שאלון

טוב מצטערת קצת הגזמתי באינפורמציה

אל תחזור הביתה!!! אני מפחדת!! יובל תגני עלי או אמא או מישהו!!!

go goldi

New member
שיובל תגן עלייך? היא, עלייך?

אמא פה אל תדאגי. אורי תיזהר!!

OOתמי OO4

New member
שוב?!../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

הם שלי!!! תקלוט אתזה!!!
מובן?!
שליייייייייייייייייייייייייייייייי!!!

B o N u s

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo203.gif../images/Emo47.gif~

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? הממ פיפי(?) P-:
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא
קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כהה
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? לוקח הרבה זמן לקום אבל להתארגן לביצפר רבע שעה
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? פעם
אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא
אם כן, מה?
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] אין זמן
צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? (ב**) מחשב.
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? תלוי בימים.
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? כלמיני.
מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינים לי $-:
יש לכם חוגים? איזה? אין
ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מחשב
אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כהה
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כהה
לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא.
אתם שומעים מוזיקה בלילה? לא.
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר.
מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] (ב**) יושנים ><
סתם '.'
מתי אתם הולכים לישון? |מת מבושה|... הממ.. אחד עשרה(?)
נו מה ליאור שליין באמת מרדים אותי P-:
קל/קשה לכם להרדם? עם ליאור שליין? קל מאד.
אתם עושים מקלחת לפני השינה? לא אז לא
ברור שמתקלח
הודגש באמצעות מדגישומטיק P-:">

YUZY

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? (ב**) מחשב. :| מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] (ב**) יושנים >< :| חחחחחחחח אבל הכי ענקקקקקקק :) --> מתי אתם הולכים לישון? |מת מבושה|... הממ.. אחד עשרה(?)
נו מה ליאור שליין באמת מרדים אותי P-: קל/קשה לכם להרדם? עם ליאור שליין? קל מאד. "אם ליאור שליין קל מאוד"

Brombit

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo159.gif../images/Emo187.gif../images/Emo159.gif ../images/Emo115.gif

מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מתלבשת מי מעיר אתכם בד"כ? אמא (אם אני מתחילה מאוחר אז שעון מעורר) קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? לא, אני ילדה אחראית!
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אולי 15-20 דקות, רק כי אמא שלי מנדנדת לי כל הזמן להזדרז אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? -- אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] אין לי זמן (ויש גם דברים יותר חשובים שאני לא עושה...) צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכלת את הסלט היומי שלי יש אנשים בבית? או שאתם לבד? אחותי
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? כתבתי מכינים לבד? או שמכינים לכם? אמא שלי מכינה לי בבוקר לפני שהיא הולכת לעבודה יש לכם חוגים? איזה? אין ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב? [שיעורים,חברים,מוזיקה..] בעיקר מחשב (כולל אינטרנט, משחקים ומוזיקה) אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? לא יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כרגע לא לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא אתם שומעים מוזיקה בלילה? אם מתחשק לי איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] אני יודעת למה אתה מתכוון, אבל אני עושה דברים של חנונים
- אני ישנה :) סתם. אני יודעת
מתי אתם הולכים לישון? 12 בלילה
קל/קשה לכם להרדם? בשעה הזאת אני עייפה, אז קל לי להירדם, אבל אם במקרה אני הולכת לישון ב-11 אז קשה לי אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן צרפו תמונה שלכם על הבוקר. [בטוח יש!!לכולנו יש תמונה על הבוקר.] אין לי תמונות שלי במחשב

עונה

מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פוקחים את העיינים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אבא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? אין לי שעון מעורר כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? שעות אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לפעמים אתם אוכלים ארוחת בוקר? לפעמים, אם מתחשק אם כן, מה? קורנפלקס אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי אני לא רעב צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכל ורואה הפיג'מות יש אנשים בבית? או שאתם לבד? יש מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אוכל מגוון מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינים לי יש לכם חוגים? איזה? כן , תאטרון ופסנתר ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] רואה טלוויזיה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כן, תוכניות ערוץ 2 והשיר שלנו לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא אתם שומעים מוזיקה בלילה? לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] משתעמם סתם מתי אתם הולכים לישון? בין 11 ל 12 קל/קשה לכם להרדם? לא אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן

../images/Emo41.gif עונה

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? רוחצת שיניים ופנים
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא
קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן..
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 40 דקות...
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לפעמים, שקמים מוקדם...
אתם אוכלים ארוחת בוקר? בימי חמישי שיש ספורט
אם כן, מה? קורנפלקס עם חלב
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]
צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? ש.ב
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לבדדד
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אורז\פירה\קוסקוס\פסטה עם קציצות
מכינים לבד? או שמכינים לכם? אמא מכינה לי ואני מחממת
יש לכם חוגים? איזה? כן
בלט,ג'אז,היפ הופ,מודרני וגיטרה
ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] בדר"כ מחשב...
אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן...
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? בדר"כ הסדרות ב22 ועוד מעט מתחילה האלופה
לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא...
אתם שומעים מוזיקה בלילה? כן לפעמים
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר...
מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] יושנת...
סתם
מתי אתם הולכים לישון? 22:30-23:00
קל/קשה לכם להרדם? קשההה
אתם עושים מקלחת לפני השינה? כן....

go goldi

New member
בא לי

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?חושבת מה אני צריכה לעשות
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]שעון מעורר בפון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?כן, אתמול
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?שעה ורבע אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?אם יש לי זמן אתם אוכלים ארוחת בוקר?לא אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]כי אין לי זמן לאכול, אבל לפעמים אני קונה בקיוסק צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?אומרת שלום למאמא יש אנשים בבית? או שאתם לבד?יש את מאמא מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?רוב הזמן זה איזה סנביץ' מגעיל וטרופית, אם ראני לא נשארת לפרויקט ההוא אז מה שאמא מכינה מכינים לבד? או שמכינים לכם?מכינים לי
יש לכם חוגים? איזה?אין ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]מחשב או שיחות נפש עם שרון אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?לפעמים יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?בובספוג!!
לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]אם אין משהו יותר טוב לעשות אתם שומעים מוזיקה בלילה?כשאני במחשב בלילה אז כן, אין לי אמפי כרגע
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר עם המחשב או בחדר שלי... מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]מנסה לישון[?] בחופשים זה גם שיחות נפש עם שרון
סתם מתי אתם הולכים לישון?1 או 2 קל/קשה לכם להרדם?תלוי איך עבר היום, בדר"כ קשה אתם עושים מקלחת לפני השינה?כן

YUZY

New member
עונה :)../images/Emo85.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? חוזרת לישון
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר בפלאפון, אבל הוא כבר לא ממש מעיר אותי
קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כל בוקר. כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? חצי שעה- 40 דקות
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? כע אם כן, מה? בבית- דגנים עם חלב... בביצפר סנדוויץ' אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] -- צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מעיפה תתיק ותנעליים על הריצפה
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? תלוי באיזה יום מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? ארוחת צהריים ...
מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינים לי יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] מחשב, מוזיקה ... טלוויזיה לפעמים.. אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כע יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כע לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] כשיש חשק אז כע אתם שומעים מוזיקה בלילה? כע איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בדר"כ בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] מה אני עושה בלילה..? מממ, שאלה טובה. לא, לא מה שאתה מתכוון :| מתי אתם הולכים לישון? 00:00-01:30 קל/קשה לכם להרדם? קשההה אתם עושים מקלחת לפני השינה? כע......

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההה

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מתלבשים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון מעורר בפלאפון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כןן כל הזמןן כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? 20 דק' רבע שעה בערךך אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לאא אתם אוכלים ארוחת בוקר? לאא אם כן, מה? לאא אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]: שטויות- אין לזה שום הוכחהה צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? פותחים ת'מחשב יש אנשים בבית? או שאתם לבד? יש מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אוכל שאמא מכינה מכינים לבד? או שמכינים לכם? אמא מכינה יש לכם חוגים? איזה? גיטרה ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]: מוזיקה, שיעורים, רואים טלוויזיה, מחשב אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כןן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? כןן, כל הסדרות שיש בערוץ 22 או 10 בשעות הפריים טיים [21:00] לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] חח לפעמים כןן אתם שומעים מוזיקה בלילה? לאא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? חדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנים סתם- חחחחחחחחחחחחחחחח מתי אתם הולכים לישון? ב- 23:00 בערךך קל/קשה לכם להרדם? קשה מאודד [באמתת] אתם עושים מקלחת לפני השינה? לרוב צרפו תמונה שלכם על הבוקר. [בטוח יש!!לכולנו יש תמונה על הבוקר.]: יש שצילמו אותי בטיול השנתי אבל זה לא אצלי =[[

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo182.gif

הרגע מילאתי את השאלון כולו, מוצף בשוטיות, וכשרציתי להוסיף תמונה, ידעתי שאם לוחצים על הוספת תגובה (לא מהירה) זה משאיר את מה שכתבתי, אז לחצתי על זה ו..
איזה גורל אכזר! תקלה באינטרנט! והכל נמחק! לממממממממממהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אומגאש שאלון!!!!1 D:: ../images/Emo219.gif

[אני גונבת אותו בצהריים לפורום סו"ש טוב?
] בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?פוקחת עיניים? P: מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]שעון מעורר/אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?כן כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?10-5 דק'. אני לא משקיעה בזה זמן אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לא אתם אוכלים ארוחת בוקר?בערך P: אם כן, מה? שוגי/קורנפלקס/לפעמים אוכל בבי"ס אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]ככה צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?מחשב/חדר יש אנשים בבית? או שאתם לבד?בד"כ יש אנשים מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?זה משתנה P: מכינים לבד? או שמכינים לכם?מכינים לי יש לכם חוגים? איזה?יש לי מורה פרטית. אבל זה לא חוג-זה סבל. ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]חברים,מוזיקה,מחשב,טלוויזיה אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?כמעט ולא יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב?כן לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]לפעמים אתם שומעים מוזיקה בלילה?כן איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר בד"כ. אני שונאת להיות בסלון עם ההורים שלי. אבל גם לפעמים בכיכר/אצל חברה מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]מסתובבת עם חברות/אצל חברה/בחדר מתי אתם הולכים לישון?1-3 קל/קשה לכם להרדם?קשה אתם עושים מקלחת לפני השינה?לא. אחרי שאני חוזרת מהבי"ס בד"כ צרפו תמונה שלכם על הבוקר. [בטוח יש!!לכולנו יש תמונה על הבוקר.]

Because Of May

New member
ג'ימליה ג'ימליה ג'ימליה ג'ים../images/Emo109.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אומרים לאמא "עוד 5 דקות" וממשיכים לישון
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? לכבות את אמא? חחח לא
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אממ חצי שעה-40 דקות... אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אווו ממש לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? כריך ב-10... אבל גם כל מיני שטויות מהקפיטריה... אם כן, מה? |למעלה| אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] אממ זה כן נקרא שאני אוכלת בוקר!
צהריים: כשאתם חוזרים הביתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכלים והולכים למחשב/טלוויזיה יש אנשים בבית? או שאתם לבד? יש אנשים מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? משתנה... שניצל, טבעול, פסטה, אורז, פירה, פתיתים, מרק... זה משתנה
מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינים לי
יש לכם חוגים? איזה? לאא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] חברים, מוזיקה, מחשוב, טלוויזיון.... אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? אה הא יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? האלופה בזמנו... ומה שיש בד"כ בערוץ 22 לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לעיתים ממש נדירות אתם שומעים מוזיקה בלילה? לפעמים... איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? חדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] חה חה שחר!
הולכים לישון.... סתם
מתי אתם הולכים לישון? 11 וחצי, 12, 1.... קל/קשה לכם להרדם? קשהההה אתם עושים מקלחת לפני השינה? לא... כאילו אחה"צ.... צרפו תמונה שלכם על הבוקר. [בטוח יש!!לכולנו יש תמונה על הבוקר.] כנראה שלא לכולנו באמת... אגבב, הרגע ראיתי בהוט בערוץ 34 צ'ינצ'ילהה!!!!!!!!!!!11111

למעלה