להלה
הכי יפה: אבריל (ובר רפאלי ודנה עדיני) הכי משמח: ציון טוב במת' הכי מעציב: ציון גרוע במת'? הכי מצחיק: ספיר, דניאל ודור (לעיתים.) הכי צבע: כחוול וגווניו הכי להקה: מוניקה סקס 3> הכי זמר: אביבי הכי זמרת: אברילי ודנהעדיני ): הכי תכנית טלוויזיה: השיר שלנו, אוסי, מגרש ביתי הכי סרט: שלוש עשרה, הצלצול הכי פריט לבוש: חולצות הכי אביזר: אנאערף הכי אתר אינטרנט: בו הכי כייפי: חברים וחברות? הכי קשה: מת' הכי מעצבן: מת' הכי מרגיע: לא מת' הכי שיר: כל מיני הכי ספר: קשה לי להחליט הכי חבר: חבריי הכי חברה: חברותיי הכי נוף: כנרת הכי ארץ: לא ישראל הכי עיר: ממ הכי חיה: החתולי שלי הכי בילוי: מ שאלון שבועות קצת בכללי: -שמך? הילה -גיל: -גובה: 160 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: רעה נקמנית ישירה קופצנית ואגרסיבית
-עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? מוות ומזרקים ודם -יומולדת: מה איתו? -צבע אהוב: כחול וגווניו -מאכל אהוב: פיצה -מזל: שור -ארץ: מ -עיר: מ שבועות -איך אתה חוגג את חג השבועות? אני לא -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? לא -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? בטח -למה? יש חופש -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? חופש -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 10 (חופש) -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חופש -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? כן, מתחילת השנה עד סופה. -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? ס0 שבועות בתפוז -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא -פורום שבועות? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא -פורום משהו בנושא שבועות? לא -לפתוח כאן שרשור מיוחד? לא -להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא שאלון... שאלון כזה... את אוהבת בריכה? מדוע? כן, היא קטנה ורגועה את אוהבת ים? מדוע? לא, הוא גדול, מפחיד וסוער מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? מה זה בגד ים ארוך את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? אין חול פה בטבריה את קוברת אנשים בחול בים חיים? כנ"ל מה עדיף - ארטיק או גלידה? שניהם מדוע? מדוע לא? בים, את פוגשת הרבה בנים? בכל מקום אפשר לפגוש המון בנים את מתחילה איתם, או שהם איתך? אני לא מתחילה איתם ומצפה מהם לנהוג בדיוק כמוני בסוד, נכון רובם ערסים? זה לא כלכך סוד את שוחה רחוק בים? אני לא שוחה בים את יודעת לשחות? כן ממתי? !$ איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? בריכות טבעת פעם? איך? בטח, לאט. את אוהבת אבטיח? לעיתים אפרסק? ^ מנגו? ^^ תותים? ^^^ מתי את קמה בחופשים? כשבא לי למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? מה לי ולהם עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא את לא משקרת, נכון? בסבתאשלי עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברותיי שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? כמובן. איך אפשר שלא הים הוא מקום רומנטי לדעתך? לא את אוהבת שקיעות? טוב וגם זריחות? ^ מה יותר עדיף מהנ"ל? שניהם יחד יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא מדוע? ככה את חמודה?
מןהסתם ידעתי את אוהבת להשתזף? כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? הרבה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? תלוי מה מחיר הכניסה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בוקר-צהריים את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לא, תודה את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא וקרם הגנה? כן