שאלון

../images/Emo162.gifעונה../images/Emo162.gif../images/Emo103.gif

בוקר
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר
בודקת שאני לא חולמת..
מי מעיר אתכם בד"כ
אבא\אמא לפי התורות שלהם.
קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון
אם היה לי אז כן...
זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ
חצי שעה.
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר
לא
אתם אוכלים ארוחת בוקר
.
|קוביותכמה הדגש|אם כן, מה
דגנים וביצה קשה
צהריים
כשאתם חוזרים הביתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים
אוכלים
יש אנשים בבית
או שאתם לבד
אבא בבית
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים
פסטה
מכינים לבד
או שמכינים לכם
מכינים לי בד"כ
יש לכם חוגים? איזה
, טניס ודרמה
ערב
מה אתם עושים בד"כ בערב
אצל חברים או במסיבות
אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב
ברור
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב
, שיר שלנו, ראש גדול והצלצול הגואל
לילה
אתם אוכלים ארוחות לילה
עוגיות- לפעמים
אתם שומעים מוזיקה בלילה
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר
בחדר
מה אתם עושים בלילה
מטיילת בבית עם החתולה שלי
מתי אתם הולכים לישון
בסביבות 22:00-23:00
קל/קשה לכם להרדם
קשה
אתם עושים מקלחת לפני השינה
עשיתי בלי מדגישמוטיק

שירנאעה

Well-known member
You fall on me for..../images/Emo105.gif

anything you like And years make everything alright You fall on me for anything you like.. : ] בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פוקחים עיניים. מי מעיר אתכם בד"כ? אמא... >< קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן. קורה, בפלא.. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? חצי שעה, עשרים דק'. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? חח לא. לא מהאלו. אתם אוכלים ארוחת בוקר? בבי"ס. אם כן, מה? כריך. בגט עם משו.. אם לא, למה? כובע
צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מניחה את התיק בחדר. יש אנשים בבית? או שאתם לבד? אחי. ולפעמים אבא. מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אואו.. התפריט ארוך ומגוון. מכינים לבד? או שמכינים לכם? לפעמים ככה ולפעמים ככה. תלוי. יש לכם חוגים? איזה? אמ.. לא, אין. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב? מחשב, טלוויזיה. ואם יש מבחן- מתכוננים, יש ברירה אחרת? אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? אמ.. לא. רק מנשנשים. רק!
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לא. פעם זה היה השמיניה.. לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? ארוחות? לא.. אתם שומעים מוזיקה בלילה? לפעמים. תלוי למה אתה קורא לילה. איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר.. בסלון.. במטבח
מה אתם עושים בלילה? קסמים. נו ישנה.. ZzZz ^^ סתם מתי אתם הולכים לישון? 12.. מקיסמום 1. וזה בימי לימודים. בחופש לפחות עד 5.. קל/קשה לכם להרדם? קל, כשעייפים. אתם עושים מקלחת לפני השינה? ברור! צרפו תמונה שלכם על הבוקר. [בטוח יש!!לכולנו יש תמונה על הבוקר.] חח אין לי..

slee4

New member
עונה...

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?שולחת "בוקר טוב" לזהבית מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] זהבית\חברים אחרים\פלאפון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?זה קורה לי 90% מהפעמים כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?שעוווות אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?כה אתם אוכלים ארוחת בוקר?לא תמיד... אם כן, מה? אם כן אז זה פיצה....חחח(המבין יבין) אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]לרוב אני לא אוכלת בוקר... צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?מחשב\טלוויזיה\פלאפון יש אנשים בבית? או שאתם לבד?לרוב יש מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?לא תמיד אוכלת אבל אם כן אז...פיצה\אוכל סיני...כל הג'אנק פוד האפשרי... מכינים לבד? או שמכינים לכם?לפעמים מזמינה,לפעמים מכינים לי ולפעמים אני מכינה יש לכם חוגים? איזה?אין... ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] לרוב יוצאת אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?תלוי... יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?כהההההההה לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]שוקולדדדדדדדד אתם שומעים מוזיקה בלילה?אני ישנה עם האמפי איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]חחח..תהיה בריא סתם מתי אתם הולכים לישון?בין 2 ל4 בלילה(תשאלו את זהבית) קל/קשה לכם להרדם?קשה מאוד אתם עושים מקלחת לפני השינה?כהההה

YUZY

New member
פיצה לארוחת בוקר../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

ואל תשכחי גם ת'פיצה על פיתה

slee4

New member
חחחחחחחחחחחח

זה היה תוצאה משעמום על הבוקר...לא באשמתי

slee4

New member
אני אסביר...

יום חמישי שעבר אני,זהבית ויובי לא הלכנו לבצפר אז דיברנו בערך 4 שעות בפון והזמנתי מגש פיצה(על הבוקר!!!!)והיה איזה קטע של אי הבנה קטן ששמעתי משו לא נכון ומאז הן צוחקות עלי...ועוד אז הייתי צרודה אז היה לי גם קול מצחיק...(את שמעת אותו כבר,לצערך) נ.ב. מי שלא הבין עדיף שגם לא ינסה...

לא הבנתי מה שמעת ../images/Emo163.gif../images/Emo182.gif

הזמנת בטעות פיתה?
לא, לא הבנתי אותך.. ואני מתה על הקול שלך!!! זה הקול שלי שמכוער!

YUZY

New member
חחחחח בואי אני אסביר לך!../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

שרוני, החמודה הזאת [בבקשה אל תהרגי אותי!!], הייתה מבולבלת מאוד כי זה היה בוקר. אז דיברנו על פיצות ואז הייתי רעבה ואמרתי שבאלי להכין לעצמי פיצה על פיתה [נראלי שזה מה שהיה או שאני פשוט לא זוכרת נכון
]. בקיצור ולעניין, שרוני החמודה [בבקשה אל תהרגי אותי!!] הייתה בטוחה שפיצה על פיתה זאת פיצה ששמים על פיתה ואוכלים
וגמני אהבתי ת'קול שלך כשהיית צרודה :)

שירנאעה

Well-known member
XDDDDD../images/Emo105.gif

אייאיי.. איזה שארון.
נו, מה.. לא אשמתה. השעה. חוצמזה זה באמת נשמע כזה מוזר. חחחחחח אבל זה עדיין קורעXDD. סורי שרון :]

go goldi

New member
../images/Emo6.gif זה לא שידברנו על פיצות

זה בגלל ששרוני הזמיננה פיצה וגם לך היה בא אני נקרעת כאןXD

להלה../images/Emo126.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אני לא קמה. זה ככה: השעון מצלצל, אני מכבה, אחרי 10 דקות אמא שלי צורחת עליי שאני קום, ואז אני ממשיכה לישון... עד שאני נזכרת שגם היום יש בצפר...XD מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר ואז אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כל יום, כאילו דההה??? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 10 דקות. שיא עולמי אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אוי לאאאא אתם אוכלים ארוחת בוקר? לפעמים אם כן, מה? דייסהD: אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] מה נהיינו?? פורום בריאות??? צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? שמה את התיק בחדר. הוא כבד על הגב! ואז שואלת את אמא מה יש לאכולD: יש אנשים בבית? או שאתם לבד? אמא מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? כל פעם משו אחר מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינים לי. יש לכם חוגים? איזה? חוג יוגה ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] שיעורים, אינטרנט, ספרים, טלביזיה, מקלחת אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?מנשנשים ארוחת ערב. נא לדייקD: יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כע לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] נופ אתם שומעים מוזיקה בלילה? נופ איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] לא אנחנו לא מבינים
ורואים טלביזיה סתם מתי אתם הולכים לישון? 23:25 קל/קשה לכם להרדם? קל אתם עושים מקלחת לפני השינה? יאפ

OOתמי OO4

New member
עוננה../images/Emo94.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?מתאוששת...
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]אמאבא ושעון כשאני רבה עם שניהם...
קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?
שתי דקות בערך, סגרתי אותו ואז אמרתי טוב, עוד שתי שניות, ונרדמתי לשעה
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?שעה... ואם אני מספיק מהירה, אז חצי שעה..
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?
לא
אתם אוכלים ארוחת בוקר?כשיש זמן...
אם כן, מה?
או דגנים...
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?
]זה לא
צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?מעיפה ת'תיק לעזאזל...
יש אנשים בבית? או שאתם לבד?אמא בד"כ
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?הומ...
מכינים לבד? או שמכינים לכם?בד"כ אמא מכינה
יש לכם חוגים? איזה?טניס ואנגלית... ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]שיעורים וסימס
אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?מה זה "מאלה"? לא כולם אוכלים?
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?הומ... לא שזכור לי... לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?
]אם אני ערה... לרוב לפני דברים חשובים(פתיחת שנת לימודים וכו)
אתם שומעים מוזיקה בלילה?כדי להירדם
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?חדר...ושוב, תלוי מתי...
מה אתם עושים בלילה?
[אם אתם מבינים למה אני מתכוון
]אהם.. אהם... אני בסך הכל ילדה קטנה!!(רוני) סתם
מתי אתם הולכים לישון?עשר... אחת עשרה...
קל/קשה לכם להרדם?דיי קל ודיי קשה... תלוי במוזיקה שאני שומעת...
אתם עושים מקלחת לפני השינה?כשמתחשק...
צרפו תמונה שלכם על הבוקר. [בטוח יש!!
לכולנו יש תמונה על הבוקר.]-תתפלא שאין
מעיפים אותי לישון אז בעייייייייי!!
תמי

עונה.. :)

בוקר: מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמים בבוקר?מצחצחת שיניים מי מעיר אותך בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]: אמא! :) קרה לך פעם שקמת סגרת את השעון המעורר והמשכת לישון?יאס.. :| כמה זמן לוקח לכך להתארגן בד"כ? 45 דקות.. אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לפעמים אתם אוכלים ארוחת בוקר?כן אם כן, מה?קורנפלקס אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?שמה ת'תיק בחדר והולכת להכין אוכל או שאם יש מוכן אני אוכלת.. :) יש אנשים בבית? או שאתם לבד?לפעמים יש .. בד''כ יש... מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?שניצל ופסטה או פתיתים מכינים לבד? או שמכינים לכם?לפעמים לבד ולפעמים מכינים... ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]שיעורים, חברים, מוזיקה, מחשב,טלוויזיה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?לפעמים.. יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?כן..! לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]לא.. אתם שומעים מוזיקה בלילה?לפעמים איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בסלון:) מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] הא?! :p מתי אתם הולכים לישון?11 וחצי ביום שיש לימודים ובחופש יותר מאוחר.. קל/קשה לכם להרדם?תלוי.. אתם עושים מקלחת לפני השינה?כן.!

למעלה