שאלון...

שאלון... ../images/Emo13.gif

משעמם פה.... משעמם לי.... בקיצור מ-ש-ע-מ-םם הכנתי שאלון " קצר" ואל תהרגו אותי על ההודעה החדשה..
השאלות לא קשורות אחת לשניה .. תבינו .. זה בא משעמום..
1. מה החלום שלך? 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם ) 3. מה המאכל האהוב עלייך 4. מה המאכל השנוא עלייך? 5. מה הצבע האהוב עלייך? 6. מה הצבע השנוא עלייך? 7. מה התחביב שלך? 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? 11. איך קוראים לבצפר שלך? 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? 14. מה השחקנית האהובה עליך? 15.מה השחקן האהוב עלייך? 16.מה הערוץ האהוב עלייך? 17. איך קוראים לאבא שלך? 18. איך קוראים לאמא שלך? 19. איך קוראים לך ( טחח ) 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? 23. מה המאכל האחרון שאכלת? 24. מה השיר האחרון ששמעת.? 25. מה מספר השאלה הזאת? ............. גליה או אשמור את ליבי? אושרי או אדם? ערן או אביחי? שרון או אושרי? שמחה או הזדמנות שניה? בא בכאב או כשאת עצובה? זהוו :// ביי ושבת שלום

Charmed Galia

New member
../images/Emo41.gifMiSs ErAn../images/Emo41.gif../images/Emo11.gif

1. מה החלום שלך?החלום היה לעשות את ערן...כבר התגשם
2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץ לא בנאדם )סירת מנוע כדי לחזור
3. מה המאכל האהוב עלייך?סלט וצ'יפס 4. מה המאכל השנוא עלייך?בשררררררררר *צמחונית*|עלה| 5. מה הצבע האהוב עלייך?אדום 6. מה הצבע השנוא עלייך?ורוד
7. מה התחביב שלך?לשיר
,מחשבבב מוזיקה וכו'... 8. האם את טיפוס של בוקר או של לילה?לילה ברווור 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף?חורף עדיףףף!!! 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך?אתי
10. איך קוראים למורה שלך בספרות?ליידי D
11. איך קוראים לבצפר שלך?"בית כלא"
12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויז?לא הערצתי אבל אהבתי את המוזיקה של תאקט ועדיין אוהבת
13. מהי הזמרת האהובה עלייך?סיון בהנם המושלמתתתתת
14. מה השחקנית האהובה עליך?ג'וליה רוברטס
15.מה השחקן האהוב עלייך?בחו"ל יו גרנננט
16.מה הערוץ האהוב עלייך?3,24
17. איך קוראים לאבא שלך?חחחחחח מחחחררררר 18. איך קוראים לאמא שלך?מחרתיםםםם 19. איך קוראים לך ( טחח )גליה נו חחחח 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?שני ורביעי[ספורט:(] 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?ראשון
3 שעות מתמטיקה
22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9?אממ...מזל בתולה[?|
] 23. מה המאכל האחרון שאכלת?גרעינים נחשב
24. מה השיר האחרון ששמעת.?'שמחה'
25. מה מספר השאלה הזאת?25 פחחחחח ............. גליה או אשמור את ליבי?גליההה
כי זה השיר שלי
שנכתב עליי
אושרי או אדם?שאלה קשה...שניהם חמדמדים ערן או אביחי?אוי נוווו ב-א-מ-ת-
מצאתם את מי לשאול...את אשתו של ערן שואלים אם ערן או אביחי פחחחחחחחחחחחחחחחח
שרון או אושרי?אושרי..
שמחה או הזדמנות שניה?הזדמנות שנייה
בא בכאב או כשאת עצובה?'כשאת עצובהההההה...גמלי פתאום אין חשק...'

Charmed Galia

New member
נממ...../images/Emo11.gif

אחרי זה איך אני יחזור חזרה להעיף את הבגדים מערני

עונהה בשבילל סנדרושש שלייי

1. מה החלום שלך?שהמשפחהה שליי תמידד תיהיהה איתיי! 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם )-מחשבב חחח 3. מה המאכל האהוב עלייך-קוסקוסססס שלל סבתאאא 4. מה המאכל השנוא עלייך?-דגגגייםםם 5. מה הצבע האהוב עלייך?-תכלתת 6. מה הצבע השנוא עלייך?-שחורר-למרותת שהוא מרזהה חחחחח 7. מה התחביב שלך?-לצחוקק ולהצחיקק 8. האם את טיפוס של בוקר או של לילה?-לילההה 9. האם את טיפוס של קיץ או של חורף?-אביב חחחחחחח 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך?-עדה 10. איך קוראים למורה שלך בספרות?-מלי 11. איך קוראים לבצפר שלך?-אורט משה שרת 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז?-הראל סקעתת 13. מהי הזמרת האהובה עלייך?-מאיה בוסקילה אני אוהבת רק ת'קול שלהה 14. מה השחקנית האהובה עליך?-הלארי דאף 15.מה השחקן האהוב עלייך?-טום קרוז 16.מה הערוץ האהוב עלייך?-ערוץ המוסיקהה כל היום רק בערוץ הזה פתוח לי בחדרר 17. איך קוראים לאבא שלך?-קובי 18. איך קוראים לאמא שלך?-שמחה 19. איך קוראים לך ( טחח )-שרין{ואפשר גם שיפרה ושריניתה חחחח} 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?-ראשוןןן שונאתת אותווו 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?-שיששייי :) 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9?-אדםם נולדדדדד 23. מה המאכל האחרון שאכלת?-חביתההה 24. מה השיר האחרון ששמעת.?-גלייההה 25. מה מספר השאלה הזאת?-28 חחחחחח סתאםם 25 ............. גליה או אשמור את ליבי?גליייההה אושרי או אדם?אושריי ערן או אביחי?אבייייחייי שרון או אושרי?אושרייי שמחה או הזדמנות שניה?שמחחההה בא בכאב או כשאת עצובה?באא מכאבבבבבבב

עונה..../images/Emo13.gif

מה החלום שלך?להיות שחקנית\זמרת
איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם )תמונה ל אושרי..
מה המאכל האהוב עלייך?קוסקוס מה המאכל השנוא עלייך?ממ.. מה הצבע האהוב עלייך?ורוד&תכלת מה הצבע השנוא עלייך?שחור מה התחביב שלך?לשבת במחשב.
נחשב?
האם את טיפוס של בוקר או של לילה?ממ..גם וגם חיחי.. האם את טיפוס של קיץ או של חורף?קיץ איך קוראים למחנכת שלך?את ב'מת רוצה לדעת?=\\חח.. איך קוראים למורה שלך בספרות?חח..פלוצרית
את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז?מריה קארי מהי הזמרת האהובה עלייך?מריה קארי מה השחקנית האהובה עליך?נינט טייב מה השחקן האהוב עלייך?רן דנקר מה הערוץ האהוב עלייך?ממ..ערוץ 24 איך קוראים לאבא שלך?שמעון איך קוראים לאמא שלך?דינה איך קוראים לך ( טחח )בר--->זה לא שם זה מותג..
איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?חמישי=\\ איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?שבת
מה מזכיר לך התאריך? 9.9?יומולדת של דמדושש חיחי..[אדם] מה המאכל האחרון שאכלת?ממ..שניצל עם צ'יפס וסלט..
מה השיר האחרון ששמעת.?"גליה" מה מספר השאלה הזאת?ממ..לא'דעת..
לא ספרתי חח..למי יש כח?!

אמאא איזה ארוךךךך :\ עונה..

1. מה החלום שלך? לפגוש את ערני 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם ) ממ פאלפון 3. מה המאכל האהוב עלייך? קוסקוס 4. מה המאכל השנוא עלייך? טונה בעעע 5. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד 6. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב 7. מה התחביב שלך? לשמוע גיים בויז 8. האם את טיפוס של בוקר או של לילה? ממ שתיהם.. 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? קיץ בארורר שונאת חורףףף 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? תהילה 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? אילנה.. ימח שימה שונאת אותה מחשפהה 11. איך קוראים לבצפר שלך? הפרדס.. ג-ט-ו 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? הראל מויאל כפרה עליו.. עד עכשיו מעריצה אותו.. 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? נינט&שירי מימון 14. מה השחקנית האהובה עליך? לא'דעת 15.מה השחקן האהוב עלייך? לא'דעת 16.מה הערוץ האהוב עלייך? 24 17. איך קוראים לאבא שלך? זאב.. חחח 18. איך קוראים לאמא שלך? רינה 19. איך קוראים לך ( טחח )? חח ערן סתאם קורין 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? ראשון מסיימים ב 2 וחצי :( 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? שני 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? מומולדת לאדם.. 23. מה המאכל האחרון שאכלת? ממ.. קוסקוס אצל סבתא.. אמרתי שאני אוהבת לא? 24. מה השיר האחרון ששמעת.? אשמור את ליבי 25. מה מספר השאלה הזאת? :\ גליה או אשמור את ליבי? אשמור את ליבי אושרי או אדם? אושרי ערן או אביחי? ערן בארורררר כפרות עליוו שרון או אושרי? אושרי שמחה או הזדמנות שניה? ממ שתיהם יפים.. בא בכאב או כשאת עצובה? כשאת עצובה.. זהוו נגמר ברוך ה' חח שבת שלום :)

חיחיחי איזה כיפ השאלון הזה

1. מה החלום שלך? להיות מפורסמת 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם )..את המחשב 3. מה המאכל האהוב עלייך? המבורגר עם ציפס 4. מה המאכל השנוא עלייך? ברוקולי בעעעעעע 5. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 6. מה הצבע השנוא עלייך? שחור 7. מה התחביב שלך? להיות במחשבב==>בפורוםם של המושלמיםם 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? בוקרר 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? חורפ 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? אביבית 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? בתי 11. איך קוראים לבצפר שלך? שקמה 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? ג'ס מקרטני (אני עדיין מעריצה) 13. מהי הזמר\ת האהוב\ה עלייך? ג'ס מקרטני והגיים בויז 14. מה השחקנ\ית האהוב\ה עליך? לא דעת 15.מה השחקן האהוב עלייך? לא דעת 16.מה הערוץ האהוב עלייך? יסבבה חיחיח 17. איך קוראים לאבא שלך? אייל 18. איך קוראים לאמא שלך?נעמי 19. איך קוראים לך ( טחח ) עדןןןןןןןןןןןןן 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? ראשוןן 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? רביעי 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? מאיפה ליי 23. מה המאכל האחרון שאכלת? קוסקוס 24. מה השיר האחרון ששמעת.? Because You Live 25. מה מספר השאלה הזאת? 25

חחח אני אשכרהה קראתיי הכלל!

כלל מה שרשמתםם!ואני מתרשמתת בנותתת חחחחחח

עונה...

1. מה החלום שלך?להיות שחקנית... 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד?מחשב 3. מה המאכל האהוב עלייך?ג'חנון 4. מה המאכל השנוא עלייך?בננות 5. מה הצבע האהוב עלייך?שחור 6. מה הצבע השנוא עלייך?אדום בוהק 7. מה התחביב שלך?לרקוד 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה?בוקר 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף?קיץ 10. איך קוראים למחנכת שלך?אורית 10. איך קוראים למורה שלך בספרות?אורית 11. איך קוראים לבצפר שלך?"גני יער"-בעעע 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז?את נינה אבל לא ככה 13. מהי הזמרת האהובה עלייך?נינה 14. מה השחקנית האהובה עליך?נינה 15.מה השחקן האהוב עלייך?יהודה לוי 16.מה הערוץ האהוב עלייך?2...חח 17. איך קוראים לאבא שלך?שמוליק...
18. איך קוראים לאמא שלך?חוה 19. איך קוראים לך ( טחח )אמ..לא יודעת 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך?ראשון... 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך?חמישי 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9?יום הולדת לבעלייי 23. מה המאכל האחרון שאכלת?חח הפקק של העט.... 24. מה השיר האחרון ששמעת.?ביג סיטי לייף 25. מה מספר השאלה הזאת?אמ...רגע...אה...25 ............. גליה או אשמור את ליבי?אא"ל אושרי או אדם?אדדםםם ערן או אביחי?אמ...לא'דעת שרון או אושרי?אושרי שמחה או הזדמנות שניה?שמחה בא בכאב או כשאת עצובה?כשאת עצובה

חחחח אורניתת!?פקק של עטט?!

חחחח ימורעבתתת בואיי אליי אני יאכילל אותךך חחחחחחחחחח

חחחח אניי נוגסתת בעיפרונותת

עיםם השיניי שפיץץ שליי יש לי שיניי שפיץץ כמו לאושריי אזז אני נוגסתת בהם כדי לחדד אותםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה