עונהההההההההה../images/Emo26.gif
1. מה החלום שלך? להצליח בחיים
2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? דיסקמןן
3. מה המאכל האהוב עלייך? פסטההה 4. מה המאכל השנוא עלייך? כבדד וסטייק בעע 5. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 6. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב 7. מה התחביב שלך? לשמוע מוזיקההה 8. האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילההה 9. האם את טיפוס של קיץ או של חורף? קיץ 10. איך קוראים למחנכת שלך? נילי הכלבה
10. איך קוראים למורה שלך בספרות? אמממ שכחתי
11. איך קוראים לבצפר שלך? אורט סינגאלובסקי 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? מלאאא .. 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? אבריל לאווין .. קלי קלארקסון ועוד מלא 14. מה השחקנית האהובה עליך? אממ קרן מור ואיה קורן 15.מה השחקן האהוב עלייך? יהודה לוי 16.מה הערוץ האהוב עלייך? אין לי כבלים אז אין לי ברירה אלא להגיד 2 .. אבל אני מתה שיהיה לי ערוץ 24 או MTV 17. איך קוראים לאבא שלך? עמרם 18. איך קוראים לאמא שלך? נאוה 19. איך קוראים לך ( טחח ) ? חחחח אור
20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? אממממ רביעי כי אני לומדת עד 4 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? שישי כי אני לא לומדת חחחח 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? היום הולדת של אדם המושלםםם
23. מה המאכל האחרון שאכלת? אמממ ספגטי 24. מה השיר האחרון ששמעת.? Because You Live שיר מהמם של ג'ס מקרטני 25. מה מספר השאלה הזאת? 25 חח גליה או אשמור את ליבי? אשמור את ליבי אושרי או אדם? אדם ערן או אביחי? אביחי שרון או אושרי? אושרי שמחה או הזדמנות שניה? שמחה בא בכאב או כשאת עצובה? כשאת עצובה