אני אוהבת אותך", ובאיזה? עברית ואנגלית מתי קמת היום?
ב-6 לקחת את אבא לרכבת. ויש לי שעת אפס עכשיו [סתמו
] כמה שעות שינה את ישנה בממוצע בלילה?
תלוי אם יש יום אחרי שעת אפס או לא. בתקופה שהיה לימודים בסביבות 5-6 שעות מה השיא שלך במספר שעות שינה?18. אחרי קורס מדצים
מה השיא שלך במספר שעות ללא שינה?יום? מאיפה לי?! ספר שאת קוראת:סיימתי נערה עם עגיל פנינה צבע חזיה (אני מחדשת חח):אדום צבע מצעים: החלפתי אתמול לכחול שיר שאת שומעת עכשיו:עזבו אותי 6 בבוקר! גלידה אהובה:שוקולד בירה מועדפת:לא משנה מאכל אהוב של אמא:שניצל תכנית ילדים אהובה:יאאא יש מלא. פינוקיו, נילס, מרקו, דרדסים... סרט מצוייר אהוב:לילו וסטיץ' סבבה
איזה פלאפון יש לך? רגיל קפה - כמה סוכר?1 מה הדבר שהכי יכול להוריד לך חשק מיני?=| משורר/ת אהוב/ה:=| שיר שהולך איתך לכל מקום (פיזית או בלב):=| מנגנת על משהו? על מה?לא. וטוב שכך. יש לך הומור עצמי?כן
האדם שלראות אותו מחייך עושה אותך מאושרת ברגע:
האדם שהחיבוק שלו הכי מרגיע אותך:סבתא חוטיני - סקסי בטירוף או פיכס? תלוי על מי חוטיני - נוח או מציק?מציק ג'ינסים או דגמ"חים?ג'ינסים דיסקמן או שיכלולים (אם.פי3, אייפוד..)?אמפי וידאו או די.וי.די?די וי די דייט - ארוחה במסעדה או היזרקות בים?ים
שוקולד - חלב או לבן?חלב שיער אסוף או פזור?תלוי בקיץ - לישון עם סדין או עם מזגן ופוך?מזגן ופוך
שניצל - עוף או תירס?תלוי ללבוש שמלה - לעולם לא או יש מצב?יש מצב ים או בריכה?ים!@#$ בגד ים - בקיני או שלם?ביקיני אורז או פתיתים?אורז חגורת גאווה - רק במצעד או מתי שבא?נמנעת. פיצה או פסטה?פסטה אפרסק או נקטרינה?אפרסק עגבניה או מלפפון?מלפפון לספגטי - רוטב עגבניות או פטריות?עגבניות יין - אדום או לבן?אדום מיץ פטל או ענבים?פטל קולה - דיאט או רגיל?רגיל דאודורנט - ספריי או סטיק?סטיק טמפונים או פדים?טמפונים [זה באמת הכרחי?] מחברת או קלסר?מחברת מתי בפעם האחרונה... חייכת?אתמול בכית מעצב?=| בכית מאושר?לא יודעת התעצבנת נורא?אתמול
הרגשת מאוהבת?עכשיו. הנה פקי. הרגשת נאהבת? הרגשת סקסית?תמיד מה
[טוב לא] ראית סרט שריגש אותך?לפני שבוע נראה לי דפקת הופעה? לאן?דיי זה מביך. את מקבלת את נטייתך המינית?כן [לא?] מרגישה מספיק חזקה להתמודד עם הומופוביה ודעות קדומות?=| נתקלת פעם בהומופוביה שכוונה אלייך? ספרי:=| עברת תהליך מסויים עם המשפחה כשגילו על נטיותייך?=| ועכשיו - המשפחה מקבלת?=| כשהחברות מדברות על בנים, את מרגישה חופשייה לדבר על בנות?
יש לך קרוב/ת משפחה שיש לו/לה נטיה חד-מינית?לא שידוע לי. מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל בחור?ידיים מרגישה חופשייה להתנשק וללכת יד ביד ברחוב?תלוי עם מי |מגלגלתעיניים| איפה את מרגישה הכי בטוח להיות מי שאת?בבית[?] הודגש באמצעות מדגישומטיק
סבבה ביי
ועדיין יש לי רבע שעה ואז שיעור תולדות מ-7:40-12:15

למעלה