מהתחלה, ו..!
החלטתי לענות מחדש, ולהשקיע D: הייל מי!
שם: ספיר. שם חיבה: סאפיר^^" תאריך יום הולדת: 3.7.1989 תיאור חיצוני מפורט: שיער מתולתל חומשחור, עד הכתפיים. עיניים חומות, שזופה [
] אה, גבוהה. מבנה גוף נורמלי
משפחה: טאלי, את עושה לי בכוונה
. אני משערת שהכוונה למשפחה המצומצמת? |נסיוןנואשלענותעלהכל| יש לי אבא ואמא [
] ו2 אחים, אחד עולה לה' אחד עולה לי"ב. עיר: נס-צי. בית פרטי/דירה: דירה. חדר לבד/משותף: לבד
חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: אוף
מקווה לזכור את כולן- עיריצ', נאאמה, אנבל, נעה, מור, תעמי, נועה, יאנ, והמוח המטושטש שלי מונע ממני להמשיך, אז סליחה למי ששכחתי
. אוהבת: |לאמבינה|. אוהבת לעשות? טוב, נקווה. אוהבת לצייר, להיות במחשב טלויזיה ומסכים בכללי, לעבוד [זה כיף^^"] אמ. מוזיקה, מסיבות, כאלה
לא אוהבת: |ממשיכהלקוות|. להרגיש פרה מכוערת. נכון יש את הימים האלה? זה פשוט מוריד את הבטחון העצמי וזה באסה
שונאת: שמשקרים לי, שאני מרגישה שאני לא מספיק טובה, שאני מרגישה ככה "
". [לאדעת להסביר
] מאכלים אהובים: פיצה, המבורגר, שיפודים, סלט יווני
שניצלתירס
מה תלבשי למפגש: חולצה ורודה ^^" >< האם את מכינה הרבה דוליז? 2-3 בשבוע. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אני באמת די טובה בהכל, יש לי ממוצע 87 או משהו, ואני מרוצה מזה. המקצוע הכי גרוע: כנ"ל. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: רואה פרצופים וצורות בכל חפץ- דלתות, מכוניות, רצפות
ואני לא מסוגלת לראות דברים לא סימטריים, אני חייבת לתקן את זה
אחרי העבודה אני מתקלחת ושוטפת ידיים 5 פעמים לפחות, ועדיין יש לי ריח של סבוןמסריח מהעבודה, וזה פיכ. הרגלים רעים: אינלי ציפורניים XD למרות שאני מאריכה ואז כוססת כשנמאס
התמכרויות: קגלביץ' XD צבע אהוב: אין לי, אני אוהבת כל צבע במידה ובכמות
צבע שנוא: כנ"ל. אני לא מי יודע מה מחבבת צהוב אבל לפעמים הוא ממש יכו להיות מתאים
משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין. אבל נראה לי שאני צריכה
בלילה אני לא מזה אנשים
גשר: נונ. תכונות חיוביות: כל מה שקשור בחברתיות והומניות - זו אני
. לפחות רוב הזמן [
] >< תכונות שליליות: כשאני מאבדת סבלנות זה רע. ^^" יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. אבל היה
>< תכשיטים: אין קבועים
בדר"כ אני בלי, ורוב הזמן שאני כבר שמה- אני שמה טבעת כזאת עם 3 פרחים תכלת שעשויים מאבנים כאלה
האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: רוצה להרוג תצמך? אני לא זו שתפריע. האם את צמחונית/טבעונית? הייתי פעם פעם פעם. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: אין. לפעמים אני נתפסת למילה. עכשיו אני חזק ב"מאמי". פוי, אני יודעת. סמיילי מאומץ []:
שהיה
אבל גם ככה אני שוכחת אותם תמיד
אופייך, בפירוט: תכונות, למעלה^^ תחביבים: "אוהבת לצייר, להיות במחשב טלויזיה ומסכים בכללי, לעבוד [זה כיף^^"] אמ. מוזיקה, מסיבות, כאלה
" דעה לגבי סודוקו []: פעם הייתי עושה, זה נמאס
האם את קוראת הרבה? אוהבת, אבל לא יוצא לי. תנו לי ספר טוב
ספרים אהובים: טיהי. האחרון שקראתי היה המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. סדרות טלוויזיה אהובות: כל מיני תכניות ריאליטי וכאלה של ערוץ 2. זה ממכר
כשרונות: הו. באמת שאין. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: הכי הכי- כישרון בציור. דעה לגבי אלכוהול: זה נחמד כל עוד יודעים איפה הגבול של עצמך. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? עברי לידר?
האם את רואה אנימות? לא. באילו פורומים את חברה? אין ממש
האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לפעמים. האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? אחד
יום או לילה: לילה. פחות חם. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? גם וגם, למרות שהאייסי שבק חיים ^^" איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת ונועה הצב. ובני ברק
כמה זמן את בפורום? בנובמבר יהיה לי שנה, נראה לי^^"