נעה של ה י ם
New member
שאלון../images/Emo9.gif
הושאל מפורום טופ מודל [1103], כי בא לי לענות על שאלון... הכל כדי לא לעשות שיעורים
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן
די משעמם... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם... אתה אוהב להתקלח? רק אם יש מים חמים איזה שמפו אתה משתמש? DR FISHER צמחי מרפא... גם טוב, גם לא נוסה על בע"ח
ואיזה דאודורנט? DR FISHER צמחי מרפא... אני מממנת את המפעל, בקיצור
איזה צבע המגבת שלך? טורקיז-לבן-שחור... ריבועים כאלה מה אתה אוכל בבוקר? בבית אני לא אוכלת... בבי"ס לחמניה עם משהו איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישבת למה? חופש... ובזמן האחרון נסיעות למרכז
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד יש לך קרובים בחו"ל? קרובים רחוקים... בני דודים של סבא וכאלה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בת דודה קטנה ממני בחצי שנה איך קוראים לו/ה? אפרת איזה צבע שיער יש לך? ג'ינג'י ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ברונטי או שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא נראה לי איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? אנגלית וצרפתית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? מרכז?... דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לפי מספר ההודעות שאני שולחת? SMS... בשיעורים אי אפשר לדבר באמת
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כל התשובות נכונות! נראה לי שגיאומטריה. מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה, היום
וכמה קיבלת בו? נכשל
באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ... מזמן?
עברת על החוק?
אתמול על איזה חוק עברת? אלכוהול בלה בלה... ובטח כמה חוקי תעבורה בשיעור נהיגה
תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? רגע המורה שלי נחשב? הוא שקל לצעוק עליי אבל התחרט
ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? שונאת את ההגדרה הזאת... עם כל חבר/ה זה משהו שונה הכי הזוי? שניצ
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני אממ לא ממש לומדת למבחנים... הכי מצחיק? רובם מאוד משעשעים אותי הכי דיכאוני? אהמ. הכי יפה? יש הרבה
ביומיים האחרונים אני לא מפסיקה לזיין לחברות שלי בשכל על כמה דני יפה
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אממ לא יודעת... אתה בתנועת נוער? לפעמים [חלומות מתגשמים] איזה? צופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מרי
איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא מעץ כהה באיזה צבע המחשב שלך? אפור-בז' באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול כהה
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת
בטח משהו של סוסים עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? קיבוץ או מושב ובמה אתה גר עכשיו? מושבה יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבת זאב לבנה ומהממת
איך קוראים לה? אנג'ל אם לא- אתה רוצה? אני רוצה חתול
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן
מה הדף בית שלך? אממ באקספלורר וואלה, במוזילה האתר של השבט שלי אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? מרי
כמה אחים יש לך? אחד איך קוראים להם+גילאים?
בן 20 איך היה השאלון? נחמד
הושאל מפורום טופ מודל [1103], כי בא לי לענות על שאלון... הכל כדי לא לעשות שיעורים