אני../images/Emo8.gif
זה גם קשור לביט P: שעת התחלה:21:14 קצת ידע כללי : שם:שרי [saray],שם מכוער,אני יודעת
גיל:14 וקצת כיתה:ח' מיקום:פה..סתם..שוהם[שליטע] תאריך לידה:31.3 איזה תקוע
תחביבים :] :מחשב,טלוויזיה, מוזיקה...אין לי כוח להמשיך..כי זה לא ייגמר... מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : הכל חוץ ממזרחית..ופופ ממש קצת.... זמר מועדף: נגיד יוני בלוך...זה ממש קשה לבחור... זמרת מועדפת: דנה עדיני להקה מועדפת: ביט 69 ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? אושרי כהן..[הוא לא כזה זמר אבל הוא שר ממש יפה] יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: לא... מהו? אין לי.... מגניב =] מה מגניב?אין לי... מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שיהנוP: לא יפה, תפרגנו. מה לא יפה? פירגנתי=) יש לכם רעיונות לחברה לרענן? לא.... ולי? :] אבל חבר, לא חברה. לא... איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? קשה לבחור..כל הזמן זה מתחלף..אבל כרגע זה רק ידידים...
איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? אהבתי את כולם.... זה או זה: ספרייט או קולה? קולה נסטי או פאנטה? נסטי[אפרסק!] מיץ ענבים או מיץ תפוזים? אף אחד סושי או נודלס? נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר
נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?סוני אריקסון אורנג' או סלקום או פלאפון? פאלפון MP3 או MP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות.... איי סי קיו או מסן? מסן MCR או TH? לא ממש מכירה את TH..אז שהיה MCR...אבל אני לא שומעת אותם... שירים באנגלית או שירים בעברית? עברית מה אתם חושבים על: ביט? שולטים
MCR? לא ממש חושבת עליהם Tokio hotel? לא שמעתי אותם +44? כנ"ל Simple Plan? סבבה... Good Charlotte? לא שמעתי Linkin park? כנ"ל Green day? פסדר... Evanescence? נחמדים... Within Temptation? לא מכירה Gym Class Heroes? כנ"ל Panic!At the disco? אני מכירה רק שיר אחד והוא מאוד יפה... מופע הארנבות של ד"ר קספר? טובים
שייגעצ? כנ"ל FOB? לא שמעתי אותם... סינרגיה? פסדר... דנה עדיני?
אייל גולן? בעעעע
עברי לידר? טוב... נהנתם? כן..היה נחמד
יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? לא נכון.... למה? את רוצה שאני ישנא אותך? :|| תרצו להוסיף תמונה? אין לי...טוב נוסיף משו... שעת סיום:21:33 אבל זה כי אני עושה מלא דברים במקביל... - משוחררים - יש!!!חחח ** אגב , אל תחשבו שהעתקתי מפורום פול אאוט בוי , כי אני כתבתי את השאלון** 3> שרי=)
זה גם קשור לביט P: שעת התחלה:21:14 קצת ידע כללי : שם:שרי [saray],שם מכוער,אני יודעת