שאלון

black rock star

New member
שאלון../images/Emo103.gif

אל תסקלו אותי באבנים. זה גם קשור לפוב. שעת התחלה: קצת ידע כללי : שם: גיל: כיתה: מיקום: תאריך לידה: תחביבים :] : מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : זמר מועדף: זמרת מועדפת: להקה מועדפת: פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? ולג'ו? ולאנדי? ולי? :] אבל חבר, לא חברה. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? זה או זה: ספרייט או קולה? נסטי או פאנטה? מיץ ענבים או מיץ תפוזים? סושי או נודלס? חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? אורנג' או סלקום או פלאפון? MP3 או MP4? לקנות דיסק או להוריד אותו? איי סי קיו או מסן? MCR או TH? שירים באנגלית או שירים בעברית? מה אתם חושבים על: FOB?
MCR? Tokio hotel? +44? Simple Plan? Good Charlotte? Linkin park? Green day? Evanescence? Within Temptation? Gym Class Heroes? Panic!At the disco? מופע הארנבות של ד"ר קספר? שייגעצ? ביט 69? סינרגיה? דנה עדיני? אייל גולן?
עברי לידר? נהנתם? יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למה? :|| שעת סיום: - משוחררים -

black rock star

New member
התנדבתי באומץ לב לענות ראשונהP:../images/Emo103.gif

שעת התחלה:14:31 קצת ידע כללי : שם:נוי גיל:13 ו11 חודשים כיתה:ח' מיקום:ישראל תאריך לידה:22.7.93 תחביבים :] :לרקוד, לישוווון
, לשמוע מוזיקה, לצאת עם חברים ולהשתגע מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : אממ הכל חוץ ממטאל ודיכאון. זמר מועדף: עברי לידר
זמרת מועדפת: דנה עדיני להקה מועדפת: וואי זה קשה.יש כ"כ הרבה פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? Panic!At the Disco יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב?כן מהו?שהם כהז בבריכה [הווו בגדי ים
] ואין שם כוסיות P: , כי אז הם ידלקו עליהן =\\ ושוב יש קווופפפים, והם משחקים איתם כדורעף מים XD ,יש לי דמיון מפותח =] מגניב =]אני יודעעעת.
מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד?סבבה להם. לא יפה, תפרגנו.פירגנתי
יש לכם רעיונות לחברה לפטריק?ג'סיקה סימפסון XD סתם P: ולג'ו?לא ולאנדי?נממממממממ לא. ולי? :] אבל חבר, לא חברה.כהה :]]] איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש?thriller איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש?אין כזה דבר
זה או זה: ספרייט או קולה?ספרייט שליטה
נסטי או פאנטה?נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים?תפוזים.ענבים זה לא קשוח
סושי או נודלס?סושייי
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]זה קששההה הם כאלה חמדמדייים נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?למרות שיש לי נוקיה, סוני אריקסון! אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' MP3 או MP4? אמ פי 4 לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנות. איי סי קיו או מסן?איי סי MCR או TH?אף אחד מהם
שירים באנגלית או שירים בעברית?אנגלית מה אתם חושבים על: FOB?שלמות
MCR?
Tokio hotel?חבורה של כוסיות. +44?
Simple Plan?הם נראים כמו ילדים חמודים ^^ Good Charlotte?מעולים
Linkin park?סבבה. Green day?*סגידה* Evanescence?*סגידה נוספת* Within Temptation?טובים. Gym Class Heroes?
Panic!At the disco?
מופע הארנבות של ד"ר קספר?מטורפים P: שייגעצ?לא משו. ביט 69?
סינרגיה?מאגניבים XD דנה עדיני?*סגידה שלישית* אייל גולן?תמות.
עברי לידר?*סגידה רביעית* נהנתם?לא יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?נכון :) למה?כי את מטומטמת ומכוערת ^^ :|| שעת סיום:14:40 - משוחררים -

חע... לילה טוב ..

אז ככה שם :רינת גיל:בת 13 כיתה:ז' מיקום :עמק חפר או ביותר גדול איזור השרון תאריך לידה :23.11.93 תחביבים : לשמוע מוזיקה .. מוזיקה מועדפת:רוק אני חושבת זמר מועדף: אין אני יותר בקטע של להקות .. להקה מועדפת : fob ,green day ספריט או קולה? קולה שליטה ... נשטי או פאנטה ? שניהם דוחים !! מיץ ענבים או מיץ תפוחים ? מיץ ענבים סושי או נודלס ? ברור שנודלס אני קונה כול שבוע בקיוסק שבבצפר שלי נודלס !! חזרזיר או טיגר ? טיגר חע .. אין לי כוח לעתיק את השאלה אז נוקיה .. אונג' או סלקום ? סלקום MP3אוMP4? שניהם שניהם אפשר לשמוע שירים !! לקנת דיסק או להוריד אותו ?להוריד איסיריו או מסן ? איסי MCRאוTH? ברור MCR באנגלית !!(גם כאן לא היה לי כוח לכתוב חע ) טוב יאלה אני מרגישה כבר חופרת בטח חפרתי אני כבר עוד שניה היתי נרדמת על המקלד חע ..

אני ../images/Emo108.gif

שעת התחלה:14:58 קצת ידע כללי : שם: שני גיל: 14 [עוד חודש] כיתה: ח' מיקום: חור במרכז... תאריך לידה: 7.7.93
תחביבים :] : לצייר לעצב בגדים לשמוע מוזיקה ולבלות עם חברים [כמה שיותר משוגע ככה זה יותר כיף!] מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : פאנק רוק , וטיפה מטאל [תלוי של מי] זמר מועדף: פטריק וויליאם וזה ששר ועוד מפתח ועוד מטבע [אין לי מושג אין קוראים לו] זמרת מועדפת: אבריל לווין , אמלי [אבל לא את כל השירים רק חלק ] אפשר להוסיף משהו?! טוב אני יוסיף.. זמר שנואה: |דגש|אשלי כלבה סמפסון להקה מועדפת: מ...שאלה קשה חחח פו''ב ברוווור וגם את אקדמי איז.. פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? וויליאם , וג'ראד יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? מ...חשבתי על משהו חח מהו?: מ..הם מגיעים לישראל ומצלמים את הארץ ואז רואים אותי מתנשקת עם פיט חחחח סתם אמ..כמה שיותר משוגע יותר יפה!!
מגניב =] ברוור שמגניב משוגע= מגניב שני +פיט = מגניב!! מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? ניראה לי שבא לי להחתיף לאשלי לי מכות [בלי שום קשר לפיט]אבל אם כיף לו איתה שיהנה... לא יפה, תפרגנו. אבל אני פירגנתי
יש לכם רעיונות לחברה לפטריק?מ...לא למרות שיש כבר שמעות ולג'ו? לא יודעת הוא וחברה שלו כל כך חמודים ביחד ....
ולאנדי?חחחח ... לא יודעת ניראה לי שדוגמנית תתאים לו [בלי צחוק!] ולי? :] אבל חבר, לא חברה. חחח אמ....את רוצה שאני יכתוב פיט נכוון אבל לא ניראה לי שאתם מתאימים איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? דין אין אסין איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? כווולם טובים
זה או זה: ספרייט או קולה? דיאט קולה
נסטי או פאנטה? נסטי!!! מיץ ענבים או מיץ תפוזים? לא זה ולא זה
סושי או נודלס? סושי
ממממ
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]: טיגר ...... נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? :נוקיה בגלל שהם הוציאו טלפון שיש בו מלא חומר על פו''ב[הלוואי שזה יגיע לארץ!] אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנ'ג MP3 או MP4? ברוור ש אם פי 4!! לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות [קצת כבוד לאומן!] איי סי קיו או מסן?מסן MCR או TH? מכר
שירים באנגלית או שירים בעברית?אנגלית! מה אתם חושבים על: FOB?
MCR?
Tokio hotel?
+44? ממ..לא שמעתי אותם אולי תשלחו מות של שירים שלהם.. Simple Plan? Good Charlotte? רק חלק מהשירים Linkin park? Green day?
Evanescence?
Within Temptation?
Gym Class Heroes? רק חלק מהשירים [הרוב] Panic!At the disco?\מאוהב| מופע הארנבות של ד"ר קספר?
שייגעצ?
ביט 69? אייככ
סינרגיה?
דנה עדיני?
אייל גולן?
עברי לידר?
נהנתם? כןן יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למה ?! אני אוהבת אותך
למה? כי את חמודה
:|| שעת סיום:חחח ריחן שיגע אותי במסן אז השעה עכשיו 15:23 חצי שעה
!! וכול מי שקרא את זה מגיעה לו חיבוק מימני
ונשיקה

black rock star

New member
קראתתיי הכללל ../images/Emo103.gif

בושאאאא את לא אוהבת את ביט 69? פויההה תקבלי פליק P: אבל נוותר לך כי אמרת שאני חמודה ^^

אז מגיעה לך חיבוק../images/Emo24.gifונשיקה../images/Emo25.gif../images/Emo108.gif

וכן אני שונאת את ביט 69
סלחי לי פשוט יש הסולן שלהם מעצבן אותי והם מחקים את שייגעצ.. אבל סלחי לי על הקורות מי אלה 44+???????

black rock star

New member
להקה נחמדה P:../images/Emo103.gif

יש להם שיר יפה שקוראים לו when your heart stops beating

black rock star

New member
הם לא מחקים את שייגעצ../images/Emo103.gif

כי הסולן של שייגעצ , יובל מנדלסון המפיק המוזיקלי שלהם..

זה לא ממש קשור .../images/Emo108.gif

אולי טיפה אבל זה מראה מה באמת חשוב להם המוזיקה או מה שמסומם אחד אומר להם מה לעשות זה מראה את הייחס שלהם למוזיקה שלעצמם! סלחי לי אבל אני ממש מתאבת אותם....

o DaNiEl o

New member
טוב אני אענה../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

שעת התחלה: 15:19 קצת ידע כללי שם: דניאל גיל: 14 כיתה: ח מיקום: מרכז תאריך לידה: 28.1.93 תחביבים :] : מוזיקה, מחשב טלויזיה וכאלה. מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : רוק, מטאל וכל מה שמסביב.
זמר מועדף: אין. זמרת מועדפת: כנ"ל. להקה מועדפת: יש כמה LOSTPROPHETS MY CHEMICAL ROMANCE GOOD CHARLOTTE FALL OUT BOY 30 SECONDS TO MARS MADINA LAKE BOYS LIKE GIRLS PANIC! AT THE DISCO BRING ME THE HORIZON THE USED LINKIN PARK ויש עוד מלא אבל אין לי כוח להרחיב. פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? ג'רארד ווי. יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? המ, לא. מהו? - מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? שיהייה להם בכיף, חיים שלהם. לא מעניין אותי יותר מידי. לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? לא. ולג'ו? יש לו חברה כבר. ולאנדי: לא

o DaNiEl o

New member
המשך../images/Emo122.gif

זה או זה ספרייט או קולה? קולה נסטי או פאנטה? נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים? ענבים סושי או נודלס? נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] טיגר [?] נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סוני אריקסון אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום MP3 או MP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות כשיש כסף. איי סי קיו או מסן? מסנג'ר MCR או TH? MCR שירים באנגלית או שירים בעברית? אנגלית מה אתם חושבים על FOB? להקה טובה MCR? להקה מעולה
Tokio hotel? להקה עם אחלה שירים
+44? טובים Simple Plan? גם טובים Good Charlotte? מעולים
Linkin park? גם מעולים
Green day? המ, לא יודעת לא שומעת אותם. אבל טובים מהקצת שפעם השמיעו לי. Evanescence? נחמדים Within Temptation? לא מכירה. Gym Class Heroes? כנ"ל Panic!At the disco? טובים
. מופע הארנבות של ד"ר קספר? לא שומעת שייגעצ? כנ"ל ביט 69? כנ"ל סינרגיה? מעולים בלייב
דנה עדיני? לא שומעת. לא אוהבת את המוזיקה שלה. אייל גולן? לא שומעת. לא אוהבת ת'מוזיקה שלו
עברי לידר? שירים טובים למרות שאני לא שומעת. נהנתם? סוג של. יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? לא למה? כובע :|| שעת סיום: 15:32 הודגש באמצעות מדגישומטיק

תצטרפי לקומונה של BOYS LIKE GIRLS

שמעתי כמה שירים שלהם וממש אהבתי,ויש להם קומונה והיא דיי מתה. יאללה דניאל אנחנו יוצאות במסע להחיות את הקומונה

o DaNiEl o

New member
לא. אין לי כוח ../images/Emo2.gif

אני במלא מקומות ואז בכל קומונה יש סיכום שבועי וזה מייאש XD והאמת שהלהקה לא מעניינת אותי כל כך חוץ זמה שהשירים שלהם ממש טובים
אני אשקול את זה. אבל לא מבטיחה כלום

shaharyy

New member
גמני עונה ../images/Emo6.gif

אל תסקלו אותי באבנים....אל תגאגי..לא נעשה את זה זה גם קשור לפוב...זה מה שחשוב.. שעת התחלה: 16:00 קצת ידע כללי : שם: שחר גיל:15 וחצי כיתה: י' מיקום: מודיעין.. תאריך לידה: 1.9.91 =S תאריך דפוק אבל מגניב תחביבים :] : לישון, להיות במחשב, לאכול, ולהיות בבצפר וללמוד (פחחח למה ניראלכם? חח)
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : רוק..ו..מה שנשמע טוב זמר מועדף: אין זמרת מועדפת: אין להקה מועדפת: פווווווווווווווווווווווווווווווווווווובבב
פוב: מושלמים נכון?? איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? אף אחד.. הם מושלמים ככה יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? לא..אבל מה שחשוב זה שאני יהיה בו מהו? משו שאני יהיה בו מגניב =] תודה :) חח מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? זוג מגעיל..מה הם קשורים בכלל?? מה שעושה את התמונות שלהם יפות זה פיט
לא יפה, תפרגנו....איך אפשר?? חחח גועל נפש.. איך הוא מתקרב אליה בכלל?? יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? יש לו... לא? ולג'ו? לא ולאנדי? לא ולי? :] אבל חבר, לא חברה. חחחח יש פה במודיעין כמה.. מוזמנת להכיר.. (לא אותי.. את הבנים חח) איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? מי אנד יו.. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? אין דבר כזה... זה או זה: ספרייט או קולה? ספרייט
נסטי או פאנטה? נסטי
מיץ ענבים או מיץ תפוזים? תפוזים סושי או נודלס? נודלס.. סם סושי לא רע בכלל
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סוני אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג'....פחח.. לי יש פלאפון MP3 או MP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? להוריד.. (אני יודעת שזה לא מוסרי אבל מה אני יעשה?? אין כסף) איי סי קיו או מסן? מסן MCR או TH? טוקיו הוטל.. שירים באנגלית או שירים בעברית? אנגלית (שליטה!!) חח מה אתם חושבים על: FOB? מושלמיםםםםם!!!1 MCR? פ'סדר (חחח) Tokio hotel? טובים מאוד.. +44? מכוערים חחח Simple Plan? חאאאאאמודיייייייםםםםם!!!!!!! Good Charlotte? מעולים Linkin park? פ'סדר Green day? שונאת Evanescence? טובים - Within Temptation? מי אלה? Gym Class Heroes? שמעתי רק ת'שיר שלו (או שלהם??) עם פטריק Panic!At the disco? טובים +++ מופע הארנבות של ד"ר קספר? לא שומעת שייגעצ?לא שומעת כי זה איכככככככ ביט 69?לא שומעת כי זה איכככככככ סינרגיה?לא שומעת כי זה איככככככככ דנה עדיני?לא שומעת כי אני לא מכירה
אייל גולן?לא שומעת כי זה איכככככככככככ עברי לידר? לא שומעת כי זה איכככככככככ נהנתם? כן..מאוד... יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? נכון למה? כי העברת לי טוב את הזמן...(סתם...למה לא לסבול אותך??) :|| שעת סיום: 16:10 - משוחררים - יאייייייייייי

black rock star

New member
אני מאוהבת בשיר מי אנד יו ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

ואכן , סימפל פלאן חמודים ^^

למעלה