שאלון

the queen zohar

New member
שאלון../images/Emo168.gif

מפורום בנות: דברים בלתי מקוטלגים: שם: גיל: גובה: משקל: מיקום בארץ: ניקים נוספים: מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? מהו מספר המזל שלכם? כמה חברים טובים יש לכם? זה או זה ספר או סרט? חמוס או מלפפון? סיני או רוסיה? שחור או וורוד? עט או עפרון? מחשב או טלוויזיה? שער ארוך או קצר? מיקי מאוס או פו הדוב? כלב או חתול? פקצות או ערסים? מים או קולה? מעיל או סווטשרט? מתמטיקה או ספרות? שניצל או פסטה? מסנג'ר או אייסיקיו? פסח או חנוכה? חסה או כרוב ניצנים? ספגטי או מקרוני? גלידה או ארטיק? מגנום או מגנום לבן? תותים או דובדבנים? עוגת שוקולד או עוגת גבינה? בשר או עוף? עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אורז או פתיתים? מלווח או ג'חנון? חמאה או גבינה? סלט ירקות או סלט פירות? מסטיק או סוכריה על מקל? רוק או פופ? רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? בריטני ספירס או גוון סטפני? מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?משינה או כוורת? קולד פליי או דה קולינג? בלינק 182 או סאם 41? רוק כבד או רוק רגיל? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ביונסה או אלישיה קיז? אשר או אמינם? המומינים או דרדסים? טלנבלות או מדע בדיוני? בידור או דרמה? אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 3 או סטאר וורלדז? מכושפות או באפי? דברים אהובים צבע: שיר: דיסק: זמר\\ת: סוג מוסיקה: סרט: ספר: אתר: סוג ספורט: אוכל: תוכנית טלוויזיה: אייקון בתפוז: שעור בבצפר: מורה בבצפר: נעליים: האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? חייזרים? מכשפות? אלוהים? בטבע? שדים ורוחות? פיות? שלום כלל עולמי? מערכת החינוך? ריפוי בעזרת יוגה? אהבה? שנאה? בחיים שאחרי המוות? אוטופיה? אנשים? בכלום? כוכבים נופלים? האם אתה... מעשן? מתאפרת? לוקח סמים? חולה? מאחר הרבה? שונא את עצמך? אוהב את עצמך? משועמם? פקצה? האם אי פעם... עישנת? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אושפזת בבית חולים? ראית אדם מת במציאות? ראית חתול מת במציאות? שברת פעם שן? עשית טיפול שיניים? הקאת במקום ציבורי? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? טעמת קליק XL? פגשת אי פעם את מתי אטלס? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? רצית שיהיה לך זנב? ראית סרט כחול? הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בלעת כפתור? תיקנת מורה על שגיאה? נתקעת במגלשה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו? התאהב פעם במורה? באבא\\אמא של חבר\\ה? בדמות מספר\\סרט? במישהו מאותו מין? חווית אהבה חד צדדית? קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? מה יש לך מאחורי הדלת? תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? צריך לשירותים? שומע מוסיקה? מלטף חיה? חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? על מי אתה חושב עכשו? מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? מה דעתך על: החיים? חרופ? מטאל? חרופרופ? מטאלמטאל? קסם? מג'יק? פיות? גארדן? פיש? פישפיש? פישפיש גארדן?

שטופ

New member
עונה על חלק...

קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? כיסא. קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? הפליז של אח שלי. קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? מתח. קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? שטויות של אח שלי. קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? שקע. לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? קיר, מגבות, ארון. תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? הכובעצמר שלי
. קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? דף על המדף. שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?
מה יש לך מאחורי הדלת? סווצ'רים, תיקים, חבלי תליה. תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? אין כאן שום דבר שאפשר לקרוא לו 'תמונה'... מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין חומרי ניקוי באופק. לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? כל הארונות באותו גודל>< איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? נדמה לי שאצל ילדה מהכיתה שלי, שגרה בכלל בישוב אחר
תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? עוד דף אינטרנט של הפורום. תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? רשת... ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? כיסא, רצפה.

שטופ

New member
../images/Emo77.gifעוד חלק.

שם: הדס גיל: 12.5 גובה: 1.47 משקל: 33 מיקום בארץ: אלוני הבשן, רמת הגולן. ניקים נוספים: מכורה ל ק ר מ ב ו,DaRdAsIt12. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?
אין פלאפון מהו מספר המזל שלכם?
כמה חברים טובים יש לכם?0

אנבלייי

New member
סנופקין

מפורום בנות: דברים בלתי מקוטלגים: שם: אנבל גיל:14 גובה: משהו כמו 1.59.. משקל:
מיקום בארץ: ירושלים ניקים נוספים: פעם היה לי מיספיגיבשמלהורודה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?6. ולפניו עוד 6. ועוד 6. אני ילדת השטןD: מהו מספר המזל שלכם? איןלי כלכךOO אולי 16? כמה חברים טובים יש לכם? הרבה. נראלי>> אוף נו, תקופה קשה
זה או זה ספר או סרט?תלוי מה... ד"כ ספר אבל זה מאודמאוד תלוי מה חמוס או מלפפון? מלפפון!! סיני או רוסיה? סיני>> שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? אמ. שניהםD: שער ארוך או קצר? זה שאלות כלליות מידי.. כמה ארוך? כמה קצר? לויודעת. מיקי מאוס או פו הדוב? פווו
כלב או חתול? עמ. שניהם? פקצות או ערסים? ערסיםD: אני אוהבת אותם, הם אוהבים אותי, וטוב לנו. מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? אם זה מעיל עור הולנדי סקסי אז המעיל. או אם זה כל מעיל שווה אחר אז מעיל אבל סתם מעיל גשם מכוער לא>> מתמטיקה או ספרות? ספרות!
שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו זה קלאסיD: אבל מסנג'ר יותר חביב פסח או חנוכה? מממ. מבחינת האוכל חנוכה. אבל בפסח יש חופש.. חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מה ההבדל?! גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים. או אורז סיני/יפניD: מלווח או ג'חנון? שניהם>> זה אותו הדבר רק בצורות שונות>< חמאה או גבינה? אממ.. צלוי לאיזה מטרה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק D: רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רוב? בריטני ספירס או גוון סטפני? גוואןןןןן מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?משינה או כוורת? אמממ Oo משינה..>> קולד פליי או דה קולינג? קודפליי נראלי>> בלינק 182 או סאם 41? 182. רוק כבד או רוק רגיל? שניהם D: מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? המוווווווומיניםD: טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלותXD בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: שחור ולבן ואדום ועוד כלמיני:-O שיר: ישלי יותרמידי
דיסק: כנ"ל זמר\\ת: כנ"ל סוג מוסיקה: כנ"ל. והרבה אלטרנטיבית ורוק סרט: ישלי הרבה ספר: מממ. התפסן בשדה השיפון? אתר: OO סוג ספורט: ריקודD: שחייהD: אוכל: שוקולד או משהו תוכנית טלוויזיה: ד'ה סימפסונזזזזזזזז
אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: אנגלית/ספרות מורה בבצפר: חנוךךךך
נעליים: מגפיי עור D: שאין לי כרגע. אבל יום יבואאא
ואולסטאר. ונעליספורטאדידס. האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? לאממש>> חייזרים? אממ... אולי? מכשפות? ררארר אני מבשלת ברגע זה שיקוי אהבה
אלוהים? כן בטבע? מסתומרת? שדים ורוחות? >> פיות? I DO BELIEVE I FAIRIS! שלום כלל עולמי? לא>> מערכת החינוך?
ריפוי בעזרת יוגה? כן אהבה? כן
שנאה? מממ.. בחיים שאחרי המוות? אני מקווה
אוטופיה? מה זה? אנשים? אממ בכלום? מה? כוכבים נופלים? זה קיים! האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? כן. תלוי לאן.. לוקח סמים? לא חולה? קצת מאחר הרבה? לכל מקום>> שונא את עצמך? אממ... מידי פעם אוהב את עצמך? מידי פעם משועמם? קצת פקצה? לאנארלי. טוף, אולי קצת האם אי פעם... עישנת? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן
ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא
איך זה הגיוני בכלל?! אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא O> ראית חתול מת במציאות? כן. דרוס
שברת פעם שן? לאנראלי>> עשית טיפול שיניים?מה זה אומר? אמממ... כן! הקאת במקום ציבורי? כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא ממש>> אלי לובה הייתה מושפעת ממנה. עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא-___- יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אמממ כן. ואני עדיין מחכה. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן פגשת אי פעם את מתי אטלס? מיזה?! יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא>> קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אממ יכולךהיות
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? לא נראה לי ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא. איכ תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? כן שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא הבנתי
התאהב פעם במורה? אממ לאממש
באבא\\אמא של חבר\\ה? לא! איכ בדמות מספר\\סרט? בארררורררררר!!! במישהו מאותו מין? לאOO חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? רצפה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? רצפה
קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? קורות עץ קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? נו, זה הבית של אחותי, איןליכוח. גם. קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? נווו דיכבר איןליכוח;[ לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? איןליכוח ואני לא בתוך שרותים תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? טוב מה? אין לי כוח לזוז קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? רצפה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? מה יש לך מאחורי הדלת? לכוווווווו צריך לשירותים? קצת שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? החתולה של אחותי בדיוק סיימה ללקק לי את האף^^ חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כןןן מתמטיקההה;[ תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? ממ לאממש על מי אתה חושב עכשו? מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?
מאיפה ידעתם??? מתמטיקה;[ מה דעתך על: החיים? התשובה מסובכת מידי חרופ? מה? מטאל? מממ:| חרופרופ? מהמה? מטאלמטאל? מהמהממהה? קסם? מג'יק? פיות? גארדן? פיש? פישפיש? פישפיש גארדן? הסוף

Dirtbag

New member
הרבה שאלות @.@ ../images/Emo62.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: קרן גיל: 14 גובה: 1.70 משקל: לא ידוע. מיקום בארץ: הרצליה ניקים נוספים: - מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 מהו מספר המזל שלכם? - כמה חברים טובים יש לכם? - זה או זה ספר או סרט? שניהם חמוס או מלפפון? חמוס.
סיני או רוסיה? רוסיה שחור או וורוד? שניהם עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב כלב או חתול? חתול פקצות או ערסים? ערסים מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה. שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? רגיל תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שתיהן. אורז או פתיתים? שניהם מלווח או ג'חנון? לא טעמתי חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? שניהם רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי וויליאמס בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטאפני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? XD לא שחורה משינה או כוורת? שתיהן קולד פליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני? מד"ב בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? ערוץ 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים צבע: אדום וכחול על כל גווניהם. D: שיר: יש יותר מדי דיסק: כנ"ל זמר\\ת: כנ"ל סוג מוסיקה: רוק בעיקר, אבל גם כמה שירים מסוגים אחרים. סרט: אוסטין פאוורס, כל הטרילוגיה D: ספר: לא קראתי הרבה זמן אתר: תפוז וישראבלוג. סוג ספורט: בהייה. אני אלופה בזה. אוכל: איטלקי תוכנית טלווייה: יש יותר מדי אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: אמנות מורה בבצפר: המורה למתמטיקה נעליים: אולסטאר האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן חייזרים? כן מכשפות? לא אלוהים? לא יודעת בטבע? כן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? לא מערכת החינוך? כן ריפוי בעזרת יוגה? כן אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה?
אנשים? כן בכלום? כן כוכבים נופלים? לא האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לפעמים לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? כן שונא את עצמך? לפעמים אוהב את עצמך? לפעמים משועמם? כן פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? רק פאסיבית איכ. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן XD עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) עוררתי מהומה אבל לא כמחאה. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי?
יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? כן ראית סרט כחול? כן XD הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? לא נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא התאהב פעם במורה?לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? כן במישהו מאותו מין? כן חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? אני רואה מהחלון את המרפסת של השכנים. קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? בובת דובי. קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תקרה. קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? דיסקים, מטען וארנק קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מחשב לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? דלת תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? עוד בגד שחור XD קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? שמיכת פוך שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? סימס 2 מה יש לך מאחורי הדלת? מסדרון. תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? עוד תמונה. מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? סבון לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? כלים חגיגיים. איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? בארון. תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? שיחה במסנ עם יהב. תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? סורגים. ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? שטיח צריך לשירותים? קצת שומע מוסיקה? כן מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? תמיד. על מי אתה חושב עכשו? הברווז גומי שיושב לי על המסך. מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא לא אדם. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא מה דעתך על: החיים? נחמדים. מכאן הכל הזוי, לכן לא עניתי
. חרופ? מטאל? חרופרופ? מטאלמטאל? קסם? מג'יק? פיות? גארדן? פיש? פישפיש? פישפיש גארדן?

Stinki Winki

New member
עונה... נקווה שעל הכל

דברים בלתי מקוטלגים: שם: נעה גיל: 15 גובה: מטר 70 ומשו או 67 משקל: 50 ומשו ק"ג... וואי פעם ראשונה שאני אומרת פה מיקום בארץ: י-ם ניקים נוספים: אין מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 מהו מספר המזל שלכם? 4 כמה חברים טובים יש לכם? תלוי איך מסתכלים על זה... 2-3 זה או זה ספר או סרט? ספר חמוס או מלפפון? מלפפון (אלא אם הכוונה לחמוס- החיה!) סיני או רוסיה? סיני יענו הזה שליד מצריים?
ואפחד מהם שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עיפרון מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו כלב או חתול? חטול
פקצות או ערסים? אפחד מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווט' מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מה ההבדל? גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? לבן תותים או דובדבנים? אפחד עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? אפחד בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? עי? יענו ראפ או משו?
לויודעת.. משינה או כוורת? כוורת קולד פליי או דה קולינג? אפחד בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? אעמ מטאל
מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה אשר או אמינם? אשר אם כבר חייבים... המומינים או דרדסים? המומינים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? וי אייג' ואן ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3
מכושפות או באפי? באפי דברים אהובים צבע: אדום שיר: אעמממ רוב השירים של סונטה דיסק: אין זמר\\ת: אין סוג מוסיקה: מטאל סרט: ספיידרמן ספר: הארי פוטר אתר: תפוז (
?) סוג ספורט: ריקוד אוכל: טעים
תוכנית טלוויזיה: אינויאשה אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: מתמטיקה מורה בבצפר: אממ המורים מתחלפים עכשיו... נעליים: אולסטאר האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?כן חייזרים?כן מכשפות?למה לא? אלוהים? כן בטבע?כן שדים ורוחות?לפעמים פיות?לא שלום כלל עולמי?כרגע לא מערכת החינוך?חחחחחחחחחחחח... לא... ריפוי בעזרת יוגה?אולי לאנשים מסויימים אהבה?כן שנאה?כן בחיים שאחרי המוות?כן אוטופיה?מזה? אנשים?חלק בכלום?XD כוכבים נופלים?לא האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?לא לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? כן ולא אוהב את עצמך? כן ולא משועמם? כן פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא.. השיא שלי הוא 3 ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן
הרבה פעמים לצערי שברת פעם שן? בערך עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? אממ נראה לי שכן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן (חטול!) היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן להארי פוטר החדש עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא, מי זה? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לאXD קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? כן ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אאוץ' לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא התאהב פעם במורה? לא!!! באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? כן למה לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? פנלים קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? אין כזה קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? מדף קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? סכין יפני ועוד מלא שטויות קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המחשב, דהההה ואולי גם הטלויזיה לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? אוף עזבו אותי! תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? כנ"ל! קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? דף שיש פה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אין מה יש לך מאחורי הדלת? קיר!!! תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? גם קיר!! וואו אני בשוק! מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? אין פה לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? עזבו אותי אזה שאלון מציק
איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? >< תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? >< תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? >< ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? ><><><>< צריך לשירותים? כן שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? אני תוהה אם הוא אידיוט מושלם או סתם דביל על מי אתה חושב עכשו? על כותב השאלון מה אתה חושב על אותו אדם? "אם הוא אידיוט מושלם או סתם דביל " האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא מה דעתך על: החיים? 'סדר חרופ? כיף מטאל? מושלם חרופרופ? אעי? מטאלמטאל? מושלם פעמיים קסם? קיים מג'יק? המנה חמה הזו? מגעיל פיות? לא סיכמנו שהן לא קיימות? גארדן? מה? פיש? מה? פישפיש? מהמה? פישפיש גארדן? מהמהמה? ><

Cool Simsit

New member
עונה משעמום ויש לי גשר!!

מפורום בנות: דברים בלתי מקוטלגים: שם: קרן גיל: 12 גובה: לא דעת משקל: לא דעת מיקום בארץ: מרכז ניקים נוספים: קרנונה צ'יקה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?8 מהו מספר המזל שלכם? 2 כמה חברים טובים יש לכם?3 זה או זה ספר או סרט? ספר חמוס או מלפפון? חומוס סיני או רוסיה?סיני שחור או וורוד?ורוד עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? מיקי כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? פאקצות! מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? קפוצ'ון מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? פסטהה מסנג'ר או אייסיקיו? איי סי פסח או חנוכה? חנוכה חסה או כרוב ניצנים? כלום ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום לא לבן תותים או דובדבנים? אפ'חד עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? כלום סלט ירקות או סלט פירות? כלום מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק אסור ליייי רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין בריטני ספירס או גוון סטפני? הילארי דאף מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? גיים בויז קולד פליי או דה קולינג? ? בלינק 182 או סאם 41? כלום רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אשר המומינים או דרדסים? דרדסים פחות מפחיד! טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות בידור או דרמה? בידור אמטיוי או וי אייג' ואן? ?? מההה?? ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי?מכושפותתת דברים אהובים צבע: סגול תכלת שיר: HEY NOW HILARY DUFF דיסק: לא יודעת זמר\\ת:הילארי דאף אבריל לאבין לינדזי לוהאן סוג מוסיקה: הכול חוץ מכבד סרט: לא דעת ספר: צ'רלי בממלכת השוקולדה הארי פוטר כפר אשמדים אתר: טקסט!! WWW.TEXT.COO.CO.IL סוג ספורט: ריצה אוכל:ספגטי תוכנית טלוויזיה: ליזי מגוויר אייקון בתפוז: אין שעור בבצפר: מתמטיקה מורה בבצפר: לא דעת נעליים: אולסטר אין לייי האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן חייזרים? לא מכשפות? כן אלוהים? כן בטבע? כן שדים ורוחות? כן פיות? מאודדד שלום כלל עולמי? הלוואי מערכת החינוך? ללאאאא ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? כן שנאה?רוצה לא אבל כן בחיים שאחרי המוות?ברוררר גם לפני אוטופיה? מזה? אנשים? כן בכלום? מה? כוכבים נופלים? כן וזה לא כוכב זה שביט!! תלמדו קצת אסטרונומיה באמת!! מחוננים לשלטוןןן האם אתה... מעשן? חס וחלילההה מתאפרת? לא לוקח סמים? ממש לא חולה? עכשיו לא מאחר הרבה? אף פעם לא איחרתי שונא את עצמך? בערך אוהב את עצמך? בערך משועמם? כן פקצה? חס וחלילהההה האם אי פעם... עישנת? לאאאאאאא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? 10 השיא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? לא אבל ראיתי כלב שברת פעם שן? לאאא עשית טיפול שיניים? כן יש לי גשרררר הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יאפ היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)כן ולא בא לי לספר יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן קוראת מושבעת! רון וויזלי הכוסון חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) קרוב ל 7 שנים עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לאאאאאא טעמת קליק XL? מזה? פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא מי זה? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? מי זאת? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) עוד לא אבל יקרה רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? הרבה רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול? על האוטו של אבא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לאא תיקנת מורה על שגיאה? לא רק מורה גם מנהל וחברים והוריםם נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן סהר בעעע לא קשור אליכן התאהב פעם במורה? לאאאא באבא\\אמא של חבר\\ה? לאאאאא בדמות מספר\\סרט? לאאאאא במישהו מאותו מין? לאאאא חווית אהבה חד צדדית? כן 3 פעמים ואולי יותר קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? סרט של צבי הנינג'ה קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? בובת כלב קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? תיקרה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם?טושים ודפים קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מאוורר לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? קיר תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? גופייה שלי קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? חיתול של אחותי שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?פיפה 2003 מה יש לך מאחורי הדלת? ארון תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? דיסק מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? מים? לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? אין לי כוחח איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? אין לי אדומה תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? יש לי גשרר תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?נוף ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? לכלוך צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא אלא על איזה סם הוא חי על מי אתה חושב עכשו? גל (ילד חמוד וכוסון שאני אוהבת) מה אתה חושב על אותו אדם? הלוואי שיאהב אותי ויפרד מחברה שלו האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן לישון מה דעתך על: החיים? זה דבר טוב ורע חרופ? טובבבב מטאל? קקי חרופרופ? מזה זה? מטאלמטאל?חלאסססס קסם?יאפה לי מג'יק? אותו דבררר פיות? דבר קסום ומדהים גארדן? גינה? הלוואי עלי! פיש? קקי פישפיש? קקי פישפיש גארדן? קקיקקי בריבוע

pqCAT GIRLpq

New member
הרבה מאוד שאלות

מפורום בנות: דברים בלתי מקוטלגים: שם: ליאל גיל:13 גובה: מטר שישים וארבע בערך.. משקל:42 (אני אמורה לשקול 55 לפי הגובה!) מיקום בארץ:עפולה ניקים נוספים:אין מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?5 מהו מספר המזל שלכם?8 כמה חברים טובים יש לכם?1 (כל השאר פאקצות) זה או זה ספר או סרט? סרט חמוס או מלפפון?מלפפון סיני או רוסיה?רוסיה שחור או וורוד?שחור עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?ארוך בחורף קצר בקיץ מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב כלב או חתול?חתול פקצות או ערסים?אף אחד מהם מים או קולה?קולה מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?אפחד... שניצל או פסטה?שניצל מסנג'ר או אייסיקיו?איי סי קיו פסח או חנוכה?פסח (החופש יותר ארוך) חסה או כרוב ניצנים?אפחד (איוו) ספגטי או מקרוני?ספגטי גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?מגנום תותים או דובדבנים? עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד בשר או עוף?עוף זה סוג של בשר לא? עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון? ג'חנון (משמין) חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות? מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה על מקל עם המסטיק ... רוק או פופ?רוק שולט! רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?רובי ווילאמס... בריטני ספירס או גוון סטפני?גוון סטפני! מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?
משינה או כוורת?משינה קולד פליי או דה קולינג?אפחד בלינק 182 או סאם 41?אפחד רוק כבד או רוק רגיל?כבד... מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז?ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים?מומינים! טלנבלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני בידור או דרמה?בידור אמטיוי או וי אייג' ואן?אמ טיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז?3 מכושפות או באפי?מכושפות דברים אהובים צבע:כחול בהיר שיר:FIGHTER של כריסטינה דיסק:
זמר\\ת:כריסטינה אגילרה סוג מוסיקה:רוק כבד...... סרט:רוק בבית הספר ספר:סודות של ג'קלין ווילסון אתר:
סוג ספורט: אוכל:והרבה! תוכנית טלוויזיה:...... אייקון בתפוז: שעור בבצפר:אפחד מורה בבצפר:היחידה שהייתה יפה שם אבל פיטרו אותה..... באסה..... נעליים: כפכפים האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?קצת חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?כן בטבע?כן שדים ורוחות?לא פיות?לא שלום כלל עולמי?לא מערכת החינוך?לא ריפוי בעזרת יוגה?לא אהבה?כן שנאה?כן בחיים שאחרי המוות?לא אוטופיה?
אנשים?כן בכלום?לא כוכבים נופלים?כן האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?רק למחול לוקח סמים?לא!!! חולה?לא מאחר הרבה?5 דקות מקסימום! שונא את עצמך?לא אוהב את עצמך?גם לא משועמם?בערך פקצה?לא האם אי פעם... עישנת?לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?לא ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?לא עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי? כן (מחוץ לבית הקברות שנעמי שמר ז"ל בו) שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)רציתי אבל לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כע חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא עישנתי סיגריות בחיים ואני לא אעשן! טעמת קליק XL?כן וזה מגעיל פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן רצית שיהיה לך זנב?כן ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא (אבל בקבוק לעין כן) בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?כן נתקעת במגלשה?לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא התאהב פעם במורה?לא באבא\\אמא של חבר\\ה?לא בדמות מספר\\סרט?לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?לא קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? רמקול מחשב וחתיכת קרטון קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? קיר קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? זבל והרבהה קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? שעון דיגיטלי לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? מברשות שיניים תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? גופיה שגולה שקיבלתי מדודה שלי... קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? החזיה שלי (זה נחשב?) שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך?סימס 2 מה יש לך מאחורי הדלת?תיקים שקית ומתלה לתכשיטים (עם תכשיטים שלא נגעתי בהם) תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? תמונה? צילום? (אין לי אחד משניהם בחדר בכלל) מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? חומרי הניקוי שבאון הניקיון במקלחת... לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? כוסות צלחות וכל מיני דברים כאלה.... אה וגם מסך של טלויזיה איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?לחברה שלי שגרה בשכונה אחרת תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? עננים של הדסקטופ שלי תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם?גימפ מסריח ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה (לוידעת יש לי סחרחורת) צריך לשירותים?(הלכתי בשאלה השלישית) שומע מוסיקה?לא מלטף חיה?הלוואי חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?לא על מי אתה חושב עכשו? על במבי ז"ל מה אתה חושב על אותו אדם?זה חתול לא בנאדם! האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא מה דעתך על: החיים? חיים רק פעם אחת אז הם נפלאים? חרופ?
מטאל?לה חרופרופ?
מטאלמטאל?להלה קסם?מג'יק מג'יק?קסם פיות?הן יפות! גארדן?פיש פיש?גארדן פישפיש?גארדן גארדן פישפיש גארדן?גארדן פישפיש מי שקראה עד לכאן שתראה סימן חיים! אני משועממת *רצה להתקלח*

shronet

New member
אוך, אל תדכאי אותה ../images/Emo4.gif

גשר זה לא נורא. כואב קצת בהתחלה, אבל מתרגלים. וסביר להניח שאת כמו שאר העולם כן תאכלי מסטיקים בזמן הטיפול, אז בכלל אין לך מה לדאוג
וזה גם מנסיון.

pqCAT GIRLpq

New member
זה לא הקטע שזה כואב

כל השפה שלי חתוכה וזה מציק עוד מעט לא תישאר לי שפה...... ומותר לי לאכול מסטיקים אבל בלי סוכר (לפי הרופא)

shronet

New member
אז אני גם רוצה להיות מטופלת אצל

+ הרופא שלך
מתי שמו לך את הגשר? אם זה די חדש אז זה עובר... אם זה ישן אז את מקרה מיוחד. בכל מקרה זה לא סיבה להפחיד את הילדה
וזה כמובן ברוח טובה, לא מתוך ביקורת או משהו

pqCAT GIRLpq

New member
חודש לתחתון

חצי שנה לעליון והרופא שלי שבר ת'כתף בנתיים אני מטופלת אצל רופא אחר דוקטור אוררררררררי (עם ר' מתגלגלת כזו)

Shusho

New member
הא?? למה זה חותך לך אותה?

אני הסתדרתי עם זה מצויין ובכלל לי היה שנים גשר. אז שש
עכשיו יש פלטה לעוד איזה שנה

pqCAT GIRLpq

New member
אני אדע רק בטיפול הבא

כי ער חודש מאז ששמתי ואני הולכת לבקר אותו פעם בחודשיים

Stinki Winki

New member
גם לי זה היה חותך

אבל בהתחלה והשעווה הטיפשית שהם נותנים לא עוזרת בגרוש...

Loony Moony

New member
יוו זה ארוך

דברים בלתי מקוטלגים: שם: ענבל גיל: 13 גובה: 1.61 משקל: 45 מיקום בארץ: מרכז ניקים נוספים: אין.. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 מהו מספר המזל שלכם? 7 כמה חברים טובים יש לכם? 6 זה או זה ספר או סרט? תלוי חמוס או מלפפון? חומוס סיני או רוסיה? סיני שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? מחשב שער ארוך או קצר? ארוך מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? פקצות מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווטשירט מתמטיקה או ספרות? מתימטיקה שניצל או פסטה? פסטה מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח, כי הוא יותר ארוך, אבל בחנוכה יותר כיף והאוכל יותר טעים חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקולד
בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? עוגיות חמאה אורז או פתיתים? אורז (של אמא) מלווח או ג'חנון? מלווח (של אבא) חמאה או גבינה? חמאה סלט ירקות או סלט פירות? סלט ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? לא יודעת.. בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון סטפני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? כוורת קולד פליי או דה קולינג? לא מכירה
בלינק 182 או סאם 41? לא מכירה
רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? מוסיקה ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? לא אכפת לי אשר או אמינם? שמינם המומינים או דרדסים? המומינים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות בידור או דרמה? דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? לא אכפת לי... מכושפות או באפי? לא ראיתי אף אחת מהן.. דברים אהובים צבע: סגול שיר: אין דיסק: אין זמר\\ת: אין סוג מוסיקה: פופ סרט: אין ספר: אין אתר: תפוז סוג ספורט: אופני כושר אוכל: פסטה תוכנית טלוויזיה: אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: אנגלית מורה בבצפר: המורה לאזרחות נעליים: כפכפים האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן... חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? לא בטבע? כן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? כן מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? לא אנשים? כן בכלום? לא כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לעיתים רחוקות, רק עיפרון שחור לוקח סמים? לא חולה? לא מאחר הרבה? לא שונא את עצמך? לפעמים אוהב את עצמך? לפעמים משועמם? לפעמים פקצה? קצת
האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא... הכי הרבה שלי זה 13 גג 15 אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? רק סתימות ואיטומים... הקאת במקום ציבורי? אוטובוס של טיול של הגן נחשב ציבורי? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) להארי פוטר... ולמעבר לבצפר אחר.. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן יאמיי פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא.. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? הרבה פעמים.. רצית שיהיה לך זנב? לא
ראית סרט כחול? בטח, כזה ששמים בשיער.. סתם לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא.. הכנסתי אותו לאף.. תיקנת מורה על שגיאה? כן... במתמטיקה נתקעת במגלשה? כן שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא התאהב פעם במורה? איכס לאא באבא\\אמא של חבר\\ה? כנ"ל בדמות מספר\\סרט? קצת.. במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? מחשב (לא מסך) קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? גרב קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? מנורה קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? הזמנות למסיבות, איפור, צ'ופרים, ארנק, כל מיני דפים, קלפים, תמונות שלי, שעונים... קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? מאוורר לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? דלת תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? ג'ינס קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? דפקשר של הכיתה שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? אין לי משחקי מחשב מה יש לך מאחורי הדלת? ארון תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? הזמנה לבת מצווה מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? לא יודעת לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? אין לי כוח... איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך? בחדר של אחותי תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? הודעה באייסי תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? עצים ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? נעל צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קצת על מי אתה חושב עכשו? חברה שלי מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא נהית שפוטה של ילדה אחרת האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא מה דעתך על: החיים? יפים חרופ? לא עייפה מטאל? לא יודעת חרופרופ? לא עייפה! מטאלמטאל? לא יודעת! קסם? סבבה מג'יק? אחלה פיות? לא קיימות גארדן? מממממ פיש? אנד צ'יפס פישפיש? אנד צ'יפצ'יפס פישפיש גארדן? גן הדגדג

גאד זה יהיה ארוך.

מפורום בנות: דברים בלתי מקוטלגים: שם: ניצן גיל: 14 גובה: לא יודעת ועדיף לכן גם לא לדעת. משקל: כנ"ל מיקום בארץ: נגב. ניקים נוספים: ניצי ודארקבלואנג'ל. מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 מהו מספר המזל שלכם? 26 כמה חברים טובים יש לכם? לא הרבה. זה או זה ספר או סרט? ספר חמוס או מלפפון? מלפפון חמוץ. סיני או רוסיה? סיני רק בלי פיצוצים. שחור או וורוד? שחור
עט או עפרון? עט!! מחשב או טלוויזיה? אי אפשר לבחור ביניהם.
שער ארוך או קצר? ארוך. מיקי מאוס או פו הדוב? פו מאוס. [זאת אומרת גם וגם.
] כלב או חתול? חתולכלב. נו מה השאלות האלה אי אפשר לבחור. פקצות או ערסים? לא זה ולא זה.
מים או קולה? מימ.
מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות שליטה! שניצל או פסטה? פסטה. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
פסח או חנוכה? פסח. קניידלך! חזרת!!
חסה או כרוב ניצנים? חסה ברור! מה?! זה טעים
ספגטי או מקרוני? זה כמעט אותו הדבר
מקרוני. גלידה או ארטיק? ארטיק מגנום או מגנום לבן? לבן. תותים או דובדבנים? צ'רי! עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שניהם טעימים. אורז או פתיתים? פתיתים. [בא לי פתיתים זה כמו אורז רק קטן] מלווח או ג'חנון? הומ.. ג'חנון בדר"כ. חמאה או גבינה? חמאההההההה סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? רוק
רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? אפחד
בריטני ספירס או גוון סטפני? גוון. מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? השני. משינה או כוורת? משינה
קולד פליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? אני אצטרך לבחור בבלינק עקב אי הכרה. רוק כבד או רוק רגיל? רגיל. בשביל מה להיות כבדים? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אפחד. ביונסה או אלישיה קיז? אפחד. אשר או אמינם? אמינם^^ המומינים או דרדסים? סנופקין! טלנבלות או מדע בדיוני? אפחד. בידור או דרמה? בידור ואחר כך דרמה אמטיוי או וי אייג' ואן? אני אאלץ לוותר. ערוץ 3 או סטאר וורלדז? אי אפשר להחליט! אם אין משהו ב-3 עוברים לסטאר ולהפך. מכושפות או באפי? מכושפות ברור! אבל נגמר
דברים אהובים צבע: כחול שיר: הו! יש הרבה.. אי אפשר לבחור דיסק: אני לא קונה דיסקים. זמר\\ת: אלאניס מוריסט. סוג מוסיקה: רוק, בעיקר. גם שירים רגועים עוזרים. סרט: לא יודעת. מיסיס דאוטפייר. כי זה האחרון שראיתי.. ספר: הארי. אתר: דו נוט נאוו. סוג ספורט: כדורסל. אוכל: סיני-יפני-תאילנדי ופירות ים. תוכנית טלוויזיה: פליסיטי אייקון בתפוז: יהושפט [
] וגם
שעור בבצפר: ספרות מורה בבצפר: המכנחת לשעבר
נעליים: אול סטאר! [למרות שאין לי
] האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? אכן. חייזרים? כשמתחשק לי. מכשפות? כנ"ל אלוהים? לא יודעת. לא גיבשתי דעה.. בטבע? איך אפשר לא להאמין בטבע
אתה רואה את זה כל יום
שדים ורוחות? משתדלת.. פיות? כנ"ל שלום כלל עולמי? חחחח
מערכת החינוך?
מה יש להאמין בטיפשים האלה? ריפוי בעזרת יוגה? לא ניסיתי כשאני אנסה אני אדע.. אהבה? בדר"כ שנאה? אכן כן. בחיים שאחרי המוות? יש לי כל כך הרבה דעות על זה
אני לא יכולה לענות ממש.. אוטופיה?
? אנשים? בעעע שאלות טיפשות בכלום? הרגע עניתי על כל כך הרבה דברים שאני מאמינה בהם
כוכבים נופלים? רואים כאלה
האם אתה... מעשן? נופ. מתאפרת? פה ושם לוקח סמים? כן בטח.
חולה? לא.. מאחר הרבה? חח עליתן עליי><
שונא את עצמך? לפעמים אוהב את עצמך? לא ממש משועמם? הו כן. מאוד פקצה? כX*ל! 2Xר!7.. NOT
האם אי פעם... עישנת? לא חס וחולילה!Q ראית יותר מחמישה סרטים ביום? אולי
ישנת יותר מ30 שעות ברצף? מה?! איך אפשר? אושפזת בבית חולים? לא.. ראית אדם מת במציאות? אוי ואבוי לא! ראית חתול מת במציאות? לא שברת פעם שן? כן הרבה.. עשית טיפול שיניים? חחח יותר מהמון טיפולים. הקאת במקום ציבורי? הומ.. לא נראה לי.. אהה בעצם כן כשהייתי במשחק קטרגל.. לא שיחקתי כי התייבשתי והקאתי בלי סוף.. שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?אכן כן. היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חח לא.. עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) רק אני.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? אכן כן.. חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לחברה שלי שתחזור כבר [בדיוק נסעה..] ולהארי פוטר השישי.. עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? אבל אמרתי שלא עישנתי
טעמת קליק XL? אכן.. פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא
יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא נראה לי.. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח לא.. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא.. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? אכן כן. הרבה פעמים. רצית שיהיה לך זנב? לא.. ראית סרט כחול? בארור שלא.. הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא
בלעת כפתור? לא. תיקנת מורה על שגיאה? לא זוכרת>< נתקעת במגלשה? כן הרבה פעמים.. היא לא מזיזה למרות המים.. שנאת שם מסוים בגלל מישהו? חח כן. התאהב פעם במורה? חס וחולילה לא!Q באבא\\אמא של חבר\\ה? גמלא.. בדמות מספר\\סרט? אכן כן. במישהו מאותו מין? לאאאא.. חווית אהבה חד צדדית? אולי.. קום מהכסא תצעד שתי צעדים שמאלה,מה הדבר הכי קרוב שאתה רואה אם תסתכל למטה? את המושב של הכיסא החום. קום מהכסא תצעד שתי צעדים ימינה,מה הדבר הכי פרוותי שקרוב אלייך? לצערי הדבר הכי פרוותי פה בבית הוא החתולה הכוסיט שלי והיא בגג.. קום מהכסא תצעד לכיוון הדלת תסתכל למעלה,מה יש שם? מנורה. קום מהכסא תפתח את המגירה הכי קרובה אליך,מה יש שם? אין פה מגירות קרובות.. קום מהכסא שב על הרצפה תסתכל ימינה,מה הדבר הטכנולוגי הכי קרוב אלייך? המחשב. לך למראה של השירותים בבית תסתכל ימינה,מה אתה רואה? קיר
? תפתח תארון תזיז את הבגד השחור הראשון שאתה רואה,מה יש מתחתיו? הארון שפה הוא לא ארון בגדים.. קום מהכסא תצעד צעד אחד אחורה,מה הדבר לבן שהכי קרוב אלייך? קופסא מוזרה. שב על הכיסא,מה המשחק מחשב שהכי קרוב אלייך? יש לי רק משחק מחשב אחד.. מה יש לך מאחורי הדלת? מדרגות. תרים את התמונה הכי קרובה אלייך,מה יש מתחתיה? קיר?! מה החומר ניקוי הכי קרוב אלייך? מטאטא וזה לא חומר.. לך למטבח תפתח את הארון הכי קטן,מה יש שם? למה לי ללכת למטבח? איפה הנעל האדומה שהכי קרובה אלייך?אני חוששת שאין כזו.... תמזער את המסך,מה הדבר שהבחנת בו ראשון? האייקון של הג'יטיאיי הישן. תפתח את החלון הכי קרוב אלייך,מה יש שם? שיחה של המסנג'ר. ואחרונה.. תסתובב במקום ואיפה שתעצור תסתכל למטה ותגיד מה יש שם? רצפה
?! צריך לשירותים? אכן כן. שומע מוסיקה?אכן כן. מלטף חיה?לא.. חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא.. תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? אכן.. על מי אתה חושב עכשו? מי שלא עונה לי במסנג'ר? מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא לא עונה לי במסנג'ר? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא.. מה דעתך על: החיים? בורינג. חרופ? שינה? מטאל? רעש? חרופרופ? שינה עמוקה הכוללת נחירות? מטאלמטאל? רעשרעש? קסם? מג'יק מג'יק?קסם פיות? כנפיים גארדן? גן פיש? דג פישפיש?דגדג פישפיש גארדן? גן דגדג בלע שאלון טיפשי. למה שמישהו יקרא בכלל שאלון כזה

למעלה