שאלון!!

שאלון!!../images/Emo171.gif

לקוח מפורום סקרים ושאלונים
שם: גיל: מין: עיר: מתי פעם אחרונה... אכלת? שתית? התקלחת? הסתפרת? הלכת לבקר את סבא/סבתא? כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? עשית מבחן? שברת כוס? אכלת סופגניה? מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? שאתה הכי שונא? שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? האחרון שלחץ לך יד? האחרון שסיפר לך בדיחה? שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? האחרון שהיית אצלו בבית? החיה האחרונה ש... ראית? הרגת? ליטפת? פגעה בך? שאתה הכי שונא? שאתה הכי אוהב? למה בפעם האחרונה... בכית? קראת לאמא? כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) נתת סטירה למישהו? נתנו לך סטירה? הלכת לרופא? איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? רכבת על גמל? הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? נתקעת במעלית? התחלקת במדרגות? שברת יד/רגל/משהו אחר? עשית צניחה חופשית? אכלת קופסה שלמה של גלידה? היית בחוג ג'ודו? העפת עפיפון? נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כללי... מה המוטו שלך? מה הכי בא לך לאכול כרגע? איזה צבע שיער יש לך? האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? האם שתית שוקו היום? כמה קומות יש לבית שלך? באיזה קומה החדר שלך? איך הלך לך במבחן האחרון? מחר אתה לומד?

עונה לעצמי ../images/Emo171.gif

שם: יעל גיל: 14 מין: עוד לא התנסיתי
עיר: שם מתי פעם אחרונה... אכלת? קודם שתית? גם קודם. אכן צירוף מקרים. התקלחת? לפי 10 דקות בערך... הסתפרת? מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןן הלכת לבקר את סבא/סבתא? כמעט שבועיים
כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לפני מלאמלאמלאמלאמלא זמן עשית מבחן? היום שברת כוס? כמה שבועות... אכלת סופגניה? חנוכה
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? אף אחד שאתה הכי שונא? כרגע- כולם שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? אין כזה האחרון שלחץ לך יד? לא יודעת האחרון שסיפר לך בדיחה? לא יודעת שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? ידיד שלי. האחרון שהיית אצלו בבית? לא יודעת החיה האחרונה ש... ראית? לא יודעת הרגת? גרביל...
ליטפת? כלב מתוק שראיתי ברחוב פגעה בך? מזמן, חתולה שרטה אותי
שאתה הכי שונא? לא יודעת שאתה הכי אוהב? חתולים למה בפעם האחרונה... בכית? כי היה לי רע קראת לאמא? לא זוכרת כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לא זוכרת נתת סטירה למישהו? לא זוכרת נתנו לך סטירה? לא זוכרת הלכת לרופא? לא זוכרת איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) לא זוכרת האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? כן בטיול השנתי הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? אולי נתקעת במעלית? לא, בלי עין הרע התחלקת במדרגות? אתמול שברת יד/רגל/משהו אחר? לא עשית צניחה חופשית? לא אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא היית בחוג ג'ודו? לא העפת עפיפון? בכיתה ה' נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? לא שזכור לי כללי... מה המוטו שלך? תהייה מי שאתה מה הכי בא לך לאכול כרגע? כלום איזה צבע שיער יש לך? בלונדיני-שטני האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא, הכל ירד האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? 1 באיזה קומה החדר שלך? 0 איך הלך לך במבחן האחרון? לא יודעת מחר אתה לומד? כן

אני!

שם:גל גיל:אוטוטו 16
עיר:אשדוד
מתי פעם אחרונה... אכלת?היום שתית?היום התקלחת?
הסתפרת?17.5.05 הלכת לבקר את סבא/סבתא? יו חח מה זה השאלות האלו:S כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?מזמן עשית מבחן?אני כמעט כל יום עושה מבחן
שברת כוס?מזמן.. אכלת סופגניה?בחנוכה מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך?אתם לא מכירים
שאתה הכי שונא?אני לא שונא אנשים הם לא שווים את זה
שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו?*** האחרון שלחץ לך יד?לא זוכר האחרון שסיפר לך בדיחה?לא זוכר
אבל אני גם ככה צוחק כל הזמן שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות?אוו
האחרון שהיית אצלו בבית?לא זוכר כלכך החיה האחרונה ש... ראית?חתוללל הרגת?חלילה~! ליטפת?אמממ חתול? פגעה בך?לא קרה:] פעם נשכה אותי נמלה זה כן! שאתה הכי שונא?לא שונא חיות שאתה הכי אוהב?חתוליםםם למה בפעם האחרונה... בכית?ההורים שלי העליבו אותי קראת לאמא?סתם.. כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?)לא זוכרררררררררר נתת סטירה למישהו?כי הוא עצבן אותי נתנו לך סטירה?כיי...אתם לא רוצים לדעת
הלכת לרופא?בדיקות דם איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)לא זוכר האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה?חחח כן..אבל לא נעצרתי...היה איזה הדרכה רכבת על גמל?לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?ברור^^ נתקעת במעלית?לא התחלקת במדרגות?חחחחחחחחחחחח מלא פעמים וגם פתחתי את השפה וכמעט את הראש שברת יד/רגל/משהו אחר?מעולם לא עשית צניחה חופשית? לא אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא
היית בחוג ג'ודו?כשהייתי קטן העפת עפיפון?כשהייתי קטן
נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? הממ...זה כמעט קרה בבית של ידידה שיל..הייי אני היא ועוד ידידה שלי..חחח כללי... מה המוטו שלך?להיות אופטימי! מה הכי בא לך לאכול כרגע?כלום איזה צבע שיער יש לך?שטני כהה-חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?כרגע לא
האם שתית שוקו היום?בדיוק עכשיו
כמה קומות יש לבית שלך?1 באיזה קומה החדר שלך?1 איך הלך לך במבחן האחרון?מעולה? חח מחר אתה לומד?מחר יש בגרות!

../images/Emo12.gif

אתה גר באשדוד??? אתה יודע שמסתובב אצלכם רוצח? קראתי היום בעיתון

יודע...זה דיי קרוב לבית ספר שלי

חצי מהחברים שלי עוברים שם ולפעמים גם אני

תקשיב לי טוב טוב

אם אתה פוגע בה או עושה לה משהו רע, אני מפחלצת לך את הפרצוף עם פלסטלינה במשחת שיניים שחירבנו עליה פילים חולי איידס!!!!!!

למעלה