צבעו את השמש בדם
New member
שאלון...../images/Emo13.gif
אוף, זה שאלון ראשון שלי ונראה לי שאני די גרועה בזה, אז..לא אשמתי
מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים? 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? 10.את\ה בן אדם מורכב? קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? ולסיום, איך היה השאלון?... ובבקשה, אם אתם לוקחים אותו לאיפה שהוא בבקשר תתנו לי זכויות, כי לקח לי מלא זמן לחשוב על שאלות ולהדגיש ולרשום בלשון זכר ונקבה וכל זה...תודה.
.
אוף, זה שאלון ראשון שלי ונראה לי שאני די גרועה בזה, אז..לא אשמתי