../images/Emo220.gifעונההה ../images/Emo220.gif
שעת התחלה: 19:14 קצת ידע כללי : שם: חלי גיל: 14.8 כיתה: ט' מיקום: ראשון תאריך לידה: 20.9.92 תחביבים :] : לכתוב, לרקוד, לשיר ונאור.. הוא התחביב העיקרי
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : רוק, פאנק, מטאל וקצת אימו זמר מועדף: אני אוהבת את שלמה ארצי.. הוא כותב מדהים.. אין מה לעשות חח
זמרת מועדפת: קשה.. יש הרבה עם יכולת ווקלית טובה להקה מועדפת: ביט, שייגעצ, Fall Out Boy ועוד מלא.. ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? קשה להחליט.. יובל וברי סחרוף.. יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: ממ.. מהו? האמת שלא לעוגות גבינה.. אבל יש משהו:
יש מישהי שהולכת במן מנהרה כזאת מוארת ויש רוח והשיער שלה עף וכל זה והיא נמשכת מצד לצד ופתאום "מולבשת" עליה גיטרה ומקלות תופים עפים לה לידיים ואז היא מגיעה לסוף של המנהרה ויש שוב רוח והגיטרה והמקלות עפים ממנה והיא לא מבינה מה קורה ופתאום היא רואה את הכלים על ביט והם מגנים ופתאום רואים מלא מלא אנשים והיא נבלעת איתם והם ממשיכים להופיע עד סוף השיר.
מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שזה אחלה ונחמד ביותר
מגיע להם כמו לכל אחד אחר ואני שמחה שהם נמצאים קרוב לבן אדם שהם אוהבים. לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן? כן!!
אננייי
יש לי אחלה כימיה עם תימנים.. וזה רציני!! ולי? :] אבל חבר, לא חברה. ממ.. פול ווקר (שחקן) מספיק טוב??
איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? רק ידידים והמחשק הלא נכון ( הייתי חייבת שניים )
איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? רבי נחמן זה או זה: ספרייט או קולה? ק = ו = ל = ה נסטי או פאנטה? נסטי.. למרות שאף אחד מהם ממש מיץ ענבים או מיץ תפוזים? תפוזים סושי או נודלס? ואוו.. אני מתה על שניהם.. אבל ממ.. נודלס
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? לא משנה לי.. אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' MP3 או MP4? אייפוד
לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות.. איזו שאלה.. מה ישאר אחרינו אם לא אותם אלבומים איי סי קיו או מסן? מסנג'ר MCR או TH? מיי כימיקל שירים באנגלית או שירים בעברית? יש גם וגם.. אבל הרוב באנגלית.. יותר מתחברת מה אתם חושבים על: ביט? ייקח לי לפחות שעתיים להגיד את כל הדברים הטובים שיש לי להגיד אז אני אסתפק ב: אחד הדברים הכי טובים שקרו לפאנק ולנוער פה בארץ!
MCR? נחמד.. מדי פעם Tokio hotel? פיכסס +44? כןןן Simple Plan? כ = ן = ן = ן Good Charlotte? נו אותו הדבר כמעט.. Linkin park? כ = ן = ן
Green day? ממ. התמסחרו קצת אבל טובים Evanescence? שאמי לי לפעמים ממש מטומטמת אבל הלהקה אחלה Within Temptation? לא שמעתי.. (אני מתביישת
) Gym Class Heroes? ג = ם Panic!At the disco? כ = ן = ן אבל האלבום הראשון חלש בחלקו מופע הארנבות של ד"ר קספר? לא שמעתי גם..
שייגעצ? מעוללללייייםםםםםם ( יובל מנדלסון עשה עם אח שלי אבט"ש!!
) אבט"ש = אבטחת ישובים למתקשים.. - בצבא FOB? הכי שבעולםםם!!
סינרגיה? טובים אבל נותנים חרא הופעה דנה עדיני? ממ.. לא שמעתי הרבה ממנה אבל היא בסדר אני מניחה.. אייל גולן? פיכסס אחד גדול!! עברי לידר? כותב מדהים!!
נהנתם? ממ.. היה בסדר..
יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? לא.. אנחנו סבבה
למה? :|| תרצו להוסיף תמונה? ממ. כןן! =] שעת סיום:19:30 - משוחררים - רגע.. מה עם יוניל'ה בלוך??? חחח