שאלון...

לא עניתי על השאלון שלמטה..../images/Emo9.gif

גליה או אשמור את ליבי?אשמור את ליבי אושרי או אדם?אושרי
ערן או אביחי?ביחוש שרון או אושרי?אושרי
שמחה או הזדמנות שניה?שמחה בא בכאב או כשאת עצובה?בא בכאב

עונה על השאלון ...

גליה או אשמור את ליבי?אשמור את ליבי אושרי או אדם?אושרי ערן או אביחי?ערן שרון או אושרי?אושרי שמחה או הזדמנות שניה?שמחה בא בכאב או כשאת עצובה?כשאת עצובה

עונההההההה

1. מה החלום שלך? להיות שחקנית :// 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם ) כפתור שהיה מביא לי כל מה שבא לי בלחיצה 3. מה המאכל האהוב עלייך : פיצה.. בורקסים.. המבורגר.. שניצלל .. שווארמהה כל המאכלים המשמינים 4. מה המאכל השנוא עלייך? דגים איכסססססססססססססססססססססססססססס 5. מה הצבע האהוב עלייך? שחור וחום 6. מה הצבע השנוא עלייך? ירוק בהיר 7. מה התחביב שלך? מחשב.. לשמוע שירים.. לשיר במקלחת.. לרקודד 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילההההה 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? קיץץץץ 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? אראלה 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? איריס 11. איך קוראים לבצפר שלך? יהל"ם 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? הראל מויאל 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? שירי מימון/ קלי קלארקסון 14. מה השחקנית האהובה עליך? אנג'לינה ג'ולי 15.מה השחקן האהוב עלייך? בראד פיט 16.מה הערוץ האהוב עלייך? 24 שליטהה 17. איך קוראים לאבא שלך? זאבב חחחחח 18. איך קוראים לאמא שלך? סופיי 19. איך קוראים לך ( טחח ) : שולה.... :/ סנדרה 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? שניייייייייייייי 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? שישיייי 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? תאריך קדוש ביותר אהובי נולד
23. מה המאכל האחרון שאכלת? פיתה עם חומוס ופסטרמה עוד מעטט קידושש 24. מה השיר האחרון ששמעת.? אשמור את ליבי 25. מה מספר השאלה הזאת?
מעניין מי חשב על השאלה הקששה הזאת ............. גליה או אשמור את ליבי? אשמור את ליבי אושרי או אדם? אדמייייי ערן או אביחי? ערניי שרון או אושרי? שרוניי שמחה או הזדמנות שניה? שמחההה בא בכאב או כשאת עצובה? רגע זה בא בכאב או בא מכאב? כשאת עצובה יותריפה

עונהה..

1. מה החלום שלך? להיות זמרת או סופרת משהו בתחום מוזיקה 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם ):את מחברת השירים שאני כותבת כדי להמשיך לכתוב ולקבל השראה....ותמונה של שרון 3. מה המאכל האהוב עלייך? ספגטי עם שמנת ופטריות ודגנים בבוקר צריולס 4. מה המאכל השנוא עלייך?אני לא בטוחה אבוקדו ועוד משהוו.. 5. מה הצבע האהוב עלייך?טורקיז,כחול,תכלת ואדום 6. מה הצבע השנוא עלייך?לא יודעת אני לא שונאת. 7. מה התחביב שלך? הים כל ספורט ימי.(גלישה,קיקים ועוד מעט גלישת רוח) 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילה(בוקר אני ישנה) 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף?קיץ ברור שיזוף וים כול יום... 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך?אין לי מחנכת 10. איך קוראים למורה שלך בספרות?אין לי מורה 11. איך קוראים לבצפר שלך?אין לי בצפר 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז?משפחת תאקט אבל אני אוהבת אותם עדיין לא כמו פעם .. 13. מהי הזמרת האהובה עלייך?עפרה חזה ז"ל, מאיה בוסקילה 14. מהי השחקנית האהובה עליך?לא זוכרת ת'שם!. 15.מה השחקן האהוב עלייך?אורלנדו בלום 16.מה הערוץ האהוב עלייך?24,26,כל ערוצי הסרטיםשל(מפחדים,פעולהואקשן,רומנטיקה)ו-7.. 17. איך קוראים לאבא שלך?טוביה 18. איך קוראים לאמא שלך?אסתר 19. איך קוראים לך ( טחח ): מיטל(טל,טולי,נושנוש) 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? ראשון 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?כל הימים חוץ מראשון 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9?אדם יוסף 23. מה המאכל האחרון שאכלת?מילקי 24. מה השיר האחרון ששמעת.?כמה:הזדמנות שנייה וכלניות של האישה שמתה ז"ל 25. מה מספר השאלה הזאת?25

עונה על השאלון שלמטה ..=))

גליה או אשמור את ליבי? אשמור את ליבי אושרי או אדם? אושרי ערן או אביחי? ערן שרון או אושרי? אושרי שמחה או הזדמנות שניה? שמחה בא בכאב או כשאת עצובה? בא בכאב

ALinuuushkA

New member
עונה:):):)

1. מה החלום שלך? יש לי הרבה חלומות..:)אין משהו ספציפי 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? שמיכה עבה,בטח קר בלילות:) 3. מה המאכל האהוב עלייך? עזבו אותי,בדיוק התחלתי דיאטה מעדיפה לא לחשוב על דברים כאלו 4. מה המאכל השנוא עלייך? דגים וגל מאכלי הים למיניהם 5. מה הצבע האהוב עלייך?תכלת 6. מה הצבע השנוא עלייך?אין כזה 7. מה התחביב שלך? להיות עם החברים שלי:)חחח אין לי תחביבים 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילה 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? אני חושבת שחורף 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? ציפי=\ 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? אורלי! 11. איך קוראים לבצפר שלך?אורט 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? אף אחד בטווח חמשת השנים האחרונות:Dואני לא מעריצה..חח אני סתם דלוקה לאושרי על התחת;) 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? לאחרונה קלי קלרקסון 14. מה השחקנית האהובה עליך? אממ..אין אחת,אבל חולה על אנג'לינה ג'ולי..היא מדהימה ביופייה. 15.מה השחקן האהוב עלייך? עד לא מזמן זה היה בן אפלק:)אממ..אין אף אחד ספציפי 16.מה הערוץ האהוב עלייך? ערוץ 3/ייס ויקאנד(+ייס 1+2,ערוצי מוסיקה) הערוצים היחידים שאני רואה:) 17. איך קוראים לאבא שלך? 18. איך קוראים לאמא שלך? 19. איך קוראים לך ( טחח ) אלינה 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? אממ..שני,רביעי וחמישי..כולם מעפנים,ממש ארוכים ומעפנים. 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? שישי,הכי קצר,הכי שוק 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? אמממ..כלום=\ 23. מה המאכל האחרון שאכלת? תפוח 24. מה השיר האחרון ששמעת.?"אהוד בנאי, גידי גוב ויזהר אשדות - איך כש.." 25. מה מספר השאלה הזאת? אממ..25,לא?

הדרוש 14

New member
חח משעמם לי גם יאלה אני עונה../images/Emo37.gif

1.חלום שלי-לראות את אושריי ואת הגיימבויז
2.אקח לאי בודד-את המחשב כדי לראות את התמונות של אושרי כל היום
3.מאכל אהוב-ספגטי מוקרם ואני חולה על תותים
4.מאכל שנוא-שעועית
5.צבע אהוב-ורוד
6.אין צבע שאני שונאת במיוחד 7.להיות במחשב ולישןן
8.של לילה יותר
9.מעדיפה יותר קיץ
10.למחנכת קוראים אתי 11.למורה לספרות קוראים אביבה 12.אישי 13.לא הערצתי אף אחד..אני מעריצה את הגיימבויז הכי הרבה כמו שלא הערצתי פעם.. 14.מאיה בוסקילה ונינט טייב 15.יש מלא לא סוכרת עכשיו 16.רן דנקר 17.ערוץ 24 18.אישי 19.אישי 20.הדר אבוטבול 21.אממ אין יום כזה.. 22.רביעי 23.היום הולדת של אדם יוסף ברור של המושלם הזה.. 24.אממ מקודם אכלתי אורז.. 25.אשמור את ליבי-חח עכשיו אני עדיין שומעת.. 26.שאלה מספר 26 27.אשמור את ליבי אבל ברור שגם גליה:) 28.ברורר שאושרי..חחח גם את אדםם אני אוהבת-שתי מושלמים אבל את אושרי יותר:) 29.ערנווש ואביחי:) שתיהםם אני אוהבתת:) 30.שווב אני בוחרת את אושריי למרות שגם את שרון אני אוהבת מאוד מאווודדד:) 31.שתיהםם אין קשה לבחור..אבל שמחה יותר כי אושרי שר שםם:) 32.שתיהם גםם שירים יפיםם-אביחי ואדם גדוולים:) קיצצר סיימתי לעננות על השאלותת אושריי אני אוההבת אותך כל -כךך שאי אפשר לתאר את זה במיליםםם:) יאללה ביי לכם:)

עונהנהנהנהנה

1. מה החלום שלך? להיות מפורסממת!! 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם )מחשבב 3. מה המאכל האהוב עלייך פיצהה 4. מה המאכל השנוא עלייך? דגים 5. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד!! 6. מה הצבע השנוא עלייך? שחור.. 7. מה התחביב שלך? אייסי וחברות.. 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? בוקר! 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? קיץ!! 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? זהבה אשכנזי..בעעע 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? קרן וקנין-->מאמי רצח!! 11. איך קוראים לבצפר שלך? "יחדיו" 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? רוני הכלבה..עכשיו שונאת אותה! 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? שירי מימון 14. מה השחקנית האהובה עליך? אמממ...נינט טייב 15.מה השחקן האהוב עלייך? רן דנקר ויהודה לוי 16.מה הערוץ האהוב עלייך? 24 וויוה 17. איך קוראים לאבא שלך? מוטי 18. איך קוראים לאמא שלך? מרינה 19. איך קוראים לך ( טחח ) מוסטפה..חח נטלי 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? שישי(יום שלם עם זהבה) 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?רביעי(יום חופשי של זהבה) 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? את אדמוש המאמי שלי!! 23. מה המאכל האחרון שאכלת? אממ סוכריה.. 24. מה השיר האחרון ששמעת.? שימחה של הבויז.. 25. מה מספר השאלה הזאת? 29 לא?!...טחחחח ............. גליה או אשמור את ליבי? אשמורמור של ליבי אושרי או אדם? אדם!! ערן או אביחי? ערן שרון או אושרי? אושרי שמחה או הזדמנות שניה? שימחה בא בכאב או כשאת עצובה? כשאת עצובה!! אווף ניגמר!!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo214.gifעונה נה נה נה נה נה נה נה

1. מה החלום שלך?
להיות בריאים
2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם )
פלא'
3. מה המאכל האהוב עלייך?
פיצה רולזזז
4. מה המאכל השנוא עלייך?נקניקיות
5. מה הצבע האהוב עלייך?תכלתתת 6. מה הצבע השנוא עלייך?ירוקקקק 7. מה התחביב שלך?אין לי משהו מיוחדדד 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה?שתיהם
9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף?
קיץ רולז
10. 9. איך קוראים למחנכת שלך?אילנית 10. איך קוראים למורה שלך בספרות?כרמלה 11. איך קוראים לבצפר שלך?
אורט שרת
12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז?
סקעתתתתתתתתתתתתתתתת
13. מהי הזמרת האהובה עלייך?שירי מימון, ומירי מסיקההה 14. מה השחקנית האהובה עליך?נינההה 15.מה השחקן האהוב עלייך?
רנצ'וק
16.מה הערוץ האהוב עלייך?24 רולזזזז
17. איך קוראים לאבא שלך?חסוייייייייייי 18. איך קוראים לאמא שלך?חסויייי 19. איך קוראים לך ( טחח ).. וואלה.. לא זוכרתתת.. סתאםם.. לורן רולז 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?רביעי 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?שלישי 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9?
אדמושלי נולד
|לה|
23. מה המאכל האחרון שאכלת?ארוחת שבת.. המון דברים.... 24. מה השיר האחרון ששמעת.?גליההההההההההה 25. מה מספר השאלה הזאת?25 ............. גליה או אשמור את ליבי?גליההההההה אושרי או אדם?בארור שאדם ערן או אביחי?שניהםםםם שרון או אושרי?שרון שמחה או הזדמנות שניה?שמחה בא בכאב או כשאת עצובה?כשאת עצובה רולזזזזזזז לורן

../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif שאלון.. ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

חברה לא קראתי הכל אז לא להגיד שהעתקי !! ברור?? חח יופי.. אז ככה: 1. מה החלום שלך? ליהיות מפורסמת. 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם ) אמ.. פלאפון. 3. מה המאכל האהוב עלייך? קשה.. חח סתם סתם אני אוהבת........ קוטג' 4. מה המאכל השנוא עלייך? בשר.. בעעע גמאני צמחונית.. 5. מה הצבע האהוב עלייך? אדום. 6. מה הצבע השנוא עלייך? שחור. 7. מה התחביב שלך? לשיר, לשמוע מוזיקה {גיים בויז} 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? לילה דעעע.. 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? חורף הכי כיף !!! 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? יש לי מחנך קופיף וקוראים לו סיון בעעע לא סובלת אותו בדםםם !! 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? מיה צבי הכלבה. 11. איך קוראים לבצפר שלך? ברנקו וייס- בית כלא לעבריינים צעירים חחח סתם סתם 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? רן דנקר ואמיר פיי גוטמן. 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? שירי מימון ורוני. 14. מה השחקנית האהובה עליך? אמ... נינט. 15.מה השחקן האהוב עלייך? רן דנקר. 16.מה הערוץ האהוב עלייך? 24 דעעע איפה שאפשר לראות ת'בויז נון סטופ. 17. איך קוראים לאבא שלך? אהמ אהמ.. סליחה? 18. איך קוראים לאמא שלך? אהמ אהמ.. סליחה שוב? 19. איך קוראים לך ( טחח ) אנערף... אבל אני יכולה להישבע לכם שיש לי שם.. אני פשוט לא כל כך בטוחה לגביו.. אמ.. איך זה הלך.. כ, כר, כרמ, אה.. כרמ
20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?ראשון{אחרי שבת} ושלישי {עד 3 וחצי} 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? חמישי {שישי לא לומדים !!!} 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? אדם הכפרוני שלי? 23. מה המאכל האחרון שאכלת? פשטידה טעימההההההה
24. מה השיר האחרון ששמעת.? אהמ... לא זוכרת אבל של הבויז.. 25. מה מספר השאלה הזאת? אנערף.. לא יודעת לקרוא. ............. גליה או אשמור את ליבי? אשמור את ליבי למרות שיצא לי מכל החורים.. אושרי או אדם? שניהם כפרונים אבל.. אושרי.. ערן או אביחי? ערנו'ששששששששששששששששש וגם אביחי המאמי של המאהה שרון או אושרי? אושרישו'ש שלי שמחה או הזדמנות שניה? הזדמנות שניה.. {מה שאנחנו צריכים בחיים.., למרות שגם שמחה לא תזיק} חח. בא בכאב או כשאת עצובה? לא שמעתי את בא בכאב.. אז... כשאת עצובה. זהוו :// ביי ושבת שלום שבת נפלאהההההההה

תיקוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ה- 2 נרות ליד הפשטידה, זה היה בטעות.. זה צריך ליהיות ליד השבת שלום בסוף... אז לא להתייחס ועוד משהו.... בחתימה.. זה לא מגנאי, זה גמאני חחח ביי נשמותיי

crazy girll

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. מה החלום שלך?לראות את אושריי
ואת הביוז..ושיהיה לי כישרון (שירה ריקוד משחק
) 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם )מממ...פלא..או מחשבב... 3. מה המאכל האהוב עלייך? יש הרבה...כמו..שניצל..ו..צ'פיס..חעחע 4. מה המאכל השנוא עלייך?ע-ג-ב-נ-י-י-ה-!1 בלעעע 5. מה הצבע האהוב עלייך?מממ...תכלת 6. מה הצבע השנוא עלייך?ירוק, צהוב 7. מה התחביב שלך?לישון..חיחי 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה?לילהה... 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף?קיץץץ 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך?אבי ציפורי
(הוא זכר..חח) 10. איך קוראים למורה שלך בספרות?דורית כהן 11. איך קוראים לבצפר שלך?..חטיבת הביינים ע"ש יצחק רבין.. 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז?האמת שאפחד.. 13. מהי הזמרת האהובה עלייך?קלי קלארקסון
אחלה זמרת..אחלה שירים 14. מה השחקנית האהובה עליך?מממ..לאדעת 15.מה השחקן האהוב עלייך?ממממ...חעחע גם לאדעת 16.מה הערוץ האהוב עלייך?יס ויקאנד
חעחע 17. איך קוראים לאבא שלך?יובל 18. איך קוראים לאמא שלך?יפית
19. איך קוראים לך ( טחח )חח..שנהב 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?שלישי (שעתיים ערבית שעתיים אנגלית
) 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?שבתת (לישון והרבה) 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9?הממ...מדוע יש לי הרגשה שזה קשור לבויז ואין לי מושג מזה? 23. מה המאכל האחרון שאכלת?המממ....עוגיה
אצל סבתא 24. מה השיר האחרון ששמעת.?לא שמעתי הרבה זמן
25. מה מספר השאלה הזאת?25..חחחחחח ............. גליה או אשמור את ליבי?שניהם
אושרי או אדם?שניהם
אי אפשר לבחורר...חחח ערן או אביחי?אביחי..
שרון או אושרי?אושרי... שמחה או הזדמנות שניה?שניהםם בא בכאב או כשאת עצובה?כשאת עצובה

למעלה