שאלון
.

netaK

New member
המשך ../images/Emo3.gif

כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכו'-סוציו' 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): כל מיני
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: גרפיקאית נראה לי
4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? גרפיקה ממוחשבת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? גרפיקאית בחברת פרסום בחו"ל 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? בארץ
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? גרפיקה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? עוד שפה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת... שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: לא יודעת
2. המסעדה השנואה: אין לי מושג
3. בשר מעודף: הממ..לא יודעת
אני אוכלת שניצלים בצורת דינוזאורים
4. גבינה מעודפת: עמק? 5. ירק מועדף: מלפפון 6. תבלין מועדף: מלח
7. פרי מועדף: בננה 8. דג מועדף: איייייכ 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: לא יודעת... 11. שתיה קרה מועדפת: רק מים! 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: אייריש קרים 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הממ, לא יודעת הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: מולאן רוג' 2. במאי אהוב: טים ברטון 3. שחקן/ית אהוב/ה: המף, פאבריציו פיליפו
5. סרט אחרון שראית: סין סיטי 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: ואן הלסינג 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: מולאן רוג' 8. סדרה אהובה: הכי גאים שיש, אבודים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אפחת... 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? מאי מהמומינים
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים בערך, 3 גג 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? הרבה יותר מדי
14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? כמעט אפעם לא 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לחתול שלי דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? חתול 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כולם מפגרים 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כלום 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא זכור לי 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? אין לי מושג 11. איך נוצר המפץ הגדול? לא אכפת ל
12. מי יצר את אלוהים? החתול שלי 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נחייה את הרגע? כן 1. מה מתנגן עכשיו? ידיד שלי בפלאפון 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2...ועכשיו יש אחת בשיחה ממתינה
3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מסנג'ר
4. מה הספקת כבר לעשות היום? לקום
5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לחברה להביא לה מתנה 6. ישנת טוב אתמול? אהא 7. תישן טוב הלילה? מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספיר 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבע אהוב: כחול 5. ריח אהוב: וניל 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בקנדה 9. חיה אהובה: חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? נטע

שאלון../images/Emo9.gif.../images/Emo29.gif

הא!יום חמישי^^. טוב, מפורום סקרים ושאלונים. פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים ראשי: 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית: 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבע אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifלא../images/Emo2.gif

שמתי את שלי פשוט כי אין לי כוח לכתוב...אולי אני אכתוב אח"כ כי התשובות שלי מוזרות

:) ../images/Emo119.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? חן וזהו 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? מקורי-חום כהה. כרגע[צבוע]-שחור וחום כהה וחום בהיר עם גוונים דהויים של אדום
12. גובה: 1.60!!1 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר, גיטרה, חלילית [
] 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? האמת היא שכן, רוק אני משערת, קל שכזה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אביב גפן\היהודים\סתם שירים שקטים 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? מצחיק?
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לפעמים, כן, בחדר כשאף אחד לא רואה 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא oO 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? הא??? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי לידר השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? תיכף עושה 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק עגילים באוזניים. שלושה בימין ושניים בשמאל. אני רוצה להגיע לחמישה בימין ושלושה בשמאל, הליקס[בלמעלה של האוזן?], ליפרינג אבל בצד ונזם 4. אתה מסטול ברגע זה? חחח לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא oO 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא יודעת, אני עדיין ילדה די טובה לדעתי. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? קצת 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? הרסני פרטים אינטימיים 2. אמצעי מניעה מועדף: הא? קונדומים? 3. סקס בדייט הראשון? תלוי בגיל ובבנאדם 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: לא חושבת :) 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לצרכים מיניים? שיהיה טוב?
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? נו אין לי כוח להכנס לזה
7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? גם וגם 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אני בתולה, תודה 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? חחח לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לא יודעת, מזה השאלות האלו?! 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? לפני שבוע. הלכתי לקניון וכשהגעתי לשם גיליתי שה"תמימות" שלי נעלמה
14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? תמיד? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אומנות ופסיכו'-סוציו' 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייביסיטר נחשב? 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אומנות מסוג כלשהוא. לא החלטתי עדיין 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? same shit 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות זמרת? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא יודעת 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? רייקי שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אווזי שליטה, אה גם ארומה שליטה לחלוטין 2. המסעדה השנואה: לא יודעת 4. גבינה מעודפת: צהובה!!!1 5. ירק מועדף: גזר? oO חחח מלפפון 6. תבלין מועדף: לא יודעת 7. פרי מועדף: כו-לם 10. מאפה מועדף: עוגות שוקולד
11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו\קפה 13. שתיה חריפה מועדפת: טקילה רולז, טוב גם וודקה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: טחינה עם שניצל הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: כנפיים שבורות 2. במאי אהוב: לא יודעת 3. שחקן/ית אהוב/ה: אנג'לינה ג'ולי? רק בגלל שהיא חתיכת כוסית 5. סרט אחרון שראית: הכלה הסורית או משהו כזה. [ראיתי חמש דק' ממנו] 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: כנפיים שבורות, טיטניק, דיסנים למיניהם 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: הא, אין כזה 8. סדרה אהובה: מלא. בעיקר חברים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא כ"כ 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לא יודעת. אמרו לי שאני דומה לאלאניס מוריסט, שרה מישל גלר, אפרת מטלנובלה בע"מ והיו עוד מלא ששכחתי
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 2-3? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 2-3? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? להורים שלי, אני משערת דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? נקבה רולז! 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? לא יודעת. כל אחד ואמונתו? 4. האם העולם הבא קיים? כן ולא. צריכה לחשוב על זה 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? בחורה שעברה טראומה [אני אפילו זוכרת חלקים ממנה, ברצינות] 6. מלאכים ושדים - קיימים? אולי 7. ערפדים ורוחות - קיימים? אולי 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? כן. שידרתי טלפתיות להמון אנשים. ראיתי רוחות אבל לא בטוחה בזה. הרגשתי רוחות וכל מיני שטויות בסגנון 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? חחח לא 10. איך נוצר העולם? פיצוץ של כמה כוכבים אחרים 11. איך נוצר המפץ הגדול? לא יודעת 12. מי יצר את אלוהים? אף אחד, הוא לא קיים 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נשמה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? סינרגיה -לחבק אותך 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מתפוז? מסנג'ר, ווינאמפ 4. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כלום 6. ישנת טוב אתמול? לא, מה חדש 7. תישן טוב הלילה? לא, כרגיל [יש לי נידודי שינה נו] 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קומותיים שליטה, אבל זוגית יותר 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שייקספיר 3. עונה אהובה של השנה: חורף וסתיו 4. צבע אהוב: כחול 5. ריח אהוב: וניללללללל 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: עקשנות [אבל גם אני כזו] 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר? 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א 9. חיה אהובה: כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? חן :) קראת?

chompi2

New member
ווי

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? ליאור ____ 2. תאריך לידה: 10 נובמבר 1990 3. מקום מגורים ראשי: מממ 4. מקום מגורים משני: מממ 5. כתובת דוא"ל: בעע 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: Cornflakegirl 7. כמה אחים/אחיות? אח ו2אחיות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: שש 12. גובה: 1.59 אני נמוכה:( מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? בס 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוק/גז' 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? לא שומעת מוזיקה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: אבריל לווין 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? לא רוקדתת 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לאא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנע 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? טורי איימוס השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק באוזניים 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדין P= 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? קקי מחורבן פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: :0 2. אמצעי מניעה מועדף: מאיפלי-_-' 3. סקס בדייט הראשון? לאא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: ג'וני דפ:) 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לאידעת 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? אופי-_-' 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבהP= 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 9. הסקס הכי טוב בחייך: :0 אני בתולה 10. הסקס הכי גרוע בחייך: ^ 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לאא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לאידעת 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? אני עוד תמימהP= 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין? 14 וחצי שנה-_-' 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? אין 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? X_X כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני אהיה במחשבים 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): שומקום 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: :0 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? מחשבים..בתיכון(הזה החדש) 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? מחשבים, בצבא. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לאיודתע 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מאפלי 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כןP= 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? יאפ 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מלצרות שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: בטח משו איטלקי/סיני 2. המסעדה השנואה: לא יודעת 3. בשר מעודף: לאיודעת 4. גבינה מעודפת: קממבר 5. ירק מועדף: ממ מלפלפון 6. תבלין מועדף: זעתרP= 7. פרי מועדף: אבוקדו 8. דג מועדף: לא יודעת 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי/סיני 10. מאפה מועדף: בורקס D= 11. שתיה קרה מועדפת: מיץ תפוחים 12. שתיה חמה מועדפת: קפה 13. שתיה חריפה מועדפת: כלום, רק בריזר 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חציל מטוגן-_-' אבל זה לא משונה אפילו הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: הסיוט שלפני חג המולד, החומה, שיער, המספריים של אדוארד ועוד.... 2. במאי אהוב: טים ברטון.! 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וני דפ ושון פן 5. סרט אחרון שראית: צורה לאהבה -_-' 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: הסיוט שלפני חג המולד 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: שיער, גריז 8. סדרה אהובה: האו סי 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? מאיפלי 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאיודעת 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא יודעת 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0 P= 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? כולם-_-' דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? ממ 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אפאחד לא צודק, הכל כדי להשאר שפויים 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? תופעה כימית -_-' 11. איך נוצר המפץ הגדול? לא יודעת 12. מי יצר את אלוהים? אין 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אני כבר מתחילה להאמין בכימיה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום, אני עייפה מידי למוזיקה 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? כלום 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול צהריים D= 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון-__-' 6. ישנת טוב אתמול? בערך 7. תישן טוב הלילה? מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית:) 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם. 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבע אהוב: ירוק אדום סגול שחור 5. ריח אהוב: שום 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שרמוטיות, לשקר..להתחיל להמציא תירוצים עלובים העיקר לא לצאת 'מושפלים' 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לאיודעת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? קנדה, יוון 9. חיה אהובה: סנאי סוס וכלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? ליאור

broken winges

New member
OH MY GAAAADD!!!

זה שאלון ענקייייייייי אבל אני לא מסוגלת לעמוד בפיתוי פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא?מעיין כסנדרה ברוריה ..חח נו מה? מעיין 2. תאריך לידה:27.11.92 3. מקום מגורים ראשי:גדרה 4. מקום מגורים משני:ראשלצ 5. כתובת דוא"ל:חסוי תשאלו אם אתן צריכות וזהו זה 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:kitty \kitty5maayan 7. כמה אחים/אחיות? אחות אחת שני אחים חורגים ואח מצד אבא 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמא וחבר שלה...כל שבוע אני הולכת לאבא שלי 9. צבע עיניים?חום כהה 10. צבע שיער?חום כהה 11. משקל: 40 ו....אני מניחה..המשקל שלנו דפוק 12. גובה:ממ אני לא זוכרת שנמדדתי בזמן האחרון בסביבות המטר חמישים נראה לי מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? התחלתי ללמוד גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה חשמלית 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אממ לינקין פארק אואזיס ואביב גפן 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:מאיה בוסקילה וכל המזרחי 7. אתה אוהב לרקוד?כן חחח 8. תאר איך אתה רוקד?כמו גוייבה מטורללת שלקחה כדורי טירלול 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?בעיקר!! בבית 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?חח כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?גם ככה וגם ככה זה תלוי 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אביב גפן ואבריל לאבין השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?כן אני מסטולה מטבעי 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?אממ לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?10 וחצי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אבל הרבה פעמים חשבתי על זה 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פיכסעעע עישון 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?אנחנו דור מזוייןןןן עכשיו מעונננןןן! !! פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:גברים 2. אמצעי מניעה מועדף:אממ קונדום? אני לא בגיל לזה 3. סקס בדייט הראשון?תלוי 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:ג'וניייייייייייייייייייייייייי דפ 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?אממ אתן יודעות שיהיה מתחשב וכל הבטיחה 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אהמ...יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? עם האוגר שלי כאילו מה?....סתם נו שוב-אני לא בגיל לזה 9. הסקס הכי טוב בחייך:אהמ אהמ 10. הסקס הכי גרוע בחייך:מדלגת כמו על קלאס 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?מדלגת כמו על קלאס 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?מדלגת כמו על קלאס 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?מדלגת כמו על קלאס 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?גררררר 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא לונלללללייי איימ מיסס לונליי 16. מה אתה חושב עליו/עליה?זרעו מלח על פצעיי בואו בהמוניכם 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?מדלגת כמו על קלאס כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?תיאטרון 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):אני לא עובדת או עבדתי אני קטינה אפילו אין לי שש עשרה.... 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:ראו תשובה מעליי 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?גאדדדדד 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?בלה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להצליח ולשחק בהוליוד 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?אדריכלית 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אני מחוננת... 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?פסיכולוגיה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?כרגע...תפקיד שדורש ממני להתפשט ... :\ שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:אני מעדיפה ג'אנק 2. המסעדה השנואה:דגים 3. בשר מעודף:שניצל 4. גבינה מעודפת:צ'דר 5. ירק מועדף:חסה וגמבה 6. תבלין מועדף:מלח?.... 7. פרי מועדף:תות ואפרסק 8. דג מועדף:בללללעעככסס 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):ג'אנק אבל כמעט הכול הולך 10. מאפה מועדף:קרואסון 11. שתיה קרה מועדפת:קולה ואייס קפה 12. שתיה חמה מועדפת:שוקולטה 13. שתיה חריפה מועדפת:ושוב הגילל 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:אממ כרגע לא עולים לי דברים לראש הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:הנסיכה מונונוקי 2. במאי אהוב:..... 3. שחקן/ית אהוב/ה:ג'ונייייייייייייייייייייייי דפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ 5. סרט אחרון שראית:מדגסקר 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:טיטניק ושישי הפוך והנסיכה מונונקי והמסע המופלט 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים:אממ כרגע אין 8. סדרה אהובה:מכושפות וחברים וכול מיני 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?כן 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?לא יודעת אני מיוחת במיני... 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אין לי מושג 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?5 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?2-3 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?1-2 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?להמווןן אין לי כוח לפרט דת ואמונה 1. יש אלוהים?יש 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?כולם....כול אחד מאמין בה' שלו 4. האם העולם הבא קיים?קיים 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?בנאדם אבל יוצר מוזיקה .... 6. מלאכים ושדים - קיימים?בהחלט 7. ערפדים ורוחות - קיימים?כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?אני לא חושבת שצריך לספר על דברים על טבעיים סתם ככה זו אמונה תפלה שלי 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יכול להיות אני לא פוסלת את האפשרות הזו 10. איך נוצר העולם?בידי ה' 11. איך נוצר המפץ הגדול?אני מאמינה בה' 12. מי יצר את אלוהים?זו שאלה שאין עליה תשובה ואנחנו לא צריכים לדעת לענות עליה 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש לנו נשמה ועוד איך נחייה את הרגע?כן זה המוטו שלי 1. מה מתנגן עכשיו?אין לי רמקולים...אבל הייתי שומעת עכשיו את אביב גפן ואבריל וסטינד 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?עם אחת והיא אחותי 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק?אה? 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לאכול..חיחיחי סתם כל מיני 5. מה עוד תספיק לעשות היום?נחייה ונראה 6. ישנת טוב אתמול?כן 7. תישן טוב הלילה?אני מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?אני לא חושבת כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שניהם כל אחד בדרך שלו 3. עונה אהובה של השנה:אביב 4. צבע אהוב:אדום 5. ריח אהוב:הבושם של אמא שלי ושל אבא שלי ושל אחותי 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:בגידה...תחמנות..שקרנות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אני אחזור אליכן עם זה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בקנדה או בהולנד 9. חיה אהובה:אוגרים וחתולים 10. תזכיר לי איך קוראים לך?ברוריה אלכסנדרה מעיין חיחיחיחיחיחיחי

Dirtbag

New member
^^ ../images/Emo62.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? קרן .ב.
2. תאריך לידה: 18/7/91 3. מקום מגורים ראשי: הרצליה 4. מקום מגורים משני: ישראבלוג
?... 5. כתובת דוא"ל: לבקש במסר. 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: :X 7. כמה אחים/אחיות? אח אחד 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים. אני בת 14 פור גאד סייקס |: 9. צבע עיניים? כחול-ירוק 10. צבע שיער? בלונדיני-ג'ינג'י. 11. משקל: לא זוכרת. 12. גובה: 1.70 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? נופ, אבל פעם ניגנתי על אורגנית
. 2. על מה היית רוצה לנגן?תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? סגנון של הכל. הכי כיף זה להקה בלי ז'אנר מוגדר. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? כל מה שיש ברדיו. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אני לא שומעת מוזיקה כשאני בדיכאון. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: כלמיני ראפרים. 7. אתה אוהב לרקוד? כשאני לבד. 8. תאר איך אתה רוקד? כמו מפגרת
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? תמיד 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני בנאדם שנוטה להיות לא אכפתי אם זה מיינסטרים או לא. העיקר שכיף לשמוע את זה :). 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לאדעת. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזניים
. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? בטח
. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אני עדיין ילדה טובה ירושליים. חנונית
. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? איכ. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: לא חשבתי על זה
. 2. אמצעי מניעה מועדף: קונדום. למדנו על זה, זה נראה הכיטוב. 3. סקס בדייט הראשון? לא. 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: "לעשות"? למה במרכאות?... 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? שיהיה לו זין. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? חושומור. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע לא אכפת לי. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אני בת 14. |: 9. הסקס הכי טוב בחייך: נקסט 10. הסקס הכי גרוע בחייך: " 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? " :| 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?
. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? ושוב, אני בת 14. 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? אה, אחרי איבוד התמימות
?... 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? כוסון על. 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? לא יודעת
. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אמנות. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? זונת צמרת 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? זונה רגילה P: 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? בטח 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא ממש. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: כל מסעדה עם אוכל איטלקי. 2. המסעדה השנואה: מקדונלדס. זה כה טעים, אבל לחשוב מה מכניסים לשם... 3. בשר מעודף: שניצל 4. גבינה מעודפת: לבנה 5. ירק מועדף: בצל ירוק 6. תבלין מועדף: פלפל :] 7. פרי מועדף: תות 8. דג מועדף: לא אוהבת דגים 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי כמובן 10. מאפה מועדף: עוגה 11. שתיה קרה מועדפת: מים 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: בירה שחורה
?... 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אטריות עם גבינה לבנה ופרמז'ן. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: אוסין פאוורס. 2. במאי אהוב: לא יודעת 3. שחקן/ית אהוב/ה: כנ"ל 5. סרט אחרון שראית: הסוף של סליפי הולו. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: אוסטין פאוורס. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אוסטין פאוורס
?... 8. סדרה אהובה: יש יותר מדי 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? בטח 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לא יודעת. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא יודעת 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? ווי הרבה >< 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? בקולנוע? בממוצע? 0 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? המון 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לכולם. דת ואמונה 1. יש אלוהים? בטח, למה לא. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אין מין. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כולם. 4. האם העולם הבא קיים? לא. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? ממ לא ממשץ 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רק ערפדים, כי זה כיף D: 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? פעם עשיתי סיאנס- בלי הצלחה
. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? סופר נובה. 11. איך נוצר המפץ הגדול? אין לי שמץ. 12. מי יצר את אלוהים? אמאשלו. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אין נשמה, יש אנרגיה. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? חברה שלי. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? התפוז-און הזה >< 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לארוז תיק למחנ"ק, לצחצח שיניים, לאכול, לראות טלוויזיה ולקפל כביסה. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? נראה. 6. ישנת טוב אתמול? לא ממש 7. תישן טוב הלילה? ממש לא
8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קומותיים. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? איינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבע אהוב: כחול ואדום 5. ריח אהוב: של שום. אני האדם היחידי בעולם D: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לאדעת 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אספיק לעשות הרבה דברים מגניבים 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון 9. חיה אהובה: חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? ד"ר תות. *ג'י, היא מפחידה ];*

shoohy

New member
להלהלהל../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? שחר משו...^^ 2. תאריך לידה:25.9.1991 3. מקום מגורים ראשי:הבית שלי 4. מקום מגורים משני:הבית של סבתא שלי? 5. כתובת דוא"ל:[email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:אין..
... 7. כמה אחים/אחיות?אחד 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים.. 9. צבע עיניים?חום ירוק.. 10. צבע שיער?חום שחור.. 11. משקל:להלהלהל..:p 12. גובה:1.70 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה...בערך..:p 2. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה ותופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?לא...מקווה שתיהיה...:p....רוק-פאנק-אימו וואטאבר..:p 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?רוק-פאנק-אימו-סקרימו... 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?כולם..
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:בריטני שפיכס...>< 7. אתה אוהב לרקוד?נוט רילי... 8. תאר איך אתה רוקד?לא רוקדת
.. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?חח רק לבד..:p 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?יאפ... 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?אני שומעת מה שבראש שלי
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אוו אממ לא דעת..אממ דה יוזד? גוד שארלוט? אינמי?.. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא...אבל יהיו.. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?יש 6.....5 לובים והליקס גבוה... 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?חס וחסה....בחיים לא 4. אתה מסטול ברגע זה?חח כע אבל לא מסמים... 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?נופ...^^ 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?8 :| 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?נופ....אבל חשבתי על זה.. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?בחיים לא!!! 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?בחיי כמה שהוא הדרדר....זוועה מה שהולך כען..
אין לי מושג מאיפה זה יצא
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: גברברים....עם שיער ארוך
2. אמצעי מניעה מועדף:
3. סקס בדייט הראשון?
4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:אוו...*מסמיק*...יש כמה...
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?לא יודעת
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?לא יודעת
...האישיות?... 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה
8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
לא קיימתי..XD 9. הסקס הכי טוב בחייך:
10. הסקס הכי גרוע בחייך:
11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?:S לא.. 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?גירדתי בתחת?....XDD...... 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?אף פעם
14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?
15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?נופ...:,( 16. מה אתה חושב עליו/עליה?
17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?:S......איזה שאלות ואואואואוא
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?
2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):בייביסיטר
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:
4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?לא יודעת.. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?כנ"ל 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?יאפ...
9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?נופ..:p 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מנקה אסלות:S.... שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:אין
2. המסעדה השנואה:
גם אין.. 3. בשר מעודף:מעדיפה לא לאכול בשר.. 4. גבינה מעודפת:צהובה..
5. ירק מועדף:
6. תבלין מועדף:מלח.. 7. פרי מועדף:מנגו.. 8. דג מועדף:ואואואו אני אוהב דגים.. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):רגיל? 10. מאפה מועדף:
11. שתיה קרה מועדפת:פאנטה
12. שתיה חמה מועדפת:תה עם חלב...יאמי יאמי.. 13. שתיה חריפה מועדפת:סמירנוף אייס... 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:חומוס עם קטשופ...יאמי יאמי הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:ואואואוא אוקאי אז ככע..:p יורוטריפ.. שיער.. מלכת הארורים.. החיים כבית.. ללא היגיון.. פויה עלי...שכחתי...:,( 2. במאי אהוב:לא יודע... 3. שחקן/ית אהוב/ה:ואואואו יש המונים.. 5. סרט אחרון שראית:שיער..
6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: יורוטריפ..שיער..מלכת הארורים.. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: שיער..
.. 8. סדרה אהובה:אממ בוב ספוג...זים הפולש...דריה... 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?נופ..
10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?לא דעת
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?שעה שעתיים ככע.. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?אחד בחודשיים אולי.. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?ואואוא כול שבוע שניים בערך.. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?לסבתא...
דת ואמונה 1. יש אלוהים?יאפ.. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?וואלה לא יצא לי לחשוב על זה... 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?לא דעת...כולם דפוקים.. 4. האם העולם הבא קיים?נראה לי
5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא יודעת...כאילו מאמינה בזה..לא דעת מה ההייתי..:p 6. מלאכים ושדים - קיימים?יאפ.. 7. ערפדים ורוחות - קיימים?ערפדים
ברור שהם קיימים!!!...לסטאט
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?יאפ..יש לי כוחות קסם באמת
9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?יאפ.. 10. איך נוצר העולם?ה' יצר אותו:p... 11. איך נוצר המפץ הגדול?
לא יודע... 12. מי יצר את אלוהים?התרנגולת..?
....XD סתם לא דעת...:p... 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?לא דע
נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?AC\DC- I LOVE ROCK AND ROLL 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת... 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק?
...אייטונז... 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לשחק עם העגיל שלי:p... 5. מה עוד תספיק לעשות היום?לראות סרט עם חברה או משו.. 6. ישנת טוב אתמול?לא ממש.. 7. תישן טוב הלילה?גם לא...אני אתרגש:p...מחר מפגש ס"פ...יפיייייייי 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא...אבל מחר כע...:p כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יש לי וחצי...אבל בא לי קומותיים:p... 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?אני..
... 3. עונה אהובה של השנה:חורף.. 4. צבע אהוב:שוחר ותכלת... 5. ריח אהוב:אממ גשם?... 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרני

../images/Emo3.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? אינסה 2. תאריך לידה: 7.10 3. מקום מגורים ראשי: אשדוד 4. מקום מגורים משני:
5. כתובת דוא"ל: לא מביאה
6. ניקים אחרים באתרים אחרים: נעעע 7. כמה אחים/אחיות? 0
8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד
.. עם הורים, אבל לבד
9. צבע עיניים? ירוק 10. צבע שיער? בלונד כהה (כן, זה בלונד ולא סתם חום >.>) 11. משקל: - 12. גובה: - מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קלרינט XD.. (נו ראיתי הרגע בובספוג
).. על כלום. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? פאנק-רוק
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק
5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? גרין דיי
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני דואני והאחיות פיק
7. אתה אוהב לרקוד? כע 8. תאר איך אתה רוקד? ראיתם פעם היפופוטם מענטז? אז כשתקראו אותי רוקדת, תבינו שבאותו רגע כן ראיתם
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? אממ.. לא
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא
.. אבל זה מזכיר לי משהו.. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אין לי מושג למען האמת. אני רק יודעת שאתן הדבקתן אותי לשמוע רוק.. ומאז אני לא מאמינה שאי פעם באמת האבתי את בריטני ספירס!
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? כישרונים? שירי מימון
. והיא לא פאקצה לדעתי, כשחושבים על זה יש לה קול ממש יפה
. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? ("השחטה עצמית"
). לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזניים נחשב?
3. התנסת בעבר בסמים? איזה? אקסטזי. NOT
4. אתה מסטול ברגע זה? כן
5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 11
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? רציתי, אבל לא ניסיתי. ניסיתי לחתוך פעם.. אבל פחדתי. זה קרה ממש ממש מזמן (שנה וחצי בערך) אז אל תמהרו לאשפז אותי
. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, ואני יודעת שאני לא אעשן לעולם. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? נו מה? נוער רגיל
הורדתי את כל השאלות האינטימיות, כי אני בתולה גאה
! כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עולה לח'
2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): חילקתי עליונים של "לאומית" באיזור
. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: - 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אין לי מושג עדיין.. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? - 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות תסטריטאית..
. אני אהיה, נכון?
7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אממ.. אני רוצה להיות תסריטאית ואני אהיה
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? - 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא זכור לי. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה? חשפנית?
. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: ברגר קינג XDDDDDDDDDDD 2. המסעדה השנואה: אין
3. בשר מעודף: כנפיי עוף בגריל
4. גבינה מעודפת: הולנדית 5. ירק מועדף: סלט ירקות שזה כולל כמה ירקות ביחד. לבד אני לא אוהבת כלום. 6. תבלין מועדף: - 7. פרי מועדף: הרבה
8. דג מועדף: איכס!! איכס!! שונאת דגים!
9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): ביתי. 10. מאפה מועדף: בורקס!
11. שתיה קרה מועדפת: משו עם גזוז. 12. שתיה חמה מועדפת: תה. אני לא מסוגלת לאכול ארוחה ביום מבלי לשתות תה בסופה. אני מכורה קשות לתה
. 13. שתיה חריפה מועדפת: בירה שחורה? נו, אז קוואס
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אממ.. אני לא ממש אוהבת את זה, פעם אהבתי. אבל אמא שלי נתנה לי את זה כשהייתי קטנה לבית ספר.. סלט יקרה
.. זה ורוד וזה מגעיל וכולם צחקו >< (מישהו יודע מה זה?) הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: שרק 1-2
2. במאי אהוב: - 3. שחקן/ית אהוב/ה: יש הרבה
. אדי מרפי מצויין, ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גארנר, האחיות אולסן, הילארי דאף (איזו פאקצה אני
. אזמה? הן חמודות!
) 5. סרט אחרון שראית: אני חושבת שגארפילד, אבל אני לא בטוחה. אני מתכננת לצאת למזגאסקר, אם מישהו ירצה ללכת איתי
. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: הארי פוטר ואבן החכמים!
.. דאמט, ראיתי את זה 5-6 פעמים נירע לי >< 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: לא נראה לי שהייתי מחזיקה מעמד מבלי להתשגע
8. סדרה אהובה: חברים, בובספוג מכנסמרובע, יושי הנסיכה הקסומה, וכו'..
9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא
10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אם היה בן אדם שדומה לי כל כך, הוא לא היה סלבריטי
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? ניקול קידמן
. זה ממש מוזר, אבל אמרו לי את זה 3 פעמים. דאמט, ניקול קידמן הרבה יותר יפה.. אין דמיון בכלל! 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 3-4 בערך.. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אני הולכת רק כשיש סרט חדש שאני רוצה להראות. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? אני לא משכירה סרטים מספריית וידאו.. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למי שגילה אותי
דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? כן. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? מאמינה, ואולי בגלגול הקודם הייתי שהידית
6. מלאכים ושדים - קיימים? לא נראה לי. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? בטח קראו לי המון דברים על טיבעיים, הייתי שוכבת שעות במיטה בלילה מכוסה השמיכה ופוחדת שיקרה משהו.. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? נירע לי שכן
10. איך נוצר העולם? נוצר כמו כוכב רגיל, רק שהתפתחו בו דינוזאורים ואז קופים ואז בני אדם
11. איך נוצר המפץ הגדול? מה זה בדיוק..?
12. מי יצר את אלוהים?
13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? לא חשבתי על זה
נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? צליל הברז של האמבטיה מט

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני יודעת מה יקרה ><

זה עשוי מביצי דגים
. אה וזה טעים רק בתוך ביצה ממולת.ושזה לבן.

../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? לוטם
2. תאריך לידה: 19.7.90 3. מקום מגורים ראשי: ת"א 4. מקום מגורים משני: ? 5. כתובת דוא"ל: מסרים.
6. ניקים אחרים באתרים אחרים: ממ.. יש לי because בישרא. 7. כמה אחים/אחיות? אח תאום ואחות גדולה. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים? 9. צבע עיניים? ירוק. 10. צבע שיער? חום. 11. משקל: לאדעת
12. גובה: כנ''ל. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קלרינט. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, באס[אובססית? אני? מפתאום] 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לי, לחברים שלי יש והם מנגנים פיקסיז וזה גם מה שהייתי רוצה בעצמי
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק, בעיקר מוסיקה מהסיקסטיז-סבנטיז. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? ג'וי דיויז'ן, ניקו, פינק פלויד, איר ושירים מסוימים של הפיקסיז. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: הוהו, הרבה. מזרחי למיניהם, למשל. 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? אני לא רוקדת
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? ממ.. אני מנסה לשמוע מה שחברים שלי שומעים כי יש לנו טעם דומה, אבל אם אני לא אוהבת את זה אני לא אמשיך לשמוע רק כי הם שומעים
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? כל הביטלס, וכרגע בוב דילן כי אני שומעת אותו בדיוק. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי [השחטה עצמית XDDDD] 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא, היו לי חורים באוזניים אבל אני לא שמה עגילים. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה?חחחחחחחחחחחחחחח 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? פחחחחח, לא
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ז'. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, פיכס סיגריות. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: פפפפפפחחחחחחחחח 2. אמצעי מניעה מועדף: כנ''ל 3. סקס בדייט הראשון? לא. 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: ג'וני?
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? עינים, שיער
7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
9. הסקס הכי טוב בחייך:
10. הסקס הכי גרוע בחייך:
11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?
12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?
13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?
14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?
15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? אם אני אתחיל לשפוך זה לא יגמר -_-' 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? 0.0 כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי ואני עדיין בפלסטית. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין לי מושג. 2. המסעדה השנואה: כנ''ל. 3. בשר מעודף: ממ.. לאדעת. 4. גבינה מעודפת: כנ''ל.
5. ירק מועדף: לאדעת, די!
6. תבלין מועדף:
7. פרי מועדף: תפוז 8. דג מועדף: לא אוהבת דגים. נגיד שטונה, כי רק את זה אני אוכלת. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): ממ.. איטלקי? 10. מאפה מועדף: לאדעת 11. שתיה קרה מועדפת: קולה/ מיץ תפוזים/ אייס טי. 12. שתיה חמה מועדפת: ממ.. לאדעת. 13. שתיה חריפה מועדפת: אני שותה רק בירה
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אין לי מושג. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: מלך האריות. 2. במאי אהוב: לאדעת. 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וני דפ. 5. סרט אחרון שראית: באטן מתחיל. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: יש הרבה. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: כל סרטי דיסני, שר הטבעות (הראשון בעיקר) 8. סדרה אהובה: נילס D: וגם התוכנית הזאת עם ההומואים, נו. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? מאיפה לי?
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? כלום, פחות או יותר. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לאדעת, 2? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? כלום
15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? עצמי, אני שיחקתי, לא? D: דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? חחח 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן. 10. איך נוצר העולם? בום. 11. איך נוצר המפץ הגדול? אוף
12. מי יצר את אלוהים? אף אחד, הוא לא קיים 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? מממ.. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? בוב דילן. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שלושה. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? הודעה באייסיקיו, מדיה פלייר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להתעורר, לאכול, לדבר, לשמוע מוסיקה. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לקינג ג'ורג' לקנות ארנק ג'ק D: 6. ישנת טוב אתמול? מניחה. 7. תישן טוב הלילה? לא. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם. 3. עונה אהובה של השנה: חורף. 4. צבע אהוב: כחול. 5. ריח אהוב: גשם. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לאדעת. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מרכז ת"א. 9. חיה אהובה: יש הרבה. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? לוט(ו)ם.

../images/Emo80.gifפרה'לה בישלה דייסה...

1. מהו שמך המלא? נגה ולא אומרת יותר. 2. תאריך לידה: 21.9.92 3. מקום מגורים ראשי: ישוב בגליל. 4. מקום מגורים משני: הספרים שלי. 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: ברוב האתרים - נ ג ה. 7. כמה אחים/אחיות? אחד. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים... 9. צבע עיניים? חום? 10. צבע שיער? שאטני? 11. משקל: יאפ, נדמה לי 30.. לא זוכרת... 12. גובה: לא זוכרת. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חלילית. 2. על מה היית רוצה לנגן? על מדוזה. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אינני מעוניינת בלהקה. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? קלאסי, פופ, רגאיי, שירים באנגלית משנות ה-80, 70, 60. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? ? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני סופרסטאר. פקאצה בלונדינית חסרת שכל שצריכה לעבור דירה לחיריה. 7. אתה אוהב לרקוד? כן, אבל אני רוקדת איום ונורא. 8. תאר איך אתה רוקד? איום ונורא. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? ? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? ממש לא. כמו שכתבתי למעלה, אני לא אוהבת ראפ והיפ-הופ, וזה מה שהולך עכשיו. מצד שני, יש להיטים שאני אוהבת. אבל בעיקרון, אני לא בוחרת את המוזיקה שלי לפי מה שהולך. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? celine dion. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין כזאת
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?[ לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חלק ככה וחלק ככה... פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: עדיין לא יודעת. 2. אמצעי מניעה מועדף: עוד לא התנסתי. 3. סקס בדייט הראשון? לא התנסתי, ככתוב למעלה, אבל זה נראה לי מטורף. אלא אם כן מדובר בזונה. 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: בשום אופן לא. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? ? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? אה... מישהו מבין. מישהו שיאהב אותי כמו שאני. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא קיימתי. 9. הסקס הכי טוב בחייך: לא קיימתי. 10. הסקס הכי גרוע בחייך: לא קיימתי. 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? כנ"ל. 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? כנ"ל. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? בכיתה ב', מורה מופרעת הקריאה לנו את "זה לא סוד". 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? עוד - לא - קיימתי. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? רק שאף אחד לא יפתח לי פתאום את הדלת. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? ספרות, נראה לי. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? הייתי רוצה להיות סופרת. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מנקת ארובות. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ... פעם קראתי איזה ספר משעמם על הגלקסיה, ולא למדתי על זה בביה"ס. אם זה נקרא. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין. 2. המסעדה השנואה: אין. 3. בשר מעודף: צמחונית. 4. גבינה מעודפת: לַבַּנה. 5. ירק מועדף: עגבניה. 6. תבלין מועדף: זעתר. 7. פרי מועדף: שזיף. 8. דג מועדף: לא אוכלת דגים. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מזרחי ואיטלקי. 10. מאפה מועדף: קרואסון שוקולד... ממ... 11. שתיה קרה מועדפת: מיץ תפוזים! 12. שתיה חמה מועדפת: תה. 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אני שמה רוטב קר על הפסטה. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: אני לא רואה הרבה סרטים. אהבתי מאוד את טיטאניק. 2. במאי אהוב: אין. 3. שחקן/ית אהוב/ה: אין. 5. סרט אחרון שראית: תפוס ת'כלה. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: כל הסרטים האלה של וולט דיסני. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: כנ"ל. 8. סדרה אהובה: המומינים! 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? ממש לא. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לא מכירה אף אחד, כמעט. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא דומה בכלל. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? אני רואה רק מומינים ושאלתיאל קוואק, וגם זה לא תמיד. בקיצור, לא רואה טלויזיה. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0. לפעמים 1. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? כנ"ל. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לשזיף שאכלתי אתמול. דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? באמצע. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? "איש באמונתו יחיה" 4. האם העולם הבא קיים? בהחלט. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? חייזר בכוכב נגה. סתם, אני לא מאמינה. 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? אממ... לא. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? ברור! 10. איך נוצר העולם? המפץ הגדול, אלוהים... היינו הך. 11. איך נוצר המפץ הגדול? מהמפץ הגדול. 12. מי יצר את אלוהים? אלוהים. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? בטח שיש! נחייה את הרגע? רצוי. 1. מה מתנגן עכשיו? שומדבר. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עשיתי הפסקה ודיברתי עם אבא שלי ואח שלי. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? ההייד-פארק לא פתוח. 5 חלונות אינטרנט (מעט, יחסית לכמות שבדרך כלל), פאנפיק שאני כותבת בוורד, ואימיול. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? כמה תרגילים במתמטיקה. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? אני נוסעת לעיר הסמוכה, לפיזיוטרפיה. 6. ישנת טוב אתמול? כן. 7. תישן טוב הלילה? מי יודע? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ממש לא... כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי! 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין... לא? 3. עונה אהובה של השנה: קיץ. 4. צבע אהוב: תכלת. 5. ריח אהוב: לימון! 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר-רגישות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: יש יותר מדי. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בעולם אחר. 9. חיה אהובה: כולן... 10. תזכיר לי איך קוראים לך? נגה.

Nagboom

New member
בלע ../images/Emo2.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? כן, כאילו שאני אגיד לכם! 2. תאריך לידה: 24.6 3. מקום מגורים ראשי: הרצליה 4. מקום מגורים משני: ראש פינה
5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:הניק היתולוגי שלי בצ'אטים היה Sשירוש. דפוק, הא?
7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד, ברור! במיוחד לקטינה כמוני! (ציניות אנשים
) 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 50 ו- 12. גובה: 64. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?ניגנתי על אורגן!
2. על מה היית רוצה לנגן? על כלום. זה מתסכל. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? פופ? אין לי להקה. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אהה.... הכל. אפשר להניח. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אעעע..... להקות דיכאוניות. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: כוכב נולד
7. אתה אוהב לרקוד? ככה... 8. תאר איך אתה רוקד? הפוש? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? בארור! 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? אעעע..... אפשר להניח. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? גם וגם. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? צביקה הדר
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אוי, לא! 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כנ"ל
3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. ואני גם לא מתכוונת. 4. אתה מסטול ברגע זה? חחח.... תלוי. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אם את מתכוונת בגלל מורפיום - אז לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? השנה. ואני יודעת את זה. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא ניסיתי לקפוץ מהגג....
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? אממ.... די 0. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? בושה וחרפה!
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: גברים.... 2. אמצעי מניעה מועדף: אל תשאלו אותי את זה! 3. סקס בדייט הראשון? עדיין לא הגעתי לשלב הזה
4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: למה לשלם? 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? אוי וי! 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? רגשות. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה, תאמיני לי. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
9. הסקס הכי טוב בחייך: . 10. הסקס הכי גרוע בחייך: . 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?
12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? קינקי?
13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? בינתיים, לא איבדתי אותה
14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? . 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא ממש. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? שהוא די בדיוני
17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? חחחח.... חברה שלי עשתה כבר את השאלון הזה! אני יודעת!
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין אין מגמות, אבל אני מקווה להתקבל למשחק. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייביסיטר אצל דודה שלי
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: חח....
4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אני עדיין מהרהרת. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? הנ"ל. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אממ.... להקים כזה מועדון לילדים מוזיקליים
7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? זה לא ריאלי מספיק?
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא ממש. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא ממש. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה....
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אתה צריך לדעת איזה יום היום. 2. המסעדה השנואה: דגים X-( 3. בשר מעודף: שניצל? 4. גבינה מעודפת: לבנה על צנים, צהובה על טוסט, ולבּנה על פיתה ערבית. 5. ירק מועדף: עגבניה. 6. תבלין מועדף: של פיצה
7. פרי מועדף: מלון!
8. דג מועדף: לא אוכלת דגים!!!! 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): תלוי באיזה יום!!! 10. מאפה מועדף: לחם?
11. שתיה קרה מועדפת: גם, תשאל על היום. 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו. עדיין צעירה ><. 13. שתיה חריפה מועדפת: לא סובלת חריף. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לשתות סוכר
. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: תלוי אחרי איזה סרט תפסת אותי. עכשיו זה "ארבעת המופלאים"!!!
אני צריכה קצת!!! 2. במאי אהוב: ספילברג. 3. שחקן/ית אהוב/ה: אעעע..... 5. סרט אחרון שראית: "חמישה ילדים ו-זה" 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: גריז
7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: במבי?
8. סדרה אהובה: ALIAS!
9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? למה לא? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אף אחד... 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? ג'וליה רוברטס
(סיפור ארוך...) 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 1/2-2. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 2. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לחברים שלי
דת ואמונה 1. יש אלוהים? כפי הנראה יש/אין. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? משהו באמצע. צריך להתחשב!
3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כנראה שש..... אני!
4. האם העולם הבא קיים?ולמה לו להיות קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? בלשית בסי-אי-איי. 6. מלאכים ושדים - קיימים? למה לא? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? ולמה לא? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? אמממ... טוב, אני לא אספר. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? ברור!
10. איך נוצר העולם? לא המפץ הגדול!!!! 11. איך נוצר המפץ הגדול? לא היה
12. מי יצר את אלוהים? אבא שלו! וגם אמא שלו, אבל זה פרטים מלוכלכים. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נשמה. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? זמזום של מזגן
2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אבא שלי. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? היידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לא הרבה. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? נקווה שאני אעשה שיעורים בתנ"ך... 6. ישנת טוב אתמול? היה סבבה. 7. תישן טוב הלילה? אני מקווה! 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא ממש. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? הייתה לי קומותיים, יש לי יחיד, אני רוצה וחצי, וכנראה שתהיה לי זוגית. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? תלוי לאיזה מדע אתה מתכון. 3. עונה אהובה של השנה: אביב? 4. צבע אהוב: כחול. 5. ריח אהוב: תות רך. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: עצבן! 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין כזאת. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כאן! 9. חיה אהובה: סוס. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שיר. ולא אמרתי קודם.

אין לי כוח להכל../images/Emo122.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? ספיר א. 2. תאריך לידה: 3.7 3. מקום מגורים ראשי: בית. 4. מקום מגורים משני: בית
5. כתובת דוא"ל: אה. לא מסתדרת עם זה
6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אין. 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחים. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. 9. צבע עיניים? חום. 10. צבע שיער? חום. 11. משקל: לאזוכרת. 12. גובה: 1.70 כמעט. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חלילית?
2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוק. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל. חוץ ממזרחית. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: דניאלה פיק. 7. אתה אוהב לרקוד? במסיבות וזה, כן. 8. תאר איך אתה רוקד?
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לעיתים רחוקות 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? ברור. למשל בגנחיות עם חברות
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אע
. שומעת הכל. גם וגם. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? דניאלה פיק
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 4. כף רגל של חתול על הציצ, שמש בקרסול, אות יפנית [אהבה] על הגב ולב קטן במקום סודי
. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אוזניים, ועוד אחד. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? אממ.. גראס. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא יודעת. נראה לי שלא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 12? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חצי קופסא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? הומ. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: דו מינית. 2. אמצעי מניעה מועדף: קונדום. וגלולות. 3. סקס בדייט הראשון? למה לא? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: בראד
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? שיהיה כוסון/כוסית. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? גם. אבל שיהיה גם חומד. ושנאהב. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא משנה לי. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. 9. הסקס הכי טוב בחייך: יזיז שלי. לפני חודשיים. 10. הסקס הכי גרוע בחייך: הפעם הראשונה. איכ. 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? אהה בגן ציבורי
12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? אזיקי פרווה נחשב? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 13.5 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? חודשיים? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? . 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? ממ. הייתי עושה את עצמי. הבהרה. המצאתי שטויות על ימין ועל שמאל.
אני זונה. חשבתם שאני רצינית וסתם עבדתי עליכם. זונה זונה זונהההה זונההההההההההההההההההההההההההה. הומ. כן.

Science Fiction

New member
../images/Emo119.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? טליחנה לודמילה זנגוויל השלישית. 2. תאריך לידה: 13.09 3. מקום מגורים ראשי: כפ"ס. 4. מקום מגורים משני: אינטרנט |: 5. כתובת דוא"ל: thk_@walla_SPAMSUCKS_.co.il, בלי הקטע שמפריד בין הוואלה לנקודה :X 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: SomeoneEls בEE והיידפארק. 7. כמה אחים/אחיות? 2. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. 9. צבע עיניים? חום. 10. צבע שיער? חום. 11. משקל: לא יודעת |: 12. גובה: כנ"ל. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אני לומדת לנגן על גיטרה. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה :p 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא. ו... הומ... לא יודעת. רוק. :p 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק, קלאסי וישראלי. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? הומ, אין לי מושג. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: שרית חדד |: 7. אתה אוהב לרקוד? לא. 8. תאר איך אתה רוקד? רע. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שאני אוהבת, לא ממש אכפת לי אם זה מיינסטרים או לא. ומה הקשר ל"לסרוגין"? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מוכשר במה? קול, כתיבה? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא D: 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אף פעם לא שתיתי או השתמשתי בסמים, אבל אם ההגדרה שלכם ל"לא-ילד-טוב-ירושלים" רחבה יחסית, אני מניחה שהשנה. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פושטקים
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין ממש X: 2. המסעדה השנואה: כנ"ל. 3. בשר מעודף: כבש. 4. גבינה מעודפת: אין. 5. ירק מועדף: מלפפון. 6. תבלין מועדף: מלח. :p 7. פרי מועדף: פומלה. 8. דג מועדף: מעושן. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): פולני D: 10. מאפה מועדף: לא יודעת. 11. שתיה קרה מועדפת: מיץ ענבים. 12. שתיה חמה מועדפת: תה. 13. שתיה חריפה מועדפת: - 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: אין לי מושג. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: RHPS וHair 2. במאי אהוב: - 3. שחקן/ית אהוב/ה: - 5. סרט אחרון שראית: 'סדנה לעצבים'. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: רוקי והייר D: 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אני בספק אם קיים אחד כזה. 8. סדרה אהובה: לא יודעת. מכושפות, או טרו קולינג. או דספרט האוס וויפס :p 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא יודעת. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אף אחד. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? כנ"ל. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? אין לי מושג. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0.1? :X 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0.001 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לא יודעת. דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? לא יודעת. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד.:p 4. האם העולם הבא קיים? אולי
5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא. 6. מלאכים ושדים - קיימים? אין לי מושג. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רוחות - כן. ערפדים - הלוואי. :p 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אין לי מושג. 10. איך נוצר העולם? לאלוהים שיעמם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? אין לי מושג. 12. מי יצר את אלוהים? זה מה שכולם שואלים. :p 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אין לי מושג. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Fearless של פינקפלויד. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, אני לא מחוברת למסנג'ר. הא, הזכרת לי -.- 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? ההיידפארק לא פתוח, אבל הווינאמפ כן, וגם טאב של 338 ואחד של 414. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? בערך שלושים עמודים בה"פ. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? עוד עמודים בה"פ. 6. ישנת טוב אתמול? כן. 7. תישן טוב הלילה? אולי. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני!
3. עונה אהובה של השנה: קיץ. חום אימים, אבל חופש. 4. צבע אהוב: אפור, סגול-שחור. 5. ריח אהוב: אין לי מושג. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טמטום עז. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כנ"ל. 9. חיה אהובה: כל דבר שהוא לא תרנגול
10. תזכיר לי איך קוראים לך? רוני דואני.

למעלה