שאלון...

yon aviv

New member
תשובות=]

שם:נוי תאריך לידה:28/04/92 מקום לידה: ת"א צבע עיניים:חום כהה כהה כהה צבע שער:חום גובה:בין 167 ל170 ימני או שמאלי? ימנית=] המוצא שלך:חצי תוניסאית חצי עירקית איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על חברה שלי... מה עשה לך את היום?שחברה מהכיתה באה אלי.. מי הרס לך את היום?חברה שלי.. שהיא לא רצתה לבוא אלי... החולשות שלך:אממ... עיניים יפות הפחדים שלך:ג'וקים =S הפיצה המושלמת שלך:פיצה עם זיתים.. רגיל... מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:לאהפסיק להיות ביישנית!!!!! המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מה הסדר יום שלי? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? פיזי? אממ... לא יודעת... מתי אתה הולך לישון?בחופש... מאוחררררררררררר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לגן... ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לחברה שלי!! פפסי או קולה: שום דבר.. אני לא אוהבת קולה מקדונלדס או ברגר קינק: שום דבר.. אני צמחונית! דייט לבד או בקבוצות: לבד... ברור! ליפטון אייס תיי או נאסטי: שום דבר.. אני לא שותה מיצים.. שוקולד או וניל:וני =P קפוצ'ינו או קפה: שום דבר.. אני לא אוהבת קפה... מעשן:נופ! איכככככככ מקלל:ברור... חחח לצערי יותר מידי... שר:יאפ! מתקלח כל יום? לא... כל שבוע שבועיים משהו כזה... XD התאהבת פעם?כן! אנ עכשיו מאוהבת בחברה שלי 3> אתה מאוהב עכשיו? אהא... תשובה למעלה=] רוצה ללמוד במכללה?לא יודעת... היית רוצה להתחתן?מאאאאאאאד אתה מאמין בעצמך?בערך.. אתה מקבל הפרעות נפשיות?חחח נראה לי שכן...פיצול אישיות זה נקרא? אתה פריק של בריאות?אני היפוכונדרית =S אתה מסתדר עם ההורים? כן-בלי עין הרע! אתה אוהב ברקים?לא.. כי זה חורף! ואני שונאאאאאאאאאת חורף.. אתה מנגן על משהו?גיטרה =) בחודש האחרון: שתית אלכוהול?יאפ עישנת?לא! בחיי לא יקרה! סמים?חס וחסה! יצאת לדייט?לא... נדלקת על מישהו?יש לי חברה.. חח רחיצה בעירום?מי מתרחץ עם בגדים? XD גנבת משהו?לא היתשכרת פעם? ברור קראו לך טיזר?מה?! הרביצו לך פעם?כן.. גנבת מחנות פעם?לא! רצית למות?לא=] החיים יפים! נפגעת ממישהו?לא שזכור לי.. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית או שחקנית כדורסל... איזו ארץ תרצה לבקר? איטליה =P צבע עיניים אהוב?כחול או ירוק צבע שיער אהוב?שטני או שחור ארוך או קצר? גם וגם גובה?שלי? בין 167 ל170 משקל? אין לי משקל בבית... חחח איזו התחמקות =P מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום.. לקניות =[ אכלת?לפני כמה שעות.. התנשקת?אתמול =P התאהבת?אני מאוהבת 3> נשבר לך הלב?לא נשבר.. צחקת?היום בכית?גם היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול.. לחברה שלי 3> מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול.. חברה שלי.. חח חיבקת מישהו/י?אתמול " " " עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי?לפני שבוע בערך.. השתכרת?לפני חודשיים... שכבת עם מישהו/י? עדיין לא.. היית במועדון?מלא זמן לא הייתי.. לבשת חצאית?פייייייייייייייי מי לובש חצאית בכלל? קנית בגד?לפני שבוע... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול לחברה שלי 3> הקדישו לך שיר?לפנ פחות מחודש... שיפרו לך את המצב רוח? זה לא קשה D: מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? כן.. דבוקה זה לא מילה! אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא חס וחלילה! מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?אממ לא יודעת.. אמא שמלמת... האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים.. כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?"אני אגיע הביתה אני אספר לך" -שרי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?"תתקשרי למספר הזה: ****** ותבקשי את חדר מספר 11"מההורים.. בחו"ל מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות והודעות! ואני גם שומעת בו מלא שירים... איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?של אבא... אמא לא מבשלת XD למה אתם אוהבים את הבית?כי הוא חמוווווווווד באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?קוטג' באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?דרה שוממת.. חח כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?שלוש פעמים.. פעם אחת מדירה בת"א לדיר אחרת בת"א ואח"כ לראש העין ואז לדירה אחרת בראש העין..... מדוע? אין לי שמץ.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את הבית.. חח האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן את החברה שלי.. כי אני אוהבת אותה! כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?5 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?שוכבים בסלון ורואים טלויזיה.. וישנים.. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?אממ... דבש עם לימון=S בעעעעע מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא אח שלי ואני מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אף פעם... חח אולי רק במת'.. בבוקר או בהפסקות.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?אממ.. כל מיני.. אין משהו קבוע.. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?כן D=

SofyTofy

New member
עונה..

שם: ירדן תאריך לידה: 15.3 מקום לידה: ארה"ב צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 1.62 או מש ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: פולניה שלמה
איזה נעליים לבשת היום? אדידס חומות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? ממ.. לא יודעת החולשות שלך: שוקולד הפחדים שלך: לישון לבד בבית
הפיצה המושלמת שלך: רגילה עם זיתים או פפרוני מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אהבה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: שיט אני מאחרת!!!!! מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעת... מתי אתה הולך לישון? ברגיל? 12-1.. בחופש מתי שיוצא הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יומולדת 16 שלי ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לחברה שמזמן לא ראיתי.. וגם לאמא ואבא שבחו"ל פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מממ ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: אפחד מהם שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: אפחד מהם מעשן: לא ממש מקלל: לפעמים שר: עדיף שלא מתקלח כל יום? יאפ התאהבת פעם? יאפ אתה מאוהב עכשיו? נראה לי.. למרות שטוענת שזה עבר רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? לא יודעת, מניחה שכן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? מזתומרת מקבל? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? ניגנתי על גיטרה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? תסריטאית / עורכת / כתבת איזו ארץ תרצה לבקר? שוב באנגליה!! או ניו יורק! צבע עיניים אהוב? תכלת צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? תלוי בבנאדם גובה? נמוך זה הכי אחי

למעלה