../images/Emo9.gifהידד
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? ומה אתם מנסים להגיד
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? בחורף פחות כי קרררר
איזה שמפו אתה משתמש? ואיזה דאודורנט? נושם איזה צבע המגבת שלך? יש לי הרבה מגבות מה אתה אוכל בבוקר? כל פעם משהו אחר בדר"כ קרונפלקס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שני ושישי למה? שני זה יום לימודים קצר ובשישי אין לימודים כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? נתנאל איזה צבע שיער יש לך? שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונדיני כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? ספרדית ואיזה הכי מכוערת? צרכסית
שמאלני/ימני?ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכל מה המבחן האחרון שעשית? סוציולוגיה וכמה קיבלת בו? לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום? יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ לא זוכרת עברת על החוק?
על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
ישבת במעצר?לא
מי החבר הכי טוב שלך? יש לי הרבה הכי הזוי? כנ"ל שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לומדת עם עצמי הכי טוב הכי מצחיק? לא יודעת
הכי דיכאוני? אין לי חברים דכאוניים הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? עדי
אתה בתנועת נוער? לא איזה? לאאאאאאא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חנוש
איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')סימנס איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור משרדי כזה באיזה צבע המחשב שלך? כסוף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כתום מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? לאאאאאאאאא איך קוראים לה? $^&%^*& אם לא- אתה רוצה? מאוד כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?לא מה הדף בית שלך? תפוז
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? חברות שלי כמה אחים יש לך?1 איך קוראים להם+גילאים?מעיין 16 כמעט איך היה השאלון?חביב
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? ומה אתם מנסים להגיד