שאלון!!

חעחעחעחע! להפיג את השיעמום

שם: אדוה גיל: 12 וחצי ו-24 ימים מין: נקבה, אם לזה התכוונתם
עיר: מתי פעם אחרונה... אכלת? הרגע.. יאמי
שתית? הרגע
התקלחת? היום, בערך לפני שעה
הסתפרת? לפני רבע שנה בערך הלכת לבקר את סבא/סבתא? אפשר לא לענות על השאלה הזאתי? בבקשה... כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? חעחעחע, לפני רגע. במחשב עשית מבחן? לפני שלושה ימים נראה לי שברת כוס? לפני חודשיים
אכלת סופגניה? בחנוכה
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? יש הרבה שאתה הכי שונא? ליזי.. בעעעעעעעעעע
שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? ליזייייייי
האחרון שלחץ לך יד? לא זוכרת האחרון שסיפר לך בדיחה? תמרה שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? חסוי
האחרון שהיית אצלו בבית? אצלי (?)
החיה האחרונה ש... ראית? יתוש
הרגת? אותו יתוש ליטפת? אותו יתוש (העברה קלה של היד לל הצלחה להרוג אותו) פגעה בך? אותו יתוש
החולרה עקץ אותי שאתה הכי שונא? יונים.. חחח שאתה הכי אוהב? המון למה בפעם האחרונה... בכית? בגלל מישהי שנורא חשובה לי ורק יעל יודעת קראת לאמא? לפני כמה דקות... כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) נו אמרתי כבר. לא אומרת למי
נתת סטירה למישהו? חעחעחע, היום ללורנס נתנו לך סטירה? חעחעחע, לורנס היום הלכת לרופא? ואו.. ממזמן איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) חעחעחע, את השרשרת שלי לפני יומיים
היא הייתה יפה האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? כן, בגיל 3 הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? יתוש נחשב?
נתקעת במעלית? אף פעם התחלקת במדרגות? חחחח תודה לאל טפו טפו טפו, אף פעם שברת יד/רגל/משהו אחר? אף...
בכיתה ה' עשית צניחה חופשית? אני מתה לעשות אכלת קופסה שלמה של גלידה? היום
מודה באשמה היית בחוג ג'ודו? בכיתה ג'
העפת עפיפון? בקיץ עם חברים נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? בל"ג בעומר וזה לא היה בטעות
כללי... מה המוטו שלך? כרגע, בגלל כל הדברים שקורים לי. אין לי מוטו מה הכי בא לך לאכול כרגע? איזה צבע שיער יש לך? חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? כה, שקוף האם שתית שוקו היום? לא. מוקה
כמה קומות יש לבית שלך? 2 באיזה קומה החדר שלך? 1 איך הלך לך במבחן האחרון? מצויין! 100 בג"ג מחר אתה לומד? לצערי הרב..

Danielushhhh

New member
יש להכניס נושא להודעה../images/Emo108.gif

שם: שכחתי
עיר: גבעתיים מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני שעה בדיוק
שתית? כנ"ל התקלחת? אני אוטוטו נכנסת
הסתפרת? חודשיים הלכת לבקר את סבא/סבתא? הם באו אלינו, היום
כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לא זוכרת
עשית מבחן? היום
שברת כוס? הרבה זמן
אכלת סופגניה? חנוכה
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? אני לא רוצה לכתוב כדי לא לשכוח אף אחד שאתה הכי שונא? ש"ש, רביד שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? לא לרצוח
האחרון שלחץ לך יד? לא זוכרת
האחרון שסיפר לך בדיחה? רביד
שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? אני אתפגר
האחרון שהיית אצלו בבית? רותם החיה האחרונה ש... ראית? אח שלי?!
הרגת? ג'וק
ליטפת?
פגעה בך? מה חיה יכולה לעשות לי?! שאתה הכי שונא? ג'וק! שאתה הכי אוהב?
, דולפין למה בפעם האחרונה... בכית? בגלל סבא קראת לאמא? הרגע
כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לא זוכרת נתת סטירה למישהו? היום
לאח שלי
נתנו לך סטירה? חברה שלי
הלכת לרופא? 3 שבועות בערך איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) דיסק, כשצרבתי לא נכון
האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה?
רכבת על גמל?
הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?
נתקעת במעלית?
התחלקת במדרגות?
שברת יד/רגל/משהו אחר?
עשית צניחה חופשית?
הלוואי! אכלת קופסה שלמה של גלידה?
היית בחוג ג'ודו?
העפת עפיפון?
נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך?
כללי... מה המוטו שלך? חיה ותן לחיות מה הכי בא לך לאכול כרגע? ללעוס מסטיקקקק איזה צבע שיער יש לך? חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? שאריות
האם שתית שוקו היום?
כמה קומות יש לבית שלך? 3 באיזה קומה החדר שלך? 1 איך הלך לך במבחן האחרון? די טוב מחר אתה לומד? אנחנו לא ממש לומדים בתקופה האחרונה

עונה על השאלון

שם: אופק גיל: 14 וחצי מין: נקבה עיר: צפת מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני שעה בערך.. שתית? 5 דקות התקלחת? 6 שעות הסתפרת? 3 חודשים הלכת לבקר את סבא/סבתא? שבוע שעבר כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? חצי שנה עשית מבחן? לפני שעתיים, בפיזיקה בעעע שברת כוס? אמ. הרבה זמן אכלת סופגניה? מזמן!!! מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? דנה שאתה הכי שונא? נחשון (מורה להיסטוריה) שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? נחשון האחרון שלחץ לך יד? אמ.. לא זוכרת האחרון שסיפר לך בדיחה? בת אל, חברה שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? חבר שלי האחרון שהיית אצלו בבית? פולינה החיה האחרונה ש... ראית? חתול הרגת? זבוב ליטפת? ארנב פגעה בך? דבורה שאתה הכי שונא? נחש שאתה הכי אוהב? ארנב, כלב למה בפעם האחרונה... בכית? סוד.. קראת לאמא? המחשב נצקע כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) מכתב חזרה נתת סטירה למישהו? הוא עיצבן אותי נתנו לך סטירה? אין מצב משהו מרביץ לי!!! הלכת לרופא? כאבה לי הבטן איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) צלחת היא נפלה לי מהיד האם אי פעם... ואם כן מתי? עם אתם מתכוונים ללשכב אז לא! היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? כן פעם הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?לא ,איכס... נתקעת במעלית? לא התחלקת במדרגות? כן, בבית שברת יד/רגל/משהו אחר? לא עשית צניחה חופשית? לא אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא זה משמין! היית בחוג ג'ודו? לא העפת עפיפון? כן נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כן כללי... מה המוטו שלך? חייה ותן לחיות מה הכי בא לך לאכול כרגע? תפוח איזה צבע שיער יש לך? חום כהה האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? כן האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? 2 באיזה קומה החדר שלך? קומה שנייה איך הלך לך במבחן האחרון? מבחן באנגלית 100!!! מחר אתה לומד? לצערי כן

i love skat

New member
אניייייייייייי../images/Emo23.gif

שם:אביב גיל:14 וחודשיים מין:נקבה עיר:מושב-גינתון מתי פעם אחרונה... אכלת?לפני חצי שעה שתית?לפני שעה וחצי התקלחת?בבוקר-7:15 הסתפרת?לפני שנה וחצי הלכת לבקר את סבא/סבתא?לפני שבוע כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?וואו הרבה..לפני איזה חודשיים.. עשית מבחן?יום שלישי שברת כוס?אתמול חחחחחחחחחחחחחחחחח אכלת סופגניה?בחנוכה מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך?טליה ודר שאתה הכי שונא?רותם הזונה שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו?רותם הכלבה(אותה אחת מלמעלה) האחרון שלחץ לך יד?מנכ"ל קוקה קולה האחרון שסיפר לך בדיחה?הפלאפון..
שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות?אמ...הראלוש שלי האחרון שהיית אצלו בבית?נעמונת החיה האחרונה ש... ראית?הכלב של השכן הרגת?נמלה בדרך מהחטיבה ליטפת?הכלב של השכן פגעה בך?לא זוכרת שאתה הכי שונא?ג'וק שאתה הכי אוהב?כלב למה בפעם האחרונה... בכית?יום שלישי קראת לאמא?אתמול בלילה כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?)לחוברה לשעבר שעשתה לי משהו מגעיל מאוד! נתת סטירה למישהו?מזמןן.. נתנו לך סטירה?לא זוכרת הלכת לרופא?לפני שבוע איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)שברתי אתמול נורה וכוס-כי הם נפלו לי האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה?לא רכבת על גמל?לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?לאאאא נתקעת במעלית?כן..חחח במלון התחלקת במדרגות?חחחחח בחופש הגדול שברת יד/רגל/משהו אחר?לאאא חס ושלום,טפו טפו טפו עשית צניחה חופשית?NEVER אכלת קופסה שלמה של גלידה?מה?? בחיים לא עשיתי את זה!! היית בחוג ג'ודו?לא הייתי העפת עפיפון?לפני 3 שנים נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך?חחחחח כן לפני..אמ..אתמול! כללי... מה המוטו שלך?1.חיוך זה קו עקום שמישר הכל2.אומרים שבסוף תמיד טוב אז אם לא טוב זה לא הסוף מה הכי בא לך לאכול כרגע?גלידה איזה צבע שיער יש לך?חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?כן האם שתית שוקו היום?לא כמה קומות יש לבית שלך?4 באיזה קומה החדר שלך?2 איך הלך לך במבחן האחרון?מ-צ-ו-י-י-ן מחר אתה לומד?הרבה דברים..

אני! ../images/Emo109.gif

שם: תמר גיל: 15 מין: XY עיר:רעננה מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני 20 דקות שתית? לפני 20 דקות (האוכל היה מצמיא
) התקלחת? אתמול בערב הסתפרת? לפני שלושת רבעי שנה הלכת לבקר את סבא/סבתא? ביום שישי! כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך:
עשית מבחן?היום, תודה שהזכרתם לי שברת כוס? לפני 10 ימים, 5 שעות 49 דקות ו50 שניות,51,51,53,54,55,56,57,58 אכלת סופגניה? בחנוכההה (דהה
) מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? איילת! שאתה הכי שונא? גלי שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? אופק האחרון שלחץ לך יד? אהוד ברק (
) האחרון שסיפר לך בדיחה? אהוד ברק שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? מוסוליני האחרון שהיית אצלו בבית? עבדאללה החיה האחרונה ש... ראית? חרק קטן הרגת? לא הורגים חיות
ליטפת? כלב! פגעה בך? ג'וק...מהגועל! שאתה הכי שונא? ג'וק שאתה הכי אוהב? כלב למה בפעם האחרונה... בכית? כי ירדתי בלימודים קראת לאמא? לא זוכרת למה.. כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לא כתבתיייי נתת סטירה למישהו? כי אחותי עיצבנה אותי נתנו לך סטירה? כי אני עצבנתי את אחותי הלכת לרופא? בגלל הגב שלי איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) כוס קפה של אהוד ברק...בטעות האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? כןן לפני שנתיים רכבת על גמל? בכתה ו' הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד: תנו לחיות לחיות! נתקעת במעלית? חס ושלום טפו טפו טפו נקישות על השולחן התחלקת במדרגות? כנ"ל שברת יד/רגל/משהו אחר? בכתה ג', באסה לא השתתפתי במסיבת חנוכה עשית צניחה חופשית? מה אני נראית לכם? פיטר פן? אכלת קופסה שלמה של גלידה? חחח אם יש פה מישהו שמכיר אותי ממש טוב יודע שעשיתי זאת לא פעם... היית בחוג ג'ודו? בכתה ב' העפת עפיפון? אמ....גם נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? וואייייייי כל יוםםם כללי... מה המוטו שלך? תנו לחיות לחיות מה הכי בא לך לאכול כרגע? גלידה
איזה צבע שיער יש לך? חום (
) האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? חחחחחחחחחחחחחחח על שתי אצבעותתת האם שתית שוקו היום? לא....
כמה קומות יש לבית שלך? 1 (הכי טוב!) באיזה קומה החדר שלך? תעשו חישוב איך הלך לך במבחן האחרון? מצויין!!!! (SO NOT) הלך חראאא מועד ב' יום שני מחר אתה לומד? תודה...

purple rain2

New member
../images/Emo172.gifעונהעונהעונהעונהעונהעונה../images/Emo172.gif

שם:
הילית גיל:
18 מין:
עיר:
מרכז
מתי פעם אחרונה... אכלת?
אמממ... ארוחת ערב.. בשמונה
שתית?
לפני איזו שעה
התקלחת?
היום
הסתפרת?
וואי זה היה מזמן....
אמממ שנה? הלכת לבקר את סבא/סבתא?
גם מזמן....
אבל מחר סבתא באה לכאן
כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?
וואי זה לא קרה... שלוש שנים...
עשית מבחן?
היום!! בגרות במתמטיקה
שברת כוס?
לא זוכרת
אכלת סופגניה?
וואי בחנוכה....
באמת עבר יותר מדי זמן
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך?
שם יגיד לכם משהו?
שאתה הכי שונא?
וואי לא חסרים
שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו?
כנ"ל
סתם סתם, לא לרצוח... רק לשחוט
האחרון שלחץ לך יד?
אבא שלי
האחרון שסיפר לך בדיחה?
באמת לא שמעתי בדיחה כבר המון זמן
אמא אם כן אתם מחשיבים את הבדיחות קרש בבזוקה שקראתי היום
שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות?
להתחיל לפרט?
האחרון שהיית אצלו בבית?
אממממ... וואי זה נורא עצוב, הבגרות הזו כלאה אותי בבית
החיה האחרונה ש... ראית?
היונה שדרסתי אתמול? סתם סתם נו לא יודעת
הרגת?
ליטפת?
איפה נראה לכם שאני גרה, בחיבר?
פגעה בך?
שאתה הכי שונא?
נו מה זה השאלות האלה
שאתה הכי אוהב?
חתולים למה בפעם האחרונה... בכית?
בגלל מתמטיקה
קראת לאמא?
כדי שתכין לי ארוחת ערב
כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?)
לא כבר עברנו את זה?
נתת סטירה למישהו?
וואי באמת לא החטפתי סטירה הגונה למישהו כבר הרבה זמן
נתנו לך סטירה?
חלילה
הלכת לרופא?
טוב אני מתחילה להתייאש
איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)
טוב אני עונה רק על השאלות המובחרות
האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? רכבת על גמל?
מלא פעמים, בטיולים שנתיים
הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? נתקעת במעלית? התחלקת במדרגות?
אומרים החלקת
שברת יד/רגל/משהו אחר? עשית צניחה חופשית? אכלת קופסה שלמה של גלידה? היית בחוג ג'ודו? העפת עפיפון? נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כללי... מה המוטו שלך? מה הכי בא לך לאכול כרגע? איזה צבע שיער יש לך?
חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?
אמממ... אממ... בעיקרון אני כוססת אבל כחלק מהניסיון הנואש שלי להיגמל מרחתי לק שקפקף אבל כרגע נשארו ממנו רק שרידים
האם שתית שוקו היום?
וודאי, כל בוקר כמו שעון
כמה קומות יש לבית שלך?
4 באיזה קומה החדר שלך?
תלוי מאיפה סופרים...
איך הלך לך במבחן האחרון?
מ-ע-ו-ל-ה-
מחר אתה לומד?
פחחחחחחחח אני לא לומדת כבר מפסח
|שמח לאיד|

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאניייייייייי../images/Emo70.gif

שם: עדן גיל: 20 מין: נקבה עיר: אשדוד מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני שעה שתית? הרגע התקלחת? אתמול הסתפרת? לפני חצי שנה הלכת לבקר את סבא/סבתא? לפני שבועיים כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? ביום ראשון עשית מבחן? לפני שנה וחצי כשסיימתי ביצפר שברת כוס? כשהייתי קטנה אכלת סופגניה? אף פעם מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? אגוזי שאתה הכי שונא? ענבל שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? ענבל האחרון שלחץ לך יד? המב"ס (מפקד בסיס) שלי האחרון שסיפר לך בדיחה? לא זוכרת... שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? יאיר האחרון שהיית אצלו בבית? בת דודה שלי החיה האחרונה ש... ראית? כלב הרגת? --- ליטפת? --- פגעה בך? --- שאתה הכי שונא? חתול שאתה הכי אוהב? כלב למה בפעם האחרונה... בכית? לא זוכרת קראת לאמא? עכשיו, כדי שהיא תשמע לי כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) ביום ראשון ליאיר נתת סטירה למישהו? לא זוכרת נתנו לך סטירה? לא קרה הלכת לרופא? לפני כחודשיים, כי התייבשתי איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) --- האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? לא נתקעת במעלית? לא התחלקת במדרגות? לא שברת יד/רגל/משהו אחר? לא עשית צניחה חופשית? לא אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא היית בחוג ג'ודו? לא העפת עפיפון? כן, כשהייתי קטנה נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כן, זה קורה כל הזמן כללי... מה המוטו שלך? חייה את חייך, ותן לאחריפ לחיות מה הכי בא לך לאכול כרגע? את האוכל המסורתי שאמא שלי מכינה איזה צבע שיער יש לך? חום שוקולד האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? 1 באיזה קומה החדר שלך? --- איך הלך לך במבחן האחרון? סיימתי ללמוד מחר אתה לומד? ---

למעלה