שאלון!!

עונההההה

שם: אליה גיל: 15 מין: נקבה עיר: בית שאן מתי פעם אחרונה... אכלת? אתמול (היום לא אכלתי כלום) שתית? אתמול התקלחת? אתמול הסתפרת? לפני שנה? הלכת לבקר את סבא/סבתא? לפני חודש כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לפני שבוע עשית מבחן? ביום חמישי שברת כוס? לפני חצי שנה? אכלת סופגניה? בחנוכה מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? פרח שאתה הכי שונא? יש 123456789215615631 שאתה כל כך שונא שאתה רוצה לרצוח אותו? ג... האחרון שלחץ לך יד? הראלייייייייי! וגם היצטלמתי וגם שרתי איתווווו האחרון שסיפר לך בדיחה? אחותי שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? פרח, הראל, אמא האחרון שהיית אצלו בבית? טל החיה האחרונה ש... ראית? הכלב שליייי הרגת? נמלה? ליטפת? את הכלב שליי פגעה בך? עדייןן לא חחח שאתה הכי שונא? נחש שאתה הכי אוהב? כלבב למה בפעם האחרונה... בכית? בגלל מבחן קראת לאמא? כדי לדבר איתה כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) להראלי, אתמול נתת סטירה למישהו? לידיד שלי נתנו לך סטירה? א==ף פעם הלכת לרופא? הייתי חולה... בעעע איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) רגל,,, נפלתי האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לאאא רכבת על גמל? לפני 4-5 שנים הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? בעעעעעע נתקעת במעלית? לא ניקעתי התחלקת במדרגות? לא החלקתי שברת יד/רגל/משהו אחר? רגל,,, לפני 4 שנים עשית צניחה חופשית? אני מתה לעשותתתתתתת אכלת קופסה שלמה של גלידה? בעעעע היית בחוג ג'ודו? לא העפת עפיפון? כשהייתי קטנטנה נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כן,,,, במיטה של חברה שלי כללי... מה המוטו שלך? להצליחחח מה הכי בא לך לאכול כרגע? ספגטייי ועוף... יאמייייייייי איזה צבע שיער יש לך? חום זהב האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? 1 באיזה קומה החדר שלך? 1 איך הלך לך במבחן האחרון? פרפקט מחר אתה לומד? לא,,, יום שבת חחח

אמממ...../images/Emo109.gif

היית צריכה לשרשר את זה להודעה של הסקר... את לוחצת על ההודעה, מתחת כתוב "הוספת תגובה\מהירה" ועל זה את לוחצת...על הוספת הודעה את כותבת רק כשיש לך נושא חדש לגמרי שקשור להראלי, קפיש?

למעלה