שאלון

mary17

New member
../images/Emo9.gifהידד

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? ומה אתם מנסים להגיד
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? בחורף פחות כי קרררר
איזה שמפו אתה משתמש? ואיזה דאודורנט? נושם איזה צבע המגבת שלך? יש לי הרבה מגבות מה אתה אוכל בבוקר? כל פעם משהו אחר בדר"כ קרונפלקס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שני ושישי למה? שני זה יום לימודים קצר ובשישי אין לימודים כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? נתנאל איזה צבע שיער יש לך? שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונדיני כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? ספרדית ואיזה הכי מכוערת? צרכסית
שמאלני/ימני?ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכל מה המבחן האחרון שעשית? סוציולוגיה וכמה קיבלת בו? לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום? יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ לא זוכרת עברת על החוק?
על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
ישבת במעצר?לא
מי החבר הכי טוב שלך? יש לי הרבה הכי הזוי? כנ"ל שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לומדת עם עצמי הכי טוב הכי מצחיק? לא יודעת
הכי דיכאוני? אין לי חברים דכאוניים הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? עדי
אתה בתנועת נוער? לא איזה? לאאאאאאא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חנוש
איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')סימנס איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור משרדי כזה באיזה צבע המחשב שלך? כסוף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כתום מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? לאאאאאאאאא איך קוראים לה? $^&%^*& אם לא- אתה רוצה? מאוד כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?לא מה הדף בית שלך? תפוז
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? חברות שלי כמה אחים יש לך?1 איך קוראים להם+גילאים?מעיין 16 כמעט איך היה השאלון?חביב

צ'רקסית זה יפה!

סתם האמת שרק "אוסיצ'אס" זה יפה... השאר סתם מוזר... סוגשל שילוב של ערבית ורוסית

עונה../images/Emo27.gif../images/Emo28.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות חחח אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש?אמממ ארבל אסנס ואיזה דאודורנט? דאודורנט נושם איזה צבע המגבת שלך? חחח יש לי אחת בצבע ירוק ואחת בצבע תכלת מה אתה אוכל בבוקר? אמממ לא יודעת... מה שבא לי באותו בוקר
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שלישי למה? כי התיק של הבצפר קלוללל כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 יש לך קרובים בחו"ל? לא ניראה לי יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? שחר איזה צבע שיער יש לך?שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שטני
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? חמוץץץ
חחח סתם, מתוק... איזה שפה הכי יפה? עברית ואיזה הכי מכוערת? יפנית שמאלני/ימני?ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים?לא יודעת חחח איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכלללללללללללללל מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית וכמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי אותו באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? לא מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני כמה ימים עברת על החוק? לא על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך?אוףףף חחחח ישבת במעצר? ל-א מי החבר הכי טוב שלך? אתם לא מכירים
הכי הזוי? טרולים
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?לא יודעת... הכי מצחיק? מירי
הכי דיכאוני? אמממ....לא יודעת
הכי יפה? אני
חחחחח סתםםםםם
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? חברות אתה בתנועת נוער? לא איזה?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חברה איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כיסא שחור
באיזה צבע המחשב שלך? בז'- כחול באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?תכלת-ירוק- לבן(פסים) מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? אמממ לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? בעיר ובמה אתה גר עכשיו?בעיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבה מתוקה
איך קוראים לה? קייסי אם לא- אתה רוצה?
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? אמממ חחח לא זוכרת
יכול להיות...
.... מה הדף בית שלך? YNET אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן עם מי?
חברה כמה אחים יש לך?איתי- 5
איך קוראים להם+גילאים?לא משנה...
איך היה השאלון?סבבי

עונה../images/Emo26.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כה... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות, כולם עונים את אותו הדבר אתה אוהב להתקלח? ברור איזה שמפו אתה משתמש? קרמה ואיזה דאודורנט? נושם איזה צבע המגבת שלך? אדום מה אתה אוכל בבוקר? אני לא אוכלת איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? ראשון ושבת למה? ראשון אני לומדת שעתיים ושבת בגלל שיוצאים לטייל או לבלות כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 מכל צד ברוך השם יש לך קרובים בחו"ל? לא שידוע לי יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כה בת דודה איך קוראים לו/ה? אושרת איזה צבע שיער יש לך? כחולות ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ירוקות כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא... מתחת למיטה איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
לבנתיים מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? ספרדית ואיזה הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? מסורתית sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים? תלוי, אם אני לא רוצ הלראות אותו אז אני מדברת בפלפון ואם לא אז פנים מול פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? טרינום מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה היום... וכמה קיבלת בו? עשיתי אותו היום... באיזה צבע הארון בחדר שלך? אני לא יודע איך להגדיר את זה יש לך חדר לבד? כה... ברור מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שילשום עברת על החוק? לא חס וחלילה על איזה חוק עברת? לא עברתי תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא!!!!! מי החבר הכי טוב שלך? יש שתיים גל וליגל הכי הזוי? אמ... לא יודעת שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? כה הכי מצחיק? חברות שלי הכי דיכאוני? עפר לוי הכי יפה? החדר שלי שאתה מדבר איתו הכי הרבה? חברות אתה בתנועת נוער? כה לפעמים כשמשעמם לי איזה? הנוער העובד ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מסיוון איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אדום גדול כזה מסתובב באיזה צבע המחשב שלך?אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ורוד מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? 350 שקל מסבא וסבתא שלי באיחור של שבוע עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר פ"ת יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה?לא איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? לא היה לי והספיק כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא נראה לי שזה היה מה הדף בית שלך? תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם+גילאים? דניאל בת 15 איך היה השאלון? נחמד, סתם להעביר תזמן

בלושש 15

New member
עונה ../images/Emo27.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן..מייאש אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גמוגם אתה אוהב להתקלח? כן
איזה שמפו אתה משתמש? אנד אנד שולדרס.. ואיזה דאודורנט? נושם (ורוד) איזה צבע המגבת שלך? לבנה ושל השיער כחולה מה אתה אוכל בבוקר? ביסקוויטים לפעמים,ובבצפר לחמניה עם משהו איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישבת למה? כי אין בצפר
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 אהובים שלי
יש לך קרובים בחו"ל? 7 בערך יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן הוא בכיתה שלי..
איך קוראים לו/ה? שחר איזה צבע שיער יש לך? שחור
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור (אולי קצת יותר חזק) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לפעמים.. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? שניהם איזה שפה הכי יפה? צרפתי אנגלית ואיזה הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? באמצע... דתי/חילוני/מסורתי וכו'? מסורתי sms או לדבר באמת? באמת טלפון או פנים אל פנים? גמוגם איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכל מגעילללל
מה המבחן האחרון שעשית? ספרות
וכמה קיבלת בו? עוד לא החזירה..שנה עד שהיא בודקת
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבוע בערך.. עברת על החוק? - על איזה חוק עברת? - תפסו אותך? - אם כן- מה עשו לך? - ישבת במעצר? לא..
חח מי החבר הכי טוב שלך? אלונה
הכי הזוי? חברות שלי ואני ביחד..
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? בד"כ לומדת לבד.. הכי מצחיק? חברות שלי..
הכי דיכאוני? לאדעת הכי יפה? שקיעה
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אני עצמי..חח סתם..מממ חברות שלי אתה בתנועת נוער? לא (הייתי אבל כבר לא ..חח
) איזה? הייתי בצופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מבת דודה שלי איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') מוטורולה.. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? ירוק גדול.. באיזה צבע המחשב שלך? לבן כזה כסוף כמו של כולם לא..?
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סגול מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? בושם עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? הייתי רוצה לנסות לגור בעיר ובמה אתה גר עכשיו? ישוב יש לך חיית מחמד?
אם כן- איזה?
איך קוראים לה?
אם לא- אתה רוצה?
חח כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? קופיקו..
מה הדף בית שלך? ווינט אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? חברה כמה אחים יש לך? 3
איך קוראים להם+גילאים? סתום דפוק ומכוער 23,16 ן-9 איך היה השאלון? סבבה

roselin

New member
../images/Emo178.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן, אני מקווה שזה יהיה חדשני אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא תשובות
אתה אוהב להתקלח? כן זה משכיח את הצרות (התפלספתי) איזה שמפו אתה משתמש? הד אנד שולדרס מנטה(ולא אין לי קשקשים...) ואיזה דאודורנט? ספיד סטיק ורד איזה צבע המגבת שלך? ורוד פקאצה מרי מה אתה אוכל בבוקר? עוגיה... או כלום, תלוי מה אין איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי? שלישי? לא יודעת לאחרונה אני שונאת את כולם למה? כי חרא לי פה ואני מתגעגעת והזמן לא עובר כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אין לי יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? טלי
איזה צבע שיער יש לך? חום הכי כהה שאפשר לפני שחור... ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אדום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? עברית ואיטקלית(למי שמבין אותה כמובן) ואיזה הכי מכוערת? פורטוגזית שמאלני/ימני?ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר באמת... שחנ"פ
טלפון או פנים אל פנים? אהה...חח טוב הבנתם מהקודם, ואני חוזרת, שחנ"פ
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? טריגו מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית וכמה קיבלת בו? 82
באיזה צבע הארון בחדר שלך?עץ בהיר יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול עברת על החוק? כן על איזה חוק עברת? גנבתי
תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר?
מהמגזימים מי החבר הכי טוב שלך? אתם לא מכירים הכי הזוי? חצילה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הכי מצחיק? אממממממ וואי יש מלא... עדי אשכנזי ושמחק מכור וארץ נהדרת הכי דיכאוני? החיים הכי יפה? הנקודות חן של טלי שאתה מדבר איתו הכי הרבה? לאחרונה נעה בת הים אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? נועה איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול באיזה צבע המחשב שלך? כסף/שחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?בורדו מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? אמממ "כל חלומות העולם" ולפ-טופ עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן חח מה הדף בית שלך? 012 אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם+גילאים? תאומות- 16, אח גדול-22 איך היה השאלון?מפתיע, ועם זאת מעורר חשיבה

עונה../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אין לי סבלנות לשניהם אז אני קוראת כמה שאני מסוגלת
אתה אוהב להתקלח?
אמבטיות שליטה איזה שמפו אתה משתמש? 10
בלי ניסויים בבעלי חיים ואיזה דאודורנט? דאב נראה לי
איזה צבע המגבת שלך?
יש לי הרבה..רובן כחולות
מה אתה אוכל בבוקר? עיין
וטוסט
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?
שבת למה? כי אפשר לישון כל היוםםםםםםםםם כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4
ברוך השם שיזכו לחיים ארוכים טפו טפו טפו יש לך קרובים בחו"ל?
יש לי רחוקים בחו"ל.. בני דודים של אמא וכאלה.. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
כן..אסף המלך
שאיתי בכיתה גם. איך קוראים לו/ה? אסף
איזה צבע שיער יש לך? חום כהה כהה כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? טוב לי ככה
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
לא.. אבל מגנבים כן
עד היום איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
ו
מתוק או מלוח? מתוק
איזה שפה הכי יפה?
עברית
וגם איטלקית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית מעצבנת אותי שמאלני/ימני? ימני
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני לגמרי sms או לדבר באמת? לדבר באמת
למרות שאני גרועה בזה.. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים.. וכנ"ל.. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? גיאומטריה
מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך
וכמה קיבלת בו? 90
וואוו באיזה צבע הארון בחדר שלך?
צבע עץ
טבעי שולט
יש לך חדר לבד?
כן.. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לקנות עגילים לגבה עם מג חן ונגי זה נחשב?
עברת על החוק?
אלכוהול 5%..אבל שששששש על איזה חוק עברת?
פרטים למעלה תפסו אותך? לא
אם כן- מה עשו לך?
אמרתי לא..שנו נושא זה מלחיץ ישבת במעצר?
בין הרגלים של הגננת בגן מי החבר הכי טוב שלך?
איך אני אוהבת את השאלות האלה (
או שלא) יש כמה סוגים של חברויות ואני לא יתחיל לזיין ת'שכל על זה עכשיו
הכי הזוי? נעה צודרת
שניץ
אין עליה
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?
נמרוד
הכי מצחיק?
ש/וב שניץ
הכי דיכאוני? לחשוב על ידיד שלי זיו וינברג ז"ל
הכי יפה?
נעה... אווווווווווווווו
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? חברה שלי מהגן
דיקלה המלכה
אתה בתנועת נוער?
בני המושבים שליטהההההההה איזה?
אמרתי י'מפגרים ממי ההודעה האחרונה שבפלא שלך?
"דניאל איפה את?" כי איחרתי טיפה לטניס
איזה חברה הפלא' שלך? סלקום
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? סגול
עם ברזלים שחורים
באיזה צבע המחשב שלך? לבן.. הפך לאפור בגלל הליכלוך
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?
כחול כהה מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? 22 מתנות קטנות
אחת לכל אות מהאלף-בת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור?
מושבבבבבבבב זה הכי שולט בארץ
ובמה אתה גר עכשיו?
נחשו
יש לך חיית מחמד? כלבה חתולה אתון תרנגולות תרנגולות הודו ברווזים ו..להמשיך?
אם כן- איזה?
איך קוראים לה?
לוסי ג'סיקה לונה ולשאר אין שמות
אם לא- אתה רוצה?
יש לי כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
אה? אמממממממ לא
מה הדף בית שלך? תפוזאנשים
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן
עם מי? הרבה
(
חשה סלב) כמה אחים יש לך? 2
איך קוראים להם+גילאים? עודד (20 וחצי) ונועם (18 ושלושתרבע)
איך היה השאלון?
מעייף

רונושי

New member
../images/Emo9.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?חח..כן! אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?אממ..לא יודעת.. אתה אוהב להתקלח?כן.. איזה שמפו אתה משתמש?הד אנד שולדרס ואיזה דאודורנט? ספיד סטיק איזה צבע המגבת שלך?אממ..יש לי מלא מגבות..אבל של החלוק זה כחול. מה אתה אוכל בבוקר?אני לא אוכלת בבוקר איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?אממ...שישי נראה לי.. למה?אני יודעת שזה נשמע מוזר..ואני לא בנאדם דתי בכלל אבל.. אני גרה ביורשלים ויש פה ביום שישי אווירה שאין בשום מקום בעולם..(הזוי קצת אני יודעת
) כמה סבים ו/או סבתות יש לך?4 יש לך קרובים בחו"ל?אממ..כן דודה ו2 בני דודים. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן 4 3 בנות ובן. איך קוראים לו/ה?אין לי כוח זה הרבה... איזה צבע שיער יש לך?בלונדיני ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונדיני (זה מתאים לי..) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?אני לא זוכרת..אולי.. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח?"מתוק מתוק זה טעם החיים" איזה שפה הכי יפה?כל השפות הלטיניות במיוחד ספרדית ופוטוגזית.. ואיזה הכי מכוערת?הולנדית וגרמנית שמאלני/ימני? כמה שזה נשמע עצוב אני לא כל כך יודעת אני די מתנדנדת בדעות שלי דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילונית sms או לדבר באמת?לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? זאת לא השאלה! השאלה היא איזה נושא במתמטיקה לא מגעיל? מה המבחן האחרון שעשית?מתמטיקה ביום ראשון. וכמה קיבלת בו?אמממ לא יודעת כי עדיין לא קיבלתי אותו בחזרה אבל..אני משערת משהו שנע בין נכשל ל60
באיזה צבע הארון בחדר שלך?לבן יש לך חדר לבד?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?ביום רביעי עברת על החוק?אמממ..כן בקטנה... על איזה חוק עברת?לא משהו רציני.. תפסו אותך?אהה לא... אם כן- מה עשו לך?אממ כלום מן הסתם ישבת במעצר?חחחחחח..על העברונת שלי אפילו לא נותנים קנס אז מעצר
מי החבר הכי טוב שלך?אין לי אחד..יש לי כמה חברים מאוד מאוד מאוד טובים שאני איתם ביחד כבר הממוווןןן שנים והם החברים הכי טובים שלי אבל אני לא יכולה להחליט. הכי הזוי?חחח..מה זה יעזור לכם אתם לא מכירים אותם
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?אהה..לא... הכי מצחיק?אני יודעת כמה דביק זה נשמע אבל הם כולם הורגים אותי מצחוק! הכי דיכאוני?ההוא הכי יפה?ההוא הדיכאוני
שאתה מדבר איתו הכי הרבה?אני מדברת עם כל החברות שלי כל יום ככה שאין יותר או פחות.. אתה בתנועת נוער?הייתי איזה? שמו"ץ ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?חברה איזה חברה הפלא' שלך?אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כסא עץ כזה.. באיזה צבע המחשב שלך?לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כתום עם פסים צבעוניים ופרחים. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?אממ...לא זוכרת.. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור?עיר(בירושלים
ובמה אתה גר עכשיו?בעיר(חח..בירושלים) יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?כלבה בלונדינית מדהימה
איך קוראים לה?צ'ופי אם לא- אתה רוצה?
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?לא נראה לי.. מה הדף בית שלך?אממ..וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי?עם אף אחד.. כמה אחים יש לך?אחד איך קוראים להם+גילאים?יש לו שם והוא בן 10 איך היה השאלון?אממ סבבה

תמרוש5

New member
../images/Emo6.gif אווירה של ערסים רצים לאומן?

חח סתם אבל אצלנו זה יותר בכיוון של המושבה

תמרוש5

New member
חח גם עיר טוב אבל..

מושה
כי בעיר כל הפריקים\ערסים\או סתם מסוממים...

תמרוש5

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן ! חפרו
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? שניהם
אתה אוהב להתקלח? כן =] איזה שמפו אתה משתמש? אמממ כל פעם משהו אחר רק לא משהו שנוסה על בעלי חיים
ואיזה דאודורנט? fa כחול מה אתה אוכל בבוקר?אממ אני לא אוכלת בבוקר. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? רביעי למה? אמממ לא יודעת כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד וסבתא אחת
יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא
איך קוראים לו/ה?
איזה צבע שיער יש לך? שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אמממ בלונדיני?! כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחח עד היום
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? אמממ אנגלית ספרדית ואיזה הכי מכוערת? צרפתית :-{ שמאלני/ימני? מרכז? אמממ אמצע דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? אממממ תלוי טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?אמממ הכל =\ מה המבחן האחרון שעשית? אזרחות יום ראשון וכמה קיבלת בו? לא יודעת לא החזירה באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת
עברת על החוק? חחח לא יודעת על איזה חוק עברת? אמממ תפסו אותך? =\ אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אין הכי הזוי? אביגל (חח אומר הרבה :p) שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אמ אם כבר אני לומדת אז לבד הכי מצחיק? אביגל
הכי דיכאוני?
הכי יפה?
שאתה מדבר איתו הכי הרבה?
אתה בתנועת נוער? כןןן
איזה? צופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?נאטלי
איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')סמסונג
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אממ כיסא כחול באיזה צבע המחשב שלך? אממ כחול ואפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צבעוני :p מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? טלוויזיה עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? קיבוץ ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? חתול סיאמי איך קוראים לה? קפוצ'ינו אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה הדף בית שלך? אממ לא יודעת אתר אחד שהשטלת לי על המחשב ולא יוצא
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי?
כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם+גילאים? קרן-27 זיו- 25 ליה-21 איך היה השאלון? נחמד

מתנה לי

New member
אני

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? נכון אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא אתה אוהב להתקלח? בזמן האחרון אתם לא יודעים עד כמה. איזה שמפו אתה משתמש? דר פישר, הרבל אסנס, פאנטין, דאב, כיף, הוואי - מי שבא ברוך הבאץ ואיזה דאודורנט? דאב ואיזה משהו מים המלח עם ריח טוב איזה צבע המגבת שלך? אין לי מגבת אישית. מה אתה אוכל בבוקר? שותה קפה וקוראת משהו. לא אוכלת איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? רביעי למה? ניסן נתיב. קצת שקט נפשי בת"א. עד כמה שזה אירוני. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות סבא אחד ועוד חבר של סבתא שמתפקד מאז ומתמיד כסבא נהדר יש לך קרובים בחו"ל? יש לי דודה בבברלי הילס, בדרום אפריקה.. וזהו יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בן דוד בגילי איך קוראים לו/ה? יונתן איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום או ג'נג'י כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? עד היום למען האמת. איזה סמיילי אתה הכי אוהב? =] מתוק או מלוח? תלוי מה... ממתקים-מתוק. לחם-מלוח... מה מעדיפה? לחם איזה שפה הכי יפה? צרפתית. ואיזה הכי מכוערת? רוסית שמאלני/ימני? שמאלני ריאלי (ככה אני קוראת לעצמי) דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כולם. אני יורדת יחידות! בושה לעצמי מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה. מחר אזרחות.. וכמה קיבלת בו? 0. הלכתי אחרי שעה באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן-כתום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אני לא מצהירה "קניות" כשאני רוצה משהו ויש יכולת לממנו אני קונה. עבר הרבה זמן מאז שהצהרתי שאני הולכת ל"קניות" עברת על החוק? אני מניחה. לא במכוון בכל מקרה על איזה חוק עברת? כשהייתי קטנה גנבתי חותמת מחנות. ואלכוהול. תפסו אותך? רק פעם אחת-טראומה. ואלכוהול?-לא. אם כן- מה עשו לך? - צעקו עלי ואיימו שאני לא אחזור לחנות (הייתי בת 6) ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? יש שתיים. קרובות אלי מאוד. אחת יותר - יעל וליאור הכי הזוי? אני שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? כרגע חזרתי מיעל הכי מצחיק? לכל אחד יש את הרגע שלו. הכי דיכאוני? אני הכי יפה? ליאור. אבל זה יופי מיוחד. היא לא יפה-היא פוטוגנית בחיים שאתה מדבר איתו הכי הרבה? יעל אתה בתנועת נוער? כן תנועת שי לי איזה? אני לא באמת בתנועה. פרשתי. קשה לי עם ייצוג ערכים שאני לא תומכת בהם ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? תום איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא משרדי, שחור, מאוד נוח באיזה צבע המחשב אפור מתכתי באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אדום מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? כרטיס להצגת תאטרון ומכינת נוער עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? תלוי מתי? ברגע זה-מושבה. בדרך-כלל-עיר. ובמה אתה גר עכשיו? מושבה יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? חתול שמקסים אותי כל פעם מחדש איך קוראים לה? תום אם לא- אתה רוצה? דג כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה הדף בית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? אני לא כמה אחים יש לך? שניים איך קוראים להם+גילאים? בן כמעט 19 ובן 24. זהו. זה היה ארוך

למעלה