שאלון.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifD:

^^ שם: -עירית שם חיבה: -עיווי, עיריצ', קיווי
תאריך יום הולדת: -17.2.90 תיאור חיצוני מפורט: -שיער חום די ארוך, קצת גלי, עיניים חומות, גשר, גובה 168
משפחה: -2 הורים, שלוש אחיות קטנות וחתולה וחצי
עיר: -עמק יזרעאלP: בית פרטי/דירה: -פרטי חדר לבד/משותף: -לבד חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]:סאפיר, שי, שיר, מיתר, דנה, לאה, נועהצב, אנבל, נעמה, רוני, קוביישי, אילנה, יהב, ניצן אוהבת: -מחשב, ספרים, מוזיקה, חתולים לא אוהבת: טלוויזיה, אנשים שחונים עקום, מלפפוני ים ונמליםP: שונאת: -אותה תשובה;; מאכלים אהובים: -פיצה ובורקס
מה תלבשי למפגש: -ג'ינס וטישרט. האם את מכינה הרבה דוליז? -כבר לא כ"כ>< המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: -אנגלית אני חושבת
המקצוע הכי גרוע: -ג"ג הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: -לגעת במתלה המוזר שעל הגשר-.- ולסמן מלא פעמים את הטקסט בזמן שאני קוראת. הרגלים רעים: להדקר מהגשר;; ולא לעשות ש"ב>< התמכרויות: -מחשב, חוטים, שוקולדP: צבע אהוב: -כחול ושחור. צבע שנוא: -צהוב משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: -נופ. גשר: -יפ. תכונות חיוביות: -מקשיבה, לא מדברת הרבה-.- תכונות שליליות: -צינית, ביישנית. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? נופ. תכשיטים: כמה צמידים מחוטים ושרשרת של אבן מגניבה^^ האם שברת אי פעם עצם? -נופ. דעה לגבי עישון:
האם את צמחונית/טבעונית? לאP: מילים שאת משתמשת בהן הרבה: -נופ, יא, הלו, אכן, בוP:, אואזיס. סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: ע"ע תכונות... תחביבים: -מוזיקה, לרכב על סוסימ, דוליז, לקרוא, לשחות. דעה לגבי סודוקו []: מעביר את הזמן^^ האם את קוראת הרבה? -לא הרבה מידיP: ספרים אהובים: -ה"פ, המשחק של אנדר. סדרות טלוויזיה אהובות: -אי אר, חוק וסדר, CSI, רפואה שלמה ושיקגו הופP: כשרונות: הממ...לרכב על סוסימ בלי ליפול(כמעט), לנגן על פסנתר, לעשות שיעורימ בשתי דקות. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: חברותית, לא ביישנית. דעה לגבי אלכוהול: הורס את הדפנות של הקיבה-.- אילו זמרים ולהקות את אוהבת? -אואזיס, סונטה ארקטיקה, נייטוויש, בלור, עברי לידר האם את רואה אנימות? לאP: באילו פורומים את חברה? -דוליז, ה"פ, UG האם את מנהלת פורום/קומונה? -לאP: האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? -לא ממש
האם יש לך פלאפון? -נופ. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? -נופ-.- האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? -שניים יום או לילה: -לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? -יאP: איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים+רכבת כמה זמן את בפורום? כמעט עשרה חודשים
^^

../images/Emo180.gifאני

שם: אנה שם חיבה: נאני תאריך יום הולדת: 17 לפברואר תיאור חיצוני מפורט: שיער שחור-חום כהה מדורג עד בערך אמצע הגב. עיניים ירוקות-חומות. 1.67(?). די רזה. משפחה: אמא-סבתא-סבא-וכו' עיר: ת"א בית פרטי/דירה: דירה חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: אין אף אחת שהיא ממש חברה שלי><. אוהבת: חברות (נמנמ), שוקולד, טניס, טניס שולחן, נמנמנ... לא אוהבת: פטריות, לסדר את החדר, תנ"ך וערבית (!!!) שונאת: כנ"ל מאכלים אהובים: שניצל, עוף, מקדונלדס, פירה והו! שוקולד... מה תלבשי למפגש: גופיה ירוקה על כתפיות רחבות שמתחתיה יש עוד אחת כזות צהובה. מכנס חאקי רחב עד הברכיים עם כיסים גדולים. אולסטאר כחול עם כתוביות צהובות וכתומות. האם את מכינה הרבה דוליז? לא כ"כ בזמן האחרון.... ממילא אף אחד לא מגיב>< המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: חשבון? המקצוע הכי גרוע: ערבית>< הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אמ... אני חייבת לצייר על כל פיס של דף שאני רואה? הרגלים רעים: כשמשעמם לי אני יכולה להיות בלתי נסבלת ~.~. אני תמיד דוחה הכל לרגע האחרון><. התמכרויות: שוקולד עם אגוזים? ספרים, טלוויזיהההההההה צבע אהוב: כחול ולילך צבע שנוא: חום משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין גשר: נופ תכונות חיוביות: חברותית, מנמנ... לאדעת תכונות שליליות: אני דוחה הכל לרגע האחרון ואני מתעצבנת לשאומרים לי 20 פעם אותו דבר. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? נום;_; תכשיטים: שעון מחוגים בצבע תכלת על פרפרים האם שברת אי פעם עצם? נופ דעה לגבי עישון: איכס האם את צמחונית/טבעונית? נופ מילים שאת משתמשת בהן הרבה: נמנמנמנ? סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: עניתי על זה כבר לא? תחביבים: טניס טניס שולחן, ציור, ציור דוליז, פיסול... מממ דעה לגבי סודוקו []: לא מבינה את זה בגרוש>< האם את קוראת הרבה? יאפ ספרים אהובים: סודו נעורים, ג'ין אייר, הרוזן ממונטו כקיסטו, 99[
], הדרך לשם... יש לי מלא.. סדרות טלוויזיה אהובות: פלורסיינטה... חואן
;_; כשרונות: נמנמנ.. ציור? תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: סבלנות. דעה לגבי אלכוהול: איכס אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אוונסנס, פלורסיינטה ולהקתה, את השירים של הפנטום, טיפטיישן. האם את רואה אנימות? קצת באילו פורומים את חברה? פלורסיינטה, דוליז, אוונסנס. האם את מנהלת פורום/קומונה? נופ האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? בדרך כלל, לא. האם יש לך פלאפון? יאפ האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? נופ האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן, אחד של חנוכה שנה שעברה יום או לילה: יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? יאפ איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? ברגל
כמה זמן את בפורום? ב-13 לספטמבר יהיה שנה.

the queen zohar

New member
סבבה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

שם:זוהר שם חיבה:זוער/זעתר(אולי זה הזוי,אבל אני המצאתי את זעתר) תאריך יום הולדת:13.2.94 תיאור חיצוני מפורט:אני שמנה מאוד,1.53,שיער חום גלי במקצת ויפה,עיניים ספק ירוקות ספר אפורות,ו..נראה לי שזהו... משפחה:אבא-אשר,אמא-סמדר,אח גדול ב10 שנים-שחר,אח גדול ב7 שנים-אור. עיר:מושב רישפון בית פרטי/דירה:פרטי חדר לבד/משותף:לבד חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]:ליאל,שירש,מעיין,טעלי,סשה,מיתר,יובל,ולא מי עוד... אוהבת:כלבלבים,נגינה,משחק(על במה כמובן),דוליז,כתיבה... לא אוהבת:דיאטה. שונאת:אנשים שמתעללים בבע"ח וספורט. מאכלים אהובים:ספגטי ברוטב בולונז מה תלבשי למפגש:עוד לא יודעת... האם את מכינה הרבה דוליז?הכנתי עד היום משהו כמו 60,אז כן... המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:האמתי,כל הריאלי,אבל אנגלית מציון אני יודעת... המקצוע הכי גרוע:ספורט הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:לפעמים אני מוצאת את עצמי מחקה אנשים... הרגלים רעים:אני אוכלת יותר מדי ממה שלא צריך... התמכרויות:דוליז... צבע אהוב:תכלת רך(ז"א לא צומי...)או סגול לבנדר... צבע שנוא:שחור... משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:כנ"ל(עשו לי בדיקה לא מזמן ואמרו שלא צריך
הללויה
) תכונות חיוביות:אני נחמדה,ומצחיקה,וחכמה,ומומחית בכל אומנות במה... תכונות שליליות:רגישה ושווצרית... יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?חבר,כאילו בויפרנד
לא... תכשיטים:יש לי טבעת יפה מסבא שלי ותליון עם תמונה ממנו גם... האם שברת אי פעם עצם?כן דעה לגבי עישון:איכס
האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:אין מילים כאלה... סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט:מצחיקה,רגישה,קולנית,עצלנית,וזהו... תחביבים:לצייר דוליז,לכתוב שירים,לשחק,לשיר,לרקוד... דעה לגבי סודוקו []:לא משחקת... האם את קוראת הרבה?כן ספרים אהובים:צארלי והשוקולדה,הארי פוטר... סדרות טלוויזיה אהובות:אחיות או לא להיות,מש' סימסון,מאד טיוי.וזהו... כשרונות:זמרת מצוינת,שחקנית מלידה,משוררת בחסד,רקדנית זורמת... תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:אדישות... דעה לגבי אלכוהול:איכס אילו זמרים ולהקות את אוהבת?טיפקס האם את רואה אנימות?לא באילו פורומים את חברה?זה,בנות,ט"ב,מחוננים,משוררים צעירים. האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?כן האם יש לך פלאפון?כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא הייתי האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?2 יום או לילה:יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?כן איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?אימא+רכבת כמה זמן את בפורום?לא יודעת

Shusho

New member
נושא

שם: מיכל שרון שם חיבה: שושונת תאריך יום הולדת:8.1.1989 תיאור חיצוני מפורט:1.70, שיער חום ארוך מתולתל גלי, עיניים ירוקות-תכלת-צהוב משפחה: אמא ואבא גרושים וחצי אחות עיר:פ"ת בית פרטי/דירה:דירה חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: ליזע יעל ענבר שיר אוהבת: לישון לא אוהבת: שקרנים שונאת: סדר וניקיון מאכלים אהובים: פסטה מה תלבשי למפגש: מכנסיים וחולצה האם את מכינה הרבה דוליז? לא]: המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: ערבית המקצוע הכי גרוע: ספורט?
הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: שנופציקקקקק הרגלים רעים: מבולגנת התמכרויות: אייסקפה צבע אהוב: סגול צבע שנוא: ירוק משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש אבל לא הולכת איתם גשר: אין. יש פלטהP: תכונות חיוביות: חברותית תכונות שליליות: קנאית יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? אין תכשיטים: הא? האם שברת אי פעם עצם? כן דעה לגבי עישון: אני מעשנת האם את צמחונית/טבעונית? צמחונית מילים שאת משתמשת בהן הרבה: שנופציק סמיילי מאומץ []: אין אופייך, בפירוט: עצבנית, אחראית, חייכנית, עצובה, קנאית תחביבים: נל"נ!!!!!!!! דעה לגבי סודוקו []: הצלחתי רק את הקל האם את קוראת הרבה? המון ספרים אהובים: אין סדרות טלוויזיה אהובות: אין כשרונות: ? תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: יותר ארגון דעה לגבי אלכוהול: שותה אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אין האם את רואה אנימות? כה באילו פורומים את חברה? דוליז סופרי"צ בנות קעקועים ופירסינג סקסלנוער האם את מנהלת פורום/קומונה? כן. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? כן האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן. כל מיני. יעל-כבש ענבר אנערף האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן. 10 יום או לילה: לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? אוטובוס כמה זמן את בפורום?3 שנים -

the queen zohar

New member
את מעשנת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אני מצטערת מיכל,אבל אסור להעריץ אותך יותר

8ar8ie

New member
מעתיקה

שם: מאיה שם חיבה: אמממ זה מוזר, אבל באמת יש אנשים טיפשים שקוראים לי ברבי תאריך יום הולדת: 9.1 תיאור חיצוני מפורט: שיער חום גלי ודוחה, עיניים חומות ודי גדולות כאלה עם ריסים די גדולים כאלה... וכל השאר רגיל אני מניחה... אני רזה:| משפחה: הממ? אני לא עונה שם משפחה... עיר: ירושלים בית פרטי/דירה: דירה חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: אמממ נו להגיד שמות? מהפורום גלגול ואנבל החברים ~הכי~ טובים: לא יודעת:| אוהבת: לישון לא אוהבת:את שירה (לא מהפורום) שונאת: את שירה מאכלים אהובים: פסטה ושוקולד מה תלבשי למפגש:הממ אם איכשו יצא לי לבוא למפגש מגניב אחד אני אבוא עם ג'ינס וחולצה שאני אוהבת האם את מכינה הרבה דוליז? הממ... המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:מתמטיקה? פאק המקצוע הכי גרוע:חחח אומנות הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אני בלגניסטית, אני כל החיים מחייכת ואני.... אממ שכחתי הרגלים רעים:לא יודעת... התמכרויות:שוקולד, טים טם, לישון, פורום דוליז מגניב בתפוז ודברים מתחלפים... צבע אהוב:כתום (בלי קשר לשום דעה פוליטית... שאני לא אביע כאן) צבע שנוא:שחור... בעצם אני לא שונאת שחור... אני שונאת צבעים מכוערים משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:אין:] תכונות חיוביות: טוב... אני לא טובה בלהגיד תכונות חיוביות... אז אמממ לא יודעת, בלעע... אני לא הולכת לכתוב את זה בפורום תכונות שליליות:חחח אין לי ביטחון עצמי:| סתם לא יודעת... אבל אני לא מסוגלת להגיד תכונות חיוביות בי אז... בלע אני מקשקשת יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא תכשיטים:עגילים... עם קליפס (אין לי חורים...) האם שברת אי פעם עצם?נופ דעה לגבי עישון: מסריח, כל אחד והחיים שלו... האם את צמחונית/טבעונית? צמחונית מילים שאת משתמשת בהן הרבה:אמממ זה בתקופות... (זו לא המילה) סמיילי מאומץ []: אופייך, בפירוט: פאק נו... את ממש מקשה... אני לא מכירה את עצמי מספיק טוב בשיל לכתוב את זה... תחביבים:לישון, לרקוד, טלוויזיה דוליז דוליז דוליז, ושטויות אחרות... דעה לגבי סודוקו []:מגניב האם את קוראת הרבה?לא ספרים אהובים:הארי פוטר סדרות טלוויזיה אהובות: אמממ יש מלא.... מכושפות בעיקר... ממה שמשודר עכשיו? טלנובלה בע"מ, חלום אמריקאי וטופ מודל כשרונות: בלע אני לא בנדם כשרוני תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אמממ... לא יודעת דעה לגבי אלכוהול: אמממ נו... לא יודעת אילו זמרים ולהקות את אוהבת? האמת שאין ממש... האם את רואה אנימות? נופ באילו פורומים את חברה?רק זה האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? חחח לא האם יש לך פלאפון? כע האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? גלגול ואנבל האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? לא האם את משתדלת להיות "שונה"? לפעמים כן ולפעמים לא... יום או לילה:יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כע איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? כמה זמן את בפורום?שנה- פחות חצי שנה בערך שלא הייתי פה

מהתחלה, ו..!

החלטתי לענות מחדש, ולהשקיע D: הייל מי!
שם: ספיר. שם חיבה: סאפיר^^" תאריך יום הולדת: 3.7.1989 תיאור חיצוני מפורט: שיער מתולתל חומשחור, עד הכתפיים. עיניים חומות, שזופה [
] אה, גבוהה. מבנה גוף נורמלי
משפחה: טאלי, את עושה לי בכוונה
. אני משערת שהכוונה למשפחה המצומצמת? |נסיוןנואשלענותעלהכל| יש לי אבא ואמא [
] ו2 אחים, אחד עולה לה' אחד עולה לי"ב. עיר: נס-צי. בית פרטי/דירה: דירה. חדר לבד/משותף: לבד
חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: אוף
מקווה לזכור את כולן- עיריצ', נאאמה, אנבל, נעה, מור, תעמי, נועה, יאנ, והמוח המטושטש שלי מונע ממני להמשיך, אז סליחה למי ששכחתי
. אוהבת: |לאמבינה|. אוהבת לעשות? טוב, נקווה. אוהבת לצייר, להיות במחשב טלויזיה ומסכים בכללי, לעבוד [זה כיף^^"] אמ. מוזיקה, מסיבות, כאלה
לא אוהבת: |ממשיכהלקוות|. להרגיש פרה מכוערת. נכון יש את הימים האלה? זה פשוט מוריד את הבטחון העצמי וזה באסה
שונאת: שמשקרים לי, שאני מרגישה שאני לא מספיק טובה, שאני מרגישה ככה "
". [לאדעת להסביר
] מאכלים אהובים: פיצה, המבורגר, שיפודים, סלט יווני
שניצלתירס
מה תלבשי למפגש: חולצה ורודה ^^" >< האם את מכינה הרבה דוליז? 2-3 בשבוע. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אני באמת די טובה בהכל, יש לי ממוצע 87 או משהו, ואני מרוצה מזה. המקצוע הכי גרוע: כנ"ל. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: רואה פרצופים וצורות בכל חפץ- דלתות, מכוניות, רצפות
ואני לא מסוגלת לראות דברים לא סימטריים, אני חייבת לתקן את זה
אחרי העבודה אני מתקלחת ושוטפת ידיים 5 פעמים לפחות, ועדיין יש לי ריח של סבוןמסריח מהעבודה, וזה פיכ. הרגלים רעים: אינלי ציפורניים XD למרות שאני מאריכה ואז כוססת כשנמאס
התמכרויות: קגלביץ' XD צבע אהוב: אין לי, אני אוהבת כל צבע במידה ובכמות
צבע שנוא: כנ"ל. אני לא מי יודע מה מחבבת צהוב אבל לפעמים הוא ממש יכו להיות מתאים
משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין. אבל נראה לי שאני צריכה
בלילה אני לא מזה אנשים
גשר: נונ. תכונות חיוביות: כל מה שקשור בחברתיות והומניות - זו אני
. לפחות רוב הזמן [
] >< תכונות שליליות: כשאני מאבדת סבלנות זה רע. ^^" יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. אבל היה
>< תכשיטים: אין קבועים
בדר"כ אני בלי, ורוב הזמן שאני כבר שמה- אני שמה טבעת כזאת עם 3 פרחים תכלת שעשויים מאבנים כאלה
האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: רוצה להרוג תצמך? אני לא זו שתפריע. האם את צמחונית/טבעונית? הייתי פעם פעם פעם. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: אין. לפעמים אני נתפסת למילה. עכשיו אני חזק ב"מאמי". פוי, אני יודעת. סמיילי מאומץ []:
שהיה
אבל גם ככה אני שוכחת אותם תמיד
אופייך, בפירוט: תכונות, למעלה^^ תחביבים: "אוהבת לצייר, להיות במחשב טלויזיה ומסכים בכללי, לעבוד [זה כיף^^"] אמ. מוזיקה, מסיבות, כאלה
" דעה לגבי סודוקו []: פעם הייתי עושה, זה נמאס
האם את קוראת הרבה? אוהבת, אבל לא יוצא לי. תנו לי ספר טוב
ספרים אהובים: טיהי. האחרון שקראתי היה המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. סדרות טלוויזיה אהובות: כל מיני תכניות ריאליטי וכאלה של ערוץ 2. זה ממכר
כשרונות: הו. באמת שאין. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: הכי הכי- כישרון בציור. דעה לגבי אלכוהול: זה נחמד כל עוד יודעים איפה הגבול של עצמך. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? עברי לידר?
האם את רואה אנימות? לא. באילו פורומים את חברה? אין ממש
האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לפעמים. האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? אחד
יום או לילה: לילה. פחות חם. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? גם וגם, למרות שהאייסי שבק חיים ^^" איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת ונועה הצב. ובני ברק
כמה זמן את בפורום? בנובמבר יהיה לי שנה, נראה לי^^"

shooroo

New member
פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולםםםם

שם: שירה. שם חיבה: בירע, שישי [?
] תאריך יום הולדת: 11.9.92 תיאור חיצוני מפורט: ממ שיער חום-אדום כהה עד המותניים בערך, גלי-מתולתל ומבלוגאן D: עיניים גדולות O: חומותירוקות. נמוכה [
] ורזה. >< משפחה: הורים גרושים ואחקטן :] עיר: מזכרת בתיה [עיר
] בית פרטי/דירה: פרטי. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: טלי, רוני, נעמה, עדי, יהב, נאגה, יאנה, דנה [ועוד כמה שעזבו >; ] אוהבת: מוזיקה, גשם, תפוחעץ [
], חיבוקים, אנשימחייכים, בדיחות חסרות פואנטה [
], שרוכים מגניבים, בוקסרים D: לא אוהבת: טיפשות, קנאה, את האחות של בצפר >< שונאת: ממ. אנלא מצליחה למצוא שומדבר שאני באמת שונאת
D: מאכלים אהובים: ארטיק ויטמינצ'יק פטל.
[מה, זה טעים
] מה תלבשי למפגש: לא יצא לי לחשוב על זה. חולצה/ גופיה ומכנסיים, כנראה. האם את מכינה הרבה דוליז? כה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: ממ... אנגלית? P: ואני גם דיי אוהבת ספרות. המקצוע הכי גרוע: ביולוגיה >< הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לשים לק ולקלף שניה אחרי שהוא מתייבש. הרגלים רעים: שאלה אחת למעלה. התמכרויות: עוגיות מיני שוקוצ'יפס. ]; צבע אהוב: סגולכהה, ירוקצומי [שליתה!!!!!1111] צבע שנוא: ממ.
צהוב, אולי. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין. גשר: אין. תכונות חיוביות: חברותית תכונות שליליות: מאשימה את עצמי בהכל :\ יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: ממ כמה צמידים, טבעת קוקוס ועגיל בגבה [: האם שברת אי פעם עצם? את הכתף Oo חהח זה מצחיק.
דעה לגבי עישון: אני יכולה להתחיל לנאום פה, אבל אני אקצר. אז ממ. זה פשוט ללכת ולקנות לעצמך סרטן >< האם את צמחונית/טבעונית? לא. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: "ממ.", "כמו הלילה", "כמו החיים" [
] סמיילי מאומץ []:אין. אופייך, בפירוט:
עקשנית, אופטימית, צוחקת מכל דבר
בררנית, חברותית. תחביבים: מוזיקה, ציור, מחשב. דעה לגבי סודוקו []: נחמד לפעמים. האם את קוראת הרבה? אני בקושי מוצאת ספרים שאני אוהבת. ספרים אהובים: כל סדרת ג'ורג'יה ניקלסון, לרחם על סיליה, הממלכה של קנסקי, שני ירחים, אבני הנבואה. סדרות טלוויזיה אהובות: טופמודל, תהרוג אותי וזהו. כשרונות: ציור?
תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: להיות פחות עצלנית. ><
דעה לגבי אלכוהול: זה כיף. ^^" אילו זמרים ולהקות את אוהבת? מלא O; ממ יוניבלוך, גורילז
, מופע הארנבות, פינק פלויד, הביטלס, היהודים, אביב גפן, מוניקה סקס, בוב מארלי
, מוש בן ארי, שוטי הנבואה, שבק ס', פסקולים- RHPS, שיער. האם את רואה אנימות? לא ממש. באילו פורומים את חברה? זה ודוליזנענע. האם את מנהלת פורום/קומונה? נופ. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לא יותר מידי, אבל כן. האם יש לך פלאפון? כה. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? רוני, ניבי, טליחנה. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? בכלל? ארבעה או חמישה. של הפורום הזה? אחד. יום או לילה: לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? שניהם. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? אין לי מושג S: בסביבות שבעה-שמונה חודשים, נראהלי.

shooroo

New member
שכחתי את יולי../images/Emo99.gif

מצטערת האנ. >; וכל מי ששכחתי שתגיד לי, בבקשה. סליחה :[

Dirtbag

New member
../images/Emo62.gif

שם: קרן שם חיבה: קרן. |: אין לי שם חיבה. תאריך יום הולדת: 18/7/91 תיאור חיצוני מפורט: צבע שיער מאוד לא מוגדר ומשתנה (אדום-ג'ינג'י-בלונדיני-ורוד D:- שטני-חום),עיניים כחולות-ירוקות, יש לי כתם לידה על כתף שמאל D:, על כל ציפורן צבע אחר של לק, שרשרת של המין הנשי (זה לא צלב ];) ואני מניחה שזהו. משפחה: נחמדה מאוד. שני הורים ואח P: עיר: הרצליה בית פרטי/דירה: דירה חדר לבד/משותף: חדר לבד חברים [מהפורום ובכלל]: הממ יהב ויולי ויעלוליק ולאיודעת מי עוד
. החברים ~הכי~ טובים: האמת שאין לי מושג, לא חשבתי על זה. אוהבת: פיתה עם שוקולד, מוזיקה, לישון, חורף וצעיפים :]. הא, וגם בעלי חיים. כולם. לא אוהבת: כשמישהו מתעצבן ומוציא את זה עליי, כשמבקשים ממני חוות דעת, כשצוחקים עליי. שונאת: אפונים. כשלא מבינים אותי. מאכלים אהובים: אוכל איטלקי. ופיתה עם שוקולד :]. מה תלבשי למפגש: ג'ינס וטישרט או גופיה. האם את מכינה הרבה דוליז? כרגע לא ממש, אבל פעם הייתי מכינה בקצב מסחרי D: המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אמנות. המקצוע הכי גרוע: ספורט. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לעשות דברים מגניבים עם האצבעות (מה שהחופש עשה לי.), לרקוד ולשיר כל פעם שיש שיר שאני מכירה. ולא לאכול את הקשה של הלחם. והתקף צווחות כל פעם שאני רואה את החתול שלי. הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים, לפעמים אני לא מתקלחת כמה ימים, ולעיסת השיער שלי. התמכרויות: כסיסת ציפורניים, אופספרינג (להקה), ברווזי גומי, במבה. צבע אהוב: כחול ואדום. צבע שנוא: אין . משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין. גשר: אין. תכונות חיוביות: אופטימית, ותמיד מנסה לשמח :]. תכונות שליליות: לא ממש יודעת איך לשמח. יוצא לי לבאס יותר. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: שרשרת של המין הנשי, כמה צמידים על יד שמאל, עגילי "Peace". האם שברת אי פעם עצם? לא דעה לגבי עישון: מי שמעשן דופק את כולם. גם את עצמו וגם את מי שיושב לידו ושואף את כל הג'יפה. האם את צמחונית/טבעונית? לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה: כן ולא?... סמיילי מאומץ []: אופייך, בפירוט: פי, שאלה טובה . סתם כזאת. מנסה להיות אופטימית ונחמדה. תחביבים: ציור וכתיבה. דעה לגבי סודוקו []: XD זה נחמד האם את קוראת הרבה? לא ספרים אהובים: המקרה המוזר של הכלב בלה בלה בלה, שנת החתול. סדרות טלוויזיה אהובות: יש יותר מדי. כשרונות: XD תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: ממ לא יודעת. דעה לגבי אלכוהול: לא אכפת לי. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? יש יותר מדי. האם את רואה אנימות? לפעמים. אינויאשה ופוקימון זה כיף ^^. באילו פורומים את חברה? דוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לפעמים יוצא לי להרגיש ככה :]. האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? אצל יעל(וליק), ואצל הדר "Little fay" שאולי הוותיקות יזכרו :]. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? הייתי כמעט בכולם. האם את משתדלת להיות "שונה"? אני לא ממש שמה לב לזה . יום או לילה: לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? מסנג'ר. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת או הורים. כמה זמן את בפורום? שנתיים וחצי.

GalGul000

New member
בלע. נמחקו האייקונים.

שם:גל שם חיבה:גלגול\גלוש\גלית.
תאריך יום הולדת:12.3.91 תיאור חיצוני מפורט:נמוכה [סתמו ] אני לא כללל כך נמוכה. אני פשוט לא גבוהה שיער חלק חום ועיניים ירוקות-כחולות. זה כל מה שתקבלו, כי זה בכל זאת אינטרנט
משפחה: יש גבול
עיר: י-ם. בית פרטי/דירה: שילוב
חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: הממממ... לא אוהבת להגיד שמות! חברים אמיתיים שלי שנמצאים בפורום זה מאיה ואנבל, ולפעמים אילה[למרות שהיא בקושי פה..]ואני מטורפת על כל הפורום לא רוצה להעליב אנשים, דמאט. אני רק אגיד את המשפחה שלי. למרות שיש המון אנשים שאני אוהבת והם לא במשפחה. אבל אין לי כוח להתחיל להעליב טוב: אמא יהבאמא חורגת נאמה אחות דנה|שמוליק|אבא אילנה סטיץ' בת מיתר לא שכחתי אף אחד נכון? כמובן שלכל אחד יש מפשחה משלו, אבל אין לי כוח להכנס לזה . החברים ~הכי~ טובים: להגיד שמות? לא נראה לי שזה יגיד לכם משו טוב, נסכם בזה ב- כל מיני. אוהבת: אנשים. [וקולה ] לא אוהבת:אנשים. שונאת:אנשים. מאכלים אהובים: הממ... ספגטי?
מה תלבשי למפגש: לא באה למפגשים האם את מכינה הרבה דוליז? ממש, אבל ממש, אבל ממש ממש, אבל ממש ממש ממש, לא. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: לא יודעת. פעם הייתי טובה במתמטיקה, אבל זה די הפסיק
המקצוע הכי גרוע: ספורט. אבל זה סתם כי המורה |בתזונה| שונאת אותי. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: מכורה לקולה , צוחקת מכל שטות, ופעם גם בוכה מכל שטות. אבל זה הפסיק.
הרגלים רעים: לועסת כל דבר שזז [חוץ ממסטיקים ], מכורה לקולה, מציקה לתינוקות [אבל רק בגלל שאני מאוהבת בכל התינוקות שקיימים], ומציקה לאנשים מסויימים [אבל הם רגילים, אז זה בסדר.] התמכרויות: אותו דבר למעלה צבע אהוב:כחול? צבע שנוא:צהוב משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:אין תכונות חיוביות:כשבא לי אני מסוגלת להצחיק. ואני יודעת להקשיב אה, ואני לא מספרת סודות! נחשב? ואחראית. אבל זהו! תכונות שליליות: יש לי קטעים שאני ממש עצלנית ואני לא סומכת על אף אחד. שאני לא סגורה אם זה דבר טוב או רע. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא. תכשיטים: 2 שרשראות שאני לא מורידה. האם שברת אי פעם עצם? לא דעה לגבי עישון: שונאת. אבל שכל אחד יעשה מה שבא לו... אני מכירה כל כך הרבה אנשים שמעשנים... אין טעם להתווכח על זה. שיעשו מה שבא להם... האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה: וואלה. סמיילי מאומץ []:אין אופייך, בפירוט:תחזרו לשאלות על התכונות תחביבים: לרקוד. צופים. דעה לגבי סודוקו []: האם את קוראת הרבה?לא ספרים אהובים:בקושי קוראת סדרות טלוויזיה אהובות:חברים, מכושפות. כשרונות:לא כשרונית. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:לא יודעת דעה לגבי אלכוהול: נגד
אילו זמרים ולהקות את אוהבת? עברי לידררררררר
האם את רואה אנימות?לא באילו פורומים את חברה?רק פה האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?לא חסר לי... האם יש לך פלאפון?כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?לא האם את משתדלת להיות "שונה"?לא.. יום או לילה:לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?אכן. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?לא באה כמה זמן את בפורום?אין לי מושג... הייתה תקופה ארוכה ששנאתי דוליז, ואז היא התחלפה בתקופה שנכנסתי לפה מידי פעם, ובסוף התמכרתי. זה היה בהדרגה... אבל אל תדאגו, אני פה יותר מחצי שנה. רשמית? בערך מנובמבר. [תיקון: אח"כ בדקתי וזה היה מספטמבר-אוקטובר אם אני לא טועה. אבל זה לא כזה חשוב
] תקעתי כמה אייקונים במקומות הגיוניים. לא זוכרת איפה היו במקור.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפףף..

שם:נטע. שם חיבה:אין ממש.. נייטע?. תאריך יום הולדת:6.1.92 תיאור חיצוני מפורט:שיער חום, אסוף בקוקו אחורה, גבוהה, עיניים חומות כהות, יש לי קוביות. משפחה:אמא, אבא, שני אחים גדולים ונבי [נבי זה הכלב!] עיר:כפר ורדים. -ישוב. בית פרטי/דירה:פרטי. חדר לבד/משותף:לבד. חברים [מהפורום ובכלל]:כלמיני. החברים ~הכי~ טובים:כלמיני. אוהבת:אה? לא אוהבת:הרבה דברים. שונאת:כנ"ל. מאכלים אהובים:כלמיני. מה תלבשי למפגש:בגדים. כנראה. האם את מכינה הרבה דוליז?אני מכינה דוליז במידה סבירה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:כלמיני.. המקצוע הכי גרוע:הבעה בע"פ?. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אין ממש.. חחחח.. אבל כן, כמו ליאור יוגה על החוף הים, בקצב של המוזיקה או משו כזה.. הרגלים רעים:אמממ לודעת.. התמכרויות:סוסים, צ'אד, טיילר, מגרש ביתי, מחשב, TV.. צבע אהוב:כתום, כחול, שחור, ירוק.. צבע שנוא:צהוב חיוור. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:יש. אין להן מסגרת.. ומה ששמים על האוזניים בצע בורדו. אה, והן רק לטלוויזיה וללוח.. בכיתה.. גשר:קוביות.. תכונות חיוביות:לודעת.. תכונות שליליות:עצבנית?. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא.. תכשיטים: צמידים צבעוניים על יד ימין, ושני ליבסטרונגים,י שמאל שעון.. ושרשרת על כזו שמש.. האם שברת אי פעם עצם?לא דעה לגבי עישון:יאק. האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:יאפ, נופ, פאק, לא, כן.. וכו'.. סמיילי מאומץ []:|* אופייך, בפירוט:לודעת נו.. תחביבים:סוסים.. בעיקר.. וגם דוליז וציור..ולהיות עם חברות וזה אם זה נקרא תחביב.. אה, וגם מחשב וטלוויזיה.. דעה לגבי סודוקו []:טיפשי.. לפעמים נחמד, אבל בעיקר טיפשי. האם את קוראת הרבה?המון.. ספרים אהובים:המוןן סדרות טלוויזיה אהובות:מגרש ביתי,OC, חברים, מכושפות, כלמיני ריאלטי, השיר שלנו.. כשרונות:אין ממש... תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:לודעת.. דעה לגבי אלכוהול:לשתות קצת זה בסדר.. אבל לא להשתכר.. או משו.. אילו זמרים ולהקות את אוהבת?אני יותר אוהבת שירים.. אני כזה אוהבת הכל.. האם את רואה אנימות?לא.. חחח.. באילו פורומים את חברה?ר"צ,סוסים,מגרש ביתי,OC, ודוליז.. האם את מנהלת פורום/קומונה?לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?דיי.. האם יש לך פלאפון?כן.. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?מכיוון שבהתחלה ליאור לא החשיבה אותי. אני לא מחשיבה אותה. אז.. אממ.. לא!. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?3 נראה לי.. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא.. יום או לילה:תלוי.. אבל נראה לי לילה.. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?שניהם.. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?רכבת.. כמה זמן את בפורום?שנתיים וחצי מחר
. [ב23.8]

למעלה