טוב נו
שם: זוהר תאריך לידה: 12.5.90 מזל: שור סגנון לבוש:
מכנס מתרחב וטי שרט, בד"כ.. סטייל כללי: מה>< פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: שחור, טורקיז צבע שנוא: כתום פוליטי|: מאכל אהוב: וואו, הכל בערך Oo מממ כל מה שקשור בשוקולד וסטייקים
חטיף אהוב: במבה!! ^^ חטיף שנוא: כל הצ'יסטוסים המגעילים האלה בטעמים הזויים.. פרי אהוב: קיווי, בננה, קרמבולה.. פרי שנוא: תפוח בע"ח אהוב: כלב/חתול יש בע"ח? יאפ, כלבה ושמה גוזה:] מקום בילוי מועדף: ארומה P: מוטו: מממ... נגיד- "הראה לי מי חבריך ואומר לך מי אתה". זה מוטו?
סרט: הגנן המסור.
שיר: מה שיר, אהוב כאילו? כרגע: Elliott Smith- Waltz #2 זמר: ברי, פורטיס, אליוט סמית', יוני בלוך, אריק קלפטון.. זמרת: רונה קינן, קורין אלאל מדי פעם להקה: הדג נחש, איפה הילד, כוורת, רוקפור, King Crimson, Queen, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Eagles, Doors.. להמשיך? >< סטייה: לא עולה לי כרגע.. שריטה: אני עושה דברים ממש הזויים מתוך שינה... כולל לצעוק על אנשים ולפתוח ולסגור את המקרר|: בבוקר אני לא זוכרת כלום. חולשה: בנים רזים עם שיער ארוך|: אחח השטחיות מפחיד: מוות משמח: הפתעות :] מכעיס: ילדים מפגרים ומציקים מעציב: הגנן המסורP: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: כאילו שיר שעושה מצב רוח טוב: וואו המון.. מממ עוד לילה של הדורבנים מעלה חיוך
בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אחותי
ביה"ס: אורט מגדים כיתה : יא' עיר מגורים: כרמיאל גובה: 1.64 בערך.. מוצא: חצי רומניה, רבע הונגריה אופטימי \ פסימי: אופטימית, לרוב:] העדפה מינית: חלזונות. סתם. אני נוטָה למין הזכרי טלויזיה: אבודים, פריזון ברייק, חברים, ערוץ 8 XD רדיו: גלגלצ, לרוב|: 88FM כשיש לי חשק דיסק: נו אין לי כח להתחיל הכי אוהב בגוף שלך: פנים?.. הכי שונא בגוף שלך: חזה תכונה שנואה בעצמך: נוטה לתקוף אנשים בלי להתכוון:S תכונה שנואה באחרים: חוסר ציניות וחוש הומור. גם רגישות יתר יכולה בהחלט להביא לי את הסעיף. לוקח לכל מקום: פלאפון, מפתח, אדוויל שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אני לא בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריות, חוטיני
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספר טוב, מוזיקה ואת אחותי איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן, מדורה שהייתי בה אתמול ביובלים למה אתה לא שם? כי היא היתה אתמול? D: עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אני אשמור את הפרט הזה לעצמי.. רוצה אבל לא יכול? בהחלט לא יכולה:/ את מי אתה הכי אוהב בעולם? מה זה, לא רוצה לענות]: את מי אתה הכי שונא בעולם? לשמחתי הפסקתי מזמן לשנוא אנשים. לא יכול בלי: אינטרנט:/ מתגעגע ל: ארה"ב,אוקטובר ): גורם לך לבכות: הגנן המסור. [יש לי אובססיה לא קטנה..] מצחיק אותך: הגדעונים- סוף העולםD: נעמה- חברה. בחיים לא: אעשן, אצום ביום כיפורP: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אין.. מתנה שהיית רוצה לקבל: מצלמה דיגיטלית כישרון: אני מציירת ומנגנת, לא יודעת אם יש לי כשרון בזה למרות שכך טוענים אנשים מסויימים תחביבים: לשמוע מוזיקה, לקרוא, לבשל, לצייר, לנגן. לשבת עם חברים ולהיות במצב כפית אוסף: ?! ציטוט אהוב: "תראה אבו, לא כל יום רואים חמור שרוכב על סוס!"
[אלאדין]. ויש המון מהארי פוטר שקורעים אותי כל פעם מחדש מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: שאלה טובה
אני ממש לא אוהבת את שניהם חורף או קיץ: חורף!! לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי, ברור כמות או איכות: איכות
קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: כל מיני דברים הזויים שעדיף שלא אתחיל לדבר עליהם Oo חלום שהיית רוצה שיתגשם: שאני יכולה לעוף הדבר הכי נועז שעשית: להתפלח עם שלושה אנשים שאני לא מכירה להופעה של פורטיסחרוף, אחרי שהזונות מהמקום לא הרשו כניסה מתמחת לגיל 18:/ ותפס אותנו שוטר וזה היה ממש מפחיד הדבר הכי טיפשי שעשית: מה שכתבתי למעלה?
סתם זה היה שווה את זה:] אני מניחה שהרבה יותר טיפשי היה לשקר לחברה הכי טובה שלי:/ הדבר הכי מצחיק שעשית: לא יודעת:S הדבר הכי מצחיק שקרה לך: אמממ כשהמון פעמים אני הולכת ברחוב או משהו ואנשים שאני לא מכירה אומרים לי "היי את לא זאת מהמסע קיץ?!" דבר הכי מפדח שקרה לך: אוי, אני מלכת הפדיחות
כשנסעתי לעיר הבירה במונית אז הנהג היה ערבי.. והתחלנו לדבר על מישהו, ואז צרחתי "מה הערבי הזה?!"
ופעם ישבנו בחדר אומנות והגיע איזה מישהו שלא הכרתי... ושאלתי אנשים "מי זה?" ואמרו לי "זה אח של אורן.." אז צעקתי "אורן האדיוט?!"
מקרה הכי טוב שקרה לך: טסתי לארה"ב
מקרה הכי רע שקרה לך: כשניתקתי קשר עם אנשים בכתה ח' והייתי בעיצומו של משבר חברתיP: זה היה ארוך!! יצאתי חפרנית><
שם: זוהר תאריך לידה: 12.5.90 מזל: שור סגנון לבוש: