שאלון

שרון710

New member
שאלון../images/Emo9.gif

שעת התחלה: שם: תאריך לידה: מין: גובה: צבע עיניים: משקל: מיקום: איפה נולדת? נכשלת במקצוע? בצפר: מאוהב? חבר/ה? אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? תעשה/י סקס לפני החתונה? התאהבת פעם במורה? מעשן? שותה? סמים? מפלרטט? צבע אהוב: חיות אהובות: סימני לידה: מישהו כיסח אותך מכות? מי החברים הכי טובים שלך? הכית מישהו? עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? מישהו נתן לך סטירה? הרבה באינטרנט? ביישן/נית? שונא/ת בצפר? בוטח/ת באנשים? שיקרת לחברים הכי טובים שלך? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? תעשה/י צניחה חופשית? אוהב/ת לרקוד? היית בחו"ל? אוהב/ת לטייל? סילקו אותך מבצפר? השעו אותך? היית רוצה לגור במקום אחר? את/ה מפונק/ת? זרקו אותך? היית בהיי? שתייה מועדפת: שותה פפסי? שותה מים? איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? יש לך פלאפון? למי יש לך כבוד? את/ה מודל לחיקוי? מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? פירסינגים? היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? את/ה שזופ/ה? מתעצבנ/ת בקלות? התחלת שמועה על מישהו? יש לך קו טלפון משלך? יש לך בריכה פרטית? אחים ואחיות? מישהו שיחק בך? שיחקת במישהו? מסתדר/ת עם אמאבא? איך את/ה מוציא/ה כעס? ברחת פעם מהבית? פיטרו אותך? הייתה לך פעם עבודה? חולמ/ת בהקיץ? יש לך הרבה אקסים? קעקוע? של מה היית רוצה? איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? היית כלב/ה בפומבי? את/ה חצופ/ה? זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? איך הפופיק שלך? את/ה גמיש/ה? מה מספר המזל שלך? איך השיער שלך נראה עכשיו? תוכל/י להיות צמחוני/ת? איך את/ה נראה/ית? אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? מתי השתכרת בפעם האחרונה? מתי היה הדייט האחרון שלך? היו לך הפרעות אכילה? עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? האם שחית בעירום? מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? בוכה הרבה? את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? את/ה רומנטי/ת? רדפו אחרייך שוטרים? מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? מה צבע התחתונים שלך? איזה מראה יש לחדר שלך? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? מה השם שלך באיסיקיו? איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? עם מה את/ה ישנ/ה? האם הפיצו עלייך שמועה? תתחתנ/י בשביל כסף? במה את/ה נוהג/ת? את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? שעת סיום: תהנו

זונע

New member
איזה מושפל אני

שעת התחלה: 5:40 שם: אורי תאריך לידה: לפני 16 שנה מין: ז גובה: 1.76 בערך צבע עיניים: לא יודע...ירוק כחול משהו משקל: 52 מיקום: ת''א איפה נולדת? ת''א נכשלת במקצוע? מתמטיקה וביולוגיה בצפר: אחלה להקה! מאוהב? לאדע חבר/ה? אין אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? חולצה ומכנסיים תעשה/י סקס לפני החתונה? אני מקווה שכן
התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לצערי...אבל מפסיק שותה? פה ושם סמים? לא מפלרטט? לא ממש צבע אהוב: אדום, שחור חיות אהובות: כלב, עטלף...מת על עטלפים מה לעשות סימני לידה: אין...אבל יש משהו בזרת ואני לא יודע אם זה סימן לידה או לא מישהו כיסח אותך מכות? חח חופשי מי החברים הכי טובים שלך? כל מני הכית מישהו? כה עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חברים מישהו נתן לך סטירה? כה הרבה באינטרנט? כה ביישן/נית? כה...די שונא/ת בצפר? כמו כל בנאדם שפוי בוטח/ת באנשים? לא ממש האמת שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אממ לא חושב תעשה/י צניחה חופשית? אם יצא לי...למה לא אוהב/ת לרקוד? פוגו זה לרקוד?
היית בחו"ל? כה אוהב/ת לטייל? לא ממש סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? כה...בכיתה ז' חח היית רוצה לגור במקום אחר? לא את/ה מפונק/ת? כה זרקו אותך? כה היית בהיי? כה שתייה מועדפת: קולה שותה פפסי? איכס לא שותה מים? איכס גועל נפש איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט! לפנים יש לך פלאפון? כה למי יש לך כבוד? להרבה גיטריסטים בעיקר את/ה מודל לחיקוי? לא מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? לאדע מה שיוצא איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שעון פירסינגים? אין היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? מאיפה לי... את/ה שזופ/ה? לא ממש...אבל נשאר משהו מקוסטה ריקה מתעצבנ/ת בקלות? כה התחלת שמועה על מישהו? לא נראלי מה אני בכיתה ג' יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? כן שניה... אחים ואחיות? כה מישהו שיחק בך? וואי מזמן שיחקת במישהו? כה מסתדר/ת עם אמאבא? משתדל איך את/ה מוציא/ה כעס? על הגיטרה...ושומע גרינדקור! ברחת פעם מהבית? לא חושב פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כה...מזמן חולמ/ת בהקיץ? לא יש לך הרבה אקסים? לא ממש קעקוע? הלוואי של מה היית רוצה? לאדע...נחשוב כשזה יהיה רלוונטי איפה? כנ"ל מהם הפרחים המועדפים עלייך? חח...פרחים היית כלב/ה בפומבי? לא שזכור לי את/ה חצופ/ה? לפעמים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? מי יתן לי מחמאות איך הפופיק שלך? מעלף את/ה גמיש/ה? באצבעות...אחושרמוטה מה מספר המזל שלך? 666!!!!!!!! סתם איך השיער שלך נראה עכשיו? מגעיל אחושרמוטה אני הולך להתקלח תוכל/י להיות צמחוני/ת? חחח...ממש איך את/ה נראה/ית? בן זונה...סתם לאדע רגיל אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? למה לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? למה לא מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני שבועיים משהו כזה מתי היה הדייט האחרון שלך? חח לא היה הרבה זמן היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? מה אני סופר... האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אין לי מושג בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא מה זה עוזר אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? זרת ברגל שמאל...מה היא עוזרת לי באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "מה תרוצה יא הומו" את/ה רומנטי/ת? לא רדפו אחרייך שוטרים? חח לא חושב מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני שבועיים כשהייתי חולה במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ממש לא משנה לי איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? מטונפות מה צבע התחתונים שלך? חח איזה מראה יש לחדר שלך? סתם לבן עם שני פוסטרים ותמונה של סמירנוף איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שעון מה השם שלך באיסיקיו? חח איזה ישן זה אייסיקיו...אבל נראלי Rainmaker איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? חבלז מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? אני לא בן אדם של מסיבות... עם מה את/ה ישנ/ה? עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה? יש מצב תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? אופניים את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא כזה מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? הרבה זמן שעת סיום: 5:53 יאללה עפתי להתקלח

gurke

New member
אורי י'הומו למה לא באת ?!

אני וברני ומאיה ומיכל ואלין ויובל לא מהכיתה שלך!

gurke

New member

אבל כל מי שבאו מהכיתה שלך זה בסך הכל 4, וגם ככה הן (3 בנות ורון אחד) היו שקטות ומופנמות

gurke

New member

חחחחחחחחחחחח נראה אותך!

gurke

New member
חחחחח וואי מה סיפרתם ../images/Emo3.gif

רק שזה היה בצרפתית, אז לא הבנתי כלום

Gadook

New member
היית 8 ליגות מעלי,

עכשיו אתה 14 מתחת לכולם, כי לא באת