שאלון

Big bear

New member
שאלון ../images/Emo13.gif

טוב חברים, לא יודע אם זה יעזור, אבל אנחנו (?) לא מכירים ממש אחד את השני מאחורי הכינויים, אנשים לא יודעים מי בן ומי בת וכאלה P: |מילא| קיצר שאלון, שם: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: תמונה שלכם: - נלקח מפורום סקרים ושאלונים -

Niandra La Des

New member
הממ

שם:ענבר תאריך לידה:17.7 מזל:סרטן סגנון לבוש:פריקי סטייל כללי: פירסינג:אין,לצערי קעקועים:חולה עליהם,עדיין אין צבע אהוב:אדום,ירוק צבע שנוא:אין מאכל אהוב:יש הרבה!בשר בעיקר חטיף אהוב:קינדר חטיף שנוא: פרי אהוב:שסק,תאנה פרי שנוא:אבוקדו בע"ח אהוב:טווס,דוב פנדה,כלב מקום בילוי מועדף:הופעות מוטו:החיים קצרים,נצלו אותם סרט:רקוויאם לחלום שיר:יש מיליון זמר:ג'ון פרושאינטה,בק,ברי זמרת:מדונה להקה:רד הוט צ'ילי פפרס סטייה: שריטה:יש לי הרבה. חולשה: מפחיד:עכבישים משמח:דיסק חדש מכעיס:אנשים מעציב:מוות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:"באמת"? שיר שעושה מצב רוח טוב:thyere red hot בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אני ביה"ס:אורט כיתה :ט עיר מגורים:י-ם גובה:1.63 מוצא:תימניה,פולניה,ספרדיה אופטימי \ פסימי:שניהם העדפה מינית:לא יודעת בדיוק טלויזיה:בובספוג! רדיו: דיסק:ניאנדרה של ג'ון הכי אוהב בגוף שלך:שפתיים וריסים הכי שונא בגוף שלך:רגליים תכונה שנואה בעצמך:חוסר ביטחון תכונה שנואה באחרים:דו פרצופיות,צביעות,התנשאות לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם:אין לי מושג.. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מערכת,דיסקים,בגד ים! איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?הופעה של רד הוט. למה אתה לא שם?כי זה עולה מלא
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?אחותי רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם?נממ..משפחה את מי אתה הכי שונא בעולם?רועי לא יכול בלי:מיוזיק מתגעגע ל:אחותי גורם לך לבכות:מוזיקה עצובה,מקרים עצובים מצחיק אותך:כל דבר בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל:דיסקים בשפע כישרון:נגינה תחביבים:נגינה,אופניים,טלוויזיה,ציור,מוזיקה אוסף:מדבקות ציטוט אהוב:my smile is a rifle מקלחת או אמבטיה:שניהם ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:קיץ!! לבן או שחור:שניהם אופי או יופי:שניהם כמות או איכות:איכות קור או חום:חום חלום שאתה זוכר:שהתחילו לצאת סנאים מאיזה פחXD חלום שהיית רוצה שיתגשם:שאנשים יאהבו את המוזיקה שלי הדבר הכי נועז שעשית:הממ הדבר הכי טיפשי שעשית:הממ הדבר הכי מצחיק שעשית:התחרפנתי,כהרגלי הדבר הכי מצחיק שקרה לך:לא זוכרת הדבר הכי מפדח שקרה לך:שהתקשרתי לחברה שלי ודיברתי בקול תינוקי ובסוף זו הייתה אחותהXD מקרה הכי טוב שקרה לך:פגשתי אנשים אהובים מקרה הכי רע שקרה לך:עיצבנו אותי תמונה שלכם:אין תמונות חדשות.. - נלקח מפורום סקרים ושאלונים

Big bear

New member
../images/Emo13.gif

שם: אסף תאריך לידה: 25.01.1990 מזל: גדי סגנון לבוש: גיזעי סטייל כללי: גיזעי2 D: פירסינג: עדיין לא קעקועים: אין צבע אהוב: סגול כהה, וחום. צבע שנוא: ורוד? מאכל אהוב: מאכלים איטלקיים למיניהם P: חטיף אהוב: ציטוס, ביסלי חטיף שנוא: כיף-לי פרי אהוב: תפוז פרי שנוא: מנדרינה? XD בע"ח אהוב: דון {: יש בע"ח? דונה {: מקום בילוי מועדף: חברים שלי, לא משנה איפה מוטו: חייך, מחר יהיה גרוע יותר סרט: פייט-קלאב, אפקט הפרפר (רק הראשון) שיר: מדרגות לגן עדן \ לד זפלין זמר: ברי, דה P: זמרת: :X להקה: יותר מידי סטייה: קלה שמאלה שריטה: בלב חולשה: לבנות עם שיער ארוך מפחיד: ליצנים משמח: הפתעות טובות? מכעיס: כשחם לי מעציב: אנשים אבלים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "להיא מהאיש שבפנים יש פיטמות שחרות", "מילא", "בווף" וכו' שיר שעושה מצב רוח טוב: יש הרבה, אולי VICINITY OF OBSCENITY בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חבר D: ביה"ס: דרור? כיתה : י"א עיר מגורים: בני דרור גובה: 178 מוצא: חצי ספרדי, חצי אשכנזי :X אופטימי \ פסימי: אופטימי, לרוב העדפה מינית: נקבות. טלויזיה: >< רדיו: 88FM דיסק: >< הכי אוהב בגוף שלך: עיניים, ורידים? הכי שונא בגוף שלך: יותר מידי תכונה שנואה בעצמך: אדישמת? תכונה שנואה באחרים: צביעות לוקח לכל מקום: מפתחות? שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: הוו, יש כמה של ברי, וגם ארקדי דיי מכניס לבאסה P: בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריה? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: חבר, חברה, ומיטה. איפה אתה עכשיו? בחדר של אחותי X: יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בחדר שלי? למה אתה לא שם? כי המחשב שם לא עובד :| עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? נשמתי? רוצה אבל לא יכול? נשמתי. את מי אתה הכי אוהב בעולם? >< את מי אתה הכי שונא בעולם? נורמה לא יכול בלי: לישון מתגעגע ל: חורף גורם לך לבכות: מוזיקה מסוימת מצחיק אותך: חברים טובים, והמור שנון, אך בצורה שונה. בחיים לא: אפגע בכוונה באנשים שאני אוהב מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: שיעורים למחר, ואני פה. מתנה שהיית רוצה לקבל: מערכת תופים. כישרון: מבוזבז? תחביבים: אופניים, טרקטורון, שחייה, תופים, צילום, ציור, וכו' אוסף: פעם היה לי אוסף בולים, של סבא. היום זה כבר לא ממש אוסף. ציטוט אהוב: אין לי - יש לי - טוב לי D: מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכה, בד"כ חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: לבן אופי או יופי: שילוב של שניהם תמיד טוב P: כמות או איכות: איכות. קור או חום: קור. חלום שאתה זוכר: חלום ישן, כתה א'-ב' כזה: בדירה בר"ג, הייתי ליד הבצפר, ילד קטן, אולי כתה א', רץ מהר לביניין שבו גרתי, אחרי רודפים מספר דובים, גדולים וחומים, אני פותח מהר את הדלת, מזמין מעלית, רואה שהם כבר מתקרבים ומחליט לעלות במדרגות. גרתי קומה שלישית, עליתי עד לשם מהר, כשאני שומע אותם עולים מהר מאחורי. כשהגעתי צילצלתי מהר בדלת, ומי פתח לי את הדלת? דוב. ועכשיו אני תוהה למה אני קורא לעצמי "דוב גדול" חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: >< הדבר הכי טיפשי שעשית: >< הדבר הכי מצחיק שעשית: להרים שמלות לנשים חוצות בת"א? להתחבא בתוך גופסאת קרטון של מקרר ולזרוק על מכוניות חוצות שקיות מים? הדבר הכי מצחיק שקרה לך: אנשים שעקבו אחרי... הדבר הכי מפדח שקרה לך: אולי כשנרדמתי בשיעור והמורה העירה אותי? מקרה הכי טוב שקרה לך: לא זכור משהו באמת טוב.. מקרה הכי רע שקרה לך: לייף סאקס. תמונה שלכם: לילה טוב

אתה רוצה להגיד לי שיש לך עוד תמונה

חוץ מהזאת שרואים אותך קופץ מרמפה של אופניים בלי אופניים? יפה...

להלהלהלהלה../images/Emo194.gif

שם: קרן
תאריך לידה: 9.12.88
מזל: קשת
סגנון לבוש: ג'ינס וחולצה?!
סטייל כללי: קצת פריקי אבל בקטנה
פירסינג: לאלא
קעקועים: לאלא אבל יהיה P:
צבע אהוב: אדום וכתום
צבע שנוא: צהוב
מאכל אהוב: תפוח אדמה
חטיף אהוב: במבההההההה יווו
חטיף שנוא: פופקורן! איכס
פרי אהוב: תפוח ירוק
פרי שנוא: עגבנייה! נו מה זה גם פרי
בע"ח אהוב: קיפוד!! כלב
יש בע"ח? לא
מקום בילוי מועדף: פארק הירקון עם וודקה?!
מוטו: חיה ותן לחיות
סרט: תעביר את זה האלה
שיר: שאלה קשה מידי =\
זמר: חחח נחשו
...גם חברי מוניקה ואביתר בנאי
זמרת: קרן פלס [ נו מה התאהבתי בא ;[[ ]
להקה: מוניה
, איפה הילד
סטייה: לנשוך אנשים LOL
שריטה: חחחח יש הרבה
חולשה: פאפי אייז
מפחיד: ג'וקים!
משמח: חברות שלי
מכעיס: הורים
מעציב: כנ"ל
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "ראית מזה?!" חחחחחחחחחח וגם "חוחו"
שיר שעושה מצב רוח טוב: עכשיו מעונן חחחחחחחחחח אל תשאלו למה
בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חברה שלי [מה יעזור שם נו
]
ביה"ס: תיכון חדש
כיתה : יב'
עיר מגורים: תל אביב
גובה: מטר 60
מוצא: מרוקאית ועיראקית XD
אופטימי \ פסימי: חחח פסימית!
העדפה מינית: בנים
טלויזיה: חחח מה איתה?
רדיו: כנ"ל
דיסק: שאלה קשה מידי =\\\\
הכי אוהב בגוף שלך: השיער
הכי שונא בגוף שלך: הכל |:
תכונה שנואה בעצמך: חוסר ביטחון =\ צוחקת הרבה |:
תכונה שנואה באחרים: פוזה
לוקח לכל מקום: פלאפון P:
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: מה איתי
בחיים לא יתפסו אותך עם: שיפוד ביד
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: בית בנים וחברות
איפה אתה עכשיו? מקום סודי
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כע
למה אתה לא שם? כי הייתי שם אתמול! כל היום!
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? מזה משנה X:
רוצה אבל לא יכול? כע
את מי אתה הכי אוהב בעולם? מזה משנה X:
את מי אתה הכי שונא בעולם? כנ"ל
לא יכול בלי: מוזיקה
מתגעגע ל: חברות שהקשר דעך איתן
גורם לך לבכות: וואיי הרבה דברים =[
מצחיק אותך: כמעט הכל
בחיים לא: אוכל בשר
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: למה אני?!
מתנה שהיית רוצה לקבל: מכונית
כישרון: אין לי כישרון
תחביבים: אנא עארף
אוסף: מכתבים
ציטוט אהוב: חחחחח יש יותר מידי נו
מקלחת או אמבטיה: מקלחת
ים או בריכה: ים
חורף או קיץ: חורף!!!
בלי כבר ;[[[
לבן או שחור: שחור
אופי או יופי: אופי
כמות או איכות: איכות
קור או חום: קור
חלום שאתה זוכר: אממ שאני נופלת וכל השטיות האלה חחחחחחחחחח
חלום שהיית רוצה שיתגשם: להרזות
הדבר הכי נועז שעשית: וואי לא יודעת
הדבר הכי טיפשי שעשית: אוח =[
הדבר הכי מצחיק שעשית: לא זוכרת
הדבר הכי מצחיק שקרה לך: חחחחחחחחח סמואל XD
הדבר הכי מפדח שקרה לך: נפלתי בגשם על הריצפה בקוקה קולה [?]
וגם שנפלתי במדרגות של תארטון הבימה וככה אנשים צחקו עליי
מקרה הכי טוב שקרה לך: כשפגשתי את..
מקרה הכי רע שקרה לך: =\
תמונה שלכם: אתם ממש לא רוצים |:

...........

שם:יואב תאריך לידה:18.11.88 מזל:עקרב סגנון לבוש:רגיל.. פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:לא משהו רציני (אולי כחול או אדום...) צבע שנוא:ורוד?? מאכל אהוב:סטייק אנטריקוט חטיף אהוב:ביסלי חטיף שנוא:קשה... פרי אהוב:מלא! תאנים, אנונה, מלון... פרי שנוא:קשה גם, אולי אפרסמון? בע"ח אהוב:בני אדם יש בע"ח?כן, חתולה מקום בילוי מועדף:העיר מוטו:מוטו זה לילדים, מה שבא בא. סרט: יום יום וליל אתה בסרט אחר שיר: נאמנות ותשוקה-אלג'יר זמר: ברי סחרוף זמרת: קורין אלאל להקה: וואי וואי, אני אתחיל אני לא אגמור.... סטייה: נטייה לנורמליות שריטה: או שמא סריטה? חולשה: עוד לא פתחתי סימנים... מה זה השאלות האלה מפחיד: בנג'י משמח: מלא דברים מכעיס: דברים מכעיסים מעציב: דברים מעציבים
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:"לפני ברוך מאשפז אותך" שיר שעושה מצב רוח טוב:מלא בנאדם שעושה מצב רוח טוב:כנ"ל ביה"ס:אני מצטרף עוד חודש וחצי לבית ספר הגדול של המדינה
כיתה : ואם כבר מבצע סבתא: i can tell you, but then i have to kill you עיר מגורים: מבשרת גובה: 1.87 מוצא: חצי ארגנטינאי, רבע פולני ורבע עיראקי אופטימי \ פסימי: אופטימי העדפה מינית: טוב, אין לי כוח להתחכם, נשים. טלויזיה: לא רואה הרבה, 24 ומשחקי כדורגל (כן כן, הערוץ שאני הכי הרבה צופה בו הוא ערוץ 10, נראה לי שאני היחיד בארץ...) רדיו: רק רדיו ג'ו דיסק: עכשיו נתפסתי על "פתרונים" של חם ומחמם המעולים, להקה שגיליתי בשבוע שעבר לוקח לכל מקום: את עצמי שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: תלוי במצב בחיים לא יתפסו אותך עם: אווהה, שנתחיל? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: חבר'ה טובים, מוזיקה טובה ואווירה אינסופית איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? יש מצב למה אתה לא שם? כי זה רק יש מצב... כישרון: יש לי כל מיני תחביבים: מוזיקה, ספורט, בלאגנים, לצאת עם חברים אוסף: פלייליסטים מהופעות... ציטוט אהוב: יש מלאאא מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: במובן המופשט לבן, מבחינת צבעים, לא ממש אכפת לי אופי או יופי: תלוי כמות או איכות: כנ"ל קור או חום: כנ"ל חלום שאתה זוכר: בתור ילד, רץ בבחירות נגד רבין... חלום שהיית רוצה שיתגשם: שנתחיל? הדבר הכי נועז שעשית: ראה למטה הדבר הכי טיפשי שעשית: למטה הדבר הכי מצחיק שעשית: למטה הדבר הכי מצחיק שקרה לך: למטה הדבר הכי מפדח שקרה לך:למטה מקרה הכי טוב שקרה לך:למטה מקרה הכי רע שקרה לך: טוב, יש לי המון מקרים כאלה, אבל אתם לא תבינו מהם כלום אז עדיף שאני לא אתחיל לספר

Negative one

New member
../images/Emo212.gif

שם:דורון תאריך לידה:7.11 מזל:עקרב סגנון לבוש:ג'ינס וחולצה סטייל כללי:פשוט פירסינג:נופ קעקועים:נופ צבע אהוב:אדום צבע שנוא:צהוב מאכל אהוב:פסטה חטיף אהוב:בייגלה וקרקרים חטיף שנוא:במבה! פרי אהוב:תפוח פרי שנוא:אשכולית בע"ח אהוב:סוס יש בע"ח? נופ מקום בילוי מועדף:פאב,מועדון מוטו:אוטו סרט:סרטים:גרין מייל,זהות,אמריקה איקס,עימות חזיתי,מת לצעוק שיר:Nirvana-Smells like teen spirit זמר:ברי סחרוף,זק ווילד זמרת: להקה:Muse,מופע הארנבות,Nirvana סטייה:רציונלי ומחושב,אולי יותר מדי שריטה:תמיד בזמן חולשה: אוכל (ממתקים בייחוד) מפחיד:הכל,ושום דבר משמח:ניצחונות של הפועל ת"א (כמו אתמול),וסתם דברים משמחים מכעיס:אנשים בכביש,בעלי הון ופוליטקאים ששולטים בארץ ובעולם ועושים כסף על הגב שלנו מעציב:הפסדים של הפועל מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:"אה?","ראסמי" שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אחי הקטן ביה"ס:תזכירו לי מה זה? כיתה :גם כן לא זוכר =) עיר מגורים:ראשון גובה:1.76 מ',פחות או יותר מוצא:75% פולני,15% רומני,אשכנזי טהור =) אופטימי \ פסימי:ריאלי עם תקוות העדפה מינית:נשים וחיות אחרות טלויזיה:סיינפלד רדיו:מצאתי שרדיו הוא מאד בעייתי,אף פעם לא יהיו את השירים שאתה באמת אוהב...אז אני משלים בחוסר ברירה עם גלגל"צ ועם 102 אף.אם (ואני יכול לציין לטובה את התוכנית של שי ודרור שהיא יותר טובה מהאחרות,וגם התוכנית המפתיעה של ג'קי שרגא) דיסק:הבילויים-הבילויים,Muse-Black Hole and Revelations (זה מה שאני שמעתי לאחרונה) הכי אוהב בגוף שלך: את הכל הכי שונא בגוף שלך: הכל תכונה שנואה בעצמך: ביישנות תכונה שנואה באחרים: התנשאות וחוסר הבנה לוקח לכל מקום:פלאפון וארנק שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:אין שיר מיוחד בחיים לא יתפסו אותך עם:יכולים לתפוס אותי עם הכל,אני לא ממהר להגיד לא 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:ספר,אמ.פי 3 ובחורה איפה אתה עכשיו?חדר מול המחשב יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן,ברור למה אתה לא שם?בגלל המציאות עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? מישהי רוצה אבל לא יכול? רוצה,אבל לא מוצא את מי אתה הכי אוהב בעולם? את עצמי את מי אתה הכי שונא בעולם? אין מישהו ספציפי לא יכול בלי:מוזיקה...או סתם משו שיעשה קצת רעש מתגעגע ל:ימים אחרים גורם לך לבכות: יש דברים גורמים לי להתרגש,אבל לבכות,לא. מצחיק אותך: החיים בחיים לא:Never say Never מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:איך אני מסיים כבר את השאלון הזה מתנה שהיית רוצה לקבל:כרגע בא לי לטוס לחו"ל,אבל זה לא המתנה האידאלית כישרון: תחביבים: אוסף:מבחנים (למה אני שומר את זה?),וחומר של "מאבק סוציאליסטי" (מוזמנים להסתכל בחתימה) ציטוט אהוב:לא האהוב ביותר,אבל האחרון שעשה עליי רושם:"נולדנו,וברגע ההוא כאילו חתמנו על חוזה לכל החיים,אבל עשוי להגיע היום שבו נשאל את עצמנו:מי חתם על זה בשמי?" (מתוך:על הפקחון של ז'וז'ה סארמאגו) מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:ים חורף או קיץ:חורף (שהחורף יגיעה דעתי תשתנה,אולי) לבן או שחור:שחור אופי או יופי:יופי ואופי! (איזה מתחכם) כמות או איכות: כל כמות בסוף הופכת לאיכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: אני וחברים שלי הולכים למסיבת יומהולדת של מישהי שהייתה איתי בכתה,וקורים שמה כל מיני דברים ממש מוזרים חלום שהיית רוצה שיתגשם:המהפכה הדבר הכי נועז שעשית: לגבי השאלה הזאת וכל הבאות שאחריה,אין לי תשובות,כי אני לא עושה חישובים כאלה...עשיתי כל כך הרבה דברים,וגם החמצתי כל כך הרבה דברים,שאני לא יכול לקטלג אותם כ"נועז ביותר","טיפשי ביותר" "מצחיק ביותר" וכו'.בקיצור,מספיק עם השאלות האלה. הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

חחחח גם אני אוספת מבחנים../images/Emo194.gif

LOL היו לי מבחנים מכיתה ד' אבל כבר זרקתי עכשיו יש לי רק מכיתה ז'
חח זה בגלל אמא שלי היא תמיד אמרה לי לשמור

גיל מ

New member
..........

שם: גיל תאריך לידה: 3/9 מזל: חרא סגנון לבוש: מתהלך עירום סטייל כללי: בדואי פירסינג: מה עם זה? קעקועים: יפה יפה צבע אהוב: כחול צבע שנוא: כתום מאכל אהוב: במבה חטיף אהוב: במבה חטיף שנוא: במבה פרי אהוב: במבה פרי שנוא: במבה בע"ח אהוב: במבה אהה לא סליחה כלב יש בע"ח? לא מקום בילוי מועדף: המיטה שלי מוטו: אוטו סרט: פורסט גאמפ, ספרות זולה שיר: המון זמר: המון זמרת: כלום להקה: ביטלס, פינק פלויד וכו' וכו' סטייה: זאופיל, פדופיל, נקרופיל שריטה: בראש חולשה: סימנים מפחיד: בעעעעעע משמח: יוהווווווווווו מכעיס: ארגגגגגגגגג מעציב: אההההההההההה מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: נו בסיידר שיר שעושה מצב רוח טוב: דה סיינוונדר סליפס טונייט בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אחיין שלי ביה"ס: סיימתי מזמן כיתה : ? עיר מגורים: ראשל"צ גובה: 1.72 מוצא: אין מוצא אופטימי \ פסימי: תלוי בעונה העדפה מינית: ציצי, תחת, וגינה טלויזיה: סיינפלד רדיו: חזק דיסק: 1 הכי אוהב בגוף שלך: עיניים הכי שונא בגוף שלך: כל השאר תכונה שנואה בעצמך: שאני ככה תכונה שנואה באחרים: שהם אחרת לוקח לכל מקום: משקפיים - כאילו יש לי ברירה שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יר בלוז בחיים לא יתפסו אותך עם: מטקה? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: גיטרה, מפרט וקייס איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בכל מקום אחר למה אתה לא שם? כי אני מאעפן עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? מישהי רוצה אבל לא יכול? לא יכול את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא את מי אתה הכי שונא בעולם? לא שונא אף אחד לא יכול בלי: מוזיקה מתגעגע ל: מישהי גורם לך לבכות: סרטים שירים מצחיק אותך: הכל בחיים לא: אתן שידחפו לי אצבע לתחת מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: יש הרבה זבל אצלי בראש מתנה שהיית רוצה לקבל: מממ לא יודע כישרון: אין תחביבים: גיטרה, מוזיקה, ספורט, שינה אוסף: אין ציטוט אהוב: "לעזאזל היכן אני נמצא, בסה"כ ביקשתי מציצה" מקלחת או אמבטיה: תלוי במצב ים או בריכה: ים חורף או קיץ: תלוי לבן או שחור: תלוי במה אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: אהה ארוך מדי חלום שהיית רוצה שיתגשם: פול מקרטני בהופעה הדבר הכי נועז שעשית: ממממ לא זוכר הדבר הכי טיפשי שעשית: המוון הדבר הכי מצחיק שעשית: היו כמה הדבר הכי מצחיק שקרה לך: נו באמת הדבר הכי מפדח שקרה לך: תפסו אותי שר לעצמי חחח אבל זה לא הכי מפדח זה מה שאני זוכר עכשיו מקרה הכי טוב שקרה לך: עזבו מקרה הכי רע שקרה לך: עזבו

Dawny

New member
../images/Emo205.gif

שם: שחר תאריך לידה: 8/9 מזל:בתולה סגנון לבוש:פריקי, שאנטי וכל מה שבאמצע... פירסינג:אין קעקועים:עוד יהיו צבע אהוב:אין צבע שנוא: ורוד מאכל אהוב: תאילנדי חטיף אהוב: צ'יטוס בטעם גבינה! חטיף שנוא: ליקריץ. יאק. פרי אהוב: פסיפלורה פרי שנוא:אין בע"ח אהוב: כלבים ונמלים יש בע"ח? לא =( מקום בילוי מועדף: פאבים בירושלים מוטו:אל תביט לאחור, לא הכל שחור סרט: המסור שיר:מה איתי זמר:ברי... זמרת: אין להקה:OLP סטייה: אני צריכה לחשוב על זה... שריטה:גם על זה... חולשה: בנים מפחיד: לדבר עם פדופיל משמח: אלכוהול מכעיס: אלכוהול מעציב: אלכוהול גרוע מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אם ליצן מגיע רחוק או עולה לשלטון - מוציאים אותו להורג, אם ליצן קשוח או פיכח הוא יגיע רחוק. שיר שעושה מצב רוח טוב: יצאנו לרקוד (הדורבנים) בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אני ביה"ס:בויאר (ירושלים) כיתה : יב עיר מגורים:מעלה אדומים גובה: 1.60 מוצא: ישראלית אופטימי \ פסימי: אופטימית העדפה מינית: בנים טלויזיה: Family Guy רדיו: גלגלצ דיסק: שירי אהבה של שלמה ארצי הכי אוהב בגוף שלך: ציצים =) הכי שונא בגוף שלך: אף תכונה שנואה בעצמך: עקשנית תכונה שנואה באחרים: צבועים לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: שיר שמח בחיים לא יתפסו אותך עם: סמים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אלכוהול מוסיקה ואלכוהול איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בים למה אתה לא שם? איך אני אגיד לים בלי רישיון?! עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם עצמי רוצה אבל לא יכול? נראה לי שזה אפשרי... אני צריכה לבדוק עם עצמי מסכימה.. את מי אתה הכי אוהב בעולם? המשפחה את מי אתה הכי שונא בעולם? ליצנים שמגיעים רחוק טוב זה שאלון ארוך מדיי... קיצרתי...

Magic Girl גל

New member
מתעתע בי שוב...

שם: גל תאריך לידה: 28.11.89 מזל: קשת סגנון לבוש: קיבוצניקי חח סטייל כללי: אני אדלג פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: גווני אדום, חום, כחול... צבע שנוא: כתום מאכל אהוב: רביולי חטיף אהוב: ביסלי חטיף שנוא: דוריטוס... משום מה אני ממש שונאת את זה... פרי אהוב: מנגו, תות, ענבים פרי שנוא: התפוחים האדומים... (נשמע כמו שם של להקה
) בע"ח אהוב: תוכי יש בע"ח? לא מקום בילוי מועדף: בית קפה או משהו כזה שקט... מוטו: לא הכנתי מראש...
סרט: להציל את גרייס שיר: לרגע זה? אריק לביא- אני אשיר לך שיר זמר: ברי, אלא מה?? + מוקי, תומר יוסף... זמרת: יהודית רביץ, קורין אלאל, נורית גלרון... להקה: הדג נחש, כוורת... סטייה: הממ... שריטה: לאכול ציפורניים... כל הזמן... חולשה: מתוקים, בנים... מפחיד: למות משמח: מוזיקה מכעיס: שיעורי בית מעציב: מלחמות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "כוסאמק" בעיקר... את השאר לא זוכרת... שיר שעושה מצב רוח טוב: דבש בנאדם שעושה מצב רוח טוב: יש הרבה ביה"ס: חסוי
כיתה: י"א עיר מגורים: קיבוץ גובה: 1.65 בערך מוצא: ברזילאי ופולני
אופטימי \ פסימי: אופטימית העדפה מינית: זכרים טלויזיה: מה להגיד? רדיו: עסק שחור דיסק: כשהגיטרה מנסרת את הלילה, ערן צור- חותך בחתך הזהב הכי אוהב בגוף שלך: צוואר, כתפיים הכי שונא בגוף שלך: פנים, ידיים תכונה שנואה בעצמך: מירמוּר תכונה שנואה באחרים: חוסר כבוד לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: העולם האמיתי בחיים לא יתפסו אותך עם: עקבים גבוהים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: זאת שאלה מעצבנת. תמיד יש מישהו שעונה משהו יותר טוב ואתה מתחרט... אבל בכ"ז: הרבה דיסקים ודיסקמן, אוכל ושתייה, פלאפון עם קליטה... איפה אתה עכשיו? בחדרי הקט יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? כי זה לא אפשרי? חח עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? המממ... אני אשאיר את זה לעצמי רוצה אבל לא יכול? משהו כזה את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה
את מי אתה הכי שונא בעולם? שאלה טובה לא יכול בלי: שינה טובה מתגעגע ל: פעם גורם לך לבכות: סרטים עצובים נורא, מציאות עצובה נורא מצחיק אותך: הרבה דברים בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: שאני צריכה להזמין כרטיסים ל-14.10!..... מתנה שהיית רוצה לקבל: כרטיס טיסה לאנשהו כישרון: לא עולה בראשי תחביבים: ספורט, מוזיקה... אוסף: אין לי ציטוט אהוב: הווו יש המון..... אני אבחר כרגע את: "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם, מה שבא בקלות באותה הקלות ייעלם" מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שחור אופי או יופי: שילוב כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: שעכביש עולה עליי... בסוף זה היה אחי... חלום שהיית רוצה שיתגשם: המממ... הדבר הכי נועז שעשית: נראה לי לעשות רכבת הרים... אני לא נועזת במיוחד... הדבר הכי טיפשי שעשית: לשיר בקריוקי "תתקעו בחצוצרה"
הדבר הכי מצחיק שעשית: הדברים הכי מצחיקים לא נשמעים מצחיקים שמספרים אותם... אני אוותר הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא עולה לי כרגע משהו הדבר הכי מפדח שקרה לך: כנ"ל מקרה הכי טוב שקרה לך: לא יודעת מקרה הכי רע שקרה לך: לא יודעת, שאלות קשות תמונה שלכם: אני אוותר

למעלה