תשובות
שם: דניאל תאריך לידה: 29/12/87 (מזל גדי או יה
) מקום לידה: ירושלים צבע עיניים: ירוקות צבע שער: חום בהיר גובה: 1.72 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: אמריקאי איזה נעליים לבשת היום? נייקי על מי/מה חשבת הכי הרבה היום? על עצמי מה עשה לך את היום? וואווווווווווו ילדה מדהימה ששאלה מישהו שרציתי והוא ענה לה שהוא ביסקס!!! כמובן שלא התחלתי איתו בצורה ברורה כי כידוע המהירות מן השטן... אבל יש לי את המספר שלו!!! אוקיי אני בדרך
מי הרס לך את היום? לא רוצה לחשוב על הרס עכשיו... החולשות שלך: none הפחדים שלך: לא רוצה לחשוב על זה הפיצה המושלמת שלך: רגילה של פיצה האט מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: חבר ולהיות בצבא א-מ-ן המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אני הומו יאי
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא רוצה להתרברב
מתי אתה הולך לישון? לא יודע, 3-4 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הפעם הראשונה שהאזנתי לדיסקמן... וואו זה היה מדהים.
ולמי אתה הכי מתגעגע עכשיו: לאנאבל פפסי או קולה: אף אחד יאק (אוקיי, קולה). מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס. אבל הכי טוב בורגראנצ'... דייט לבד או בקבוצות: לא ניסיתי קבוצות
ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא יודע מה ההבדל
שוקולד או וניל: שוקולד אובווייסלי קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא איכססס אבל עישנתי היום זה דוחה. מקלל: לפעמים.. זה בגלל שאני שומע אמינם יותר מידיי! שר: כן בקולי קולות ברחובות ירושלים! אוקיי לא בקולי קולות... מתקלח כל יום? חשבתי שכולם עושים את זה... כל מי שיכול... התאהבת פעם? כןןןןןןן אני חושב
אתה מאוהב עכשיו? ייתכן מאוד
רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להתחתן? כן ולא... אני חלוק בדעותיי: מצד אחד ילדים וזה, וגם קזה להסביר לכל אחד למה אתה לא נשוי אבל קל להסביר למה אתה כן (אף אחד לא שואל למה כן) אתה מאמין בעצמך? כן ובטח ובטח עכשיו... כאילו ממש כמעט שם! אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה, של אחרים? תלוי... אתה פריק של בריאות? לא ממש בערך אתה מסתדר עם ההורים? כן רוב הזמן אתה אוהב ברקים? כןןןןןן אתה מנגן על משהו? כןןןןןןן (
) בחודש האחרון: מה, אם ניגנתי על משהו? כן, פסנתר שתית אלכוהול? בארור עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? כן נדלקת על מישהו? בארור רחיצה בעירום? מה, בחוץ? לא גנבת משהו? כן
הישתכרת פעם? כן קראו לך טיזר? מה זה? הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? לא רצית למות? קצת... נפגעת ממישהו? בארור מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? משהו שמרוויח איזו ארץ תרצה לבקר? הכללללללללל חוץ מהעוינות: איראן וכאלה
צבע עיניים אהוב? כחול
(אבל יש כאלה שגם זה לא מציל אותם
) ירוק (בסדר) חום (מתאים לחלק מהאנשים) צבע שיער אהוב?בלונדיני....... דהההההההה ארוך או קצר? לא משנה גובה? לא משנה משקל? לא חשוב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? לפני .. חודש? התאהבת? לפני חודש (סיריאסלי זה לא היה סתם קראש!) נשבר לך הלב? מממ כן, כשהיפה ההוא פתאום הלך! (עזבו, סיפור ארוך
) צחקת? היום בכית? היום
... לא זוכר למה בדיוק... אה כן ראיתי שרק... כשהוא ואמר לה but you ARE butifull זה היה
פשוט! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ואווווו לא הרבה..... לפני אולי 10 שנים (כשזה לא היה משפחה, אףקורס) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ממממ לפני פוללל זמן חיבקת מישהו/י? היום... לא רומנטי אבל יו נו עישנת? היום
דוחה שתית משקה אלכוהולי? היום
היה טעים/בסדר השתכרת? לפני אםםם חודשיים שכבת עם מישהו/י? מין אוראלי נחשב?
אוקיי שבוע היית במועדון? שבוע לבשת חצאית? המון המון זמן קנית בגד? שנה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? המון המון זמן הקדישו לך שיר? לא זוכר שדבר כזה קרה
שיפרו לך את המצברוח? היום סורט אוף מה דעתך על מכת הסלולרי? האם את דבוקה לפלאפון? לא, מנסה שלא האם אי פעם "שכחת" בכוונה את הפלאפון בבית? כן
הם רצחו אותי אחר כך
מה היה חשבון הסלולרי הכי גבוה שקיבלת? 230... האם את משלמת מכיסך את חשבון הפלאפון, או ההורים / עבודה / בעל? ההורים כמה טלפונים סלולריים החלפת בחייך? 5 קחי את הסלולרי, כנסי להודעות נכנסות, מהי ההודעה האחרונה וממי קיבלת אותה? "מאמי, מה?" מאחותי ועכשיו אותו הדבר בשיחות נכנסות, שיחה אחרונה וממי? אמא מהו השימוש העיקרי שלך בסלולרי? (שיחות, משחקים, הודעות, שעון מעורר?) שיחות איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? לא יודע למה אתם אוהבים את הבית? כי הוא הבית באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? דירה מטומטת בבניין מטומטם
באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? בית הנשיא
כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אף לא פעם אחת... אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? קשה מידיי בשלוש בלילה... האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כן כי הוא קרוב יותר למרכז העיר ולעמק רפאים כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? סינס איי ווז בורן כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אינטרנט אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? גרר עייפות מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?3 - אני אבא ואמא מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? איןןןןןןן אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? לפעמים לסדר את החדר ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם? מ1 עד 10 ---------- 7.8 כי זה לא מסודר ויש תחושת בלאגן קלה.