שאלון.^^

December Rain

New member
שאלון.^^../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

היי היי זאת דניאל, בעבר BlackRose אני עושה פרוייקט ענקי וזקוקה לעזרתכם. שיר לכל מצב רוח
1.כשאני שמח אני שומע/ת: 2.כשאני עצוב אני שומע/ת: 3.כשמשעמם לי אני שומע/ת: 4.כשאני מאוהב אני שומע/ת: 5.שיר שמזכיר לי חבר/ה לשעבר: 6.שיר שמזכיר לי מישהו שמת: 7.שיר שמזכיר לי את החברים שלי: 8.שיר שאני שומע/ת לפני השינה: 9.שיר שגורם לי לחשוב: 10.שיר שגורם לי להתגעגע: 11.שיר שהיית רוצה שיכתבו עליך: תודה והמשך יומנעים.^^ דניאל.

נאמנאמ... ../images/Emo57.gif

1.כשאני שמח אני שומע/ת: I feel pretty מסיפור הפרוורים. יש לי התמכרות די עצובה לשיר הזה... 2.כשאני עצוב אני שומע/ת: Karenai hana מפול מטאל פאניק... שיר מדהים
. 3.כשמשעמם לי אני שומע/ת: שירים ממחזות זמר. 4.כשאני מאוהב אני שומע/ת: Don't want to miss a thing של אירוסמית'. 5.שיר שמזכיר לי חבר/ה לשעבר: קראש לשעבר, ליתר דיוק: Don't speak של נו דאות'. 6.שיר שמזכיר לי מישהו שמת: Candle in the wind את הנסיכה דיאנה
7.שיר שמזכיר לי את החברים שלי: נאמ, לכל חבר'ה יש שיר אחר... 8.שיר שאני שומע/ת לפני השינה: לא שומעת מוזיקה באופן ספציפי לפני השינה. 9.שיר שגורם לי לחשוב: Annabell lee של אדגר אלן פו. 10.שיר שגורם לי להתגעגע: Change the world הפתיחה הראשונה של אינויאשה, מעוררת בי גלים עזים של נוסטלגיה... 11.שיר שהיית רוצה שיכתבו עליך: A shooting star מהרקולס, למרות שהוא עצוב. זה אשכרה שיר שנכתב עלי ^^;

Gizmo16

New member
אוקיי:../images/Emo28.gif

מה קורה דניאל
כשאני שמחה אני שומעת... "שיר פרידה"
כשאני עצובה אני שומעת: "זה תמיד אהבה"
כשמשעמם לי: "obsesion"
כשאני מאוהבת- אני תמיד מאוהבת
אבל- "לבן בחלום שחור" של איפה הילד, אני מניחה
מזכיר לי חבר לשעבר- californication
מזכיר לי מישהו שמת- אין..
את החברים שלי- "אשליות" את הפורום
ו-"obsesion" חברים אחרים..
לפני השינה- "obsesion"- מישהו אמר אובססיה לאובססיון
גורם לי לחשוב- לא חושבת
להתגעגע- לא מתגעגעת
טוב, אולי קצת "get along"
הייתי רוצה שיכתבו עלי: "I love you baby, and If it's quite alright.." כל זה
תודה לך

Thestral

New member
למה אני לא רואה../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אודי הכוסון בחתימתך
אני דורש, מה!

Gizmo16

New member
מה הקשר../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

למה שיהיה אודי הכוסון בחתימתי
בתנ"ך כתוב שאסור לשקר
חוצמזה- אתה הראית לי גילמור בכלל שמותר לך לדבר
וחוצמזה- פעם הבאה ש'תה מתקשר אליי- אל תנתק תוך שניה, תן זמן לענות
ואחרי שאתה מנתק- תאפשר לי גם להתקשר בחזרה יא זונה

ketty the sheep

New member
אבל זה תמיד משתנה!

אז אני אענה ביחס לתקופה האחרונה (כלומר, היומיים האחרונים. זה בטח ישתנה מחר). 1.כשאני שמח אני שומע/ת: holiday של וויזר. 2.כשאני עצוב אני שומע/ת: acrobat של U2. 3.כשמשעמם לי אני שומע/ת: the good life של וויזר. 4.כשאני מאוהב אני שומע/ת: lost in you של ash. 5.שיר שמזכיר לי חבר/ה לשעבר: אני מניחה ששירי מחזמר באפי שונים. 7.שיר שמזכיר לי את החברים שלי: get over it של okgo. או גיי באר של אלקטריק סיקס! 8.שיר שאני שומע/ת לפני השינה: only in dreams של וויזר. חיח, נו. 9.שיר שגורם לי לחשוב: slide show של טראוויס. 10.שיר שגורם לי להתגעגע: mou sukoshi, mou sukoshi של אטסומי סאורי. אוך, הימים המאושרים של חוג האנימה האשדודי.
11.שיר שהיית רוצה שיכתבו עליך: girl from mars של אש! כי למה לא?

BlueBeIl

New member
לוסט אין יו זה כזה אומואי!

מה זו מתקפת הוויזר הזו?
חח אלקטריק סיקסD-: אוקייגו זה מגניב. גירל פרום מארסססססס יההההההההההההה

כעיגכחלעיכחגיעגסכ

1.כשאני שמח אני שומע/ת: joan jett - let's do it 2.כשאני עצוב אני שומע/ת: oasis - don't go away 3.כשמשעמם לי אני שומע/ת: shania twain - that don't impress me much זה נדבק לי לאחרונה 4.כשאני מאוהב אני שומע/ת: לא שזה קרה יותר מפעם אחת, אבל... oasis - digsy's dinner 5.שיר שמזכיר לי חבר/ה לשעבר: pink floyd - wish you were here (בטח הרבה אמרו לך וונדרוול) 6.שיר שמזכיר לי מישהו שמת: - 7.שיר שמזכיר לי את החברים שלי: לאחרונה זה jet - rollover dj
(hey! you're so fucking gay! etc.) 8.שיר שאני שומע/ת לפני השינה: - 9.שיר שגורם לי לחשוב: Afro Man - Cuz I got high יש לזה מוסר השכל חשוב?
10.שיר שגורם לי להתגעגע: Franz Ferdinand - Take Me Out לקטי טרול כי כשישנתי אצלה פעם ראשונה היה את זה כל הזמן בM2 וזה תמיד מזכיר לי שאני אוהבת אותה. 11.שיר שהיית רוצה שיכתבו עליך: שיהיה oasis - she's electric כי זה יותר מחובר למציאות מכמה דברים קיטשיים שעלו לי

ketty the sheep

New member
hey! you're so fucking gay! ../images/Emo6.gif

כמה אירוני היה לרקוד לצלילי זה בערב שבו הוכחתי שאני לא עד כדי כך gay. :X סיגל! *-*
אני ציפיתי ששירים של הווייט סטרייפס יזכירו לך אותי יותר, אבל אולי זה יותר קטע של המשפחה שלך באופן כללי (זוכרת את התקופה הזו שבה כולכם שמעתם אותם?
). זה הזכיר לי שמזמן לא הכנתי לך דיסק!
אני אכין לך אחד ואביא לך בפגישתינו הבאה!

הוו ../images/Emo99.gif

בדיוק אתמול סידרתי, ככה חלק קטן מהשולחן ומצאתי דיסק שהכנת לי מזמן..(חרוז-
)
ווייט סטרייפס.. אממ לא יודעת גיליתי אותם דרך מקור אחר, פאז ההיכרות עם השירים שלהם היתה יותר הדרגתית או משהו אבל אני זוכרת ממש טוב שהייתי אצלך והסברת לי מה זה אינדי וזה אז תמיד שאומרים לי אינדי אני חושבת בתור דוגמה על take me out והסתכלתי על הקליפ ככה וחשבתי: הריי חלק מעולמה הייחודי של קטי או משהו אז זה משהו עכגיחעכיחעכ נניח שהבנת

ketty the sheep

New member
בטח שהבנתי. D:

אווו. *נמסה* סיגלסיגלסיגל! בזמן האחרון אני לא יכולה לחשוב על משהו יותר טוב מ'אני אוהבת אותך!!!1' כשאני מגיבה לך למשהו, זה קצת לא בסדר, אבל לפחות זה כן.

אהההה קטיההעכעכג!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

*מקפצת כמו פקצ"ה בשם שולמית (במלעיל) עם ידיים מתנופפות ואצבעות פתוחות בשביל לא לפגוע במניקור* כפרה שלי נשמה עיניים! אייס ארומה מתקתקה ומרעננת שלי! ספר חדש מסטימצקי עם כריכה רכה בתולית + ריח נעים של בית דפוס שלי!!!!
איי ואנט יו היר! היר אונ דה קיצ'ן טייבל! אההההאאאאא!!!
! טייק מי נאוו!!! *גונחת*

gp53

New member
המ

יש רק דבר אחד שאני חושבת עליו שאני קוראת את זה, במיוחד שסיגל כתבה את זה פפפ גיי!

As I Am

New member
מה את קשורה? ../images/Emo103.gif

בזמני ניובים היו מחכים הרבה מאוד זמן עד שהרשו לעצמם להעיר הערה שכזאת. אוך, הדור של ימינו. >_>

למעלה