שאלון

danit1234

New member
עונה וממ אני מתכננת שאלונטלי:]

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם אתה אוהב להתקלח? כן :] איזה שמפו אתה משתמש?סרקל ואיזה דאודורנט? וואי שכחתי נו אלו עם המספרים שכחתי איזה צבע המגבת שלך?ורוד -וזה חלוק ;] מה אתה אוכל בבוקר?כלום אני בדר"כ אוכלת בבי"ס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שישישבת וממ חמישי למה? שישיש שבת זה סופ"ש שזה רגוע בדר"כ וחמישי כי זה יום קצר וכיפי בלי הרבה דברים על הראש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל?אח של דודה שלי יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן
איך קוראים לו/ה? מתן איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ככה בסדר לי כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא ממש
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? שניהם איזה שפה הכי יפה? עברית ואיזה הכי מכוערת?הונגרית שמאלני/ימני?בערך ימני דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים?גם וגם איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הוו יש הרבה מידי מה המבחן האחרון שעשית?היום מיצ"ב מדעים וכמה קיבלת בו? זה ייקח שנים עד שיבדקו אותו
באיזה צבע הארון בחדר שלך?עץ בהיר עם פס ורוד יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? ממזמן לא :( עברת על החוק? לא ממש על איזה חוק עברת? אמרתי שלא
תפסו אותך? כנ"ל אם כן- מה עשו לך? וכנ"ל ישבת במעצר? וכנ"ל מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה כל אחת סוג אחר של קשר הכי הזוי? לא יודעת
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?בן דוד שלי :] הכי מצחיק? כולן הכי דיכאוני? אין כזאת מישי מיוחדת הכי יפה? שתים
אני פשוט מניחה שששמות לא יעזרו נכון? שאתה מדבר איתו הכי הרבה?יש כמצה אתה בתנועת נוער?לא איזה? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?שטויות של סלקום איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?שחור מעור מתגלגל באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?מתחלף כל הזמן נראלי עכשיו כחול מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?אממ בגדים מחברות :] עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבה וחתולה איך קוראים לה? כלבה סוויטי תחולה פרינסס אם לא- אתה רוצה? יש לי :] כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?כן:] מה הדף בית שלך? באחד אם אס אן באחד תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן עם מי?בנדוד וחברה שלי כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם+גילאים?חקירה הא? איך היה השאלון?נחמד :]

עונה../images/Emo27.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יש מצב..
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם.. אתה אוהב להתקלח? כן..גם ניקוי גוף וגם ניקוי ראש..
איזה שמפו אתה משתמש? ממ כל מיני..הרבלסנס/כיף... ואיזה דאודורנט? דיאודורנט נווושם [מהפרסומת] חעחע
איזה צבע המגבת שלך? סגול חלק.. מה אתה אוכל בבוקר? כמעט ולא אוכלת..ואם כבר אז קורנפלקס... איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? ממ שישישבת..
למה? חופשש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 1..
יש לך קרובים בחו"ל? כן המון.. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן..
איך קוראים לו/ה? נדב ורותם. איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? טוב לי איתו
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כן..עדיין
שבי שלייי
מתוק או מלוח? תלוי.. איזה שפה הכי יפה? אנגלית, ספרדית ועברית
ואיזה הכי מכוערת? ערבית
שמאלני/ימני? שמאלנית..סתם אין לי צד..המשפחה שמאלנית
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? מסורתית..כאילו יהודיה מהה..לא מדליקה אש..
sms או לדבר באמת? תלוי עם מי ומתי..
טלפון או פנים אל פנים? כנ"ל איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? טריגונומטריה
מה המבחן האחרון שעשית? תקשורת, היום
וכמה קיבלת בו? לא יודעת.. באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום בהיר.. יש לך חדר לבד? כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ לא זוכרת.. עברת על החוק?
לא יודעת.. על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר? לאאא מי החבר הכי טוב שלך? עידית ומאיה..
הכי הזוי?
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? מי לומד
הכי מצחיק? שושהה
הכי דיכאוני? בצפר
דעעע הכי יפה? טלי
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אמא, עידית, רוני.. אתה בתנועת נוער? יאפ..
איזה? נוע"ל ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? רועי..
איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור באיזה צבע המחשב שלך? לבן וכסף.. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ירוק מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? בלון..חרא של יומולדת..
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה?
ה איך קוראים לה? ג'ולי
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
באאאארור..חברות ג'ינג'י
מה הדף בית שלך? גוגל..
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? יאפ.. עם מי? סימה
וגלעד
כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם+גילאים? מאיה-11 יותם-8 ליה-חצי שנה
איך היה השאלון? חמוד

תשובות

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? באמת?
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות (אקסיביציוניסטית שכמותי) אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? כרגע Herbal Essence, אבל אני מחליפה אחת לכמה זמן, כי אחרת השיער מתרגל ונהיים לי קשרים ואיזה דאודורנט? יש לי כמה, לפי המצב רוח. השניים העיקריים הם של חברה בשם ZOE ושל ד"ר פישר איזה צבע המגבת שלך? כרגע כחול עם אפרוח מה אתה אוכל בבוקר? בימים האחרונים כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שני למה? כי זה היום שנולדתי כמה סבים ו/או סבתות יש לך? כולם נפטרו מזמן יש לך קרובים בחו"ל? הרבה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא. כולם מבוגרים ממני בהרבה. לאחד מבני הדודים שלי יש אפילו ילדים יותר גדולים ממני. איך קוראים לו/ה? אז זהו, שלא קוראים לו/ה... איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? האמת, אני ממש מרוצה מהצבע כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מאלה של תפוז? את ההמום ואת הירוק מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? לא יודעת, אבל אני הכי אוהבת אנגלית והולנדית ואיזה הכי מכוערת? אני לא אוהבת גרמנית שמאלני/ימני? שמאלנית ושמאלית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? הכי חילונית שיש ואז עוד קצת sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? תודה לאל נפטרתי מזה מזמן מה המבחן האחרון שעשית? לפני כמה שנים כבר וכמה קיבלת בו? מעל 90 באיזה צבע הארון בחדר שלך? שאלה טובה. הוא לא סגור על עצמו. מין לבן מלוכלך נוטה לורדרד? יש לך חדר לבד? יש לי בית לבד (אלא אם כן מחשיבים את החתולות) מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? היום אחה"צ עברת על החוק? מהירות מופרזת זה נחשב? כי אם כן, אז סביר להניח שהיום על איזה חוק עברת? מהירות תפסו אותך? פעם אחת לפני שנים, למרות שזה היה ממש בקטנה מעל המותר אם כן- מה עשו לך? קנס ישבת במעצר? חלילה מי החבר הכי טוב שלך? ב. הכי הזוי? גם ב. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא רלוונטי הכי מצחיק? ב. הכי דיכאוני? כרגע אין לי חברים דכאוניים במיוחד הכי יפה? ד. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? ב. אתה בתנועת נוער? לא, ומעולם לא הייתי איזה? NEXT QUESTION ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? ב. איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אפור עם גלגלים באיזה צבע המחשב שלך? off white כזה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? טורקיז כהה מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? ספר, אני חושבת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? אני מניחה שעיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן!!!!!
אם כן- איזה? 2 חתולות איך קוראים להן? בריי וטארה אם לא- אתה רוצה? אני רוצה עוד. בריי וטארה הטילו וטו נגד. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא זכור לי מה הדף בית שלך? לא בדיוק שלי, אבל אני היוצרת והמנהלת שלו (הכתובת בחתימה שלי) אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? באופן מפתיע ובלתי מאפיין למדי, לא. עם מי? NEXT כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם+גילאים? ע. והוא גדול ממני ב-4 שנים איך היה השאלון? לא רע.

m e m o r y

New member
יאללה טוב גם אני אענה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? מקוריות היא מצרך נדיר אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לא קוראת תשובות אתה אוהב להתקלח? מ-א-ו-ד איזה שמפו אתה משתמש? לא זוכרת
ואיזה דאודורנט? דאב איזה צבע המגבת שלך? חלוק סגול מה אתה אוכל בבוקר? כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שלישי בערב למה? הרגשה של כמעט סופ"ש (אצלי לפחות) כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל? די הרבה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? גם כן, די הרבה איך קוראים לו/ה? לא זוכרת את כולם
איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אוהבת אותי כמו שאני כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? פחדתי משלדים בחלון (באמת!) איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? עברית ואיזה הכי מכוערת? הולנדית שמאלני/ימני? מרכז?ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? SMS טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? וואי, לא זוכרת...טריגו' אולי(?) מה המבחן האחרון שעשית? LONG LONG TIME AGO (פסיכומטרי) וכמה קיבלת בו? אחלה ציון באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? בית לבד מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול עברת על החוק? אתמול על איזה חוק עברת? סודי תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? מי החבר הכי טוב שלך? מה יעזור לכם השם? החבר הכי טוב שלי זה נכס שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אין לי כאלה הכי מצחיק? רובם מאוד משעשעים אותי (אני נשארת עם התשובה של נעה) הכי דיכאוני? הייתה לי חברה כזו, לא שרדתי בחברת הדיכאוניים הכי יפה? אני! שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אותו חבר טוב מלמעלה אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? לא הבנתי...הודעה מוקלטת יעני? שלי... איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') טלאיט איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? עדיף שלא תדעו
באיזה צבע המחשב שלך? מוזר באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? זה משתנה
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? כ-ס-ף עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? מושב ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלב בונבון איך קוראים לה? מיטשל אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה הדף בית שלך? האתר של האוניברסיטה
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? שניים איך קוראים להם+גילאים? אחד גדול אחד קטן איך היה השאלון? מעביר ת'זמן יופי

sapir love tali

New member
עונהההההההההההההה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות ולקרוא... אתה אוהב להתקלח? כן... במיוחד כשהמים רותחים איזה שמפו אתה משתמש? פינוק... אני חולה על הריח שלו ואיזה דאודורנט? DAV איזה צבע המגבת שלך? יש לי חלוק בצבע תכלת מה אתה אוכל בבוקר? עוגה גבינה\פחזניה\עוגיות איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי (כי כבר נגמר השבוע) ושבת (כי יש חופש כל היום) שישי (כי יוצאים בערב עם חברות) כמה סבים ו/או סבתות יש לך? שני סבים ושתי סבתות יש לך קרובים בחו"ל? בלעט בת דודה של אמא שלי זה נחשב?! יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כ אחד שגדול ממני ב-3 חודשים איך קוראים לו/ה? דיוויד איזה צבע שיער יש לך? חום כמו הרוב ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אמממ... לאדעת טוב לי ככה כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא... ממפלצת מתחת לכרית
מתוק או מלוח? מתוק (שוקולד שליטאאאאאאאא) איזה שפה הכי יפה? ספרדית ואיזה הכי מכוערת? הונגרית שמאלני/ימני? מרכז? ?? דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? אמממ sms טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אייייייייייייף בעיות חקר בלעט מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית, היום וכמה קיבלת בו? לאדעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ... לפני חודש אבל היום אני הולכת עברת על החוק? לא... על איזה חוק עברת? ... תפסו אותך? ... אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? יש לי שתי חברות הכי הכי טובות הכי הזוי? הפאקצה מבית ליד שחשה זמרת שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אממ... עם עצמי הכי מצחיק? ציון ברוך (מה קשור) הכי דיכאוני? לאדעת הכי יפה? עפר שכטר! שאתה מדבר איתו הכי הרבה? שתי חברות שלי אתה בתנועת נוער? לא בעעעעעעעעע איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חברה שלי איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא גדול של משרד בצבע כחול באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? תכלת מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? איייייייייף היום הולדת שלי היה בחופש הגדול לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? קיבוץ... אני אוהבת שקט ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? סטאף עם לא יודעת מה איך קוראים לה? שוקו אם לא- אתה רוצה? אני רוצה לברדור כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה הדף בית שלך? msn אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? חברות שלי כמה אחים יש לך? אין לי איך קוראים להם+גילאים? הייתי רוצה אח\אחות גדולה לאדעת... איך היה השאלון? ארוך... אבל נחמד

sapirushhhhhhh

New member
עונה../images/Emo3.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? לא
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות לקרוא אתה אוהב להתקלח? לא
איזה שמפו אתה משתמש? פינוק ואיזה דאודורנט? כיף.. מוי כיף איזה צבע המגבת שלך? טורקיז מה אתה אוכל בבוקר? פיתה עם משהו איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? יום שלישי למה? כי אני מסיימת ב-1 כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבים 2 סבתות.. כמה יכול להיות
יש לך קרובים בחו"ל? כן.. במאימי יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איך קוראים לו/ה? רותם איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? לא משנה כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
&
מתוק או מלוח? ממ... מלוח איזה שפה הכי יפה?ספרדית ואיזה הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? דעות פוליטיאות או איזה יד אני כותבת
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? גיאומטריה מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה.. וכמה קיבלת בו? 93
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אתמול עברת על החוק? מממ.. על איזה חוק עברת? מממ... תפסו אותך? מממ... אם כן- מה עשו לך?מממ.. ישבת במעצר? מממממ... מי החבר הכי טוב שלך? יש 2 הכי הזוי? אחת.. מפגרת אבל ברמות
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני עצמי ואנוכי.. הכי מצחיק? ילדה קרועה ברמות הכי דיכאוני? אין הכי יפה? אין.. כולם כונפים אצלנו
חח סתם שאתה מדבר איתו הכי הרבה? חברתי הטובה:p אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? ניצן איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור מרופד באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כתום
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? שרשרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר.. ובמה אתה גר עכשיו?עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?מממ.. לא מה הדף בית שלך? תפוז
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן עם מי?ניצן וניצן
כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם+גילאים?בת 20 איך היה השאלון?חמוווווד

../images/Emo42.gifעונה נה..../images/Emo42.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?כן חח.. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות.. אתה אוהב להתקלח? כן,יותק כיף בקיץ לא בחורף.. איזה שמפו אתה משתמש? כיף,לפעמים פינוק,ולפעמים הוואי.. ואיזה דאודורנט? של FA.. איזה צבע המגבת שלך? בורדו,גדולה כזאתי.. מה אתה אוכל בבוקר? כרגיל קוראסון עים דודה שלי,[כשהיא באה איתי לבית ספר..] איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי-שבת.. למה?שישי קצת..שבת חופש..
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד,ושתי סבתות שיבורכו..
יש לך קרובים בחו"ל? לא.. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?יש לי בת דודה בגילי ואחת קטנה ממני בשנה איך קוראים לו/ה? לזאת שבגילי חלי,ולקטנה שרין.. איזה צבע שיער יש לך? חום שטני.. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור,או בלונדיני..
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא.. איזה סמיילי אתה הכי אוהב? זה..
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? אנגלית..וספרדית.. ואיזה הכי מכוערת?רוסית.. וגרמנית.. שמאלני/ימני? מרכז?..אמממ לא יודעת דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לפי מספר ההודעות שאני שולחת? לדבר באמת.. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? גיאומטריה. מה המבחן האחרון שעשית? מדעים לפני שבוע.. וכמה קיבלת בו? 80..חחח באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום+אופוויט..[ככה רושמים?] יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני חודשיים נראה לי.. עברת על החוק?לא,בעצם מזמן.. על איזה חוק עברת?לא זוכרת.. תפסו אותך? לא אם כן- לא תפסו.. ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך?אין,כל אחת בצורה שונה.. הכי הזוי? חברה שלי ספיר,היא הזויה אשש.. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?לבד.. הכי מצחיק?כולםם.. הכי דיכאוני? אממ אפ'חד. הכי יפה? כולן יפות,או שלא.. חח סתם..
שאתה מדבר איתו הכי הרבה?ספיר,ואורפז.. אתה בתנועת נוער?כןן..קבועה בנוער העובד מכיתה ד'.. איזה? הנוער העובד והלומד,וגם המדצ''ים..חח ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?אמא. איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא של מחשב שחור.. באיזה צבע המחשב שלך? אפור כזה.. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כתום.. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? מנורה מגניבה..
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? קיבוץ או מושב.. ובמה אתה גר עכשיו? עיר קטנטונת.. יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלב לברדור קטנצ'יק.. איך קוראים לה? סימבה..
אם לא- אתה רוצה?עוד כלב.. חחח כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן,מי לא? מה הדף בית שלך? תפוז.. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? שירלי..[חברה] כמה אחים יש לך? שתיים איך קוראים להם+גילאים? דוד בן 16 ואליה בן 11 איך היה השאלון? חמוד..ארוךך..

עונה נה נה נה בננה../images/Emo94.gif../images/Emo27.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אכן כן חחח
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות
אתה אוהב להתקלח? לפעמים איזה שמפו אתה משתמש?לא יודעת זה משתנה
ואיזה דאודורנט? life
איזה צבע המגבת שלך? יש לי כל מיני מגבות
מה אתה אוכל בבוקר? סנדוויץ' לפעמים קורנפלקס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי שבת למה? כי שישי זה וים לפניחופש ושבת זה ה חופש...חחח
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות
יש לך קרובים בחו"ל? כן
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן!!!!!
איך קוראים לו/ה? אסף
איזה צבע שיער יש לך? חום בהיר כהה חחח
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אולי ג'ינג'י אבל לא בוהק ג'ינג'י חום כזה... כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחח ניראה לי שכן
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?|חבול+ מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? צרפתית וגרמנית זה מגניב
ואיזה הכי מכוערת?
לא יודעת שמאלני/ימני? אם הכוונה בכתיבה אז בימין אם לא אז שמאלנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית! sms או לדבר באמת? לדבר
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? נושא מציק זה כמעט כל נושא באלגברה! מה המבחן האחרון שעשית?צרפתית מחר יש בספרות
וכמה קיבלת בו? לא יושעת היא עוד לא אמרה...
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום אפור כזה..
יש לך חדר לבד? כן! מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת חחח עברת על החוק? לא על איזה חוק עברת? לא עברתי!!
תפסו אותך? לא עברתי על החוק!
אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר? לא
מי החבר הכי טוב שלך? ממ...לא יכולה להחליט לגבי זה... הכי הזוי? נדי וצח שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? עקרונית עם אמא
הכי מצחיק? נטע הכי דיכאוני?
הכי יפה? טלי חחחחחחח
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? נטע אתה בתנועת נוער? לא איזה? לא!!!חחח ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מממ...לא יודעת איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') אס קיי? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול באיזה צבע המחשב שלך? רגיל באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? חחח כחול מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? דובי עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו?עיר יש לך חיית מחמד? לא כנירא יהיו אוגרים סיבירים אם כן- איזה? לא איך קוראים לה? לא אם לא- אתה רוצה? כן אני רוצה כלב כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? חח כן
מה הדף בית שלך? Msn אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? עם אפח'ד כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים?
12 ו7 וחצי איך היה השאלון? נייס

hello1212

New member
עונהההההההההההההההההה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? ברור(יש מישהו שלא אוהב...?) איזה שמפו אתה משתמש? של דאב ואיזה דאודורנט? של דאב איזה צבע המגבת שלך? סגולה יש גם לבנה מה אתה אוכל בבוקר? קורנפלקס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי(יש זה מחר....) למה? אני לא דתיה (אפילו לא בכיוון) אבל יש ביום הזה משהו מיוחד כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה?
איזה צבע שיער יש לך? שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך?אני מרוצה עם הצבע כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא שזכור לי... איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
(השאלה הכי חרושה....) מתוק או מלוח? גם וגם איזה שפה הכי יפה? אנגלית ואיזה הכי מכוערת? טורקית או פרסית שמאלני/ימני?שמאלנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? תלוי מתי... טלפון או פנים אל פנים? תלוי מתי... איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?
מה המבחן האחרון שעשית?
וכמה קיבלת בו?
(זה היה מזמן מי זוכר...) באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום(כלומר עץ) יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?שבוע שעבר עברת על החוק? לא שידוע לי... על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך? נו נו נו בטוסיק...
ישבת במעצר? חס וחלילה... מי החבר הכי טוב שלך? אתם לא מכירים.. הכי הזוי? איך שהמדינה הזאת מתנהלת...(הא התכוונתם לחבר...
) שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?
הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מחברה שלי איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? עם 4 רגליים באיזה צבע המחשב שלך? לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? בושם עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עכשיו עיר,בעתיד מושב ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כן כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן,גלילה רון פדר הייתה שכנה שלי אז הייתי חייבת...(הבת שלה למדה איתי בבית הספר) מה הדף בית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי?
כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם+גילאים? איך היה השאלון?נחמד....

charmed Orly

New member
../images/Emo26.gifעונה!../images/Emo36.gif../images/Emo142.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן, וזה דיי משעמם.
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? תלוי... אתה אוהב להתקלח? כן, אם יש מים חמים. אני חופפת כל יום, אבל זה בגלל שאם לא הייתי חופפת אז השיער שלי היה מקבל צורה מוזרה
איזה שמפו אתה משתמש? פנטן
אבל מרכך של ארבל אסנס כי יש לו ריח ממש חזק. ואיזה דאודורנט? ליידי ספיד סטיק. איזה צבע המגבת שלך? בבית יש לי חלוק כחול, בצבא יש לי מגבת גדולה וורודה
עם סקוטץ' שכתוב עליה: לאורלי גיוס קל (או משהו כזה... בת דודה שלי קנתה לי
) מה אתה אוכל בבוקר? אני תמיד אוכלת ארוחת בוקר. אם אני בבית (גם כשהיה ביצפר) אז דגני בוקר. אם אני בצבא אז ארוחת בוקר בחדר אוכל, ואם זה במקום שאין חדר אוכל אז עוגיות ותה.
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? אין יום מועדף. למה? אמרתי שאין
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אין
יש לך קרובים בחו"ל? כן, והרבה! יש לי המון קרובי משפחה בעיקר בארה"ב אבל גם בעוד מקומות.
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? עמית איזה צבע שיער יש לך? חום משעמם ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אולי ג'ינג'י, או בלונדיני, משהו פחות כהה.
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא שזכור לי
מתוק או מלוח? מתוק!!!
איזה שפה הכי יפה? ספרדית הכי יפה, אבל גם אנגלית וצרפתית (ואת 3 השפות האלה אני יודעת
) ואיזה הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? בדיעות או בידיים?
משתמשת ביד ימין. דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית לגמרי. sms או לדבר באמת? לדבר. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מספרים מרוכבים
(לומדים את זה בי"ב) מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בביולוגיה, ב-4 ביולי 2005.
וכמה קיבלת בו? ציון סופי של ה-5 יחידות בביולוגיה: 97
(בלי הבונוס) באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ. יש לך חדר לבד? כן, מאז סוף כיתה ו'. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול בערב, אבל קניות של אוכל
, לא בגדים. עברת על החוק? לא זוכרת על איזה חוק עברת? אמרתי שאני לא זוכרת! תפסו אותך? כנ"ל, לא זוכרת... אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר? לא
מי החבר הכי טוב שלך? אין הכי הכי טוב.
הכי הזוי? מה זה יעזור אם אני אכתוב את השם, אתם לא מכירים. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? סיימתי ביצפר! הכי מצחיק? כולם!
הכי דיכאוני? אין. הכי יפה? חייבים לבחור?? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? לא בדקתי עם מי אני מדברת הכי הרבה... אתה בתנועת נוער? לא איזה? אמרתי שלא. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? הודעה שאומרת שהיו לי שיחות שלא נענו (יש שירות כזה של פלאפון ששולחים sms ואומרים ממי היו לי שיחות שלא נענו) איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור על גלגלים. באיזה צבע המחשב שלך? אפור מחשבי כזה
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? נראה לי תכלת. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? הרבה מתנות מהחברות
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר! ובמה אתה גר עכשיו? עיר קטנה. יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלב
איך קוראים לה? מוקי
אם לא- אתה רוצה? אני מסתפקת במוקי כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן |נוסטלגיה| מה הדף בית שלך? תפוז
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עכשיו מוקדם מידי
עם מי? אמרתי שלא. כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם+גילאים? אורן בן 14. איך היה השאלון? נחמד

למעלה