L Lady_Voldemort New member 13/1/05 #29 ../images/Emo77.gif אבל... את זה גם *שיעול* סטוקרים* שיעול* גם יכולים לעשות
T thebaby New member 13/1/05 #30 אל תקשיבי להם.../images/Emo101.gif תכנסי לפורום בכל הכוח ותדרכי על כולם בדרך . זאת הדרך היחידה לקבל כבוד בפורום הזה .
אל תקשיבי להם.../images/Emo101.gif תכנסי לפורום בכל הכוח ותדרכי על כולם בדרך . זאת הדרך היחידה לקבל כבוד בפורום הזה .
G Gizmo16 New member 13/1/05 #34 לא נכון../images/Emo2.gif...../images/Emo28.gif לא צריך לדרוך על כולם... צריך כמוך, להיות חמודים ולהכיר את השמות של האנשים ולהגיב את כל ההודעות (כמו שהיית בהתחלה ), ככה מקבלים כבוד בפורום הזה
לא נכון../images/Emo2.gif...../images/Emo28.gif לא צריך לדרוך על כולם... צריך כמוך, להיות חמודים ולהכיר את השמות של האנשים ולהגיב את כל ההודעות (כמו שהיית בהתחלה ), ככה מקבלים כבוד בפורום הזה
M Me 4eVer New member 13/1/05 #35 יהיו גם כאלה שינסו להטעות../images/Emo34.gif אותך.... אל תאמיני לכלום.
G Gizmo16 New member 13/1/05 #37 דניאל סתם מנסה להסוות את ../images/Emo28.gif העובדה שגם היא הייתה ככה פעם.... כןכן, קשה להאמין שככה דניאל זכתה לכבוד בפורום הזה, אכן, גם אותי זה הדהים- דניאל פעם הייתה נחמדה לכולם והגיבה הרבה אכן עובדות קשות
דניאל סתם מנסה להסוות את ../images/Emo28.gif העובדה שגם היא הייתה ככה פעם.... כןכן, קשה להאמין שככה דניאל זכתה לכבוד בפורום הזה, אכן, גם אותי זה הדהים- דניאל פעם הייתה נחמדה לכולם והגיבה הרבה אכן עובדות קשות
M Me 4eVer New member 13/1/05 #39 אני עדיין מגיבה הרבה.../images/Emo2.gif../images/Emo34.gif אבל את הכבוד שלי אני משיגה בדרכים אחרות.
G Gizmo16 New member 13/1/05 #41 ובוא נשאל את מקבלי הדרכים:../images/Emo28.gif האם אתם חושבים שהדרכים האלה נחמדות??? אני בטוחה שאני יודעת את התשובה
ובוא נשאל את מקבלי הדרכים:../images/Emo28.gif האם אתם חושבים שהדרכים האלה נחמדות??? אני בטוחה שאני יודעת את התשובה
G Gizmo16 New member 13/1/05 #44 נו, יא קופההההה!!!../images/Emo28.gif בגלל זה אני שואלת את האנשים שכן קיבלו... אוח.
M Me 4eVer New member 14/1/05 #45 אני מכחישה.../images/Emo34.gif אף אחד פה מעולם לא קיבל ממני הטבות מיניות. אבל אם הם היו מקבלים אני חושבת שזה כן היה נחמד להם.
אני מכחישה.../images/Emo34.gif אף אחד פה מעולם לא קיבל ממני הטבות מיניות. אבל אם הם היו מקבלים אני חושבת שזה כן היה נחמד להם.
A As I Am New member 13/1/05 #31 אני לא מכירה אותך. ../images/Emo103.gif זה אוטומטית הופך אותך לניובית. או, כפי שאמרה אורה יקירתי, לסטוקרית. שזה יותר גרוע. אנחנו מאוד לא מחבבים אותם כאן, את מבינה... >_> אבל היי, סיגל! יש לך סטוקרית! מזלטוב. רוצה להקים קבוצת תמיכה ביחד? ^^
אני לא מכירה אותך. ../images/Emo103.gif זה אוטומטית הופך אותך לניובית. או, כפי שאמרה אורה יקירתי, לסטוקרית. שזה יותר גרוע. אנחנו מאוד לא מחבבים אותם כאן, את מבינה... >_> אבל היי, סיגל! יש לך סטוקרית! מזלטוב. רוצה להקים קבוצת תמיכה ביחד? ^^
H HuGo Hell New member 13/1/05 #32 המפ. ../images/Emo1.gif משום מה נראה לי שהסטוקרית שלה לפחות תבין רמז. "מיאו" (דברי חוכמה של הסטוקרית הבלונדינית )
המפ. ../images/Emo1.gif משום מה נראה לי שהסטוקרית שלה לפחות תבין רמז. "מיאו" (דברי חוכמה של הסטוקרית הבלונדינית )
M Me 4eVer New member 13/1/05 #36 גם אני גם אני!../images/Emo34.gif היום האיש מהבניין ממול בהה לי לתוך החיים מלא זמן ואז התחיל לעשות לי פנטומימה~! ><;
גם אני גם אני!../images/Emo34.gif היום האיש מהבניין ממול בהה לי לתוך החיים מלא זמן ואז התחיל לעשות לי פנטומימה~! ><;
M Me 4eVer New member 13/1/05 #40 זה לא הולך ככה.../images/Emo3.gif../images/Emo34.gif מן הסתם אני רואה מולי מלא חלונות ושום מדרגות. אם הוא היה יורד לאנשהו זו כבר התאבדות. היה לנו גם מציצן מהבניין הזה פעם. מלא אנשים מעניינים.
זה לא הולך ככה.../images/Emo3.gif../images/Emo34.gif מן הסתם אני רואה מולי מלא חלונות ושום מדרגות. אם הוא היה יורד לאנשהו זו כבר התאבדות. היה לנו גם מציצן מהבניין הזה פעם. מלא אנשים מעניינים.
G Gizmo16 New member 13/1/05 #42 ../images/Emo3.gif חברה שלי- את בטח יכולה../images/Emo28.gif לנחש איזה- רצתה לשאול איזה איש במשרד משהו והוא נפנף אותה כזה בעצבנות אז היא חשפה לו את התחת זה הזכיר לי משומה
../images/Emo3.gif חברה שלי- את בטח יכולה../images/Emo28.gif לנחש איזה- רצתה לשאול איזה איש במשרד משהו והוא נפנף אותה כזה בעצבנות אז היא חשפה לו את התחת זה הזכיר לי משומה