שרון לאהוב שאלונים!
מפורום בנות: דברים בלתי מקוטלגים: שם: שרון גיל: 13 גובה: 1.63 משקל: חייבים לענות על זה? 51.
אבל אני לא שמנההההההההה! מיקום בארץ: אזור חיפה ניקים נוספים: בתפוז? אין עוד. אבל בכללי: SHASHA ו- SHARONWER מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? אין פלפון כרגע. כשהוא יחזור מהחרמה (בתקווה שזה יקרה מתישהו), זה יהיה 8. מהו מספר המזל שלכם? 13 כמה חברים טובים יש לכם? 8. בערך. זה או זה ספר או סרט? ספר. בד"כ. חמוס או מלפפון? מלפפון!! סיני או רוסיה? סיני!! למרות שלא הייתי... שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עפרון מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? קצר. אבל לא קצוץ. קצר כזה... מיקי מאוס או פו הדוב? פוווווווווווווו! כלב או חתול? כלב. הב- הב. פקצות או ערסים? ערסים חמודים
מים או קולה? קולה. אז מה אם זה ממוסס את השיניים?
מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? חסה!! ספגטי או מקרוני? אממממ... מה ההבדל?
גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? לבן תותים או דובדבנים? תותים!! עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד!! בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון. ואני אשכנזיה
חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. אבל כבר כמעט שנה וחצי לא נגעתי בזה (גשר ארור!! {כן, אני מודעת לעובדה שאני היחידה בעולם ששמה על החוקים האלה...}) רוק או פופ? רוק. רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין בריטני ספירס או גוון סטפני? אף אחת?
מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?משינה או כוורת? משינה!!!! קולד פליי או דה קולינג?
? בלינק 182 או סאם 41? אוך, אני מרגישה טפשה
רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? שוב, אף אחת? אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? המומינים!!!
טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני בידור או דרמה? גם וגם. תלוי במצברוח. אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי. וגם זה בקושי. ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערוץ 3 מכושפות או באפי? לא ראיתי אף אחד מהם... דברים אהובים צבע: צהוב שיר: משתנה בערך פעם ביום. כרגע זה "שיר של רגע אחד". דיסק: האוסף הצרוב שלי
זמר\\ת: שיר גבסו >< סוג מוסיקה: אמממ. רוק. אבל אני שומעת קצת מהכל. סרט: פרל הארבור
ספר: יש מלא. אני לא יכולה להגיד על אף אחד שאותו אני הכי אוהבת... אתר: הלב הצהוב.
סוג ספורט: כדורסל!
אוכל: פיצה
תוכנית טלוויזיה: מגרש ביתי. כרגע. אייקון בתפוז:
. מזוכיסטית. שעור בבצפר: ספורו מורה בבצפר: המורה לתורה נעליים: FILA. איכות! האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לא חייזרים? לא יודעת... מכשפות? לא מהסוג המפחיד שרוכב עם מטאטים וזה
אלוהים? בהחלט. בטבע?
? שדים ורוחות? שוב, לא מהסוג הזה... פיות? לא שלום כלל עולמי? יהיה. יום אחד. מערכת החינוך? וואט? ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? כן שנאה? לא בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? ?? אנשים? כן. בד"כ. בכלום? לא כוכבים נופלים? זה לא באמת כוכבים. ומי שנהנה להאמין שהם מגשימים משאלות, שיהיה לו בכיף. האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לא לוקח סמים? בטח1 כל בוקר הרואין, אחרת אני לא יכולה לקום. חולה? לא מאחר הרבה? ממש לא! שונא את עצמך? לפעמים אוהב את עצמך? לפעמים משועמם? ברגע זה? מאוד. פקצה? חחסססס... האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? נראה לי שכן. לא בטוחה. אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן
שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? מליון פעם הקאת במקום ציבורי? בצפר זה נחשב? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? בטח היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? אני לא יודעת אם היא הושפעה, אבל היא היתה דומה לה בצורה מפחידה
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) בטח. הרבה פעמים. אבלמ אוחר ואין לי כח לפרט... יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? אני מכורה. מאז ומתמיד. חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אני עוד מחכה. (הפרטים שמורים במערכת) עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן! יאמי
פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחח לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן. אבל זה בד"כ לא מצליח. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? מלא פעמים רצית שיהיה לך זנב? לא
ראית סרט כחול? על מכוניות של שמאלנים
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן! זה היה כיף
נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? ללאא באבא\\אמא של חבר\\ה? ללאא! בדמות מספר\\סרט? כן! סנופקין...
. ועכשיו ברצינות- לא!! במישהו מאותו מין? ללאא! חווית אהבה חד צדדית? לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? רצפה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? הכורסא של אבא
קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? דיסקים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המחשב. אז מה אם אני מסתכלת ימינה. לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? סבונים תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? חולצה סגולה קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? שולחן קטן שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? NBA 2001 (של אח שלי! למרות שגם אני משחקת לפעמים...) מה יש לך מאחורי הדלת? תלוי מאיזה צד
בצד אחד יש הרבה פוסטרים של מכבי ובצד השני- כלום תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? קיר מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך?
לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? כולם באותו גודל
איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? נעל בית בארון נעליים בחדר כביסה. תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? מסך האיקונים של תפוז תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? החצר של הבית שלי... ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם?רצפה צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? להתקלח זה מטלה?
תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשו? על כות שאלון זה. מי שזה לא יהיה. מה אתה חושב על אותו אדם? שהי לו משעמם כשהוא כתב את השאלון הזה. אני לא סוטרת את עצמי! אני לא תוהה על קנקנו! האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? ממש לא מה דעתך על: החיים? נחחמדים חרופ? רעיון טוב מאוד ברגע זה. מטאל? ?? חרופרופ? דאבל חרופ? מטאלמטאל? ???? קסם? שטויות מג'יק? שטויות באנגלית? פיות? לא שאלת את זה כבר? גארדן? נחמדה. פיש? לא טעים פישפיש? מאוד לא טעים.? פישפיש גארדן? מצטערת, נגמרו לי ההתחכמויות
מיגע