עונה ,תקראו, לפי מה שאני רואה אני מיוחדת פה
שעת התחלה:15:15 (איזה שעה מגניבה)
קצת ידע כללי שם:שני (מעפן)
תאריך לידה: נשבעת שלא זוכרת
תחביבים :] : יש לי תחביב מעודף אחד במיוחד לשים דת' מטאל \סקרימו\ הארדקור שאין אפחד בבית ולהתחיל לצרוח כמו משוגעת
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :נמממ.... (כעיקרון נחסוך לכם , כל דבר עם המילה אימו) כמו אימו , אימו אקוסטי , אימוקור, סקרימו , הארדקור, פוסט-הארדקור , ניו מטאל , קצת פאנק ....
זמר מועדף:אמממ....אנטר שיקארי 3> 3> 3>
זמרת מועדפת:לא שומעת זמרות ,אני אוהבת לשמוע להקות בנים וזה הרוב ככה בסקרימו והארדקור (בנות לא יודעות לצרוח ) להקה מועדפת:יש כמה , underOATH , slipknot , בולט אין מי וולנטיין , סיסטם אוף דאון , דה יוסד , צילדרון אוף בודום ...
פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? נממ...יהייה מבדר לשמוע אותם עם בריטני ספירס , פאנק ופופ נשמע מבדר (אנלא אוהבת את בריטני ספירס כפי שסתם לב , אני פשוט נתקלת בה הרבה בניו מטאל , שמי שלא יודע ,ניו מטאל זה שני מיקסים של להקות שתמיד זה להקות שבאות לא מאותן סגנונות >< )
יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? לא ממש
מגניב =] מה מגניב XD מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? שיהייה להם בכיף , אנלא מאוהבת בפיט כמו חצי פה , פיט הוא בנאדם כמו כולנו, רק עם גוף סקסי XD
לא יפה, תפרגנו. - פירגנתי , שתקי !! יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? אני חושבת שהם די מתאימים XD ולג'ו?נויפ , בחירת ליבו ולאנדי? בחירת ליבו ולי? :] אבל חבר, לא חברה. - אני יודעת ? איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש?אהבתי כמעט את הכל
איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? נמממ... אנלא אהבתי את איינט סינס (לא יודעת אם זה מהאלבום החדש XD) זה או זה: ספרייט או קולה? קולה
נסטי או פאנטה? נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים? תפוזים סושי או נודלס? ברור שסושי
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? מוטורולה אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג'
MP3 או MP4? לא משנה, הם באותו איכות יש לי אמ פי 3 ו4 ואני במרבה הפלא מרבה להתשמש באמ פי 3 לקנות דיסק או להוריד אותו? להוריד XD רק בלהקות מיוחדות לקנות בשביל הפוזה
איי סי קיו או מסן? msn בטוח אגב, פרסום הנה שלי :
[email protected] MCR או TH?לא זה ולא זה שירים באנגלית או שירים בעברית? בלועזית XD מה אתם חושבים על: FOB? חמודים כלהקת פאנק - אימו
MCR? חרא ... Tokio hotel? פסדר , אבל אני ממש לא סובלת תמעריצות הנדבקות שלהם בכל מקום , ואנלא מבינה תמילים אז זה בעיה +44? לא מכירה Simple Plan? סדר .... Good Charlotte? גדולים XD
Linkin park? טובים Green day? נאקסט , עברתי את ימי "בגרות בגרין די" ,תודה Evanescence? גות' חרא , וואנבי גות' מלאי פוזות Within Temptation? אי אוי ,יאכס
Gym Class Heroes? לא משו Panic!At the disco? חמודים מופע הארנבות של ד"ר קספר? הלהקה הכי טובה בארץ (אפילו שאין להקות טובות בארץ) שייגעצ? השניה הכי טובה (אותו דבר גם פה) ביט 69? סדר,, לילדים בני 14 שלא מבינים בבנות ורושמים " אני אוהב אותך יותר מכל דבר ואת רוצה רק לסדר תשיער" סינרגיה? נממ.. לא משו
דנה עדיני? לא הכי מכירה תשירים שלה , לא שומעת הרבה ישראלי
* פה היה אייל גולן ולא רציתי להגיב עליו* עברי לידר? זמר מעולה , דווקא בגלל המשיכה המינית שלו לגברים ... יש בו עומק , אנלא שומעת אותו ממש , אבל הוא טוב
נהנתם? כן יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? את בסדר
למה? ככה :|| שעת סיום: 1:32
באלי לשים תמונה שהצטלמתי
XD