שאלון

לודמיר

New member
שאלון במיוחד בשבילי חח... ../images/Emo66.gif

1.איך הגעתם לרכיבה על סוסים? סבא שלי רכב, והעביר לאבא והוא העביר לאחותי, ואחותי לי... קיצור... כל המשפחה שלי חולה במחלה.. 2.כולנו יודעים שרכיבה על סוסים זה מסוכן, אם תשברו משהו בגלל הרכיבה תמשיכו לרכב בכל זאת? פפ.. מה לא שברתי מהרכיבה, וכן אני עדיין רוכבת...! יש לי טראומות וקשה לי להשתחרר בגוף, במיוחד ברגל שמאל בגל המחלה..
אבל אני והדסי עובדות על זה... 3.האם להורים שלכם איכפת שאתם לא נמצאים כל-כך הרבה זמן בבית? כןןןןן כמה בעיות הם עושים לי בגלל זה..
4.האם עשיתם הפסקות ברכיבה? אם כן לכמה זמן? כן, לשנה, בגלל שיש לי מחלה ברגל.. בעעע... אההה.. וגם כששברתי את הכתף זהו תהנו....

לודמיר

New member
סתם להבהיר משו...

לא עשיתי הפסקה כי רציתי, פשוט לא יכולתי לרכב.. אני זוכרת שעשו לי לונג'ים כשהייתי בקביים ועל כיסא גלגלים.. חחח... ~אובססיה לסקסי~

Saint Marko

New member
תשובות

1. הקוסמטיקאית של אימא של חבר שלי. 2. ברור שכן! 3. לא... לא מפריע להם. 4. הכי הרבה היה 4 שבועות.

arieledaho

New member
../images/Emo176.gifגמאני...

1.איך הגעתם לרכיבה על סוסים?
אחותי רשמה אותי לקייטנה בפארק אהבתי והמשכתי!! 2.כולנו יודעים שרכיבה על סוסים זה מסוכן, אם תשברו משהו בגלל הרכיבה תמשיכו לרכב בכל זאת?
עדיין לא שברתי כלום מרכיבה
טפו טפו...חחח אבל אחרי שאני אהיה בסדר מהפציעה אני אמשיך לרכב בארור!! 3.האם להורים שלכם איכפת שאתם לא נמצאים כל-כך הרבה זמן בבית?
תלוי אם יש שיעורים קודם אני צריכה לעשות אותם ואם לא אז לא ממש אכפת להם במיוחד לא בקיץ וגם כי אני נוסעת לבד באוטובוסים וכאלה.... 4.האם עשיתם הפסקות ברכיבה? אם כן לכמה זמן?
פעם אחד לבערך חודשיים כי שברתי את היד..לא מסוסים....

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gif../images/Emo39.gifעונה

1.איך הגעתם לרכיבה על סוסים? אממ....איזה יום באתי אל עמיתי והלכתי איתה לחווה ורציתי להתחיל לרכב 2.כולנו יודעים שרכיבה על סוסים זה מסוכן, אם תשברו משהו בגלל הרכיבה תמשיכו לרכב בכל זאת? אממ..נראה לי שכן 3.האם להורים שלכם איכפת שאתם לא נמצאים כל-כך הרבה זמן בבית? לא ממש כי אני בסך הכל בחווה רק יומיים (לבינתיים) 4.האם עשיתם הפסקות ברכיבה?לאאאאאא

netapet2

New member
תשובות...

אחותי רוכבת... ואני כבר מגיל 5 +- מכירה סוסים.... על בטוח מלפני אבל אז היה הטרוט הראשון שעשיתי על מנגו המתוק... שאני לא יודעת איפה הוא עכשיו :'( אבל לא נורא......
קודם אי אחלים ואז אני אראה... בינתייםלא שברתי כלום... חח... חשבתי שסדקתי את העגן אבל זה היה כאב מהנפילה אווץ'...
אני נמצאת הרבה זמן בבית.... בחופש במיוחד...
לא...

למעלה