hell isn't good hell isn't good
שעת התחלה: 02:27 שם: יובל אברהם "רודולף" לוסקי השלישי תאריך לידה: 17/6/91 מין: זכר גובה: סביבות ה180 צבע עיניים: חום משקל: - מיקום: קציר איפה נולדת? קיסריה נכשלת במקצוע? אהא בצפר: גוונים מאוהב? כרגע לא חבר/ה? לא אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו? ג'ינס וחולצה שחורה תעשה/י סקס לפני החתונה? מקווה
התאהבת פעם במורה? לא מעשן? מדי פעם שותה? מדי פעם סמים? לא מפלרטט? תאמת? ברגע זה ממש
צבע אהוב: כחול כהה חיות אהובות: נמר
סימני לידה: מישהו כיסח אותך מכות? ילד אחד עשה לי פנס בעין בכיתה ז', אבל אחרי זה שברתי לו לסת
מי החברים הכי טובים שלך? בראל ודור הכית מישהו? אהא עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? ידידה שלי מישהו נתן לך סטירה? בגיל 3, אבא הרבה באינטרנט? לא, יותר בסוני
ביישן/נית? אהא שונא/ת בצפר? אהא בוטח/ת באנשים? אהא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אהא תעשה/י צניחה חופשית? אני וידידה שלי מתכננים לעשות בסוף השנה אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל? היום בבוקר
אוהב/ת לטייל? לא יותר מדי סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? אהא היית רוצה לגור במקום אחר? אהא את/ה מפונק/ת? מאוד זרקו אותך? לא היית בהיי? מנרגילה ואלכוהול, לא מסמים שתייה מועדפת: בריזר
שותה פפסי? אהא שותה מים? אהא איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? הירוקה הזאת יש לך פלאפון? אהא למי יש לך כבוד? לחברים הכי טובים את/ה מודל לחיקוי? לא מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? חולצה מסויימת איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שום תכשיט פירסינגים? עושה בשישי היית רוצה עוד? כן, את זה שאני יעשה אוהב/ת להצטלם? לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? אהא את/ה שזופ/ה? ברגע זה כן, אחרי טורקיה מתעצבנ/ת בקלות? מאוד [מרוקאי] התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? בטח מה.. 3.. אחים ואחיות? 2 אחיות מישהו שיחק בך? מקווה שלא שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? בדר"כ איך את/ה מוציא/ה כעס? שומע מוזיקה, מנגן, כותב, סוני ברחת פעם מהבית? בגיל 7 ככה פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? יש לי עכשיו
חולמ/ת בהקיץ? אהא יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? נחש, על הצלקת ביד איפה? על הצלקת ביד
מהם הפרחים המועדפים עלייך? אה?! היית כלב/ה בפומבי? לא נראה לי את/ה חצופ/ה? אהא זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? היום במטוס, אמרו שיש לי חיוך יפה שלא יורד לי מהפנים (בעעע) איך הפופיק שלך? בסדר, איך שלכם? את/ה גמיש/ה? לא מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? מבולגן, מאוד תוכל/י להיות צמחוני/ת? HELL NO! איך את/ה נראה/ית? chubby אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? כחול תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? אהא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? האה מתי השתכרת בפעם האחרונה? אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? לפני 17 שנה ככה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? כשאני רואה שיש שיחה אני ישר עונה האם שחית בעירום? לא מתי?לא למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? גם וגם בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? את הזרת ביד שמאל באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "אין לי זין לדבר, בא לך לבוא אלי?" את/ה רומנטי/ת? כשיש למי - אז כן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני שנה בערך במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? דאממממ, גם וגם איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? קרוקס
מה צבע התחתונים שלך? בוקסר אדום של סימפסונס איזה מראה יש לחדר שלך? של ילד בכיתה ג' (כי הוא היה ככה כשעיצבתי אותו - עוד שבוע מתחילים שיפוצים) איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין מה השם שלך באיסיקיו? Under the GUN איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? בסדר, איך אתם? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני חודש ככה עם מה את/ה ישנ/ה? בוקסר/מכנס טרנינג האם הפיצו עלייך שמועה? לא שאני יודע תתחתנ/י בשביל כסף? אהא במה את/ה נוהג/ת? באופניים, מקסימום
את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? בערך בכסלו, יענו לפני שנים שעת סיום: 22:39