שאלון...

עונה + אני חדשה :]

חח חדשה פה , מכורה לשאלונים ^ . ^ מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? מה יהיה היום 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? מה יהיה מחר 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? שלא יגמרו המים XD 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? אמ .. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? סעמק, אני פה שוב O= 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? ואי איזה שיעמום, ZzZz... 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? נשלים ? O= 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? אני לא הולכת לשם אז .. ^.^ 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? יאלה מתי מגיעים הבייתה ? XD 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? אמ , לא יודעת O= מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? אנלא יודעת ^.^ 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? הרבה שירים 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? של סינרגיה 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? חשמליות 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? כל מקום :] משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אמא 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? שניהם XD 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? לא O= 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? כל שניה O= 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אמ ... לא יודעת ויותר אישי 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? - 3.את\ה כותב\ת דברים? לא 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? - 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? אמ 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? לא יודעת XD 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? לא 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא 10.את\ה בן אדם מורכב? מאוד קצת עמדות|בדגש| 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? אין דעה XD 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?נחמד ליפעמיים .. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? אמ 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? אמממממ .. תנו לחיות לחיות ? O= 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? בואו נרצח גם את יגאל עמיר , ונירא איך הוא יגיב ? :] ולסיום, איך היה השאלון?... נחמד [=

חיח. חמוד :}

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? "אוי, שיט... עוד יום בצבא..." ואז אני חושבת על כל הדברים שאני צריכה לסדר ולעשות באותו היום בצבא. 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? "אוי, שיט... מחר צבא" XD חחח ^^ 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? על כמה חבל שהרדיו במקלחת לא פועל ושאני עצלנית מכדי לתקנו. 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? תלוי איזה שיר עצוב. אם זה קשור לאהבה אז על הX שלי. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? צבא*... אני חושבת על כל מה שאני צריכה לעשות. על כל מה שלא הספקתי ו-ודאי יהרגו אותי בגלל זה, וכו'. 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? "מתי אוכלים את החרוסת, דאמיט!?" 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? תלוי מאוד מי החברים. אבל לרוב אני חושבת דברים מאוד קיצוניים כמו "זהו. זה לעולם לא יחזור למה שזה היה. זה הסוף בינינו"... כן. אני יודעת שזה מוזר. 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? לא יצא לי ללכת לבתי-קברות בזמן האחרון. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? "פאק, I am SO out of here". 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? מעדיפה שלא לדבר על זה... =/ מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? אם זאת מוזיקה ממש טובה אני נראית כיאילו לקחתי סמים מירוב הבעת העונג שיש לי בפנים, וכולי נמרחת על הכיסא מירוב אושר. 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? נורא תלוי במצב הרוח. אבל כרגע- Evanesence - Fields Of Innocence 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? System of a Down? Disturbed? הם נחשבים? 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? מממ... שנייהם :} 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? בצבא, בטיולים. תמיד? משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אבא ואמא 3> 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? הייתי מספרת לשנייהם. 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? אין לי אחים. 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? ... 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אמא ואבא? ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא שידוע לי, אבל יכול להיות שהפיצול אישיות שלי כן. 2.אם כן זה עושה לך טוב? מה זאת אומרת "עושה לי טוב"!?... O_O 3.את\ה כותב\ת דברים? כמובן. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? מספר ספרים. 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? הרבה. 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? מציירת, שרה, כותבת סיפורים, עושה ספורט. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? מאוד. עד שאני "מתפרצת". 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? לא ממש. 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? מי יודע... 10.את\ה בן אדם מורכב? לפי מה שהבנתי- יותר מדי... ם_O קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? לא להתנתק, כי זה לא יעזור[עזר?] בשום דבר. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? אני אוהבת להיות לבד לפעמים. אני זקוקה לשקט ולפרטיות שלי לעיתים תכופות. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? עליי ועל אבא שלי. כי אממ... ככה? ^^ 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? שמנים }: 3> 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? ...אה, אמ... באסה לו. מעדיפה לא לדבר על זה. ולסיום, איך היה השאלון?... חמוד :}

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif עונה. :)

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? לא חושבת בבוקר XD 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? שאני עייפה. 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? כל מיני. 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? נזכרת בהרבה דברים. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? הלוואי שהמורה לא הגיעה. 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? מתי אוכלים כבר את הקניידלך? D: 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? המ. אני ממש עצובה. 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? חושבת על מי שאני לכבודו שם. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? אני רוצהההה הביתה? 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? חס וחלילה, לא רוצה לחשוב על זה בכלל. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? מחויכת. 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? The Wall
3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? ג'רארד ווי, ג'ון לנון. 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? חשמליות. 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? אמפי4. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? דודה שלי. 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? המ.. אמא. 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? כן. 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? בקושי. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אני קרובה לכל המשפחה הקרובה. ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא. 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים? כן. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן. 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? המ. 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? בלוג וזה. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? כן. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן. 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא. 10.את\ה בן אדם מורכב? בערך. קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? אין לי עמדה, זה לא עניין אותי. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? שזה באסה, ולא טוב האדם לבדו :) 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?על חברים שבאמת קרובים אלייך ואתה סומך עליהם. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? אני בעד. 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? שיגאל אמיר ישב בכלא עד סוף ימיו. זה נוראי מה שהוא עשה. ולסיום, איך היה השאלון?... אחלה!

cohenet91

New member
סחטיין על היוזמה

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? "פאק, אין לי כח לקום". 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? "אוף, למה שוב הלכתי לישון מאוחר?". 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? במקלחת, וגם בשירותים, אני מגיעה לתובנות מדהימות על משמעות החיים (באמת). 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? תלוי על מה הוא. אבל אממ.. בדר"כ על המילים שלו וכל זה. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? "הנה הכיתה המגניבה שלי"
6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? אני לא חושבת, אני פשוט קוראת. 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? "טוב, כמה זמן ייקח עד שנשלים?". 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? יצא לי להיות רק פעם אחת בבית קברות, ובאחד נוצרי. זה די מזעזע, אתה יענו דורך על הקברים, כי הכל חשוף שם
9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? אני אוהבת טיולים :) 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? זה לא קרה.. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? תלוי איזה שיר זה :) 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? זה בא לי בתקופות. 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? אואזיס. 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? מתה על אקוסטיות. אבל אוהבת גם "חשמליות". 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? בדיוק היום הזמנתי אמפי חדש. אני אוהבת לשמוע בכל מקום, האמת. אבל בעיקר ברחוב. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אין ממש מישהו. 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אין לי ממש בעיות בבי"ס
3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? אחד ויחיד.. כן
4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? אני לא. כמעט ולא. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אמא ואח. ובת דודה. ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא. 2.אם כן זה עושה לך טוב? - 3.את\ה כותב\ת דברים? הרבה. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? ברור. 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? מאוד. 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? שיחות, כתיבה, בכי, גילויי חיבה
7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן. 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא. 10.את\ה בן אדם מורכב? כמו רובנו, אני מניחה. קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? הייתי נגד. לבקש מאנשים לעזוב את הבית שלהם ככה.. מה לבקש, לדרוש. נראה לי קצת מוגזם ואכזרי. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? שלפעמים זה טוב, כל עוד זה לא הופך להרגל. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על חברים טובים. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? יש להם זכויות? :S 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? ברור שנגד. ולסיום, איך היה השאלון?... אחלה בחלה.

עונה על השאלון ../images/Emo6.gif

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר?איזה באסה שהמציאו ת'בי"ס :-S 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?והנה עוד יום חלף 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?על אמא שלי שמנג'סת לי בעניין ההגיינה 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?למה השיר הזה כ"כ עצוב?למה לזמר אין חיים? 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?והנה אני שוב מטונפת 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה?וואלה, בואו תכירו לי בנאדם אחד שיכול לצייר ככה 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים?המכה היחידה שהוא קיבל זה מכה במוח 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות?למה אני פה? 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?כנ"ל 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?אני לא חושבת באותו רגע כי אני עדיין מנסה לקלוט את זה מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)?חיוך מאוזן לאוזן (תלוי בסגנון המוזיקה) 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?שמעון השכן 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?קרן פלס 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?חשמליות 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)?כשיש לי מצב רוח חרא משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים?למצפון שלי 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?ברור!!!!!!! 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?בכלל לא 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?מה את מצפה שאני אענה על זה???אין סיכוי, אני אוהבת את כל המשפחה המוצ'למת שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא 2.אם כן זה עושה לך טוב?.... 3.את\ה כותב\ת דברים?כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?ככה ככה 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?במילים או על הנייר 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?קצת 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?לללללללללללאאאאאא 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?כן :&#39
10.את\ה בן אדם מורכב?כן
קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)?לא הבתני.......חחח... 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?זה כמו להיות בלתי רצוי 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?על המשפחה כי הם האנשים הכי קרובים אליך 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?אני מאוד מתעסקת בעניין 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?.......... שאלון חמוד לאללה!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר?מה השעה 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?מה יש לי מחר שעה ראשונה במערכת 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?מתי אני ייצא, ואם יהיה לי קר XD 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?על מי השיר כתוב :( ועל דוד שלי 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?מי יגיד לי שלום D: 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה?מתי אוכלים כבר !!!!!!!11 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים?למה לעזאזל עשיתי את זה ואם נשלים 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות?על כל הסבל שנגרם למשפחות של האנשים ולאנשים עצמם 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?מתי נחזור כבר 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? על מה אבא שלי ירגיש מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? שרה לעצמי חחחחח וזזה לפי הקצב 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?ill be ok של מקפליי 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?אביב גפן 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?חשמליות לגמרייי 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? תמיד תמיד תמיד. האייפוד שלי הולך איתי לכל מקום. בעיקר בבצפר, שאני נוסעת באוטובוסים, בנסיעות ארוכות וזה משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אחותי 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?אבא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?כן, ישלי רק אחת. חחח יש ברירה 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?גבוהה מאוד חחחחחחח אבל בד"כ זה ריבים קטנים כאלה 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?כולם ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא, אבל אני כלכך רוצה 2.אם כן זה עושה לך טוב?-- 3.את\ה כותב\ת דברים?כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?הרבה 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?כתיבה, לשמוע מוזיקה, בכי 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?לא 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?כן, לצערי זה קורה יותר מדי :| 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא 10.את\ה בן אדם מורכב?לא. תלוי מי מנסה להבין אותי
קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? הייתי בעד. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?אני נגד זה מאוד. אבל לפעמים יש קטעים שפשוט באמת רוצים להיות לבד 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?על אמאבא, אחותי, חברות שלי. כי הן תמיד שם שצריך אותן ובאמת אפשר לסמוך עליהן, אי אפשר להסביר נו חחחח שאלות קשות D: 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?אני מאוד בעד זה. שונאת שמתעללים בהם 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?חושבת שזה מעשה טיפשי במיוחד ולסיום, איך היה השאלון?...כיף :) ובבקשה, אם אתם לוקחים אותו לאיפה שהוא בבקשר תתנו לי זכויות, כי לקח לי מלא זמן לחשוב על שאלות ולהדגיש ולרשום בלשון זכר ונקבה וכל זה...תודה..

/

אוף, זה שאלון ראשון שלי ונראה לי שאני די גרועה בזה, אז..לא אשמתי מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? מה אני עושה היום. 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? אממ. איך עבר היום. 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? על חברים. 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? עליי. ומה הקשר שלי לשיר. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?תכלס? על חבריי. 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? של פסח? לא מעניין. 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? בגידה בעיקר. 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? עצב,געגוע. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? חח מתי כבר חוזרים הביתה. 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?געגוע,יגון,צער. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? תלוי איזה שיר. 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? כרגע, גן החטאים-אביב גפן. 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? אביב,ללא ספק. 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? תלוי במצב רוח. 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? לא שומעת. רק בפון. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אחותי. 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אמא. 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? לא כל כך ת'אמת טעון שיפור. 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? פעם בשבוע. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?אמא נראלי. ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא. 2.אם כן זה עושה לך טוב?לא. 3.את\ה כותב\ת דברים?לא. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן. 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? הרבה. 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? בבכי,בכתיבה. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? מה זאת אומרת? 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן. 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא. 10.את\ה בן אדם מורכב? לא. קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? בעד כי לדעתי ערך החיים יותר חשוב מעוד ישוב אדמה. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? מדהים! 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על חברים טובים,כי הם חברים טובים. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? מגיע להם זכויות. 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? לדעתי לא רוצחים בן אדם בגלל דעות פולטיות. ולסיום, איך היה השאלון?... נחמדדדדד ובבקשה, אם אתם לוקחים אותו לאיפה שהוא בבקשר תתנו לי זכויות, כי לקח לי מלא זמן לחשוב על שאלות ולהדגיש ולרשום בלשון זכר ונקבה וכל זה...תודה..

תשובה בשבילך לשאלון:

1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר?מעניין מה אני יעשה כל היום 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?על איך עבר עליי היום 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?על אתרים במחשב 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?על משהי 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?על הילדה שאני אוהב :) 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה?על איך היה אם חאס וחללה אנחנו היינו במצרים 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים?איך אני יעשה כדי להשלים איתו 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות?על הבנאדם שמת 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?על הבית שלי שבא לי לחזור אליו חח =) 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?אני חושב על מה שיקר לי שמת מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)?תלוי איזה שיר זה 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?שירים שאין להם משמעות ,שאני לא מבין א המשמעות 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?אלון דה לוקו 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?חשמליות 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)?אני שומע 3 פעמים בשבוע מזויקה אבל אני שומע כל יום במחשב משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים?לאימא שלי 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?יש לי אחות אני בקשר טוב איתה אבל בזמן יותר נכון בשנתיים אחרנות שהיא בגיל מעבר לא טוב בכלל 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?ריב על המחשב,ריב על השלט.... 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?אחותי :) ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא 2.אם כן זה עושה לך טוב?לא כי אני לא הולך 3.את\ה כותב\ת דברים?אני אוהב לכתוב סיפורים ,כתבתי כבר 350 סיפורים 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?כן מהכל 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?לי יש רגשות קצת רגישות מאוד 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?שהם רגישות קצת אבל לא הרבה 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?לא הבנתי את השאלה 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?כן אולי פעמיים אבל לא השנה 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא חאס וחללה 10.את\ה בן אדם מורכב? קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)?שזה לא בסדר אריאל שרון נלחם חזק מאוד וככה קבל את העיר ופתאום הם עכשיו מחזירים ,וערבים ממשיכים זה לא בסדר. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?על איך מתנהלים החיים 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?אני יכול לסמוך על החברים שלי אבל לא כמו כולם בגלל שיש אנשים שמספרים הכול ,וחברים שלי לא מספרים סודות . 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?לבעלי חיים יש זכות כמו לבני אדם 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?שצריך להרוג אותו למוות את הבמבה הזה טוב לקח לי הרבה זמן אבל ינה =) סימתיי

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gifעונה:

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר?על מה השעה >< 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?כלום בד"כ.. 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?גם כלום 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?דברים עצובים שקרו לי.. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?איף 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה?שיסתיים כבר! 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים?תלוי על מה הריב.. 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות?כלום.. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?שבאלי כבר לחזור הביתה.. 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? --- מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)?מחייכים :) 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?זה תלוי בהרגשה הכללית.. 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?בד"כblink182 וsimple plan 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?אמ.. 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)?בנסיעה,בהליכה ארוכה לאנשהו.. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים?אמא 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?אמא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?כן 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?כל יום ^^ 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?אין.. ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים?כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?מאוד מחוברת,זה חלק ממני.. 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?במילים,בהבעות פנים.. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?לפעמים 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?לא 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא 10.את\ה בן אדם מורכב?לא קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)?שטוב שהתנתקו משם.. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?שזה מבאס ומדכא.. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?חבר טוב.. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?עמדה גבוה,מזדהה.. 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?אין עמדה.. ולסיום, איך היה השאלון?...נחמד. ובבקשה, אם אתם לוקחים אותו לאיפה שהוא בבקשר תתנו לי זכויות, כי לקח לי מלא זמן לחשוב על שאלות ולהדגיש ולרשום בלשון זכר ונקבה וכל זה...תודה..

../images/Emo42.gifעונה..:]]

מזל טוב על השאלון הראשון
מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? "אוףף אני רוצה לישון" 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? לא יודעת 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? אני שרה בדרך כלל 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? אני מתחילה לשיר אותו בזיופים, לא בדיוק חושבת על משהו.. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? "פאק.. עוד יום משעמם." 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? "בא לי לאכול!! מתי זה ייגמר?!" 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? "מזל שיש לי אותם"
8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? לא הייתי 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? "אני רוצה הבייתההה!!" 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? "למה החיים צריכים להיות כאלה? למה פשוט אי אפשר לאשר מאושרים תמיד?" מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? שרה כמו מפגרת
2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? take me away של אבריל.. ויש עוד מלא!! 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? אבריל לאבין 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? ממ.. לא יודעת.. שניהם 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? בעיקר במחשב.. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? בן דוד שלי 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? שניהם 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? קשר נורמלי.. לא קרוב במיוחד 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? בזמן האחרון לא.. אני לא גרה איתו באותו בית.. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אמא, סבא.. ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? - 3.את\ה כותב\ת דברים? ניסיתי.. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? לא 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? מאוד 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? אני לא.. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? כן 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא 10.את\ה בן אדם מורכב? לא יודעת קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? ממ.. זה די מסובך.. לא נראה לי שהיינו צריכים להתנתק משם.. להוציא את כל האנשים האלה מהבתים שלהם.. זה באמת נוראי.. אבל מצד שני כל החיילים שנהרגו שם ו.. לא יודעת.. 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? כל אחד צריך להיות לבד מידי פעם.. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על עצמך בעיקר, כי על מי תסמוך אם לא על עצמך, ואם באמת יש לך כזה על על חבר אבל ממש ממש חבר טוב.. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? חיות זה הכי טוב!! מי שפוגע בהם צריך להקבר!! 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? ממ.. לא היו צריכים לרצוח אותו, לא משנה אם מה שהוא עשה היה נכון, לא נכון, צודק, לא צודק, זה לא קשור בכלל.. דברים כאלה לא מצדיקים רצח! ולסיום, איך היה השאלון?... ממש טוב ומקורי!! היה ממש כיף! ובבקשה, אם אתם לוקחים אותו לאיפה שהוא בבקשר תתנו לי זכויות, כי לקח לי מלא זמן לחשוב על שאלות ולהדגיש ולרשום בלשון זכר ונקבה וכל זה...תודה.. סבבה..

../images/Emo42.gifאופסס תיקון לשאל 7

7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? שאני רוצה את חברים שלי בחזרה..

linoy pal

New member
עונהה

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר?אוףף לא בא לי לקוםם 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?על כל היום שעבר ומה שיהיה ביום למחורת 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?איה מבחן יש לי מחר...\= 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?עליו... 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?סעמקק עם כולםם 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה?חחח מתי יגיע הקטע בארמית..חח זה תמיד קורע אותי 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים?שנמאס לי מכולם 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות?אמ.. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?איפה המאבטח?! 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?\= מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)?מהורהרת 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?להרבה...בעיקר של אביב גפן אבל.. 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?אביב גפן 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?חשמליות!! 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)?באוטובוס...טיולים שיעורים חופשיים משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים?אפחדד 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?לשתיהם 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?לא ממש 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?כל יום!!! 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?חח ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים?כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?כן... 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?מחוברת מאוד 6.איך את\ה מביע\ה רגשות?שירים 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?כן.. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?לא ממש מעמיק... 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא 10.את\ה בן אדם מורכב?אמ..לא יודעת קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)?זה לא בסדר מה שהיה... 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?אמ.. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?על אפחד... 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?אמ...אני לא אוהבת בע"ח 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?עמדה?זה לא בסדר מה שקרה ואסור שזה יקרה יותר ולסיום, איך היה השאלון?...אהבתי...[=

../images/Emo187.gifאני:]

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר?על היום שעומד להיות 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?על היום שעבר ועל מה שיהיה יום למחרת בע"ה 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת?על הכל 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב?על המון דברים:/ 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר?מי בכיתה
6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה?על פסחD: 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים?כמה שזה חרא 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות?על סבתות 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים?על הבית והמיטה:[ 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?עצבות נוראית,ריקנות,כאילו מישו בא ופתאום בא ולקח חלק ממך.. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)?תלוי איזה סוג 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים?יש המון 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו?^^ 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות?ממ..תלויP: 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)?בטיולים,במכונית,רכבת,אוטובוס..כלי תחבורה בקיצורS: משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים?P: 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא?ממ 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים?כן 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?כל הזמן רבות וכל הזמן משלימותS: 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו?כווולם אוהבת
ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג?לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים?כן 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו?יכול להיות 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?
6.איך את\ה מביע\ה רגשות?ממ 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות?כן 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות?ממ..לא ממש מעמיק 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי?לא|: 10.את\ה בן אדם מורכב?כן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)?-- 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד?חרא 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה?משפחה כי הם אפעם לא יתקעו לך סכין 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות?-- 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין?-- ולסיום, איך היה השאלון?...נחמד:)

sukrazit

New member
גמני רוצה P:

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? בדרך כלל "מה השעה?" 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון?כל פעם משו אחר.. 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? אם המים קרים או חמים.. 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? על כמה שאני מזדהה איתו.. 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? "מעניין מי הגיע כבר.." 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? "מתי אוכלים.." 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? "איזה טיפשה אני.." 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? אף פעם לא הייתי.. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? "לפחות אני לא בבית.." 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)?אף פעם לא קרה.. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? לוי מה אני שומעת.. בדרך כלל בוהה 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? DONT TELL ME של אבריל. 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? אבריל לאבין! 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? אקוסטיות 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? אבריל,הביטלס,רדהוט,מיי קימיקל.. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אף אחד 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אבא 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? לא 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל?לא הרבה.. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? לא יודעת.. ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים? יומן אישי ובלוג 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? נראלי שכן. 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? מחוברת בערך..XD 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? כתיבה ביומן.. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? כן 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא 10.את\ה בן אדם מורכב? כן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? אינלי דעה 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? זה עצוב 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על אף אחד..כי כולם בוגדים בך בסופו של דבר.. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? זה עצוב שמתעללים בבעליי החיים..וצריך לעשות משו. 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? זה היה ממש לא הוגן ואני נגד לשחרר את יגאל עמיר. ולסיום, איך היה השאלון?... נחמד

coullette

New member
טוב נו

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? " oh crap. i'm up" 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? מה שאני צריכה לעשות מחר 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? כלום 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? כלום 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? "אני רעבה!" 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? שזה חרא 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? כלום 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? נראית מצחיק 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? יש כל מיני 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? יש הרבה 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? תלוי 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? בלילה משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אף אחד 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? לשניהם 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? בערך.. 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? לא רבה 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אנערף ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא 2.אם כן זה עושה לך טוב? 3.את\ה כותב\ת דברים? 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך?הרבה 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? כן 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? כן 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? כן 10.את\ה בן אדם מורכב? כן קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? קשה להגיד 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? שזה חרא 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? רק על עצמינו 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? באמצע 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? נגד

פiצ 15

New member
יש להכניס נושא להודעה

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? "שיט, מה כבר בוקר?" 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? כלום, ישר נרדמת כמו תינוקת 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? חחח "אני כוסית" 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? מעניין מה הדבר היותר גרוע שיקרה לי עכשיו 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? "מה אני עושה פה לעזעאל?!" 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? שייגמר כבר אני רעבה! 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? כוסעומו לא חושבת 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? "היי אבא, באתי לביקור" 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? "מתי מגיעים לאוטובוס?" 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? טוב נו, לפחות הוא קיבל 70 בתולות D: מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? נראית מגוחך תאמינו לי 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? גאולה - חמי רודנר 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? אריק ברמן! חחחח 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? שניהם :]] 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? כל מה שיפה משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אפחד 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? לאפחד 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? טחח 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? הרבה הרבה 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? האחות הלא ביולוגית שלי ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא נראלכם שאני אשלם למישו בשביל שיקשיב לעלאק בעיות שלי?! 2.אם כן זה עושה לך טוב? ^^ 3.את\ה כותב\ת דברים? רק רעים..רוצים לקרוא? 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? בטח, שלחתי לגלגל"צ 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? ווייי מה אתם חופרים לי עכשיו? 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? סקס 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא במדוייק 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן, היה נחמד לבקר לדקה בגן עדן 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? דיסלקציה זה מחלת נפש?! 10.את\ה בן אדם מורכב? יותר מדי. בערך כמו סודוקו קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? שונאת פוליטיקה!!! 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? מעולה. 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? אפחד, כי כולם קקות 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? צריך אתזה 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? שתקו טוב!? מוקדש באהבה ל...עצמי

ofri9

New member
עונה.

מחשבות 1. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? ממ..איזה באסה. 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? יאי! הולכים לישון! 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? אני צריכה להרזות. 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? הוו.."כמה אלימות כמה עצבים ובאיזה רחמים גדולים אני מפנק אותי". 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? שוב הכיתה ריקה! 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? אני אוהבת את המשפוחה. 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? שהחיים נגמרו. 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? שאולי בעצם כן עדיף למות. 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? שאני אוהבת את אמא. 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? לא שווה לחיות. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? בוכה או מהורהרת. 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? אבות ובנים של אביתר בנאי. 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? אביב גפן ואביתר בנאי. 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? תלוי מה המצב רוח שלי. 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? בטיולים וכאלה, ובימים שיש מצב רוח רע אז אני לוקחת את הדיסקמן. משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? אבא. 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אבא. 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? אכן. 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? בכלל לא. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אבא. ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? כן. 2.אם כן זה עושה לך טוב? יאפ. 3.את\ה כותב\ת דברים? כן. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן. בימים האחרונים. 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? יותר מידי. 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? בכתיבה, בדמעות. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? לא כ"כ. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? יותר מידי. 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? כן. 10.את\ה בן אדם מורכב? מאוד. קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? לא להתנתק. זו המדינה שלנו! 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? זה הדבר שאני הכי מפחדת ממנו. 3.על מי אפשר לסמוך? רק על המשפחה. ולמה? הם בחיים לא יעשו משהו נגדך ולרעתך. 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? בשר זה רצח! 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? לכל בן אדם מגיע שיתנו לו לחיות. ולסיום, איך היה השאלון?... מעולה! אהבתי מאוד.

עונה :)

. על מה את\ה חושב\ת כשאתם קמים בבוקר? אוף יש בית ספר!!! 2.על מה את\ה חושב\ת לפני שאתם הולכים לישון? אוף מחר יש בית ספר!! 3.על מה את\ה חושב\ת במקלחת? עד כמה שאני שונאת להיתלבש אחרי המיקלחת חח.. 4.על מה את\ה חושב\ת כשאתם שומעים שיר עצוב? על בכי ודמעות! :( 5.על מה את\ה חושב\ת כשאתם נכנסים בדלת של הכיתה בבוקר? אוף איזה יום ארוך יהי לי=\ 6.על מה את\ה חושב\ת כשקוראים את ההגדה? שיעמוםם.. 7.על מה את\ה חושב\ת אחרי ריב עם חברים מאד קרובים? מתי כבר נשליםם?! 8.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בבית קברות? פעם אני גם יהיה פה!! 9.על מה את\ה חושב\ת כשאתם בטיול ואתם סובלים? בא לי הביתההההה 10.על מה את\ה חשב\ת כשמישהו יקר לכם מת(ואני מקווה שלא מת לכם אף אחד.)? אני לא חושבת.. מוזיקה 1.איך את\ה נראה\ת כשאת\ה שומע\ת מוזיקה(בוהים, מהורהרים, מחיוכים, בוכים וכ"ו!)? מחייכת..=] 2.לאיזה שיר את\ה הכי מתחברים? שירים קצביים כאלה בסגנון פופ 3.מי האמן שאת\ה הכי מתחבר\ת לשירים שלו? ג'ניפר לופז :) 4.איזה הופעות את\ה מעדיף\ה אקוסטיות\חשמליות? חשמליותת=] 5.מתי את\ה בעיקר שומע\ת בנגן נייד(אמפי, דיסקמן, אייפוד ועוד..)? MP3 ובפלאפון... משפחה 1.עם מי מהמשפחה את\ה מרגיש\ה שאת\ה יכול\ה לספר לו דברים איישים? רק לאחותי נראה לי.. 2.למי את\ה בא\ה עם בעיות בבית ספר אמא או אבא? אמא.. 3.את\ה בקשר טוב עם אחד מהאחים? כן=] 4.באיזה תדירות את\ה רב\ה עם האחים שלך אם בכלל? עם אחותי הגדולה כל יום..עם הקטנה כימעט ולא.. 5.איזה מכל בני המשפחה את\ה הכי אוהב\ת והכי קשור\ה אליו? אחותי הקטנהה :) ויותר אישי. 1.את\ה הולך\ת לפסיכולוג? לא.. 2.אם כן זה עושה לך טוב? אני לא הולכת לשם! 3.את\ה כותב\ת דברים? כן.. 4.האם כתבת אי פעם משהו והיית מרוצה ממנו? כן=] 5.עד כמה את\ה מחובר\ת לרגשות שלך? 100% מחוברת לרגשות שלי=] 6.איך את\ה מביע\ה רגשות? ליפעמים שומרת אותם לעצמי.. 7.האם את\ה מאופק מבחינת הבעת רגשות? כן.. 8.יצא לך לחשוב באופן מעמיק עם עצמך על המוות? כן.. 9.היית פעם במצב של מחלת נפש כלשהי? לא.. 10.את\ה בן אדם מורכב? בערך.. קצת עמדות. 1.מה העמדה שלך לגבי ההתנתקות מעזה שהייתה(רצוי לנמק)? אני נגד!! אולי נתנתק מכל הארץ וזהו?! 2.מה את\ה חושב\ת על להיות לבד? שזה באסה =\ 3.על מי אפשר לסמוך? ולמה? על אף אחד..רק על עצמך! 4.מה העמדה שלך לגבי זכויות בעלי החיות? שזה עצוב שהורגים חיות ומיתעללים בהם...אבל ליפעמים אין ברירה! 5. מה העמדה שלך לגבי רצח רבין? שהרוצח צריך לשבת מאסר עולם ..וזה קרה! ולסיום, איך היה השאלון?... נחמד :)

למעלה