שאלון

The Damned

New member
דרדסים! איך שכחתי../images/Emo7.gif

איזו חמודה את, סבתא שלך הכי מרגיעה אותך
ומה שינית מ'בחורה' ל'בחור' יא רמאית$%^#~!

heaven is here

New member
טינג

שם: שירה גיל: 19 איזור מגורים: מרכז מצב רוח: בעננים תמונה שלך: טח בכמה שפות את יודעת להגיד "אני אוהבת אותך", ובאיזה? עברית, אנגלית,רוסית,צרפתית,ספרדית[?] מתי קמת היום? חמש כמה שעות שינה את ישנה בממוצע בלילה? 6-7 מה השיא שלך במספר שעות שינה? 10 מה השיא שלך במספר שעות ללא שינה? יום או יומיים ספר שאת קוראת: לדעת אישה צבע חזיה (אני מחדשת חח): לבן? צבע מצעים: כחול שיר שאת שומעת עכשיו: כמה כוכב גלידה אהובה: שוקו תפוז בירה מועדפת: טובורג רד מאכל אהוב של אמא: הכל תכנית ילדים אהובה: נעלולי פלא סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה איזה פלאפון יש לך? קטן קפה - כמה סוכר? 2 סוכרט מה הדבר שהכי יכול להוריד לך חשק מיני? הפרעה משורר/ת אהוב/ה: יונה וולך, חנה גולדברג שיר שהולך איתך לכל מקום (פיזית או בלב): מה
מנגנת על משהו? על מה? גיטרה יש לך הומור עצמי? כן אה האדם שלראות אותו מחייך עושה אותך מאושרת ברגע: כל אדם שאני אוהבת האדם שהחיבוק שלו הכי מרגיע אותך: :X חוטיני - סקסי בטירוף או פיכס? סקסי מה חוטיני - נוח או מציק? נוח ג'ינסים או דגמ"חים? ג'ינסים דיסקמן או שיכלולים (אם.פי3, אייפוד..)? אמ פי שעובד וידאו או די.וי.די? די וי די דייט - ארוחה במסעדה או היזרקות בים? תלוי במצב רוח שוקולד - חלב או לבן? לבן אוורירי!!! שיער אסוף או פזור? פזור בקיץ - לישון עם סדין או עם מזגן ופוך?מזגן ופוך שניצל - עוף או תירס? תירס ללבוש שמלה - לעולם לא או יש מצב? לא יודעת ים או בריכה? ים בגד ים - בקיני או שלם? :X אורז או פתיתים? אורז! חגורת גאווה - רק במצעד או מתי שבא? רק במצעד פיצה או פסטה? שניהם
אפרסק או נקטרינה? אפרסק עגבניה או מלפפון? עגבניה לספגטי - רוטב עגבניות או פטריות? שמנת פטריות אלא מה יין - אדום או לבן? לבן מיץ פטל או ענבים? ענבים קולה - דיאט או רגיל? לא זה ולא זה דאודורנט - ספריי או סטיק? ספריי טמפונים או פדים? מחברת או קלסר? קלסר מתי בפעם האחרונה... חייכת? היום בכית מעצב? אתמול בכית מאושר? היום התעצבנת נורא?היום הרגשת מאוהבת? הרבה זמן.. הרגשת נאהבת? כנ"ל הרגשת סקסית? You sexy motherfucker ראית סרט שריגש אותך? הרבה זמן דפקת הופעה? לאן? במדים? את מקבלת את נטייתך המינית? כן מרגישה מספיק חזקה להתמודד עם הומופוביה ודעות קדומות? אכן נתקלת פעם בהומופוביה שכוונה אלייך? ספרי: לא עברת תהליך מסויים עם המשפחה כשגילו על נטיותייך? לא ועכשיו - המשפחה מקבלת? בערך.. כשהחברות מדברות על בנים, את מרגישה חופשייה לדבר על בנות? כה יש לך קרוב/ת משפחה שיש לו/לה נטיה חד-מינית? לא מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל בחורה? ציצים מרגישה חופשייה להתנשק וללכת יד ביד ברחוב? לא,זה מביך. איפה את מרגישה הכי בטוח להיות מי שאת?בבית

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שם: גיל: 17 איזור מגורים: מצב רוח: שלילי תמונה שלך: בכמה שפות את יודעת להגיד "אני אוהבת אותך", ובאיזה? עברית, אנגלית, צרפתית ויפנית מתי קמת היום? 1615 כמה שעות שינה את ישנה בממוצע בלילה? 9 מה השיא שלך במספר שעות שינה? 14 ככה מה השיא שלך במספר שעות ללא שינה? 24[?] ספר שאת קוראת: משהו של דויד גרוסמן
צבע חזיה (אני מחדשת חח): לבן צבע מצעים: לא זוכרת=] שיר שאת שומעת עכשיו: crazy/ gnarls barkley גלידה אהובה: שוקולד עם פצפוצים בירה מועדפת: מאכל אהוב של אמא: תכנית ילדים אהובה: המעבדה של דקסטר סרט מצוייר אהוב: איזה פלאפון יש לך? סתם קפה - כמה סוכר? מה הדבר שהכי יכול להוריד לך חשק מיני? אנשים מכוערים? משורר/ת אהוב/ה: שיר שהולך איתך לכל מקום (פיזית או בלב): מנגנת על משהו? על מה? יש לך הומור עצמי? לא האדם שלראות אותו מחייך עושה אותך מאושרת ברגע:
האדם שהחיבוק שלו הכי מרגיע אותך:
חוטיני - סקסי בטירוף או פיכס? חוטיני - נוח או מציק? ג'ינסים או דגמ"חים? דגמ"חים דיסקמן או שיכלולים (אם.פי3, אייפוד..)? שיכלולים וידאו או די.וי.די? די וי די דייט - ארוחה במסעדה או היזרקות בים? שוקולד - חלב או לבן? חלב שיער אסוף או פזור? אסוף בקיץ - לישון עם סדין או עם מזגן ופוך? שניצל - עוף או תירס? ללבוש שמלה - לעולם לא או יש מצב? לעולם לא ים או בריכה? בגד ים - בקיני או שלם? ביקיני אורז או פתיתים? אורז חגורת גאווה - רק במצעד או מתי שבא? פיצה או פסטה? פיצה אפרסק או נקטרינה? עגבניה או מלפפון? לספגטי - רוטב עגבניות או פטריות? יין - אדום או לבן? מיץ פטל או ענבים? קולה - דיאט או רגיל? דאודורנט - ספריי או סטיק? טמפונים או פדים? פדים מחברת או קלסר? מתי בפעם האחרונה... חייכת? בכית מעצב? כל יום בכית מאושר? התעצבנת נורא? הרגשת מאוהבת? הרגשת נאהבת? הרגשת סקסית? ראית סרט שריגש אותך? דפקת הופעה? לאן? את מקבלת את נטייתך המינית? שאלה מעניינת. כן. טוב טוב עכשיו נפל האסימון מאיפה השאלון הזה בא מרגישה מספיק חזקה להתמודד עם הומופוביה ודעות קדומות? נתקלת פעם בהומופוביה שכוונה אלייך? ספרי: עברת תהליך מסויים עם המשפחה כשגילו על נטיותייך? ועכשיו - המשפחה מקבלת? כשהחברות מדברות על בנים, את מרגישה חופשייה לדבר על בנות? יש לך קרוב/ת משפחה שיש לו/לה נטיה חד-מינית? מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו אצל בחורה? מרגישה חופשייה להתנשק וללכת יד ביד ברחוב? איפה את מרגישה הכי בטוח להיות מי שאת?

dors

New member
fasdf

הכי יפה: אבריל [אני משוחד] הכי משמח: אני הכי מעציב: ההיא מהבנק הכי מצחיק: אני הכי מצחיק! הכי צבע: מה צבע הכי להקה: מה הכי זמר: אני שר לפנים..... הכי זמרת: אני גם שרה הכי תכנית טלוויזיה: עובדה עם אילנה הכי סרט: צופן דה וינצ'י! הכי פריט לבוש: גרביים הכי אביזר: התחתית לכוס שיש לי הכי אתר אינטרנט: הכי טוב הכי כייפי: שווארמה בלאפה הכי קשה: הזין [סתם!] הכי מעצבן: העדשות הכי מרגיע: קובי פרץ הכי שיר: מה הכי ספר: שום ספר הכי חבר: נוקי הכי חברה: רק הילה (H) הכי נוף: הבניין ממול החדר הכי ארץ: ישראל ביתנו הכי עיר: חולון דה סיטי הכי חיה: נמא הכי בילוי: לישון עם שווארמה ביד שאלון שבועות קצת בכללי: -שמך? דור -גיל: 18 -גובה: 173 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: אני צריך לחשוב על זה -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? לאבד אנשים -יומולדת: מה -צבע אהוב: שחור -מאכל אהוב: הרבה דברים -מזל: טלה -ארץ: ישראל -עיר: חולון שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? אני עושה על האש בשכונה -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? אני אוכל הכל -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] בזמני החופשי -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? מת עליו -למה? עוד לא החלטתי -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? חופש -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? מינוס -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חודשים [אני כה בדרן] -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? מה שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא איכפת -פורום שבועות? כנל -פורום משהו בנושא שבועות? כנל -לפתוח כאן שרשור מיוחד? כנל -להוסיף עוד אייקונים? איזה? כנל שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע? לא את אוהבת ים? מדוע? לא מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? לא מה עדיף - ארטיק או גלידה? שניהם מדוע? כי אמרתי
בים, את פוגשת הרבה בנים? מתחילים איתי בלי סוף את מתחילה איתם, או שהם איתך? הם איתי בסוד, נכון רובם ערסים? לא! את שוחה רחוק בים? עד ירדן את יודעת לשחות? כן ממתי? ממחר איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? אני לא זוכר מה היה אתמול טבעת פעם? איך? לא את אוהבת אבטיח? הוא עושה הרבה פיפי....... אפרסק? תודה מנגו? זה נחמד תותים? נחמד מתי את קמה בחופשים? מתי שבא לי למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי למי יש כח לצאת ולחפש שירותים עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? חחח לא את לא משקרת, נכון? באמאשלי עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? אף אחד שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? רק בים הים הוא מקום רומנטי לדעתך? לא את אוהבת שקיעות? מת על שקיעות וגם זריחות? בעיקר זריחות מה יותר עדיף מהנ"ל? כנ"ל יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? חולה עליהם מדוע? זה טעים את חמודה? חחחחחח איזה לא קשור ידעתי את אוהבת להשתזף? בטח מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לא תכננתי כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? 0 שקלים בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בן חצות ל 23 למחרת את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא וקרם הגנה? לא

Mrs big

New member
ומומומומומו

הכי יפה: ג'סיקה אלבה. הכי משמח: ברכות יום הולדת מרגשות. הכי מעציב: בדידות. הכי מצחיק: סרטונים מסוימים. הכי צבע: סגול. הכי להקה: נעליים. הכי זמר: יוני. הכי זמרת: לא אוהבת זמרות. הכי תכנית טלוויזיה: האלופה. הכי סרט: היומן. הכי פריט לבוש: חזיות. הכי אביזר: אזיקים? הכי אתר אינטרנט: תפוז. הכי כייפי: מזגן. הכי קשה: הו. :) הכי מעצבן: שזה לא קשה? הכי מרגיע: ספר. הכי שיר: חמי רודנר - הרבה יותר יפה לי מקרוב הכי ספר: סיפור אהבה אמריקאי? הכי חבר: טום קרוז. הכי חברה: נועה? הכי נוף: הכנרת. הכי ארץ: ישראל. הכי עיר: יהוד. לזכר ימי התֹם. [זה בטח תום ואני מתבלבלת ביניהם] הכי חיה: סנאי. או פינגווין. הכי בילוי ארומה. D: קצת בכללי: -שמך?ענבר. -גיל:15. -גובה:160. -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב:אני לא מכירה את עצמי, עזבו אותי. -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד?מה שקורה אחרי המוות. -יומולדת:מה -צבע אהוב:סגול. -מאכל אהוב:פחמימות. -מזל:רע. -ארץ:ישראל? -עיר:מה שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות?אני לובשת לבן ויוצאת במחולות. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? נראה לי שכן. סוף סוף חג שלא מבוסס על המון בשר. -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]מה -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?לא באופן מחשיד. -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?מאוד. -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?4 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?יומיים -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?לא. -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?לא. -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?איכס. שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות?כן, צבעו את האתר בלבן. -פורום שבועות?o_O -פורום משהו בנושא שבועות?מה]: -לפתוח כאן שרשור מיוחד?לא. די. -להוסיף עוד אייקונים? איזה? שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע?לא. את אוהבת ים? מדוע?קצת. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?מכנסי 3/4 וגופייה. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?לא. את קוברת אנשים בחול בים חיים?לא. מה עדיף - ארטיק או גלידה?ארטיק. מדוע?כי זה תחום מגוון יותר. בים, את פוגשת הרבה בנים?טח. מעולם לא התחילו איתי. לא בים ולא בשום מקום. :| את מתחילה איתם, או שהם איתך?^^ בסוד, נכון רובם ערסים?לא ערסים ולא כלום. פשוט לא קיימים. את שוחה רחוק בים?אני לא שוחה. את יודעת לשחות?לא. ממתי?מאז כיתה ה'. איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?פסטיבל עיר הבירה. טבעת פעם? איך?כן, בכנרת. נפלתי מבננה. את אוהבת אבטיח?לא. אפרסק?לא. מנגו?מיץ. תותים?לא. מתי את קמה בחופשים?מוקדם. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי זה עושה להם נעים. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?לא. את לא משקרת, נכון?אני כן. עליתם עליי. אני משתינה בבריכה עד שהיא בצבע צהוב כהה. עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?חברות. שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?טח. הים הוא מקום רומנטי לדעתך?לעתים. את אוהבת שקיעות?כן. וגם זריחות?פחות. מה יותר עדיף מהנ"ל?עניתי. יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?לא. מדוע?די. את חמודה?לא. ידעתיווהו! את אוהבת להשתזף?כן. מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?לבן. כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?כמה שיצא. כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?לא זוכרת. את שוחה לעיתים בלילה?לא. שחית פעם בעירום?לא. אם לא, את רוצה בעתיד?אולי. את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?לא. וקרם הגנה?כן.

להלה

הכי יפה: אבריל (ובר רפאלי ודנה עדיני) הכי משמח: ציון טוב במת' הכי מעציב: ציון גרוע במת'? הכי מצחיק: ספיר, דניאל ודור (לעיתים.) הכי צבע: כחוול וגווניו הכי להקה: מוניקה סקס 3> הכי זמר: אביבי הכי זמרת: אברילי ודנהעדיני ): הכי תכנית טלוויזיה: השיר שלנו, אוסי, מגרש ביתי הכי סרט: שלוש עשרה, הצלצול הכי פריט לבוש: חולצות הכי אביזר: אנאערף הכי אתר אינטרנט: בו הכי כייפי: חברים וחברות? הכי קשה: מת' הכי מעצבן: מת' הכי מרגיע: לא מת' הכי שיר: כל מיני הכי ספר: קשה לי להחליט הכי חבר: חבריי הכי חברה: חברותיי הכי נוף: כנרת הכי ארץ: לא ישראל הכי עיר: ממ הכי חיה: החתולי שלי הכי בילוי: מ שאלון שבועות קצת בכללי: -שמך? הילה -גיל: -גובה: 160 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: רעה נקמנית ישירה קופצנית ואגרסיבית
-עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? מוות ומזרקים ודם -יומולדת: מה איתו? -צבע אהוב: כחול וגווניו -מאכל אהוב: פיצה -מזל: שור -ארץ: מ -עיר: מ שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? אני לא -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? לא -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? בטח -למה? יש חופש -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? חופש -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 10 (חופש) -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חופש -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? כן, מתחילת השנה עד סופה. -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? ס0 שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא -פורום שבועות? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא -פורום משהו בנושא שבועות? לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד? לא -להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע? כן, היא קטנה ורגועה את אוהבת ים? מדוע? לא, הוא גדול, מפחיד וסוער מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? מה זה בגד ים ארוך את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? אין חול פה בטבריה את קוברת אנשים בחול בים חיים? כנ"ל מה עדיף - ארטיק או גלידה? שניהם מדוע? מדוע לא? בים, את פוגשת הרבה בנים? בכל מקום אפשר לפגוש המון בנים את מתחילה איתם, או שהם איתך? אני לא מתחילה איתם ומצפה מהם לנהוג בדיוק כמוני בסוד, נכון רובם ערסים? זה לא כלכך סוד את שוחה רחוק בים? אני לא שוחה בים את יודעת לשחות? כן ממתי? !$ איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? בריכות טבעת פעם? איך? בטח, לאט. את אוהבת אבטיח? לעיתים אפרסק? ^ מנגו? ^^ תותים? ^^^ מתי את קמה בחופשים? כשבא לי למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? מה לי ולהם עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא את לא משקרת, נכון? בסבתאשלי עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברותיי שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? כמובן. איך אפשר שלא הים הוא מקום רומנטי לדעתך? לא את אוהבת שקיעות? טוב וגם זריחות? ^ מה יותר עדיף מהנ"ל? שניהם יחד יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא מדוע? ככה את חמודה?
מןהסתם ידעתי את אוהבת להשתזף? כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? הרבה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? תלוי מה מחיר הכניסה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בוקר-צהריים את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לא, תודה את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא וקרם הגנה? כן

dors

New member
אני תמיד מצחיק את סתם מקנאה

ודנה עדיני לא משהו...........

ל א ק י

New member
הגיע הזמן באמת!

הכי יפה: נתנאל הכי משמח: נתנאל הכי מעציב: הכי מצחיק: נתנאל הכי צבע: תכלת הכי להקה: sum 41 הכי זמר: ירון אחר הכי זמרת: לאיודעת הכי תכנית טלוויזיה: נמלטים\לוסט הכי סרט: לאיודעת הכי פריט לבוש: ג'ינס הכי אביזר: לאיודעת הכי אתר אינטרנט: http://www.talmidon.net הכי כייפי: לאיודעת הכי קשה: לאיודעת הכי מעצבן: לאידועת הכי מרגיע: לאיודעת הכי שיר: אביב גפן - צלקות הכי ספר: ה"פ הכי חבר: נתנאל הכי חברה: אין לי חברים הכי נוף: לאיודעת הכי ארץ: ישראל הכי עיר: לאיודעת הכי חיה: שוקי המלך הכי בילוי: לאיודעת שאלון שבועות קצת בכללי: -שמך? -גיל: 16 וחצי -גובה: 169 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: אני מותק -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? ממעליות -יומולדת: 13.8 -צבע אהוב: תכלת -מאכל אהוב: בשר\אורז -מזל: אריה
-ארץ: ישראל -עיר: לאיודעת שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? אני לא -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? בשר נחשב? -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] וואלה, אפשר להגיד לאבא לקחת תרנג'ר לסיבוב או משו.. -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? לא -למה? כי יש פה ערסים מכוערים עם ביצים -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? סיבה טובה לא לצאת עם שוקי -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 9 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חג השוקי -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא יודעת -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? לא שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא -פורום שבועות? לא -פורום משהו בנושא שבועות? לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד? לא -להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע? בטח, כיף שם את אוהבת ים? מדוע? בטח, כיף שם מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? תלוי עם מי באתי ועד כמה משעמם את קוברת אנשים בחול בים חיים? רק לפעמים מה עדיף - ארטיק או גלידה? ארטיק מדוע? כי יותר כיף בים, את פוגשת הרבה בנים? אני באה לים פעם בשנתיים, מה אתם רוצים מחיי את מתחילה איתם, או שהם איתך? לא בסוד, נכון רובם ערסים? לא את שוחה רחוק בים? הכי טוב את יודעת לשחות? כן ממתי? גיל 3 ככה איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? אין לי טבעת פעם? איך? לא את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? כן מנגו? כן תותים? כן מתי את קמה בחופשים? 9 בזמן האחרון.. דוגרי 11 ככה למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי הם עצלנים? עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא את לא משקרת, נכון? לא עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? הורים שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? מה הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעה יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא מדוע? את חמודה? כן ידעתי את אוהבת להשתזף? לא.. כמה אפשר :| מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? הרבה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? 0 בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? 8-10 6-8 את שוחה לעיתים בלילה? כן שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לאיודעת את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא וקרם הגנה? לא

למעלה