עונה

1. מה החלום שלך? יש לי הרבה חלומות..

אין משהו ספציפי 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? שמיכה עבה,בטח קר בלילות

3. מה המאכל האהוב עלייך? עזבו אותי,בדיוק התחלתי דיאטה מעדיפה לא לחשוב על דברים כאלו 4. מה המאכל השנוא עלייך? דגים וגל מאכלי הים למיניהם 5. מה הצבע האהוב עלייך?תכלת 6. מה הצבע השנוא עלייך?אין כזה 7. מה התחביב שלך? להיות עם החברים שלי

חחח אין לי תחביבים 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילה 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? אני חושבת שחורף 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? ציפי=\ 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? אורלי! 11. איך קוראים לבצפר שלך?אורט 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? אף אחד בטווח חמשת השנים האחרונות

ואני לא מעריצה..חח אני סתם דלוקה לאושרי על התחת

13. מהי הזמרת האהובה עלייך? לאחרונה קלי קלרקסון 14. מה השחקנית האהובה עליך? אממ..אין אחת,אבל חולה על אנג'לינה ג'ולי..היא מדהימה ביופייה. 15.מה השחקן האהוב עלייך? עד לא מזמן זה היה בן אפלק

אממ..אין אף אחד ספציפי 16.מה הערוץ האהוב עלייך? ערוץ 3/ייס ויקאנד(+ייס 1+2,ערוצי מוסיקה) הערוצים היחידים שאני רואה

17. איך קוראים לאבא שלך? 18. איך קוראים לאמא שלך? 19. איך קוראים לך ( טחח ) אלינה 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? אממ..שני,רביעי וחמישי..כולם מעפנים,ממש ארוכים ומעפנים. 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? שישי,הכי קצר,הכי שוק 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? אמממ..כלום=\ 23. מה המאכל האחרון שאכלת? תפוח 24. מה השיר האחרון ששמעת.?"אהוד בנאי, גידי גוב ויזהר אשדות - איך כש.." 25. מה מספר השאלה הזאת? אממ..25,לא?