המשך ../images/Emo3.gif
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכו'-סוציו' 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): כל מיני
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: גרפיקאית נראה לי
4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? גרפיקה ממוחשבת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? גרפיקאית בחברת פרסום בחו"ל 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? בארץ
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? גרפיקה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? עוד שפה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת... שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: לא יודעת
2. המסעדה השנואה: אין לי מושג
3. בשר מעודף: הממ..לא יודעת
אני אוכלת שניצלים בצורת דינוזאורים
4. גבינה מעודפת: עמק? 5. ירק מועדף: מלפפון 6. תבלין מועדף: מלח
7. פרי מועדף: בננה 8. דג מועדף: איייייכ 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: לא יודעת... 11. שתיה קרה מועדפת: רק מים! 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: אייריש קרים 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הממ, לא יודעת הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: מולאן רוג' 2. במאי אהוב: טים ברטון 3. שחקן/ית אהוב/ה: המף, פאבריציו פיליפו
5. סרט אחרון שראית: סין סיטי 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: ואן הלסינג 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: מולאן רוג' 8. סדרה אהובה: הכי גאים שיש, אבודים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אפחת... 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? מאי מהמומינים
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים בערך, 3 גג 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? הרבה יותר מדי
14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? כמעט אפעם לא 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לחתול שלי דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? חתול 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כולם מפגרים 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כלום 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא זכור לי 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? אין לי מושג 11. איך נוצר המפץ הגדול? לא אכפת ל
12. מי יצר את אלוהים? החתול שלי 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נחייה את הרגע? כן 1. מה מתנגן עכשיו? ידיד שלי בפלאפון 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2...ועכשיו יש אחת בשיחה ממתינה
3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מסנג'ר
4. מה הספקת כבר לעשות היום? לקום
5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לחברה להביא לה מתנה 6. ישנת טוב אתמול? אהא 7. תישן טוב הלילה? מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספיר 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבע אהוב: כחול 5. ריח אהוב: וניל 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בקנדה 9. חיה אהובה: חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? נטע
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכו'-סוציו' 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): כל מיני