שאלון

shaharrr53

New member
שאלון../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif../images/Emo161.gif

בוקר:
מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר?
מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי
..?]
קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון?
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?
אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?
אתם אוכלים ארוחת בוקר?
אם כן, מה?
אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?
] צהריים:
כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים?
יש אנשים בבית? או שאתם לבד?
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים?
מכינים לבד? או שמכינים לכם?
יש לכם חוגים? איזה? ערב:
מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..]
אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לילה:
אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?
]
אתם שומעים מוזיקה בלילה?
איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?
מה אתם עושים בלילה?
[אם אתם מבינים למה אני מתכוון
] סתם
מתי אתם הולכים לישון?
קל/קשה לכם להרדם?
אתם עושים מקלחת לפני השינה?
צרפו תמונה שלכם על הבוקר. [בטוח יש!!
לכולנו יש תמונה על הבוקר.]

עונה../images/Emo64.gif../images/Emo155.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מצחצחים שיניים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כן כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? חצי שעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] כי אין לי זמן צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? מדליקים את המחשב/אוכלים יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לפעמים כן לפעמים לא מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? אוכל של סבתא... מכינים לבד? או שמכינים לכם? מכינה לבד יש לכם חוגים? איזה? אין ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] בבית אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? כן יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לא לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא אתם שומעים מוזיקה בלילה? לא איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בסלון מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] ישנים סתם מתי אתם הולכים לישון? ב11 קל/קשה לכם להרדם? קשה אתם עושים מקלחת לפני השינה? הרבה לפני השינה צרפו תמונה שלכם על הבוקר. [בטוח יש!!לכולנו יש תמונה על הבוקר.] הא? למה שיהיה לי?

kepit

New member
בונגלה בונגלה

בוקר: טוב מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? אומרים לאמא שתפסיק לצעוק מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..? אמא קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? אפשר לכבות את אמא? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ?20 דקות-חצי שעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר?לא אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? ---- אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום? אחותי מזרזת אותי אז אין זמן צהריים:טובים כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? אוכלת (?) יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לצערי אמא בבית
מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מה שאמא מכינה מכינים לבד? או שמכינים לכם? אמא מכינה יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: טוב מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] טלוויזיה, מוזיקה דברים כאלה... אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב?לפעמים יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לא לילה: טוב אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא 0_____0 אתם שומעים מוזיקה בלילה?זה מפריע לאחותי לישון
ואני נאלצת לסבול אתזה שאני איתה בחדר.. איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר?בחדר 0___0 מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] אני מטיילת סתם מתי אתם הולכים לישון? מתי שאני עייפה קל/קשה לכם להרדם? לפעמים אתם עושים מקלחת לפני השינה? לא לפני השינה זה קצת הרבה לפני השינה צרפו תמונה שלכם על הבוקר. [בטוח יש!!לכולנו יש תמונה על הבוקר.]כנראה שאני לא כולנו
בוקר טוב שוב

../images/Emo42.gif עונה ../images/Emo29.gif

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר
שוטפים פנים מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?]
שעון בפלאפון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון
כע
כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ
10 דקות-רבע שעה אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר
למי יש זמן בבוקר?
אתם אוכלים ארוחת בוקר
בבצפר אם כן, מה
סנדוויצ'ים אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?]^^^ מה שהכי חשוב זה עכביש! צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים
מדליקים מחשב יש אנשים בבית? או שאתם לבד? תלוי מתי מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים
שניצל/פיצה/משהו אחר
מכינים לבד? או שמכינים לכם
תלוי מה יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] כל פעם משהו אחר אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב
לא
אני צם...בטח שאוכלים ארוחת ערב
יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב
כע לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?]? לפעמים אתם שומעים מוזיקה בלילה
לפעמים איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר
בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון]
הרבה דברים סתם מתי אתם הולכים לישון
00:00-01:00 קל/קשה לכם להרדם
קל אתם עושים מקלחת לפני השינה
כע

go goldi

New member
הא עוגה../images/Emo122.gif

חשבתי שמרים ממש... האלה שצריך להתפיח וזה
הוא מסוגל לזה!! אני חושבת...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא
.

YUZY

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

מצטרפת לזהבית, אפשר לאכול את זה ??
עזבו, אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת...

YUZY

New member
חחחחחחח:)../images/Emo85.gif

-לא מזכירים בפורום את המשפחה, אחרת אנשים ייתעצבנו-

אתה קם מוקדם מוקדם בבוקר

ואוכל את זה כדי שאנחנו לא נראה!!! אבל עכשיו כולם יודעים מאיפה הגובה הזה!!!!

go goldi

New member
תגיע אליה לחדר?

מה אתה הולך לעשות לה לפני שאתה הורג אותה? אריות? טוב אני לא רוצה לדעת. טוב, משפחה-להתקפל לפני שמישהו הורג אותנו

למעלה