שאלון

ּּּ

הכי יפה: וונטוורת' מילר. הכי משמח: מוזיקה. הכי מעציב: Pink Floyd - Wish You Were Here. הכי מצחיק: אחד מהשכבה שלי. הכי צבע: כחול/ירוק משהו. הכי להקה: פינק פלויד. הכי זמר: רפאר. קוואמי. הכי זמרת: אלאניס מוריסט? הכי תכנית טלוויזיה: נמלטים/אבודים/אנג'ל. הכי סרט: fight club. הכי פריט לבוש: ג'ינס. הכי אביזר: לא אוהבת. הכי אתר אינטרנט: תפוז. הכי כייפי: גשם. הכי קשה: להתמודד עם החרדה המזורגגת הזו. הכי מעצבן: להגיע למבחן בשביל לבהות בקיר. הכי מרגיע: נענוע הרגל במהירות שעוברת את מהירות האור? :X הכי שיר: כתבתי איפושהו למעלה. הכי ספר: "מישהו לרוץ איתו". הכי חבר: אנערף. הכי חברה: אנערף. הכי נוף: שוויץ. הכי ארץ: אנגליה. הכי עיר: תל-אביב. הכי חיה: כלב. הכי בילוי בית קפה/ג'י. קצת בכללי: -שמך? ליאור. -גיל: 17. -גובה: 163.5. -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: עצבנית/לא סובלנית/קטנונית/ישירה/פרפקציוניסטית. -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? כשלון. -יומולדת: אין. -צבע אהוב: אנערף. -מאכל אהוב: כל דבר כרגע. :X -מזל: מאזניים. שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? בלימודים. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? אוהבת, לא אוכלת. -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] אע לא. את אוהבת בריכה? מדוע? הא, שאלון נקבי. לא, הכלור זוועתי. את אוהבת ים? מדוע? יאפ, כיף לשבת על החול. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בגדים. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? יאפ. את קוברת אנשים בחול בים חיים? עדיין לא. מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה. מדוע? מה שמשמין יותר טעים יותר. בים, את פוגשת הרבה בנים? אעע.. לא יודעת. את יודעת לשחות? כן. ממתי? 6-7. איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? יש לי? טבעת פעם? איך? יאפ, בפרישמן. את אוהבת אבטיח? יאפ. אפרסק? יאפ. מנגו? יאפ. תותים? יאפ. מתי את קמה בחופשים? שמה שעון מעורר לרב. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי הם בע. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא. את לא משקרת, נכון? אהא. עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? ההורים. הים הוא מקום רומנטי לדעתך? יאפ. את אוהבת שקיעות? מעדיפה זריחות. וגם זריחות? ^^ מה יותר עדיף מהנ"ל? ^^^ יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? הן מגניבות, אפשר לראות את מערכת העיכול שלהן. מדוע? ^ את חמודה? חחח לא. ידעתי את אוהבת להשתזף? לא. מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? עור לבן. כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? 2? כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? 10 ש"ח? בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? ערב/בוקר. את שוחה לעיתים בלילה? לא. שחית פעם בעירום? בבריכה שבגינה, כשהייתי בת 4. אם לא, את רוצה בעתיד? לא. את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא. וקרם הגנה? לא, אני לא נמצאת בשמש כמעט אף פעם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

R e A

New member
הלו

הכי יפה: היא הכי משמח: כשהכל הולך טוב הכי מעציב: כשהכל הולך חרא הכי מצחיק: לדבר על נושאים מביכים
הכי צבע: כחול הכי להקה: אנערף הכי זמר: שוב אנערף הכי זמרת: נחשו..אנערף הכי תכנית טלוויזיה: חברים הכי סרט: בלעכס..יש המון. פורסט גאמפ. הכי פריט לבוש: מכנסיים הכי אביזר: כדורגל?:X הכי אתר אינטרנט: אנערף...תפוז? הכי כייפי: לאהוב הכי קשה: לאהוב הכי מעצבן: לאהוב הכי מרגיע: לאהוב הכי שיר: כלמיני אנערף הכי ספר: לוידע הכי חבר: מה הכי חברה: מי הכי נוף: אני אוהב נוף הכי ארץ: ישראל? הכי עיר: לא יודע הכי חיה: תוכי הכי בילוי: ים שאלון שבועות קצת בכללי: -שמך? רע -גיל: 17 -גובה: גבהתי בשבועיים האחרונים!!! אז נושק ל1.70 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: אממ אופטימי, חולה נקיון, עצבני, קנאי לפעמים ואממ חסר החלטיות? :X -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? דברים עוקצים -יומולדת: 12.3.89 ? -צבע אהוב: כחול -מאכל אהוב: צ'יפס -מזל: דגים -ארץ: ישראל -עיר: לא יודע שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? חוגגים את החג הזה? -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? אממ אני לא אתנגד לעוגת גבינה טובה -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא:X -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? מי שמע עליו בכלל -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? כן. את הסניליות שלי. כל פעם אני שוכח כמה ימי חופש יש בחג הזה [מתי הוא יוצא אגב?] -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 2? -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חג הגבינה אנערף -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא הוא דווקא בא לי בטוב -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? מההההההה שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא איכפת לי -פורום שבועות? מה זה משנה? גם ככה יפתחו. -פורום משהו בנושא שבועות? רעיון נחמד -לפתוח כאן שרשור מיוחד? 'סדר -להוסיף עוד אייקונים? איזה? של כדור בראש שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע? לפעמים. כי זה נחמד. את אוהבת ים? מדוע? אוהב. כי זה נחמד. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? רק ביקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? חחח אני תמיד מנסה לחפור בור כמה שיותר עמוק:X את קוברת אנשים בחול בים חיים? כן זה כיף מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה מדוע? כי זה נחמד בים, את פוגשת הרבה בנים? שיהיה את מתחילה איתם, או שהם איתך? אמממממ בסוד, נכון רובם ערסים? כן את שוחה רחוק בים? לא את יודעת לשחות? כן ממתי? מכשהייתי קטן איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? 4 ימי כינרת טבעת פעם? איך? לא טבעתי את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? לא מנגו? לא תותים? כן מתי את קמה בחופשים? 1-2-3-4 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי זה מגניב וכדי לדפוק את כל השאר עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא את לא משקרת, נכון? נכון עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברים שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? זה יכול להיות כ"כ נחמד בים הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? כן מדוע? זה בע"ח. את חמודה? כן ידעתי את אוהבת להשתזף? המפ מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? לבן אנערף כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? 5 ימים בכינרת [משתדרגים] ומדי פעם אחרי שנגמר המלווה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? אנערף בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? אחרה"צ אנערף את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? אולי את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא יודע וקרם הגנה? כמעט ולא

ציירי לך שפם ../images/Emo110.gif

הכי יפה: אסי עזר
הכי משמח: לא יודעת הכי מעציב: אכזבה הכי מצחיק: חברים שלי הכי צבע: שחור הכי להקה: המוןהמון הכי זמר: המוןהמון הכי זמרת: המוןהמון הכי תכנית טלוויזיה: אבודים, מכושפות, חברים, 24, או.סי, ורוניקה מארס. הכי סרט: יש לה ביצים, טיפשים בלי הפסקה, חומות של תקווה, האריפוטר הכי פריט לבוש: ג'ינסים הכי אביזר: שעון? הכי אתר אינטרנט: תפוז? הכי כייפי: בילוי הכי קשה: מועד א' במתמטיקה הכי מעצבן: מועד א' במתמטיקה הכי מרגיע: מועד ב' קל במתמטיקה? הכי שיר: המוןהמון הכי ספר: הארי פוטר, דן בראון, אורי אדלמן, רם אורן הכי חבר: אביתר? אלדר? עידו? הכי חברה: אורית, לירי, לוזי... הכי נוף: הוכזאורלנד
הכי ארץ: ישראל הכי עיר: ירושלים הכי חיה: איכ הכי בילוי: מושבה?
או התנחלות אצל מישו/שכונה שאלון שבועות קצת בכללי: -שמך? מתן -גיל: 18 -גובה: 168 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: פרפקציוניסטית, קרציה, אחראית, עצמאית, בכיינית -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? לאבד מישו חשוב -יומולדת: 24.5 -צבע אהוב: שחור -מאכל אהוב: מקרוני, פיצה, המבורגר, סלטים... -מזל: תאומים -ארץ: ישראל -עיר: ירושלים שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? ארוחת חג אצל סבאסבתא
-אוכל את המאכלים של החג? אוהב? מתהההההה עליהם -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] באלי טרקטורון -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? ברור -למה? טעים -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? אוכל בנזונה -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 11 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? מה אכפת לי, שישאר שבועות -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא, זה היומולדת שלי -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? העברי ביומולדת שלי
-גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? איכ שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? אל תדאגו, בטוח יהיה -פורום שבועות? גם זה יהיה -פורום משהו בנושא שבועות? גם זה יהיה -לפתוח כאן שרשור מיוחד? לדבר על האוכל -להוסיף עוד אייקונים? איזה? זין שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע? הכי כיף בעולם את אוהבת ים? מדוע? כן, אבל החול אח"כ מעצבן מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ביקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? כן את קוברת אנשים בחול בים חיים? כן
מה עדיף - ארטיק או גלידה? שניהם מדוע? כי זה טעים בים, את פוגשת הרבה בנים? למה? את מתחילה איתם, או שהם איתך? מי מתחיל עם מי בסוד, נכון רובם ערסים? כולם את שוחה רחוק בים? כן, זה כיף את יודעת לשחות? כן ממתי? גיל נורא קטן, 5-6 איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? גרמניה טבעת פעם? איך? ישמצב את אוהבת אבטיח? לא אפרסק? לא, אוהבת אפרשזיף מנגו? כן
תותים? כן
מתי את קמה בחופשים? בין 12 ל15 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי זה נוח עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? תמיד את לא משקרת, נכון? חלילה עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברים או משפחה שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? זה נשמע אחלה, אבל לא הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כןןןןןן את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? אהבה יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? הן מגעילות מדוע? ככה את חמודה? תמיד ידעתי יש את אוהבת להשתזף? מאוד מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום, אבל אני לבנה כולי
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שיותר יותר טוב כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? יותר מדי, כי זה גם נסיעות וזה ;[ בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? לא יודעת, עד שנמאס את שוחה לעיתים בלילה? הלוואי שחית פעם בעירום? אולי כשהייתי קטנה יותר אם לא, את רוצה בעתיד? ישמצב את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא אוהבת כובעים וקרם הגנה? כן, אבל רק על הפנים

אגוזי20

New member
משעמם

הכי יפה: הרבה הכי משמח: 2 אנשים הכי מעציב: מישהי;[ הכי מצחיק: שלומי הכי צבע: אדום הכי להקה: סייפרס היל מדאפקא הכי זמר: עברי? לאחרונה אביבוש עושה לי את זה הכי זמרת: החמודה ההיא בתמונת תצוגה של הילה הכי תכנית טלוויזיה: סטארגייט הכי סרט: הרבה הכי פריט לבוש: גרביים הכי אביזר: נשק הכי אתר אינטרנט: תפוז הכי כייפי: אני הכי קשה: צבא הכי מעצבן: מפקדים הכי מרגיע: מוזיקה הכי שיר: הרבה הכי ספר: אם יש גן עדן הכי חבר: שלומי הכי חברה: אין לי חברות
הכי נוף: גולן הכי ארץ: ארץ ישראל היפה הכי עיר: ראשון? הכי חיה: בואש הכי בילוי מסיבה שאלון שבועות קצת בכללי: -שמך? אלכס -גיל: 20 -גובה: 170 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: אנאערף -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? עתיד -יומולדת: 17.3 -צבע אהוב: אדום -מאכל אהוב: בשר, רצוי אנטריקוט -מזל: דגים -ארץ: ישראל -עיר: שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? בישיבה בבית -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? אמא לא הכינה. זונה;[ -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] אם רק היה לי -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? מסמפט -למה? סתם חג -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? ילדות אבודה;[ -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 1 -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? שבת ארוכה -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? על שבת -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? כל יום בשבילי הוא חג השלשולים שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא -פורום שבועות? לא -פורום משהו בנושא שבועות? יש פורום חגים או משהו -לפתוח כאן שרשור מיוחד? לא -להוסיף עוד אייקונים? איזה? שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע? לא את אוהבת ים? מדוע? כן מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ביקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? כן מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה מדוע? ארטיק זה מים חוי בים, את פוגשת הרבה בנים? כן את מתחילה איתם, או שהם איתך? הם איתי בסוד, נכון רובם ערסים? כן הם נמשכים אליי
את שוחה רחוק בים? כמה שיותר את יודעת לשחות? כן ממתי? איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? כל מיני טבעת פעם? איך? לא את אוהבת אבטיח? כן!!! אפרסק? כן מנגו? כן תותים? כן מתי את קמה בחופשים? אין לי חופשים:| למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי הם מגעילים עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? תלוי את לא משקרת, נכון? תלוי עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? לא הולך שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? נופ הים הוא מקום רומנטי לדעתך? תלוי איפה את אוהבת שקיעות? כע וגם זריחות? כע מה יותר עדיף מהנ"ל? לכל אחד יש את היופי שלו, גם תללוי באיזה איזור יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? מדוע? את חמודה? כן ידעתי
את אוהבת להשתזף? כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? לא משנה כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? אין לי חופש;[ כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? את שוחה לעיתים בלילה? שחית פעם בעירום? כן אם לא, את רוצה בעתיד? כן את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? כן וקרם הגנה? לא

למעלה