שאלון

horse 1212

New member
שאלון../images/Emo70.gif

1.איך הגעתם לרכיבה על סוסים? 2.כולנו יודעים שרכיבה על סוסים זה מסוכן, אם תשברו משהו בגלל הרכיבה תמשיכו לרכב בכל זאת? 3.האם להורים שלכם איכפת שאתם לא נמצאים כל-כך הרבה זמן בבית? 4.האם עשיתם הפסקות ברכיבה? אם כן לכמה זמן? זהו תהנו....
גלי

פפוניטה

New member
תשובות

1. רציתי נורא לנגן על גיטרה, ולא הסכימו לי כי זה היה נורא יקר. אז אמרתי שאני רוצה כמו חברה שלי לרכב-והלכתי לרכב! 2. אני בטוח אמשיך לרכב!!! זה לא ימנע ממני את זה. ואני כבר פעם כמעט שברת רגל יד ופתחתי ראש בגלל סוס. 3. להורים שלי מאוד איכפת שאני לא הרבה בבית- ולכן היא לא נותנת לי להיות יותר מדי בחווה. למרות שעכשיו כבר כן. 4. אני לא עשיתי הפסקות ברכיבה שלי אף פעם!

פפוניטה

New member
כן

אבל כשאתה מתחיל לרכב אתה משלם פחות ממה שאני משלמת עכשיו שזה 200 ש"ח יותר ממה שהיה גיטרה! אבל אני לא מצטערת שהתחלתי את הסוסים ולא את הגיטרה.

אנייייי../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

איך הגעתם לרכיבה על סוסים
אמממממ פעם הלכנו לאיזה שדה עם פרחים ואז ראיתי אנשים רוכבים על סוסים....ואז אני נדנדתי לאמא שלי שאני גם רוצה לרכב אפילו רק חד פעמי....ובאיזה שבת אחת אמא שלי ראתה מודעה בעיתון על חוות צח על הקייטנה בפסח ואז הלכתי לקייטנה ואחרי הקייטנה התקשרו אלינו מהחווה ואז שאלו את אמא שלי אם אני רוצה ואני הייתי לידה בדיוק אז התחננתי אליה בשקט.....חחחח..... והיא הסכימה ואז המשכתי לרכב וזהו!
כולנו יודעים שרכיבה על סוסים זה מסוכן, אם תשברו משהו בגלל הרכיבה תמשיכו לרכב בכל זאת
אממ אם יקרה לי משהו (טפו טפו טפו
) אני אמשיך לרכב בכל זאת כי אני מתה על סוסים!!! ולא אכפת לי.....
האם להורים שלכם אכפת שאתם לא נמצאים כל כך הרבה זמן בבית
להורים שלי אכפת ובמיוחד בזמן הלימודים ואם בזמן הלימודים אין לי שיעורים (אני משנה להספיק אותם כמה שיותר וגם עושה בהפסקות....
) או אם אין לי מבחן הם מסכימים לי ללכת..... ולפעמים גם בימים שאני לא רוכבת.... ובקיץ אני נשארת תמיד חוץ מזה שלפעמים צצים דברים או שאין מי שייקח אותי..... וגם מתי שהיא יכולה היא לוקחת אותי בימים שאני גם לא רוכבת.... ומתי שאני רוצה כשהיא או אח שלי או אחותי יכולים לקחת אותי.... אבל אכפת להם שאני לא נמצאת אלב הם מסכימים....
האם עשית הפסקות ברכיבה
אם כן לכמה זמן
לא עשיתי הפסקות ואני גם לא אעשה

אממממ

זה תמונה של מישהי שהתחרה שהייתי בקראן מונטנה בתחרות קפיצות.... והמכשול זה אוקסר של מטר ומשהו......... יש לי עוד כאלו מלא.... אבל לא ממש הרבה.....

TauraMan

New member
נראה 160 כזה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

גובה גראנדפריקס... חבל על המרחק
*סותמת*

אולי....

נווו זה מטר ומשהו...חחחח סתם.....
היו מלא קפיצות כאלה.... והיו גם אוקסרים יותר רחבים.....והיה ממש מהמם...

עונה

איך הגעתם לרכיבה על סוסים?אמממ...הייתי הולכת עם חברה שלי לתחרויות של אחותה ואז הייתי הולכת איתה כל הזמן לחווה ופשות החלתתי שאני רוצה לירכב על סוסים כולנו יודעים שרכיבה על סוסים זה מסוכן, אם תשברו משהו בגלל הרכיבה תמשיכו לרכב בכל זאת?כן..רכיבה זה ספורט בכל ספורט ניפצעים לפעמים ומה לעשות ליפעמים שוברים משהו האם להורים שלכם איכפת שאתם לא נמצאים כל-כך הרבה זמן בבית?לא ממש האם עשיתם הפסקות ברכיבה? אם כן לכמה זמן?אף פעם.....

stary1

New member
../images/Emo55.gifעונה..בע

1.איך הגעתם לרכיבה על סוסים?התחלתי ללכת לעזור בפינת חי בחולתה בחופשים ואז הכירו לי את הסוסים ופשוט התאהבתי
2.כולנו יודעים שרכיבה על סוסים זה מסוכן,אם תשברו משהו בגלל הרכיבה תמשיכו לרכב בכל זאת?שאלה מסובכת..זה די תלוי במה אני אשבור
3.האם להורים שלכם איכפת שאתם לא נמצאים כל-כך הרבה זמן בבית?ממש לאP= 4.האם עשיתם הפסקות ברכיבה? אם כן לכמה זמן?לא משהו מיוחד

ReSeN

New member
עונה

1.התחלתי לרכב בגלל שפעם 1 הייתה לנו פעולה בקיבוץ והלכנו לחווה ונתנו לנו לעשות הליכה עם מוביל, אז החלטתי שאני רוצה לרכב. 2.גם אם אני אשבור משהו אני אמשיך לרכב. לא מפחיד אותי ליפול ושיקרה לי משהו. 3.מאוד איכפת, אבל בכל זאת אני בא הרבה. 4.לא עשיתי, ואני לא אעשה.

V o l c a n

New member
תשובות

1-מסיבוב פונים חחחחחחחח 2-כן 3-לא הם דווקא שמחים 4-לא

עונה כמובןן../images/Emo13.gif

אמממ 1.הגעתי לרכיבה אצלנו בקיבוץ כקבוצה... הזמינו את כל השכבה שלי לנסותת ואני הייתי חלק מזה....
אז נהנתי מאדד והמשכתיי 2.אמממ כבר שברתי את האגן בגלל הסוסה שלי ... {סנואי המקסימה}... היא בעטה ביי והמשכתייי:) 3. ההורים שליי מאד בעדי ובעד הרכיבה ככה שלא כל כך אכפת להם כל עו הם יודעים שאני נמצאת שמהה...:) 4. לא עשיתי אפ'פעם הפסקותתת חחחחח

202ריני

New member
תשובות../images/Emo70.gif

הגעתי לרכיבה על סוסים בכך שסתם אמרתי לאמא שלי שאני רוצה לרכב על סוסים ואם אני אשבור משהו בגלל הרכיבה אני לא אחזור לרכב..... סתםםםםםםםם נראה לך
בטח שאני אחזור לרכב להורים שלי לא אכפת שאני לא כל הזמן בבית בגלל שהם יודעים שכיף לי בחווה ולא עשיתי שום הפסקה ברכיבה כי אני אוהבת את זה ואני לא רוצה לעשות שום הפסקה ברכיבה

M a y t a V

New member
עונה ../images/Emo13.gif

איך הגעתם לרכיבה על סוסים?
אני זוכרת שמאז שהייתי קטנה אהבתי נורא לראות אנשים רוכבים והרבה פעמים חשבתי אולי להירשם גם לחוג אבל רק שבאמת רציתי ונדנדתי לאמא שלי היא רשמה אותי! חח..
כולנו יודעים שרכיבה על סוסים זה מסוכן, אם תשברו משהו בגלל הרכיבה תמשיכו לרכב בכל זאת?
אני מקווה שזה לא יקרה!
אבל גם אם כן, אני אמשיך לרכב...
האם להורים שלכם איכפת שאתם לא נמצאים כל-כך הרבה זמן בבית?
לא ממש! הם יודעים שאני נהנית שם וכיף לי אז הם לא דואגים או משהו..
האם עשיתם הפסקות ברכיבה? אם כן לכמה זמן?
לפי מה שזכור לי אף פעם לא עשיתי הפסקות.. וזהו..

עונה

1.איך הגעתם לרכיבה על סוסים? לדודים שלי היו את הסוסים שלי והם לא יכלו להחזיק אותם יותר אז אח שלי החליט שניקח אותם אלינו ואז הייתי אמורה לקחת כמה שיעורים רק בשביל בסיס אבל את ההמשך הבנתם לבד.. 2.כולנו יודעים שרכיבה על סוסים זה מסוכן, אם תשברו משהו בגלל הרכיבה תמשיכו לרכב בכל זאת? צריך לקחת את זה בחשבון מהרגע שאתה מתחיל לרכב. 3.האם להורים שלכם איכפת שאתם לא נמצאים כל-כך הרבה זמן בבית? הם לא אוהבים את זה..אבל לא נכנסים לזה 4.האם עשיתם הפסקות ברכיבה? אם כן לכמה זמן? לא עשיתי ומקווה גם שלא יהיה

עונה...

1.איך הגעתם לרכיבה על סוסים?אבא שלי סידר לי שיעור רכיבה ראשון. 2.כולנו יודעים שרכיבה על סוסים זה מסוכן, אם תשברו משהו בגלל הרכיבה תמשיכו לרכב בכל זאת?ברור הסוסים זה החיים שלי!! 3.האם להורים שלכם איכפת שאתם לא נמצאים כל-כך הרבה זמן בבית?לא ממש כי אין לי מה לעשות בבית! 4.האם עשיתם הפסקות ברכיבה? אם כן לכמה זמן?פעם אחת לחודשיים

למעלה