Frankielover7
New member
כןכן.
קצת ידע כללי : שם:דניאל גיל:15 כיתה:ט מיקום:בוורלי הילס תאריך לידה:10 לינואר תחביבים :] :מוזיקה,חברים,באס ולישון.
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :הממ יש המון. O: זמר מועדף:יש הרבה>> זמרת מועדפת:היייייילי~!@#
להקה מועדפת:הממ המון. ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט?O.O יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: לא? מהו?... מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות?למה שלא יהיו להם?D: ולמה שזה יפריע לי?-____-" ואני לא מבינה למה אנשים מתעסקים בזה יותר מדי.>> לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן?>> ולי? :] אבל חבר, לא חברה. אני לא מכירה אותך בכלל. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק?הכל היהטוב. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?... זה או זה: ספרייט או קולה?קולהD: נסטי או פאנטה?- מיץ ענבים או מיץ תפוזים?ענביםD: סושי או נודלס?נודלססס. חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]טיגרר. נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?סיידקיק
אורנג' או סלקום או פלאפון?- MP3 או MP4?אייפוד.D: לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנותתתתתD: איי סי קיו או מסן?מסן. MCR או TH?מיי כםםם. דעאה~!@
שירים באנגלית או שירים בעברית?אנגלית. מה אתם חושבים על: מה אני כבר יכולה לחשוב על להקות? ביט?כפרות
MCR?הווו
Tokio hotel?לא שומעת. +44?לפעמים שומעת. Simple Plan?הם בסדרD: Good Charlotte?המוזיקההישנה שלהם רק טובה-___-" Linkin park?איואיו דאבל איו.
Green day?
Evanescence?ניח. Within Temptation?>> Gym Class Heroes?הם מוזרים. Panic!At the disco?הם בסדר. מופע הארנבות של ד"ר קספר?D: שייגעצ?HELL YEAH. FOB?יותר אוהבת את המוזיקה הישנה שלהם.D: סינרגיה?לא שומעת. דנה עדיני?גם לא. אייל גולן?קיח. עברי לידר?הוא סקסי
נהנתם?... יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?>> למה?O: :|| תרצו להוסיף תמונה?מטושטשת as hell. שעת סיום:
קצת ידע כללי : שם:דניאל גיל:15 כיתה:ט מיקום:בוורלי הילס תאריך לידה:10 לינואר תחביבים :] :מוזיקה,חברים,באס ולישון.