שאלון
.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבלופ.

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא?לאה המשועממת
. 2. תאריך לידה:28/08/1991 3. מקום מגורים ראשי:שיעמומולנד 4. מקום מגורים משני:ארמון מלך שיעמומולנד 5. כתובת דוא"ל:[email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:dolphin girl 7. כמה אחים/אחיות?1 קרצייה
. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם מוטי ופוטי
. 9. צבע עיניים?חום-ירוק 10. צבע שיער?חום 11. משקל:53 12. גובה:161 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?בכתה ג' ניגנתי על חלילית
. 2. על מה היית רוצה לנגן?כלום
. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?
. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?פאקצי
. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?שירים מסוימים.לא להקה מסוימת
. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:הישראלים
. 7. אתה אוהב לרקוד?לא 8. תאר איך אתה רוקד?
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?אבל אני לא רוקדת בכלל
! 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?כנ"ל
. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?שומעת מה שאוהבת.אפםילו אם אוהבים את זה או לא
. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אבריל.הרגוני
. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?חורים רגילים באוזניים.חור בכל אוזן
. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
4. אתה מסטול ברגע זה?לא
5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?יאבה
.לא,נו. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?11 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?חס וחסה 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא משלמים כסף בשביל למות
. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?מוזר. פרטים אינטימיים
. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?אני עולה לט',אנשים
. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):אני עוד לא בת 14,אנשים
. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:אני בקושי בת 14,אנשים
. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?ביולוגיה...לויודעת
. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?כנ"ל
. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?שחקנתי
. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?ביולוגיה,נו. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?כיצד להתעלל באחים קטנים
? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כיצד להיפטר מאחים קטנים
. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה
>< שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:משהו בחו"ל
. 2. המסעדה השנואה:אין ממש. 3. בשר מעודף:אווז/ברווז/הכלאה של שניהם(יש חיה כזאת)-בלי כבד
!רק חזה.ולבבות. 4. גבינה מעודפת:פילדלפיה,מוצרלה.... 5. ירק מועדף:מלפפון 6. תבלין מועדף:בזיליקום 7. פרי מועדף:פטל,קיווי,מנגו..... 8. דג מועדף:דגים יאכסה
>< 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):סיני 10. מאפה מועדף:עוגת שוקולד חמה
. 11. שתיה קרה מועדפת:מיץ תות קטיפתי >< וגם אייס קפה 12. שתיה חמה מועדפת:שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת:איכסה >< 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:אבוקדו
. התיאשתי
><

../images/Emo54.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? שיר --- 2. תאריך לידה: תשיעי לינואר. 3. מקום מגורים ראשי: מסווג. 4. מקום מגורים משני: כנ"ל. 5. כתובת דוא"ל: למבקשים ^^ 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: DarkMoon בעיקר. 7. כמה אחים/אחיות? אחת, קטנה. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים, וסבתא קומה למטה. 9. צבע עיניים? ירוק. 10. צבע שיער? שטני דבש או חום, אם אני שמה קרם
11. משקל: נמנמ. 12. גובה: 1.54 ממש נמוכה. בלע. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי על חלילית. 2. על מה היית רוצה לנגן? שומדבר, הפסקתי ^^ 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא הייתי רוצה ^^ 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אין לי. אוהבת שירים בלי קשר לסגנון או זמר.. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אותה תשובה לשאלה הקודמת. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: הממ.. אני חושבת ש.. אין לי מושג? 7. אתה אוהב לרקוד? כן. 8. תאר איך אתה רוקד? המהמ.. זה מביך! 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? ברור. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? המ.. לא. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אין לי מושג.. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ושוב, אין לי מושג. השחטה עצמית ---> כותבים השחתה!! 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין (יש לי רגישות לעגילים וכו'. זה נורא מבאס ;;) 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? רק רגע, ואם יש לי, אני אמורה לזכור את זה?! 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא חושבת שהייתי, אבל אני ילדה בסדר. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא מאמינה בהתאבדות, אני עושה לעצמי דברים אחרים. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? למה צריך תמיד לומר? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: אין לי תשובה לזה.. בחיים לא נמשכתי לאף אחד ולא משנה מי הוא היה. 2. אמצעי מניעה מועדף: קונדום וגלולות? 3. סקס בדייט הראשון? אה, מאיפה לי? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: אין. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? הא? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? אוי, נו. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד. 9. הסקס הכי טוב בחייך: אני בתולה, תודה. 10. הסקס הכי גרוע בחייך: כנ"ל. 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? כנ"ל. 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לא רוצה לדבר על זה, זה מביך ^^". 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? נמנמ. 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? להלהלה. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? אין לי. 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? יש מישהו שמרוצה כשהוא עושה את זה? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עוד אין מגמות. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייביסיטר? 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:לאדעת, עוד לא עסקתי. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? פסיכולוגיה. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לאדעת. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין לי... 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? פסיכולוגית או משהו כזה. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן, המון. בהיסטוריה וביולוגיה וכאלה. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? דוגמנית. אני מתביישת ^^ שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אגאדיר! 2. המסעדה השנואה: המהמ.. מקדונלס? 3. בשר מעודף: צמחונית בלי בשרים. 4. גבינה מעודפת: אני אוהבת הכל חוץ מיוגה. 5. ירק מועדף: עגבניה. 6. תבלין מועדף: הממ. מלח? 7. פרי מועדף: ה-כ-ל חוץ מבודדים. 8. דג מועדף: לא אוהבת. אולי דג מלוח, כי זה היחידי שאי-פעם אהבתי.. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): לאדעת. מה שטעים. 10. מאפה מועדף: עוגה? 11. שתיה קרה מועדפת: מים. 12. שתיה חמה מועדפת: לא אוהבת שתיה חמה. 13. שתיה חריפה מועדפת: אין. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: גבינה עם שוקולד (לא ממרח) הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: הנסיכה הקסומה\עידן הקרח\כנפיים שבורות\ אבל הכי הכי באטמן מתחיל. 2. במאי אהוב: אין. 3. שחקן/ית אהוב/ה: אורלנדו בלום. 5. סרט אחרון שראית: פרנקי היקר. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: הנסיכה הקסומה. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אין.. 8. סדרה אהובה: די, אתם תצחקו. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? נו. יותר מדי חיטוט בחיים. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אין לי מושג. לא נראה לי אני דומה למישהו. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? כנ"ל. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? ארבע עד כלום. תלוי איזה יום. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אחד או אפס. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? שניים בערך. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? ההורים, לא? דת ואמונה 1. יש אלוהים? לאדעת. לא של היהדות לפחות. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אני חושבת שהוא מעבר לזה. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? לאדעת. למה באמונה צריך להיות צודק? 4. האם העולם הבא קיים? לאדעת. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? מאמינה, ולא רוצה לדעת מי הייתי לפחות עד עוד 20 שנה. 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רוחות כן, ערפדים לא. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? כן, אבל קטנים - דה ז'ווה למיניהם, אנשים שפגשתי בכיוון ההפוך למה שהם הלכו, קולות ששמעתי וכו'. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? ברור, היקום גדול מכדי שאנחנו נהיה יחידים. 10. איך נוצר העולם? המפץ הגדול? 11. איך נוצר המפץ הגדול? אני ניראת כמו אסטרונומית? 12. מי יצר את אלוהים? מאיפה לי?! 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נשמה. נחייה את הרגע? תלוי אם נחשוב תוך כדי על הרגע הבא. 1. מה מתנגן עכשיו? מאוורר של מחשב? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת - אמא. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? פורום נוסף, מסנג'ר ואייסיקיו. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להכין עוגה ולא לשלוח אף אחד למיון!! 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לאדעת. 6. ישנת טוב אתמול? די, אבל נרדמתי מאוחר. 7. תישן טוב הלילה? מקווה. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לאדעת מה זה וחצי. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? כל אחד בדרכו. 3. עונה אהובה של השנה: סתיו. 4. צבע אהוב: לבן. 5. ריח אהוב: גשם. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לעג. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח בדברים שאני רוצה באמת. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדיוק איפה שאני גרה. 9. חיה אהובה: חתול, אבל הכל חוץ מגו'קים, יתושים ושפיריות. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שיר.

netaK

New member
אני לא מעניינת ../images/Emo3.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? נטע לי :| 2. תאריך לידה: 24.05 3. מקום מגורים ראשי: ת"א
4. מקום מגורים משני: עדיין ת"א :| 5. כתובת דוא"ל: זה לא משנה
6. ניקים אחרים באתרים אחרים: תמיד ווריאציות נטעק 7. כמה אחים/אחיות? אח אחד קטן ב3 שנים 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים, אני חיילת לשעבר ענייה
9. צבע עיניים? חום, בעין אחת יש משולש ירוק
10. צבע שיער? חום קקי שצבוע לאדום
11. משקל: לא ידועת
12. גובה: נמוך מאוד
מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, כינור, נבל, רואים את הכיוון
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא רוצה להקה
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? דבילי 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? רובי וויליאמס
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: יותר מדי... 7. אתה אוהב לרקוד? לא
8. תאר איך אתה רוקד? בעמידה? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנעת מלהיסחף 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? רובי וויליאמס
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? - 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? זוועה
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייטית
2. אמצעי מניעה מועדף: לא משנה
3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: פאבריציו פיליפו
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לא הרבה 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שהאגו לא יהיה בשמיים 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? מהזה פה כולן פה לא בנות 14?
אני לא משתפת
9. הסקס הכי טוב בחייך: מה איתו? 10. הסקס הכי גרוע בחייך: מה איתו? 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? מהזה פה
13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? זה לא באמת חשוב לדעת
14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?
די לקרוא לזה תמימות 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? שהוא לא קיים 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אוי ואבוי

my presious

New member
../images/Emo42.gifלמרות שאפחת לא תקרא../images/Emo122.gif

אני אוהבת שאלונים
פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? אוריין:] 2. תאריך לידה: 31.12.1990 כמעט כתבתי 13 במקום 12
3. מקום מגורים ראשי: קיבוץ בצפון הארץ:) 4. מקום מגורים משני: אין
5. כתובת דוא"ל: [email protected] וזה גם המסנג'ר כוווולם לצרף אותי! ולהזדהות קודם כי אני שונאת לשאול מי זה
6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אוריין:] בנענע וGrAsS באייסי
7. כמה אחים/אחיות? אחות אחת:] 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים
9. צבע עיניים? חום כהה 10. צבע שיער? אדום
11. משקל: 45
12. גובה: 1.61 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית ותופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? הייתי רוצה להקת רוק פאנק שכזאת:) 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק!!!!!1111 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? היהודים ואוונסנס 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: זהבה בן
7. אתה אוהב לרקוד? יאפ 8. תאר איך אתה רוקד? כמו שקיבוצניקים רוקדים פשוט קופצים ומשתוללים, ועם שיער פזור עדיף:] 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? הרבה אנשים סביבי אוהבים רוק, אבל רוק שונה ממה שאני ככה שאני חושבת שהתשובה היא לא. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קורט קוביין ז"ל
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לצערי עוד לא, אבל זה יגיע
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? יש לי בלמעלה של האוזן, זה לא נחשב נכון?
3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? אכן כן:] 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חעחעחע לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 12 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? הייתי קרובה לזה ועם כל הריספקט אני לא חושבת שאני מעוניינת להגיד למה באנטרנט שכל אחד יכול לקרוא את זה. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, אבל עישנתי בעבר כ3 ביום. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? בושה וחרפה
סתאאאם! חוץ מהערסים והפרחות הנוער של היום דווקא אחלה. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים
2. אמצעי מניעה מועדף:
לא סתם. אין. 3. סקס בדייט הראשון? אם יש משיכה ממש גדולה אז הגיוני. כמובן בגיל יותר מבוגר מ14
4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: חחח אמממ ג'וני דפ אני מניחה
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? אמממ...שיהיה בן?
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה בראש כמו שלי, שיהיה חמוד אמין ועם חוש הומור 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יותר סתמי. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? א פ ס. 9. הסקס הכי טוב בחייך: א י ן. 10. הסקס הכי גרוע בחייך: א י ן. 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? נו מה זה השאלות האלה
12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? מה זה קינקי?
13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? אם הכוונה לבתולים אז לעולם לא. 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? אתם בטח מנחשים את התשובה לבד. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא:| 16. מה אתה חושב עליו/עליה? - 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אמממ...היי, הינה אני ערומה?
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני רוצה להיות בתיאטרון:] 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): גן
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לזכות באוסקר 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ללמד משחק 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? בציור בערך:| 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן, משחק ודרמה או פסיכולוגיה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל דבר שמתקשר למתמטיקה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אדלינה 2. המסעדה השנואה: פלאפל ושווארמה אצל עוזי
3. בשר מעודף: אממ עוף נראה לי 4. גבינה מעודפת: לא אוהבת גבינה:| 5. ירק מועדף: זיתים:] יאמייי 6. תבלין מועדף: זעתר 7. פרי מועדף: ליצ'י
8. דג מועדף: טונה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): ארגנטינאי
10. מאפה מועדף: הכלל!!!!!!!!11
11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: וודקה
לא סתם... 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: את השורש של הדשא הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: שר הטבעות 2. במאי אהוב: גור משהו...זה שביים את שודדי הקאריביים ואת הצלצול1 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וני דפ וליאונרדו דיקפריו 5. סרט אחרון שראית: כנופיות ניו יורק
6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: גריז 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: טיטאניק 8. סדרה אהובה: הטופ מודל הבאה וטלנובלה בע"מ 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? מאוד:] 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? חיצונית? לטלי שרון
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אמרו לי שלג'וליה רוברטס וללולה מהמורדים. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזיה? הרבה
13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1-2 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאמא שלי דת ואמונה 1. יש אלוהים? שכל אחד באמונתו יחיה, לדעתי אין. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? נקבה
3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אתאיסטית
4. האם העולם הבא קיים? כן. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? אני חושבת שכן, ושהייתי מישהו עם שפם חום, רופא, עם משקפיים
(אל תשאלו) 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רוחות כן. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? קראתי מחשבות של אנשים
9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יכול להיות, אין לדעת 10. איך נוצר העולם? המפץ הגדול. 11. איך נוצר המפץ הגדול? כוחות כימיים מוזרים גרמו לזה או משהו
12. מי יצר את אלוהים? אמא ואבא שלו
13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? מתלבטת. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? the man hwo sold the world/nirvana
2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם ידיד וידידה באייסי/מסנג'ר ועם אמא שלי. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? היידפארק?
פתוח לי רק תפוז 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ליסוע לנהריה ולהוציא את שאנטי לטיול וללוות את אחותי לצלם (היא צלמת) 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לארגן משהו עם החברות למחר אולי 6. ישנת טוב אתמול? לא!!!1 7. תישן טוב הלילה?לא!!11 (כלבה חדשה) 8. האם היום יהיה

my presious

New member
../images/Emo42.gifהמשך!../images/Emo2.gif

כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבע אהוב: שחור וכתום 5. ריח אהוב: של מאפייה, שוקולד וקפה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות שחקנית קולנוע מפורסמת יחסית 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בהוליווד 9. חיה אהובה: כלב וחזיר 10. תזכיר לי איך קוראים לך? תבדוק למעלה יא עצלן
וואו, לקח לי מלא זמן לענות על זה:] קראת? שרשרי
. למרות שאין שום סיכוי שמישהי קראה את זה.

broken winges

New member
../images/Emo42.gif קראתי חלקית ../images/Emo9.gif

את הרוב קראתי
קראתי בעיון... או.. אמרתי את המילה קראתי שלושה פעמים בהודעה עם איזה 6 מילים

©big smile©

New member
../images/Emo180.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא?ענבר. 2. תאריך לידה:5.11.89 3. מקום מגורים ראשי:ראשון לציון. 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל:[email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:אין. 7. כמה אחים/אחיות?אח ואחות. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?ההורים :\. 9. צבע עיניים?חום דבש. 10. צבע שיער?בלונדיני כהה-זהוב. 11. משקל:עוד משהו אולי? :\ 12. גובה:1.57 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?בקרוב - גיטרה
. 2. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אני חלק מלהקה, אבל של ריקוד. כל הסגנונות. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?רוק ישראלי. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?היהודים ואביב גפן. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:רוני סופרפארם. 7. אתה אוהב לרקוד?הכי שבעולם. 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?בטח. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?חח כן. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?שומעת מה שבא לי לשמוע. אבל אם אנשים ממליצים לי על שירים, אני אשמע אותם. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?דניאל סלומון. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?באף. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא. 4. אתה מסטול ברגע זה?לא. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?13, בערך. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?-- 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?מעשנת. לא סופרת כמה. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?די מפחיד, למען האמת. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:אני באמצע. 2. אמצעי מניעה מועדף:קונדום, אנערף. 3. סקס בדייט הראשון?לא. 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:
נינט. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?בנים - שלא יהיה אלים מידי. זה מפחיד אותי :|. בנות - נשיקה טובה. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?בנים - נאמנות, ושלא יהיו שקרנים. בנות - להראות את האהבה. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד. 9. הסקס הכי טוב בחייך:-- 10. הסקס הכי גרוע בחייך:-- 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?לא. 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?כלום
. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?עוד לא איבדתי אותה. 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?-- 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא. 16. מה אתה חושב עליו/עליה?-- 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?איכ. שמנה. :\ כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין בבית ספר, במגמת מחול. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):לא עבדתי. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:-- 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?פסיכולוגיה. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?שום דבר. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להגיע לרקוד בבית ספר בניו יורק. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?לרקוד בלהקה בארץ. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?לא שידוע לי. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?פסיכולוגיה, ואדע שנה הבאה. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זנות. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:סינית, בהוד השרון. 2. המסעדה השנואה:בכל מקום שיש סושי :[. 3. בשר מעודף:סטק אנטריקוט. 4. גבינה מעודפת:ריקוטה. 5. ירק מועדף:מלפפון. 6. תבלין מועדף:אורגנו. 7. פרי מועדף:מנגו. 8. דג מועדף:-- 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):סיני. 10. מאפה מועדף:בורקס תפו"א. 11. שתיה קרה מועדפת:קולה. 12. שתיה חמה מועדפת:קפה. 13. שתיה חריפה מועדפת:בירה
. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:לא יודעת. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:ברוס הגדול מכולם. 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה:יעל שרוני ומיה דגן. 5. סרט אחרון שראית:לא זוכרת. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:טיטאניק. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים:
אף סרט. 8. סדרה אהובה:השיר שלנו
. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?לא. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?איןלימושג. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? איןלימושג. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?שעתיים-שלוש. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?לא רואה כמעט סרטים בקולנוע. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש?1, וגם לא בטוח. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?אמאבא. [שהביאוני עד הלום
] דת ואמונה 1. יש אלוהים?לא. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?-- 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?אני
. 4. האם העולם הבא קיים?לא חושבת. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?לא מאמינה. 6. מלאכים ושדים - קיימים?כן. 7. ערפדים ורוחות - קיימים?לא. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?כל הפלאשבקים האלו, והדה ז'וו.. זה ממש מפחיד, וזה קורה לי הרבה. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לא. 10. איך נוצר העולם?טבע. 11. איך נוצר המפץ הגדול?אבע. 12. מי יצר את אלוהים?-- 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?לא יודעת. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?עברי לידר - כשהקיץ יבוא. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?עם חן. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק?איכ היידפארק. MP3, מסנג'ר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לישון, לצחצח שיניים, להתלבש, לראות קצת טלוויזיה ולאכול. 5. מה עוד תספיק לעשות היום?אולי אני הולכת לסרט. 6. ישנת טוב אתמול?כן. 7. תישן טוב הלילה?לא יודעת, ישמצב. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ממש לא. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?חצי. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?אני!
3. עונה אהובה של השנה:חורף. 4. צבע אהוב:כתום. 5. ריח אהוב:יש לי נר בריח של אבטיח, זה מצויין. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להצליח. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ניו יורק. 9. חיה אהובה:כלבים. 10. תזכיר לי איך קוראים לך?ענבר
. קראתן?

היא בת 16.5

את יודעת זה גיל כזה שמתחילים לעשות אהמ דברים. גם אם רק להתנשק וזה. אממ לא יודעת אני מאמינה שיש אנשים שיודעים מגיל קטן:]

לווחחח:0,תקראו, בבקשה../images/Emo96.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא?תמי משהו^^ 2. תאריך לידה:4.12.90 3. מקום מגורים ראשי:פ"ת
4. מקום מגורים משני:אממ מה?:0 5. כתובת דוא"ל:כן אה^^ 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:אין:| 7. כמה אחים/אחיות?תאומה ואחות גדולה 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים 9. צבע עיניים?חום 10. צבע שיער?שחור 11. משקל:יש כזה^^ 12. גובה:יש כזה גם:p מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא אני לא 2. על מה היית רוצה לנגן?לא יודעת><. גיטרה אולי 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?אין לי:0. ואם כן אז שירים יפים כאלה^^.בלדות 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?שירים ישראלים, אבל לא מזרחית וראפ 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?אני לא שומעת מוזיקה כשאני בדיכאון:p 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:יותר מידי:| 7. אתה אוהב לרקוד?כע 8. תאר איך אתה רוקד?XD. אני פשוט אגיד שאי אפשר לתאר את זה, משהו בלתי מוגדר>< 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?כע:p 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?בארור 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?נמנעת מלזרום 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי לידר השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין לי 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין לי:p 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא>< 4. אתה מסטול ברגע זה?לאXD 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?>< 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?אני לא מעשנת 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?חי?
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:גברים 2. אמצעי מניעה מועדף:XD 3. סקס בדייט הראשון?לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:XD. אוי מיי גוט 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?אוי גוד>< 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?מצחיק 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה^^ 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד 9. הסקס הכי טוב בחייך:XDDD 10. הסקס הכי גרוע בחייך:XD 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?אנשים עושים את זה:0? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?>< 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?XD 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?אויי 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה?אחלה בן אדם!:0 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?אני לא עושה את זה>< כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?>< 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):נאמממ 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:דברו איתי בעוד חמש שנים>< 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?לא יודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?נאממממממ 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?זה רחוק מידי בשביךי>< 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?כניראה:p. אני לא יכולה להיות גבינה אנושית>< 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אינטרנט 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?איפור גוף, כי זה כמו ציור:p 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא יודעת שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:אין, אני לא הולכת למסעדות בכזאת תקיפות:0 2. המסעדה השנואה:כנ"ל 3. בשר מעודף:אין><. איכ 4. גבינה מעודפת:יש הרבה:0. אני מאוד אוהבת גבינות:0 5. ירק מועדף:גמבההההההההההה 6. תבלין מועדף:מלח>< 7. פרי מועדף:תפוז:p(פרסומת סמויה 8. דג מועדף:טונה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):של אמא>< 10. מאפה מועדף:אין ממש 11. שתיה קרה מועדפת:ענבים 12. שתיה חמה מועדפת:שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת:>< 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:המאכל האהוב עליי הוא סלט ירקות. ואני אוכלת ירקות לשם הנאה:0 הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:שודדי הקאריבים 2. במאי אהוב:לא מכירה>< 3. שחקן/ית אהוב/ה:אורי אומנותי:0 5. סרט אחרון שראית:לא זוכרת 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:שודדי הקאריבים 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: :0. אין. איך אפשר לראות את אותו סרט כל-כך הרבה פעמים?:0 8. סדרה אהובה:יש הרבה, אפקט הפחד, סיינפלד, הטופ מודל, חברים וכל מיני כאלה:p 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?לא יודעת, הקטע שאני לא יודעת לשחק קצת מגביל אותי>< 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?אנג'לינה ג'ולי! סתם. חה, הלוואי. אין לי שמץ. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?החברה של סאקורה:p 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?הרבהXD 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?כמעט ואפס 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?כנ"ל 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?למי שעזר לי למשפחה וכאלה:p דת ואמונה 1. יש אלוהים?לא יודעת:0 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?אוי.. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?לא יודעת, מי אני שהחליט?:0 4. האם העולם הבא קיים?אולי>< 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?הייתי חרגול, לגמריי>< 6. מלאכים ושדים - קיימים?לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים?לא, ערפדים אלו אנשים שחלו במחלה שגרמה להם לצרוך דם או משהו כזה, לא ממש זוכרת>< 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?ראיתי תוכנית על דברים על טבעיים 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?יש שם ישות אחרת, אבל היא לא ירוקה עם עיינים גדולות דאמט 10. איך נוצר העולם?מעיסת נייר^^ 11. איך נוצר המפץ הגדול?חוסר בדבק 12. מי יצר את אלוהים?>< 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?איי, לצערי הכל תגובה כימית מוזרה^^ נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?גכלום:0 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק?XD. רק תץפוז 4. מה הספקת כבר לעשות היום?חברה ישנה אצלי אז קמנו והיינו ביחד, אכלנו, שיחקנו במחשב, שיחקתי בשטיח ריקוד, הלכתי למכולת. כל מיני:0 5. מה עוד תספיק לעשות היום?להכין עוגה^-^ 6. ישנת טוב אתמול?כן 7. תישן טוב הלילה?כניראה:0 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא, לא ממש:0 כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שניהם 3. עונה אהובה של השנה:קייייץץץץץץץץץץץץ 4. צבע אהוב:הרבה נוו 5. ריח אהוב:גמבה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:וואי, יש הרבה, אולי אדישות, או יהירות, או גזענות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אממ לא יודעת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בבית שלי:0 9. חיה אהובה:יש הרבה 10. תזכיר לי איך קוראים לך?תמי ממהה:(

S t i t c h

New member
../images/Emo13.gif

כי משעמם לי
פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא?אילנה 2. תאריך לידה:7.11.88 3. מקום מגורים ראשי:בני עייש 4. מקום מגורים משני:הבית שלי?
5. כתובת דוא"ל:חסוי 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:Lenka Penka 7. כמה אחים/אחיות?1 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים 9. צבע עיניים?ירוקות 10. צבע שיער?שטני 11. משקל:47-48 נראה לי 12. גובה:1.52 כע כע אני קטנה
מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?קצת על גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה חשמלית 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?אין לי....הייתי רוצה להקת רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?רוק,פאנק,מטאל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?TDD 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:מעדיפה לא לפרט 7. אתה אוהב לרקוד?כע 8. תאר איך אתה רוקד?מזתומרת?
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?לפעמיים >< 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?נופ 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?אני נמנעת להיסחף עם הזרם 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אממ כרגע לא עולה לי לראש השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין....אבל אני מתכננת 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אמממ חץ מ5 חורים באוזניים נאדה....ולא מתכננת 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?נופ
4. אתה מסטול ברגע זה?נופ
5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?אמממ לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?14-15 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא-לא ולא! 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?נופ 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?יש הרבה מה להגיד אני חושבת
פרטים אינטימיים-מדלגת כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?לומדת מדעי החברה ואקולוגיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):כרגע סדרנית בחנות
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:עדיין לא הגיע זמני לצבא...עוד שנה
4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?- 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?- 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?גרפיקאית או משו בסגנון 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?dont know 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?אמממ אני חושבת שכן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כלמני דברים 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא רוצה להיות מלצרית >< שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:כוכב הים האדום 2. המסעדה השנואה:לא הייתי בכל כך הרבה מסעדות >< 3. בשר מעודף:הממ 4. גבינה מעודפת:הממ 5. ירק מועדף:עגבנייה 6. תבלין מועדף:נאמ 7. פרי מועדף:תפוח או מלון 8. דג מועדף:הממ 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):סושי 10. מאפה מועדף:פחזניה
11. שתיה קרה מועדפת:קולה או מיץ תפוזים 12. שתיה חמה מועדפת:קפוצ'ינו 13. שתיה חריפה מועדפת:בקארדי
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:אין משו כזה הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:יורוטריפ ושר הטבעות 2. במאי אהוב:אממ לא יודעת 3. שחקן/ית אהוב/ה:כרגע לא עולה לי שם בראש 5. סרט אחרון שראית:פיטר פן 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:יורוטריפ(שליטה!) 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים:לא היה כזה מקרה 8. סדרה אהובה:מכושפות,הרקיע השביעי,אחיות או לא להיות,בנות גילמור 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?לאף אחד? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?לאף אחד 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?4 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?3-2 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?לא הרבה 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?אמממ לא הייתי זוכה
דת ואמונה 1. יש אלוהים?i guess.... 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?משו בין לבין
3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?אף אחד 4. האם העולם הבא קיים?לא יודעת 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?כן 6. מלאכים ושדים - קיימים?כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים?כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?לא נראה לי 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?אצל איגור אולי
10. איך נוצר העולם?אל תסבכו לי את הראש >< 11. איך נוצר המפץ הגדול?בלע 12. מי יצר את אלוהים?- 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש ויש נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?crossfade-the deep end 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק?הייד פארק?בעיקרון פתוחים 4....נראה לי
4. מה הספקת כבר לעשות היום?המון 5. מה עוד תספיק לעשות היום?הרבה 6. ישנת טוב אתמול?לא ממש 7. תישן טוב הלילה?אולי 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא יודעת כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שקספיר ואיינשטיין 3. עונה אהובה של השנה:סתיו 4. צבע אהוב:שחור וכחול 5. ריח אהוב:של גשם 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרנים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אמממ כרגע לא עולה לי נאדה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בתל אביב....באיזו דירת סטודיו נחמדה 9. חיה אהובה:חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך?אילנה....איך שכחתם כל כך מהר?!

o0Invisible0o

New member
ארוך!../images/Emo2.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? איילת מ. 2. תאריך לידה: 31.05.87 3. מקום מגורים ראשי: בית. 4. מקום מגורים משני: מחשב?
5. כתובת דוא"ל: במסרים. 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אתם צוחקים נכון? יש כל כך הרבה!
בעיקר גילמורפריק וגילמורפריקאמ. מי? אני? אובססיבית? נאא.. 7. כמה אחים/אחיות? נמנ. שלוש אחיות גדולות. הבכורה נפטרה אבל.
8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים..
9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? כמה מפתיע.חום! ונחשו גם מה צבע העור?
11. משקל: מקום שנוא?XD 12. גובה: 1.62 ככה..
מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא..
חסרת כישרון מוזיקלי כשמותי!
2. על מה היית רוצה לנגן? נמנ. תופים, מפוחית, סקסופון, פסנתר..
לא גיטרה בכל אופן, זה כזה נדוש!
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא לא לא. סתם נו אם הייתה, אז רוק. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? נמנ. רוק אלטרנטיבי.. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? TDD אם להקה. אלאניס אם זמרת!
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: הו כה רבות האפשרויות. בריטני, רוני *נסקלת ע"י דאפי ודפי* הו יש רבים..
7. אתה אוהב לרקוד? נאא 8. תאר איך אתה רוקד?
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לעיתים. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? נמנ. לא..
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני מנסה להתרחק ממנו..
נראה איך זה ילך.XD 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אלאניס מוריסט!
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נאאאאא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נאא...לא יכולה. כולי רגישה לכסף וברזל ושיט..:S 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? ברור.XD 4. אתה מסטול ברגע זה? לא רואים?^^ 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? בוודאי! גיל 3-10 הכל מחוק בעקבות הסמים.
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מי אמר שהפסקתי?
מה רק בגלל הסמים?
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? רק המחשבה לא הורגת..
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? הו שתי קופסאות! אה, לא..זה אמא.
לא, אני לא מעשנת. פיכס, סרחון ובלה.:S 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?
המצב רע. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: זכרים עד כמה שידוע לי..
2. אמצעי מניעה מועדף: גלולות... 3. סקס בדייט הראשון? עוד לא היה סקס ולא דייט ראשון אז לא ממש יודעת לענות על זה..
4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: אף אחד. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לא יודעת. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה בנאדם.
7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה נראה לי.:X 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חהחה.0? 9. הסקס הכי טוב בחייך: XD 10. הסקס הכי גרוע בחייך:*ממשיכה לצחוק* 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? ברור. 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?
אני דואגת. אתם זוכרים שהוא פורום דוליז כה? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? אחרי 18 ככל הנראה.XD 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?אההה..נחכה ונראה? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא.
16. מה אתה חושב עליו/עליה? אין!
17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? איכס.XD
כל הכבוד למי שקורא את כל זה..
שרשרו |סימןחיים| או משו.XD כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה ביוטכנולוגיה.
כן אתם מוזמנים להקיא גם כן. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): לא עבדתי. חוצמ אממ..בייביסיטר. אני כזאת ילדה קטנה, פשוט מדהים!
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: לא משו טוב..ככל הנראה, כלל צה"לי..
4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא ידוע. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?לא ידוע. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? רפואה.XD אחח איילת את פראית!
7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מחשבים?
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? מחשבים..
9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נמנ. לא יודעת.:X 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נמנ. חשפנית, משרתת/מנקה לא יודעת..לא חסר. יש לי דרישות!XDDD שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מקס ברנר? אז מה אם ישבתי שם פעם אחת?
2. המסעדה השנואה: הו הו..לא יודעת את שמה. אבל היא בת"א וכל מנה עולה 25 וזה דוחה ולא כשר ובלה.:S 3. בשר מעודף: ~צמחונית~ 4. גבינה מעודפת: קממבר.
5. ירק מועדף: הוו..חסה! פטרוזיליה! רוקט..באמת..ירק זה -ה-ד-ב-ר-! 6. תבלין מועדף: מלח?XD 7. פרי מועדף: מלפפון. [זה פרי!
] נמנ. סתם אז אפרסק? בננה? כלמיני. פירות הם ידידנו.
8. דג מועדף: ~צמחונית עדיין.~ 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): טעים?
10. מאפה מועדף: עוגת שוקולד?
11. שתיה קרה מועדפת: קולה. 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו. 13. שתיה חריפה מועדפת: נמנ. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לא יודעת.>< הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: נוטינג היל, שיער, דוגמה. 2. במאי אהוב: לא יודעת.>< 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וליה רוברטס בסרטים, לורן גרהם בתוכניות..
5. סרט אחרון שראית: נמנ. לא זוכרת!
6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: נוטינג היל ורבים אחרים. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: מכורים לאהבה יש מצב..ונוטינג היל כמעט בטוח..אה ואישה יפה! 8. סדרה אהובה: בנות גילמור!
9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? חס וחסה. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אף אחד, אני מיוחדת נו.
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אף אחד, כולם שמעו כבר שאני מיוחדת.
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? יותר מדי..
13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצע בחודש? 1 בלחץ?XD 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצע בחודש? שניים שלושה..
15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? >< לי! לעצמי! אני הבאתי לכך לא?

o0Invisible0o

New member
המשך..XDDD

דת ואמונה 1. יש אלוהים? כה 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אה, אני לא חושבת שזה דבר מוגדר עם מין וזה..אבל בעיקרון..נקבה! אלאניס מוריסט חברה..באמת!
3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אנחנו כמובן.XD סתם..הכל שטויות וזיבולי שכל. [לא, זה לא מנוגד לתשובתי לשאלה אם יש אלוהים, תודה.] 4. האם העולם הבא קיים? כדאי מאוד..אחרת למה אנחנו מתענים פה? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא יודעת.:X 6. מלאכים ושדים - קיימים? נאא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? נאא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא נראה לי..:S 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? בטוח יש עוד יצורים..!
10. איך נוצר העולם? אדם וחווה! לא בדיוק ככה אבל משו בסגנון..לא ההתפתחות האבולוציונית מקופים וחיידקים ואלאווירני והחרא שמלמדים בביולוגיה.
11. איך נוצר המפץ הגדול? ? 12. מי יצר את אלוהים? אףאחד. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? תגובה כימית מוזרה.XD נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? loser- TDD 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? הו עשיתי הפסקה של כמה שעות, לא נחשב.. אבל אני מדברת עכשיו עם כרמל. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? :Sבהיידפארק יש לשרשור שם אחר!
מוזר שם!XD נמנ. מסנג'ר, פוטושופ, מדיה פלייר, תיקיה של דוליז.
4. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום!
5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת עם אמא ולשמוע דיסק נסגד של אלאניס!
6. ישנת טוב אתמול? אה אה 7. תישן טוב הלילה? נקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ממש ממש ממש לא.XD כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש י יחיד, הייתי רוצה וחצי. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם?
3. עונה אהובה של השנה: חורף! הו ואביב..XD 4. צבע אהוב: כתום כרגע בלי שום דעה פוליטית.
5. ריח אהוב: וניל.. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: בני אדם מרגיזים אותי..
7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת. לחיות חיים סבירים?
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בית חדש ביהוד.. 9. חיה אהובה: חתול!|מלך| 10. תזכיר לי איך קוראים לך? איילת.XD

Koobit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifיאי!

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? נועה משהו.
2. תאריך לידה: 26/3/91 3. מקום מגורים ראשי: חסוי. 4. מקום מגורים משני: המחשב שלי. 5. כתובת דוא"ל:
6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אין. 7. כמה אחים/אחיות? אחות אחת קטנה. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים. 9. צבע עיניים? חומות. 10. צבע שיער? חום 11. משקל: לא רוצה לדעת.
12. גובה: מטר שישים ומשהו. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין אבל אם הייתה: מטאל.
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מטאל ורוק. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? היהודים. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: נמ... מאיה בוסקילה. 7. אתה אוהב לרקוד? לא ממש. 8. תאר איך אתה רוקד? גרוע. 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? חחחח לא
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שבא לי לשמוע. לא מה שאומרים לי לשמוע. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מאיר בנאי. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אוזניים. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחחחח לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? הממממ אף פעם לא הייתי ילדה טובה. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? בושה וחרפה! XDDD
סתם. יש בנוער של היום יותר ממה שהמבוגרים רואים. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: גברים. 2. אמצעי מניעה מועדף:
3. סקס בדייט הראשון? לא! 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: לאף אחד. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?
לצרכים מיניים? לא יודעת. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה חכם ומתחשב. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
אני בת 14! 9. הסקס הכי טוב בחייך: עוד לא. 10. הסקס הכי גרוע בחייך: עוד לא! 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? גאד לא ואני בחיים לא אעשה את זה. גם לא במקום לא ציבורי. 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?
13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? אני-בת-14!!!!!!!!!!!!! 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? נמנמ. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? ... 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא הגעתי לזה. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): אסור לי לעבוד
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: עוד לא הגעתי לשם. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? פסיכולוגיה. הייתי רוצה. 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ''ל. 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? פסיכולוגית/סופרת מצליחה. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מה לא ריאלי בזה? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא יודעת 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?
לא כרגע 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה זאת אומרת תפקיד? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: "קנטרה" 2. המסעדה השנואה: אין. 3. בשר מעודף: סטייקים/שניצל 4. גבינה מעודפת: קוטג' 5. ירק מועדף: עגבנייה. (למרות שזה פרי) 6. תבלין מועדף: שום. נחשב תבלין? 7. פרי מועדף: עגבנייהXD תפוח. 8. דג מועדף: טונה. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי וטיפונת מזרחי. 10. מאפה מועדף: עוגת שוקולד חמה
11. שתיה קרה מועדפת: מיץ ענבים. 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו. 13. שתיה חריפה מועדפת: יין אדום. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: ממממממ אין. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: יש ממש הרבה. אין אחד שהוא יותר מכולם. 2. במאי אהוב: אין. 3. שחקן/ית אהוב/ה: אין. 5. סרט אחרון שראית: "המדריך לטרמפיסט לגלקסיה" 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: "טרמינל" וכל הסרטים המצויירים של דיסני. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: כל הסרטים של דיסני. 8. סדרה אהובה: מכושפות ואנג'ל. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא כרגע. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?
אף אחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אף אחד. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא הרבה לאחרונה. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 2-3 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? כמעט ולא. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?
דת ואמונה 1. יש אלוהים? אולי. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? נקבה, דה. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אין לי שמץ של מושג... 4. האם העולם הבא קיים? כן. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לפעמים זה נדמה כאילו זה אמיתי, לא יודעת מה הייתי כביכול. 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? אולי.
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?
9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא נראה לי. 10. איך נוצר העולם? אולי אלוהים. לא החלטתי. 11. איך נוצר המפץ הגדול? לא יודעת. 12. מי יצר את אלוהים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נשמה. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Scorpions - Send Me An Angel 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם אמא שלי וחברה שלה. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? נניח שהכוונה לתפוז, ויש קאזה ועוד כל מיני דברים. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לבוא עם אחותי לקנות בגד ים ולקבוע עם חברה להיפגש ביום שלישי. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לקרוא, לכתוב ולשחק בסימס. 6. ישנת טוב אתמול? מאוד! הלכתי לישון ב-4 לפנות בוקר וקמתי באחת וחצי בצהריים. 7. תישן טוב הלילה? יעפ! 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? בכלל לא. יום רגיל. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי או זוגית. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם, כל אחד בתחום שלו. 3. עונה אהובה של השנה: אני אוהבת את כל העונות אבל את האביב בעיקר. 4. צבע אהוב: צהוב וורוד. 5. ריח אהוב: ריח של האדמה הרטובה בסתיו.
6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא איפה שאני עכשיו.
9. חיה אהובה: חתול. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? נועה-קובייה.

super cat

New member
תשובית../images/Emo151.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? אלכסנדרה מלא
סשה קיצור 2. תאריך לידה:8.6.92 3. מקום מגורים ראשי: הבית שלי!!! 4. מקום מגורים משני: סבתא שלי
5. כתובת דוא"ל:חסויה 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: סשה באנגלית עם כולמיני קישקושים בצד 7. כמה אחים/אחיות? בת יחידה 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? כחול 10. צבע שיער? שטני 11. משקל:לא נשקלתי נראה לי 38 12. גובה: ממש מזמן לא נמדדתי מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פעם ניגנתי על פסנתר 2. על מה היית רוצה לנגן? על גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין להקה ולא רוצה קשה ואחראי 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אני אוהבת את הרוב חוץ מקלאסית ומזרחית 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? לא משנה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני... 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? קופצת ועושה כול מיני תנועות וזרות ויש גם היפהופ אבל זה לא במסיבות 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? אכן כן! 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן!!! כמו תחנת אוטובוס 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לרוב מה שכולם אבל יש כמה לרק אני נראה לי 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש מלא אני לא מעריצה משהו מסוים השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק עגיל באוזן ימין ושתיים בשמאל 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא! 4. אתה מסטול ברגע זה? נראה לי שלא! 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? מקווה שלא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?10? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא! 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא לעישון 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?עובר כול גבול חהחהחה פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:גברים! 2. אמצעי מניעה מועדף:קונדום? 3. סקס בדייט הראשון?לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:אין איכס מה אני סתומה? ואני בת 13 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?אני בת 13 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה חכם מצחיק ונחמד 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אין לי מערכת יחסים 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בת 13 9. הסקס הכי טוב בחייך: בת 13 10. הסקס הכי גרוע בחייך: להזכיר?! בת 13 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? ארררררר בת 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? אני נורמאלית 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? היא עוד קיימת אצלי 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? יש לי תמימות חחח 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה?אין 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אני לא מסתכלת על עצמי ערומה
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?אני לא במגמה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):לא עובדת 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:לא בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אנגלית? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? מחשבים? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? זמרת חהחהחה 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?לא יודעת לא הוחלט 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?מה? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?עוד שפה ספרדית אולי 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עבודה כאילו? אז זונה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:אין 2. המסעדה השנואה:אין 3. בשר מעודף:עוף 4. גבינה מעודפת:לבנה 5. ירק מועדף:כרוב אני מוזרה!!! 6. תבלין מועדף:פפריקה 7. פרי מועדף:בננה 8. דג מועדף:אין 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):איטלקי 10. מאפה מועדף:לחם לבן 11. שתיה קרה מועדפת:קולה או מיץ ענבים 12. שתיה חמה מועדפת:שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת:בירה? 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: בשר ממולא כרוב... הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:מה נשים רוצות 2. במאי אהוב:אין 3. שחקן/ית אהוב/ה:אין 5. סרט אחרון שראית:טום וג'רי במאדים חחח 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים:הארי פוטר 3 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים:מה נשים רוצות 8. סדרה אהובה:אחיות או לא להיות 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?לא יודעת 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?אבריל במראה 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?בקושי 3 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?1 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?5 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?אין סיכוי לזכיה דת ואמונה 1. יש אלוהים?כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? נקבה 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?כולם 4. האם העולם הבא קיים?כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כן 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?כן 10. איך נוצר העולם?מפץ 11. איך נוצר המפץ הגדול?מהתנגשות של שני כוכבים 12. מי יצר את אלוהים?מפץ? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?כלום... 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק?צייר 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לקום בבוקר ללכת לאימון לחזור 5. מה עוד תספיק לעשות היום?לראות טלויזיה 6. ישנת טוב אתמול?לא ממש 7. תישן טוב הלילה?מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שניהןם 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבע אהוב:טורקיז וירוק 5. ריח אהוב:ורדים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:קנאים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לזכות מקום ראשון בתחרות 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בארץ אחרת משעמם לי 9. חיה אהובה:חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך?שחכתי... סשה.... זה יה ארוך לא היה לי כוח

למעלה