שאלון

Dark Storm

New member
יש לי משהו....

שמתקין את כל הקודקים שצריך וזה פותר כל בעית וידאו שהייתה לי עד עכשיו... מי שירצה את זה שיודיע לי מחר אני אעביר לו / לה את זה כי אני יוצא עכשיו..... לילה טוב, נתראה מחר!

harmless

New member
אוקיי גם מי שלא הולך להארמי בורד

צריך לקרוא את השיר המגניב של TH From just North of Union Station To the Georgetown flat of Mac, We will fight for shipper writing Though we know Don will fight back First we fought the lying Dalton Then we sent the Aussie back Now we’ll fight the deviant Super Spy And get Harm in bed with Mac.

תשובות^^

שם- 1.גיל- 16 בנובמבר הקרוב^^. 2.זמר אהוב- אני אוהב יותר להקות וסגנונות מאשר זמרים 3.זמרת אהובה- כנ"ל. לכן אומר שנאי אוהב ABBA, ושירים סטייל אריתה פרנקלין, ודיסני, דיסני זה טוב^^. 4.שיר אהוב- כרגע
Zero to Hero מהרקולס (בעברית כוכב נולד
). זה גם דיסני וגם סגנון אריתה
. 5.ספר שקראת לאחרונה- אני ממש ברגעים אלה קורא את 'המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה' 6.פרק ג'אג האחרון שראית- ממזמן
, של עונה 6
. ועכשיו טם טם טם טם....- 7.Ain't Harm Hot?! לא עונה על זה
8.נכון שהעונה השנייה אדירה? כן^^. 9.נכון שג'אג סידרה גאונית?! מאוד
10.נכון שמאק צכה להפסיק לשחק אותה תמימה? כן, קצת... 11.נכון שצכים לדאוג לSL הארם בעונה הזאת? ע"ע 7. 12.נכון שאתם שונאים את ווב של סופונה 8 עד סופונה 9?! לא ראיתי לא ידוע
. 13.המחשב זה המצאה גאונית או מה?! גאונית לחלוטין
*בודק אם העירוי למחשב במקום* 14.הארם עם האנדר שירט של הDB או עם מכנסיים קצרים?! לבוש ב10 שכבות
15."שרה" או טומקט?! שרה יותר נחמדה, יש לה היסטוריה חביבה... 16.אלברט ג'תרו או סטרג'יוס? אלבט ג'תרו כמובן
17.ג'ן או טיינר? לא ידוע מי זו ג'ן
אז טיינר. Ain't Harm hot.18?! ע"ע 7. goodbyes.19 או yeah baby? נאי זוכר רק את יה בייבי, וגם זה בקושי. enemy below.20 או in country?! לא זוכר.. 21.אי.אר. או שיקאגו הופ? ER לייק שיואו
22.שלמה ארצי או שלום חנוך?! non of the above
23.נכון שDPB מניאק?! די, אבל בלעדיו לא היינו פה... 24.נכון שאתם (טוב אתן) רוצים (רוצות) להיות באיירונמן?! לא
25.מאק עם שיער ארוך או קצר? קצר יותר טוב. 26.השחקן הראשון של סיימון או השני? לא מכיר. 27.נכון שגם אתם רוצים ללכת לפאנפסט? כן^^. 28.נכון שננסי זונה? זה אומר שדיוויד משלם לה, לא
מה זה אומר עליו
29.נכון שמזל שדייויד לא גולש באינטרטט?! כן, אחרת הוא היה פורש לאי כמו אנייטה מABBA... 30.Ain't Harm hot?! ושוב ע"ע 7.

חחחחחחחח שקד../images/Emo6.gif

הרסת אותי מצחוק
חחח עלק: 7.Ain't Harm Hot?! לא עונה על זה
חחחחחח או:* 14.הארם עם האנדר שירט של הDB או עם מכנסיים קצרים?! לבוש ב10 שכבות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק בהתחשב בעובדה שאתה ממש ממש ממש מפחד מרגשותיך האמיתיים! חחחח כולם יודעים שאם לכל הגברים פה בפורום היתה הזדמות לצעות "יהההההה הארמי בייבי" הייתם עושים את זה בלי חשבון...חח פשוט צריך לשבור לכם את המחסום של הביישנות!
אההה ועוד משהו...חחח הקטע עם ננסי? ושדיויד משלם לה? חחחחחחחחחחח
זה היה מצחיק..חחחח רק שזו היא שצריכה לשלם לו הז@#%^*ה הזו! רק שהיא בטח משמשת לשעשועי ההנאה של DPB כי דיויד צריך קשרים טובים איתו ,הוא רוצה כמה שיותר סצנות עם קתרין אז הוא שולח את ננסי שתשכנע אותו לכתוב כאלה סצנות.(עד כה היא עושה עבודה גרועה
..אולי צריך לשלוח אותה לשיעור או 2 אצל גב' מוניקה לוינסקי...חחחח)

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifהתשובות של סוזי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

אוקיי.גל..אוקיי... שיכנעת אותי..חחחחח הנה התשובות שלי! שם-סוזיייייייייייייייייייייי 1.גיל- כנראה מזדקנת..עוד יומיים יומולדת..... 2.זמר אהוב- אהההמ..יש הרבה שאני אוהבת..קשה לתת שם אחד..אבל בשבילך גל? קבלי: שלוימל'ה! 3.זמרת אהובה- אהההמ.. אותו סיפור כמו תשובה 2 (רק בלי שלוימל'ה...חחחחחח) 4.שיר אהוב-around here של הקאונטינ קרואוז.. למרות שגם פה יכולתי למלא 10.000 שירים.... 5.ספר שקראת לאחרונה- ספר פסיכומטרי נחשב?!^%$?*&? 6.פרק ג'אג האחרון שראית-חלקים מ- hail &fairwell2
ועכשיו לג'וסי סטאףףף..... 7.Ain't Harm Hot?! לאאאאאאא ... מה זה הוט בכלל? חחחחחחחחחח לא רק שהוא הוט...i an always on fire because this shtrodel!so gashhhhh yhe he is ver very very hot! (וגל? לא פייר לשים פה שאלות רטוריות...) 8.נכון שהעונה השנייה אדירה?.... אההמ.. לא יודעת..עד כמה אדיר היה לראות את דיויד בדוש בלי חולצה? 9.נכון שג'אג סידרה גאונית?!גאונית? הליהוק של דיויד לתפקיד היה גאוני ללא כל ספק.... 10.נכון שמאק צכה להפסיק לשחק אותה תמימה ? חחחחח... תשאלו את תרי...
11.נכון שצכים לדאוג לSL הארם בעונה הזאת?....אני אישית מוכנה לדאוג לכך! 12.נכון שאתם שונאים את ווב של סופונה 8 עד סופונה 9?! לא יודעת.. aint the sky blue? 13.המחשב זה המצאה גאונית או מה?!המחשב בוודאי... הB יותר..ברגע שהוא יעבוד לי כמו שצריך! 14.הארם עם האנדר שירט של הDB או עם מכנסיים קצרים? אהההמ.. בלי ובלי! 15."שרה" או טומקט?! טומקט..... 16.אלברט ג'תרו או סטרג'יוס?איי ג'יי!!!!!!!! 17.ג'ן או טיינר? ג'ן!!!(ורק כי טיינר הפריע אז בLL!אני זוכרת לו את זה עדיין!) Ain't Harm hot.18?!אהההמ... תשובה 7 שלי לא היתה מספיק ברורה? goodbyes.19 או yeah baby? goodbyes.. enemy below.20 או in country?! in country! 21.אי.אר. או שיקאגו הופ? יותר מידי דם, כאב ודמעות בשניהם..לא מתאים לי... 22.שלמה ארצי או שלום חנוך?! שלוימל'ה.(וגל? אני מתחילה לחשוב שיש לך אהבה מוזרה לגברים *אההם*קצת יותר מידי מבוגרים) 23.נכון שDPB מניאק?! בטח..הוא שוכב עם ננסי.... 24.נכון שאתם (טוב אתן) רוצים (רוצות) להיות באיירונמן?! מה פתאום.. אני ?באיירון מן? מה יש לי לעשות שם?
25.מאק עם שיער ארוך או קצר?קצר..לא אוהבת ארוך..היא לא קיק אס מארין יותר..קצת יותר דומה לאסס לדעתי.... 26.השחקן הראשון של סיימון או השני? אההמ..כשאני אראה אני אודיע לך..בנתיים תר מזילה ריר על הגופה של השני אז אני סומכת עליה....
27.נכון שגם אתם רוצים ללכת לפאנפסט? ראו תשובה 34 ורק תשנו את האיירון מן לפאנפסט...חח
וובנימה יותר רצינית...חחח אני ותר כבר צעד אחד יותר לשם.... 28.נכון שננסי זונה?ראו התשובה לגבי DPB 29.נכון שמזל שדייויד לא גולש באינטרטט?!....דווקא לי מאוד חבל...
30.Ain't Harm ho?! חחחחחחחחחחח אהבתי את התשובה של דני לעניין...

harmless

New member
חחחחחחחחח סוז- דייויד בדוש בלי

חולצה זה עונה 1 לא -2! ומה את שולחת אנשים לשאול אותי?! הם עוד יתחילו להסיק מסקנות לא נכונות!!! חוץ מזה אני יותר בעד שדייויד יפסיק לשחק אותה תמים! (אני הרי יודעת איך הוא באמת!!!
). ואני מזילה ריר רק על הגופה של דייויד!! רק אמרתי שלמרות שלשני יש גופה נחמדה בהחלט הפיסת עור של דייויד עוררה בי ומכל השאר הרבה יותר תגובות!

חחחחחחחח ../images/Emo9.gif

טוב...בכל אופן עונה 2 היא מדהימה לדעתי והרי היו לנו דיויני ענק לגביה... מום מה הייתי בטוחה שזכרתי דיויד בדוש עונה 2....
לא משנה ..חחח דיויד בדוש תמיד טוב..לא משנה באיזה עונה! עכשיו ...חחח שלחתי אותם לשאול אותך לגבי קתרין כי את פשוט מומחית בחוסר התמימות של האישה הזו! חחחחחחחחחח הרי אנחנו יודעים כמה מטעמים ובדיחות את יכולה לעשות מסרטון אחד של 30 שניות...
חחחחח
חחחח ולגבי סיימון..חחח היא בכלל לא שאלה מה עדיף פיסת עור של דיויד או גופה שלמה של סיימון..חחחח היא שאלהאיזה סיימון עדיף....כי אם הייתי צריכה לבחור בין שערה על הראש של דיויד לגוף שלם של דודי בלסר אפילו התשובה ברורה לא? אבל לגבי סימון החדש או הישן אמרתי שאני פשוט סומכת על שיקול הדעת שלך שאמר שיש לו גוף טוב...(ושלא נדבר על זה שהוא גבוה(משהו שידוע שעושה לי את זה...חחח
)

harmless

New member
עזבי מילא היא לא תמימה....אבל

לעשות כזה דבר לכסא??????? לא חבל? לקחה כסא תמים ובתול והפכה אותו לפושע!!! ככה עושים?! ככה משחיתים רכוש? היא לא יודעת שזה נגד החוק?! הייתי אומרת שצריך לתת לה- "hard labor" אבל נראה לי שהיא כבר קיבלה די והותר חחחחחחחחח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

הרגת אותי עם הקטע האחרון! חחחחחחחחח

harmless

New member
האמת שצריך לברר מי הנגר שבנה את

הכסא! יש לו חתיכת כוח "עמידה"!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאמרתי לך!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את יכולה לעשות מטעמים מסרט של 30 שניות!חחחחחחחחחח אלופה בחיי...אלופה! כוח "עמידה"

Hieros Gamos

New member
סוז האהבה שלי לשלמה לא קשורה לבן

כמה הוא או איך הוא נראה או וואטאבר.... הדבר היחיד שהיא קשורה אליו הוא העובדה שהוא זמר גדול ובנאדם גאון ואני מכורה לשירים ולהופעות שלו... חחח ואת שלום אני אוהבת בגלל הקשרים חחח והשירים.. אתמול ב1 לילה אבא קורא לי פתאום לסלון וראינו בערוץ 33 הופעה של שלום מאמצע שנות ה70 כשהוא היה באמצע שנות ה20 שלו חחח...היה לו קול של ילד זה היה ממש מצחיק....ואבא ראה שם אנשים שהוא מכיר ממשמרות חחח... אה ותודה שבשבילי בחרת בשלמה
אה ולמה לא פייר לשים שאלות רטוריות?! חחח רוב השאלות שלי פה הם שאלות רטוריות חחח.

למעלה