שאלון

liavii

New member
אוי פאק התבלבלתי התכוונתי שביל הומו וטום חתיך

XDDDDDDDDDDDD אחחחחחח שלו ביל כל כך אישהההההההההההההההההההההההההההההההה

3has3

New member
חחחח כן XDD בגלל זה לא הבנתי

איך טום יכול להיות הומו XDD ת'אמת, הוא לא הכי חתיך.. ראיתי תמונה שלו בלי חולצה - אבוי.

black rock star

New member
נו טוב נענה P:../images/Emo103.gif

שעת התחלה: 16:28 קצת ידע כללי : שם:נוי גיל:עוד חודש ו-21 ימים 14 כיתה:ח' מיקום:כדור הארץ יו
תאריך לידה:22.7.93 תחביבים :] :לרקוד, לישון [!!] , לשמוע מוזיקה ולהציק לחברות P: מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : כל מה שבא בטוב זמר מועדף:עברי לידר זמרת מועדפת:קלי קלארקסון, דנה עדיני להקה מועדפת:יש יותר מידי ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט?נממממממממ FOB
יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: בטח!אני חושבת עליו הרבה זמן :) מהו?אז ככה, רענן מנסה לצאת עם מלא בנות ומביא להם עוגות גבינה, והן זורקות לו אותן על הפרצוף , עד שהוא מגיע אליי [יוו] ואני לוקחת אותה P: אבל משאירה אותו בחוץ XD, סתם נכניס גם אותו, שגם הוא יוכל מגניב =]נכוווווווווון?קטלני מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות?סבבה :) לא יפה, תפרגנו.פירגנתי יש לכם רעיונות לחברה לרענן?אני? ולי? :] אבל חבר, לא חברה.רענן :]] הרבה תומכים ברעיון איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק?הכל איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?אין כזה זה או זה: ספרייט או קולה?ספרייט *סגידה* נסטי או פאנטה?נסטי פאנטה זה מוזר o_O מיץ ענבים או מיץ תפוזים?תפוזים.מיץ ענבים זה לא קשוח
סושי או נודלס?סושי. חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]חזרזיר.לא טיגר.נו טוב שניהם נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?למרות שיש לי נוקיה [נו החרוש] , סוני אריקסון הכי סטייל אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' MP3 או MP4?אף אחד XD לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנות.תנו כבוד ליוצר איי סי קיו או מסן?איי סי MCR או TH?אף אחד מהם.טוקיו הוטל חבורה של כוסיות ומכר חבורה של גוויות שירים באנגלית או שירים בעברית?אנגלית מה אתם חושבים על: ביט?
MCR?תמותו. Tokio hotel?קקי.איזה כוסיות
+44?נחמדים + XDD Simple Plan?חמוודיים , הזמר נראה כמו ילדון שלקחו לו ת'סוכרייה :)) Good Charlotte?סבבה Linkin park?סבבה Green day?*סגייייידהההה* Evanescence?*סגייייידההה כפווולה* Within Temptation?נחמדים :) Gym Class Heroes?מאגניבים Panic!At the disco?*סגייידהה משוווללשתת* מופע הארנבות של ד"ר קספר?מטורפפיםם P: שייגעצ?נמ.לא מעריצה גדולה.סורי :( FOB?
סינרגיה?נחמדים. דנה עדיני?חמודה? אייל גולן?תמות מסלסול עברי לידר?*סגידה מרובעעעעת* נהנתם?לא יופי =]מה יופי ? נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?נכון!איך ידעת? למה?כי את פוסטמה XD :|| תרצו להוסיף תמונה?נו טוב. שעת סיום:16:36 - משוחררים -

xD ShAhAr xD

New member
גמאני רוצה [[[;

שעת התחלה: 16:30 קצת ידע כללי : שם: שחר גולדשטיין... גיל: 13 וחצי כיתה: ז'3 מיקום: רחובות תאריך לידה: 23.12.1993 תחביבים :] : לרקוד ( והרבה..!!! ) , לשמוע מוזיקה , לשיר , להתבטל... ולהיפגש עם החברות שילי.. [[; מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : פאנק - רוק , רוק , רוק כבד... זמר מועדף: רענן פוגל , בילי ג' ארמסטרונג... זמרת מועדפת: אין לי כ"כ... להקה מועדפת: ביט 69 , SUM41 , גרין דיי... ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? נמממ.... אני רוצה שילוב של שתי להקות פאנק - רוק: הביט וסאם41 יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: נממממ.... לא נראלי.... מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שיהנו [[; לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן? יש ויש.... [[; אבל זה לא לפורום..xD אבל בתכלס..?? אני ממש (באמת) רוצה להיות החברה שלו.. [[= ולי? :] אבל חבר, לא חברה. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? כולם מדהימים...!! אבל בעיקר את תפסיקו לעשן , כל הילדים ורק ידידים... [[; איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? אין כזה דבר...!!! זה או זה: ספרייט או קולה? קולה נסטי או פאנטה? פאנטה מיץ ענבים או מיץ תפוזים? תפוזים סושי או נודלס? שניהם [[; חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] טיגר.. נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? תלוי איזה סוג.... אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג' MP3 או MP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות..!!! איי סי קיו או מסן? אייסי [[; MCR או TH? שניהם אחלה [[; שירים באנגלית או שירים בעברית? שניהם סבבה... [[= מה אתם חושבים על: ביט? מעוווווווווולים..!!! אין עליהם..!! MCR? אחלה [= Tokio hotel? נהדרים [[; +44? מעולים...! Simple Plan? להקה נהדרת.. [[; Good Charlotte? לא מתה עליהם... Linkin park? מדהימים..!! Green day? גם כן אחלה [[; Evanescence? חולה על איימי לי..!! Within Temptation? לא נראלי ששמעתי... //= Gym Class Heroes? Panic!At the disco? מעולים [[; מופע הארנבות של ד"ר קספר? אחלה [[= שייגעצ? מ=ד=ה=י=מ=י=ם..! FOB? מעולים [[; סינרגיה? סבבה של להקה... דנה עדיני? אחלה [[; אייל גולן? אייייייייייייייייייייייייייייייייייכככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ עברי לידר? זמר מדהים..! נהנתם? כן [; יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למה..?? למה? :|| תרצו להוסיף תמונה? שעת סיום:16:36

ליעתע

New member
:)

שעת התחלה: 16:57 קצת ידע כללי : שם: ליאת גיל:15 ומשו כיתה: י מיקום: פתח תקווה תאריך לידה: 22.9 תחביבים :] : נוע"ל, חברים וכל מיני מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : רוק ישראלי, קצת פאנק זמר מועדף: חמי רודנר זמרת מועדפת:איגי וקסמן להקה מועדפת: פאף ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? משו ישראלי טוב כזה. יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P:קליפ הבא? עוד לא היה קליפ ראשון.. מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שיהיה להם בכיף. לא יפה, תפרגנו. פירגנתי! יש לכם רעיונות לחברה לרענן? מה שבא לו ולי? :] אבל חבר, לא חברה. ממממממ.. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק?חומרים רטובים איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?תפסיקו לעשן זה או זה: ספרייט או קולה?ספרייט נסטי או פאנטה?נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים?ענבים סושי או נודלס? נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] אה. חשבתי מה יותר טעים. נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? נוקיה אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג' MP3 או MP4? עדיף 4 אבל יש לי 3 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות איי סי קיו או מסן? מסנג'ר MCR או TH? שו הדא TH? שירים באנגלית או שירים בעברית? עברית מה אתם חושבים על: ביט? אחלה MCR?פעם הייתי שומעת עכשיו כבר נמאס.. הכל נשמע לי אותו דבר Tokio hotel? לא שומעת +44? מעולה Simple Plan? לא שומעת Good Charlotte? החדש שלהם מזעזע, השלישי בסדר והראשונים מעולים! Linkin park? לא שומעת Green day?מעולה Evanescence? לא שומעת Within Temptation?לא שומעת Gym Class Heroes? לא שומעת Panic!At the disco? יאק מופע הארנבות של ד"ר קספר? כןןןןןןןןןן שייגעצ? נחמד FOB? מעולה סינרגיה?איככככככככככככ מגעילים!!! דנה עדיני?לא מכירה שירים שלה אייל גולן? סקסי. סתם. עברי לידר? כן:) נהנתם? לא בדיוק יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? מה פתאום למה?ככה? :|| תרצו להוסיף תמונה? אני אוותר על התענוג שעת סיום:17:02.. אבל אח שלי הפריע באמצע!!

ריניXD

New member
יאא זהה ממש לידנו

אנחנו מפג'ה.. שני כל הפיינשטנים הולכים לשם.. שנה הבאה..

Fucking Noff

New member
נה נה בננה P:

שעת התחלה: 17.03 קצת ידע כללי : שם: נוף גיל: 15 כיתה:ט' מיקום: נהריה תאריך לידה: 17/03 תחביבים :] : לשמוע מוזיקה, לשחק בתאטרון, לבלות וכו'... מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : שחורה, רוק.... זמר מועדף: עברי לידר זמרת מועדפת: אפחדת להקה מועדפת: שייגעצ ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? יובל מנדלסון המלך יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: מהו? אין מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שיהיה להם הכי כיף בעולם!! לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן? לא =\ ולי? :] אבל חבר, לא חברה. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? רק ידידים איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? אפחד הוא מושלם הדיסק זה או זה: ספרייט או קולה? קולה נסטי או פאנטה? פאנטה מיץ ענבים או מיץ תפוזים? ענבים סושי או נודלס? נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סוני אריקסון אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום MP3 או MP4? אמ פי 4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות איי סי קיו או מסן? מסן' MCR או TH? אה?! שירים באנגלית או שירים בעברית? אנגלית מה אתם חושבים על: ביט? גברברים MCR? הומאים Tokio hotel? מי אלה? +44? נחמדים Simple Plan? נחמד Good Charlotte? גדולים Linkin park? מעולים Green day? הכי טובים שיש Evanescence? מעולים Within Temptation? אה? Gym Class Heroes? אה? Panic!At the disco? נחמדים מופע הארנבות של ד"ר קספר? גדולים שייגעצ? הכיייייייייייייייייייי טוביםםםםםםם בארץ! FOB? הכי גדולים בחו"לל! סינרגיה? מעולים דנה עדיני? משולמת אייל גולן? חמוד עברי לידר? המלךךךךך נהנתם? בערך.. יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למה? :|| תרצו להוסיף תמונה? http://www.showme.co.il/picture.asp?u=fucking_nof&album=178432&pid=4416393 שעת סיום: 17.12

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif הבריכה נפתחה!^________^

קצת ידע כללי :
שם: מיכלי
]
כיתה: ט'
תאריך לידה: 5.8
תחביבים :] : המוןןD:
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : מה שיפה
.
זמר מועדף: אין
זמרת מועדפת: נכל.
להקה מועדפת: כרגע- אלגי'ר
ביט 69:
איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? מממ
לאדעת.
יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: לאO:
מהו? -
מגניב =] לגמרי. >.>
מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? מה ז"א ברור שיהיו להם חברות תראו איך הם נראים
לא יפה, תפרגנו. ..... >< ישלי צורך עז להשתיק משו, אבל אני אתאפק. -__-
יש לכם רעיונות לחברה לרענן? דהההה!!!11111 אני כאילו!!!!111111
ולי? :] אבל חבר, לא חברה. .... מי את? >><<
איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? לא היה משו שהעדפתי, אהבתי את כל הדיסק בעיקרון.
איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? ><
זה או זה:
ספרייט או קולה? קולה.
נסטי או פאנטה? פאנטה.
מיץ ענבים או מיץ תפוזים? ת-פ-ו-ז-י-ם!.
סושי או נודלס? נודלס!
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] ברור שטיגר!
נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סוני אריקסון
אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג'.
MP3 או MP4? דיסקמן.
לקנות דיסק או להוריד אותו? ל-ק-נ-ו-ת!.
איי סי קיו או מסן? מסנג'ר.
MCR או TH? הא? O.ס
שירים באנגלית או שירים בעברית? לא משנה:)
מה אתם חושבים על:
ביט? חמודימים:)
MCR? .............להקה.
Tokio hotel? ...........עוד להקה?
+44? .......... עוד להקה?!
Simple Plan? .........><
Good Charlotte? ..............><
Linkin park? ..........מייאו.
Green day? להלהלהלה ישלהם שירים נחמדים..
Evanescence? הסולנית כוסית
[אני לא בטוחה מה שמה, אז אני לא אכתוב ><]
Within Temptation? מה?!?!
Gym Class Heroes? -_____________-
Panic!At the disco? .... ^ ...... ^ .......^ .......^ .......^ >< מתחיל לשעמם לי ><
מופע הארנבות של ד"ר קספר?
אני מאוהבת בלהקה הזאת!
שייגעצ? נחמדים:)
FOB? ><
סינרגיה? ><
דנה עדיני? כוסית על חלל!
אייל גולן? גם זמר.
עברי לידר? הוא הומו
הוא כלכך חתיך מבוזבז];
נהנתם? ככה... סתםP:
יופי =] ----
נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? הא?
למה? מה?
:|| O.O
תרצו להוסיף תמונה? טוב.. [היא לא משו, אבל לא נורא >><<]
שעת סיום: כתוב ליד הכינוי :)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונהD:

שעת התחלה: 17:33 קצת ידע כללי : שם: ליאת גיל: 14 כיתה: ח' מיקום: מודיעין תאריך לידה: 10.4.93 תחביבים :] : לשיר, לעצב בפוטו שופ,לשמוע מוסיקה מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : Pאנק רוק, רוק..בסגנון.. זמר מועדף: יש מלא. עברי לידר, שי גבסו:] רן דנקר[מוציא אלבום שבוע הבאD:] זמרת מועדפת: נינט טייב:]..ועוד מלא. להקה מועדפת: ביט 69 ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? נינט:] יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: מהו?נממ^^ לורל רענן וברי משתגעים ומורחים אחד על השני עוגות גבינה על הפרצוף וזהXD מגניב =] בטירוף!XP מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שיעשו מה שטוב להם. לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן? מה שטוב לו.חח ולי? :] אבל חבר, לא חברה. מה שטוב לך:] איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? רק ידידים. שיר מדהים. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?הכל מדהים! זה או זה: ספרייט או קולה? לא זה ולא זה נסטי או פאנטה? כנ"ל מיץ ענבים או מיץ תפוזים? כנ"ל (אני ילדה מוזרה.תתגברו) סושי או נודלס?נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר! נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סוני אריקסון אורנג' או סלקום או פלאפון?סלקום MP3 או MP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות, ברור! איי סי קיו או מסן?מסן MCR או MCR ?TH !!!! שירים באנגלית או שירים בעברית?גם וגם מה אתם חושבים על: ביט?מעולים! MCR?כנ"ל Tokio hotel? פסדר. +44? טובים Simple Plan? מוסיקה לילדים בני 12 Good Charlotte? הו! אחת האהובות עלי! Linkin park?טובים Green day?טובים Evanescence?אחלה להקה! Within Temptation?לא מכירה
Gym Class Heroes?לא מכירה
Panic!At the disco?אני אוהבת אותם! למרות שהם הומואים.. מופע הארנבות של ד"ר קספר?טובים שייגעצ?טובים FOB?טובים+ סינרגיה?אחלה:]. דנה עדיני?אחלה?! אייל גולן?בסדר.אבל לא בשבילי עברי לידר?זמר מעולה! נהנתם? כן:] יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? ללאא! למה? :|| תרצו להוסיף תמונה? אני לא במחשב בבית, אז אין לי תמונות. שעת סיום: 17:44 - משוחררים -

GILIT XP

New member
עונה :)

שעת התחלה: 17:55 קצת ידע כללי : שם: גילי גיל: 14 כיתה: ח' מיקום: אור יהודהה תאריך לידה: 19/11 תחביבים :] : כל מיני.. מה זה משנה???.. מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : פאנק רוק, מטאל.. ודברים שהם לא מזרחי!!! זמר מועדף: אין כל כך אני יותר בקטע של להקות אבל אם ממש חייבים אז אני אלך על יובל מנדלסון זמרת מועדפת:נההה... להקה מועדפת: שיייגעצ זה הכי אחיי... ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? יובל מנדלסון יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: לאא.. עוד לא יצא לי לחשוב על זהה.. מה שבטוח עדיף שלורל ייככב שם :) חתיך :) מהו? איןןןן מגניב =] מה מגניב??? לא ננתי רעיון!! מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שיהיה להם בסבבה לא יפה, תפרגנו. את ממש מעצבנת אותי!! יש לכם רעיונות לחברה לרענן? אני :)))))) ולי? :] אבל חבר, לא חברה. אהה לא חברה???.. תהיתיי... :))))) איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? נדמה לי ש"כל הילדים" איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? אהבתי את הכל אבל "המשחק הלא נכון" הכי פחות זה או זה: ספרייט או קולה? קולה!!!!!! נסטי או פאנטה? כל דבר שהוא לא נסטי רק לא נסטי!! זה פשוט דוחהההה מיץ ענבים או מיץ תפוזים? bout סושי או נודלס? נודלס.. למרות שסושי זה סבבה חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] טיגררר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סוני אריקסון... אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג' MP3 או MP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות.. איי סי קיו או מסן? מסן MCR או TH? האאא???.. שירים באנגלית או שירים בעברית? תלויי... מה אתם חושבים על: ביט? אחלה להקהה :) MCR? מה????... Tokio hotel? סבבה.. למרות שיצא לי לשמוע שיר אחד שלהם.. \: +44? אממ.... Simple Plan? סבירר Good Charlotte? מדליק Linkin park? אחלה Green day? גרין דיי זה טובב :) Evanescence? בסדר+ Within Temptation? אממ... Gym Class Heroes? אממ... Panic!At the disco? טובים.. בערך מופע הארנבות של ד"ר קספר? טוב מאוד++ שייגעצ? מעולים++++ FOB? אחלהה :) סינרגיה? בעעעעע- דנה עדיני? האא??.. אייל גולן? בעעעעעע עברי לידר? סביר... נהנתם? נופפ יופי =] למה??... נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? לא ממש עצבנת אותי אז... לא נכון למה? עכשיו כן!! :|| תרצו להוסיף תמונה? נהההה שעת סיום: 18:5

ריניXD

New member
אני..../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif../images/Emo55.gif

זה גם קשור לביט P: שעת התחלה:18:21 קצת ידע כללי : שם:רינת גיל:14 עוד מעט 15 כיתה:ט' מיקום:פ"ת תאריך לידה:8.7 תחביבים :] :מוזיקה,מחשב ועוד מלא.. מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :רוק,ישראלי זמר מועדף:הראל סקעת זמרת מועדפת:אין להקה מועדפת:שייגעצ, ביט,MCR,ועוד כל מיני ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט?יובל מנדלסון יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P:לא מהו?ל מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שהיה להם בכיף ושיהנו.. לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן?אני?! חחחח סתם.. ולי? :] אבל חבר, לא חברה. לא.. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק?אין שיר מיוחד שאהבתי הכולאהבתי שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?לא היה זה או זה: ספרייט או קולה?קולה נסטי או פאנטה?פאנטה מיץ ענבים או מיץ תפוזים?ענבים סושי או נודלס?נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?סמסונג אורנג' או סלקום או פלאפון?סלקוםםםם MP3 או MP4?אמ פי 3 לקנות דיסק או להוריד אותו? תלוי איזה דיסק איי סי קיו או מסן?איסיקיו MCR או TH? אמ סי אר שירים באנגלית או שירים בעברית?שניהם מה אתם חושבים על: ביט? אחלה להקה MCR? אחת ה- להקות okio hotel? שונאת אותם +44? שירים יפים Simple Plan?שירים נחמדים Good Charlotte? שירים יפים Linkin park? נחמד.. Green day? שירים חמודים Evanescence?לא שומעת Within Temptation?לא מכירה Gym Class Heroes?לא מכירה Panic!At the disco?--- מופע הארנבות של ד"ר קספר? שירים יפים שייגעצ?אחת ה- להקת FOB?נחמדים.. סינרגיה?טוביםםם דנה עדיני?יש לה קול מצמרר אייל גולן?>< עברי לידר?כוסון... נהנתם? יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?דווקא סובלת למה? :|| תרצו להוסיף תמונה?טוב.. שעת סיום:18:38

helush716

New member
../images/Emo220.gifעונההה ../images/Emo220.gif

שעת התחלה: 19:14 קצת ידע כללי : שם: חלי גיל: 14.8 כיתה: ט' מיקום: ראשון תאריך לידה: 20.9.92 תחביבים :] : לכתוב, לרקוד, לשיר ונאור.. הוא התחביב העיקרי
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : רוק, פאנק, מטאל וקצת אימו זמר מועדף: אני אוהבת את שלמה ארצי.. הוא כותב מדהים.. אין מה לעשות חח
זמרת מועדפת: קשה.. יש הרבה עם יכולת ווקלית טובה להקה מועדפת: ביט, שייגעצ, Fall Out Boy ועוד מלא.. ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? קשה להחליט.. יובל וברי סחרוף.. יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: ממ.. מהו? האמת שלא לעוגות גבינה.. אבל יש משהו:
יש מישהי שהולכת במן מנהרה כזאת מוארת ויש רוח והשיער שלה עף וכל זה והיא נמשכת מצד לצד ופתאום "מולבשת" עליה גיטרה ומקלות תופים עפים לה לידיים ואז היא מגיעה לסוף של המנהרה ויש שוב רוח והגיטרה והמקלות עפים ממנה והיא לא מבינה מה קורה ופתאום היא רואה את הכלים על ביט והם מגנים ופתאום רואים מלא מלא אנשים והיא נבלעת איתם והם ממשיכים להופיע עד סוף השיר.
מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שזה אחלה ונחמד ביותר
מגיע להם כמו לכל אחד אחר ואני שמחה שהם נמצאים קרוב לבן אדם שהם אוהבים. לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן? כן!!
אננייי
יש לי אחלה כימיה עם תימנים.. וזה רציני!! ולי? :] אבל חבר, לא חברה. ממ.. פול ווקר (שחקן) מספיק טוב??
איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? רק ידידים והמחשק הלא נכון ( הייתי חייבת שניים )
איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? רבי נחמן זה או זה: ספרייט או קולה? ק = ו = ל = ה נסטי או פאנטה? נסטי.. למרות שאף אחד מהם ממש מיץ ענבים או מיץ תפוזים? תפוזים סושי או נודלס? ואוו.. אני מתה על שניהם.. אבל ממ.. נודלס
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? לא משנה לי.. אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' MP3 או MP4? אייפוד
לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות.. איזו שאלה.. מה ישאר אחרינו אם לא אותם אלבומים איי סי קיו או מסן? מסנג'ר MCR או TH? מיי כימיקל שירים באנגלית או שירים בעברית? יש גם וגם.. אבל הרוב באנגלית.. יותר מתחברת מה אתם חושבים על: ביט? ייקח לי לפחות שעתיים להגיד את כל הדברים הטובים שיש לי להגיד אז אני אסתפק ב: אחד הדברים הכי טובים שקרו לפאנק ולנוער פה בארץ!
MCR? נחמד.. מדי פעם Tokio hotel? פיכסס +44? כןןן Simple Plan? כ = ן = ן = ן Good Charlotte? נו אותו הדבר כמעט.. Linkin park? כ = ן = ן
Green day? ממ. התמסחרו קצת אבל טובים Evanescence? שאמי לי לפעמים ממש מטומטמת אבל הלהקה אחלה Within Temptation? לא שמעתי.. (אני מתביישת
) Gym Class Heroes? ג = ם Panic!At the disco? כ = ן = ן אבל האלבום הראשון חלש בחלקו מופע הארנבות של ד"ר קספר? לא שמעתי גם..
שייגעצ? מעוללללייייםםםםםם ( יובל מנדלסון עשה עם אח שלי אבט"ש!!
) אבט"ש = אבטחת ישובים למתקשים.. - בצבא FOB? הכי שבעולםםם!!
סינרגיה? טובים אבל נותנים חרא הופעה דנה עדיני? ממ.. לא שמעתי הרבה ממנה אבל היא בסדר אני מניחה.. אייל גולן? פיכסס אחד גדול!! עברי לידר? כותב מדהים!!
נהנתם? ממ.. היה בסדר..
יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? לא.. אנחנו סבבה
למה? :|| תרצו להוסיף תמונה? ממ. כןן! =] שעת סיום:19:30 - משוחררים - רגע.. מה עם יוניל'ה בלוך??? חחח

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונהD:

שעת התחלה:21:03 קצת ידע כללי :עליי?המ...אני אוהבת את אבריל ואת ביט69[וואוו קטעים.><"]אני טיפשה.ו...אמ..מה עוד?><" שם:אופיר.נראה ליP: גיל:14 כיתה:ח' מיקום:צור משה
אל תשאלו><" תאריך לידה:5.11 תחביבים :] :לשיר,לנגן בגיטרה,לנסוע על סקייטבורד. מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :מוזיקה.אממ..רוק,סקרימו.המ..עוד הרבה. זמר מועדף:רענניD:ועוד הרבה.. זמרת מועדפת:אבריל לאבין. להקה מועדפת:אוף הרבה..להתחיל?><"בלינק182,ביט69,ברינג מי דה הוריזון,מקפליי,סאם41,דה יוזד,גרין דיי,סיסטם אוף אה דאון,פרום פירסט טו לאסט,+44...ואוו באמת שאין לי כח להמשיך><" ביט 69:מה ביט 69?><" איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט?לא יודעתO: יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P:עוגות גבינה?לא יודעת><" מהו?לא יודעתXD מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות?יש להם חברות?OOO:: ;; לא יפה, תפרגנו.טוב.
יש לכם רעיונות לחברה לרענן?הממ..אולי.מישהי שהוא יאהב[וואוו קטע באמת? בזמן האחרון אני מתחילה לענות לעצמי] ולי? :] אבל חבר, לא חברה.המ..לא יודעת..><" איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק?חומרים רטובים,רק ידידים. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?נמאס. זה או זה: ספרייט או קולה?ספרייט נסטי או פאנטה?פאנטה.אני שונאת נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים?תפוזים. סושי או נודלס?סושי
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]חזרזיר.הוא בובי. נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?נוקיה. אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' MP3 או MP4? MP3 לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנות.מה אתם רוצים?!להוריד שירים ואז לא יהיה לאומן כסף ואז הוא יפרוש מהקריירה האומנותים שלו ואז לא נוכל להינות ממנו ואז ואז ואז זה לא יהיה טוב
איי סי קיו או מסן?מסן MCR או TH?MCR שירים באנגלית או שירים בעברית?אנגלית מה אתם חושבים על: ביט?
^#$^%$&#$ MCR?בסדר. Tokio hotel?
+44:
Simple Plan?
Good Charlotte?
Linkin park?בסדר. Green day?
הם באים לארץ עם דה יוזד ב-20.8.2008^$%#&#$&#%&#$
Evanescence?
הכרטיס להופעה שלהם הגיע אליי אתמול^@%$^$ Within Temptation?מי?><" Gym Class Heroes?---- Panic!At the disco?בסדר. מופע הארנבות של ד"ר קספר?בסדר. שייגעצ?
FOB?
סינרגיה?
הם הולכים להיות הלהקת חימום של אוונסנס
דנה עדיני?
אייל גולן?
איכאיכאיכאיכאיכאיכ^%$^@%$אמא שלי מתה עליו
עברי לידר?בסדר.
נהנתם?כה.
יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?לא נכון
למה?ככה. :|| תרצו להוסיף תמונה?לא שלי אבל. שעת סיום:21:15 - משוחררים - תודה

למעלה