שאלון

צריך לקצץ באותיות עם כל השאלונים האלה

שעת התחלה: 00:05 שם: עומרי תאריך לידה: 18.2.91 מין: זכר גובה: 1.70 צבע עיניים: חומות משקל: בפעם האחרונה 69 מיקום: השרון,כפר סבא החור והטחור. איפה נולדת? ישראל-השרון-כפר סבא נכשלת במקצוע? כן בצפר: שפירא מאוהב?כן חבר/ה?לא אם כן, שם?לא כמה זמן אתם ביחד?לאאאאאאאאאאאאאאאא )-: מה את/ה לובש/ת עכשיו? בוקסר וחולצה תעשה/י סקס לפני החתונה? יאפ התאהבת פעם במורה? חח לא מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטט? כן צבע אהוב: לבן חיות אהובות: אה אין סימני לידה: שתי נקודות ביד שמאל מישהו כיסח אותך מכות? אחי XD מי החברים הכי טובים שלך? צריך לכתוב שמות כאילו עכשיו..אז יש הרבה [באמת באמתתתת באמשכם] הכית מישהו? כאפת שטות נחשבת? עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? אני לא מדבר הרבה בטלפון,מתי שאני מרגיש שהאוזן שלי מתחממת אני מנתק. מישהו נתן לך סטירה? כןןןןןן בשיעור הפקה,נשבע לכם אני שחקן אני. הרבה באינטרנט? במידה סבירה ביישן/נית?כן שונא/ת בצפר?כן בוטח/ת באנשים?לפעמים שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?כן תעשה/י צניחה חופשית? וואי לא חשבתי על זה בחיים אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל? לא אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? לא את/ה מפונק/ת? לא זרקו אותך? כן אבל ביסודי שעוד ידעו מה זה לזרוק היית בהיי? חח כן שתייה מועדפת: אה מים שותה פפסי? כן שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? מרידול,ויש עוד אחת חדשה שאמא קנתה יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? להורים כל השאר מוגדרים מבחינת קקי בכבוד את/ה מודל לחיקוי? לא מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? אהה חולצת בית ספר ומכנס קצר איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? אחותכם לובשת תכשיטים. פירסינגים? לא היית רוצה עוד?לא אוהב/ת להצטלם? כשאני יוצא פוטוגני כן אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? לא את/ה שזופ/ה? כן מתעצבנ/ת בקלות? לא התחלת שמועה על מישהו?לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא מה אני רוטשילד? אחים ואחיות? כן מישהו שיחק בך?לא שידוע לי שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא?כן איך את/ה מוציא/ה כעס? צעקה ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? לא חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? וואי גם לא חשבתי איפה? בגב מהם הפרחים המועדפים עלייך? טחח
היית כלב/ה בפומבי? חשבתי שהיה כתוב ההיתי כלב הומובופי? את/ה חצופ/ה? לפעמים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן איך הפופיק שלך? טחח מה?! את/ה גמיש/ה? לא מה מספר המזל שלך? 2 איך השיער שלך נראה עכשיו? קצר תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית? קשה לפרט אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? לא יודע כי בלונדיני יראה כמו האתיופיות שצובעות לבלונדיני ואז הן נראות כמו פרוז'קטור וג'ינג'י כנ"ל. תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר?כן תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר?גם מתי השתכרת בפעם האחרונה? בחיים לא מתי היה הדייט האחרון שלך? מזמןןןןןןןןןן היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? אנערף האם שחית בעירום? לא מתי? לא למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? דוד בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות?לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? אהה האשך מה זה השאלות האלה באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? הלו [?] את/ה רומנטי/ת? לא רדפו אחרייך שוטרים?לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת?מזמן טפו טפו טפו במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטיות איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כפכפים מה צבע התחתונים שלך?אפורות איזה מראה יש לחדר שלך? רגילה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?אין מה השם שלך באיסיקיו? אין איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? טוב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא אוהב את כל החלטורה הזאת עם מה את/ה ישנ/ה? לבד האם הפיצו עלייך שמועה? כן פעם,ביסודי תתחתנ/י בשביל כסף? חח לא חשבתי על זה במה את/ה נוהג/ת? אוו אני לומד רק לתיאוריה עכשיו את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? מזמןןןן שעת סיום: 0:17

danieli rose

New member
../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 1:39 שם: דניאל תאריך לידה:14.5 מין: נקבה גובה: 1.63 צבע עיניים: ירוקות משקל: אין לי מושג מיקום: פ"ת איפה נולדת?בלינסון נכשלת במקצוע? הממ..לא בצפר: עמל ב' מאוהב?לא חבר/ה?אין אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו?פיג'מס תעשה/י סקס לפני החתונה? בטח, אתם חושבים שאני אתחתן על סמך להחזיק ידיים? התאהבת פעם במורה? לא :| מעשן? לא שותה? לעיתים רחוקות סמים? ממש לא מפלרטט? לפעמים:) צבע אהוב: כחול,שחור. חיות אהובות: כלב..דולפין סימני לידה: האמת שיש לי נק' חן על התחת..חחחח מלידהD-: מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך?לא יעזרו לכם שמות גם ככה הכית מישהו? כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? שירי..שוב לא שזה עוזר לכם מישהו נתן לך סטירה? לא זוכרת :| לא נראה לי הרבה באינטרנט? יותר מדי ביישן/נית?קצת שונא/ת בצפר?את הבצפר עצמו לא.. ללמוד כן :( בוטח/ת באנשים? כן.. ובסוף הם מאכזבים שיקרת לחברים הכי טובים שלך? יש מצב שזה קרה.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? הממ כן תעשה/י צניחה חופשית? מקווה אוהב/ת לרקוד? כן היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר?לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן!! את/ה מפונק/ת? לא ממש זרקו אותך? לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת: קולה/אייס קפה שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט נראה לי.. לא זוכרת יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לקזבלן (; את/ה מודל לחיקוי? אין לי מושג..לא נראה לי אבל מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ג'ינס וגופיות איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? עונדת, ועגילים..שרשראות,צמידים פירסינגים? נואפ היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם?האמת שכן אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה? לא..בדיוק ההפך מתעצבנ/ת בקלות? כן :/ התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? בטח..והשם משפחה שלי זה רוטשילד אחים ואחיות? שני אחים מישהו שיחק בך? נראה לי שלא שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? ככה ככה איך את/ה מוציא/ה כעס? עושה הליכה מהירה.. שומעת מוזיקה רועשת.. ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן..יותר מפעם חולמ/ת בהקיץ? לא ממש יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? פרפר איפה? על השכמה מהם הפרחים המועדפים עלייך? היית כלב/ה בפומבי? המממ סביר להניח שזה קרה את/ה חצופ/ה? לא במיוחד זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? יום שישי נראה לי.. או שבת איך הפופיק שלך? סבבה ואתה? את/ה גמיש/ה? לא חח מה מספר המזל שלך?5 איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית? אין לי כוח לתאר D-: אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אדום
תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? נוור סיי נוור. אבל בעיקרון לא נראה לי תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא קרה שהייתי שיכורה מחוקה אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? המממ היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? מתי שאני מגיעה אליו אני עונה האם שחית בעירום? כן מתי? בהולנד חחחח שנה שעברה למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאבא נראה לי בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא..אבל בשביל להשתחרר אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "יאללה..ביי." את/ה רומנטי/ת? כן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? פסח! :S במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? חומות ופתוחות חח מה צבע התחתונים שלך? לבן איזה מראה יש לחדר שלך? משעמם..אני צריכה להשקיע בו יותר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? עגילים מה השם שלך באיסיקיו? לא זוכרת.. לא נכנסת לשם ממש איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? חולה קצת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? אני לא ממש טיפוס של מסיבות.. מזמן עם מה את/ה ישנ/ה? פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה? לא חושבת תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? :( את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? אוהו..שנים שעת סיום: 1:50

Double U

New member
עונה!

שעת התחלה: 13:08 שם: שי תאריך לידה: 15.11.90 מין: זכר גובה: 1.70 (כן, נמוך) צבע עיניים: ירוק משקל: עדיף שלא תדעו
מיקום: כפר סבא איפה נולדת? בית חולים מאיר בכפר סבא נכשלת במקצוע? לא בצפר: רבין מאוהב? לא כרגע חבר/ה? לא אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו? חולצה כחולה ומכנסיים שחורים תעשה/י סקס לפני החתונה? למה לא התאהבת פעם במורה? חחחחחחח לא מעשן? לא שותה? נופ סמים? לא מפלרטט? כן צבע אהוב: כחול חיות אהובות: כלבים, פרפרים סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? עדיין לא
מי החברים הכי טובים שלך? אני בדר"כ מסתובב עם בר, מוריאל, תום וגיא. הכית מישהו? לא עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? אני בדר"כ מתכתב בSMS מישהו נתן לך סטירה? אולי במשחק "נשיקה סטירה" בכיתה ד' הרבה באינטרנט? כן ביישן/נית? אהא
שונא/ת בצפר? לא אוהב ללמוד אבל להגיד שאני שונא לבוא לבית ספר, זה לא יהיה נכון
בוטח/ת באנשים? בדר"כ שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא משהו מיוחד תעשה/י צניחה חופשית? כן, אני ממש רוצה לעשות! אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא
היית רוצה לגור במקום אחר? לא, טוב לי איפה שאני את/ה מפונק/ת? קצת זרקו אותך? כן היית בהיי? לא שתייה מועדפת: קוקה קולה
שותה פפסי? לא אכפת לי, אבל זה פחות טעים מאשר קוקה קולה שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט משהו יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? להרבה אנשים את/ה מודל לחיקוי? לא שידוע לי אבל אם כן, זה בהחלט משמח מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? אין פריט לבוש מועדף:X איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? - פירסינגים? אין היית רוצה עוד? - אוהב/ת להצטלם? ממש אבל ממש לא. אבל מצד שני, צריך שיהיו הוכחות שהייתי קיים בעולם הזה. אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה? לא ממש מתעצבנ/ת בקלות? לא התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? מה אני הבן של ביל גייטס? אחים ואחיות? כן, אח ואחות מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? כן איך את/ה מוציא/ה כעס? צועק על כל העולם ברחת פעם מהבית? רציתי כשהייתי ביסודי אבל אחרי יום הבנתי שזאת שטות
פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? כן
יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? אין של מה היית רוצה? - איפה? - מהם הפרחים המועדפים עלייך? רקפת? היית כלב/ה בפומבי? לא את/ה חצופ/ה? לא בדר"כ זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא:X איך הפופיק שלך? כזה...פופיקי? את/ה גמיש/ה? כן, ומאוד אוהב ספונטניות
מה מספר המזל שלך? 8 איך השיער שלך נראה עכשיו? יחסי קצר אבל בהחלט צריך תספורת. תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא
איך את/ה נראה/ית? נורמלי, אני מניח אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? קשה לי לדמיין אותי עם צבע שיער שהוא לא חום
תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? כן, אבל לא יותר מדי צעירה תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן, אבל שיהיה בגבולות הנורמל מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא השתכרתי אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? לפני הרבה זמן היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? - כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 2 לפחות האם שחית בעירום? לא מתי? - למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאמא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? שאלה טובה! נראה לי פצעים שצמחו לי בפנים (אם זה נחשב חלק בגוף) באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "יאללה ביי" את/ה רומנטי/ת? בערך רדפו אחרייך שוטרים? לא, למרות שחלמתי על זה פעם מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני כמה חודשים במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטיות איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? לבנות-כחולות מה צבע התחתונים שלך? שחור איזה מראה יש לחדר שלך? ספרייה, מחשב, מדפסת, תמונה של סקסופוניסט, מיטה... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שעון מה השם שלך באיסיקיו? Double U אני חושב (אני לא ממש מתחבר לאייסיקיו) איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? אחלה! מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא בזמן האחרון, לא משתגע על זה:X אבל אם הכוונה למסיבה נחמדה בבית של מישהו, אז ביום שישי עם מה את/ה ישנ/ה? עם כלום האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתנ/י בשביל כסף? לא, אבל בואו נאמר שלא תזיק אישה עם כסף
במה את/ה נוהג/ת? עדיין לא נוהג לצערי, יותר בקטע של תאוריה את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? של שניהם! מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? ביסודי מתישהו

dcohn

New member
האם זה באמת מעניין מישהו?../images/Emo12.gif יאללה

שעת התחלה: 14:07 שם: דורין תאריך לידה: 7.11.91 מין: בת גובה: מטר 60 וקצת אני משערת. צבע עיניים: חום. משקל: 51... אני משערת שזה נורמלי מיקום: תלאביב איפה נולדת? תלאביב נכשלת במקצוע? בתעודה לא חושבת, במבחנים בוודאי.. [בעיקר הסטוריה הכי נמוך שלי- 26 משהו כזה] בצפר:
מאוהב? לא נראה לי
חבר/ה? לא אם כן, שם? אמרתי לא:| כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? ג'ינס וחולצה. תעשה/י סקס לפני החתונה?
התאהבת פעם במורה? חחחחחחחחחחחחח ממש לא. מעשן? פיכס. זה סתם כל אלה שמנסים לעשות פוזה, וזה מגעיל. שותה? לא.. סמים? הכי לא. מפלרטט? כשאני אדע לעשות את זה, אני אעשה
צבע אהוב: כחול? ורוד? לא יודעת.. חיות אהובות: כלבים
.. אבל אין לי
סימני לידה: נקודת חן בבטן
מישהו כיסח אותך מכות? לא
מי החברים הכי טובים שלך? לאורה, אנה, חן, מירב, להמשיך..? הכית מישהו? אהמ
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חברות אני חושבת.. מישהו נתן לך סטירה? אני מניחה שכן. הרבה באינטרנט? המון
ביישן/נית? כה
שונא/ת בצפר? יש לי סיבה לאהוב אותו? בוטח/ת באנשים? יותר מדי..=\ שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא חושבת. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? בטח לכולנו יש צד אפל אווווווווו
חח סתם, לא
תעשה/י צניחה חופשית? כן כן כן כן! אני הכי אוהבת לעשות דברים מפחידים שבחיים לא חשבתי שאני אעשה.. אוהב/ת לרקוד?
היית בחו"ל?
אוהב/ת לטייל? |כI| סילקו אותך מבצפר? חחח לא. השעו אותך? גם זה לא. היית רוצה לגור במקום אחר? ת"א הכי טוב לי..
את/ה מפונק/ת? טיפה טיפה זרקו אותך? לא היית בהיי? אני מביאה את עצמי למצבי כפית ולמצבים כיפיים בלי לשתות ולעשות דברים מטומטמים בסגנון הזה.
שתייה מועדפת: קולה? נסטי? אייס שוקולד לבן של הקפיטריה? אייס קפה? קפה? שמעו אני מכורה לכל אלו! שותה פפסי? רק אצל בת דודה שלי.. אצלם יש רק פפסי.. שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט יש לך פלאפון? יאפ למי יש לך כבוד? להרבה אנשים את/ה מודל לחיקוי? לא נראה לי מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? את הג'ינס קרוקר שלי
איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? צמידים תמיד עליי, עגילים גם ברוב הזמן, שרשראות מדי פעם.. זהו. פירסינגים? חורים באזניים לא נחשב. אז לא. היית רוצה עוד? לא נראה לי. אוהב/ת להצטלם? לפעמים כן ולפעמים לא. לא מפחדת יותר מדי לצאת מוזר.. אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? לקחת לאן? מה יש לי לעשות עם זה? אם שולחים לי אז סבבה.. את/ה שזופ/ה? פפפחחחחחחחחחחחח הלוואי. מתעצבנ/ת בקלות? לפעמים
אבל באמת שעם הזמן פחות ופחות. התחלת שמועה על מישהו? לא. יש לך קו טלפון משלך? לא. יש לך בריכה פרטית? בטח, יש לי כמה, אחת ביחידת נופש שלי בטוסקנה, אחת בבית הקיץ שלי בסקוטלנד ואחת בוילה שלי בסביון. מה נראה לכם
. אחים ואחיות? אחד.
מישהו שיחק בך?
כבר שכחתי.. שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? כן איך את/ה מוציא/ה כעס? צועקת על מישהו ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? חחחחחחחח פשוט הפסיקו להתקשר. הייתה לך פעם עבודה? בייביסיטר, עדיין.
חולמ/ת בהקיץ? כל כך הרבה.. יש לך הרבה אקסים? אפילו לא אחד. קעקוע? לא. של מה היית רוצה? מלאך כלשהו אולי. משהו עם כנפיים יפות.. איפה? מאחורי הכתף. אבל אני לא אעשה באמת. מהם הפרחים המועדפים עלייך? אין לי מושג. היית כלב/ה בפומבי? אני משערת שכן.. את/ה חצופ/ה? לא יותר מהמותר בחוק. זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אמממ אתמול
איך הפופיק שלך? חמוד ונורמלי. את/ה גמיש/ה? יותר מדי. יש לי היפר-אקסטנשן [ככה המורה לריקוד קוראת לזה] ברגליים ובידייים בעיקר, אני אוהבת להפסיד אנשים עם זה
מה מספר המזל שלך? אולי 7 אולי 9. לא יודעת.. איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף לאחור ורטוב. תוכל/י להיות צמחוני/ת? כן אבל גם ככה אני לא אוכלת הרבה בשר אז בשביל הבריאות שלי עדיף שאני אוכל יותר בשר. איך את/ה נראה/ית? ראיתם אותי
אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אני אוהבת אותו כמו שהוא.. אולי טיפ טיפה יותר בהיר.. חום כהה כזה. תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? כה תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כה מתי השתכרת בפעם האחרונה?
אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? תלוי מי זה
האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא כנראה.. בוכה הרבה? בעיקר ברוב צחוק ופחות מעצב. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? לא יודעת. באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "אז יאללה.... ביי" את/ה רומנטי/ת? כה רדפו אחרייך שוטרים? חחח לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? כשכאב לי הראש ממש- מיגרנה. זה תמיד קורה בסוף. במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? עדיף ברונטים. אבל אין בת שתגיד לא לבלונדיני חתיך
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כפכפים מה צבע התחתונים שלך? רק שניה.......
איזה מראה יש לחדר שלך? הוא הלך על המראה המבולגן
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אחד מ3 הצמידים הקבועים שלי. [אחד נפל בפינלנד ואי חייבת לתקן אותו], אחד כל הזמן נופל מעצמו אז אני צריכה להחליף לו סוגר.. מה השם שלך באיסיקיו? דורינוש או משהו כזה שלא השתנה מאז כיתה ו'. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? טוב, תודה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? בלילה שבין שלשום לאתמול אבל זאת לא נחשבת מסיבה
אני לא הולכת למסיבות יותר מדי. עם מה את/ה ישנ/ה? בוקסר וחולצה שגזרתי האם הפיצו עלייך שמועה? אולי תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? - את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? יותר של אבא. מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? מרוב צחוק- באחד משיעור צרפתית. מרוב עצב- שנה שעברה בגלל אור ההומו הזה. שעת סיום: 14:42 סוף סוף. טוב לקח לי הרבה זמן. היו הפסקות.

LadyFlame123

New member
טוב גמאני משועממת../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 16.53 שם: אנה תאריך לידה: 4.12.1991 מין:
גובה: 165 צבע עיניים: חום משקל: בסביבות 50 כזה מיקום: יפו איפה נולדת? רוסיה נכשלת במקצוע? כע..במורשת בצפר: אליאנס מאוהב?
חבר/ה?
אם כן, שם?
כמה זמן אתם ביחד?
מה את/ה לובש/ת עכשיו? אממ גופיה ובוקסר תעשה/י סקס לפני החתונה?
התאהבת פעם במורה?
מעשן? אם מביאים לי שותה?
סמים?
מפלרטט? חחח אני מרגישה מטומטמת כשאני עושה את זה
צבע אהוב: לבן אולי..או ירוק.. או תכלת... לא יודעת חיות אהובות: כלבים ודובים ודולפינים.. יש מלא קיצר סימני לידה: אממ לא חושבת מישהו כיסח אותך מכות?
מי החברים הכי טובים שלך? ליאורה, דורין וסימונה
הכית מישהו? יש מצב עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? לא יודעת
מישהו נתן לך סטירה?
הרבה באינטרנט?
ביישן/נית?
מנסה להתגבר שונא/ת בצפר?
בוטח/ת באנשים?
שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא חושבת יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?
תעשה/י צניחה חופשית?
אוהב/ת לרקוד? מאוד מאוד היית בחו"ל?
אוהב/ת לטייל?
סילקו אותך מבצפר?
השעו אותך?
היית רוצה לגור במקום אחר?
את/ה מפונק/ת?
זרקו אותך?
היית בהיי?
שתייה מועדפת: וודקה... או שהכוונה לא לאלכוהל?
שותה פפסי? שונאת שותה מים? כע איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? בלנד א מד יש לך פלאפון? כה למי יש לך כבוד? אמממ למי שמחזיר לי כבוד את/ה מודל לחיקוי? ממש לא חחח מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? תחתונים
איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? עגילים תמיד פירסינגים? רוצה.. אבל אין היית רוצה עוד? אהא אוהב/ת להצטלם? תלוי מי מצלם
אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כה את/ה שזופ/ה? כבר לא מתעצבנ/ת בקלות? די התחלת שמועה על מישהו?
יש לך קו טלפון משלך?
יש לך בריכה פרטית? חחחחחחחח ברור אחים ואחיות?
אחות מישהו שיחק בך?
שיחקת במישהו?
מסתדר/ת עם אמאבא? לא משו איך את/ה מוציא/ה כעס? תלוי על מי אני כועסת ברחת פעם מהבית?
אבל תכננתי פעם פיטרו אותך?
הייתה לך פעם עבודה?
חולמ/ת בהקיץ?
יש לך הרבה אקסים?
קעקוע?
של מה היית רוצה? לא רוצה איפה? - מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורד אדום כמובן היית כלב/ה בפומבי?
את/ה חצופ/ה? לא קורה לי הרבה זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת?
איך הפופיק שלך? סקסי
את/ה גמיש/ה? פעם הייתי מה מספר המזל שלך? 6 איך השיער שלך נראה עכשיו? רטוב אסוף בקוקו תוכל/י להיות צמחוני/ת? אני אוכל אבל אני לא רוצה איך את/ה נראה/ית? פסדר אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? בלונד או שטני אולי תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? ממש לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? אממ כהההההההה מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני איזה חודש מתי היה הדייט האחרון שלך? לא יוצאת לדייטים היו לך הפרעות אכילה?
עדיין יש לך?
כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? יש לי רינגטון האם שחית בעירום?
מתי?- למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאבא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? שקדים באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? הלו את/ה רומנטי/ת? יש מצב רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? מזמן במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? בלונדינים
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כפכפים מה צבע התחתונים שלך? אדום איזה מראה יש לחדר שלך? ורוד.. ונקי בינתיים איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? עגילים מה השם שלך באיסיקיו? - איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? לא משו.. אמא מעצבנת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? בקיץ עם מה את/ה ישנ/ה? גופיה שמלתית כזאת ותחתונים האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? כלום את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? ילדה של עצמי מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כיתה ח שעת סיום: 17.16

L i O r K u S h

New member
אני לא מאמינה שאני עושה את זה../images/Emo189.gif

שעת התחלה: 19:22
שם: ליאורה
תאריך לידה: 19.7.91
גובה: נמוכה...1.55 בערך
צבע עיניים: ירוק חום דבש..
משקל: לא יודעת..אבל לא רזה
איפה נולדת? באחד בתי החולים בת"א
נכשלת במקצוע? כן, מתמט'
בצפר: SUCKS
מאוהב? אפשר להגיד
חבר/ה? לא
אם כן, שם? ואם לא?..
כמה זמן אתם ביחד? אנחנו לא
מה את/ה לובש/ת עכשיו? פיג'מה..מעין שמלה
תעשה/י סקס לפני החתונה? אהא
התאהבת פעם במורה? חס וחלילה
מעשן? ניסיתי כמה פעמים...סתם מגעיל
שותה?
סמים? ממש לא
מפלרטט? אממ לא נראלי שאני מצליחה..
צבע אהוב: הרבה- כחול(תכלת), ירוק, אדום
חיות אהובות: כלבים
סימני לידה: כן
מישהו כיסח אותך מכות? לא
מי החברים הכי טובים שלך? אנה דורין סימונה ובן
הכית מישהו? כן בעיקר שרטתי..כיף להרביץ לבנים
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? בן ידיד שלי
מישהו נתן לך סטירה? לא שזכור לי
הרבה באינטרנט? יש ימים שכן
ביישן/נית? דיי
שונא/ת בצפר? בניגוד למי?
בוטח/ת באנשים? כן
שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא ממש...אמרתי שאני הולכת הביתה אבל לא הלכתי..
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא נראלי
תעשה/י צניחה חופשית?
אני מתה על שטויות כאלה
אוהב/ת לרקוד? אהא מאוד
היית בחו"ל? כן
אוהב/ת לטייל? כן
סילקו אותך מבצפר? לא
השעו אותך? לא
היית רוצה לגור במקום אחר? לא..אבל לצערי אני חייבת
את/ה מפונק/ת? קצת
זרקו אותך? כן
היית בהיי? הייתי מסטולה
שתייה מועדפת: קולה,נס קפה, אייס קפה..
שותה פפסי? איכ
שותה מים? יש כאלה שיכולים לשרוד בלי זה?
איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? colgate herbal propolis..מהפרסומת עם הבונה המטומטם
יש לך פלאפון? כן
למי יש לך כבוד? להרבה אנשים
את/ה מודל לחיקוי? לא נראלי
מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? חולצות לבנות(כי יש לי הרבה לאחרונה)
איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? עגילים ושרשרת(שאני לא מורידה)
פירסינגים? לא
היית רוצה עוד? לא ממש
אוהב/ת להצטלם? לפעמים
אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן
את/ה שזופ/ה? כן
מתעצבנ/ת בקלות? לא
התחלת שמועה על מישהו? לא
יש לך קו טלפון משלך? בשביל מה יש לי פלאפון
יש לך בריכה פרטית? רצינו לקנות אבל לא מצאנו איפה לשים את זה...פשוט הג'קוזי לקח את כל המקום בבית...היי אבל לחברה שלי יש בריכונת פרטית..
אחים ואחיות? אחות
מישהו שיחק בך? אולי קצת...
שיחקת במישהו? לא נראלי
מסתדר/ת עם אמאבא? אמא כן מאוד כפרעליה
איך את/ה מוציא/ה כעס? צועקת
ברחת פעם מהבית? לא
פיטרו אותך? לא
הייתה לך פעם עבודה? כן מדריכה בקייטנה
חולמ/ת בהקיץ? תמיד
יש לך הרבה אקסים? לא
קעקוע? לא
של מה היית רוצה? לא יודעת
איפה? בקרסול
מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורדים
היית כלב/ה בפומבי? אממ לא
את/ה חצופ/ה? לא נראלי
זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא
איך הפופיק שלך? רגיל
את/ה גמיש/ה? גמישה לשעבר
מה מספר המזל שלך? אין לי שמץ
איך השיער שלך נראה עכשיו? קוקו
תוכל/י להיות צמחוני/ת? אני אצטרך לקחת כדורי ברזל..גם ככה יש לי מחסור
איך את/ה נראה/ית?
אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שום צבע...טוב לי עם שלי
תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא
תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן
מתי השתכרת בפעם האחרונה? סוף חודש שעבר
מתי היה הדייט האחרון שלך? בכיתה ח' הלכתי עם ילד אחד לסרט...
היו לך הפרעות אכילה? לא
עדיין יש לך? לא
כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? מתי

dcohn

New member
../images/Emo45.gifאם יש משהו שאנה מבינה בו זה זה..

ואני תומכת בה. גם בלי להבין.

L i O r K u S h

New member
אמרתי "אפשר להגיד"../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif

לא דיברתי עם הבנאדם מספיק בשביל לקרוא לזה מאוהבת...מחבבת מאוד
חוצמזה שאני עושה מספיק
ואם לא...יש הצעות?

L i O r K u S h

New member
איזה חמודים../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

כן אנה...אחלה רעיון
להשפיל את עצמי...אני קודם צכה לוודא שזה הדדי יו נואו

LadyFlame123

New member
../images/Emo6.gif

מקסימום תגידי שזה היה בטעות... היה חשוך וזה
חחח זכרונות מ1 באפריל

dcohn

New member
אהמממ מה שאני זוכרת מ1 באפריל

זה שליאורה עבדה עליי.. זה לא היה מצחיק
טוב, זה היה די מצחיק

dcohn

New member
נו חשבתי על זה אם היא עובדת עלי או לא

אבל היא הצליחה לשכנע אותי שהיא לא. וגם זה היה נושא שאם זה היה אמיתי והייתי צוחקת עליה היא היתה נעלבת

למעלה