שאלון...

Elsewhere

New member
I believe in peace, bitch.

שים לב, 04/07/07 ואז 05 ואז 06 ואז 07. אם יש לך תגובה, פרסם אותה מחר
.

b a r00

New member
רק כי באמת משעמם כאן ;)

שם: בר תאריך לידה: 22/8 מקום לידה: חיפה צבע עיניים: חום צבע שער: בלונדיני גובה: 1.63 ימני או שמאלי? ימני... המוצא שלך: אשכנזיה בדם! איזה נעליים לבשת היום? ממ DIADORA כחולות :p על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? עליה... מה עשה לך את היום? מממ אמא :$ מי הרס לך את היום? מממ כמה מהחברים.. החולשות שלך: כל דבר שהיא עושה בשבילי... הפחדים שלך: חושך, אנשים זרים.. הפיצה המושלמת שלך: ממ בתוספת עגבניות! מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אותה! המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "לישון, לישון לישון!!!" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מממ נראה לי השיער... מתי אתה הולך לישון? מאוחר... הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הנשיקה.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: תנחשו-אליה! פפסי או קולה: קולה קולה קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלד'ס דייט לבד או בקבוצות: בטח לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקו :) שוקולד או וניל: שוקולד! קפוצ'ינו או קפה: שוקו! :) מעשן: לא. מקלל: יש בנאדם שלא?! שר: במקלחת?!
מתקלח כל יום? בטח בטח בטח! התאהבת פעם? כן =\ אתה מאוהב עכשיו? כן =\ רוצה ללמוד במכללה? הואה, יש עוד זמן.. היית רוצה להתחתן? בטח! אתה מאמין בעצמך? לפעמים... אתה מקבל הפרעות נפשיות?
אתה פריק של בריאות? מממ.... אתה מסתדר עם ההורים? בטח! אתה אוהב ברקים? תופעת טבע מדהימה! אתה מנגן על משהו? על השולחן
חח לא באמת.. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? מממ כן... עישנת? לא סמים? לא!!!! יצאת לדייט? לא עד כמה שידוע לי... נדלקת על מישהו? מממ כן
רחיצה בעירום? נופ נופ גנבת משהו? לא בהחלט! היתשכרת פעם? לא! קראו לך טיזר? לא! הרביצו לך פעם? מממ לא עד כמה שזכור לי... גנבת מחנות פעם? לא! רצית למות? היו רגעים.. נפגעת ממישהו? הואה..כן! מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מאושרת! איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב+צרפת צבע עיניים אהוב? וואוו...כחול! צבע שיער אהוב? חום, שחור, בלונדיני... ארוך או קצר? ארוך... גובה? כל עוד לא נמוכים ממני
משקל? נקסט!
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים... אכלת? ממ חצי שעה... התנשקת? וואו..מזמן =\ התאהבת? הואה, מתקרב כבר לשנה...=\ נשבר לך הלב? לא מזמן... צחקת? עכשיו! בכית? בכי ממש-שלשום... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול! חיבקת מישהו/י? היום! עישנת? ...... שתית משקה אלכוהולי? איפשהו שם, בסופשנה
השתכרת? כבר הזכרתי שלא השתכרתי?! שכבת עם מישהו/י? ....... היית במועדון? .... לבשת חצאית? ממממממ.....מזמן מזמן.. קנית בגד? שבוע שעבר
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שלשום.. הקדישו לך שיר? איפשהו השבוע XD שיפרו לך את המצברוח? היום! מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? הוא איתי תמיד אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? חלילה...רק בטעות! מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? מתקרב ל200 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים...כמובן
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? סוג 3..מכשירים-וואו המון! קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?לפני שעה-חברה... ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? לפני שעתיים...חברה אחרת
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות/הודעות/שעון מעורר איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל ושאר התוספות...יאמייייי למה אתם אוהבים את הבית? חמים כזה...אוהב :$ באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית! תבואו תראו.. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? טוב מה זה השאלות החפרניות האלה!? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? לא עברתי :-I אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את המיטה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? חלילה חלילה! הבית שלי ורק שלי! כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כל החיים! כשאתם חולים ולא באים לבצפר, מה אתם עושים בבית? ישנים! אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מרק של סבתא.....אל תשאלו אותי ממה הוא עשוי
אבל טעים...חח מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמאבא, שתי אחיות... מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא זכור לי בכלל מה זה
חחח... אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ......... ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? בטח!!!!!! או מי גאד, אני לא מאמינה שסיימתי את השאלון הזה!

JackDanyells

New member
תשובות

שם: דניאל תאריך לידה: 29/12/87 (מזל גדי או יה
) מקום לידה: ירושלים צבע עיניים: ירוקות צבע שער: חום בהיר גובה: 1.72 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: אמריקאי איזה נעליים לבשת היום? נייקי על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על עצמי מה עשה לך את היום? וואווווווווווו ילדה מדהימה ששאלה מישהו שרציתי והוא ענה לה שהוא ביסקס!!! כמובן שלא התחלתי איתו בצורה ברורה כי כידוע המהירות מן השטן... אבל יש לי את המספר שלו!!! אוקיי אני בדרך
מי הרס לך את היום? לא רוצה לחשוב על הרס עכשיו... החולשות שלך: none הפחדים שלך: לא רוצה לחשוב על זה הפיצה המושלמת שלך: רגילה של פיצה האט מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: חבר ולהיות בצבא א-מ-ן המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני הומו יאי
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא רוצה להתרברב
מתי אתה הולך לישון? לא יודע, 3-4 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הפעם הראשונה שהאזנתי לדיסקמן... וואו זה היה מדהים.
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאנאבל פפסי או קולה: אף אחד יאק (אוקיי, קולה). מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס. אבל הכי טוב בורגראנצ'... דייט לבד או בקבוצות: לא ניסיתי קבוצות
ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא יודע מה ההבדל
שוקולד או וניל: שוקולד אובווייסלי קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא איכססס אבל עישנתי היום זה דוחה. מקלל: לפעמים.. זה בגלל שאני שומע אמינם יותר מידיי! שר: כן בקולי קולות ברחובות ירושלים! אוקיי לא בקולי קולות... מתקלח כל יום? חשבתי שכולם עושים את זה... כל מי שיכול... התאהבת פעם? כןןןןןןן אני חושב
אתה מאוהב עכשיו? ייתכן מאוד
רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? כן ולא... אני חלוק בדעותיי: מצד אחד ילדים וזה, וגם קזה להסביר לכל אחד למה אתה לא נשוי אבל קל להסביר למה אתה כן (אף אחד לא שואל למה כן) אתה מאמין בעצמך? כן ובטח ובטח עכשיו... כאילו ממש כמעט שם! אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה, של אחרים? תלוי... אתה פריק של בריאות? לא ממש בערך אתה מסתדר עם ההורים? כן רוב הזמן אתה אוהב ברקים? כןןןןןן אתה מנגן על משהו? כןןןןןןן (
) בחודש האחרון: מה, אם ניגנתי על משהו? כן, פסנתר שתית אלכוהול? בארור עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? בארור רחיצה בעירום? מה, בחוץ? לא גנבת משהו? כן
הישתכרת פעם? כן קראו לך טיזר? מה זה? הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? קצת... נפגעת ממישהו? בארור מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו שמרוויח איזו ארץ תרצה לבקר? הכללללללללל חוץ מהעוינות: איראן וכאלה
צבע עיניים אהוב? כחול
(אבל יש כאלה שגם זה לא מציל אותם
) ירוק (בסדר) חום (מתאים לחלק מהאנשים) צבע שיער אהוב?בלונדיני....... דהההההההה ארוך או קצר? לא משנה גובה? לא משנה משקל? לא חשוב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? לפני .. חודש? התאהבת? לפני חודש (סיריאסלי זה לא היה סתם קראש!) נשבר לך הלב? מממ כן, כשהיפה ההוא פתאום הלך! (עזבו, סיפור ארוך
) צחקת? היום בכית? היום
... לא זוכר למה בדיוק... אה כן ראיתי שרק... כשהוא ואמר לה but you ARE butifull זה היה
פשוט! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ואווווו לא הרבה..... לפני אולי 10 שנים (כשזה לא היה משפחה, אףקורס) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ממממ לפני פוללל זמן חיבקת מישהו/י? היום... לא רומנטי אבל יו נו עישנת? היום
דוחה שתית משקה אלכוהולי? היום
היה טעים/בסדר השתכרת? לפני אםםם חודשיים שכבת עם מישהו/י? מין אוראלי נחשב?
אוקיי שבוע היית במועדון? שבוע לבשת חצאית? המון המון זמן קנית בגד? שנה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? המון המון זמן הקדישו לך שיר? לא זוכר שדבר כזה קרה
שיפרו לך את המצברוח? היום סורט אוף מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא, מנסה שלא האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן
הם רצחו אותי אחר כך
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 230... האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 5 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "מאמי, מה?" מאחותי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לא יודע למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא הבית באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה מטומטת בבניין מטומטם
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית הנשיא
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף לא פעם אחת... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? קשה מידיי בשלוש בלילה... האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן כי הוא קרוב יותר למרכז העיר ולעמק רפאים כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? סינס איי ווז בורן כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אינטרנט אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? גרר עייפות מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?3 - אני אבא ואמא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? איןןןןןןן אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לפעמים לסדר את החדר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מ1 עד 10 ---------- 7.8 כי זה לא מסודר ויש תחושת בלאגן קלה.

theUnheard

New member
יאללה, יש לי רבע שעה ../images/Emo3.gif

שם: אופיר תאריך לידה: 10.01.89 מקום לידה: רמת גן צבע עיניים: חומות צבע שער: חום בהיר גובה: 1.75 ימני או שמאלי? שמאלי המוצא שלך: אשכנזי [מכל הצדדים, 4 ארצות שונות
] איזה נעליים לבשת היום? השחורות של העבודה
על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? לא היה לי זמן לחשוב מה עשה לך את היום? אף אחד, לא היה יום כזה טוב מי הרס לך את היום? כמה אנשים מהעבודה שלי החולשות שלך: מתחשב יותר מדי בכולם הפחדים שלך: לא להגשים את עצמי הפיצה המושלמת שלך: זיתים ופטריות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתגייס למשהו נורמלי ולא למה שאני מיועד אליו כרגע המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: פאק, שוב לא ישנתי טוב מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? עזבו
מתי אתה הולך לישון? מתי שיוצא הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הניצחון בתחרות ריצה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אלון פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד, למרות שזה קשה יותר.. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: niether, אבל שיהיה קפוצ'ינו מעשן:
מקלל: פה ושם שר: כל הזמן. הלוואי רק שידעתי לשיר.. מתקלח כל יום? כמעט כל יום התאהבת פעם?
אתה מאוהב עכשיו?
רוצה ללמוד במכללה? אוניברסיטה יעני? חח לא'דע, נראה.. היית רוצה להתחתן?
אתה מאמין בעצמך? תלוי במה. לא יזיק לי קצת יותר. אתה מקבל הפרעות נפשיות? מקבל? מה הכוונה?
אתה פריק של בריאות?
אתה מסתדר עם ההורים?
אתה אוהב ברקים?
אתה מנגן על משהו?
בחודש האחרון: שתית אלכוהול?
עישנת?
סמים?
יצאת לדייט?
נדלקת על מישהו?
רחיצה בעירום?
גנבת משהו?
היתשכרת פעם?
קראו לך טיזר?
הרביצו לך פעם?
גנבת מחנות פעם? רצית למות?
נפגעת ממישהו?
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקן איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? לא משנה לי ארוך או קצר? תלוי בבנאדם גובה?
משקל?
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעה התנשקת? מזמן.. התאהבת? מזמן.. נשבר לך הלב? מזמן.. צחקת? כל הזמן.. אז לפני דקה
בכית? לפני שבוע-שבועיים ככה.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול, אבל זה לא היה כזה רציני מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היא אמרה לי בחזרה
חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? never שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? never שכבת עם מישהו/י? עזבו
היית במועדון? מזמן.. לבשת חצאית?
never קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם לא במובן רומנטי.. הקדישו לך שיר? לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא ממש האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? למה לשכוח אותו בכוונה?
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 150 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "כן תודה, אני מ10 עד 3, מתי אתה?" מליאור ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? דניאל מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) SMSים. אני מדבר בעיקר מהטלפון בבית, לפחות שיחות ארוכות.. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? פירה |מוהב| למה אתם אוהבים את הבית? כי כיף פה
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה רגילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? לא'דע.. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף פעם לא עברתי.. אני פה 18 וחצי שנים כבר
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? MP3 האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא, אני אוהב את הבית שלי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 18 וחצי שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אינטרנט, טלוויזיה, ישן אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? שותה הרבה תה.. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? כרגע או בכלל? ברמת העיקרון - אבא, אמא ואחותי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? חח למען האמת אף פעם לא הייתי עושה שיעורי בית.. ועכשיו אני גם לא צריך
אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלים פה ושם, להוריד את הזבל ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן, מאוד.

נו יאללה, אם כבר יש לי זמן פנוי

שם: אריאל תאריך לידה: 23 באפריל מקום לידה: בית חולים כרמל בחיפה חח צבע עיניים: משהו בהיר לא מוגדר (שילוב מוזר של אפור כחול וירוק) צבע שער: חום גובה: מטר שישים ושבע (נראלי =\ ) ימני או שמאלי? בדעות או בידיים? חח המוצא שלך: חח מעורב לחלוטין! ממ.. פולני, ספרדי, אשכנזי וכנראה שגם קצת רוסי איזה נעליים לבשת היום? כפכפים.. חם פה על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על מה.. גלידה, ארטיקים ודברים קרים אחרים.. היה לי חם! מה עשה לך את היום? אף אחד :( מי הרס לך את היום? ממ.. כמה חברות החולשות שלך: חח אני לא יכולה לעמוד בפני שוקולד הפחדים שלך: סכינים בעע הפיצה המושלמת שלך: חח עם גבינה בולגרית ובצק דק.. אבל זאת שאלה לא קשורה ברמותת מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתאהב מחדש.. מטרה קצת מפגרת, אני יודעת אבל מה לעשות המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "לא רוצה! מי הדליק לי את השמש?!" ומסתובבת לצד השני מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ממ.. העיניים מתי אתה הולך לישון? כשאני קולטת שיש לי סימנים של אותיות מהמקלדת על הלחי אני מבינה שאני נרדתי עליה ועוברת למיטה חח הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: סופ"ש עם האהובה האחרונה (אבל זה היה מזמן.. לפני חצי שנה ככה) ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: חח אותה אהובה פפסי או קולה: רק קולה! רצוי דייט (לא מטעמי דיאטות אלא כי התרגלתי לטעם) מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: אף אחד מהשניים.. אני יותר בקטע של קפה שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: ממש לא מקלל: חח רק כשאני בעצבים מטורפים שר: כן מתקלח כל יום? כל עוד זה תלוי בי ברור שכן התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא ממש רוצה ללמוד במכללה? תנו לסיים תיכון קודם היית רוצה להתחתן? בסופו של דבר אולי, אבל אני לא מתכננת את החיים שלי סביב חתונה ומשפחה אתה מאמין בעצמך? ממ בגדול כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? אצלי או אצל אחרים? חח כך או כך התשובה היא כן אתה פריק של בריאות? לא, אבל כל עוד אני לא מרגישה הבדל בטעם אני מעדיפה לאכול את מה שיותר בריא אתה מסתדר עם ההורים? יש את העליות והמורדות אבל בגדול כן אתה אוהב ברקים? מאוד אתה מנגן על משהו? רק על עצבים של אנשים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? ממש בתחילת החודש שעבר.. מאז לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? התמסטלתי, לא השתכרתי בצורה שלא זכרתי כלום וקמתי עם האנגאובר בבוקר אבל זה ברשימה שלי חח קראו לך טיזר? חח כן ובצדק הרביצו לך פעם? לא ברצינות.. גנבת מחנות פעם? לא שזכור לי אבל יש סיכוי שמתישהו בכיתה א'.. הייתי שובבה חח רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שפית... אבל אני לא אגשים את החלום איזו ארץ תרצה לבקר? אנגליה צבע עיניים אהוב? ממ... כל הגוונים הבהירים.. ירוק הכי צבע שיער אהוב? חום.. שחור.. כהים כאלה ארוך או קצר? ארוך גובה? לא הייתה כבר שאלה כזאת? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בצהריים אכלת? לפני שעה וחצי ככה התנשקת? וואו.. חודש בערך התאהבת? ממ.. לפני תשעה חודשים בערך נשבר לך הלב? בינואר האחרון צחקת? מהלב? ממ נראה לי שרק כשהייתי תחת השפעת האלכוהול לפני שבוע בכית? בשישי האחרון אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? חח הבוקר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם הבוקר חיבקת מישהו/י? שלשום עישנת? לא נוגעת בסיגריות גם עם מגב! שתית משקה אלכוהולי? בשישי האחרון השתכרת? לגמרי? אף פעם שכבת עם מישהו/י? בערך.. לפני יותר מחצי שנה היית במועדון? לפני שלושה שבועות לבשת חצאית? בשישי האחרון קנית בגד? לפני קצת יותר משבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לחברות ומשפחה.. הבוקר חח הקדישו לך שיר? האקס.. מתישהו במאי שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? המכה מתאימה לי מאוד, אבל אני לא מדברת בפלא 24\7 אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? שלוש מאות וקצת האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? חח בשביל זה יש הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? שלושה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? חח "את באה היום לטניס?" ממישהי שמשחקת איתי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? נועה צלצלה לפני כמה זמן מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) בעיקר הודעות ושעון מעורר חח איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ממ אני זאת שמכינה את האוכל הביתי פה, נראה לי שהאומלטים שלי הכי טובים למה אתם אוהבים את הבית? כי יש לי בו את הפרטיות שלי (לא מספיק אבל גם משהו) באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? אני יודעת איך קוראים לזה? יש לזה ארבעה קירות וגג לא מספיק? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? ממ.. כזה שעשוי מקרטון? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת בגיל שנתיים, לבית שאני בו עכשיו, וכי לקח זמן לסיים לשפץ אותו אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? הכלבה שלי נחשבת חפץ? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא, כי אני אדם שצריך לפעמים את הפרטיות שלו, ואצל חברים אתה אף פעם לא בא בשביל להיות לבד אלא בשביל להיות איתם כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 14 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנה, ורואה טלויזיה מידי פעם אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? ממ.. אקמול זה לא תרופת סבתא נכון? אז כלום מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? שני הורים, אח, אחות וכלבה בלונדינית :) מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כשממש ממש ממש משעמם לי ואין לי משהו טוב יותר לעשות אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לנקות את הגינה אחרי הכלבה, לפנות את המדיח מידי פעם ובעיקר להכין לכולם ארוחת ערב חח ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן! חח זהו? אפשר לחזור לחיות?? יאא איזה כיף לי! זזתי למצוא גלידה

CuTiEwItHABoOtY

New member
עונההה!

שם: גילי תאריך לידה: 3.9 מקום לידה: ישראל צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה:1.66 ימני או שמאלי? אין דעה פוליטית חח סתם יד ימין המוצא שלך: רומני-מרוקאי-גרמני איזה נעליים לבשת היום? נעליים.. על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? וואלה אף אחד במיוחד מה עשה לך את היום? נתקלתי בנדב מי הרס לך את היום? אף אחד =] החולשות שלך: אימואיות/אימואים הפחדים שלך: חושך חחחחחחחח הפיצה המושלמת שלך: עם צ'יזי קראסט מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: רישיון המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: עוד לישוןןןן מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אף =] מתי אתה הולך לישון? כשיוצא הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: ממממ לאדעת ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: :// לא לחשוב על זה פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: בורגר קינג דייט לבד או בקבוצות: תלוי במצב ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי שוקולד או וניל: וניל.. קפוצ'ינו או קפה: איכ מעשן: לא.. רק שאני שיכורה מקלל: את אחי לפעמים שר:באמבטיה מתקלח כל יום? ברור התאהבת פעם? כה אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? כה אתה מאמין בעצמך? יאפ אתה מקבל הפרעות נפשיות? חייב לקבל.. אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? ישמצב.. לא זוכרת תתאריך נדלקת על מישהו? לא ברמות קשות רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לאאאא היתשכרת פעם? כה קראו לך טיזר? אולי הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לצערי רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר?הולנדדד צבע עיניים אהוב? של האקסית שלי צבע שיער אהוב? חום-ג'ינג'י ארוך או קצר? ברור שארוך גובה? לא כזה משנה לא גמד משקל? שיהיה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? לא זוכרת התנשקת? עם ידיד שלי היום התאהבת? חודשים נשבר לך הלב? מזמן.. צחקת? שנה שעברה בכית? אתמול בסרט "סופת קיץ" אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ידידים נחשב? חח היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם חיבקת מישהו/י? היום עישנת? שבוע ככה שתית משקה אלכוהולי? גם השתכרת? גם שכבת עם מישהו/י? בערך חודש היית במועדון? שבוע לבשת חצאית? 3 חודשים קנית בגד? יומיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמן הקדישו לך שיר? לא חושבת שהקדישו לי שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כה מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 500 600 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 או 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? הראל.. לילה טוב ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? גם מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) הודעות ושיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לאדעת.. הכל =] כמעטט למה אתם אוהבים את הבית? איזה שאלה זה הבית =}} באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית בשדרות.. בניין זה גם לא שיא הסטייל כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? 4 אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? פלאפון האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 5 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? יושנים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אקמול מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא אח אחות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? .......... בעעע אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? מדיח ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

eliormagick

New member
ננצל תזמן שאני בבית

שם: אליאור תאריך לידה:11.10.86 מקום לידה: ישראל צבע עיניים:חום צבע שער:עכשיו שחור סיני גובה:1.79 ימני או שמאלי?תלוי לאיזה פעולה המוצא שלך: מרוקאי וספרדי איזה נעליים לבשת היום? נעלים שלבשתי אתמול על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על אמא מה עשה לך את היום? האמת שמזה כלום מי הרס לך את היום? הכל החולשות שלך: הפחדים שלך: נחשים הפיצה המושלמת שלך: זאת שבדרך עכשיו לפה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להתאבד סוף סוף המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: לא חושב...
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ? מתי אתה הולך לישון? מתי שבא לי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לאודע ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לשחף פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: בורגראנץ דייט לבד או בקבוצות: ברור ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי
שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:קפוצינו מעשן:לא מקלל:לא שר:לא מתקלח כל יום?כן התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו? שאלה מעצבנת רוצה ללמוד במכללה? כן היית רוצה להתחתן?לא אתה מאמין בעצמך? לא אתה מקבל הפרעות נפשיות? כן אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? לא אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו?לא רחיצה בעירום?במקלחת גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר?מזה?
הרביצו לך פעם?לא גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן נפגעת ממישהו?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לא קיים איזו ארץ תרצה לבקר?ארץ לעולם לא צבע עיניים אהוב?הנערף צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?מקודם אכלת?מזמן התנשקת?מזמן מזמן התאהבת?מזמן מזמן מזמן נשבר לך הלב?מזמן מזמן צחקת?מזמן בכית?... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?בעע מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?בעע חיבקת מישהו/י?יום רביעי עישנת?לא זוכר שתית משקה אלכוהולי?לג בעומר השתכרת?לג בעומר שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דה אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?700 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?מכיסי כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?הרבה קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?חשתם ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? מישהו אמר שאני אוהב תבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? בית רגיל באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית מעץ כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף פעם אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 20 שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?אמא ובאפי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?פחחחח אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

tiny danna

New member
אמג איזה תמונה טובה מאוונסנס............

כל התמונות שאני צילמתי יצאו פאקינג חראאאאאאאא אבל יצאו מגניבות חח הייתי שורה רביעית ^^

טוב נו אחד המשעממים לי :]

שם: דור עמר תאריך לידה: 19.11.92 מקום לידה: ירושלים צבע עיניים:חום צבע שער: שחור גובה: 1.74 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: תמני איזה נעליים לבשת היום? אולסטאר חומות אבל קניתי היום אדידס =] על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? סול מה עשה לך את היום? אמא שלי שקנתה לי אדידס מי הרס לך את היום? אבא שלי החופר החולשות שלך: אהבה הפחדים שלך: אהבה הפיצה המושלמת שלך: זיתים תירס מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אייל המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: סול מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הבטן מתי אתה הולך לישון? מתי שאני עייף הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יום העצמאות 2007 ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: סול פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות: לבד לייק דעעע =] ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: כן מקלל: כן שר: ככה ככה מתקלח כל יום? פעמיים שלוש ביום התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? כן רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? כן למה לא.. אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא אתה פריק של בריאות? ממש לא ! אתה מסתדר עם ההורים? לא כל כך אתה אוהב ברקים? לא מעניין אתה מנגן על משהו? לא מקצועי אבל גיטרה בחודש האחרון: נעעעעעעעע שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? לא רציני גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מממ מסובך מידי איזו ארץ תרצה לבקר? קליפורניההה בארה"ב צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שחור סיני :] ארוך או קצר? מדורג עורףף וזה גובה? משקל? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? עכשיו אכלת? עכשיו התנשקת? לפני כמה ימים התאהבת? אני מאוהב נשבר לך הלב? כל שנייה מחדש אבל פעם אחת גדולה 26.4.07 תאריך שלא ישכח צחקת?וואלה נראה לי שהיום בכית? וואי שנים...נראה לי שב- 26.4.07 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ממ כמה ימים לפני סוף הלימודים..לסול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? עוד לא חיבקת מישהו/י? היום ליד חמדי עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? יום שני השתכרת? ממ 26.2 שכבת עם מישהו/י? אתמול היית במועדון? 28.6 סילבר לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? היום נעל אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לסול כמה ימים לפני סוף הלימודים הקדישו לך שיר? עוד לא שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא כל כך נעעעעעעעע אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 185 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? לא כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 2 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? נעעע ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? נעעעע מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מאוד ! וואי זה היה מתישש ויש לי מסקנה אחתת מכל זההההההההההה: סול אני אוהב אותך!

tiny danna

New member
התשובותת שלי :)

שם: דנה! או דני, דנדי, דנו.. וכ'ו. תאריך לידה: 18.12.91 מקום לידה: אשקלון צבע עיניים: חום צבע שער: שחור חום עם גוונים אדמדמים בשמש חח גובה: פחות ממטר וחצי >< ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: עיראקית ומרוקאי. אחלה שילוב איזה נעליים לבשת היום? ואנס מה עשה לך את היום? ביקור של ידיד טוב :) הפחדים שלך: הלא נודע.. הפיצה המושלמת שלך: פפרוני או בטטה או תירס או פשוט זיתים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: חברה רצינית.. הצלחה בלימודים :) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: לא לבשתי תחתונים כשהלכתי לישון? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ממ.. אמרו לי על העיניים, השפתיים, הבטן חח לא 'דעת >< פפסי או קולה: NON איכסה. נגמלתי לפני 3 שנים מקדונלדס או ברגר קינק: לא יוצא לי לאכול בברגר קינג אז מקדולנדס דייט לבד או בקבוצות: לבד.. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסטי!! שוקולד או וניל: שוקולדדד דאאא קפוצ'ינו או קפה: מוקה >< מעשן: נופ. הבנתי שלא צריך את זה באמת.. מקלל: בארור. כל מילה שניה בלאט. שר: יאפ. ויש האומרים שיפה (למרות שאני הרבה יותר טובה כשאני שרה לעצמי) מתקלח כל יום? יאפ. משתדלת מאוד גם יותר. התאהבת פעם? אני לא בטוחה. אתה מאוהב עכשיו? נופ. רוצה ללמוד במכללה? אוניברסיטה! היית רוצה להתחתן? לא נראה לי. אם תיהיה מישהי ממש מיוחדת שתעניין אותי במשך כל החיים.. אתה מאמין בעצמך? יאפ. אתה מקבל הפרעות נפשיות? יש הטוענים כי כולי הפרעה נפשית אחת גדולה אתה פריק של בריאות? נופ. אני דיי חולנית חח מהאלרגים אתה מסתדר עם ההורים? עם אמא אחלה, אם אבא פחות. אתה אוהב ברקים? הוווו כןןןןןןןןןן דבר כזה יפעעעע אתה מנגן על משהו? פסנתר.. והתחלתי גיטרה :) בחודש האחרון: שתית אלכוהול? יאפ עישנת? ממ.. סיגריה אחת סמים? NEVER לא עכשיו לפחות חח יצאת לדייט? ממ.. לא. נדלקת על מישהו? זה היה בלתי אפשרי, כמו כל הקראשים שלי רחיצה בעירום? מקלחת נחשב? :) גנבת משהו? הגיוני. נראה לי שאני קלפטומנית
היתשכרת פעם? יאפ קראו לך טיזר? אולי. חח הרביצו לך פעם? אני הרבצתי! חח גנבת מחנות פעם? כע.. דברים קטנים אבל.. רצית למות? לא באמת. אני אוהבת לחיות! נפגעת ממישהו? הרבה פעמים, נו. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? פסיכולוגית מזמרת XD איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב, שוויץ, אנגליה וצרפת שוב, איטליה.. צבע עיניים אהוב? ירוק-כחול-אפור כל אחד לבד וביחד זה יפע צבע שיער אהוב? אין. כל צבעי השיער יפים בעיני.. ארוך או קצר? קצר יפה לאנשים מסויימים, אותו דבר ארוך. לי אני מעדיפה קצר אבל לא תמיד מתאים לי גובה? שלי? נמוך. מתחת מטר וחצי. משקל? שמנע. דאבה. יחסית לגובה שלי. 45+- מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני איזה 3 שעות אכלת? לפני התנשקת? ): משו כמו חודש וחצי? התאהבת? משו כזה ^ נשבר לך הלב? גם משו כזה ^ צחקת? תמיד :) בכית? אתמול.. התגעגעתי למשפחה ואח שלי השתחרר ולא הייתי שם ): אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום, ככל הנראה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם היום חח חיבקת מישהו/י? היוםםם נו עישנת? ממ.. לפני משו כמו חודש? שתית משקה אלכוהולי? בשבוע האחרון.. השתכרת? לפני חודש ומשו שכבת עם מישהו/י? בתולה (גאה?) היית במועדון? ממ.. לא זוכרת. בחודש האחרון בטוח הייתי יותר מפעם אחת. לבשת חצאית? מזמן. קנית בגד? לא 'דעת לא מזמן חח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? רומנטית זה עודלא קרה ניראלי.. וידידותית בטח היום חח הקדישו לך שיר? לא מקדישים לי שירים ): שיפרו לך את המצברוח? כל שניה שאני מדברת עם בנאדם אהוב חח :) מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא יכולה בלי פלאפון אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא. אולי כיביתי או ניתקתי בכוונה חח מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 בערך.. האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים :) כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 4 חח איזה מאגניבה אני.. רק עכשיו אני קולטת שכל פעם השתדרגתי לדגם היותר מתקדם של אותו המכשיר. פעם זה הנוקיות המרובעות שעם כל אחת נתקעתי איזה שנתיים, ואז הסוני אריקסון שהראשון לא היה שווה שקל חח :) הנוכחי מושלם. קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מידיד.. שאני אצא החוצה חח ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מאותו ידיד רק שהוא ניצל מישהו והתקשר ממנו חח מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות הודעות משחקים ושעון מעורר חח ושמיעת מוזיקה איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל וצ'יפס, לזניה.. הכלללללללל למה אתם אוהבים את הבית? כי נולדתי פה. באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? וילה כזאת מגניבע :) באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? דירות =\ כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? נבר... עוד שנה בערך אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מוזיקה או משו. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? משנולדתי. 15.8 שנים :) כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ביד? חח רואה טלויזיה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? כלום. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? 5 נפשות. אני, 2 אחים גדולים, אבאמא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא יודעת. אף פעם? ^^ אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כשההורים לא בבית- לנקות את השולחן במטבח ולפנות כלים למדיח ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כע :) :)

DxJx GADRIEL

New member
תרד למכולת ותביא לי שלוש דיאט קוקס

שם: גל זוהר תאריך לידה: 4.1.1989 מקום לידה: ב"ח ברזילי (אשקלון) צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: 1.69 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: 75% מרוקאי 25% עיראקי איזה נעליים לבשת היום? רק קמתי, מי לבש? על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מתי האוגרת תלד מה עשה לך את היום? המקלחת מי הרס לך את היום? המים החמים שנגמרו החולשות שלך: ****** הפחדים שלך: זומבים הפיצה המושלמת שלך: פיצה פיצתית מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לשרוד בצבא המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה. כבר נגמר? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? נמוך/שיער מתי אתה הולך לישון? כשאני עייף הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: מסיבת סוף שנה ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: מירב פפסי או קולה: קולה! (פפסי = חילול השם) מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: דייט זה לקוקסינלים ליפטון אייס תיי או נאסטי:נסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: לא אוהב חם מעשן: אפשר לומר מקלל: אפשר בהחלט לומר שר: זה לא אומר שיש קול יפה מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? אכן אתה מאוהב עכשיו? אלוהים יודע רוצה ללמוד במכללה? אולי היית רוצה להתחתן? נגיד ש... אתה מאמין בעצמך? משמע אני קיים אתה מקבל הפרעות נפשיות? תגדיר 'מקבל' אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? למה לא אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? כמעט יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? אולי רחיצה בעירום? יש אנשים שמתרחצים בבגדים? גנבת משהו? כן היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודע איזו ארץ תרצה לבקר? סן פרנסיסקו צבע עיניים אהוב? כחול או דבש צבע שיער אהוב? שחום ארוך או קצר? קצר גובה? גובה אהוב? 1.80 משקל? משקל אהוב? לא יודע, שלי זה 60 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? אתמול התנשקת? ישן התאהבת? מאוד ישן נשבר לך הלב? ענתיקה צחקת? היום בכית? מחר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? עתיק מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מאוד עתיק חיבקת מישהו/י? הכי עתיק עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? חמישי שעבר השתכרת? חמישי שעבר שכבת עם מישהו/י? @$%&# היית במועדון? חמישי שעבר לבשת חצאית? הצגת סוף שנה קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני..ממ...שנה וחצי הקדישו לך שיר? לא יודע שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? דבוקה אחושרמוטה אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 550 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "אל תקלל אותי הומו" מאת בת דודה קרן וענונו ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אולגה מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) MP3 איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? ספגטי למה אתם אוהבים את הבית? הוא חמוד באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירת מושב באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קומות כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? מעולם לא אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מזגן האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא. אוהב את שלי כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 18 וחצי שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישן. מחשב אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא לוקח מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא אח אחות אנוכי כלבה אוגרים סיבירים מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? לא עושים אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? DO YOU KNOW עקרת בית נואשת? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? חולה עליו

JuSt YoSi

New member
מי שלא קורא בן זונה :p

שם: יוסי שלמה תאריך לידה: 6.10.89 מקום לידה: בית חולים בלינסון פ"ת קומה 3 חדר 19 מיטה שלישית מימין :) צבע עיניים: דבש-ירוק צבע שער: שחור גובה: גל וחצי חחחחחחח :X ימני או שמאלי? ימיני המוצא שלך: בטוח שאתם רוצים לדעת? =/ איזה נעליים לבשת היום? פחחחחחח מי נועל נעליים בקיץ?! על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על זה שלא ישנתי כל השבוע מה עשה לך את היום? יד ימין מי הרס לך את היום? יד שמאל החולשות שלך: מממממממממ שחומים חתיכים עם ריבועים בבטן? =/ הפחדים שלך: אמא עם דופק שטיחים.. הפיצה המושלמת שלך: פיצה רגילה..בלי זיתים ובלי חארטות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להוציא ת'שיר המהמם שגל כתב לי לרדיו המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אמאאאאאאא גמדים פרצו לי לביצפר!! אההה זה רק חלום =/ מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? שפתיים..נראלי =/ מתי אתה הולך לישון? כשיוצא הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הנשיקה בבית הנטוש....אל תשאלו יותר מידי ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לעצמי.. פפסי או קולה: דיאט קולה :) מקדונלדס או ברגר קינק: איככככ..אבל אם כבר אז מקדונלס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: דיאט קולה :) שוקולד או וניל: ממממ וניל עוגיותת אפשר? :) קפוצ'ינו או קפה: שוקו חם מעשן: לא מקלל: משתדל שלא שר: בערך עם כל נשימה מתקלח כל יום? אפילו 3 פעמים ביום התאהבת פעם? לצערי אתה מאוהב עכשיו? בדרך.. רוצה ללמוד במכללה? עזבו אותי באמא שלכם..עכשיו סיימתי י'ב תביאו קצת חופש היית רוצה להתחתן? ממממ רק כדי להביא ילדים לעולם אתה מאמין בעצמך? תלוי ביום אתה מקבל הפרעות נפשיות? שזה אומר...? אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? אם צעקות ריבים ויכוחים ושקרים= מסתדר...אז כן :) אתה אוהב ברקים? ואוו אחד הדברים היפים..במיוחד הברקים האדומים שראינו בטיול שנתי שנה שעברה אתה מנגן על משהו? על העצבים של אמא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? פה ושם עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? ממממ סוג של.. רחיצה בעירום? אני לא מהאלה שמתקלחים עם בגד ים, שנורקל וסנפירים גנבת משהו? בחיים לא היתשכרת פעם? בנשף סיום לפני יומיים :X קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? נראה אותם גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? בחודש האחרון..? לעעעע נפגעת ממישהו? כן..האמת שעכשיו שקראתי ת'תגובות לשאלון מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אחד האנשים המגניבים בFBI איזו ארץ תרצה לבקר? אוסטרליה..לקפצץ יחד עם הקנגרויים :) צבע עיניים אהוב? כחולות צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? קצר גובה? בסביבות מטר 70 משקל? המשקל לא חשוב..הצורה של הגוף חשובה :) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בערב..לים :) אכלת? לפני שנייה התנשקת? יום שבת התאהבת? מממממממממממממממממממממממממממממממממ חצי שנה..וגם זה היה בערך נשבר לך הלב? חצי שנה.. צחקת? אתמול..ו=ה=ר=ב=ה בכית? לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא חיבקת מישהו/י? יום שבת :) עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי? לפני יומיים בנשף השתכרת? לפני יומיים בנשף שכבת עם מישהו/י? יום שבת..והיה שווה כל רגע!!!!! היית במועדון? חמישי לפני שבוע לבשת חצאית? מה אני הומו? קנית בגד? יום שבת.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני חצי שנה..ותכלס אני מצטער על זה הקדישו לך שיר? חחחחחחחחח האמת שלפני כמה זמן מישו הקדיש לי ת'שיר "יוסי..ילד שלי מוצלח" שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר מתי הייתי בדיכי מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? סוג של... אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא.. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 600 ומשו האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? פחחחחח בשביל מה יש אמא ואבא אם לא בשביל חשבונות? כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? יותר מ4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? הידידה הכי טובה שלי..דנה..שלחה לי שהיא מתה עלי..אחחחח כפרעליה!!! ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אוריאן הנסיכה שלי..שיגעה אותי מתי אני יוצא מהבית ובא לים מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות והודעות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? שניצל וספגטי :) למה אתם אוהבים את הבית? אמרתי שאני אוהב אותו? =/ באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? פנטאהוז באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? במושב, קיבוץ או כל חור נידח אחר...למה? כי זה משעמם מידי =/ כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת..לשכונה ליד..כדי שיהיה לי חדר לבד !!! אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את החתיך שמדגמן לרנואר האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? מממ לא ממש כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? הנוכחי? שנה ומשו כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? לא נמצאים בבית..הולכים להדביק את כל החברים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? לא משתמש מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא אבא אח ואחות...לפי החישוב שלי יוצא...מממממ ממממממ ממממ אוףףף אני לא טוב בחשבון =/ מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? חחחחח בהפסקה שלפני השיעור מעתיקים מהחנונית של הכיתה..חחחחח אבל זהווו סיימתי י'ב אין שיעורים יותר!! נה נה בננהההה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? להרים רגליים כשאמא שוטפת ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? תלוי ביום :)

עונה... [=

שם: נתנאל תאריך לידה: 16.5 מקום לידה: ירושלים צבע עיניים: חום צבע שער: שחור גובה: 1.63 ימני או שמאלי? ימיני המוצא שלך: מרוקאי, עיראקי וכורדי איזה נעליים לבשת היום? ואנס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על מישהו שהכרתי מה עשה לך את היום? לפגוש את שרה מי הרס לך את היום? שום דבר החולשות שלך: בנים חלקים הפחדים שלך: שיקראו את השאלון הזה עוד כמה שנים הפיצה המושלמת שלך: פיצה רגילה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: שקט המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אה? מתי אתה הולך לישון? זה משתנה. בדר"כ מאוחר. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כרגע? גיל 17 ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: למישהו שהכרתי פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלד'ס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצי'נו מעשן: כה מקלל: אה-אה
שר: לא מתקלח כל יום? לייק דה? התאהבת פעם? כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? לא יודע אתה מאמין בעצמך? לא אתה מקבל הפרעות נפשיות? ברור.. רק אני.. אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? לא אתה אוהב ברקים? לפעמים אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? כן רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? כן היתשכרת פעם? בערך קראו לך טיזר? שו? הרביצו לך פעם? לא ממש גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? זמרת פופ מצליחה איזו ארץ תרצה לבקר? ארה"ב\אנגליה צבע עיניים אהוב? דבש\חום צבע שיער אהוב? בלונד ארוך או קצר? תלוי למי גובה? נמוכים משקל? 45-50 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר אכלת? לא מזמן התנשקת? לפני שבוע התאהבת? לפני שנה וחצי נשבר לך הלב? תמיד צחקת? אתמול בכית? לפני שלוש שבועות בערך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא אמרתי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ממזמן חיבקת מישהו/י? אמא... הבוקר עישנת? לפני רגע שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים-שלוש השתכרת? ממזמן שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? שבוע שעבר לבשת חצאית? ביומולדת של מיי!
קנית בגד? החודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אמא, ממזמן. הקדישו לך שיר? לא זוכר שיפרו לך את המצברוח? לא שיפרו כל כך מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לטרנטה בלי שיחות שלי? לא. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 200 נראלי האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? עכשיו יש לי את הרביעי קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "נתוש ממצב מותק? יש לי אסמסים חינם כל היום!" מרונן כפרעליו
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות, יומן ושעון מעורר. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אורז אדום למה אתם אוהבים את הבית? כי יש לי מחשב, טלוויזיה, חדר משלי ועוד... באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? לא קוטג', אבל דירה גדולה. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? מוכן בכל בית. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעמים שלוש. כשהייתי קטן ממגדל העמק - לי-ם, אח"כ עברנו מאותו רח' מס' 1 למס' 3
ולא, לא קיים בניין מס' 2... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? אלבום תמונות האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? כבר לא. טוב לי בבית. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? חודש וקצת בערך. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אינטרנט אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? אוכלים דברים בריאיים. מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני, 3 קופות אחיות, אמא ואבא. מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? כבר לא עושה. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לסדר את החדר. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? הבית כן, הנמצאים בו. . .

livemylife

New member
מתחשק שאלון כרגע ../images/Emo3.gif

שם: מתן תאריך לידה: 12.07.89 מקום לידה: ירושלים צבע עיניים: חום צבע שער: חום-שחור גובה: נמוך ימני או שמאלי? ימיני המוצא שלך: אשכנזי איזה נעליים לבשת היום? הרגילות על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?לא יודע, שום דבר מיוחד מה עשה לך את היום? ידידה מסוימת מי הרס לך את היום? לא נהרס החולשות שלך: לוקח ללב יותר מדי הפחדים שלך: הרגילים הפיצה המושלמת שלך: אין על פיצה האט מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: יש כמה שהייתי רוצה להשיג המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: עוד כמה אני יכול להמשיך לישון מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מאיפה לי מתי אתה הולך לישון? מתי שרוצה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: יש יותר מדי ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו:מישהו פפסי או קולה:קולה יאק פפסי מקדונלדס או ברגר קינק: קינג, למרות כשעבדתי שמה זה היה המקום האחרון שאהבתי דייט לבד או בקבוצות:לבד לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי, אין על זה שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: אף אחד מעשן: לא מקלל:אמממ שר: מתוך שיעמום מתקלח כל יום? כשאנשים מתחילים להעיר אני מתקלח...ברור שכל יום התאהבת פעם?כן אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? אוניברסיטה היית רוצה להתחתן? תלוי אתה מאמין בעצמך?ככה ככה אתה מקבל הפרעות נפשיות?כן אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? רוב הזמן אתה אוהב ברקים? בקושי כבר יוצא לי לראות, אבל זה דבר יפה אתה מנגן על משהו? פעם על גיטרה הפסקתי אבל בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת?לא סמים?אתמול...סתם לא יצאת לדייט?לא נדלקת על מישהו? מעדיף לא לענות רחיצה בעירום? רק במקלחת גנבת משהו? לא היתשכרת פעם?כן קראו לך טיזר?מה זה טיזר? הרביצו לך פעם?פעם הלכתי מכות היה נחמד גנבת מחנות פעם?בגיל 5 מה כבר ידעתי רצית למות?רצון באמת למות, לא נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? כל כך הרבה דברים, עדיין מתלבט איזו ארץ תרצה לבקר?תאילנד צבע עיניים אהוב?בכללי אין בעיה אבל כחול יפה צבע שיער אהוב? אין ארוך או קצר? אין בעיה גובה? שוב אותו דבר משקל? אותו דבר מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? פי אהה התאהבת?פי אהה נשבר לך הלב? פי אהה צחקת? היום בכית? פי אהה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? או או מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמממ מזמן חיבקת מישהו/י? היום עישנת? מזמן מאוד שתית משקה אלכוהולי? לא מזמן השתכרת?מזמן שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?מזמן לבשת חצאית?תנו לי להיזכר...אממממ....בחיים לא קנית בגד?לא זוכר, לא מזמן אבל אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד שאני אומר אני מתכוון הקדישו לך שיר?מזמן שיפרו לך את המצברוח? אתמול או משהו מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון?דבוק דבוק אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית?לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת?800 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל?הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך?3 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה?למי יש כוח ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי?שוב מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?)שיחות ושירים איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לא יודע למה אתם אוהבים את הבית? חדר נחמד יש לי באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? לא יודע איך לקרוא לבית שלי, בית פרטי רגיל באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בית בקומת מרתף כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? הרבה וההורים כל פעם רצו בית אחר בעיר אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?פלאפון האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?בית של ידידה, תמיד כיף שם כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?7 שנים כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אמממ לא יודע, מה שרוצה אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)?כישוף וודו מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?הורים וכלב מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?מי עושה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? בעיקר לזרוק תזבל ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?הבית סבבה, הסביבה לא כל כך

אהלן ../images/Emo13.gif

שם: עדי\ עדו תאריך לידה: 28.1 מקום לידה: ירושלים צבע עיניים: כחול צבע שער: שטני גובה: 1.70 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: רוסיה אשכנזיה וזה.. ועירקית חח איזה נעליים לבשת היום? כפכפים על מי/מה חשבת הכי הרבה היום?
מה עשה לך את היום? מי הרס לך את היום? החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: דקה עם זיתים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להעלות הופעה בתזונה ואולי להקליט בצוללת.. קנדה.. לא יודעת.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איכס בוקר מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אממ.. עיינים אני חושבת מתי אתה הולך לישון? בזמן האחרון בבוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לילות אצל חברה שלי שנפטרה ושיחות עם דודה שלי.. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: ענבל.. פפסי או קולה: קולה דה מקדונלדס או ברגר קינק:
דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: ככה.. מקלל: כן שר: לא מתקלח כל יום? בחופש לא
התאהבת פעם? אהא אתה מאוהב עכשיו? נופ רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת היית רוצה להתחתן? לא אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? במתנה אתה פריק של בריאות? כשאני אצל אבא חח אתה מסתדר עם ההורים? אממ יחסית אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? גיטרה ובאס בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? לא נדלקת על מישהו? קצת רחיצה בעירום? חלקי גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? כן הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? מוזיקאית, גיטריסטית בלאגנים איזו ארץ תרצה לבקר? קנדה הודו צ'ילה דרום אפקירה.. תאילנד שוב צבע עיניים אהוב? חום.. מה הקטע של כולם עם כחול זה קצת קר כזה.. צבע שיער אהוב? לא אכפת לי אבל תלתליםם ארוך או קצר? תלוי גובה? שו? משקל? שו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? שישי שעבר התאהבת? מזמן מזמן נשבר לך הלב? מזמן מזמן צחקת? היום בכית? היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אממ הייתי בסילבר לא זוכרת מתי זה היה.. לבשת חצאית? שלשום קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? הקדישו לי את גאולה ואני בכלל לא אוהבת אותו שיפרו לך את המצברוח? היום מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? ממש לא.. הוא איתי רק כשאמא מציקה.. בכללי אני חושבת שעשו מזה יותר ממה שזה אמור להיות אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? ברור מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 100 ומשהו האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 1 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מחברה על מסיבה היום.. ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? חברה אחרת מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות ושעון איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? קוסקוס
למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא מגניב באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? אממ דירת קיבוץ כזאת קומה שניה.. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? קרטון? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אין ספור.. אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? תמונה ענקית שעשו לי לבת מצווה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לחבר שלי יש בית עם סוסים, ג'קוזי ומסעדה.. למה? זה די ברור
כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? שנה כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? מנגנים אוכלים טלוויזיה מחשב חברים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? רוזמרין לכינים?
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אמא ואחות מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אני לא ממש עושה אבל אממ.. שבת בערב כזה.. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלים כביסה בלאגנים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? אינדיד

עונה../images/Emo70.gif

כי זה נראה כאילו ממש משעמם פה בזמן האחרון... נכון.. שם: בן תאריך לידה: 16.12.89 מקום לידה: אין לי מושג.. צבע עיניים: חום צבע שער: שחו גובה: 180 בערך ימני או שמאלי? חח כתיבה אני ימני.. ובנוגע לדעות אני יותר נוטה לשמאל המוצא שלך: קצת עיראקי קצת יווני קצת לבנוני חח איזה נעליים לבשת היום? ממ אדידס בעבודה ואת ריף עכשיו על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? מתי תיגמר המשמרת המייגעת
מה עשה לך את היום? שהיא נגמרה
מי הרס לך את היום? ממ שום דבר עדיין.. רק חבל שיש בבית אווירה קרה ומתה החולשות שלך: ממתקים
הפחדים שלך: ממ להיות בודד הפיצה המושלמת שלך: פיצה מטר עם פטריות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: יש הרבה.. לסיים תלימודים בהצלחה להתנדב במד"א לעשות הפסקת אש עם אחותי ויש עוד המון. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: עוד כמה זמן אפשר למרוח במיטה:) מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? ממ לאדע מתי אתה הולך לישון? בדרך כלל ב12 בערך אבל חופש וזה אז 4 בערך.. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כיתה ט ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאף אחד פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: קינק?
... חח נראה לי שברגר קינג דייט לבד או בקבוצות: לבד.. יענתו עם בנזוג..[??] ליפטון אייס תיי או נאסטי: נסתי שוקולד או וניל: וניל קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: משתדל שלא
שר: באמבטיה ולעצמי חח מתקלח כל יום? כן התאהבת פעם? ממ אני לא חושב שאפשר לקרוא לז התאהבות... אבל היה משהו אתה מאוהב עכשיו? לא רוצה ללמוד במכללה? אני מניח שכן היית רוצה להתחתן? אני לא יודע.. לא חושב על זה כרגע אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות? כאילו אצל אחרים? תלוי עד כמה זה נסבל.. אתה פריק של בריאות? הכי לא אתה מסתדר עם ההורים? רוב הזמן אתה אוהב ברקים? כם.. בכלל חורף
אתה מנגן על משהו? חח על העצבים של ההורים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? .. לא נדלקת על מישהו? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? אם רק הייתי יודע מה זה אומר... הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן נפגעת ממישהו? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? רופא או וטרינר.. או משהו
איזו ארץ תרצה לבקר? ממ אנגליה צבע עיניים אהוב? לא בדיוק משנה לי צבע שיער אהוב? חום דבש כזה.. ארוך או קצר? קצר אבל לא קצוץ חח גובה? 180 בערך משקל? אין לי שמץץץץץ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום לפני 10 דקות הורדתי את הכלב אכלת? לפני רבע שעה התנשקת? שבוע שעבר התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? היום.. אבל צחוק צחוק..הממ שלשום בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מזמןןןן חיבקת מישהו/י?שבוע שעבר עישנת? אפעםם שתית משקה אלכוהולי? אפעם
השתכרת? :-| שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? בבת מצווה של .. שכחתי. עברו 6 שנים מאז לבשת חצאית? אניעכשיו עם חצאית.. (NOT!!) קנית בגד? יום ראשון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוון הקדישו לך שיר? אפעם שיפרו לך את המצברוח? אתמול מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? הוא תמיד איתי.. אבל אני לא משועבד לו אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 400 ומשהו האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? הורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? ממ 4 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? חח מיותם:) הוא ניסה להעיר אותי כי אין מצב שהייתי מצליח לבד אז הוא שלח אסמאס שהוא לא הצליח
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? מהמדירכה שלי מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות נכנסות.. איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אצלנו לא מתים על האוכל של אמא
למה אתם אוהבים את הבית? כי יש בו אווירה ביתית
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה רגילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? ממ אין דירה שלא הייתי מוכל בשום אופן לגור בה אלא אם היא הייתה במצב על הפננים.. מסריחה וכאלה.. כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? פעם אחת.. לבניין אחד מול בדיוק מעבר לכביש.. נראה לי בגלל שהלכתי בד לגן אז שיהיה פחות כביש אחד חח אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? את הכלב שלי!! האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 12 שנה בערך כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?
הרבה דברים אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מה זה השטויות האלה?! מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני אמא אבא אחותי והכלב מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? משתדל כמה שיותר מוקדם שישאר לי את שאר היום לעצמי אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? להוריד את הכלב וזהו ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כן

טוב נו..חפירות וכאלה../images/Emo26.gif

שם: נוף תאריך לידה: 24.490 מקום לידה: חיפה צבע עיניים: ירוק צבע שער: ג'ינג'י בלונד גובה:
ימני או שמאלי?
ימינית
המוצא שלך: מצרי- אוסטרי איזה נעליים לבשת היום? קרוקס על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? וואלה לא'דעת.. מה עשה לך את היום? לא מישהו מיוחד. מי הרס לך את היום? אף אחד.
החולשות שלך: בנות יפות, טומבוי
הפחדים שלך: מדוזות
הפיצה המושלמת שלך: בולגרית וזיתים ירוקים
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: רישיון.
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "איזה חום"
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? עיניים, חיוך מתי אתה הולך לישון? בד"כ 3 בבוקר ככה. אבל אם יוצאים זה 6-7 בבוקר. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: בתחילת המלחמה,לפני 11 חודש, שיחת טלפון עם אחי שאמר לי שהוא מופיע בטלויזיה עם הגדוד שלו, ושטוב לו..ושהוא מאושר..וזאת הייתה השיחת טלפון האחרונה שלנו. ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: אח שלי, ואמא..היא בלונדון
פפסי או קולה: קולה!
מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד. ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי! שוקולד או וניל: וניל! קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: כה. מקלל: "אבל למה לקלל יא שרמוטה קטנה! זה לא נאה ולא מכובד! אחחח זונה קטנה שלי!"
שר: כהההה מתקלח כל יום? משתדלת חח התאהבת פעם? כה. אתה מאוהב עכשיו? לא. רוצה ללמוד במכללה? בעזרת השם. היית רוצה להתחתן? לא כ"כ. אתה מאמין בעצמך? כה. אתה מקבל הפרעות נפשיות? כל יום..כמה מטופלים יש לי..פפפ.. אתה פריק של בריאות? משענת, שותה, לא עושה ספורט, אוכלת ג'אנקפוד, ניזונה מקרני השמש..כן. פריקית של בריאות. אתה מסתדר עם ההורים? כה. אתה אוהב ברקים? כה... אתה מנגן על משהו? כה. בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כה. עישנת? כה. סמים? לא. יצאת לדייט? בערך.. נדלקת על מישהו? לא. רחיצה בעירום? לא. גנבת משהו? כה. היתשכרת פעם? כה. קראו לך טיזר? כה. הרביצו לך פעם? כה. גנבת מחנות פעם? כה. רצית למות? כה. נפגעת ממישהו? כה. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? קטנה.
איזו ארץ תרצה לבקר? ישראל, אמרו לי פצצות שם. צבע עיניים אהוב? ירוק.. צבע שיער אהוב? לא'דעת.. ארוך או קצר? קצר. גובה? לא מספיק. משקל? מספיק?!
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני חצי שעה ככה.. אכלת? בצהריים התנשקת? כמה ימים
התאהבת? שניייים נשבר לך הלב? שנייייים צחקת? היום בכית? לא זוכרת.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? שששש..חיי הסקס שלי נשארים שלי.
היית במועדון? יום שישי לבשת חצאית? חח מזמן קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר? בהופעה של אוונסנס שיפרו לך את המצברוח? הוא משופר. לא צריך לשפר אותו.
מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? רק בשירותים. אכהאם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? לא שזכור לי.. מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? קרוב ל900 האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? בעלי משלם עליי הכל!
כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? בטח..הממ..5-6 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? מג'ורדי.
ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? קים
מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות והודעות חח איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? אמא לא מכינה אוכל. אני הולכת לשכנים.
למה אתם אוהבים את הבית? איןן איןןןןןןןן על החדר שלייי
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? פנטהאוז על החוף
רוצים לבוא? שבועיים בית ריק. באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית מלגו כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?.. לא עברתי ת'אמת.. 17 שנה אני בפנטהאוז.
אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? מחשב..כל השאר קונים דרך המחשב. האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? המממ..טוב לי עם פנטהאוז, אבל תודה. כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? 17 וקצת שנה.. כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? ישנים
אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? תה עם דבש וכאלה חח מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? אני, אמא, וחזי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אין לי בית לעשות בו שיעורים. אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? כלום. ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? כה.

למעלה