שאלון...

מה קרה השתתקת?

החלטת להתעלם?! מפחדת להגיד ת'אמת?! שאני ימשיך לפתוח ת'פה השקסי ששלי ולהוציא כל מיני דברים שלא צריכיםם לצאת? אם את לא רוצה שאני ימשיך במעשיי אז תתנצלי!!

להתנצל?1 על מה בידיוק?!

על זה שכנראה לא קיבלת חינוך בבית ספר הדתי ואת חושבת אני אישה חברה שלך מהשכונה אז את מקללת!?...

בכיף אני ישתף אותכם...

הייתה איזה ילדה שקראו לה בר... ואני בשיא טיפשותי חשבתי שהיא חברה.. אבל התברר שהיא נצלנית מסריחה.. יום אחד בהיר היא החליטה שעשיתי לה משו...השם יודע מה... היא לא אומרת מה כי אין לה מה להגיד!... והיא החליטה שהיא צריכה להתנקם בי! אז עכשיו היא מנסה לרדת עליי ולהציק לי בפורום! מקווה שהסיפור שלי ריתק אותך... לא ריתק?!...פני לתלונות הציבור...!

עונההה

1. מה החלום שלך? יש הרבה.. להתפרסם.. להתקבל למגמה שאני רוצה בתיכון.. להכיר תבויז אישית.. חחחחח 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם ) מחשב 3. מה המאכל האהוב עלייך? שוקולד גלידה ספגטי ופיצה 4. מה המאכל השנוא עלייך? ממממ... קישואים 5. מה הצבע האהוב עלייך? כתום וורוד 6. מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה 7. מה התחביב שלך? ריקוד 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילה 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? חורף 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? יפה 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? אברמלה (לא להבהל מהשם) 11. איך קוראים לבצפר שלך? ''המעיין'' 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? עדיין מעריצה.. ג'ניפר לופז מריה קארי שירי מימון.... ועוד הרבההה 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? ג'ניפר לופז מריה קארי שירי מימון ומאיה בוסקילה 14. מה השחקנית האהובה עליך? לינדזי לוהאן 15.מה השחקן האהוב עלייך? אשטון קוצ'ר 16.מה הערוץ האהוב עלייך? MTV 19. איך קוראים לך ( טחח ) נחשו.. אדוו'ש הממו'ש 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? ראשון 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? חמישי ושישי 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? ממממ... =\ 23. מה המאכל האחרון שאכלת? סוכריות גומי.. חחחח 24. מה השיר האחרון ששמעת.? סיגפו של בית הבובות 25. מה מספר השאלה הזאת? 25 ............. גליה או אשמור את ליבי? שתיהם אושרי או אדם? שתיהם ערן או אביחי? שתיהם שרון או אושרי? שתיהם שמחה או הזדמנות שניה? שמחה בא בכאב או כשאת עצובה? בא בכאב

עונה../images/Emo13.gif

1. מה החלום שלך?לשיר יפה
2. איזה חפץ היית לוקחת לאי בודד?נמממ 3. מה המאכל האהוב עלייך?אין אחד מסויים 4. מה המאכל השנוא עלייך?עוף 5. מה הצבע האהוב עלייך?כחול 6. מה הצבע השנוא עלייך?צהוב 7. מה התחביב שלך?לישון 8. האם את טיפוס של בוקר או של לילה?לילה 9. האם את טיפוס של קיץ או של חורף?קיץ 10. איך קוראים למחנכת שלך?אילנה 10. איך קוראים למורה שלך בספרות?ליאור 11. איך קוראים לבצפר שלך?חטיבת ביניים קהילתית ע"ש יצחק רבין 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז?נממ...הילארי דאף
13. מהי הזמרת האהובה עלייך?בארץ:נינט בחו"ל:הילארי דאף... 14. מה השחקנית האהובה עליך?אין 15. מה השחקן האהוב עלייך?רן דנקרררררר
16.מה הערוץ האהוב עלייך?47 17. איך קוראים לאבא שלך?נמממ 18. איך קוראים לאמא שלך?נממממ 19. איך קוראים לך? לי (שם תקוע הא?) 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?ראשון בעעעעע 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?חמישי
22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9?יומולדת לאדם! 23. מה המאכל האחרון שאכלת?חביתה 24. מה השיר האחרון ששמעת.?אשמור את ליבי 25. מה מספר השאלה הזאת?25 ............. גליה או אשמור את ליבי?אשמור את ליבי אושרי או אדם?אושרי
ערן או אביחי?ביחושששש
שרון או אושרי?אושרי
שמחה או הזדמנות שניה?שמחה בא בכאב או כשאת עצובה?בא בכאב...

עונהה:)

1. מה החלום שלך? לפגוש פים מול פנים את אושרי 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם ) אמפי 3 3. מה המאכל האהוב עלייך? פיצה 4. מה המאכל השנוא עלייך? בשר 5. מה הצבע האהוב עלייך? כתום 6. מה הצבע השנוא עלייך? אפור 7. מה התחביב שלך? לשיר 8. האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילה 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? קיץץץ 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? רינה 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? כשהיתי לומדת ספרות גם רינה 11. איך קוראים לבצפר שלך? מקיף ו' (בבצפר של אביחייי) 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? שלומי סבן עדיין.. 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? מאיה בוסקילה 14. מי השחקנית האהובה עליך? אני אוהבת איך שאגם משחקת 15.מה השחקן האהוב עלייך? יהודה לוי 16.מה הערוץ האהוב עלייך? 24 19. איך קוראים לך ( טחח ) ?ליאל.. 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? שישי 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? ראשון 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? כלום.. 23. מה המאכל האחרון שאכלת? כדורונים 24. מה השיר האחרון ששמעת.? דואט פרידה 25. מה מספר השאלה הזאת? 25 ............. גליה או אשמור את ליבי? שניהם! אושרי או אדם? אושרי! ערן או אביחי? אביחי! שרון או אושרי? אושרי! שמחה או הזדמנות שניה? שניהם! בא בכאב או כשאת עצובה? בא בכאב

עונה

1. מה החלום שלך? 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם ) 3. מה המאכל האהוב עלייך: פיצה 4. מה המאכל השנוא עלייך?אבוקדו 5. מה הצבע האהוב עלייך?תכלת 6. מה הצבע השנוא עלייך?חראאאאאא 7. מה התחביב שלך?ללכת למסיבות 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה?לילה 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף?קיץ 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך?דניאלה השרמוטה 10. איך קוראים למורה שלך בספרות?מלכה מוזס השמנה 11. איך קוראים לבצפר שלך?גימנסיה העברית הרצליה(שרון למד שם) 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז?הראל מויאל ועדדין 13. מהי הזמרת האהובה עלייך?קללי 14. מה השחקנית האהובה עליך?טלי שרון 15.מה השחקן האהוב עלייך?ניר לוי 16.מה הערוץ האהוב עלייך?7 17. איך קוראים לאבא שלך?שמוליק 18. איך קוראים לאמא שלך?לימור 19. איך קוראים לך ( טחח )ספיר כיאלו דהה 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?ראשון 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?שישי 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9?את אדםםםםםםם 23. מה המאכל האחרון שאכלת?ספגטי 24. מה השיר האחרון ששמעת.?גליה 25. מה מספר השאלה הזאת?25

עונה.. =]

1. מה החלום שלך? להיות עם אדם יוסף שלי..
2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם )פלאפון
3. מה המאכל האהוב עלייך? פיצה דאאאא
4. מה המאכל השנוא עלייך? בצל,תפוח אדמה,פטריות מלא..חחחח 5. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד :) 6. מה הצבע השנוא עלייך? ירוק ערבי חחחחחחח 7. מה התחביב שלך? לרקוד לשיר
8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילה...ובוקר..חחחח 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? קיץ
10. איך קוראים למחנכת שלך? רותי
10. איך קוראים למורה שלך בספרות? המחנכת שלי מלמדת אותי ספרות חעחע 11. איך קוראים לבצפר שלך? חסוי חחחחחחחחחחחחח 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? אמממ אחרון ניראלי סקעת זאת לא הייתה הערצה הערצה כמו הגיים בויז סתם אהבתי אותו כזה.. 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? מירי מסיקה שליטה!
14. מה השחקנית האהובה עליך? טלי שרון ה-שחקניתתתתתתת
15.מה השחקן האהוב עלייך? אממ יהודה לוי..חחחחח
16.מה הערוץ האהוב עלייך? 24 חחחחחחח וערוץ ביפ(4)
17. איך קוראים לאבא שלך? חיים
18. איך קוראים לאמא שלך? אורנה
19. איך קוראים לך ( טחח )? באמת טחח..חחחחח..ירדן
20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? שני..משעמםםם
21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? שלישי אני בקושי לומדת חעחע
22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? אמממממ כלום
23. מה המאכל האחרון שאכלת? שניצל ואורז חעחע
24. מה השיר האחרון ששמעת.? אשמור את ליבי אממ מעניין של מי עחחע
לא מצחיק בכלל חחחחח 25. מה מספר השאלה הזאת? רגע תני לי לחשוב אממממממממ..אה כן..25..איך ידעתי..
............. גליה או אשמור את ליבי? אשמור את ליבי
אושרי או אדם? אדםםם ברור אדם חתיך שלי אהובייייייייייייייייי
ערן או אביחי? ערןןןןןןןןן יפיוףףףףףףףףףףףףףף
שרון או אושרי? אושריי!!! :)
שמחה או הזדמנות שניה?אמממ הזדמנות שניה..אבל שניהם סוף הדרך!! בא בכאב או כשאת עצובה? כשאת עצובה

עונהההההההההה../images/Emo26.gif

1. מה החלום שלך? להצליח בחיים
2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? דיסקמןן
3. מה המאכל האהוב עלייך? פסטההה 4. מה המאכל השנוא עלייך? כבדד וסטייק בעע 5. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 6. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב 7. מה התחביב שלך? לשמוע מוזיקההה 8. האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילההה 9. האם את טיפוס של קיץ או של חורף? קיץ 10. איך קוראים למחנכת שלך? נילי הכלבה
10. איך קוראים למורה שלך בספרות? אמממ שכחתי
11. איך קוראים לבצפר שלך? אורט סינגאלובסקי 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? מלאאא .. 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? אבריל לאווין .. קלי קלארקסון ועוד מלא 14. מה השחקנית האהובה עליך? אממ קרן מור ואיה קורן 15.מה השחקן האהוב עלייך? יהודה לוי 16.מה הערוץ האהוב עלייך? אין לי כבלים אז אין לי ברירה אלא להגיד 2 .. אבל אני מתה שיהיה לי ערוץ 24 או MTV 17. איך קוראים לאבא שלך? עמרם 18. איך קוראים לאמא שלך? נאוה 19. איך קוראים לך ( טחח ) ? חחחח אור
20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? אממממ רביעי כי אני לומדת עד 4 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? שישי כי אני לא לומדת חחחח 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? היום הולדת של אדם המושלםםם
23. מה המאכל האחרון שאכלת? אמממ ספגטי 24. מה השיר האחרון ששמעת.? Because You Live שיר מהמם של ג'ס מקרטני 25. מה מספר השאלה הזאת? 25 חח גליה או אשמור את ליבי? אשמור את ליבי אושרי או אדם? אדם ערן או אביחי? אביחי שרון או אושרי? אושרי שמחה או הזדמנות שניה? שמחה בא בכאב או כשאת עצובה? כשאת עצובה

טעות

1. מה החלום שלך?להיות עם אושרי 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם )פלאפון 3. מה המאכל האהוב עלייךפיצה 4. מה המאכל השנוא עלייך?אבוקדו 5. מה הצבע האהוב עלייך?תכלת 6. מה הצבע השנוא עלייך?חרא חחחחחחחחחחח 7. מה התחביב שלך?לצאת למסיבות 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה?לילה 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף?קיץ 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך?דניאלה השרמוטה 10. איך קוראים למורה שלך בספרות?מלכה השמנה 11. איך קוראים לבצפר שלך?הגימנסיה העברית הרצליה איפה ששרון למד 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז?הראל מויאל ועדיין 13. מהי הזמרת האהובה עלייך?קלי 14. מה השחקנית האהובה עליך?אגם 15.מה השחקן האהוב עלייך?ניר לוי 16.מה הערוץ האהוב עלייך?7 17. איך קוראים לאבא שלך?שמוליק 18. איך קוראים לאמא שלך?לימור 19. איך קוראים לך ( טחח )ספירררררררררררר 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?ראשון 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?שישי 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9?אדם המושלמי 23. מה המאכל האחרון שאכלת?שפגטי 24. מה השיר האחרון ששמעת.?גליה 25. מה מספר השאלה הזאת?25 ............. גליה או אשמור את ליבי?אשמור את ליבי אושרי או אדם?יאוו אמא אדם ערן או אביחי?ערן שרון או אושרי?אושרי שמחה או הזדמנות שניה?שמחה בא בכאב או כשאת עצובה?כשאת עצובה

שירנוש91

New member
עונה אמא כמה זמן לא היתי בפורום חחח

לדעתי ממש הזנחתי חחח שבוע שלםםםםםםםם כי לא היה לי מחשב..(נידפקקק) 1. מה החלום שלך? להיות זמרת מפורסמת.. בע"ה 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם ) חחחח לא בנאדם זה היה טובב..אז אני היתי לוקחת איתי מחשב נייד ברוררר 3. מה המאכל האהוב עלייך? המבורגר וצ'יפס..
4. מה המאכל השנוא עלייך? סושיי חחח בעעעע
5. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד..
6. מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה.. 7. מה התחביב שלך? להיות במחשב..להיות עם חברות..וכו'.. 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילהההה..יאללה בלאגן חחח 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? קיץ..שונאת גשם.. 10.איך קוראים למחנכת שלך? מיכל 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? אמה בעעעעעעעעעעעעעעעעע טפו עליה חחח 11. איך קוראים לבצפר שלך? רבין (י"א) בב"ש 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? שירי מימון..עדין אבל כבר לא כולכך 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? שירי מימון.. 14. מה השחקנית האהובה עליך? שני ואמהות מראש גדול לא יודעת ת'שמות 15.מה השחקן האהוב עלייך? זה מפיק אפ..עומר שגיא בסדרה.. 16.מה הערוץ האהוב עלייך? 24 17. איך קוראים לאבא שלך? חיים 18. איך קוראים לאמא שלך? אילנה 19. איך קוראים לך ( טחח ) שירנוש (דובי) שבתאי 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? בוא נתחיל חח שלישי חמישי ושישי 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? שבת יום מנוחהההה..סופסוף 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? עוד יומים אסון התאומים חח זה מה שעולה 23. מה המאכל האחרון שאכלת? פטיטים שאמא הכינה 24. מה השיר האחרון ששמעת.? של רבלדה 25. מה מספר השאלה הזאת? 25 דעעעע ............. גליה או אשמור את ליבי? גליה אושרי או אדם? אושריייי חיימשילי ערן או אביחי? ערן שרון או אושרי? אושרייייייייי דעעע שמחה או הזדמנות שניה? לא שמעתי את שמחה עדין מישהו מאמין חחח.. בא בכאב או כשאת עצובה? כשאת עצובה.. זהוו :// ביי ושבת שלום

../images/Emo27.gifעונהה../images/Emo37.gif

1. מה החלום שלך?שיהיה לי קשר אם אושרי 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם )אמ.. מפי 3 לשמוע את הבויז 3. מה המאכל האהוב עלייך?פיצה 4. מה המאכל השנוא עלייך?המבורגר 5. מה הצבע האהוב עלייך?כחול 6. מה הצבע השנוא עלייך?צהוב 7. מה התחביב שלך?לשמוע את הבויז 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה?בוקר 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף?שניהם 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך?מיכל 10. איך קוראים למורה שלך בספרות?רוני 11. איך קוראים לבצפר שלך?גולדה 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז?הראל מויאל 13. מהי הזמרת האהובה עלייך?הילארי דאף 14. מה השחקנית האהובה עליך?יעל בר זוהר 15.מה השחקן האהוב עלייך?רן דנקר 16.מה הערוץ האהוב עלייך? 24 17. איך קוראים לאבא שלך?בני 18. איך קוראים לאמא שלך?אורלי 19. איך קוראים לך ( טחח )מור 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?שני 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?שלילשי{כי פגשתי את הבויז ביום הזה ואושרי נתן לי חיבוק ונשיקה וחתימה אם הקדשה 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9?יום הולדת לאדם 23. מה המאכל האחרון שאכלת?פירה ושניצל 24. מה השיר האחרון ששמעת.?אשמור את ליבי 25. מה מספר השאלה הזאת?25

האמת משעממם לי אז אני עונה

יאללה .. חמודה>> תשובות:) 1.להצליח בחיים... 2.אוכל ודיסק של הגייםבויז ושירים שקטים באנגלית 3.שניצל 4.אבוקדו 5.ורוד 6.שחור 7.לראות טלוויזיה,לרקוד,לשמוע מוזיקה 8.לילה (לא במובן הרע.. במובן של ריקודים מסיבות וכל אלה) 9.חורף 10.יהודית 11. גלית 12. הראל מויאל ומרעיצה אותו עד היום 13.שירי מימון 14. טלישרון 15.בנחמין רוחאס 24.16 ו- MTV 17. אשר 18.עליזה 19.אור 20.ראשון 21. רביעי 22.יום הולדת של אדם החיים שלי איך אפשר לשכוח... 23.שניצל.. 24. קלי קלרסון - because of you 25.25 גליה אוהבת את כולם אבל במיוחד את אדם ואושרי הזדמנות שנייה כשאת עצובה.. עכשיו תעני גם את חמודה.. יחיח אם לא ענית.. 14.2> פגישה עם הגייםבויז.. אדם ואושרי> חיי

יחיח הבית ספר שלי לא הבית שלי

לבית שלי.. קואים הבית של אורוש לוגסיי חיחיחיח :) 14.2> פגישה עם הגייםבויז אושרי ואדם >> חיי

למעלה