שאלון

dcohn

New member
אממממממ זה לא נראה כזה מוזר למישהי מהצד

לך זה נראה לא אפשרי כי הוא הידיד הכי טוב ברמה של כמו משפחה. לי זה לא נראה כזה מוזר כי לא ידעתי עדיין מה הולך בחבורה שלכם..

L i O r K u S h

New member
לא הייתי נעלבת../images/Emo8.gif..../images/Emo189.gif

אבל שיחקתי אותה נעלבת....כל שניה אמרתי- "נראה לך שאני אצחק על זה מה את דפוקה?!" איזה רעה אני

L i O r K u S h

New member
היה חשוך אעלק../images/Emo189.gif

אני אכניס אותו לחדר חשוך חחחחחח
אייאיי 1 באפריל

"אני יודע שזכיתי לאהוב.."

שעת התחלה: 11:05 שם: אורנית תאריך לידה: 9.9 מין: נקבה גובה: 1.58 צבע עיניים:ירוק חום משקל: 52 ככה מיקום: קרית מוצקין איפה נולדת? רמב"ם נכשלת במקצוע? הא? בצפר: מאוהב?לא חבר/ה?לא אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? בוקסר וחולצה גזורה תעשה/י סקס לפני החתונה? נראלי שכן התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטטא?רק אני
צבע אהוב: אדום חיות אהובות: כלב? וגם זה..תלוי סימני לידה:אחד ברגל מישהו כיסח אותך מכות?לא כיסח.. מי החברים הכי טובים שלך? מור,גלי וענבל הכית מישהו? כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? מממממ נראלי מור חחח מישהו נתן לך סטירה? ישמצב הרבה באינטרנט? מממ בחופשים כן ביישן/נית?חח כן שונא/ת בצפר? סוגשל בוטח/ת באנשים? מממ ככה ככה שיקרת לחברים הכי טובים שלך? ישמצב יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? ישמצב תעשה/י צניחה חופשית? לא חושבת אוהב/ת לרקוד? כן היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר?לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר?לא את/ה מפונק/ת? לא זרקו אותך? מממ בכיתה ד'
היית בהיי? ממממ........ לא מסמים[וגם לא מאלכוהול האמת]
שתייה מועדפת: תות בננה שותה פפסי? אין לי בעיה עם זה שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת?לא זוכרת יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? ממממ לאנשים שעברו דברים בחיים שלהם...לא יודעת איך להסביר את/ה מודל לחיקוי? לא יודעת :S מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? חאקי? חחח סתם...מממ חולצת בי"ס וגי'נס או משו איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? צמידי צופים פירסינגים? הליקס היית רוצה עוד? מממ אולי נזם אוהב/ת להצטלם? ממממ תלוי מתי ומי הצלם אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? נגיד את/ה שזופ/ה? לא מתעצבנ/ת בקלות?כן התחלת שמועה על מישהו?ממממ לא נראלי יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כן מישהו שיחק בך?לא נראלי שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא?כן איך את/ה מוציא/ה כעס? צעקות
ומוזיקה ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה?חחח לא יודעת אם להחשיב את זה בתור עבודה...עבדתי אצל סבתא שלי קצת בחנות..לא משהו רציני חולמ/ת בהקיץ? לפעמים יש לך הרבה אקסים? חחחחחח לא קעקוע? אין של מה היית רוצה?נמ איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך?אנערף היית כלב/ה בפומבי? נראלי שכן חחחח ירידות על אנשים זה ה-דבר
[נו מה] את/ה חצופ/ה? ממממממממ ישמצב זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת?מממ לפני איזה יומיים :) איך הפופיק שלך? אחלה,מה איתך? את/ה גמיש/ה? פחח ממש מה מספר המזל שלך? 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?מעוך משו תוכל/י להיות צמחוני/ת? ממממ לא יודעת איך את/ה נראה/ית? לתאר?
אין לי כח אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער?למה שאני אצטרך? אם כבר,אדום! נראלי מדליק :) תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? כן תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? אפעם מתי היה הדייט האחרון שלך? חעחע..... זה היה דאבל דייט
ביום חמישי היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון?לא סופרת האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא?ממממממ חצי חצי נראלי בוכה הרבה? כן את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות?לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?אוי לא באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון?היווווש את/ה רומנטי/ת? חח.. ישמצב רדפו אחרייך שוטרים? בטח,כל יום.החיים שלי זה ממש סרט פעולה :-S מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? וואו..מזמן במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים נראלי איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כפכפים תנכיות מה צבע התחתונים שלך? ורוד איזה מראה יש לחדר שלך? מראה מראתית? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? צמידי צופים מה השם שלך באיסיקיו? אורנית איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?חעחע יום שלישי שעבר..המסיבת יומולדת שלי ושל חברה עם מה את/ה ישנ/ה? כרית ושמיכה? האם הפיצו עלייך שמועה? ממממ לא יודעת תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? בבימבה את/ה ילד/ה של אמא או של אבא?אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? ממממ.... לא זוכרת שעת סיום: 11:19

sky darkens

New member
לא מאמין שאני עושה את זה.

שעת התחלה: 7:24 שם: הדר תאריך לידה: 25.1.91 מין: זכר גובה: 1.81 צבע עיניים: חום. משקל: 150 מיקום: רעות איפה נולדת? ביה"ח סורוקה, באר שבע. נכשלת במקצוע? כן. אבל בכתה ט'. בצפר: מור. מאוהב? לא. חבר/ה? אין. מה את/ה לובש/ת עכשיו? בוקסר. תעשה/י סקס לפני החתונה? מקווה.
התאהבת פעם במורה? לא. מעשן? נרגילה. שותה? כן. סמים? עוד לא ניסיתי. מפלרטט? לא. צבע אהוב: ירוק. חיות אהובות: כלב. סימני לידה: ? מישהו כיסח אותך מכות? אחי הגדול, כל החיים. מי החברים הכי טובים שלך? ג'ואל, אביב, אלון ואמיר. הכית מישהו? כן. עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? עם ג'ואל. מישהו נתן לך סטירה? כן. הרבה באינטרנט? אמ, כן. ביישן/נית? כבר לא. שונא/ת בצפר? לא ממש. בוטח/ת באנשים? לצערי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? תלוי איזה אנשים. תעשה/י צניחה חופשית? אם יצא לי. אוהב/ת לרקוד? לא יודע איך. היית בחו"ל? כן. אוהב/ת לטייל? אמ, כן. סילקו אותך מבצפר? לא. השעו אותך? כן. היית רוצה לגור במקום אחר? לא. את/ה מפונק/ת? כן. זרקו אותך? כן. היית בהיי? לא, אבל הייתי בגנים הבהיים. שתייה מועדפת: נסטי אפרסק. שותה פפסי? לא מת על זה. שותה מים? המון. איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט, דה. יש לך פלאפון? כן. למי יש לך כבוד? ג'ואל. את/ה מודל לחיקוי? בשביל אחי הקטן.
מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? בגדים. איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? יש לי צמיד שידידה נתנה לי. פירסינגים? בגבה. היית רוצה עוד? כן, סיידליפ. אני עוד אעשה. אוהב/ת להצטלם? לא. אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן. את/ה שזופ/ה? כן. מתעצבנ/ת בקלות? לא ממש. התחלת שמועה על מישהו? לא נראה לי. אולי בצחוק. יש לך קו טלפון משלך? לא. יש לך בריכה פרטית? לא. אחים ואחיות? יש. 2 אחים ואחות. מישהו שיחק בך? כן. שיחקת במישהו? לא נראה לי. אולי. מסתדר/ת עם אמאבא? כן.
איך את/ה מוציא/ה כעס? מוזיקה. ברחת פעם מהבית? לא. פיטרו אותך? לא. הייתה לך פעם עבודה? כן. חולמ/ת בהקיץ? לא. יש לך הרבה אקסים? לא. קעקוע? עדיין אין. של מה היית רוצה? זה סוד. איפה? חפרתם. מהם הפרחים המועדפים עלייך? חרציצית הגליל הנפוצה. מאיפה אני יודע. היית כלב/ה בפומבי? לא נראה לי. את/ה חצופ/ה? לאנשים שמגיע להם שיתחצפו אליהם. זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן. איך הפופיק שלך? :||| מה? את/ה גמיש/ה? לא יודע. מה מספר המזל שלך? אין לי. איך השיער שלך נראה עכשיו? נפוח, שמן ומלא ברק. מה זה החרא הזה? תוכל/י להיות צמחוני/ת? כן. איך את/ה נראה/ית? שמן. אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? וורוד, הצבע היחיד שעוד לא צבעתי אליו. תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? סביר להניח שבעתיד, אבל לא נראה לי שבזמן הקרוב. תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? אם ייצא לי. מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני חודש. מתי היה הדייט האחרון שלך? פפ. היו לך הפרעות אכילה? לא. עדיין יש לך? לא. כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? אני לא מחכה. האם שחית בעירום? כן. מתי? לא זוכר. השנה. למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לא יודע. לאבא נראה לי. בוכה הרבה? יותר מדי. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? בין השאר. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? את הבטן.
באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? הלו. את/ה רומנטי/ת? כן. רדפו אחרייך שוטרים? לא. מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לא זוכר. לפני חודשיים בערך, הייתי חולה.
במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? לא יודע. איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אין לי איך להסביר. מה צבע התחתונים שלך? כחול כהה. איזה מראה יש לחדר שלך? סקסי. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? רשמתי כבר. מה השם שלך באיסיקיו? Hadar איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מטומטמם, כי התחלתי את השאלון המסריח הזה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני חודשיים בערך. עם מה את/ה ישנ/ה? שמיכה. האם הפיצו עלייך שמועה? כן. תתחתנ/י בשביל כסף? לא. במה את/ה נוהג/ת? אני עוד לא נוהג. את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? של אמא. מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא זוכר, לפני שנה נראה לי. שעת סיום: 7:37. סעמק. איזה שאלון חופר.

בואו נראה כמה אני אשרוד

וכמה אתם שעת התחלה: 2033 שם: יעריתי תאריך לידה: ל"ג בעומר. ודירבאלק אם לא עושים לי שרשור יפה כזה מין: נקבה גובה: למה לזרות מלח על פצעים למה צבע עיניים: חום [=/] משקל: חע מצחיק. מישי ענתה? מיקום: חיפה איפה נולדת? אלון שבות. מתנחלת במקור:p נכשלת במקצוע?
מורים מזדיינים בצפר: עירוני ו' בצפררר של זהבבבבבבבבב מאוהב? יותר בכיוון של דלוקה חבר/ה?- אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנסיים ספיריטיים כאלה של ספורט מבצפר וחולצה של סניף תעשה/י סקס לפני החתונה? תלוי. לא נראה לי התאהבת פעם במורה? שוץ כמובןןןןןןןן!!!!!!!!!!!11
מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטט? כן צבע אהוב: צהוב חיות אהובות: WTF סימני לידה: - מישהו כיסח אותך מכות? אכן. יש פעמים שאני חושבת שהאף שלי היה אמור להיות במקום אחר מי החברים הכי טובים שלך? הדס ומייו הכית מישהו? אכן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? מייו ונועה מישהו נתן לך סטירה? כע. אבל אני לא כזאת אלימה כמו שזה נשמע הרבה באינטרנט? המ ביישן/נית?תלוי שונא/ת בצפר? כן בוטח/ת באנשים? כן שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא חושבת יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? המ יש סודות שאנשים יודעים, אבל אחרים היו מתפלאים אם הם היו יודעים. שיו תעשה/י צניחה חופשית? כן. הלוואי בהודו אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל?
אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? בקטנה היית רוצה לגור במקום אחר? לא את/ה מפונק/ת? תלוי זרקו אותך? לא היית בהיי? אולי מהליום שתייה מועדפת: מים שותה פפסי? פיכס. יותר גרוע מד"ר פפרס שותה מים? אכן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגיט יש לך פלאפון? לא יאללה מיציתי למי יש לך כבוד? את/ה מודל לחיקוי? מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? פירסינגים? היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? את/ה שזופ/ה? מתעצבנ/ת בקלות? התחלת שמועה על מישהו? יש לך קו טלפון משלך? יש לך בריכה פרטית? אחים ואחיות? מישהו שיחק בך? שיחקת במישהו? מסתדר/ת עם אמאבא? איך את/ה מוציא/ה כעס? ברחת פעם מהבית? פיטרו אותך? הייתה לך פעם עבודה? חולמ/ת בהקיץ? יש לך הרבה אקסים? קעקוע? של מה היית רוצה? איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? היית כלב/ה בפומבי? את/ה חצופ/ה? זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? איך הפופיק שלך? את/ה גמיש/ה? מה מספר המזל שלך? איך השיער שלך נראה עכשיו? תוכל/י להיות צמחוני/ת? איך את/ה נראה/ית? אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? מתי השתכרת בפעם האחרונה? מתי היה הדייט האחרון שלך? היו לך הפרעות אכילה? עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? האם שחית בעירום? מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? בוכה הרבה? את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? את/ה רומנטי/ת? רדפו אחרייך שוטרים? מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? מה צבע התחתונים שלך? איזה מראה יש לחדר שלך? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? מה השם שלך באיסיקיו? איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? עם מה את/ה ישנ/ה? האם הפיצו עלייך שמועה? תתחתנ/י בשביל כסף? במה את/ה נוהג/ת? את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? שעת סיום:

My Dark Dream

New member
../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 23:34 שם: טל תאריך לידה: 6.9.90 מין: זכר גובה: 1.79 צבע עיניים: חום משקל: 55 מיקום: רעות איפה נולדת?בסורוקה נכשלת במקצוע? כן בצפר: שונא מאוהב?אני חושב שכן חבר/ה?אכן אם כן, שם?שירה כמה זמן אתם ביחד? שבועיים? מה את/ה לובש/ת עכשיו? חזיה שחורה ותחתוני תחרה וביריות.... תעשה/י סקס לפני החתונה? יאפ התאהבת פעם במורה? כן.. שרית!!! מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטט? לפעמים צבע אהוב: כחול חיות אהובות: בפיתה סימני לידה: ליד העקב מישהו כיסח אותך מכות? לא... חח מי החברים הכי טובים שלך? איתמר דניאל ואברם הכית מישהו? כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון?שירה מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט?בערך ביישן/נית?אמממ פעם הייתי ממש שונא/ת בצפר? .. ים שונא בוטח/ת באנשים? אממ הם דיי צריכים להרוויח את זה שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?לכולם יש XD תעשה/י צניחה חופשית? כן אוהב/ת לרקוד? לא XD היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? אממ כן סילקו אותך מבצפר? חחח לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? ת"א!!! את/ה מפונק/ת? עד כאב.. אבל אני מסתדר זרקו אותך? באכזריות היית בהיי? מסמים לא.. אבל שוקולד... זה כבר סיפור לגמרי שונה ^^ שתייה מועדפת:שוקו!! שותה פפסי? לא שותה מים? יאפ איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? לא יודע:0 יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לאברם את/ה מודל לחיקוי? .. אממ לא מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? מכנסי שלושרבעי וטישרט בצפר איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? כבר כלום פירסינגים? היה לובל היית רוצה עוד? מאד אוהב/ת להצטלם? לא ממש אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? מאד את/ה שזופ/ה? XD.. לא מתעצבנ/ת בקלות? לא ממש התחלת שמועה על מישהו? ברורXD יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? הלוואי. אחים ואחיות? שניים מישהו שיחק בך? כן... (את יודעת מי את...אם תקראי את זה) שיחקת במישהו? לא.. אף פעם מסתדר/ת עם אמאבא? כן איך את/ה מוציא/ה כעס? אני מנגן.. ברחת פעם מהבית? כשהייתי בן 7 XD פיטרו אותך? מאיפה? הייתה לך פעם עבודה?לא חולמ/ת בהקיץ? כל פעם שיש מזל או מטמטיקה יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? הלוואי של מה היית רוצה? חמשה איפה? על הכתף מהם הפרחים המועדפים עלייך? ששון צחור XD.. סתםסתם.. ממממ לא יודע היית כלב/ה בפומבי? אם כלב=ממש מאנייק אז כן את/ה חצופ/ה? כשאני רוצה זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא איך הפופיק שלך? נורמאלי, תודה את/ה גמיש/ה? כמו קורת פלדה מה מספר המזל שלך? 12.. אבל קלף המזל שלי זה 10 לב איך השיער שלך נראה עכשיו? מבולגן תוכל/י להיות צמחוני/ת? XDלא איך את/ה נראה/ית? אהה.. לא משו אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אדום טמבור!! תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? כן תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? בחיים לא מתי היה הדייט האחרון שלך? לא הייתי בחיים היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? שניים האם שחית בעירום? לא מתי? אתמול XD למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאבא בוכה הרבה? כל שני וחמישי את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? את השאלה המטומטמת הזאת.. מי ירצה לכרות לעצמו משהו?! באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "סאטלה" את/ה רומנטי/ת? מממ לא ממש רדפו אחרייך שוטרים? אולי.. לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לא יודע במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? בלונדינניים!! איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר מה צבע התחתונים שלך? שקוף איזה מראה יש לחדר שלך? פשוט איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שרשרת של אופניים על הצוואר מצופה יהלומים עם שעון זהב ענקי בקצה מה השם שלך באיסיקיו?אין לי אייסיקיו איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? רעב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מי זוכר? עם מה את/ה ישנ/ה? עם כמה שיותר כריות XD האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתנ/י בשביל כסף? ברור במה את/ה נוהג/ת? את/ה ילד/ה של אמא או של אבא?של אמא ^^ מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? ב2 בספטמבר שעת סיום: 23:48

chen49

New member
באיחור.. אבל משעמם לי..

שעת התחלה: 00:07 שם: חן תאריך לידה: 14.12.91 מין: נקבה גובה: 1.70 צבע עיניים: חום כהה/שחור משקל: בסביבות ה-60 מיקום: ת"א איפה נולדת? ת"א נכשלת במקצוע? בתעודה אף פעם אבל במבחנים כן.. היסטוריה ומתמטיקה.. בצפר: בסדר מאוהב? לא מאוהבת..מחבבת.. חבר/ה?לא אם כן, שם? -- כמה זמן אתם ביחד?-- מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנס קצר וגופייה תעשה/י סקס לפני החתונה?
התאהבת פעם במורה? חחח לא.. מעשן? איכסססס לאאאא אני שונאת את זה!! שותה? לא סמים? ממש לא מפלרטט? חחחח צבע אהוב: תכלת חיות אהובות: אין ממש אבל יש כמה סוגי כלבים חמודים!! סימני לידה: ברגל מאחורה ובצוואר בצד מישהו כיסח אותך מכות? לא שזכור לי מי החברים הכי טובים שלך? יש כמה.. הכית מישהו? כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חברות ואמא.. מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? המוןןן ביישן/נית?כן לצערי.. שונא/ת בצפר? מי לא שונא בצפר? בוטח/ת באנשים? בחלקם.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא נראה לי תעשה/י צניחה חופשית? לא אוהב/ת לרקוד? לא ממש היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? כן מאוד סילקו אותך מבצפר? לא חחח השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? אממ הייתי רוצה לגור בניו יורק אבל גם כאן סבבה לי את/ה מפונק/ת? קצת זרקו אותך? לא היית בהיי? לא שתייה מועדפת: מים שותה פפסי? כן לפעמים שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? כרגע ב- crest אבל זה משתנה יש לך פלאפון? יאפ למי יש לך כבוד? הורים, מורים, אנשים מבוגרים בכללי.. את/ה מודל לחיקוי? אין חושבת שכן.. לא יודעת
מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? גינסים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? עגילים, שרשרת, צמיד ליד וצמיד לרגל.. פירסינגים? אם חורים באוזניים נחשב פירסינג אז כן.. היית רוצה עוד? לא אוהב/ת להצטלם? לא ממש..לפעמים.. אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה? כן במיוחד עכשיו אחרי אילת..
מתעצבנ/ת בקלות? לא חושבת התחלת שמועה על מישהו? לא נראה לי יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? ברור!!---------שלא אחים ואחיות? אחות בת 8 וחצי מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? כן איך את/ה מוציא/ה כעס? צועקת! חח ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? בייביסיטר נחשב? חולמ/ת בהקיץ? לפעמים.. יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? פרפר איפה? בגב למעלה בצד מהם הפרחים המועדפים עלייך? פרחים? אין לי מושג.. היית כלב/ה בפומבי? לא חושבת את/ה חצופ/ה? לפעמים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? היום איך הפופיק שלך? נורמאלי... חח את/ה גמיש/ה? ממש לא מה מספר המזל שלך? אין לי איך השיער שלך נראה עכשיו? בסדר.. תוכל/י להיות צמחוני/ת? כן אני חושבת.. אני לא אוכלת הרבה בשר.. איך את/ה נראה/ית? סתכלו בתמונות אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? טוב לי עם הצבע שלי.. תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? תלוי.. צעיר בכמה? תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן למה לא?למרות שגם זה תלוי בכמה מבוגר.. מתי השתכרת בפעם האחרונה? אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? --- כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? עד שאני מגיעה לטלפון.. האם שחית בעירום? לא מתי? --- למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אני לא יודעת..
חלק אומרים שלאמא וחלק אומרים שלאבא.. אז לשניהם.. בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? למה שאני אגיע למצב כזה בכלל? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? היי/הלו , טוב יאללה ביי את/ה רומנטי/ת? אני חושבת שכן רדפו אחרייך שוטרים? חחחח לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני הרבה זמן.. במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? שנים סבבה איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כפכפים בצבע תכלת מה צבע התחתונים שלך? ורוד בהיר עם חום איזה מראה יש לחדר שלך? מראה רגיל.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שרשרת, עגילים צמיד ליד וצמיד לרגל מה השם שלך באיסיקיו?IsAbElLa איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? עייפה..אחרי נסיעה של 6 שעות.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני הרבה זמן.. עם מה את/ה ישנ/ה? פיגמה..(מכנס קצר וגופייה /כותונת לילה) האם הפיצו עלייך שמועה? לא נראה לי תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? לא נוהגת עדיין את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אף אחד מהם אבל אם כבר אז אמא.. מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? אממ שנה שעברה (כיתה י') שעת סיום: 00:42 אבל עם עצירות באמצע..

Under the GUN

New member
hell isn't good hell isn't good

שעת התחלה: 02:27 שם: יובל אברהם "רודולף" לוסקי השלישי תאריך לידה: 17/6/91 מין: זכר גובה: סביבות ה180 צבע עיניים: חום משקל: - מיקום: קציר איפה נולדת? קיסריה נכשלת במקצוע? אהא בצפר: גוונים מאוהב? כרגע לא חבר/ה? לא אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו? ג'ינס וחולצה שחורה תעשה/י סקס לפני החתונה? מקווה
התאהבת פעם במורה? לא מעשן? מדי פעם שותה? מדי פעם סמים? לא מפלרטט? תאמת? ברגע זה ממש
צבע אהוב: כחול כהה חיות אהובות: נמר
סימני לידה: מישהו כיסח אותך מכות? ילד אחד עשה לי פנס בעין בכיתה ז', אבל אחרי זה שברתי לו לסת
מי החברים הכי טובים שלך? בראל ודור הכית מישהו? אהא עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? ידידה שלי מישהו נתן לך סטירה? בגיל 3, אבא הרבה באינטרנט? לא, יותר בסוני
ביישן/נית? אהא שונא/ת בצפר? אהא בוטח/ת באנשים? אהא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אהא תעשה/י צניחה חופשית? אני וידידה שלי מתכננים לעשות בסוף השנה אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל? היום בבוקר
אוהב/ת לטייל? לא יותר מדי סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? אהא היית רוצה לגור במקום אחר? אהא את/ה מפונק/ת? מאוד זרקו אותך? לא היית בהיי? מנרגילה ואלכוהול, לא מסמים שתייה מועדפת: בריזר
שותה פפסי? אהא שותה מים? אהא איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? הירוקה הזאת יש לך פלאפון? אהא למי יש לך כבוד? לחברים הכי טובים את/ה מודל לחיקוי? לא מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? חולצה מסויימת איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שום תכשיט פירסינגים? עושה בשישי היית רוצה עוד? כן, את זה שאני יעשה אוהב/ת להצטלם? לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? אהא את/ה שזופ/ה? ברגע זה כן, אחרי טורקיה מתעצבנ/ת בקלות? מאוד [מרוקאי] התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? בטח מה.. 3.. אחים ואחיות? 2 אחיות מישהו שיחק בך? מקווה שלא שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? בדר"כ איך את/ה מוציא/ה כעס? שומע מוזיקה, מנגן, כותב, סוני ברחת פעם מהבית? בגיל 7 ככה פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? יש לי עכשיו
חולמ/ת בהקיץ? אהא יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? נחש, על הצלקת ביד איפה? על הצלקת ביד
מהם הפרחים המועדפים עלייך? אה?! היית כלב/ה בפומבי? לא נראה לי את/ה חצופ/ה? אהא זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? היום במטוס, אמרו שיש לי חיוך יפה שלא יורד לי מהפנים (בעעע) איך הפופיק שלך? בסדר, איך שלכם? את/ה גמיש/ה? לא מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? מבולגן, מאוד תוכל/י להיות צמחוני/ת? HELL NO! איך את/ה נראה/ית? chubby אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? כחול תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? אהא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? האה מתי השתכרת בפעם האחרונה? אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? לפני 17 שנה ככה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? כשאני רואה שיש שיחה אני ישר עונה האם שחית בעירום? לא מתי?לא למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? גם וגם בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? את הזרת ביד שמאל באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "אין לי זין לדבר, בא לך לבוא אלי?" את/ה רומנטי/ת? כשיש למי - אז כן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני שנה בערך במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? דאממממ, גם וגם איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? קרוקס
מה צבע התחתונים שלך? בוקסר אדום של סימפסונס איזה מראה יש לחדר שלך? של ילד בכיתה ג' (כי הוא היה ככה כשעיצבתי אותו - עוד שבוע מתחילים שיפוצים) איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין מה השם שלך באיסיקיו? Under the GUN איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? בסדר, איך אתם? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני חודש ככה עם מה את/ה ישנ/ה? בוקסר/מכנס טרנינג האם הפיצו עלייך שמועה? לא שאני יודע תתחתנ/י בשביל כסף? אהא במה את/ה נוהג/ת? באופניים, מקסימום
את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? לא זה ולא זה מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? בערך בכסלו, יענו לפני שנים שעת סיום: 22:39

למעלה