שאלון

Gadook

New member
...

שעת התחלה: 17:59 שם: מיכל תאריך לידה: 7.11.91 מין: נקבה גובה: בערך 1.60
צבע עיניים: כחול
משקל: בערך 40-45 קילו מיקום: כרגע? יבנה איפה נולדת? ונקובר, קנדה נכשלת במקצוע? יאה, אבל רק במבחנים בצפר: האורן מאוהב? יאה. חבר/ה? יאה. אם כן, שם? נעם (AKA, בייב) כמה זמן אתם ביחד? חצי שנה וקצת מה את/ה לובש/ת עכשיו? ג'ינס קצר, תחתונים אדומים, חזיה שחורה וטוניקה ירוקה. תעשה/י סקס לפני החתונה? יאה. התאהבת פעם במורה? סוג של, נדלקתי על דמויות מורה שכאלה
מעשן? מדי פעם שותה? יאה. סמים? לא מפלרטט? המון
צבע אהוב: סגול חיות אהובות: לוטרות
סימני לידה: על השכמה הימנית
מישהו כיסח אותך מכות? לא
מי החברים הכי טובים שלך? הממ.. יועב ו.. מאיו. הכית מישהו? רק בצחוק. עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? ממ.. בייב מישהו נתן לך סטירה? לא רצינית. הרבה באינטרנט? לא מעט. ביישן/נית? אפילו לא טיפה
שונא/ת בצפר? לא במיוחד, רק את השכבה בוטח/ת באנשים? לא. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? hell yeah תעשה/י צניחה חופשית? לא אוהב/ת לרקוד? לאלאלא! היית בחו"ל? יאה. אוהב/ת לטייל? יאה. סילקו אותך מבצפר? לא
השעו אותך? לא
היית רוצה לגור במקום אחר? בלי לחשוב על זה אפילו, כן. את/ה מפונק/ת? ממש לא זרקו אותך? כן היית בהיי? ארמ, נפשי שכזה. שתייה מועדפת: נסטי אפרסק שותה פפסי? לא, קולה אם כבר. שותה מים? כשיוצא. איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? משהו מוזר של רופאי שיניים. יש לך פלאפון? יאה. למי יש לך כבוד? צמחונים ואנשים מיוחדים. את/ה מודל לחיקוי? Not that I know of מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? טי שרטס מצחיקות איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? ברגע זה? עגילים ירוקים עם עלים, שני עגילים שחורים רגילים, שרשרת של
, שרשרת של לב מוזהב וטבעת כחולה. פירסינגים? רק באוזניים. היית רוצה עוד? לא. אוהב/ת להצטלם? ככה ככה אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? יאה. את/ה שזופ/ה? לא
מתעצבנ/ת בקלות? לא התחלת שמועה על מישהו? בטח קרה מתישהוא.. יש לך קו טלפון משלך? לא. יש לך בריכה פרטית? לא
אחים ואחיות? אח ואחות מישהו שיחק בך? ניסה. שיחקת במישהו? כן. מסתדר/ת עם אמאבא? No. איך את/ה מוציא/ה כעס? מוזיקה על הגג או בצעידה ברחת פעם מהבית? בגיל 9 פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? יאה חולמ/ת בהקיץ? באוטובוסים.. יש לך הרבה אקסים? יש כמה.. קעקוע? לא של מה היית רוצה? משפט כלשהוא משיר.. איפה? גב? מהם הפרחים המועדפים עלייך? יסמין ולילך היית כלב/ה בפומבי? לא, לא שאני מצליחה לזכור לפחות את/ה חצופ/ה? תלוי מתי....
זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? G, שאני בין הבחורות המועדפות עליו בעולם. איך הפופיק שלך? חמוד בהחלט. את/ה גמיש/ה? סבירה מה מספר המזל שלך? 2? איך השיער שלך נראה עכשיו? פזור וכרגיל תוכל/י להיות צמחוני/ת? הייתי, שנתיים איך את/ה נראה/ית? קטנה, בלונדינית. אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? חום דבש תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא רואה את זה קורה תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? ראיתי את זה קורה
מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני שבוע מתי היה הדייט האחרון שלך? חצי שנה? היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? כמה שלוקח לי לענות
האם שחית בעירום? בערך. מתי? בחופש
למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? I take after both בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? ממש לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? בוהן. באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? יו
את/ה רומנטי/ת? לא במיוחד.. רדפו אחרייך שוטרים? לא
מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? ממ.. יולי במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? שטני
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? סנדלים תנ"כיות מה צבע התחתונים שלך? אדום איזה מראה יש לחדר שלך? ארוכה? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? כבר כתבתי... מה השם שלך באיסיקיו? Gadook איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מהורהרת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? אמיתית? לא זוכרת.. עם מה את/ה ישנ/ה? כרית. האם הפיצו עלייך שמועה? יאה. תתחתנ/י בשביל כסף? לא
במה את/ה נוהג/ת? סובארו, זה בא עם אבא צמוד. את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אבא, אבל גם לא. מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? שנתיים, לפחות שעת סיום: 18:10 Damn i'm quick! הודגש באמצעות מדגישומטיק

B a m b o o k

New member
רק כי ממש משעמם לי...../images/Emo122.gif

שעת התחלה: 18:12 שם: צליל תאריך לידה: 20.3.1991 מין:
גובה: 1.63 צבע עיניים: כחול משקל: מספיקX: מיקום: באר שבע איפה נולדת? סורוקה נכשלת במקצוע?
בצפר: מקיף ב' מאוהב?
חבר/ה?
אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? בגדים תעשה/י סקס לפני החתונה? אני מתארת לעצמי שכן התאהבת פעם במורה? איכ לא מעשן?
שותה? בקושי סמים?
מפלרטט?
צבע אהוב: אדום חיות אהובות: כל מיני סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? כל מיני הכית מישהו?
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? זוהר מישהו נתן לך סטירה?
הרבה באינטרנט? ככה ביישן/נית? תלוי איפה ומתי שונא/ת בצפר?
בוטח/ת באנשים? תלוי מי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?
תעשה/י צניחה חופשית?
אוהב/ת לרקוד? להשתולל היית בחו"ל?
אוהב/ת לטייל? מאוד סילקו אותך מבצפר?
השעו אותך?
היית רוצה לגור במקום אחר? כן את/ה מפונק/ת? לא זרקו אותך? לא בדיוק היית בהיי?
שתייה מועדפת: תפוזים שותה פפסי? איכ לא שותה מים?
איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? אקוופרש כחול יש לך פלאפון?
למי יש לך כבוד? למי שצריך את/ה מודל לחיקוי? אנערף מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? בגדים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? אני לא לובשת תכשיטים.. אני עונדת אותם.. וכל מיני פירסינגים? 3 לובים רגילים היית רוצה עוד? כןןןן אוהב/ת להצטלם? לפעמים אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן
את/ה שזופ/ה? הלוואי מתעצבנ/ת בקלות? לפעמים התחלת שמועה על מישהו? מקווה שלא יש לך קו טלפון משלך? פלאפון..? יש לך בריכה פרטית? סוג של אחים ואחיות?
מישהו שיחק בך? קצת שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? רוב הזמן איך את/ה מוציא/ה כעס? שומעת מוזיקה ברחת פעם מהבית? סוג של פיטרו אותך?
הייתה לך פעם עבודה? לא חולמ/ת בהקיץ? לפעמים יש לך הרבה אקסים? לא... קעקוע?
של מה היית רוצה? לא הייתי רוצה איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? לאדעת נו היית כלב/ה בפומבי? יש מצב את/ה חצופ/ה? כשצריך זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? את יפה איך הפופיק שלך? עגול...? את/ה גמיש/ה? לא מה מספר המזל שלך?3 איך השיער שלך נראה עכשיו? זוועה תוכל/י להיות צמחוני/ת?
איך את/ה נראה/ית? סבבה אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אדווווווווום תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? תלוי עד כמה תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? תלוי עד כמה מתי השתכרת בפעם האחרונה? אפעם מתי היה הדייט האחרון שלך? אממ לא זוכרת
היו לך הפרעות אכילה?
עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? כשאני שומעת אותו האם שחית בעירום? חלקית מתי? לאדעת... מתישהו בחופש הגדול למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לפעמים אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? אנערף באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? לאדעת. חפירות שלום. את/ה רומנטי/ת? א-נ-ע-ר-ף רדפו אחרייך שוטרים?
מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? מזמן במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כפכפכים מה צבע התחתונים שלך? לבן עם חזירונים איזה מראה יש לחדר שלך? סגלגל. אבל זה עומד להשתנות
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? כלום מה השם שלך באיסיקיו? צלילית איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לאדעת עם מה את/ה ישנ/ה? עם שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה? לאדעת תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? על כלום את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? לאדעת מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? מזמןן שעת סיום: 18:20 אחד החופרים

שרון710

New member
../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 18:18 (הא, מייק א וויש!
) שם: שרון תאריך לידה: 5.11.1991 מין: נקבה גובה: 1.63 צבע עיניים: כחול-ירוק-אפור- וואטאבר
משקל: סביבות ה50 כזה.. מיקום: כרמיאל איפה נולדת? בחיפה נכשלת במקצוע? יאפ בצפר: אורט מגדים מאוהב?לא חבר/ה?לא אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? בוקסר וגופייה
תעשה/י סקס לפני החתונה? Sure hope so התאהבת פעם במורה? לא. מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטט? לא נראה לי
צבע אהוב: כחול חיות אהובות: כלב?
סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא! מי החברים הכי טובים שלך? אופיר, הילה, יעל, עמרי.. ועוד
הכית מישהו? בטח את אח שלי..חחח עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? הילה ואופיר מישהו נתן לך סטירה? כן
הרבה באינטרנט? לצערי ביישן/נית? לא שונא/ת בצפר? לא בוטח/ת באנשים? אממ די.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא משו רציני בטח.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא תעשה/י צניחה חופשית? ברוווווווור! אוהב/ת לרקוד? כן. היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? שיהיה
סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? אני יכולה לחשוב על כמה מקומות. אבל טוב לי פה ביינתים
את/ה מפונק/ת? Hell yeah! זרקו אותך? לא
היית בהיי? לא שתייה מועדפת קולה?: שותה פפסי? לא, גועל נפש! שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? אורביט או משו יש לך פלאפון? יאפ למי יש לך כבוד? לרוב האנשים שאני מכירה.. את/ה מודל לחיקוי? לא חושבת מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? גי'נס וחולצת בצפר איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? ארבעה צמידים ביד ימין, שלושה צמידים, שעון וטבעת ביד שמאל, ועגיל בחור השני באוזן שמאל
פירסינגים? רק באוזניים היית רוצה עוד? כן אוהב/ת להצטלם? לא כל כך אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן! את/ה שזופ/ה? ממש לא. מתעצבנ/ת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא נראה לי
יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כן, שתי אחיות ואח מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא נראה לי מסתדר/ת עם אמאבא? יאפ איך את/ה מוציא/ה כעס? בבכי ברחת פעם מהבית? כן, כשהייתי בת 10 לגן משחקים בסוף הרחוב
פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? לא חולמ/ת בהקיץ? לא יש לך הרבה אקסים?לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? ביינתים אני לא רוצה. איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך?
היית כלב/ה בפומבי? יכול להיות
את/ה חצופ/ה? לא זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן- אתמול. איך הפופיק שלך? פופיקי שכזה?
את/ה גמיש/ה? לא כיום
מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף תוכל/י להיות צמחוני/ת? אני מתארת לעצמי שכן איך את/ה נראה/ית? בסדר?
אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? יכול להיות מתי השתכרת בפעם האחרונה? - היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? עד שאני מגיעה לטלפון..? האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אמא בוכה הרבה? משתדלת שלא.. אבל אני כזאת בכיינית
את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? ממש לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? ת'אצבע הקטנה בכף רגל. כי בכל מקרה תמיד היא נתקעת בשולחן וזה כואב
אז למה צריך אותה? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? תלוי עם מי אני מדברת. את/ה רומנטי/ת? הממ.. רדפו אחרייך שוטרים? חחח לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? יומיים לפני הבגרות במתמטיקה. יום נוראי!#! במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים אני חושבת איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כפכפים תנכיו"ת מה צבע התחתונים שלך? אדום איזה מראה יש לחדר שלך? יפה..? מה השם שלך באיסיקיו? sharon איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? נהדר
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? אמ.. וואי, לפני הרבה זמן. עם מה את/ה ישנ/ה? פיג'מה
האם הפיצו עלייך שמועה? מאוד מקווה שלא. תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? במונית
את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? גם וגם מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כיתה ז' או משו שעת סיום: 18:32

R o n 2 5 6

New member
לא יודע למה אני עונה על זה בכלל

שעת התחלה:18:52 שם:רון תאריך לידה:05/07/1991 מין:זכר פעם אחרונה שבדקתי גובה:סביבות ה-1.80 צבע עיניים:חום משקל:61 ככה מיקום:מרכז איפה נולדת?בת"א נכשלת במקצוע?רק במבחן אחד בהיסטוריה שלא למדתי אליו
בצפר:בסדר מאוהב?לא חבר/ה?אין אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו?חולצה ומכנס תעשה/י סקס לפני החתונה?מאוד מקווה שכן התאהבת פעם במורה?לא
מעשן?חלילה שותה?לעיתים נדירות סמים?אף פעם לא ניסיתי וטוב שכך מפלרטט?פחח צבע אהוב:כחול חיות אהובות:יש הרבה סימני לידה:אחד על הגב מישהו כיסח אותך מכות?לא,אני בנאדם שקט מי החברים הכי טובים שלך?יש כמה הכית מישהו?רק את אח שלי עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון?משפחה,חברים מישהו נתן לך סטירה?לא שזכור לי הרבה באינטרנט?יותר מדיי ביישן/נית?מאוד שונא/ת בצפר?לא ממש בוטח/ת באנשים?לא ממש שיקרת לחברים הכי טובים שלך?כן.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?לא חושב תעשה/י צניחה חופשית?לא יודע אוהב/ת לרקוד?לא ממש היית בחו"ל?כן אוהב/ת לטייל?מאוד סילקו אותך מבצפר?חחח השעו אותך?חחחח היית רוצה לגור במקום אחר?טוב לי איפה שאני גר את/ה מפונק/ת?לפעמים זרקו אותך?לא היית בהיי?לא שתייה מועדפת:מים,נסטי שותה פפסי?לא,איכס שותה מים?הרבה איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת?לא זוכר איך קוראים לה יש לך פלאפון?כן למי יש לך כבוד?מורים,הורים את/ה מודל לחיקוי?לא חושב מה את/ה לובש/ת הכי הרבה?תחתונים
איזה תכשיטים את/ה לובש/ת?נאדה פירסינגים?אין היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם?ממש לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים?אה? את/ה שזופ/ה?לא ממש מתעצבנ/ת בקלות?לא התחלת שמועה על מישהו?לא חושב יש לך קו טלפון משלך?לא יש לך בריכה פרטית?כן,בואו
אחים ואחיות?אח מישהו שיחק בך?לא חושב שיחקת במישהו?לא מסתדר/ת עם אמאבא?כן איך את/ה מוציא/ה כעס?נגינה,הולך לישון ברחת פעם מהבית?לא חושב
פיטרו אותך?לא הייתה לך פעם עבודה?הנה לכם הסיבה לשאלה הקודמת. חולמ/ת בהקיץ?לעיתים יש לך הרבה אקסים?ממש לא קעקוע?אין של מה היית רוצה?לא יודע איפה?.. מהם הפרחים המועדפים עלייך?
היית כלב/ה בפומבי?אף פעם את/ה חצופ/ה?לעיתים רחוקות :$ זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת?היום :$ איך הפופיק שלך?סבבה,אפשר לעשות סיור בו.. את/ה גמיש/ה?חח,לא. מה מספר המזל שלך?13 איך השיער שלך נראה עכשיו?רגיל.. תוכל/י להיות צמחוני/ת?אולי כמה ימים,לא יותר מזה.. איך את/ה נראה/ית?גבוה ורזה אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער?לא ממש איכפת לי תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר?תלוי כמה. תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר?למה לא מתי השתכרת בפעם האחרונה?אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? היו לך הפרעות אכילה?לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון?כמה שלוקח עד שאני מגיע לפלאפון ולוחץ על send... האם שחית בעירום?לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא?אבא בוכה הרבה?לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות?ממש לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?אצבע ברגל באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון?הלו את/ה רומנטי/ת?לא יודע רדפו אחרייך שוטרים?חחח לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת?לפני הרבה זמן(וטוב שכך) במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות?שניהם סבבה איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת?לבנות מה צבע התחתונים שלך?כחול איזה מראה יש לחדר שלך?רגיל כזה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?אין כלום מה השם שלך באיסיקיו?מי משתמש בזה בכלל איך את/ה מרגיש/ה עכשיו?עייף קצת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?לא טיפוס של מסיבות עם מה את/ה ישנ/ה?בדד האם הפיצו עלייך שמועה?לא יודע תתחתנ/י בשביל כסף?לא במה את/ה נוהג/ת?רגליים את/ה ילד/ה של אמא או של אבא?לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר?היו זמנים.. שעת סיום: 19:00

© h i l a ©

New member
משעמם לי

שעת התחלה: 19:10 שם: הילה תאריך לידה: 9.1.91 מין:
גובה: 1.74 פחות או יותר... צבע עיניים: חום משקל:
מיקום: עמק יזרעאל איפה נולדת? בבית חולים העמק, ואם שואלים על ישוב אז אני עדיין גרה באותו מקום נכשלת במקצוע? לא בצפר: ......... מאוהב? למזלי לא חבר/ה? לא מה פתאום! אני נשואה אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? בגדים
תעשה/י סקס לפני החתונה? למה לא? התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לא סמים? בטח, כל יום שישי
מפלרטט? לפני שנתיים כן :$ אבל הפסקתי מאז... צבע אהוב: חיות אהובות: כלבים
לאכול אותם סימני לידה: לא נירא לי שיש לי... מישהו כיסח אותך מכות? אפשר להגיד :$
מי החברים הכי טובים שלך? ו' ול' הכית מישהו? כן........ יש מישהו שלא? עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? לא יודעת... אולי ל'... מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? המון ביישן/נית?כן שונא/ת בצפר? מאוד בוטח/ת באנשים? מהר מאוד, וזה לא טוב שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן אבל הפסקתי עם זה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? יכול להיות... תעשה/י צניחה חופשית? לא חשבתי על זה, אז התשובה כרגע: לא אוהב/ת לרקוד? לא, ואם כן אז לא בפומבי היית בחו"ל? :$:$:$:$:$ מה אני אגיד לכם, לא...... אוהב/ת לטייל? מדי פעם סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? אני חושבת שביסודי אבל אני לא בטוחה היית רוצה לגור במקום אחר? לא
את/ה מפונק/ת? כן זרקו אותך? לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת: תות בננה שותה פפסי? כן אבל לא מתה על זה שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? לא זוכרת XD, נירא לי קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? אין לי כוח לחשוב מי את/ה מודל לחיקוי? לא מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? גדים
איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? אין לי פירסינגים? באוזן נחשב?:\ היית רוצה עוד? אולי בלמעלה של האוזן.. נו איך קוראים לעגיל כזה? אוהב/ת להצטלם? לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה? כן, יש לי פסים ממש ברורים בין השיזוף לצבע האמיתי וזה ממש מציק... אני לא אוהבת שיזוף... מתעצבנ/ת בקלות? תלוי.. התחלת שמועה על מישהו? יכול להיות שכן... יש לך קו טלפון משלך? טלפון? לא.. יש לי פלאפון.. יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כן מישהו שיחק בך? לא שידוע לי שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? בערך איך את/ה מוציא/ה כעס? בעזרת כוח הזרוע.. חח סתם, צורחת או שמתרחקת מאזורים רועשים ברחת פעם מהבית? כן XD פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? לא XD חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? לא רוצה איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? XD היית כלב/ה בפומבי? יכו להיות את/ה חצופ/ה? לפעמים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? בסןף החופש.. שאמרו לי שהשיער שלי נירא צבוע (חח זה יכול להיות גם ההפך ממחמאה :|) איך הפופיק שלך? מהמם.. פחח את/ה גמיש/ה? באצבעות.. יש אנשים שממש נגעלים ממה שאני יכולה לעשות איתם :| מה מספר המזל שלך? 7, 9... איך השיער שלך נראה עכשיו? רע תוכל/י להיות צמחוני/ת? כן איך את/ה נראה/ית? רע אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור ואפלולי
תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? תלוי.... תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן... כמובן שתלוי עד כמה מבוגר... מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני 80 שנה מתי היה הדייט האחרון שלך? כנ"ל? היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? לא מחכה, ברגע שאני שמה את היד על הטלפון אני עונה האם שחית בעירום? לא, אולי כשהייתי קטנה מתי? ^ למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאבא, אבל את העיניים לא לקחתי ממנו! :'( בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לפעמים אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? הזרת הקטנה ברגל, הדבר היחידי שהיא יודעת לעשות זה להתקע בחפצים ובפינות, איה... באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "טוב ביי" נקרא? את/ה רומנטי/ת? יכול להיות :$ רדפו אחרייך שוטרים? לא, אבל ערבים כן XD מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני חודש, איכס במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? בלונדינים... איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? נו רד באק... נעלי חקלאים משהו :S מה צבע התחתונים שלך? לבן איזה מראה יש לחדר שלך? כתום\ורוד.. צבע של אלף האיים בערך XD ("איכס, יש לה חדר בצבע שפיך") איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? כלום מה השם שלך באיסיקיו? טרלהלה, זה איסקיו שאני נכנסת אליו פעם בשנה.. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? בסדר.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? בתחילת החופש הגדול... עם מה את/ה ישנ/ה? כרית ושמיכה, אני לא יכולה בלי שמיכה, גם אם חם האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? טרקטורון וטרקטור
את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? בכיתה ט'... שעת סיום: 7:17

moran916

New member
רגע, אז עד כדי כך משעמם לי../images/Emo122.gif

שעת התחלה: 7 שם: מורן תאריך לידה: 91 4 9 מין:
גובה: לדעת.. צבע עיניים: כחול משקל: אין לי מושג. מיקום: קיבוץ גשור איפה נולדת? בית חולים פוריה נכשלת במקצוע? חח כן בצפר: בית ירח מאוהב?לא חבר/ה?לא אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו? בוקסר וחולצת מחזור תעשה/י סקס לפני החתונה? נראה לי גכן.. התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לא סמים? לא
מפלרטט? כן צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: קדאפייי
סימני לידה: בקצה של הבטן סימן סגול מישהו כיסח אותך מכות? ממ יש מצב בכיתות הנמוכות מי החברים הכי טובים שלך? מה זה משנה.. אתם לא מכירים אותך.. הכית מישהו? שהייתי קטנה
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? אבא
מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? כן ביישן/נית?לפעמים שונא/ת בצפר? לא בכזאת רמה.. בוטח/ת באנשים? במי שאני מכירה מספיק שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אולי תעשה/י צניחה חופשית? ברוררר אוהב/ת לרקוד? האה כן.. היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? לפעמים יש לי שוונג כזה.. סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? בבית אחר בקיבוץ.. מחוץ לקיבוץ לא. את/ה מפונק/ת? לא כול כך זרקו אותך? לא היית בהיי? אווו כן שתייה מועדפת: לימונדה שותה פפסי? לעע שותה מים? מפתאום
מי שותה את זה?! איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? לא יודעת יש לך פלאפון? כן. רוצה? למי יש לך כבוד? שאלה טובה.. את/ה מודל לחיקוי? לא נראה לי מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? איזהג 'ינס אחד.. איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? בנתיים אין אלי כלום.. אבל לפעמים צמידים פירסינגים? 6 עגילים. 2 באוזן שמאל, 3 באוזן ימין ואחד למעלה היית רוצה עוד? לא אוהב/ת להצטלם? כן למה לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? זתומרת? את/ה שזופ/ה? חח לא. אני ממש לבנהה מתעצבנ/ת בקלות? אני עוד חושבת על זה התחלת שמועה על מישהו? לא נראה לי יש לך קו טלפון משלך? כן יש לך בריכה פרטית? לא. אף על פי שהברחה של הקיבוץ היא די פטית לנעורים של הקיבוץ.. אחים ואחיות? 2 (10) (18) מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? אבא כן, אמא לא. איך את/ה מוציא/ה כעס? צועקת על כול מי שאני רואה ברחת פעם מהבית?חח או כן פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים?לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? שלך איפה? פה מהם הפרחים המועדפים עלייך? שושנ ההרים? חח מזאת השאלה הזאת?! היית כלב/ה בפומבי? האם אתה היית כלב בפומבי? זאת השאלה האמיתי.. את/ה חצופ/ה? לפעמים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול איך הפופיק שלך? כמו שלך את/ה גמיש/ה? לא מה מספר המזל שלך? 9 והוא חרא
איך השיער שלך נראה עכשיו? חלק תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא. זה כזה ביזבוז.. איך את/ה נראה/ית? כמוך אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? האמת צבעתי אותו ליותר בלונדיני תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? למה לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? ממ כן הכול יכול להיות.. מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כן כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? למה לחכות? מי הטיפש שעושה את זה? האם שחית בעירום? לא מתי? אתמול למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאיודעת בוכה הרבה? כן את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? הא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? ? את/ה רומנטי/ת? נראה לי שכן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? שנה במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? לא משנה איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אדידס מה צבע התחתונים שלך? כתום איזה מראה יש לחדר שלך? יפה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אהה עליתי אליכם... אתם חוזרים על שאלות.. מה השם שלך באיסיקיו? מורן? איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? טוב תודה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מזמן עם מה את/ה ישנ/ה? עם כול הבובות האם הפיצו עלייך שמועה? לא נראה לי תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? בנתיים כלום את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אבא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא נראה לי שדבר כזה קרה.. שעת סיום:

תמיר1991

New member
אמממ... עוד אחד?../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 19:45 שם: תמיר תאריך לידה: 4.1.91 מין: זכר גובה: 1.77 צבע עיניים: חום משקל: 62 מיקום: ת"א איפה נולדת? בילינסון, פ"ת נכשלת במקצוע? פיזיקה בצפר: ד' מאוהב? לא יודע חבר/ה? לא אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? מה זה משנה? תעשה/י סקס לפני החתונה? לא...!!!1111111 אני אשמור על בתולי לעד!!!11
התאהבת פעם במורה? לא XD מעשן? לא שותה? כן סמים? לא מפלרטט? כן צבע אהוב: ירוק כהה, אדום חיות אהובות: אין סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? קרה מי החברים הכי טובים שלך? אממ.. יערי, ברני, אור, אדר, מיסי ורז הכית מישהו? כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? עם אור מישהו נתן לך סטירה? כן XD הרבה באינטרנט? יותר מדי ביישן/נית? ממש לא שונא/ת בצפר? לפעמים בוטח/ת באנשים? עד הבגידה הראשונה שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן...
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשה/י צניחה חופשית? נבר סיי נבר אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? כן
סילקו אותך מבצפר? לא חח השעו אותך? כן, כמה פעמים
היית רוצה לגור במקום אחר? לא
את/ה מפונק/ת? ממש לא זרקו אותך? לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת: קולה. ומשקה חריף - בריזר שותה פפסי? כן שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? לוידע, מה שיש יש לך פלאפון? יש מישהו שאין לו? למי יש לך כבוד? להורים, לדמויות שאני תופס כסמכותיות, לרוב הבנות, לחברים שלי. ולאנשים בכללי, עד שהם נותנים לי להרגיש שהם לא ממש ראויים לו את/ה מודל לחיקוי? בעיני כמה אנשים אני חושב שכן מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? בגדים [?] איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? גורמט ענק עם מגן דוד!!!1 מה תכשיטים מה?
פירסינגים? לא היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? לא ממש אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? לא, אבל אני לא מתנגד אם בנות שולחות לי...
את/ה שזופ/ה? אני מזרחי, אז זה בא טבעי מתעצבנ/ת בקלות? לא התחלת שמועה על מישהו? כן חח יש לך קו טלפון משלך? לא, אני לא צריך יש לך בריכה פרטית? מה אני נראה לכם, גאידמק? אחים ואחיות? שניים, 10 ו14 מישהו שיחק בך? לצערי שיחקת במישהו? כן חח מסתדר/ת עם אמאבא? כן, במיוחד עם אמא איך את/ה מוציא/ה כעס? בבלוג ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? מה זה הרבה?
קעקוע? לא של מה היית רוצה? איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? מה אכפת לי היית כלב/ה בפומבי? כן את/ה חצופ/ה? כן
זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא איך הפופיק שלך? מה זה "איך"? את/ה גמיש/ה? כן מה מספר המזל שלך? 21! איך השיער שלך נראה עכשיו? פרוע תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא, ולא ארצה... איך את/ה נראה/ית? די גבוה, שיער חום חלק וקצת פרוע, שזוף קצת, משקפיים, לרוב זקן צרפתי או משהו בסגנון, עיניים חומות... אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? למה לא? תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן!!!1
מתי השתכרת בפעם האחרונה? נראלי ביום שני מתי היה הדייט האחרון שלך? תלוי למה אתם קוראים דייט... אני חושב שביוני היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 1-2 האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאבא, אנחנו ממש דומים בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? התוספתן
באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "נו באמת..." את/ה רומנטי/ת? כן
רדפו אחרייך שוטרים? לא XD מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? חודש שעבר במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? בלונדיניות איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? לוידע מה צבע התחתונים שלך? כרגע אדום איזה מראה יש לחדר שלך? מיטה, ספרים, מחשב, בלאגן מה השם שלך באיסיקיו? במסן זה Ph.D Tamir Karkason, עם כתוביות מתחלפות ליד או בהודעה אישית איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? ס22ע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? ביום שני זה לא היה ממש "מסיבה", אז לא זוכר. יש מצב שממש מזמן
עם מה את/ה ישנ/ה? עם הצעיף של סבא שלי האם הפיצו עלייך שמועה? כן, יותר מדי תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? מי נוהג?
את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא זוכר שעת סיום: 19:56 שאלון לא משהו. הקודם היה הרבה יותר טוב
שבוע טוב

Rose131

New member
^^

שעת התחלה: 20:17 שם: נועה תאריך לידה: 10.9.91 מין: נקבה גובה: 170 ככה צבע עיניים: חום משקל: S: מיקום: ירושלים\מבשרת איפה נולדת? ירושלים נכשלת במקצוע? אמ. במבחנים? כן. בצפר: הראל מאוהב? לא חבר/ה? לא אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? ג'ינס וגופייה תעשה/י סקס לפני החתונה? אמ, אולי(?)
התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? מדי פעם סמים? לא מפלרטט? לא צבע אהוב: הכלחוץמכתוםוצהוב חיות אהובות: אמ. כזה, צ'יטה, או טיגריס. וגם גורי חתולים. סימני לידה: אממ.. מישהו כיסח אותך מכות? לא נראה לי.. רק אח שלי וכזהX: מי החברים הכי טובים שלך? כלמיני הכית מישהו? לא ממש חזק, נראה לי. עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? אמ...
מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? יותר מדי ביישן/נית? לפעמים שונא/ת בצפר? כן בוטח/ת באנשים? לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? אממ, לא נראהלי.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשה/י צניחה חופשית? עשיתי כברD::: אוהב/ת לרקוד? אמ, תלויX: לא ממשX: היית בחו"ל? אהא אוהב/ת לטייל? תלוי סילקו אותך מבצפר? לא
השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן את/ה מפונק/ת? כן זרקו אותך? לא היה מי
היית בהיי? אמ. שתייה מועדפת: קולה
שותה פפסי? לא
שותה מים? יותר מדי
איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? אמ. קראסט יש לך פלאפון? אהא למי יש לך כבוד? לאנשים שמכבדים אותי?
את/ה מודל לחיקוי? לא מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? בגדים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? אמ, קבוע זה הארטאגראם מסביב לצוואר, המון שלאקים שחוריםורודים על יד שמאל, שני צמידי גולגלות כאלה על יד ימין וכזה מגן זיעה של כלמיני להקות^^ פירסינגים? אינדאסטריאל, שני הליקסים ו4 לובים היית רוצה עוד? אהא אוהב/ת להצטלם? לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה? ממש לא מתעצבנ/ת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? אח קטן ואח גדול מישהו שיחק בך? אמ. שיחקת במישהו? אמ. מסתדר/ת עם אמאבא? בדר"כ לא, אבל יש תקופות.. איך את/ה מוציא/ה כעס? האח הגדול שלי, ריצות, לשרוט משהו, לבעוט במשהו, לקרוע דברים, לחתוך דברים, לבכות המון
ברחת פעם מהבית? לא ליותר מכמה שעות פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? עכשיו יש חולמ/ת בהקיץ? מאוד יש לך הרבה אקסים?
ממש קעקוע? אין של מה היית רוצה? ורד\לב\הארטאגראם קטנטן ולא בולט
איפה? אמ, בצד החיצוני של הרגל כזה.. או כזה אם זה לב אז כמו וילה כזה על הורידים בידXD מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורדים היית כלב/ה בפומבי? אמ את/ה חצופ/ה? לפעמים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן איך הפופיק שלך? אמ. פופיקי כזה?
את/ה גמיש/ה? כבר לא
מה מספר המזל שלך? 9, 26 איך השיער שלך נראה עכשיו? נורא תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא נראה לי איך את/ה נראה/ית? נורא, כמו מישהי אחרי משמרת נוראית. אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אדום כהה כזה תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? תלוי עד כמה תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? תלוי עד כמה מתי השתכרת בפעם האחרונה? אפעם מתי היה הדייט האחרון שלך? אפעם
היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 2-3?
האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אפאחד. בוכה הרבה? לפעמים. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? פה, גם ככה יש לו יותר מדי שימוש. באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "הלו?" את/ה רומנטי/ת? אמ, נראה לי? רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? אממ... לאדעת
במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? זה לא הצבע, זה האורך
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? מה שאני עכשיו נועלת- ואנס כזה עם משבצות מה צבע התחתונים שלך? לבן איזה מראה יש לחדר שלך? אצל אמא הוא סגולכחול עם הרבה וילאים על הקיר ומחשב וכזה, אצל אבא כחולבןתכלת ומשעמם נורא. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? מגן זיעה של MCR, שני צמידי גולגלות, שלאקים שחוריםורודים ולבן אחד, והארטאגראם. מה השם שלך באיסיקיו?X איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? עא. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מסיבה? מזמן
אבל יום שישי הופעהD: עם מה את/ה ישנ/ה? דובי פרווה
האם הפיצו עלייך שמועה? אמ, נראה לי
תתחתנ/י בשביל כסף? לא נראה לי
במה את/ה נוהג/ת? X את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? X מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? תחילת שנה שעת סיום: 20:29

"איזה שעמום,בשביל מה בכלל אתה קםבבוקר?../images/Emo110.gif

כאילו שיש לך סיבה!!". שעת התחלה: 20:36 שם: לירון תאריך לידה:24.9.90 מין: נקבה גובה: נמוכה.. צבע עיניים: חומדבשעםנקודות משקל: :\ מיקום: מודיעין איפה נולדת? ירושלים נכשלת במקצוע? כמו כולם בצפר: עירוני א' מאוהב?לא חבר/ה?אין אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו?מכנסקצר וגופיה תעשה/י סקס לפני החתונה? אני מניחה שכן.. התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לפעמים סמים? לא מפלרטט?תלוי איך מסתכלים על זה חח צבע אהוב: שחורכוחלסגול חיות אהובות: סנאי סימני לידה: יש מישהו כיסח אותך מכות?לא מי החברים הכי טובים שלך?שירלי גל וטירל הכית מישהו? כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? לא מדברת הרבה בטלפון חח מישהו נתן לך סטירה? כן חחח הרבה באינטרנט? עכשיו כבר לא ביישן/נית?תלוי שונא/ת בצפר?כמו כולם חח בוטח/ת באנשים? יותר מדי:\ שיקרת לחברים הכי טובים שלך?לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?לאיודעת תעשה/י צניחה חופשית? לא נראלי אוהב/ת לרקוד? אהא היית בחו"ל? לא;[ אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר?לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר?לפעמים בת"א את/ה מפונק/ת? לפעמים זרקו אותך? לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת: קולה? שותה פפסי? כן שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט נראלי יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? למי שמכבד אותי את/ה מודל לחיקוי? כן מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? גופיות איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? צמידים שרשראות טבעות עגילים.. פירסינגים? אין היית רוצה עוד?כן אוהב/ת להצטלם?כן חח אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה? קצת מתעצבנ/ת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לאזוכרת יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כן מישהו שיחק בך?לא שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא?כן איך את/ה מוציא/ה כעס? צועקת ובוכה ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן ועדיין חח חולמ/ת בהקיץ? לפעמים יש לך הרבה אקסים? אין לי בכלל
קעקוע? לא של מה היית רוצה? לאיודעת איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? היית כלב/ה בפומבי? לייבש אנשים נחשב? את/ה חצופ/ה? כשצריך זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא איך הפופיק שלך? פופיקי? את/ה גמיש/ה? כן מה מספר המזל שלך? 3 איך השיער שלך נראה עכשיו? ארוך אדום ומתולתל תוכל/י להיות צמחוני/ת? כן איך את/ה נראה/ית? סתכלו בתמונה למטה אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אדום
תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא חושבת תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן.. מתי השתכרת בפעם האחרונה? יום חמישי
מתי היה הדייט האחרון שלך? :\ היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? כמה שיוצא האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאיודעת בוכה הרבה? כן את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא בשביל זה אבל לפעמים זה עוזר חח אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? את השומנים דה באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? המ קורה? את/ה רומנטי/ת? נראלי שכן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לאזוכרת, אבל כמעט הקאתי ביום חמישי חח במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? לא משנה כלכך איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? ואנס אפורות עם פס ורוד מה צבע התחתונים שלך? צהוב איזה מראה יש לחדר שלך? לאיודעת? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? צמידים כאלה מגומי צבעוניים, כלמני צמידים מחרוזים שהכנתי, צמיד של השבט, שעון, חוט שחור, צמיד חצים כזה מעור, גומיה, עגילים ושרשרת של תמנון ויאנג מה השם שלך באיסיקיו? שוקולטה איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מממממ נראלי שבאילת, דווקא יש אחת מחר אבל מזה לא באלי ללכת.. עם מה את/ה ישנ/ה? פיג'מה? האם הפיצו עלייך שמועה? נראלי תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? באוטו של המורה
את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לאזוכרת שעת סיום: 20:47

dark wound

New member
'סעמק עם השאלונים הארוכים שלכם ../images/Emo122.gif

שעת התחלה: 20:30 שם: מורן תאריך לידה: 18.10.91 מין: זכר
גובה: |סדגש |יותר מדי צבע עיניים: כחול משקל: אה.. 70 מיקום: חור כזה איפה נולדת? נהריה נכשלת במקצוע? גיאוגרפיה בכיתה ו'
בצפר: רבין מאוהב? לא כרגע חבר/ה? לא אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו? חולצה מכופתרת כתומה כזאת
אתם לא רוצים לראות את זה. תעשה/י סקס לפני החתונה? דה התאהבת פעם במורה? פיכס מעשן? לא שותה? לא סמים? לאלא מפלרטט?
פאק! צבע אהוב: נראהלי שחור חיות אהובות: כלב סימני לידה: לא שידוע לי מישהו כיסח אותך מכות? אהה.. מתישהו כן אני חושב מי החברים הכי טובים שלך? אנשים נחמדים הכית מישהו? כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? אחת הידידות מישהו נתן לך סטירה? נקודה רגישה - התערבתי איתה שבמים יש קלוריות[הייתי ילד מטומטם
] היה כואב. הרבה באינטרנט? ממש לא ביישן/נית? די שונא/ת בצפר? לא בוטח/ת באנשים? אם כן אז הם באמת אנשים מיוחדים שיקרת לחברים הכי טובים שלך? מודה. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? ברור תעשה/י צניחה חופשית? מתישהו בחיים אוהב/ת לרקוד? כן היית בחו"ל? יותר מדי אוהב/ת לטייל? מאוד. סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? רצו פעם היית רוצה לגור במקום אחר? לא את/ה מפונק/ת? לפעמים זרקו אותך? לא היית בהיי? כע
היי טבעי כזה שתייה מועדפת: מיםםם שותה פפסי? לפעמים שותה מים? הרבה איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? טעימהכזאת יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לאנשים שנאמנים לעצמם עד הסוף ועושים רק מה שהם אוהבים את/ה מודל לחיקוי? ... בדברים מסוימים מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? חולצת מחזור
היא יפה איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? 2 שרשראות, שני צמידים ושעות פירסינגים? לא כרגע היית רוצה עוד? - אוהב/ת להצטלם? לאלא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כןכן את/ה שזופ/ה?
הייתי היום בים,
זה היה אחרי חודשיים שלא הייתי מתעצבנ/ת בקלות?
כן התחלת שמועה על מישהו? ללא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? פחח אחים ואחיות? אח מישהו שיחק בך? לצערי שיחקת במישהו? לא זכור לי שכן מסתדר/ת עם אמאבא? הממ.. כשאני לא הרבה בבית איך את/ה מוציא/ה כעס? מנגן או שומע מוזיקה ברחת פעם מהבית? פחח.. ל5 דקות על השעון
פיטרו אותך? לא
פשוט דחפו אותי החוצה בעדינות הייתה לך פעם עבודה? כע חולמ/ת בהקיץ?
יש לך הרבה אקסים? לאממש קעקוע? לאלא של מה היית רוצה? נראה לי איזה אות סינית או נמר איפה? ברגל/זרוע מהם הפרחים המועדפים עלייך? פחח.. אה.. אףפעם לא חשבתי על זה היית כלב/ה בפומבי? פחח כן את/ה חצופ/ה? כע זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? היום ["יש לך כישרון בלחקות פקאצות
" אני לא בטוח שזאת מחמאה] איך הפופיק שלך? סקסי בטירוף. באמת! את/ה גמיש/ה? ממש לא מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? כנוע תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית? מוזר אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? בלונד תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? למה לא? תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? הממ.. בקצת מתי השתכרת בפעם האחרונה? מזמן
מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה דייט
היו לך הפרעות אכילה? בקטנה עדיין יש לך? לא
כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? שניים האם שחית בעירום? פאק! איזה חלום מתי? - למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? דפנטלי אמא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? מקום חבוי כלשהו באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? הממממממ.. את/ה רומנטי/ת? מאוד רדפו אחרייך שוטרים? לללא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? טנקסגוד מזמן במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? בלונדיניות איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר סקסיות מה צבע התחתונים שלך? תכלתלבן כזה איזה מראה יש לחדר שלך? הממ.. קומפקטי כזה.. עם פוסטר של נמר
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? לא היה כזה כבר? מה השם שלך באיסיקיו? מורן איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? נחמד דווקא מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? הזכרת לי שאני באמת צריך ללכת
עם מה את/ה ישנ/ה? תחתונים
האם הפיצו עלייך שמועה? לאלא ממש תתחתנ/י בשביל כסף? לאא במה את/ה נוהג/ת? אופניים
את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אף'חד.. אולי אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? ממש מזמן שעת סיום: 20:50 הודגש באמצעות מדגישומטיק

idan1991

New member
איזה מושפל אורי ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 20:29 שם: עידן תאריך לידה: 20.10.91 מין: זכר גובה: 1.68 צבע עיניים: כחול משקל: 53 מיקום: ר"ג איפה נולדת? ר"ג נכשלת במקצוע? לא שזכור לי בצפר: בליך מאוהב? לא חבר/ה? אין אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? בד"כ זה שאלה שנשאלת בשיחה אירוטית :{ תעשה/י סקס לפני החתונה? מקווה התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטט? אם כן לא הרבה צבע אהוב: כחול חיות אהובות: חתול, כלב וכדומה.. סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא הייתי קורא לזה כיסח אבל הוא היה ענק ואני גמד לא חוכמה D: מי החברים הכי טובים שלך? צריך להגיד שמות :{? הכית מישהו? אחרי המון זמן שעיצבנו אותי
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חברים מישהו נתן לך סטירה? יש סיכוי הרבה באינטרנט? לצערי ביישן/נית? כן שונא/ת בצפר? לא בוטח/ת באנשים? בחלק מהזמן שיקרת לחברים הכי טובים שלך? רק למען מטרות טובות יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא תעשה/י צניחה חופשית? למה לא? אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? תלוי איזה טיול ועם מי סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? לא את/ה מפונק/ת? לא יותר מדי זרקו אותך? לא היית בהיי? לא שתייה מועדפת: נסטי שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? מורים, משפחה, חברים... את/ה מודל לחיקוי? לא יודע מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? בגדים? איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? לא לובש פירסינגים? אין היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? מדי פעם אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? לא עשיתי את זה עד היום.. את/ה שזופ/ה? לא מתעצבנ/ת בקלות? לפעמים התחלת שמועה על מישהו? יש סיכוי יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? אחות גדולה מישהו שיחק בך? לא שאני יודע שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? כן איך את/ה מוציא/ה כעס? פעם בטעות שברתי קיר גבס :{ ברחת פעם מהבית? כמובן פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? לא
חולמ/ת בהקיץ? בשיעורים משעממים יש לך הרבה אקסים? אין קעקוע?
של מה היית רוצה? איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? היית כלב/ה בפומבי? יש סיכוי
את/ה חצופ/ה? לא יותר מדי זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא זוכר איך הפופיק שלך? מה זאת השאלה הזאת? את/ה גמיש/ה? לא יותר מדי מה מספר המזל שלך? 5 איך השיער שלך נראה עכשיו? כמו שהוא נראה תמיד.. תוכל/י להיות צמחוני/ת? אין מצב, האוכל של הצימחונים מגעיל
איך את/ה נראה/ית? כמו בתמונות אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? לאותו צבע תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? למה לא? תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? למה לא? מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא השתכרתי מתי היה הדייט האחרון שלך? לא יצאתי לדייט היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? אם זה אנשים מעצבנים המון האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אמא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? מה זה שאלות "היית צריך" האלה? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? הלו :{? את/ה רומנטי/ת? לא יודע רדפו אחרייך שוטרים? לא שאני זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? כשהייתי חולה כנראה.. במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? שניהם איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אפורות מה צבע התחתונים שלך? :{? איזה מראה יש לחדר שלך? מסודר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין מה השם שלך באיסיקיו? אין לי אייסיקיו איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? ככה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מזמן עם מה את/ה ישנ/ה? עם מזגן
האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? לא נוהג את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? של עצמי מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לפני החופש שעת סיום: 20:51

gurke

New member
יאללה שיהיה

אם זה נמחק לי שוב אני רוצח מישהו. תנהו
שעת התחלה: 8:37 שם: גור שפרירי תאריך לידה: 11.10.91 מין: זכר גובה: 1.95 צבע עיניים: חום כהה משקל: אין לי מושג חחחח ואני מעדיף לא לדעת
איפה נולדת? תל אביב נכשלת במקצוע? המממ, ערבית ביסודי בצפר: עירוני ד' מאוהב? כן, בג'ס
הכלב שלי. חבר/ה? לא
אם כן, שם? לא, פה. כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו? חולצה ובוקסר, סקסי, הא? תעשה/י סקס לפני החתונה? חחחחחח יש פה מישהו שלא? התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לא סמים? לא צריך, מסטול תמידית מפלרטט? כשצריך
צבע אהוב: אין. חיות אהובות: ג'סססססססססס סימני לידה: חח לא מישהו כיסח אותך מכות? אי אפשר
מי החברים הכי טובים שלך? שייקה ונטע הכית מישהו? פעם מזמן
ואני באמת הצטערתי על זה עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? כל מני מישהו נתן לך סטירה? מיכל, היום
הרבה באינטרנט? כן חחחחחחח ביישן/נית? לא!
שונא/ת בצפר?לא ממש בוטח/ת באנשים? מאד, יותר מדי חחחח שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן
תעשה/י צניחה חופשית? ברוררררר אוהב/ת לרקוד? כן, להשתגע
היית בחו"ל? כן, פעם אחת אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? ברזיללללללל את/ה מפונק/ת? מאד XD זרקו אותך? לא יודע... היית בהיי? כן, אבל טבעי חחחחח שתייה מועדפת: נסטיייי שותה פפסי? לא שותה מים? חייב
איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט יש לך פלאפון? אהא למי יש לך כבוד? לבני אדם. וגם לג'ס. את/ה מודל לחיקוי? ברור, מי לא רוצה להיות כמוני
מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? בגדים XD איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שרשרת אחת וזהו. פירסינגים? אף פעם. היית רוצה עוד? חחחחחח אמרתי שלא! אוהב/ת להצטלם? פה ושם אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? פה ושם את/ה שזופ/ה? לא יודע איך להגדיר מתעצבנ/ת בקלות? אפשר לומר התחלת שמועה על מישהו? מממממממ, נראה לי שכן. יש לך קו טלפון משלך? לא חחחחחחחחחח יש לך בריכה פרטית? לא XD אחים ואחיות? אחות מישהו שיחק בך? כן... שיחקת במישהו? כן... מסתדר/ת עם אמאבא? כן
איך את/ה מוציא/ה כעס? מנגן מנגן מנגן מנגןןןן ברחת פעם מהבית? כן פיטרו אותך? לא חחחחח הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? המוןןןן יש לך הרבה אקסים? לא... קעקוע? לא... של מה היית רוצה? הסמל של דרים ת'יאטר איפה? לא יודע חחחחחחח מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורד..רקפות. היית כלב/ה בפומבי? כן, הייתי את/ה חצופ/ה? מאד זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן, הרגע :p איך הפופיק שלך? מאד פופיקי XD את/ה גמיש/ה? כן, אפשר לומר מה מספר המזל שלך? אין לי מזל
איך השיער שלך נראה עכשיו? מושי-מושלם תוכל/י להיות צמחוני/ת? אףףףףףףףף פעם! איך את/ה נראה/ית? סקסי
אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? לא הייתי. תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? יצאתי תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? יצאתי מתי השתכרת בפעם האחרונה? פעם אחת, לפני שנתיים וחצי מתי היה הדייט האחרון שלך? דייט דייט הממממ, המוןהמון זמן, חנוכה שנה שעברה. היו לך הפרעות אכילה? חחחחחח לא עדיין יש לך?
כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? מתי שאני יכול האם שחית בעירום? כןן מתי? שנה בערך למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? שניהם
בוכה הרבה? כשבא... את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? הבוהן הכי קטנה שברגל. יש לה איזשהו שימוש?! רוב האנשים לא יכולים להזיז אותה אפילו! באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? הלו? הלו? הלו? הלו? את/ה רומנטי/ת? ברור
רדפו אחרייך שוטרים? לא, אני רדפתי אחריהם
מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לא מזמן. במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? אין לי מושג איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? הרוסות XD מה צבע התחתונים שלך? כחולים
איזה מראה יש לחדר שלך? רגוע. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? כבר עניתי על זה! מה השם שלך באיסיקיו? אין לי אייסיקיו איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? הו. עם מה את/ה ישנ/ה? שתי כריות האם הפיצו עלייך שמועה? המון תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? אופניים וג'ס
את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? שניהם
מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? המ...כיתה ט'. כבר אמרתי שצריך להרוג כל אחת ששמה יעל. שעת סיום: 8:56 מי שקורא את זה מלך!!
או מלכה
עדיף מלכה

NoFaRi1

New member
חח סיימתי!

שעת התחלה: 2:10 pm שם: נופר תאריך לידה: 12.10.90 מין: נ גובה: 1.60 צבע עיניים: ירוק משקל: חח מיקום: ארה"ב איפה נולדת? ישראל נכשלת במקצוע? כן בצפר: beachwood מאוהב? כן חבר/ה? לא אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? ג'ינס וחולצה שחורה עם כל מיני תעשה/י סקס לפני החתונה? כן התאהבת פעם במורה? לא מעשן? נרגילה בלבד שותה? ממש לפעמים סמים? לא מפלרטט? לפעמים צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: כלב סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? יש כמה הכית מישהו? וודאי עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? עידו מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? כן ביישן/נית? לא ממש שונא/ת בצפר? לא מתה עליו בוטח/ת באנשים? לרוב שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אולי תעשה/י צניחה חופשית? אולי אוהב/ת לרקוד? כן היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? לפעמים P: סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? כן היית רוצה לגור במקום אחר? כן את/ה מפונק/ת? כן זרקו אותך? כן היית בהיי? חח אולי מנרגילה
שתייה מועדפת: דיאט קולה ומים שותה פפסי? אם אין ברירה שותה מים? המון איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? אנערף יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? להרבה את/ה מודל לחיקוי? חח לאח שלי אולי מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ג'ינס איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שרשרת צמודה כזו וצמיד וטבעת פירסינגים? פופיק טראגוס ועוד 4 רגילים היית רוצה עוד? כן אוהב/ת להצטלם? לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה?
מתעצבנ/ת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? 2 מישהו שיחק בך? קצת שיחקת במישהו? מסתדר/ת עם אמאבא? לפעמים איך את/ה מוציא/ה כעס? כועסת ברחת פעם מהבית? קצת פיטרו אותך? כן הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? פרפר איפה? בבטן למטה בצד.. אבל אני אעשה בגב כנראה מהם הפרחים המועדפים עלייך? היית כלב/ה בפומבי? לא את/ה חצופ/ה? קצת זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן איך הפופיק שלך? חמוד את/ה גמיש/ה?
מה מספר המזל שלך? איך השיער שלך נראה עכשיו? רטוב תוכל/י להיות צמחוני/ת? אני אוכל. אבל בלי רצון איך את/ה נראה/ית? פיל אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? חום בהיר תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? אולי תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? מזמן מתי היה הדייט האחרון שלך? מזמן היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? עד שאני מגיעה אליו האם שחית בעירום?
מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא מבחוץ בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? רגליים באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? : "שקט" את/ה רומנטי/ת? לא ממש רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? בחופש במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? עקב שחורות מה צבע התחתונים שלך? לבן עם צפרדעים ירוקות P: איזה מראה יש לחדר שלך? ריק ומכוער איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? כבר עניתי על זה מה השם שלך באיסיקיו? NoFaR איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? טוב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? יום שישי עם מה את/ה ישנ/ה? כמה פרות קוף וכל מיני האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת?
את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? מזמן שעת סיום: 2:59 pm פפ

Snow fairy

New member
מעבירה את הזמן

שעת התחלה: 20:50 שם: מאיה תאריך לידה: 5.8.91 מין: נקבה גובה: 165 צבע עיניים: כחול-טורקיז כזה
משקל: 51 ככה מיקום: רעות איפה נולדת? ברעות
. בית חולים? אסף הרופא נכשלת במקצוע? לא בתעודה בצפר: תיכון מכבים רעות מור מאוהב? איי בליב סו
חבר/ה? יאפ אם כן, שם? עמית
כמה זמן אתם ביחד? 12 ימים:] מה את/ה לובש/ת עכשיו? חח ג'ינס, גופיה שחורה ומעליהם שמלה שחורה עם כוכבים ירוקים:] תעשה/י סקס לפני החתונה? חח כן. התאהבת פעם במורה? מיכאל
מעשן? חס וחלילה. שותה? לא. סמים? ביג נו. מפלרטט? כן, הרבה, לא נשלט. צבע אהוב: סגול חיות אהובות: כלבים, חמוסים, דולפינים, גרבילים, מה שבא ליד^^ סימני לידה: אין. מישהו כיסח אותך מכות? נופ מי החברים הכי טובים שלך? יאלווווו!! וגל וג'ו ושירה ותומר ובר ושחף ומיכמיכ וכו'
הכית מישהו? לא משהו רציני
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? בזמן האחרון עמית, אבל אני לא טיפוס של טלפון
מישהו נתן לך סטירה? נופ הרבה באינטרנט? המון :X ביישן/נית? בדברים מסויימים... אבל בעיקרון לא. שונא/ת בצפר? ממש לא. להיפך:] בוטח/ת באנשים? כן שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא נראה לי תעשה/י צניחה חופשית? כןןןןןןןן! אני מתה לעשות!!! אוהב/ת לרקוד? האמת שכן:]. קצת מתגעגעת לזה... היית בחו"ל? חיובי אוהב/ת לטייל? מאודמאודמאוד סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן את/ה מפונק/ת? לא... לא יותר מדי לפחות. זרקו אותך? כן היית בהיי? לא
שתייה מועדפת: פאנטה! שותה פפסי? לא. איכ. שותה מים? לאאאא. שונאת מים!!! איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט
יש לך פלאפון? אהא למי יש לך כבוד? לכולם. בעיקר למבוגרים ממני. את/ה מודל לחיקוי? לא נראה לי... מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? את הג'ינס השחור שלי?
איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? צמידים שחורים-סגולים, טבעת עכביש [היו עוד המון טבעות ז"ל] ושעון של הלו קיטי שפיצ קנתה לי ליומולדת. ויש לי שרשרת צמודה לצוואר כזאת של הניינטיז
. פירסינגים? נזם, אינדסטריאל, פופיק. היית רוצה עוד? יאפ. מייחלת לדיית', 3 הליקסים וקונצ' חיצוני. אוהב/ת להצטלם? האמת שכן! אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? אממ... כן?
את/ה שזופ/ה? נופ, שונאת. מתעצבנ/ת בקלות? כן:< התחלת שמועה על מישהו? חס וחסה לא. יש לך קו טלפון משלך? נופ יש לך בריכה פרטית? חחחחחחחחחחחחח... לא. אחים ואחיות? 3 אחיות מישהו שיחק בך? ממ... משהו בסגנון. שיחקת במישהו? מקווה מאוד שלא, ואם כן אז לא בכוונה. מסתדר/ת עם אמאבא? אבא כן, אמא לפעמים. איך את/ה מוציא/ה כעס? בוכה?
ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? סוג של
הייתה לך פעם עבודה? חוץ מבייביסיטר?>: חולמ/ת בהקיץ? כן, מלא... ואז אנשים מתחילים לקפוץ לי מול הפרצוף כמו קופיפים:| יש לך הרבה אקסים? לא נראה לי... קעקוע? שלילי של מה היית רוצה? יום אחד אני אעשה קעקוע של עלה-תלתן-לב-יהלום. איפה? בגב או באמה או עורף... לא יודעת>: מהם הפרחים המועדפים עלייך? חחח נרקיסים! היית כלב/ה בפומבי? יש מצב... אבל לא נראה לי. את/ה חצופ/ה? לפעמים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? ממ... היום מישהו כתב לי סמס: "זכרתי שאת יפה, אבל כנראה שטעיתי... זה קצת הרבה יותר מזה".:] איך הפופיק שלך? חחח קטן? את/ה גמיש/ה? פחות או יותר. יש לי שפגטים, הייתי בהתעמלות קרקע 7 שנים>: מה מספר המזל שלך? 18 איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף בקוקו גבוה כי לא היה לי כוח אליו. תוכל/י להיות צמחוני/ת? נופ. ניסיתי ונשברתי אחרי שבוע כשאמא הכינה עוף בדבש
איך את/ה נראה/ית? כמו שבלול אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? צריכה? אני ממש רוצה לצבוע לפלטינה, ואני גם אצבע מתישהו... תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? תלוי בכמה. שנה מקס'... תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן
מתי השתכרת בפעם האחרונה? פעם ראשונה ואחרונה- חופש גדול של שנה שעברה. מתי היה הדייט האחרון שלך? דייט? פעם אחרונה שיצאתי עם עמית, לא זוכרת מתי בדיוק זה היה:X היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? - כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? חח לא מחכה האם שחית בעירום? נופ מתי? - למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאף אחד מהם לא ממש. [אולי אני מאומצת!] בוכה הרבה? לצערי כן, אני ילדה די בכיינית. אבל זה בא לי בתקופות! לא תמיד זה ככה... את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? אממ.. אפשר לקרוא לזה ככה... בכי משחרר:] אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? :| באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "היי, מה קורה?"
את/ה רומנטי/ת? חח יותר קיטשית מאשר רומנטית
רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? פייי, לא זוכרת. במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? אני אוהבת בלונדינים
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר שחורות נמוכות
מה צבע התחתונים שלך? ורוד בהיר איזה מראה יש לחדר שלך? מגניב? אני מתה על החדר שלי, סגול כזה נחמד^^. מסודר אחושילינג. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? הקבועים... מה השם שלך באיסיקיו? מאיה איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני כמה ימים, מסיבת מחווה לנייטוויש:] עם מה את/ה ישנ/ה? המון כריות ובובות האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתנ/י בשביל כסף? לאאאאאאאא במה את/ה נוהג/ת? לא נוהגת עדיין... את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא זוכרת, שנה שעברה נראה לי... שעת סיום: 21:20. בדיוק אחותי חזרה! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aline In Chains

New member
../images/Emo185.gifעוד אחד?:)

שעת התחלה: 21:45 שם:
אלין
. תאריך לידה: 5.2.91 מין: נקבה. גובה: 1.70 צבע עיניים: אפור ירוק. משקל: 52 מיקום: בארשבע. איפה נולדת? בחור. נכשלת במקצוע? הממ כע, לא זוכרת במה כ"כ. בצפר: מקיף ג'. מאוהב? נופ. חבר/ה? אין. אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנס פיג'מה תכלת רחב קצר, וחולצה לבנה. תעשה/י סקס לפני החתונה? חח רוב הסיכויים הם שכן.. התאהבת פעם במורה? לא:S מעשן? איכס. לא. שותה? לא. סמים? לא. מפלרטט?
צבע אהוב: שחור ,ירוק.. ולאחרונה אני לא סגורה על עצמי. כי המוח שלי ריק. חיות אהובות: כלבים,חתולים.. סימני לידה: יש אחד על הרגל..שלא רואים..קטן כזה. מישהו כיסח אותך מכות? נוי בכיתה ד'
מי החברים הכי טובים שלך? נוי ושני. הכית מישהו? כע חח.. עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חומני
,ואיב לאחרונה חח:][: מישהו נתן לך סטירה? כן... הרבה באינטרנט? כן. ביישן/נית? תלוי ליד מי. שונא/ת בצפר? מאד. בוטח/ת באנשים? לצערי יותר מידי. אני צריכה להפסיק עם זה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? שקרים לבנים. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אולי, מי יודע
תעשה/י צניחה חופשית? עשיתי,בערך. אוהב/ת לרקוד? לא רקדתי שנים בערך.. היית בחו"ל? כן. אוהב/ת לטייל? כע.. סילקו אותך מבצפר? לא חח.. השעו אותך? נופ. היית רוצה לגור במקום אחר? כן. כמה שיותר רחוק מישראל. את/ה מפונק/ת?
זרקו אותך? ... היית בהיי? כן חח.. שתייה מועדפת: מים. שותה פפסי? כן, אבל זה מגעיל כבר. שותה מים?
הכי טעים בעולם. איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגאט נראה לי.. יש לך פלאפון? כע למי יש לך כבוד? אנשים אמיתיים. את/ה מודל לחיקוי? חחח מי יודע.. מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? מה שנוח לי. איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? על יד אחת 3 צמידים מחוטים, על היד השניה מלא צמידים מחוטים עם 2 מפרטים גם, ועל הצוואר חוט שחור כזה חח.. פירסינגים? הליקס:) היית רוצה עוד? לא.. אוהב/ת להצטלם? כן, רק חבל שאני יוצאת מפחיד בכל התמונות. אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן חח... את/ה שזופ/ה? לבנה כמו סיד. מתעצבנ/ת בקלות? או הו חחחח.. סתם,לא יודעת.. תלוי כמה הבן אדם חשוב לי. התחלת שמועה על מישהו? לא זוכרת:S יש לך קו טלפון משלך? לא חח.. יש לך בריכה פרטית? בטח
אחים ואחיות? לא.. מישהו שיחק בך? כן שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? כן, לאחרונה מאד
במיוחד עם אמא. איך את/ה מוציא/ה כעס? בכי , מוזיקה, ושינה. ברחת פעם מהבית? כשהייתי קטנה חח. פיטרו אותך? לא.. הייתה לך פעם עבודה? ליום וחצי. חולמ/ת בהקיץ? :] יש לך הרבה אקסים? אחד רציני. כל השאר שטויות. קעקוע? לא. של מה היית רוצה? של מפתח סול, או תו כלשהו... איפה? לא יודעת, על הכתף.. או על היד. מי יודע
מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורדים.. היית כלב/ה בפומבי? :] את/ה חצופ/ה? מנסה שלא. זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? מקודם בטלפון מאיב חח.. איך הפופיק שלך? פופיק. את/ה גמיש/ה? ממש לא חח.. מה מספר המזל שלך? 3,5,7 איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף למין בונגלה[?] כזאת למעלה..חם לי..:( תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא חח.. איך את/ה נראה/ית? מכוערת. אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער?לא הייתי צובעת, אני אוהבת תצבע שלי. תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? יצאתי חח.. אבל לא יותר מדיי, 8 חודשים בערך הבדל. תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן, יצאתי בערך חח.. מתי השתכרת בפעם האחרונה? אני לא שותה בכלל
מתי היה הדייט האחרון שלך? בררר, בחנוכה לדעתי... היו לך הפרעות אכילה? בכיתה ד'... עדיין יש לך? לא.. כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 2 נראה לי, או מתי שיוצא. האם שחית בעירום? כשהייתי קטנה חח.. מתי? > למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? מי יודע.. לשניהם נראה לי. בוכה הרבה? בחודש האחרון נראה לי שברתי שיא חח.. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? חחח, להורים שלי
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? לא יודעת, האצבעות ברגליים חח? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? הלו? היי. את/ה רומנטי/ת? כן:) רדפו אחרייך שוטרים? לא:-S מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני איזה שבוע נראה לי. במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? לא אוהבת כ"כ בלונדינים. איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? סתומות כאלה. מה צבע התחתונים שלך? ורוד
איזה מראה יש לחדר שלך? כתום צהוב מכוער, עם פוסטרים ודגל של נירוונה חח, בעיקרון. נחמד. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? נו. מה שאמרתי מקודם. מה השם שלך באיסיקיו? opeth. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? חרא. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מי זוכר חח.. עם מה את/ה ישנ/ה? בוקסר וגופיה לרוב. האם הפיצו עלייך שמועה? כן. תתחתנ/י בשביל כסף? לא:S במה את/ה נוהג/ת? בכלום. את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא בד"כ. מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לפני שבוע בערך. שעת סיום: 22:03

P i x i e s

New member
להלהלהלה

שעת התחלה: 19:43 שם: יובל תאריך לידה: 25.3.91 מין: נקבה גובה: 1.70.. צבע עיניים: חום משקל: חחחחחח מיקום: יהוד איפה נולדת? גבעתיים נכשלת במקצוע? יאפ בצפר: מקיף יהוד, כמה לא צפוי.
מאוהב? ברור חבר/ה? יאפ אם כן, שם? תום כמה זמן אתם ביחד? ארבעה חודשים מה את/ה לובש/ת עכשיו? גופיית פסים כחול תכלת ומכנס חאקי תעשה/י סקס לפני החתונה? יאפ התאהבת פעם במורה? חחח לא מעשן? נרגילה שותה? החלטתי להפסיק! זה הכניס אותי לחדר מיון. :| סמים? לא! מפלרטט? חחח I used to צבע אהוב: סגול או כחול טורקיזי P: חיות אהובות: כלב סימני לידה: על יד ימין.. כולם חושבים שזה היקי
מישהו כיסח אותך מכות? חחח בכיתה ג' נראלי מי החברים הכי טובים שלך? יש כל מיני הכית מישהו? בצחוק עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? ג'ובלון מישהו נתן לך סטירה? נועה!! זונה. P: הרבה באינטרנט? אממ כן ביישן/נית? לא ממש שונא/ת בצפר? סתם לא אוהבת את המסגרת.. בוטח/ת באנשים? אני די פרנואידית שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא ממש. רוב החברים שלי יודעים די הרבה עליי תעשה/י צניחה חופשית? עשיתי אוהב/ת לרקוד? מאד היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? תלוי סוג הטיול סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? קצת את/ה מפונק/ת? קצת זרקו אותך? חח לא היית בהיי? כןP: שתייה מועדפת: כרגע יש לי בחילה אז כלום שותה פפסי? כשאין משהו אחר שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? Colgate המרענן הזה. יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? כל מיני אנשים... את/ה מודל לחיקוי? לא יודעת מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ממ את המכנסיים הקצרות שלי איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? טבעת שקניתי בניצנים, שרשרת JUBIE וצמיד שמישהי מהקייטנה הביאה לי פירסינגים? לא היית רוצה עוד? חח כן אוהב/ת להצטלם? אהא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? אהא את/ה שזופ/ה? כן מתעצבנ/ת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא:| אחים ואחיות? כן מישהו שיחק בך? אממ נראלי שיחקת במישהו? מממ לא מסתדר/ת עם אמאבא? כן לרוב
איך את/ה מוציא/ה כעס? צועקת... חחח ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? אהא.. קייטנה ואייסיקיו חולמ/ת בהקיץ? חחח לפעמים יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? פיה או משהו איפה? בקרסול מהם הפרחים המועדפים עלייך? חח לאדעת.. סחלב? היית כלב/ה בפומבי? חח לא את/ה חצופ/ה? קצת
זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? שאני יפה:] איך הפופיק שלך? חביב את/ה גמיש/ה? כן מה מספר המזל שלך? 3 איך השיער שלך נראה עכשיו? מבולגן
תוכל/י להיות צמחוני/ת? אני צמחונית מגיל 3 איך את/ה נראה/ית? חחח לאדעת אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? חום בהיר תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? יוצאת
מתי השתכרת בפעם האחרונה? יום שישי... לא שותה יותר בחייםםםםם
מתי היה הדייט האחרון שלך? במאי היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 2-4 האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? שניהם בוכה הרבה? כן את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? בטן באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "טוווווווווווב ביי" את/ה רומנטי/ת? כן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? אתמול
במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטי איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כפכפי טבע נאות מה צבע התחתונים שלך? כחול כהה איזה מראה יש לחדר שלך? סגלגל ועמוס בדברים איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שרשרת JUBIE מה השם שלך באיסיקיו? Jubie איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? נחמד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? באוגוסט עם מה את/ה ישנ/ה? לבד? האם הפיצו עלייך שמועה? כןןןן אתמול אוף. תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? חח כלום את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אבא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא זוכרת.. נראה לי אפריל שעת סיום: 22:31.. אבל חברות אצלי נו

מישו22

New member
אמממ...

שעת התחלה: 23:31 שם: שראל תאריך לידה: 29.7.91 מין: ז גובה: לאדע צבע עיניים: ירוקות משקל: לאדע מיקום: כפר מימון איפה נולדת? בבאר שבע נכשלת במקצוע? לא בצפר: בדימונה מאוהב?כן חבר/ה?לא אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? חולצה ומכנסיים תעשה/י סקס לפני החתונה? לא התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? פעם ב... סמים? לא מפלרטט? לא צבע אהוב: כחול סגול חיות אהובות: קיפודים ולפני שניה בעטתי באחד בטעות סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? כן פעם מי החברים הכי טובים שלך?מזה משנה אתם לא מכירים הכית מישהו? כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חברים מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? לא כזה ביישן/נית?אפשר להגיד שכן שונא/ת בצפר? כן בוטח/ת באנשים?תלוי במי שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן לצערי הייתי חייב יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשה/י צניחה חופשית? עשיתי וזה כיף רצח אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר?לא השעו אותך? כן היית רוצה לגור במקום אחר? לא נראה לי טוב לי פה חוץ מזה שזה חור את/ה מפונק/ת? כה זרקו אותך? לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת:דיאט קולה שולט!! שותה פפסי? בשבתות בפנימייה שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? ל.... את/ה מודל לחיקוי? יכול להיות מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? חולצה ומכנסיים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? לא לובש פירסינגים? לא היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? לא ממש אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? מה אני נראה לכם אספן תמונות?? את/ה שזופ/ה? לא כזה מתעצבנ/ת בקלות? לפעמים שממש מעצבני אותי התחלת שמועה על מישהו?לא מה אני תינוק?? יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? כן שתיים אחת בחדר ואחת בחוץ לאורחים אחים ואחיות? יש מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? כן איך את/ה מוציא/ה כעס? מתעצבן ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? חרציות (סתם ) היית כלב/ה בפומבי? לא את/ה חצופ/ה? כן זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול איך הפופיק שלך? חתיך את/ה גמיש/ה? לא מה מספר המזל שלך? 847952894624672394862346 איך השיער שלך נראה עכשיו? קצוץ הסתפרתי אחרי שנתיים תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית? אני אשים תמונה מתישהו תגידי את אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? לא הייתי צובע תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? יכול להיות תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא זוכר מתי היה הדייט האחרון שלך? היו לך הפרעות אכילה? עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? למה יש מישו שמחכה? האם שחית בעירום? כן מתי? בחופש למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאבא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא מה יצא לי מזה?? אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? לא רוצה לכרות באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? מה קורה חווה?? את/ה רומנטי/ת? משו רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? פעם במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? מה צבע התחתונים שלך? בוקסר ורוד שכתוב עליו im a fucking gay!! מזה השאלות הדפוקות האלו?? איזה מראה יש לחדר שלך? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? מה השם שלך באיסיקיו? איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? רעב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא זוכר עם מה את/ה ישנ/ה? עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה? לא זוכר נראה לי שכן תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? בבימבה של אחותי את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? שאמרו לי שחבר שלי נרצח בפיגוע ירי שעת סיום: 23:49

hkatsman

New member
נתפנק קצת

שעת התחלה:23:27 שם:כצי תאריך לידה:3.10.91 מין:ז גובה:ממוצע צבע עיניים:ירוק משקל:לאדע מיקום:פ"ת איפה נולדת?בילינסון נכשלת במקצוע?לא בצפר:אין כרגע מאוהב?לא חבר/ה?לא אם כן, שם?לא כמה זמן אתם ביחד?לא מה את/ה לובש/ת עכשיו?בגדים תעשה/י סקס לפני החתונה?כמובן התאהבת פעם במורה?לא מעשן?כן שותה?כן סמים?כן מפלרטט?כן צבע אהוב:המ חיות אהובות:לא מת על חיות סימני לידה:אין מישהו כיסח אותך מכות?יש מצב מי החברים הכי טובים שלך?כולם הכית מישהו?כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון?ליאור, בגלל ההסכם מישהו נתן לך סטירה?כן הרבה באינטרנט?כן ביישן/נית?תלוי שונא/ת בצפר?לפעמים בוטח/ת באנשים?לא תמיד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?כן תעשה/י צניחה חופשית?כן אוהב/ת לרקוד?כן היית בחו"ל?כן אוהב/ת לטייל?כן סילקו אותך מבצפר?כן השעו אותך?כן היית רוצה לגור במקום אחר?כן את/ה מפונק/ת?לא זרקו אותך?לא היית בהיי?כן שתייה מועדפת:לכל רגע יש את השתייה שלו. צהריים נחמדים זה נסטי. ערב זה קולה. שבת זה תפוזים. שותה פפסי?רק בפחית שותה מים?כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת?קולגייט יש לך פלאפון?כן למי יש לך כבוד?לא מאמין בכבוד את/ה מודל לחיקוי?כמובן מה את/ה לובש/ת הכי הרבה?בגדים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת?לא פירסינגים?לא היית רוצה עוד?לא אוהב/ת להצטלם?לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים?לא את/ה שזופ/ה?לא מתעצבנ/ת בקלות?לא תמיד התחלת שמועה על מישהו?הו כן יש לך קו טלפון משלך?לא יש לך בריכה פרטית?לא אחים ואחיות?כן מישהו שיחק בך?אפשר לומר שיחקת במישהו?גם כן אפשר לומר מסתדר/ת עם אמאבא?לא איך את/ה מוציא/ה כעס?יש כל מיני דרכים ברחת פעם מהבית?חח מזמן פיטרו אותך?לא הייתה לך פעם עבודה?כן חולמ/ת בהקיץ?לפעמים יש לך הרבה אקסים?לא קעקוע?לא של מה היית רוצה?לא יודע איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך?לא יודע לא מבין בזה היית כלב/ה בפומבי?כן את/ה חצופ/ה?כשאני רוצה זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת?אולי איך הפופיק שלך?חרא את/ה גמיש/ה?פחח מה מספר המזל שלך?323523745895 איך השיער שלך נראה עכשיו?חרא תוכל/י להיות צמחוני/ת?
איך את/ה נראה/ית?בן זונה אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער?לא הקדשתי לזה מחשבה רבה תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר?כן תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר?כן מתי השתכרת בפעם האחרונה?שבוע שעבר מתי היה הדייט האחרון שלך?מזמן היו לך הפרעות אכילה?לא עדיין יש לך?לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון?מתי שאני מצליח להוציא מהכיס האם שחית בעירום?כן מתי?מזמן למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא?אמא בוכה הרבה?לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות?פעם עשיתי את זה בלונה-פארק אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?את הראש באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון?יאללה בא נתפנק לשם את/ה רומנטי/ת?לא רדפו אחרייך שוטרים?כן מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת?ל"ג בעומר במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות?בלונדיניות איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? חרא מה צבע התחתונים שלך?אפור איזה מראה יש לחדר שלך?מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?אין מה השם שלך באיסיקיו?הקטסמן אני חושב איך את/ה מרגיש/ה עכשיו?לא משו מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?הו מזמן עם מה את/ה ישנ/ה?מה שבא לי האם הפיצו עלייך שמועה?כן תתחתנ/י בשביל כסף?כן במה את/ה נוהג/ת? את/ה ילד/ה של אמא או של אבא?של עצמי מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר?מזמן שעת סיום:23:37

אממ אוקיי.. ../images/Emo163.gif

שעת התחלה: 23:47 שם: נועה תאריך לידה: 25.7 מין: נקבוש גובה: 1.74 צבע עיניים: כחול ירוק משקל: 35 קילו, אני בדיאטה מיקום: רחוק איפה נולדת? נכשלת במקצוע? מדעים, למרות שקיבלתי 90 בתעודה.. ימי כיתה ח' העליזים בצפר: מה איתו? מאוהב? לא ממש חבר/ה? אין אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? מגבת תעשה/י סקס לפני החתונה? אין לדעת התאהבת פעם במורה? לאאאאאא פוי מעשן? לא שותה? לא בקביעות, רק אייריש קרים או קוקטיילים של חתונות סמים? תמיד מפלרטט? אמממ.. צבע אהוב: טורקיז/ורוד חיות אהובות: נחשים, כלבים, חתולים סימני לידה: שתי נקודות חן באותו קו על רגל שמאל [משני הצדדים מתחת לברך] מישהו כיסח אותך מכות? כןןןןן פאק הייתי כזאת פלוצה מי החברים הכי טובים שלך? הם יודעים מי הם הכית מישהו? להצליף בתחת נחשב? עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? אמא מישהו נתן לך סטירה? יובל.. זונה הרבה באינטרנט? ככה ביישן/נית? לא שונא/ת בצפר? לא בוטח/ת באנשים? כה שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא חושבת.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? חח כן תעשה/י צניחה חופשית? כה אוהב/ת לרקוד? כה היית בחו"ל? כה אוהב/ת לטייל? ככה סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? אמממ.. העיפו לקצת זמן אם אנלא טועה.. היית רוצה לגור במקום אחר? כה את/ה מפונק/ת? ברורוש זרקו אותך? אממ היית בהיי? בערך שתייה מועדפת: מיצלול [אפרסק/אננס], מים בטעם אפרסק, שייק פרי! שותה פפסי? פוי לא שותה מים? כה איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? לאדעת משתנה כל חודש יש לך פלאפון? כה למי יש לך כבוד? אין לי את/ה מודל לחיקוי? כן כולם רוצים להיות כמוני מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? תחתונים וחזייה איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? צמידים, טבעת, פירסים פירסינגים? נזם-גבה-הרחבות היית רוצה עוד? כה [אינדסטריאל, דאית', לשון] אוהב/ת להצטלם? חח כה אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? מה? את/ה שזופ/ה? מזה מתעצבנ/ת בקלות? תלוי מתי התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כן מישהו שיחק בך? כן שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? תלוי מתי, בד"כ משתדלת איך את/ה מוציא/ה כעס? צורחת על מישהו ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כה חולמ/ת בהקיץ? כה יש לך הרבה אקסים? המון קעקוע? בקרוב של מה היית רוצה? לוטוס איפה? שוק מהם הפרחים המועדפים עלייך? עץ סיגלון... שמשיל פרחים על האדמה וצובע אותה בסגול.. אחד המחזות היפים היית כלב/ה בפומבי?
מצאתם את מי לשאול... ברור שכן ותמיד את/ה חצופ/ה? כן זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? "יש לך שפתיים של מוצצת"? או שאני יפה או משהו כזה איך הפופיק שלך? מוזר את/ה גמיש/ה? אני יודעת להגיע עם כפות הרגליים לאוזניים ולעשות עמידת נר ^_^ מה מספר המזל שלך? 4 איך השיער שלך נראה עכשיו? רטוב וממוסך תוכל/י להיות צמחוני/ת? אני צמחונית איך את/ה נראה/ית? עייפה אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? ורוד חלק עליון שחור חלק תחתון תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? אולי תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כה מתי השתכרת בפעם האחרונה? לייק, אף פעם? מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? לא סופרת, יש לי חיים האם שחית בעירום? חחח לול כמעט אך לא מתי? בחופש הגדול למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? העיניים והאף של אמא, העור הגובה והשומנים מהצד המסריח והרוסי של אבא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות?
אופס.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? פות? סתם אין לי מושג באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "היוש מה קורה?" את/ה רומנטי/ת? כה? רדפו אחרייך שוטרים? חח לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? כמה חודשים טובים.. במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? חומות כאלה ואנס מה צבע התחתונים שלך? לא לובשת כרגע איזה מראה יש לחדר שלך? מוזר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שאלו את זה כבר מה השם שלך באיסיקיו? גומל איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא זוכרת עם מה את/ה ישנ/ה? הרבה בובות פרווה ^-^ האם הפיצו עלייך שמועה? כן המון תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? ברגליים את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לפני שבוע.. רבתי עם אבא לפני שהגעתי שעת סיום: 23:57

למעלה