שאלון

Frankielover7

New member
כןכן.

קצת ידע כללי : שם:דניאל גיל:15 כיתה:ט מיקום:בוורלי הילס תאריך לידה:10 לינואר תחביבים :] :מוזיקה,חברים,באס ולישון.
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :הממ יש המון. O: זמר מועדף:יש הרבה>> זמרת מועדפת:היייייילי~!@#
להקה מועדפת:הממ המון. ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט?O.O יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: לא? מהו?... מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות?למה שלא יהיו להם?D: ולמה שזה יפריע לי?-____-" ואני לא מבינה למה אנשים מתעסקים בזה יותר מדי.>> לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן?>> ולי? :] אבל חבר, לא חברה. אני לא מכירה אותך בכלל. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק?הכל היהטוב. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?... זה או זה: ספרייט או קולה?קולהD: נסטי או פאנטה?- מיץ ענבים או מיץ תפוזים?ענביםD: סושי או נודלס?נודלססס. חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]טיגרר. נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?סיידקיק
אורנג' או סלקום או פלאפון?- MP3 או MP4?אייפוד.D: לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנותתתתתD: איי סי קיו או מסן?מסן. MCR או TH?מיי כםםם. דעאה~!@
שירים באנגלית או שירים בעברית?אנגלית. מה אתם חושבים על: מה אני כבר יכולה לחשוב על להקות? ביט?כפרות
MCR?הווו
Tokio hotel?לא שומעת. +44?לפעמים שומעת. Simple Plan?הם בסדרD: Good Charlotte?המוזיקההישנה שלהם רק טובה-___-" Linkin park?איואיו דאבל איו.
Green day?
Evanescence?ניח. Within Temptation?>> Gym Class Heroes?הם מוזרים. Panic!At the disco?הם בסדר. מופע הארנבות של ד"ר קספר?D: שייגעצ?HELL YEAH. FOB?יותר אוהבת את המוזיקה הישנה שלהם.D: סינרגיה?לא שומעת. דנה עדיני?גם לא. אייל גולן?קיח. עברי לידר?הוא סקסי
נהנתם?... יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?>> למה?O: :|| תרצו להוסיף תמונה?מטושטשת as hell. שעת סיום:

=]

שעת התחלה: 1:06 קצת ידע כללי : אוקיי אמ... כל הדובי קוטב שמאליים (באמת) XP שם: אילה גיל: 15 כיתה: ט' מיקום: שוהם תאריך לידה: 18.01.92 תחביבים :] : יש הרבה.. נו כל הרגיל חברים משפחה לראות טלוויזיה, קן וכל זה, לנגן מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : פאנק רוק, רגאיי, רוק זמר מועדף: - זמרת מועדפת: - להקה מועדפת: בלינק 182... וגרינדיי ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? נו אפשר להקה? יוסלס... יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט? עוד לא היה להם אחד בכלל... אולי לעוגות גבינה? P: מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שיהיה בכיף :) לא יפה, תפרגנו. מה? אבל פרגנתי! :( יש לכם רעיונות לחברה לרענן? מי שבא לו ולי? :] האמ ג'וני דפ. הוא חתיך. אבל חבר, לא חברה. גוני דפ הוא חבר. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? רק ידידים. ויותר מדי סרטים. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? תפסיקו לעשן זה או זה: הזה השני ספרייט או קולה? קולה נסטי או פאנטה? פאנטה מיץ ענבים או מיץ תפוזים? ענבים סושי או נודלס? אגרולללל חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] הממ טיגר אבל איה הכי טוב... נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סוני אריקסון אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום (כי זה מה שיש לי) MP3 או MP4? אייפוד לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות איי סי קיו או מסן? מסן MCR או GD ?TH (גרינדיי כאילו) שירים באנגלית או שירים בעברית? אנגלית מה אתם חושבים על: ביט?
MCR? איכס. Tokio hotel? לא שמעתי אאפעם. +44?
Simple Plan? הם בסדר Good Charlotte? האחרון שלהם מזעזע... Linkin park? לא כלכך Green day?
Evanescence יאק ? Within Temptation? מי אלה? Gym Class Heroes? כנ"ל Panic!At the disco?
מופע הארנבות של ד"ר קספר?
שייגעצ?
FOB?
סינרגיה? יאק דנה עדיני? לא שמעתי אפפעם... אייל גולן? יאק עברי לידר? הוא ממש אחלה נהנתם? כן!!! יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למה לא?! אני אוהבת אותך את נחמדה... למה? :|| למה אני אוהבת אותך?? כי את נחמדה... תרצו להוסיף תמונה? חח לא :) שעת סיום:1:20

הפנים שלי נראות כאילו אני רוצחת, בגלל השחור.

זה גם קשור לביט P: שעת התחלה: 18:37 קצת ידע כללי : אין ידע כללי שם: נוף גיל: שלשום 15 וחצי בדיוק! כיתה: ט' מיקום: חור בשומרון תאריך לידה: 1.12.1991=שליטה תחביבים :] : לשמוע מוזיקה, לעשות מוזיקה מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : תלוי באיזו תקופה.... זמר מועדף: אמממ, לא יודעת זמרת מועדפת: קורנפלקס להקה מועדפת: ביט 69 =] ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? זה יכול להיות נחמד עם זה יהיה עם נינט יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: לא, אבל אני אחשוב על זה מהו? הא?!?!?!
מגניב =] תודה,
מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? אחלה, מה שטוב להם טוב גם לי [?!]
לא יפה, תפרגנו. מה לא פרגנתי...? יש לכם רעיונות לחברה לרענן? כןןןן... [לא אני אבל...] ולי?
אני?!
:] אבל חבר, לא חברה. אוף, בניתי עלייך. =[ איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? כמו שלך, ועוגות גבינה איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? תפסיקו לעשן [לא התחברתי] זה או זה: ספרייט או קולה? ספרייט נסטי או פאנטה? פאנטה מיץ ענבים או מיץ תפוזים? תפוזים סושי או נודלס? נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סני אריקסון... אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום MP3 או MP4? אייפוד מותר? לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות. איי סי קיו או מסן? מסנג'ר MCR או TH? שירים באנגלית או שירים בעברית? באנגלית מה אתם חושבים על: ביט? חמודים! MCR? Tokio hotel? +44? Simple Plan? Good Charlotte? Linkin park? אחלה Green day? Evanescence? Within Temptation? Gym Class Heroes? Panic!At the disco? מופע הארנבות של ד"ר קספר? שייגעצ? FOB? סינרגיה? חופררר דנה עדיני? אחלה אייל גולן? באמת רוצים שאני אגיב על זה ? עברי לידר? פסדר נהנתם? עד כמה שאפשר... יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? לא ממש לא, למה? כי לא חפרת עד כדי כך, בקטנה את יודעת. :|| תרצו להוסיף תמונה? טוב...

shape1

New member
עניתי על הכל ואז המחשב ההומו שלי נכבה ../images/Emo46.gif

אז אני עונה מהר>< שעת התחלה:18:36 קצת ידע כללי :הממ אני אפרת..? שם:אפרת גיל:15 כיתה:ט' מיקום:רחובות תאריך לידה:11.7.92 תחביבים :] :המווןןD: מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :רוק [ישראלי],פאנק רוק.. זמר מועדף:יוני בלוך זמרת מועדפת:לא מתה על זמרות.. להקה מועדפת: המוןן!אינפקציה, שייגעצ, מוניקה סקס.. ביט 69:מאיתם?
איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט?רוני סופרסטאר. סתם לאדעת.. יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P:היה להם קליפ בכלל ל'כמו שלך'? :| מהו?שעוגות גבינה משתלטות על העולם. מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? אחלה בחלה. לא יפה, תפרגנו. מה עשיתי עכשיו?:O יש לכם רעיונות לחברה לרענן?כןן. ולי? :] אבל חבר, לא חברה.כןן. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? 'עוגות גבינה' ו'אולי' איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?'תפסיקו לעשן' זה או זה: ספרייט או קולה?ספרייט! נסטי או פאנטה?נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים?ענבים סושי או נודלס?ננודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]חזרזיר
נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?נוקיה, מוטורולה זה חרא אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' דה. MP3 או MP4?MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנות איי סי קיו או מסן?מסן MCR או TH ? MCR! שירים באנגלית או שירים בעברית?גם זה וגם זה מה אתם חושבים על: ביט? הם אחלה:] MCR?מעולים Tokio hotel?לא מתה עליהם.. +44?מעולים! Simple Plan? נחמדים.. Good Charlotte?מעולים Linkin park?ממ חביבים.. Green day?מעולים:p Evanescence?מעולים גם כן Within Temptation?לא מכירה Gym Class Heroes?לא מכירה:| Panic!At the disco? אוהבת אותם. מופע הארנבות של ד"ר קספר?חביבים.. שייגעצ?מעולים FOB?מעולים סינרגיה?אמ..בסדר.. דנה עדיני?כוסית אייל גולן?איכס עברי לידר?רררררר. נהנתם?יאפ
יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למה לא?:| למה? כי אנחנו פה בשבילך. :|| תרצו להוסיף תמונה? לא ממש, מחשב הומו כבר אמרתי? שעת סיום: 18:42 - משוחררים - ייאיי!!

למעלה