שאלון.^^

Gizmo16

New member
מושית 2005 היר איי קאם../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

מה עם זה במת? מתי הייתה המושית האחרונה? הגיע זמן לעוד אחת?
משעמם לי

gp53

New member
האם

"בערב היום הראשון יצאנו אורה, לין, גילי ואני אל הסנטר. השתעשענו רבות במקום הנ"ל ופגשנו שלל טיפוסים מעניינים - כמו פסל הפרה (שקיבל טיפול-אוזן חושני מאורה), ועוד. אך מעל הכל לא אשכח את ההתקלות ביצור המוזר, שעד היום הייתי בטוחה שלא באמת קיימים מסוגו במציאות"

As I Am

New member
נו, זכרתי נכון, ../images/Emo103.gif

מה עוד את רוצה? :| לא צריך לצטט קטעים נבחרים מבלוגים, התמונה שלך לבד עוררה את זכרוני כראוי.

gp53

New member
../images/Emo26.gif

"בערב היום הראשון יצאנו אורה, לין, גילי ואני אל הסנטר."

וחוץ מזה

שאני זוכרת שרקדנו את זה במסיבת פיקסיס והיה כיף..וזה אולי חלק מהתחושות החיוביות שעולות. אבל זה לא השיר היחיד שמזכיר לי אותך, גם bohemian like you, girl from mars וכל מיני דברים עומואים שבשמיעה אני חושבת: "קטי אוהבת את זה", או "הגיוני שקטי אוהבת את זה"

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifXDD

|אומו| hye! you'r so fucking gay! אני חייבת לציין שזה היה אחד השירים שבאמת הצלחית להתחבר בהם, במיוחד כי להדביק לו את המילים האלה נורא תרם לאווירה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif נו נו

אני אמורה ללמוד למבחן ענק בסוציו אבל היי להמ שלא אענה על שאלונים במקום זה? 1.כשאני שמח אני שומע/ת: TNT/ACDC ובכלל שירים שלהם כי זה עושה הרגשה כייפית וקופצנית 2.כשאני עצוב אני שומע/ת: סיגריות לייט/ענבל פרלמוטר 3.כשמשעמם לי אני שומע/ת: new yourk /sex pistols או את לא כמו כולן/משינה 4.כשאני מאוהב אני שומע/ת: הולך רגל/איפה הילד 5.שיר שמזכיר לי חבר/ה לשעבר: i'm your man/leonrd cohen 6.שיר שמזכיר לי מישהו שמת: מטר של מטאורים/בן ארצי 7.שיר שמזכיר לי את החברים שלי: אין לי שיר מסויים אני מניחה ש- peaches-the mama's and the papa's יש לי שיר לאנשים ספיצפיים לא לכולם. 8.שיר שאני שומע/ת לפני השינה: pink floyd-anotber brick in the wall part 2 9.שיר שגורם לי לחשוב: pink floyd-ממש לא משנה מה, הם פשוט מזויקה של חשיבה והשראה ובכלל הלהקה האהובה עלי לאחרונה. 10.שיר שגורם לי להתגעגע: five years-david bowi 11.שיר שהיית רוצה שיכתבו עליך: מה שיורת עמוק יותר כחול?
אוקי לא.. live forever/oasis

הממ שאלון מעניין...

1.כשאני שמח אני שומע/ת: שיר לשלום, משום מה אני נהנה לשיר אותו במצבי שמחה מאוד חזק עם המחשב... 2.כשאני עצוב אני שומע/ת: ABBA משמח
. והשיר מהפרק של סאות פארק עם חניפר לופז שמאגד את כל השירים מהפרק. 3.כשמשעמם לי אני שומע/ת: באפי מיוזיקל... 4.כשאני מאוהב אני שומע/ת: לא קרה, אלב אפשר לומר kisses of fire/ABBA... 5.שיר שמזכיר לי חבר/ה לשעבר: אין:X. 6.שיר שמזכיר לי מישהו שמת: אם העבודה שכל פעם שנאי שומע Queen אז אני זנכר שהסולן מת נחשבת, אז הרי תשובה, אחרת... 7.שיר שמזכיר לי את החברים שלי: המממ, השיר עם חניפר לופז... 8.שיר שאני שומע/ת לפני השינה: השיר האחרון שהוינאמפ מנגן... 9.שיר שגורם לי לחשוב: Get Ready/Rare Earth 10.שיר שגורם לי להתגעגע: Ding A Dong/Tech Inn גורם לי להזכר בכיתה ז'. 11.שיר שהיית רוצה שיכתבו עליך: הממ לוידע אחרי שיכתבו נראה
.

OMG../images/Emo70.gif סי../images/Emo70.gif סליחה סליחה סליחה סליח

ה
נכון נכון את כתבת לי וזה שיר מדהים
והוא נמצא באלבום הכיתתי של כיתה ט', וכתבתי עליו באחד הפורומים לא מזמן... זה שיר טוב
והוא מדבר עליי בדיוק
ואני מודה לך שכתבת, ותסלחי לי

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חמודה../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

סיגל תעשי לי שיר!!!!

יאיי! ../images/Emo13.gif

קצר וקולע... 1.כשאני שמח אני שומע/ת: ג'אז או מוזיקה שקטה. 2.כשאני עצוב אני שומע/ת: משהו קיצבי וכיפי. 3.כשמשעמם לי אני שומע/ת: מנסה לצאת מהבית או להיות בפורומים... 4.כשאני מאוהב אני שומע/ת: נו דאוט!
5.שיר שמזכיר לי חבר/ה לשעבר: join me in dead... ניראה לי שקוראים לזה ככה. שיר mtv מכיתה ו"ו... 6.שיר שמזכיר לי מישהו שמת: "אהלן ווסהלן" אבל זה שיר שמח. אני לא ממש ניזכר בה, אבל גם היא הייתה שמחה (סבתא שלי) 7.שיר שמזכיר לי את החברים שלי: סל בלוק טנגו/שיקגו 8.שיר שאני שומע/ת לפני השינה: רדיו....? (ירושלים. גלגלצ לא קולטים בחדר שלי.) 9.שיר שגורם לי לחשוב: לא יודע 10.שיר שגורם לי להתגעגע: לא יודע 11.שיר שהיית רוצה שיכתבו עליך: Id bet you think this song is about you. dont you?

PopPy

New member
../images/Emo85.gif

1.כשאני שמח אני שומע/ת: רונה קינן - לחיות נכון שילה פרבר - אדם חופשי 2.כשאני עצוב אני שומע/ת: Evanescence - Everybody's Fool Evanescence - Going Under Reamon - Supergirl 3.כשמשעמם לי אני שומע/ת: היהודים 4.כשאני מאוהב אני שומע/ת: רונה קינן - אהבה שקופה. 5.שיר שמזכיר לי חבר/ה לשעבר: K's Choice - Virgin State Of Mind 6.שיר שמזכיר לי מישהו שמת: היהודים - Father 7.שיר שמזכיר לי את החברים שלי: Oasis - Wonderwall 8.שיר שאני שומע/ת לפני השינה: Tori Amos - Everybody Else's Girl 9.שיר שגורם לי לחשוב: Alan Parsons Project - Old And Wise 10.שיר שגורם לי להתגעגע: Stevie Nicks - I Miss You 11.שיר שהיית רוצה שיכתבו עליך: Nine Days (3 doors down cover) - The Story Of a girl Maroon 5 - She Will Be Loved

למעלה