שאלון...

שאלון...../images/Emo13.gif

אוף, זה שאלון ראשון שלי ונראה לי שאני די גרועה בזה, אז..לא אשמתי
מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים? 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? 10.את\ה בן אדם מורכב? קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? ולסיום, איך היה השאלון?... ובבקשה, אם אתם לוקחים אותו לאיפה שהוא בבקשר תתנו לי זכויות, כי לקח לי מלא זמן לחשוב על שאלות ולהדגיש ולרשום בלשון זכר ונקבה וכל זה...תודה.
.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר?מי המפגר שהמציא את הבית ספר 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?על כל היום שעבר עלי.. 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?מוזיקה 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?אני מנסה להתחבר לשיר מדברים עצובים שקראו לי.. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?שייט שוב אני עם הכיתה במעצבנת הזאת!! ררר 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה?על כך שבזכות כל מה שבני ישראל עברו אני חייה היום בארץ ישראלף קוראת את האגדה ומקיימת את מצוות החג ואיך זה עובר מדור לדור 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים?טפו טפו טפו אבל על מה שעברנו יחד.. 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות?טפו טפו טפו שלא נדע.. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?איך הייתי רוצה להיות בבית מלון!! 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?טפו טפו טפו מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)?תלוי בשיר.. 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?"ואת"- הראל סקעת
3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?הראל סקעת
4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?אקוסטית 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)?בית ספר, אוטובוס משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים?אמא 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?יש לי רק אחות אחת.. חחח וכן 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?ווואווו מלאאאאאאאא 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?ממ לכולם אני קשורה ואת כולם אני אוהבת.. בכל אחד אני מתחברת למשהו אחר אבל אני אוהבת את כולם
ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא 2.אם כן זה עושה לך טוב?פסיכולוג כל אחד צריך.. אני לא הולכת אבל רע זה בטוח לא עושה 3.את\ה כותב\ת דברים?לא 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?לא 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?100% 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?בכי,שמחה, מוזיקה 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?ממ תלוי 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?כן טפו טפו טפו 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא טפו טפו טפו 10.את\ה בן אדם מורכב?כן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)?מעדיפה שלא.. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?עדיף יחד מאשר לבד.. אני חושבת שלכל מנאדם יש את הרגעים שלו עם עצמו, עם השקט שלו ועם הבעיות שלו אבל הלבד התמידי הזה אני לא חושבת שאפשר כ"כ לחיות עם זה... 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?חברה שלי ליטלוש כי היא תמיד פה שאני צריכה אותה.. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?
5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?
מעדיפה שלא.. ולסיום, איך היה השאלון?... שאלון ממש טוב
ובבקשה, אם אתם לוקחים אותו לאיפה שהוא בבקשר תתנו לי זכויות, כי לקח לי מלא זמן לחשוב על שאלות ולהדגיש ולרשום בלשון זכר ונקבה וכל זה...תודה..

נושבו

New member
עונה!

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר
יום חדש להתחיל! ואין לי כח לקום לבצפר... 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון
על כל היום שעבר ועל מה שיהיה מחר. 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת
אממ על שירים חח 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב
על החיים, העולם. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר
מעניין איזה אוטובוס הגיע.. חח 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה
אוכל!!! 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים
על הריב, החברים, על איך להתנצל. 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות
ת'אמת? לא יוצא לי להיות בבית קברות ברוך ה'. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים
מתי הטיול יגמר?! 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)
לא מת ברוך ה'. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)
תלוי בשיר... 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים
לא יודעת... 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו
נינט, עברי 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות
חשמליות. 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)
בנסיעה משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים
אמא 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא
אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים
אממ לא ממש.. 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל
אני לא רבה איתם 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו
אמא ויותר אישי 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג
לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים
לא 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו
כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך
מאוד מחוברת. 6.איך את\ה מביע\ה רגשות
כשאני שמחה-צחוק, חיוכים, חירפונים. כשאני עצובה-סגירות, עצבים 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות
מבחינת בכי-כן. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות
לא ממש 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי
חס וחלילה 10.את\ה בן אדם מורכב
אולי קצת עמדות 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)
אין לי ממש דעה בזה. למרות שבמבט לאחור אולי זה לא היה כ"כ חכם כי עכשיו הכל מתרכז בשדרות. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד
עצוב. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה
על ההורים כי הם תמיד ירצו בטובתך. ועל אלוהים. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות
לגבי צמחונות וזה? אני מבינה את הסבל וזה ממש עצוב אבל מה לעשות שאני לא יכולה שלא לאכול בשר?! 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין
עצוב, מגעיל, חסר טאקט והבנאדם שעשה את זה הוא כנראה בנאדם פחדן ועלוב שקשה לא להביע את דעתו במילים ולכן הוא הולך ורוצח. ולסיום, איך היה השאלון
אהבתי!

hilonet14

New member
אין דבר כזה שאלון לא טופ :)

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? "עוד 5 דקות לישון וזיהו" 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? כל מניי לפעמים על אנשים מסויימים... או על בעיות 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? אני לא חושבת.. אני שרה XD 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?שבא לי לשמוע שיר שמח 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?"למה צריך ללמוד?!?!" 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה?אני משננת טוב טוב טוב את הקטעים שלי כדי שלא יהיו פאדיחות 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים?איך להשלךים איתם 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות?אני לא הולכת לבתי קברות 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?שבא לי לאכול 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?טפו טפו טפו מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? כן... תלוי איזה שיר זה 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? ANGELS 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? רובי וויליאמס 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? לא משנה העיקר של רובי 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? בנסיעות של אוטבוסים וכו' משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אמא 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?כן 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? בכלל לא 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?אמא ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים?כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? מאוד 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?דרך כל מניי דברים 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא 10.את\ה בן אדם מורכב? אמממ קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? לא התעסקתי בזה תאמת 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? לא בריא 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? עליי כי אני אחראית 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? בשום פנים ואופן לא להתעלל בבע"ח 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?שישב בכלא עד סוף ימיו ולסיום, איך היה השאלון?... מעולה! ובבקשה, אם אתם לוקחים אותו לאיפה שהוא בבקשר תתנו לי זכויות, כי לקח לי מלא זמן לחשוב על שאלות ולהדגיש ולרשום בלשון זכר ונקבה וכל זה...תודה..

אספיר85

New member
עונה|חתל|

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? "מעניינן מה השעה" 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? לא יודעת 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? בד"כ על שירים 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? כמה שאני עצובה. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? זה יותר למסדר כי יש מסדר בבוקר אז זה "איזה קצת ילדים יש פה יחסית לשעה" או "למה באתי כ"כ מוקדם" 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? לא יודעת. 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? כמה חרא אני מרגישה. 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? תלוי 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? "שיגמר" 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? אני לרוב בוכה. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? תלוי איזה שיר 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? לכל מה שאני אוהבת לשמוע 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? לא יודעת 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? לא יודעת. מה שבא ליד 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? כשאני צריכה ללכת דרך ארוכה משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אף אחד 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? למי ששואל 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? לא 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? כל יוםXD. סתם, לא יודעת. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? לא יודעת ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים? כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? מה ז"א? 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? בבכי או בצחוק. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? לא 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא 10.את\ה בן אדם מורכב? כן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? אממ. לא הייתה לי דעה. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? רע. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על מי שיודעים הכי הרבה. ועל מי שיודע עלי הכי הרבה. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? לא יודעת, זה קרה מזמן. ולסיום, איך היה השאלון?... אחלה.

D o R a S h A y

New member
עונהההה =]

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? אם זה חופש אז: איזה כיף חופש! אם זה בצפר אז: רררר בא לי עוד לישון.. 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? מה יש לי לעשות מחר 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? הלוואי והמים החמים לא יגמרו לעולם 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? איכ כמה רע לי 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? הלוואי שיתבטלו כל השיעורים היום 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? יד עוד הרבה? 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? למה לא אמרתי את זה וזה וזה וזה 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? ואווו יש פה הרבה אנשים מתים 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? מתי זה יגמר כבר?! 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? שיט... מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? כל התשובות נכונות.. תלוי איזה שיר זה 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? שירים של סינרגיה 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? סינרגיה =] 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? אף פעם לא הייתי באקוסטית אבל זה נשמע מגנוב אז גם וגם נראה לי 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? כל זמן שמתאפשר לי בדרך ל/מבצפר, שיעורים חופשיים למיניהם, בבית משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אחותי אבל גם לא ממש 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? לפעמים לאמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? כן 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? מעולם לא רבתי עם אחותי חחח 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? כולם האמת אבל בעיקר אחותי ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים? לפעמים 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? לא.. אני כותבת שטויות חח 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? בזמן האחרון הרבה 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? לא יודעת... עצב אני משתדלת שלא להביע.. אבל שמחה- אני פשוט מתחרפנת חח 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא תמיד אבל משתדלת 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא נראה לי 10.את\ה בן אדם מורכב? יש מצב קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? אוי עשזבו אותי עם זה חחח 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? זה אחלה אבל לא תמיד 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על עצמך.. כי רק אתה יכול לעשות את הדברים איך שאתה רוצה 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? ולסיום, איך היה השאלון?... אחלה =] ובבקשה, אם אתם לוקחים אותו לאיפה שהוא בבקשר תתנו לי זכויות, כי לקח לי מלא זמן לחשוב על שאלות ולהדגיש ולרשום בלשון זכר ונקבה וכל זה...תודה.. בכיף!

דנטל

New member
הראשון שלך

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? שאני רוצה להמשיך לישון 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? שאני מקוה להרדם 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? על המון דברים 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? לרוב, על אנשים 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? אני כבר לא בבית ספר 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? שבא לי להרוג מישהו 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? על הריב 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? על אבא שלי 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? שבא לי להרביץ למישהו 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? שהטובים מתים מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? מחויכת 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? בית הספר הישן - סאבלימינל 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? סאבלימינל 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? חשמליות 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? היפ הופ משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? יש לי רק אמא ואח ולשניהם 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אבא שלי עוד היה חי אז, אבל אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? הוא גר אצלי, אבל אם הוא לא היה גר אצלי, הקשר לא היה משהו 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? בקושי 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אח שלי עדיף ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? - 3.את\ה כותב\ת דברים? כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? קצת 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? לא ממש מביעה 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? כן 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא 10.את\ה בן אדם מורכב? לא כשמכירים אותי קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? לא ענין אותי 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? אחלה 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? אמא, כי חשוב לה שאהיה מאושרת 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? בעד, אבל לא פאנטית 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? לא ענין אותי ולסיום, איך היה השאלון? אחלה

עונה../images/Emo219.gif

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר?זה משתנה 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?כנ"ל 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?כנ"ל 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?על כמה שהוא עצוב/מרגש ועל המילים 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?"עשיתי שיעורים?!"/"יש מבחן?!"/"עדי קיבלה כדור בראש שוב?! D:" 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה?"מתי האוכל?" 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים?יש לי חברה שהייתה מאוד קרובה אליי,ועכשיו אני מבינה שאני סובלת אותה ואני לא צריכה אותה,אני לא צריכה חברות טובות,ממילא חברות זה לא לנצח. אצלי,לפחות. בכ"מ,חשבתי דברים בסגנון:"הלוואי שתעבור כבר לגדרה" [היא עוברת ב30.4 D:] או "עכשיו נחכה ונראה עוד כמה זמן היא תתחנן אליי"/"הלוואי שתקבל שבץ היא ואחותה הקטנה" 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות?לא יוצא לי להיות בבתי קברות,אבל כשאני שם אני חושבת על כמה שהמקום הזה ענק ויש בו מלא מתים 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?על הבית 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?לא חשבתי מעולם מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)?תלוי מה אני עושה כשאני שומעת מוזיקה. בד"כ אני בוהה/מחייכת 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?לא יודעת. יש המון שירים. כרגע לארלי סאנסטס 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?MCR 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?חשמליות 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)?בטיולים,כשההורים שלי טוענים שאני שומעת חזק מידי בחדר וכשאני לא בבית בכלל משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים?עם אף אחד 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?לאף אחד. אני ממש חושבת שלהורים שלי אכפת מהבעיות שלי. אפילו כשאמרתי לאמא שלי שהמורה שלי לא רוצה לתת לי לעשות מבחן מעלה ציון בגלל שביקשתי מחק היא אומרת שאני צריכה להסתדר ואני אשמה 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?בערך. עם אח שלי אני רבה לעיתים קרובות אבל בזמן האחרון בכלל לא,ואחותי הקטנה שהיא בת שנה וקצת היא מרביצה לי וצועקת עליי סתם כי היא עצבנית
4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?תדירות גבוהה,אפילו עם אחותי אני רבה :| 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?אחותי ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא 2.אם כן זה עושה לך טוב?-- 3.את\ה כותב\ת דברים?המ,בערך 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?המ 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?לא 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?כן 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?לא 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא 10.את\ה בן אדם מורכב?כן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)?למי אכפת מזה 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?זה מצוין 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?על עצמך וזהו,כי ככה 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?המ,בעד 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?נגד? P: ולסיום, איך היה השאלון?...נחמד ביותר!

1Shir

New member
היינו עושים אהבה

מחשבות 1.על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? צריך לקווווום 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? צריך לישווווווון כבר 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? מה הפעולה הבאה 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? על אהבה 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? אין לי כיתה 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? וואט דה פאק אני עושה כאן 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? איך להשלים 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? איזו תחושה מיוחדת 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? מתי נגמר 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? איך לא להתגעגע מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? מאושרת 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? האם להיות בך מאוהב 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? מקסימיליאן הקר 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? לא משנה לי 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? בזמן הליכה או נסיעה משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים אישיים? אבא 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? כבר לא לומדת!! 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? לא 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? לא 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? לא יודעת ויתור אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? - 3.את\ה כותב\ת דברים? לפעמים 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? משתדלת 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? בדיבור בעיקר 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? באמצע 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? אין הרבה מה לחשוב 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? בקטנה 10.את\ה בן אדם מורכב? כן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? שהמדינה שלנו חרפה כי מה הטעם ליישב ואז לפנות 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? מצוין 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על חברים טובים שאוהבים אותי 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? בעלי חיים את מתכוונת.. שמגיע להם! 5.מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? מעניין אם היתה קונספירציה ולסיום, איך היה השאלון?... מצויין!!! את דווקא טובה בזה

עונה ../images/Emo210.gif

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? על מה יש לי לעשות היום 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? אני שומעת מוזיקה כשאני נרדמת אז אני אומרת את המילים של השיר לעצמי.... 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? שהמים נעימים! 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? על דברים עצובים 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? וואי איזה באסה שצריך להיות עוד זמן בבצפר... 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? איזה שיעמום! מתי אוכלים?! 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? למה הייתי צריכה לריב איתם?!!?!? 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? עצב 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? מתי נגמר הטיול?! 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? שחבל שהוא מת .... מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? לפעמים אני אומרת לעצמי את המילים ולפעמים אני מחייכת אבל תמיד תמיד אני חושבת על דברים חשובים... 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? בואי נישאר 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? לא יודעת... 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? לא יודעת... 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד.. )? בנסיעות ובבצפר משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אחותי 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? כן 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? אממ.. עם הגדולים ממש קצת אבל עם הקטנים די הרבה.. אבל לא משו רציני... ובכל זאת אני חולה מתה עליהם! 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אל כולם אבל ניראה לי שאחותי ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? - - 3.את\ה כותב\ת דברים? לא 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? - - 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? לא יודעת 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? בפרצופים 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לפעמים 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן... 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא 10.את\ה בן אדם מורכב? נראה לי שכן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? לא יודעת 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? לפעמים זה טוב ולפעמים זה לא טוב... 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על אחותי, כי אם אני יספר לה את הדבר הכי פדחאני שעשיתי היא לא תצחק והיא לא תספר את זה לאנשים 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? גם להם יש זכות לחיות! 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? עצוב ביותר ולסיום, איך היה השאלון?... דווקא היה ממש מושלם לשאלון ראשון! את ממש מוכשרת!

fluppster

New member
מזל טוב על שאלון ראשון!

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? אוי, לא, לא רוצה לקום.... 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? מקווה שאצליח להתעורר בבוקר. 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? על הכל - כל מה שהיה לי היום ומה שמחכה לי בהמשך. 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? אני מתגעגעת לחבר שלי (במידה והוא לא לידי). 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? נחליף כיתה בעבודה - עוד יום חדש מתחיל, מקווה שיעבור מהר. 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? איך זה שבכל שנה ההגדה נראית קצרה יותר? 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? אוף, אין לי כבר עצבים אליהם... 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? על איך לא בא לי להיות שם. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? נו, מתי מגיעים לסוף???? 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? למה זה מגיע לה? היא הייתה כל כך צעירה, עוד חיים שלמים לפניה.... מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? בד"כ כשאני שומעת מוזיקה אני עושה במקביל דברים אחרים, ושרה עם המוזיקה. 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? לשיר שדווקא ממש לא מייצג אותי, אבל הוא פשוט שיר טוב! Anouk - Nobody's Wife 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? יש הרבה, לא יודעת בדיוק אם מתחברת לשירים שלהם, אבל פשוט אוהבת לשמוע (אלאניס מוריסט, אבריל לאבין, קווין, הדג נחש, בלאק אייד פיז ועוד). 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? חשמליות 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? כשאני נוסעת בתחבורה ציבורית או הולכת הליכה ארוכה ברגל. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אמא ואחותי 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? כן 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? בכלל לא (לפחות לא בשנים האחרונות) 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אמא ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? -- 3.את\ה כותב\ת דברים? כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? מאוד 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? בוכה, מחייכת הרבה, עצבנית, בקיצור - תלוי מה. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא כל כך, למרות שתלוי עם מי אני נמצאת ואיפה. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא 10.את\ה בן אדם מורכב? כן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? בעד. לדעתי, ההתיישבות שם מראש הייתה בלתי חוקית ורק עודדה את השנאה של הפלסטינים כלפינו, אז היה עדיף פשוט לעזוב. חוץ מזה, עכשיו יותר קל לצה"ל לפגוע ברצועת עזה כנקמה על פיגועים וכ"ו, כי כבר אין בה מובלעות של מתנחלים. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? לא כל כך אוהבת את זה, למרות שלפעמים זה דווקא נחמד שיש לי ערב שלם לעצמי, פשוט בלי לעשות כלום. בכל מקרה, תמיד אני מעדיפה להיות עם החבר שלי מאשר לבד. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על החבר שלי, כי אני יודעת שהוא בחיים לא יבגוד בי ולא יעשה שום דבר שיפגע בי. חוץ מזה אני סומכת גם על המשפחה שלי, כי אני יודעת שגם אם יש לנו חילוקי דעות וקשיים, הם אוהבים אותי ורוצים שיהיה לי רק טוב. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? לא כל כך מתעניינת בנושא, אני לא אוהבת יותר מדי בעלי חיים. בכללי אני חושבת שמותר לעשות ניסויים בבע"ח רק אם זה לצרכים רפואיים, כדי להציל ולשפר את חיי האדם. ובכלל, אני נגד התעללות בבע"ח, ואני חושבת שגם אם ממיתים אותם (כדי שנאכל אותם אח"כ), אפשר לעשות את זה ללא כאבים. 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? חושבת שהרצח השאיר את כולנו יתומים, גרם לטראומה לאומית. אם הוא לא היה נרצח, יכול להיות שהחיים במדינה היום היו נראים טיפה שונים. איבדנו את התמימות. אחלה שאלון!!!!

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר?אממ..איזה יום היום?? 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?מה השעה?? 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?איזהה כיףף לייי 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?שזה שיר עצוב..לא?? 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?איזה מתוקיםם כולם!!
6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה?מתי תורי לקרוא?!? 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים?=/=/// 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות?מעדיפה לא לחשוב אפילו מה אני אחשוב.. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?מתיי זהה יגמררר?!? 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?לא קרה לי עדיין ברוך השם!! מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)?מאושרתת!! 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?אין שיר מסויים... 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?אין..אנ'לא מרגישה כאילו השירים מדברים עליי בפרוש.. 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?לא יודעת 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)?אמפי..בטיולים..אבל יש לי בפלאפון..אז כמעט כל הזמן משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים?אחותיי 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?אמא נראה לי.. 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?כן..יש לי רק אחות אחת 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?לא רבה.. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?לכולם ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא.. 2.אם כן זה עושה לך טוב?.. 3.את\ה כותב\ת דברים?לא.. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?... 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?אני די מחוברת 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?אהבה בחיבוקים ונשיקות..או מילים..כעס בצעקות ועצביםם!! 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?אני בדר"כ לא בוכה ליד אנשים גם אם אני ממש רוצה..אנ'לא רוצה שירחמו עלי.. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?אנ'לא רוצה לחשוב על זה.. 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא ב"ה 10.את\ה בן אדם מורכב?לא..אני פשוטה לאללה קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)?אין לי דעה.. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?לפעמים זה טוב.. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?על מי שסומך עליך..כי הוא לא יאכזב 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?חשוב מאוד!!חיות זה דבר מהמם!!!וצריך לדאוג להם!! 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?זאת לא ממש דעה..אני פשוט חושבת שמי שרצח..לא משנה אם הוא רצח רוה"מ או סתם אדם..צריך לשבת בכלא כל ימי חייו ולא לתת לא אפשרות לחיות חיים נורמלים..כי הוא לקח חיים של בן אדם ואבא/אבא/אח/סבא וכ'ו לאנשים..ונראה לי חוצפה שאנשים כאלה יחיו חיים רגילים אחרי הכל!!! ולסיום, איך היה השאלון?...ממש נחמד!!אהבתי!!

לאיור

New member
עונה..

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? ניראה לכם שאני מצליחה לחשוב? 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? על זה שצריך לקום מחר מוקדם וללמוד 3. על מה את\ה חושב\ת במקלחת? כלום, אני בעיקר שרה 4. על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? על החיים שלי, אהובי, 5. על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? אוי ואבוי, איכס מתחילים ללמוד 6. על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? שחייבים לקצר אותה 7. על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? אני לא מספיקה לחשוב עליהם ועל הסיבה שבגללה רבנו 8. על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? סבא שלי =\ 9. על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? שאני מתה להיות בבית 10. על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד? אני בעיקר עצובה מוזיקה 1. איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? אם זה שמח אני מחייכת ואם זה עצוב אז בוכה 2. לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? יש יותר מידיי, בזמן האחרון, שיר יפה של שייגעצ ודן תורן, מישהו שומע אותי של איפה הילד 3. מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? יש המון .. יובל מנדלסון (שייגעצ) 4. איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? תלוי במצב רוח 5. מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד)? בבצפר, בשיעור, בדרך למקום כלשהו, באוטו משפחה 1. עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? בת דודה שלי 2. למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אמא 3. את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? עם האח היחיד שלי, אני קרובים מאוד 4. באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? לא רבה איתו 5. איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אני אוהבת את כולם אבל הכי נח לי עם אח שלי ויותר אישי. 1. את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2. אם כן זה עושה לך טוב? ... 3. את\ה כותב\ת דברים? כל הזמן 4. האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן, המון פעמים 5. עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? מספיק..חח 6. איך את\ה מביע\ה רגשות?.... בהמון דרכים 7. האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? בערך 8. יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן, יותר מידיי פעמים, ואני מתה מפחד 9. היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא.. [טפו טפו טפו] 10. את\ה בן אדם מורכב?כן... קצת עמדות. 1. מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק(? הייתי בעד, מצטערת, מה הם חושבים להם שהם פוגעים ככה בכל החיילים האלה, הם פשוט התנהגו כמו בהמות. בהתחלה עוד ריחמתי עליהם 2. מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? זה אחלה, לפעמים 3. על מי אפשר לסמוך? ולמה? על בת דודה שלי ועל אח שלי , הם תמיד ישמרו סוד ותמיד ידעו לעזור לי במצבים קשים 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? ..... 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? כוס אמא של הבן זונה הזה (יגאל)

עונה :)

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? מה נעשה היום 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? מה נעשה מחר 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? על כלום בדרך כלל חח 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? על כל מיני דברים עצובים 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? אוף! זה לא הולך להיגמר! 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? על הצחוקים בהמשך חח 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? היה ונגמר, נו מילא! 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? לא עלינו לא עלינו!!! 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? על הבית, המקלחת, המיטה, ה-אוכל! 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?לא עלינו לא עלינו לא עלינו!!!!!!! מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)?תלוי בדרך כלל בוהה 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?מלאאאא! 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?עברי עברי ושוב עברי!!1
4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?לא משנה לי העיקר שיהיה עברי חח 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)?עברי משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים?אין לי ככ הרבה דברים אישיים לספר חח לא יודעת את האמת 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אין לי בעיות
3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?לא ככ הן בקושי בבית 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? לא רבה 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? בת דודה שלי ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא 2.אם כן זה עושה לך טוב?-- 3.את\ה כותב\ת דברים?לא 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?לא 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?לא מחובר חח 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?-- 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?לא יודעתת/: 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?כן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא חח 10.את\ה בן אדם מורכב?לא חושבת קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)?--- 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?סבב 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?על אמא ואבא! 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?חולה על חיות חולה חולה חולה!! לפי דעתי מי שהורג חיה מקומו בקבר 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?:( ולסיום, איך היה השאלון?.יפהה..

איזה הענות../images/Emo2.gif ותודה לכל מי שאמר

שהשאלון יפה וכל זה
. חחח טוב עונה לעצמיD: מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? מה השעה?\אוף אין לי כוח לקום! 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? לצערי, על מוות ומחשבות אחרות שמפחידות אותי.\על מה יהיה למוחרת. 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?כל מיני מחשבות זה משתנה. אולי על משהו שעשיתי, על דברים רעים שקרו וכאלה. 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? או שאני מתחברת למילים, או על משהו שקרה.. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? 'אוף, נמאס לי להגיע לפה כל בוקר שיגמר כבר היום'\'אני לא סובלת את הכיתה הזאת:/' 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? שיגמר כבר!\זה משעמם.\מתי אוכלים?D: 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? אני חושבת על מה היה, למה זה קרה ולפעמים מצטערת על זה והכל. ואולי חושבת אם זה היה טוב וכל זה. 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? בעיקר על סבא וסבתא, וגם על המוות איך לא. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?'מתי מגיעים?...'\'למה באתי?!'\'כואבות לי הרגלים!' 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? אני תמיד קודם כל בוכה. ואז חושבת למה דווקא הוא\היא?... מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? די מהורהרת ובוהה אם זה שיר עצוב שאני מתחברת אליו וזה רוב השירים. או אם זה שיר שמח ואני במצב רוח טוב אולי מחיוכת וזה. 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? יש מלא, מה שעולה לי עכשיו זה: הכל מתפורר, הכי קרוב לבד, ואתמול(כאילו יסטרדי ממש יש לי כוח לכתוב באנגלית!-של הביטלס.) ויש עוד כל כך הרבה כתבתי 3 שעלו לי עכשיו לראש. 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? אביב..
4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? האמת שאקוסטיות אינטימות. מרגיש לי יותר..לא יודעת. 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? נסיעות\בכיתה. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אף אחד. 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אמא, אבא פחות סלחן. 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? לא. 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? הרבה, איזה 6 פעמים ביום כל שיחה הופכת לריב. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אף אחד..הכלבה שלי נחשב?
ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא. 2.אם כן זה עושה לך טוב? - 3.את\ה כותב\ת דברים?כן. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? אולי פעם אחת. 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? מאד. 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? בכי לפעמים, שמחה וכ"ו. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? קצת. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן:/. 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? אולי. 10.את\ה בן אדם מורכב? כן. קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? הייתי בעד, אני חושבת שלא משנה אם זה יכל לעזור אנחנו ולא אף אחד אחר צריך להיות במקומות שהם לא שלו. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? שזה טוב לפעמים. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? רק על עצמך. כי אתה יודע שלא תאכזב את עצמך, שאם אתה מבטיח לעצמך אתה תעשה. כי אם אתה סומך על מישהו אחר אתה לא יכול להיות בטוח באלף האחוזים שהוא יקיים ושיהיה בסדר. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? אסור להתעלל בהם לדעתי, אני צמחונית אבל אני לא יודעת עד כמה זה עוזר. מבחינתי צריך להיות להם זכויות דומות לשל בני האדם.(הזכות לחירות וכ"ו) 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? אני חושבת שזה פשוט נורא איך שמישהו פשוט קם כי לא נראה לי הדרך של מישהו ורצח, אני חושבת שיכלנו להיות במצב של אולי קצת יותר של שלום מעכשיו אם רבין היה עוד חיי. ובכלל לקחת חיים של אדם כי אתה לא מסכים איתו מבחינתי זה מזעזע.

swirrrly

New member
מגניב

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? "מה אעשה היום" 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? על הבדידות שלי 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? על זכייה באוסקר
4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? על בחורים כוסונים שרים שירים עצובים
5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? מנסה להבין מה שאני קוראת, מתייאשת, ואז מנסה לחשוב על בדיחות מסתכלת בשעון אממ 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? לא ממש יצא לי, אולי פעם אחת, וגם אז בערך. אממ נראה לי שחשבתי שם, אממ.. לא יודעת חשבתי על המשפחות של המתים ועל איך ולמה זה נראה ככה אנאערף 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? המבורגר, מנסה לשנן לעצמי מנטרות מוטיבציה 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? אממ או שאני מזיזה ת'ראש לפי הקצב, או שאני באופוריה 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? slow emotion replay (אנאערף, זה התשובה הקבועה שלי) 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? אנאערף 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? בהליכה משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אף אחד =/ 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? בערך 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? אממ לפחות פעם בשבוע, אבל זה לא ריבים רציניים מדי 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אחד מאחיי הגדולים ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? כן 2.אם כן זה עושה לך טוב? כן, זה נעים לשפוך דברים על הלב 3.את\ה כותב\ת דברים? כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? ככה ככה 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? לא יודעת 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? אממ על ידי הדמיון =/ 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא יודעת 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? כן
(חרדה בעיקר) 10.את\ה בן אדם מורכב? האמת עשו לי מבדק פסיכולוגי אנאערף ואמרה לי הבוחנת שמבחינה פסיכולוגית אני מורכבת
קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? שזה בריא מדי פעם אממ 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על אף אחד אני מניחה, צריך ללמוד לסמוך על עצמך ואז לתמרן את האחרים בהתאם =/ 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? ולסיום, איך היה השאלון?... אחלה

../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? מה השעה 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?מלא דברים 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?שום דבר... 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?דברים עצובים :\ 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? אוף אני מדלגת על החלק הזה :) 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)?תלוי איזה שיר אם הוא עצוב שמח... 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?לא משהו ספיציפי, לפי המצברוח 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?לא יודעת 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?חשמליות 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)?כשמשעמם משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים?ליפעמים אחים 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?אף אחד 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?כן 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?פעם ב... 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?אממ לא יודעת לא אמאבא, אחים ניראלי ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא 2.אם כן זה עושה לך טוב?- 3.את\ה כותב\ת דברים?לא 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?אני חושבת על דברים אבל לא כותבת אותם יום אחד אני אתחיל 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?הרבה 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?חחח הא? 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?לא... 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?ליפעמים 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא משהו מוגדר 10.את\ה בן אדם מורכב?כן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)?נגד, זה לא הוביל לשום דבר. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?ליפעמים זה טוב 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?חבר הכי טוב 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?יחי זכויות החסות בשטחים! 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?איזה עמדה יכולה להיות לגבי מישהו?... ולסיום, איך היה השאלון?... מעיק, אבל נחמד :)

שאלון כייפי ../images/Emo13.gif מקורי כזה.

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? מה השעה
2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? על מחר 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? על כרישים 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? אביב גפן. ועל כמה שהוא מפגר. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? אם היה היום מבחן 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? אוכל XD אבל אני מנסה להתחבר לזה. לרוב לא ממש מצליחה. 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? אני אף פעם לא רבה באמת. אני רק צועקת, ואז זה פשוט נגמר לי 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? אני תמיד תוהה, אם הזבובים הם נשמות תועות ס: 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? על הערב. 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? למה לעזאזל אני בוכה, ולמה פאקינג עצוב לי. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? בד"כ רוקדת XD 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? כרגע, אחד השירים של אייר. 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? המון. הכי הרבה זה אולי אניגמה. 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? תלוי במצברוח. בד"כ האקוסטיות. 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? כשאני בנסיעות ממש ארוכות, או כשאין לי כוח לשמוע את המוסיקה של אמא, או כשאני במיטה, ולא בא לי לארגן פלייליסט במחשב. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים אישיים? אחיות שלי הכי הרבה. 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? כן 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? כמעט כל הזמן, על כל דבר. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אחיות שלי. ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? X 3.את\ה כותב\ת דברים? כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? אולי. לא זכור לי אחד ספיציפי. 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?מאוד. יותר מדי לפעמים. 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? דיבור 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? תלוי כלפי מי, אבל בעיקרון לא. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא 10.את\ה בן אדם מורכב? כן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? נגד מוחלט, אבל לא תמכתי בפעולות של המתנחלים. עובדה שהגירוש לא לא פתר כלום, ורק הוכיח כמה הממשלה שלנו מתזזת בין מה שנוח לה, ומשרת את האינטרסים שלה [עובדה שלפני כמה שנים שרון מאוד תמך בהתיישבות של המתנחלים, ואחרי זה בגד בהם]. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? לבד סתם, או לבד בלי בן זוג? שניהם תלויים אם אנחנו משלימים את החסר. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? ה'. כי הוא מוחלט. והוא אינסופי. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? בעלי חיים יעני? עצוב שיש התעללות בבע"ח, אבל יש דברים קצת יותר חשובים להפגין עליהם. 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? התנגדות מוחלטת, אבל שונאת את ההולי-דאיי שעשו סביב יום הרצח. עם כל הכבוד, אי אפשר לשכוח את כל הדברים הגרועים שהוא עשה בתקופת הכהונה שלו. ולסיום, איך היה השאלון?... אחלה שאלון!
ובבקשה, אם אתם לוקחים אותו לאיפה שהוא בבקשר תתנו לי זכויות, כי לקח לי מלא זמן לחשוב על שאלות ולהדגיש ולרשום בלשון זכר ונקבה וכל זה...תודה..

../images/Emo210.gifעווונה =]

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? "מה השעה?" 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? על היום שעבר..
3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? אממ..כלמיני דברים :) 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? על דברים עצובים [?] XP 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? הנה עוד יום לימודים מתחיל :S 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? מתי יגיע השיר אחד מי יודע חח
7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? תלוי מה קרה.. 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? על אותו אדם שמת שאני הולכת אליו 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? זה מעצבן אותי השאלון הזה XD 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? .. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? תלוי השיר 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? נמ 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? אין כזה 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? אקוסטית 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? תשירים שאני הכי אוהבת מכל מיני סוגים :] משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אחותיתי 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אבא D: 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? כן 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? פעם ביום D: אבל ריבים קטנים, לא משו רציני 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? מיי סיסטר ;] ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? -- 3.את\ה כותב\ת דברים? לפעמים.. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כה 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? לאדעת 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא..תמיד רואים עליי אם אני עצובה/שמחה וכאלה P: 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? לא מעמיק אבל לפעמים.. 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא חס וחלילה 10.את\ה בן אדם מורכב? לא כל כך.. קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? אני בעד..אם נלחם על האיזור הזה זה לא יכול לעזור, עדיף לוותר עליו וזהו..חוצמזה כל התושבים שם היו בסכנה.. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? שזה מאוד נחוץ לפעמים P: 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על בנאדם שקרוב אלייך ואתה בטוח בו ב100 אחוז D: 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? אני בעד..מסכנים =[ 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? זה דוחה ונוראי להרוג בנאדם רק בגלל דעה שונה.. מה יקרה אם כל אחד שיש לו דעה שונה ממישו שהוא מכיר פשוט יקום וירצח אותו? =/..אם יצחק רבין היה בחיים היינו הרבה יותר קרובים לשלום..אני בטוחה בזה =/

•HadaS•

New member
אהבתי את השאלוןןןןן ../images/Emo3.gif

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? חח האמת, זה דבר שבאמת כל יום בבוקר כשקמים לביצפר אני חושבת עליו "היום אני אלך לישון בצהריים כדי להשלים שעות שינה" וזה בסוף אפעם לא קורה
ו.. גם "מה השעה? פליז לא שש ארבעים"
2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? על דברים משמחים.. דברים שעושים טוב.. דברים שהייתי רוצה שיקרו
3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? חחח הממ על מה השעה עכשיחו D: 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? אם זה משו על אהבה נגיד.. אז על האהבה שלי ו.. פשוט על החיים כזה 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? פליז שהמורה לא באה 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? מה עם האוכל?
7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? "אני לא אשלים איתה עד שהיא תבוא לבקש סליחה" רק כשנאי יודעכת שאני הצודקת ואם אני יודעת שאני טעיתי אז "וואי מה לעושת? לבקש סליחה או לא?" אבל כמובן אחרי חמש דקות משלימות .. אף פעם לא רבתי ריב רציני עם מישו .. טפו טפו טפו 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? "כמה אנשים קבורים פה" ושזה כלכך עצוב שכלכך הרבה אנשים מתו.. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? "באלי הביתהה" "באלי מיםם" "באלי אוכלל" "באלי מקלחתת" 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? טפו טפו טפו אפחד קרוב לא מת אצלי ! מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? אני לא מאלה שבוכות ממש בשירים חחח.. אבל יש כאלה רגעים שאני כן.. אבל נאי בעיקר מרגישה מהורהרת 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? השיר מישהו לרוץ איתו של דניאל סלומון.. ועוד שיר , של הילארי דאף.. קצת ישן חח .. someones watching over me וליבי נשבר של סינרגיה 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? סינרגיה, הילארי דאף 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? בטיולים, נסיעות משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אמא והכלבה שלי 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? חחח ישלי אחות אחת.. ואנחנו לרוב רבות .. אבל עדיין בקשר טוב 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? חחחח הרבההה 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אמא והכלבה ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים? כן המון ! 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? אהא מלא דברים האמת 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? מזתומרת? 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? בוכה? מתלהבת? כותבת את זה איפשהו 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? משתדלת שכן להיות מאופקת ! לרוב זה מצליח 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? לא 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא 10.את\ה בן אדם מורכב? מאוד קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? האמתתת.. לא יודעת ממש .. לא יודעת ממש באיזה צד אני .. אפשר להגיד שקצת משני הצדדים 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? בדיוק כמ ושזה נשמע .. לבד זה.. לבד, בלי אפחד שיהיה איתך, שיבין אותך.. וזה לא דבר טוב \= 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על ה' שבשמיים ! כי ככה כי נאי מאמינה בו יותר מכל דבר אחר שאני מאמינה בו ! 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? אמממ אני לא ממש הבנתי תשאלה חחח 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? ולסיום, איך היה השאלון?... שאלון מעניין כייפי ומקורי ! תעשי עוד שאלונים, ויותר ארוכים P:

למעלה