שאלון

64 panic girl

New member
אניאניאניאני

קצת ידע כללי : שם:דנה גיל:14 כיתה:ח מיקום:ראשון לציון תאריך לידה:19ץ6 עוד מעט יומולדת!! תחביבים :] :ריקוד מחשב חברות מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :פאנק זמר מועדף:ברנדון וג'רארד זמרת מועדפת:אין ברוק רק בפופ להקה מועדפת:פוב פאניק ומכר פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב?ג'רארד יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב?אממ לא. אני סומכת עליהם
מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד?הם חמודים
לא יפה, תפרגנו.פרדנתי.. יש לכם רעיונות לחברה לפטריק?לא ולג'ו?יש לו! ולאנדי?לא ולי? :] אבל חבר, לא חברה. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש?דונט יו נו הו איי ראילי טינק איימ או משו כזה :-\ איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש?לא זוכרת את השם אבל הוא מתחיל כאילו הוא דיסני זה או זה: ספרייט או קולה?קולה נסטי או פאנטה?נסטי
במיוחד את הבקבוק נסטי שלי שאני ישנה איתו כל לילה
המבינות יבינווו מיץ ענבים או מיץ תפוזים?ענבים סושי או נודלס?סושי
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?נוקיה אורנג' או סלקום או פלאפון? פאלפון MP3 או MP4?4 לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנות
איי סי קיו או מסן?מסנג'ר בחיים לא ערסקיו! MCR או TH?מכר שירים באנגלית או שירים בעברית?אנגלית אין לי בכלל שירים בעברית חוץ מ3
מה אתם חושבים על: FOB?
MCR?
Tokio hotel?
+44?
Simple Plan?
Good Charlotte?
Linkin park?
Green day?
Evanescence?
Within Temptation?
Gym Class Heroes?
רק בגלל פאטריק ,רק את השיר המסויים שהוא משתתף Panic!At the disco?
מופע הארנבות של ד"ר קספר?
שייגעצ?
ביט 69?
סינרגיה?
דנה עדיני?
אייל גולן?
!!!
עברי לידר?
נהנתם?כן!!!
יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?אני מאוד אוהבת אותך!! למה?כי את חמודה

fall out girll

New member
אניני!!!

שעת התחלה:15:29 קצת ידע כללי : שם:חוה גיל:14 כיתה:ז' מיקום:ר"ג תאריך לידה:8.1.94 תחביבים :] :אמ... רולר, ריקוד.. בלט היפ הופ זמודרני ועוד מלאאאאא לשיר לנגן(גיטרה) ליחשמוע שירים של פוב ןעוד... והפורום!!! מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :רוק, מטאל זמר מועדף:אמ... פטריק זמרת מועדפת:ממ...נינט!!! להקה מועדפת:אמממ ניחוש אחד... : פובבב דעעעעע פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב?אף אחד! יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב?כן מהו?זה ארוךך מגניב =].......... נכון!!! P: מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד?סבבה אין לי בעיה חמודים מאוד! לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? חי חי אני ני ולג'ו? נינט חיחי ולאנדי?בריטני ספירס פחחחח בחיים לא!!!!!! ולי? :] אבל חבר, לא חברה. חח לך בטח! איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? כולם! איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש?לא יודעת : \ זה או זה: ספרייט או קולה?ספרייט נסטי או פאנטה?נסטי... ברור... מיץ ענבים או מיץ תפוזים?תפוזים סושי או נודלס?נודלס !!!!!!!!!!! חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] שניהם חמודים מאוד!!! נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?סוני ארקסון אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' MP3 או MP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנותת איי סי קיו או מסן?שניהם פסדר... MCR או TH?MCR שירים באנגלית או שירים בעברית?אנגלית ברור.... מה אתם חושבים על: FOB?הם הלהקה הכי מושלמם שיש..... אני או8הבת אותםםםםם 3 > MCR?פסדר נחמדיםם Tokio hotel?סבבי +44? מההה? Simple Plan?כלום Good Charlotte?? Linkin park? נחמדים דווקה! Green day? ככה ככה Evanescence?יפההה Within Temptation? Gym Class Heroes? Panic!At the disco? מוסיקה יפה יש להם!!!!!! מופע הארנבות של ד"ר קספר?חיחי מה? שייגעצ?זוואה! ביט 69?קטנים.... סינרגיה?פסדר א]פשר ליסבול : S דנה עדיני?אני אוהבת אותץה בתור אישיות אייל גולן?איווווו עברי לידר?כנ"ל נהנתם?דיי D: יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?למה דווקה כןן :) למה? :|| שעת סיום:15:39

heart brake kid

New member
עונה ,תקראו, לפי מה שאני רואה אני מיוחדת פה

שעת התחלה:15:15 (איזה שעה מגניבה)
קצת ידע כללי שם:שני (מעפן)
תאריך לידה: נשבעת שלא זוכרת
תחביבים :] : יש לי תחביב מעודף אחד במיוחד לשים דת' מטאל \סקרימו\ הארדקור שאין אפחד בבית ולהתחיל לצרוח כמו משוגעת
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :נמממ.... (כעיקרון נחסוך לכם , כל דבר עם המילה אימו) כמו אימו , אימו אקוסטי , אימוקור, סקרימו , הארדקור, פוסט-הארדקור , ניו מטאל , קצת פאנק ....
זמר מועדף:אמממ....אנטר שיקארי 3> 3> 3>
זמרת מועדפת:לא שומעת זמרות ,אני אוהבת לשמוע להקות בנים וזה הרוב ככה בסקרימו והארדקור (בנות לא יודעות לצרוח ) להקה מועדפת:יש כמה , underOATH , slipknot , בולט אין מי וולנטיין , סיסטם אוף דאון , דה יוסד , צילדרון אוף בודום ...
פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? נממ...יהייה מבדר לשמוע אותם עם בריטני ספירס , פאנק ופופ נשמע מבדר (אנלא אוהבת את בריטני ספירס כפי שסתם לב , אני פשוט נתקלת בה הרבה בניו מטאל , שמי שלא יודע ,ניו מטאל זה שני מיקסים של להקות שתמיד זה להקות שבאות לא מאותן סגנונות >< )
יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? לא ממש
מגניב =] מה מגניב XD מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? שיהייה להם בכיף , אנלא מאוהבת בפיט כמו חצי פה , פיט הוא בנאדם כמו כולנו, רק עם גוף סקסי XD
לא יפה, תפרגנו. - פירגנתי , שתקי !! יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? אני חושבת שהם די מתאימים XD ולג'ו?נויפ , בחירת ליבו ולאנדי? בחירת ליבו ולי? :] אבל חבר, לא חברה. - אני יודעת ? איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש?אהבתי כמעט את הכל
איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? נמממ... אנלא אהבתי את איינט סינס (לא יודעת אם זה מהאלבום החדש XD) זה או זה: ספרייט או קולה? קולה
נסטי או פאנטה? נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים? תפוזים סושי או נודלס? ברור שסושי
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? מוטורולה אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג'
MP3 או MP4? לא משנה, הם באותו איכות יש לי אמ פי 3 ו4 ואני במרבה הפלא מרבה להתשמש באמ פי 3 לקנות דיסק או להוריד אותו? להוריד XD רק בלהקות מיוחדות לקנות בשביל הפוזה
איי סי קיו או מסן? msn בטוח אגב, פרסום הנה שלי : [email protected] MCR או TH?לא זה ולא זה שירים באנגלית או שירים בעברית? בלועזית XD מה אתם חושבים על: FOB? חמודים כלהקת פאנק - אימו
MCR? חרא ... Tokio hotel? פסדר , אבל אני ממש לא סובלת תמעריצות הנדבקות שלהם בכל מקום , ואנלא מבינה תמילים אז זה בעיה +44? לא מכירה Simple Plan? סדר .... Good Charlotte? גדולים XD
Linkin park? טובים Green day? נאקסט , עברתי את ימי "בגרות בגרין די" ,תודה Evanescence? גות' חרא , וואנבי גות' מלאי פוזות Within Temptation? אי אוי ,יאכס
Gym Class Heroes? לא משו Panic!At the disco? חמודים מופע הארנבות של ד"ר קספר? הלהקה הכי טובה בארץ (אפילו שאין להקות טובות בארץ) שייגעצ? השניה הכי טובה (אותו דבר גם פה) ביט 69? סדר,, לילדים בני 14 שלא מבינים בבנות ורושמים " אני אוהב אותך יותר מכל דבר ואת רוצה רק לסדר תשיער" סינרגיה? נממ.. לא משו
דנה עדיני? לא הכי מכירה תשירים שלה , לא שומעת הרבה ישראלי
* פה היה אייל גולן ולא רציתי להגיב עליו* עברי לידר? זמר מעולה , דווקא בגלל המשיכה המינית שלו לגברים ... יש בו עומק , אנלא שומעת אותו ממש , אבל הוא טוב
נהנתם? כן יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? את בסדר
למה? ככה :|| שעת סיום: 1:32
באלי לשים תמונה שהצטלמתי
XD

black rock star

New member
אני יגיד לך למה אני שונאת אותם O_O../images/Emo103.gif

הג'רארד הזה, עם השיניים הקטנות והשטניות האלה מפפחיייד בטירווף וכל השאר סבבה. אבל הוא פשוט הורסס
הוא מפחיד תותתתיםם פשוטו סיוטי לילה

falloutgirl XD

New member
זה עצוב שאת שונאת אותם בגלל המראה..

המראה זה לא הכל בחיים ולפי דעתי את צריכה לשפוט אותם לפי המוזיקה שלהם ולא לפי איך שהם נראים.. למרות שהם

DesertSky

New member
../images/Emo45.gif מה עם המוסיקה?

יש להם שירים פשוט מעולים ! וזה עצוב שלפי מראה בוחרים איזו להקה לאהוב
סליחה באמת שלא כולם מושלמים... למרות שלדעתי ג'רארד לא מכוער.

S h A y K i

New member
לשנוא להקה ע"פ מראה חיצוני?

אפילו שזה רק ע"פ מראה של אחד מהם, זה פשוט... וואו, זה רדוד.
BTW, ג'ר לא מפחיד, וגם לא מכוער. אבל זאת רק דעתי

שני זה לא שם מעפן!../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

חחח וואי במקרה גם לי קוראים ככה ...חחח
אמ...לשני יש הרבה משמעויות .ככה שזה שם מיוחד ונפוץ מאוד .בארצנו הקטנה ..

Fall Out Girl

New member
עונההה...

טוווב, לא הייתי מלא זמן על המחשב אז אני יענה עכשיו...
שעת התחלה:15:22 קצת ידע כללי : שם: מיקי.... גיל: עוד מעט 14 כיתה: ח
, TV, חברים, בילויים, מחשב, לנגן בגיטרה שלי, לכתוב, לקרוא ותת עצות לאנשים
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : הכל חוץ ממזרחית ודיכאון זמר מועדף: עיברי לידרררר
[וגם קצת אריק ברמן] זמרת מועדפת: אממ לא שומעת כ"כ רק זמרות אבל אם כבר דנה עידני... להקה מועדפת: יש כ"כ הרבה.. אבל בעיקר את פוב, דה אול אמריקן ריג'קטס וגריין דיי...
פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? זמרים?! אין כל כך.. אבל דה אוול מאריקן ריג'קטס וגריין דיי נישמע לי מעולה
יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? אני ינסה לאלתר עכשיו.. מהו? כולם ניפרדים מהחברות שלהם באותו יום בגלל עין רעה או משהו... ויש להם חרא של הופעה כי הם מבואסים.. וזורקים אליהם עגבניות.. ואז הם רואים את החברות שלהם מעודדות אותן.. והם מבאים את ההופעה של החיים.. [פאאק.. איזה גרועה אני בזה
] מגניב =]- לא ממש =\\\ מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד?- אמממ אם טוב להם ביחד, אז למה לא?! לא יפה, תפרגנו. - היי אני פירגנתי
יש לכם רעיונות לחברה לפטריק?- אממ... אני?! ולג'ו?- מה דעתכם עלי?! ולאנדי?- אני יתאים לו.. לא?! ולי? :] אבל חבר, לא חברה.- ניראה לי שאני יכולה להופך לבחור בשבילך אם בא לך... סתאאאאם
איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש?- את כוווולם
איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? - אין דבר כזה בלקסיקון שלי... זה או זה: ספרייט או קולה? קולה נסטי או פאנטה? נסטי.. לא סובלת פנטה
מיץ ענבים או מיץ תפוזים? קשההה.. לא יודעת
סושי או נודלס? קשה... אבלל נריאה לי שסושי...
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]- אממ חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? לי שי נוקיה.. אבל אני חושבת שסוני אריקסון יותר טוב
אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקוווווום MP3 או MP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות
איי סי קיו או מסן? מסנ'.. MCR או TH? אם כבר אז MCR... שירים באנגלית או שירים בעברית? גם וגם
מה אתם חושבים על: FOB? אין מילים לתאר מה אני חושבת אליהם
MCR? נחמדים מאוווד
Tokio hotel? לא סובלת אותםםם
+44? טוביים
Simple Plan? מאווד טובים
Good Charlotte? גם טובים
Linkin park? ממש טובים...
Green day? גם אליהם אין מילים לתאר את מה שאני חושבת
Evanescence? לא סובלת...
Within Temptation? נחמדים... Gym Class Heroes? נחמדים גם... Panic!At the disco? גם נחמדיים... חחחח:D מופע הארנבות של ד"ר קספר?טוווווביים
שייגעצ? חולה עליהםםםם
ביט 69? טווובים מאוווד.. למרות שהם די חיקוי של שייגעצ... סינרגיה? חרושייים.... דנה עדיני? זמרת מעולההה
אייל גולן? לא סובלת
עברי לידר? אהאהאהאאההאהא
נהנתם?- אהא יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?- למה?! אני עדיין אוהבת אותך
למה? - כי את חמודהה
:|| שעת סיום 15:55- נווו מה אתם רוצים.. שיחת ועידה באמצע... והלכתי לישתות שוקו

Bleed for Me

New member
עונה

שם:דניאל גיל:18 כיתה:יב מיקום:ר"ג תאריך לידה:4.5.89 תחביבים :] :צילום,מוזיקה והרבה..טלויזיה חח מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :רוק,פופ,פאנק זמר מועדף:אין זמרת מועדפת:קלי קלארקסון להקה מועדפתפוב כמובן,פאניק!,ארקטיק מאנקיז,מקפליי,30STM,MCR,גרין דיי.... פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב?אפשר להקה? MCR!! יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב?לא.. מהו?אין.. מגניב =] חחח מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד?בכיף שלהם לא יפה, תפרגנו. מפרגנת!!! יש לכם רעיונות לחברה לפטריק?לא ולג'ו?לא ולאנדי?לא ולי? :] אבל חבר, לא חברה.חח לא איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש?Thriller איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? אוהבת הכל זה או זה: ספרייט או קולה?קולה נסטי או פאנטה?נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים?תפוזים סושי או נודלס?נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?נוקיה אורנג' או סלקום או פלאפון?סלקום MP3 או MP4? 3 לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנות איי סי קיו או מסן?מסנ MCR או TH? מיי כאם!
שירים באנגלית או שירים בעברית?אינגליש מה אתם חושבים על: FOB?
MCR?
Tokio hotel?
+44?מאוהב| Simple Plan?מאוהב| Good Charlotte?מאוהב| Linkin park?
Green day?מאוהב| Evanescence?מאוהב| Within Temptation?
Gym Class Heroes?
Panic!At the disco?מאוהב| מופע הארנבות של ד"ר קספר?
שייגעצ?
ביט 69?
סינרגיה?מאוהב| דנה עדיני?
אייל גולן?
עברי לידר?
נהנתם?לא יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?נכון למה?ככה חחח :|| שעת סיום:23:22

../images/Emo204.gifעונה!

קצת ידע כללי : שם: ניק. גיל: 18 וחצי + כיתה: - מיקום: יבנה. תאריך לידה: 27.10 תחביבים: לשיר, לשמוע מוזיקה ועוד המון. מוזיקה מועדפת: אוהב הכל. זמר מועדף: - זמרת מועדפת: - להקה מועדפת: The Rasmus\Panic! At The Disco. פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? אדם לאזארה. יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? תלוי מה יהיה השיר, אם זה יהיה קארפל אז כן. מהו? שהם שרים מול מראה, ובהשתקפות הם נראים אחרת, והם בעצם שרים אחד מול השני, ובסוף המראה נסדקת והצד האמיתי (של פוב) נשבר. מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? - יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? - ולג'ו? - ולאנדי? - ולי? נסי את טיילור הנסון, הוא ממש חמודי. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? the carpal tunnel of love, נראה לי. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? - זה או זה: ספרייט או קולה? דיאט קולה. נסטי או פאנטה? פאנטה. מיץ ענבים או מיץ תפוזים? ענבים. סושי או נודלס? נודלס. חזרזיר או טיגר? טיגר. נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סמסונג. אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום. MP3 או MP4? אמפי4. לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות. איי סי קיו או מסן? מסן. MCR או TH? אמ סי אר. שירים באנגלית או שירים בעברית? לועזית. מה אתם חושבים על: FOB? מוזיקה ממכרת, ההרכב פחות מעניין אותי, פעם פטריק היה אחרת, אוהב את כללללל השירים שלהם. MCR? רק שריי יעזוב אותם בבקשה, ושיעשו דיסקים כמו הדיסק השני שלהם. Tokio hotel? - +44? - Simple Plan? שונא. Good Charlotte? - Linkin park? טובים. Green day? איך אפשר שלא לאהוב אותם? Evanescence? פולן יפה, האלבום החדש מעאפןןןןןןן וההרכב... אמממ איימי לי חייבת להפסיק עם ההשתלטות הזו. Within Temptation? מכיר לפי השם, לא טרחתי לשמוע אותם אף פעם. Gym Class Heroes? חמודיייםםםםםםםםם והסולן מזכיר את הבנזוג שלי, כל כך חמוד, כל כך יפה. Panic!At the disco? ההרכב - מושלם, המוזיקה - מושלמת, הדבר הכי טוב פה ברשימה, להקה של יפיופים עם מוזיקה מעולה לא מהעולם הזה! מופע הארנבות של ד"ר קספר? - שייגעצ? שיימצאו חיים. ביט 69? - סינרגיה? - דנה עדיני? - אייל גולן? ח. עברי לידר? יש לו 3 שירים יפים (מבחינתי). נהנתם? יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? 1+1=11. למה? כי מתמטיקה זה מקצוע קשה. שעת סיום: אפילו לא הייתה שעת התחלה!

falloutgirl XD

New member
למה שריי יעזוב את MCR?

בלי ריי או כל אחד אחר מ-MCR, הלהקה לא שווה.. +

למעלה