סחטיין על היוזמה
מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? "פאק, אין לי כח לקום". 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? "אוף, למה שוב הלכתי לישון מאוחר?". 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? במקלחת, וגם בשירותים, אני מגיעה לתובנות מדהימות על משמעות החיים (באמת). 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? תלוי על מה הוא. אבל אממ.. בדר"כ על המילים שלו וכל זה. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? "הנה הכיתה המגניבה שלי"
6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? אני לא חושבת, אני פשוט קוראת. 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? "טוב, כמה זמן ייקח עד שנשלים?". 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? יצא לי להיות רק פעם אחת בבית קברות, ובאחד נוצרי. זה די מזעזע, אתה יענו דורך על הקברים, כי הכל חשוף שם
9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? אני אוהבת טיולים

10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? זה לא קרה.. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? תלוי איזה שיר זה

2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? זה בא לי בתקופות. 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? אואזיס. 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? מתה על אקוסטיות. אבל אוהבת גם "חשמליות". 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? בדיוק היום הזמנתי אמפי חדש. אני אוהבת לשמוע בכל מקום, האמת. אבל בעיקר ברחוב. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אין ממש מישהו. 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אין לי ממש בעיות בבי"ס
3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? אחד ויחיד.. כן
4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? אני לא. כמעט ולא. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אמא ואח. ובת דודה. ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא. 2.אם כן זה עושה לך טוב? - 3.את\ה כותב\ת דברים? הרבה. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? ברור. 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? מאוד. 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? שיחות, כתיבה, בכי, גילויי חיבה
7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן. 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא. 10.את\ה בן אדם מורכב? כמו רובנו, אני מניחה. קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? הייתי נגד. לבקש מאנשים לעזוב את הבית שלהם ככה.. מה לבקש, לדרוש. נראה לי קצת מוגזם ואכזרי. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? שלפעמים זה טוב, כל עוד זה לא הופך להרגל. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על חברים טובים. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? יש להם זכויות? :S 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? ברור שנגד. ולסיום, איך היה השאלון?... אחלה בחלה.