ג'ימליה ג'ימליה ג'ימליה ג'ים../images/Emo109.gif
בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אומרים לאמא "עוד 5 דקות" וממשיכים לישון
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? לכבות את אמא? חחח לא
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אממ חצי שעה-40 דקות... אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אווו ממש לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? כריך ב-10... אבל גם כל מיני שטויות מהקפיטריה... אם כן, מה?

אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] אממ זה כן נקרא שאני אוכלת בוקר!
צהריים: כשאתם חוזרים הביתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכלים והולכים למחשב/טלוויזיה יש אנשים בבית? או שאתם לבד? יש אנשים מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? משתנה... שניצל, טבעול, פסטה, אורז, פירה, פתיתים, מרק... זה משתנה
מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינים לי
יש לכם חוגים? איזה? לאא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] חברים, מוזיקה, מחשוב, טלוויזיון.... אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? אה הא יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? האלופה בזמנו... ומה שיש בד"כ בערוץ 22 לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לעיתים ממש נדירות אתם שומעים מוזיקה בלילה? לפעמים... איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? חדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] חה חה שחר!
הולכים לישון.... סתם
מתי אתם הולכים לישון? 11 וחצי, 12, 1.... קל/קשה לכם להרדם? קשהההה אתם עושים מקלחת לפני השינה? לא... כאילו אחה"צ.... צרפו תמונה שלכם על הבוקר. [בטוח יש!!לכולנו יש תמונה על הבוקר.] כנראה שלא לכולנו באמת... אגבב, הרגע ראיתי בהוט בערוץ 34 צ'ינצ'ילהה!!!!!!!!!!!11111