שאלון

Hieros Gamos

New member
שאלון ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

שם- 1.גיל- *גיל אם אתה אומר מה אני מרביצה לך!* 2.זמר אהוב- 3.זמרת אהובה- 4.שיר אהוב- 5.ספר שקראת לאחרונה- 6.פרק ג'אג האחרון שראית- ועכשיו טם טם טם טם....- 7.Ain't Harm Hot?!
8.נכון שהעונה השנייה אדירה? 9.נכון שג'אג סידרה גאונית?! 10.נכון שמאק צכה להפסיק לשחק אותה תמימה? 11.נכון שצכים לדאוג לSL הארם בעונה הזאת? 12.נכון שאתם שונאים את ווב של סופונה 8 עד סופונה 9?! 13.המחשב זה המצאה גאונית או מה?! 14.הארם עם האנדר שירט של הDB או עם מכנסיים קצרים?! 15."שרה" או טומקט?! 16.אלברט ג'תרו או סטרג'יוס? 17.ג'ן או טיינר? Ain't Harm hot.18?! goodbyes.19 או yeah baby? enemy below.20 או in country?! 21.אי.אר. או שיקאגו הופ? 22.שלמה ארצי או שלום חנוך?! *...מעניין לשאול שאלה כזאת את אפרת
* 23.נכון שDPB מניאק?! 24.נכון שאתם (טוב אתן) רוצים (רוצות) להיות באיירונמן?! 25.מאק עם שיער ארוך או קצר? 26.השחקן הראשון של סיימון או השני? 27.נכון שגם אתם רוצים ללכת לפאנפסט? 28.נכון שננסי זונה? 29.נכון שמזל שדייויד לא גולש באינטרטט?! 30.Ain't Harm ho?!

harmless

New member
התשובות שלי

1. בעעעעע חחחחח
(סתם 21, רחוקה שניה מהמחלקה הגריאטרית אבל רק בגלל שזה קרוב למחלקה הפסיכאטרית חחחח
2. אין 3. אין 4. משתנה 5. אתה עומד למות 6. Hail &Fairwell 2 7.8 שאלה קשה... צריך לחשוב עליה קצת חחחחחח כן בטח!! HOT doesn't begin to describe him! או את העונה השניה! 9. הכי טובה שיש (יכלה להיות הרבה יותר טובה אם היו נותנים לי להציע כמה הצעות יעול
10. בחיי, הארם פשוט צריך להושיב אותו על כסא ואז הכל יחזור למקומו בשלום! 11. YES!!!! לא מוכנה שיסתירו את הגוף שלו יותר! 12. כן כן כן 13. אין המצאה יותר טוב! 14. תלוי כשהוא לובש את המכנסיים הקצרים יש לו חולצה? כי אם אין אז ברור מכנסיים קצרים . אם יש חולצה- אז אני מעדיפה את האנדר שירט של ה- DB 15. טומקט!!! יותר G's! 16. אלברט ג'תרו (עד כמה שהשם נוראי , סטורג'יס מזכיר לי את the three stuges משום מה חחחחחחח לפחות את אלברט ג'תרו אפשר לקצר לאיי ג'יי. 17. וואי בחירה קשה- אבל נראה לי שג'ן (למרות שהפיק שקראתי די מערער את זה עכשיו בעעעעעעעע אבל אם זה היה טיינר זה היה יכול להיות אפילו יותר גרוע חחחחחח 18. Burning blazing fire! 19. in country 20. אממממממ גם גודבייס וגם יה בייבי אותו דבר בשבילי נראה לי( אני יחזור לזה אחר כך אחרי חשיבה נוספת) 21. אי אר 22. לא מעניין אותי במיוחד אז גל תבחרי מה שבא לך חחחחח 23. מניאק?! מה פתאום! הוא פשוט מלאך!!! 24. חחחחחח מי את חושבת תהיה זאת שתטביע אותו בים בקטע של השחייה ואז תעשה לו החיאה מפה לפה?!
ואז יחליף באופן אישי את המושב של האופניים, ואז יצבוט לו בתחת כדי שירוץ יותר מהר חחחחחח 25. מאק עם שיער קצר של עונה 7 (נראה לי) ארוך אסוף לא יפה לה וגם לא החתול שהיה לה בעונות הראשונות 26. סיימון השני- אחלה של גופה (אבל עדיין לא מתקרב להארם), מגולח, חחח גל עניין אותי מי יותר גבוה דייויד או אד קווין שמשחק את סיימון השני. והם באותו הגובה!! מסתבר שהוא גם הוציא דיסק אבל וואי איזה שירים גרועים! בעעעעעע שלא לדבר דומים אחד לשני חחח הנה לינק: http://www.geocities.com/SunsetStrip/Venue/1681/demo.html 27. אני וסוז כבר הזמנו מקום לשנה הבאה (חסר לדייויד שהוא לא יהיה שם- הוא הבטיח חחחחחחח) 28. גם אני רוצה להיות זונה כמוה
29. דווקא זה יכל להיות מאוד משעשע! הייתי רוצה לראות את הפרצוף שלו אחרי ביקור בהארמי בורד! כמובן שהייתי רוצה לראות את הפרצוף שלו בלי קשר חחח 30. Is Hell HOT? than HELL YES!

הארמי בורד איז באק! ומתי הלכן לישון

יא שדות?????????????????????????????
!!!! גל מאיפה הפלצת שאלון בשעה כזו בלילה?????!!!|
חחחחחחחח אני מבטיחה לענות עליה יותר מאוחר במשרד...חחח... אבל..למרות שהלכתי לישון ב2 אתמול, ולמרות שקמתי ב7 הבוקר, אני חייבת להגיד לכם אני ערנית ביותר! כי תראו מה היה בהארמי בורד על הבוקר! אהההההההה אני רוצה להיות ה-מ-ז-ל-ג~!!!!!
!!!!!! האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!! חצומזה שהנה ככה.. לתוח לכם את הבוקר הבאתי משם עוד איזו ניצוץ או שניים שיעשה לכם בוקר פנטסטי...(למרות שאני בטוחה שתקומו לא לפני הצהריים מצחיקולות!

harmless

New member
דווקא קמתי בעשר חחחחח

ואין כמו החולצה הסוררת! נשבעת לך סוז אנשים התלהבו יותר מחתיכת עור קטנה של הארם , מאשר סיימון בלי חולצה (למרות שיש לו אחלה של גופה-אבל שוב הוא לא הארם)

Hieros Gamos

New member
חחחח הלכתי לישון ב4 וקמתי באחת חח

וברצינות...יש לסיימון אחלה גוף אבל הייתי בהרבה יותר אקסטזה מזה שראיתי חתיכת עור קטנה מתחת לחולצה הסוררת... אני כזה רואה את סיימון- *mmmm nice...but I want Harmy!!!* ואז בקטע של הארם....זה היה הרבה יותר אממ....לומשנה חחח בקיצר... אני שונאת את הצלמים שעלו לו לפרצוף!

harmless

New member
Same here!

הפתעתי את עצמי - גם אני הלכתי לישון בארבע וקמתי בעשר! נראה לי שלאט לאט ובלי להתכוון הגוף שלי מכין אותי לקראת הל@#$%ים חח אם אני הייתי הצלמת נשבעת לך לא הייתי זזה מהאזור ההוא לפחות לא בסצינה הזאת ! I like package shots with extra skin as a bonus!

Hieros Gamos

New member
חחח אני כבר בתוך הל@#$%ים חחח

ואני עדיין מתעוררת מאוחר חח. לא הייתי זזה הרבה מהאזור הזה באופן כללי... אלא אם כן אני ממש מתגעגעת לפנים שלו מדי פעם חח

harmless

New member
חחחחחחח לא הייתי מתנגדת לבהות

בפנים שלו כל החיים! יש לו אחלה של פנים! (he's such a hottie) . איך אפשר לא להתגעגע לפנים שלו?! חחח

Hieros Gamos

New member
חחחח אני יודעת...אני התחלתי לבכות

בגלל הפנים שלו אתמול חחחח...בחיי
מה היית מעדיפה package shots או face shots?

harmless

New member
אחלה של דבר חחחח למה בכלל צריך

לבחור- כל זה שייך לחבילה אחת חחח!!!! איזה גאוניות זה!! רק חבל שהחבילה לא שייכת לנו

vitamin P

New member
השאלון שלך מוזר../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

עניתי על כולו ואז מחקתי כי

nati777

New member
נפלאות האינטרנט :) צפיתי בפרק

הייייייייייייייי איזה כיף צפיתי בפרק הראשון שאני מורידה של ג'אג- איזה יופי שלא צריך להמתין 4 שנים ... ואוף אבל כמה מטומטמת מאק יכולה להיות? כאילו "הלו" - הארם, חוף ים, הארם, חוף ים, הארם שרוצה לדבר! מה עוד אפשר לבקש?!?!?!?!

למעלה