עונה וממ אני מתכננת שאלונטלי:]
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם אתה אוהב להתקלח? כן :] איזה שמפו אתה משתמש?סרקל ואיזה דאודורנט? וואי שכחתי נו אלו עם המספרים שכחתי איזה צבע המגבת שלך?ורוד -וזה חלוק ;] מה אתה אוכל בבוקר?כלום אני בדר"כ אוכלת בבי"ס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שישישבת וממ חמישי למה? שישיש שבת זה סופ"ש שזה רגוע בדר"כ וחמישי כי זה יום קצר וכיפי בלי הרבה דברים על הראש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל?אח של דודה שלי יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן
איך קוראים לו/ה? מתן איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ככה בסדר לי כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא ממש
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? שניהם איזה שפה הכי יפה? עברית ואיזה הכי מכוערת?הונגרית שמאלני/ימני?בערך ימני דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים?גם וגם איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הוו יש הרבה מידי מה המבחן האחרון שעשית?היום מיצ"ב מדעים וכמה קיבלת בו? זה ייקח שנים עד שיבדקו אותו
באיזה צבע הארון בחדר שלך?עץ בהיר עם פס ורוד יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? ממזמן לא
עברת על החוק? לא ממש על איזה חוק עברת? אמרתי שלא
תפסו אותך? כנ"ל אם כן- מה עשו לך? וכנ"ל ישבת במעצר? וכנ"ל מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה כל אחת סוג אחר של קשר הכי הזוי? לא יודעת
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?בן דוד שלי :] הכי מצחיק? כולן הכי דיכאוני? אין כזאת מישי מיוחדת הכי יפה? שתים
אני פשוט מניחה שששמות לא יעזרו נכון? שאתה מדבר איתו הכי הרבה?יש כמצה אתה בתנועת נוער?לא איזה? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?שטויות של סלקום איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?שחור מעור מתגלגל באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?מתחלף כל הזמן נראלי עכשיו כחול מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?אממ בגדים מחברות :] עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבה וחתולה איך קוראים לה? כלבה סוויטי תחולה פרינסס אם לא- אתה רוצה? יש לי :] כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?כן:] מה הדף בית שלך? באחד אם אס אן באחד תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן עם מי?בנדוד וחברה שלי כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם+גילאים?חקירה הא? איך היה השאלון?נחמד :]
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?