טוב כי משעמם לי ואין לי מה לעשות-
1. 15 ואממ חח קצת יותר מ-וחצי...*אני הכי קטנה בפורום זה כל כך מוזר!* 2. שלמה
3. אין מישי מסויימת חח אני שומעת יותר זמרים מזמרות...משום מה
4. יש יותר מדי... 5. The Da Vinci code 6. H&F2 7. Hot doesn't begin to cover it! sayin' Harm is hot is like saying...that Mac doesn't like the chair!
8. נכון!!! *מסכימה עם עצמי...זה משו די יוצא דופן
* חבל שהיא הייתה קצרה כל כך... 9. כןןןן!! תודה לאל שCBS ראו את הפוטנציאל! *ושDPB ליהק את דייויד חח* 10. ואני אסכם את התשובה ככה-
כיסא! כיסא! כיסא!
11. כן גאדמט! לסיימון יש אחלה גוף אבל אני רוצה הארם! גרר חולצה סוררת! 12. כן! סטופיד אידיוט. עד שהוא התחיל לקרוא למאק שרה הכל היה בסדר! 13. the best 14. אמממממ האנדרשירט...לא, מכנסיים קצרים...אממ לא! אנדרשירט...לא! מכנסיים קצרים....אני יודעת! הארם עם אנדרשירט ומכנסיים קצרים! 15. טומקט...דפנטלי חח 16. סטרג'יוס מזכיר לי סטאג שמזכיר לי פרונגס שמזכיר לי הארי פוטר שמזכיר לי סירי שגורם לי לבכות...חח וחוצמזה את אלברט ג'תרו אפשר לקצר... 17. ג'ן. אני פשוט אוהבת אותה לאללה
18. yes yes matav! חחח כשהמים רותחים בקומקום הם חמים?! זה אפילו לא שליש מהארמי
19. אממממממ בואו נראה...BD שלא תמומש בזמן הקרוב את החיבוק של גודבייז?! נראה לי שאני אלך על Goodbyes... 20. in country...חחח לישון עם העקרבים או עם הארם?! בואו נחשוב חח 21. אי.אר. ללא שום התלבטות חח 22. שלמה! שלמה! שלמה! חח אבל אני גם אוהבת את שלום חח ואני מתגעגעת לדני
23. well...he has his moments... 24. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...sweaty shirtless Harmy....wet Harmy....HARMY!
25. קצרררר אני שונאת אותה עם ארוך...אבל שיהיה קצר של העונות האחרונות...משו כמו 7-8 עד בערך אמצע 9 כזה...היה לה יפה ככה חח 26. השני! חח עיניים יפות, אחלה גוף והוא היה מגולח! חח והיה לו אחלה מבטא
27. כן כן כן! בעיקר אם יהיה שם הארמי
28. שונאת אותה! שונאת שונאת שונאת! אפשר לסדר שאני אהיה במצב שלה?! חח 29. חחחח הוא היה הולך עם שיריון במקום ללכת קומנדו אם הוא היה רואה את הHB חח...מעניין אם האנשים מההפקה יספרו לו על הבובת הארמי שהייתה בFF
30. So damn fuckin' hot!!