שאלון

Fall In Girl IM

New member
ME../images/Emo79.gif

שעת התחלה: 17ף25 קצת ידע כללי : שם: עהבר גיל: 12 כיתה : ז' מיקום: גדרות תאריך לידה: 26.9.94 תחביבים :] : שירה מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : פנק, רוק זמר מועדף: פטריק סטמפ זמרת מועדפת: ריהנה להקה מועדפת: פוב פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? th academy is יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? לא מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? פיכס לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? הוא לא הומו?? ולג'ו? בריטני ספירס... באמת! ולאנדי? אשלי טיסדאיל ולי? :] אבל חבר, לא חברה. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? Thriller איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? לא יודעת... זה או זה: ספרייט או קולה? קולה נסטי או פאנטה? נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים? ענבים סושי או נודלס? סושייייי
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר אבל גם טיגר... נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? נוקיה אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג'!! MP3 או MP4? mp3 לקנות דיסק או להוריד אותו? לא יודעת איי סי קיו או מסן? אי סי MCR או TH? ....? שירים באנגלית או שירים בעברית? אנגלית מה אתם חושבים על: FOB? מעוליייםםם MCR? נחמד Tokio hotel? איכסה +44? אחלה Simple Plan? טובים Good Charlotte? חמודים Linkin park? לנצח Green day?שולטים Evanescence? לא! Within Temptation? ....? Gym Class Heroes? לא מכירה כל כל טוב Panic!At the disco? אחחחלללההה מופע הארנבות של ד"ר קספר? ...? שייגעצ? טובים ביט 69? ככה ככה סינרגיה? ככה ככה דנה עדיני? ככה ככה אייל גולן?איככ עברי לידר? מתה עעליו!!! נהנתם? יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למה? :|| שעת סיום: 17:31

falloutgirl XD

New member
אני ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 17:37 קצת ידע כללי : שם: טל גיל: עוד חודש ושבועיים אני אהיה בת 13
כיתה: ז' מיקום: חור בצפון - קריית שמונה
תאריך לידה: 14.7.94 תחביבים:] : ריקוד
ולהקשיב למוזיקה ולנסות לנגן על גיטרה עד שאני אתחיל ללמוד לנגן עליה שנה הבאה
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : רוק זמר מועדף: אין זמרת מועדפת: גם אין.. להקה מועדפת: יש 2: MCR
FOB
פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? ג'רארד! השילוב ביניהם יכול לצאת כל כך קטלני
יש לכם קליפ הבא של פוב? לא נראה לי.. מהו? -- מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? לפי דעתי זאת השאלה שהכי מתאימה לשני
ואני אישית לא הכי אוהבת את אשלי אבל אם הם מאושרים ביחד אז שיהיה להם בכיף
לא יפה, תפרגנו. אני פירגנתי
יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? אממ בובספוג? סתם
ולג'ו? יש לו כבר חברה
ולאנדי? נראה לי שגם לו יש חברה אבל אני לא בטוחה.. ולי? אבל חבר, לא חברה. אממ בינתיים לא XD איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? אממ יש כמה.. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? לא נראה לי שיש אחד כזה.. זה או זה: ספרייט או קולה? קולה
נסטי או פאנטה? אף אחד מהם.. מיץ ענבים או מיץ תפוזים? מיץ ענבים סושי או נודלס? נודלס.. אף פעם לא אכלתי סושי כי אני צמחונית
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדב ] טיגר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סוני אריקסון
אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום למרות שגם פלאפון נחמדים =] MP3 או MP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות.. אותו הלהקה\זמר\זמרת עבדו קשה על הדיסק ומגיע להם שיקנו אותו ולא יורידו אותו איי סי קיו או מסן? מסנג'ר MCR או TH? MCR
שירים באנגלית או שירים בעברית? אנגלית מה אתם חושבים על: Within? אני לא מכירה אותם.. Evanescence? להקה טובה =] Green day? יש להם כמה שירים ממש יפים וגם יש לי חולצה שלהם XD Linkin park? להקה טובה.. הקליפ האחרון שלהם חרוש בערוצי MTV Good Charlotte? גם להקה טובה למרות שלא כל כך אהבתי את קיפ יור האנדס אוף מיי גירל =\ Simple Plan? להקה נחמדה +44? אני לא שומעת אותם Tokio hotel? שאני לא אתחיל לדבר עליהם אפילו! גאד אני כל כך לא אוהבת אותם! והאנגלית של ביל כל כך אבל כל כך גרועה! ושיוריד כבר את הבואש שיש לו על הראש!! MCR? להקה מעולה!
FOB? להקה טובה מאוד XD Panic!At the disco? להקה חמודה מאוד =] Gym Class Heroes? אני שומעת רק שיר אחד שלהם Temptation? לא מכירה מופע הארנבות של ד"ר קספר? אני שומעת רק 2 שירים שלהם שייגעצ? להקה חמודה ביט 69? אני לא כל כך אוהבת אותם.. עשו יותר מדי רעש סביבם בשביל כלום, מתלהבים מהם רק בגלל הם בני 14 או משהו כזה סינרגיה? הם הלהקה הישראלית היחידה שאני אוהבת והם גם טובים בלייב =] דנה עדיני? זמרת חמודה אייל גולן? אני שונאת מזרחית!
עברי לידר? זמר טוב ביותר! יש לו שירים ממש יפים! נהנתם? זה מעביר את הזמן XD יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? לא למה? כי העברת לי הזמן עם השאלון XD שעת סיום: 18:23 - משוחררים -

לייינוש

New member
מאוווה ../images/Emo119.gif

שם:לינוי בק המלכה גיל:14 וחצי כיתה:ח'--לעזאזל אני שונאת את הכיתה שלי!! מיקום:רמת-גן אבל גבעתיים החננה שולטת תאריך לידה:4.2.93 נא לשנן תחביבים :] :לישון לאכול לקרוא לצאת צופים משחק וברמת העיקרון לחשוב על איך אני יכולה להתאבד... מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :רוק,מטאל,Pאנק זמר מועדף: אביב גפן זמרת מועדפת:לא לא לא להקה מועדפת:פוב פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב?הממ לא עולה לי יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? לעזאזל לאיזה שיר? מהו?אני צריכה שיר!!! כדי להתאים מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד?שיהנו אבל עם ורק עם הייתי בת 28 או בסביבות והייתי חייה בארצות הברית אני ופיט היינו ביחד.. לא יפה, תפרגנו.--לא אמרתי דבר רע!! יש לכם רעיונות לחברה לפטריק?הממ לא אבל מגיע לו הטוב ביותר הוא כזה צ'בי ולג'ו?יהודי חמוד שיבוא וימצא כלה יהודיה!! ולאנדי?לא יודעת ולי? :] אבל חבר, לא חברה.--חה חה איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? דיס אין סין איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש?וואוו את כולם אהבתי עד מאוד זאתמרת אין כולם מושלמים! זה או זה: ספרייט או קולה?קולה נסטי או פאנטה?נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים?תפוזים--ענבים עושה לי בחילה סושי או נודלס?סושי--נעמי חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] טיגר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? מי מבין בזה!! אני רק צריכה טלפון שאפשר לדבר ולסמס מיצידי שיהיה משנת טרל"ח אורנג' או סלקום או פלאפון?סלקום MP3 או MP4?מזה משנה? אבל עם כבר 4.. כי זה מה שיש לי לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנות... איי סי קיו או מסן?איי סי MCR או TH? ברור שמי כימקל רומנס שירים באנגלית או שירים בעברית?אנגלית מה אתם חושבים על: FOB? גאונים!!! תגרו איתי בחדר!! MCR?רוקיסטים מהנשמה מוזיקה טובה Tokio hotel?אני לא רוצה לחשוב אבל מה שכן עעעע +44? ואוו שנים שלא שמעתי אותם אבל אחלה Simple Plan?במיילי :) Good Charlotte?ורי גוד Linkin park?מתה/חייה על הלהקה הזאת Green day?רוצה לשמוע את הדיסק החדש--תחילת שמעית הרוק שלי Evanescence?חתיכת סולנית משוגעת!! Within Temptation? Gym Class Heroes?טובים Panic!At the disco? מוזיקה מיוחדת עם חשיבה מגניבה מופע הארנבות של ד"ר קספר?אחד מהלהקות היחדים שאני אוהבת!!! ותיד אחלום לנצח!! שייגעצ? יובל מנדלסון גאון!! ביט 69?שיגדלו סינרגיה?עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע דנה עדיני?מי????? אייל גולן?או מי גוד אמאלה עברי לידר?ענק תותח רק חבל שאף מילה שלו לא קשורה נהנתם?נחמד יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? מתי סבלתי? למה? מה למה? :|| שעת סיום:של מה? - משוחררים -

AdiA12

New member
אני.

שעת התחלה: 19:36 קצת ידע כללי : שם: עדי גיל: 12 בעוד שבועיים [= כיתה: ו' מיקום: ר"ג תאריך לידה: 12.6.95 תחביבים :] : מוסיקה, כדורסל. מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : רוק, אימו, פאנק. זמר מועדף: אין. זמרת מועדפת: אבריל לאבין אבל בגירסה הקודמת להקה מועדפת: כמובן שFOB! פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? אבריל כשהיא תחזור לגירסה הישנה שלה
יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? לא ממש. מהו? אמרתי שאין. מגניב =] מה מגניב?! אמרתי שאין. מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? הפכים גמורים, פאקצה, נסיכת פופ לעומת אימו, רוקיסט מדהים [פיט
] לא יפה, תפרגנו. [סליחה] יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? חח, לא, מצטערת. ולג'ו? לא, מצטערת. ולאנדי? לא, שוב. ולי? :] אבל חבר, לא חברה. חחח, אממ... אולי פטריק? חחח, הוא פנוי [= איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? טנקס פור דה ממוריס איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? לא שמעתי אותו, אין לי ]= זה או זה: ספרייט או קולה? קולה נסטי או פאנטה? נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים? תפוזים סושי או נודלס? סושי !!
חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] טיגר, הוא לא ורוד! נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? נוקיה אורנג' או סלקום או פלאפון? יש לי אורנג' אבל אני מעדיפה סלקום MP3 או MP4? אמפי 4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות, מקורי הכי שווה איי סי קיו או מסן? מסן MCR או TH? אני בורה מצטערת, אבל מי אלה TH? [מה שאומר, MCR] שירים באנגלית או שירים בעברית? אנגלית, לא אוהבת עברית, אפילו כמעט שונאת. מה אתם חושבים על: FOB? מעולים + MCR? נחמדים. Tokio hotel? קוקסינלים, אחרי ששמעתי 7 פעמים שירים שלהם כי הם היו בMTV הבנתי שהסולן הוא לא בת. +44? מי?! Simple Plan? מצטערת שאני דפוקה, אבל לא שמעתי שירים שלהם. Good Charlotte? אוהבת. Linkin park? יאפי היי! [מה נדבקתי לזה בזמן האחרון?] Green day? נחמדים + Evanescence? מצויינים + Within Temptation? הכרתי אותה לפני כמה זמן, אני אהבתי אותה, נחמדה. Gym Class Heroes? מי..? [סליחה שאני בורה] Panic!At the disco? טובים + מופע הארנבות של ד"ר קספר? לא שמעתי. שייגעצ? מצויינים + ביט 69? כמו שלך! חחחח, אממ.. בסדר. סינרגיה? אני לא אוהבת אותם אבל אני לא שונאת, אם יש, סבבה. דנה עדיני? מי?! אייל גולן? תנו לי שנייה להקיא. עברי לידר? לא אוהבת, אממ.. מי שמעריצה סליחה אבל, הומו. נהנתם? כן [= יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? מה?! כמובן שלא. למה? כי לא עשית כלום :|| שעת סיום: 19:48

black rock star

New member
חעחע גם לי לקח זמן להבין ../images/Emo103.gif

שטוקיו הוטל הם לא חבורה של כוסיות

black rock star

New member
חחחחחחחחח נכווון?../images/Emo103.gif

וחחברהה שלי מתה עלייו! ואיכככס הוא כזה כוסית

zivid

New member
לילה טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo129.gif

שעת התחלה: 1:22am קצת ידע כללי : שם: זיו. גיל: 14. כיתה: ט' מיקום: סינגפור. תאריך לידה: 19.8 תחביבים :] : לצאת עם חברים, ים, סרטים לא יודעת כמעט כמו כל בנאדם. מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : אין סוג מסוים. זמר מועדף: ברט. זמרת מועדפת: אימי לי. להקה מועדפת: the used פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? אף אחד :S יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? לא ממש, את האמת אני לא מתה על כל הקליפים שלהם. מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? שכל עוד טוב להם והיא לא מדביקה את פיט באיידס אני מאושרת. לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? המממ הייתי פה איזה אחת בפורום שרצתה אותו לא? XP ולג'ו? same ולאנדי? same ולי? :] אבל חבר, לא חברה. הממממ לא יודעת.. אם יש מישהו שאת רוצה לכי עליו (זאת אומרת לכי על זה לא עליו כי זה יכול לכאוב XP) איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? חדש? איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? חדש? זה או זה: ספרייט או קולה? דיאט. נסטי או פאנטה? פאנטה. מיץ ענבים או מיץ תפוזים? ענבים. סושי או נודלס? סושי. חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] טיגר. נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? לא אכפת לי כל עוד זה מתקשר. אורנג' או סלקום או פלאפון? סטראהב! MP3 או MP4? לא אכפת. לקנות דיסק או להוריד אותו? דיסק. איי סי קיו או מסן? תלוי עם מי מדבריםץ MCR או TH? מה זה TH? שירים באנגלית או שירים בעברית? תלוי. מה אתם חושבים על: FOB? סבבה, יודעים לתת הופעה. MCR? לא אוהבת את הסטייל החדש שלהם. Tokio hotel? סבבה. +44? שמעתי אותם לפני כמה ימים כל היום פשוט. Simple Plan? מזכירים לי את שנה שעברה. Good Charlotte? לא רעים בכלל, יוצא לי לשומע אותם מלא בזמן האחרון. Linkin park? צ'סטר. Green day? לא אוהבת ממש. Evanescence? שהם מעולים והם יודעים להלחין שירים ברמה מצוינת! Within Temptation? לא שומעת בדר"כ Gym Class Heroes? same Panic!At the disco? שהשמות של השירים שהם ארוכים ולא כל השירים שלהם טובים. מופע הארנבות של ד"ר קספר? שאני מכירה רק שיר אחד שלהם. שייגעצ? שומעת רק שיר אחד שלהם. ביט 69? לא שמעתי אותם בחיים שלי.. הם חדשים? סינרגיה? שמעתי שיש להם שירים חדשים.. לא שמעתי אותם משהייתי בארץ. דנה עדיני? מי זאת? אייל גולן? לא חושבת עליו. עברי לידר? לא שמעתי אותו מלא זמן, אבל הוא מצוין. נהנתם? חבל על הזמן&#*@%^&!%!#%^%*^&) יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? לא. למה? ככה
:|| שעת סיום: 1:31am

S h A y K i

New member
יאיי שאלון. ^^ עונההה../images/Emo70.gif

שעת התחלה: רבע לאחר כך.
קצת ידע כללי
שם: שי
תאריך לידה: 21.7.91 תחביבים: סקייטבורד,רולרבלייד,לישון,לנגן על גיטרה ותופים,לשמוע מוזיקה,לבלות,שופינג... מוזיקה מועדפת:רוק,פאנק-רוק,סקייט-פאנק,אימו,מטאל,ישראלי,קצת פופ
זמר מועדף:שון דה פולללללל
זמרת מועדפת: אין
להקה מועדפת:יש יותר מידי
פוב
איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב?אממ..מכ"ר חח
יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב?לא ממש..לאיזה שיר הם עושים קליפ בכלל? חח מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד?הם חמודים ביחד ^^ יש לכם רעיונות לחברה לפטריק?אני!!
ולג'ו?ג'יזל חחח ולאנדי?נינט
ולי? :] אבל חבר, לא חברה.בארור...חח רק רגע
איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש?Bang The Doldurms איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש?אין כזהה!
זה או זה
ספרייט או קולה?קולה נסטי או פאנטה?פאנטה מיץ ענבים או מיץ תפוזים?תפוזים
סושי או נודלס?סושי
חזרזיר או טיגר?טיגר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?אפאחד מהם, לי יש נק
אורנג' או סלקום או פלאפון?סלקום! MP3 או MP4? אמפי 4
לקנות דיסק או להוריד אותו?רק לקנות! איי סי קיו או מסן?מסנ MCR או TH?שאלה קשה..אבל מכ"ר. שירים באנגלית או שירים בעברית?רק אנגלית
מה אתם חושבים על...
FOB?הלהקה הכי הכי
MCR?יש להם את השירים הכי עמוקים ומרגשים ששמעתי. Tokio hotel?אהאהא להקה שאני ממש אוהבת 3> כי אני דוברת גרמנית וכלזה
והם גם שווים!! +44?וואע אני ממש אוהבת ת'מוזיקה שלהם
Simple Plan?כנ"ל Good Charlotte?לא מתה עלייהם..
Linkin park?להקה מעולה
Green day?אהבתי אותם פעם, עבר לי.
Evanescence?שונאת אותםםםם Within Temptation?מי אלה? Gym Class Heroes?מי?! חחח Panic!At the disco?אווו ברנדוןןןןן
מופע הארנבות של ד"ר קספר?אחת הלהקות הכי טובות שיש!! שייגעצ?כנ"ל. ביט 69?הייתה לי תקופה שאהבתי אותם, היא עברה ממזמן. סתם להקה של ילדים מעפנים. סינרגיה?הם נותנים ת'הופעות הכי טובות שיש, והם פשוט להקה מצויינת. חבל שהם כ"כ התמסחרו.. דנה עדיני?מי זאת?
אייל גולן?פויה >< עברי לידר?חבל שהוא גיי
והוא נותן הופעות מצויינות!! נהנתם?היה נחמד ^^ יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? חחחחחחחחחח נקסט. סתם
למה?ככה.
שעת סיום: רבע ללפני זה.

שמתי לב שהרוב לא יודעים מזאת דנה עדיני../images/Emo108.gif

אז דנה עדיני היא זמרת יחידה במינה !! זאת זאת ששיחקה את שמש 'בשיר שלנו' [למי שזוכר...] תמונה -------------->

AnGi14

New member
שלי

שעת התחלה:23:10 קצת ידע כללי : שם:ילאור גיל:13 כיתה:ז' מיקום:ראשון לציון תאריך לידה:12.2.94 תחביבים :] :מוזיקה כמובן,רכיבה על סוסים,שחייה,כדורסל,לישון [
] מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :רוק ופאנק זמר מועדף:עיברי לידר זמרת מועדפת:אמ...אבריל לאבין להקה מועדפת:MCR,FOB,GREEN DAY,30STM פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב?ג'רארד
יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב?מ...לא מהו?------- מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד?אמ...אני לא אוהבת את אשלי אבל העיקר שטוב לו [: לא יפה, תפרגנו. פירגנתי...פחות או יותר
יש לכם רעיונות לחברה לפטריק?אמ....אני? ולג'ו?ג'סיקה סימפסון? XD ולאנדי?פרגי? XD ולי? :] אבל חבר, לא חברה. אמ....תלוי חח איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? Thnks fr th Mmrs איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש?לא ניראה לי שיש כזה זה או זה: ספרייט או קולה? ספרייט נסטי או פאנטה?נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים?ענבים סושי או נודלס?נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] ניראה לי שטיגר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?סוני אריקסון אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' שליטה!
MP3 או MP4?MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? ברור שלקנות איי סי קיו או מסן?מסן MCR או TH? ברור שאת MCR! ג'רארד!
פראנקי!
שירים באנגלית או שירים בעברית? אנגלית מה אתם חושבים על: FOB?סוגדת
MCR?סוגדת
Tokio hotel?לא מתה עליהם והסולן שלהם [ביל] הייתי בטוחה בהתחלה שהוא בת XD +44?לא משו Simple Plan? לא רעים בכלל! Good Charlotte?
Linkin park?פסדר אבל לא מתה עליהם Green day?סוגדת
Evanescence?לא אוהבת
יש רק כמה שירים בודדים Within Temptation?לא שומעת כל כך Gym Class Heroes?כנ"ל Panic!At the disco?טובים!!!
וואי זה עשה לי חשק לשמוע אותם עכשיו [: מופע הארנבות של ד"ר קספר?לא ממש שומעת אבל אני ממש אוהבת את "אחלום לנצח" שייגעצ?אחת מהלהקות הישראליות שיודעות לעשות מוזיקה XD יובל מנדלסון!
ביט 69?יאקסס שאני לא אתחיל עכשיו לדבר חח [הקול של רענן יתחלף מתישהו? XD ] וואי היה כזה מצחיק איתם ברוק עצמאות שקיללו אותם ושמישו זרק נעל לשם XD ושקראו להם "הומואים" ואז הם התנהגו כמו חבורת תינוקות והתחילו להגיד "נכון תמשיכו לצעוק: הומואים,הומואים..." שיתבגרו לעזזל! סינרגיה?להקה מצויינת ~מעלה זכרונות מרוק עצמאות~ הם נתנו שם הופעה כל כך טובה!... דנה עדיני?אמ...מכירה אבל אני לא ממש שומעת אותה אייל גולן?יאקסס בריבוע! איכסה מזרחית!
עברי לידר? מעולה,מעולה,מעולה!!! נהנתם?מאוד [: יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?למה ניראה לך אני צריכה עכשיו לסגוד לך שהעברת לי את השעמום למה?------- :|| שעת סיום:23:31

DesertSky

New member
עונה גם =]

שעת התחלה: 23:16 קצת ידע כללי : שם:אליאנה גיל:16 כיתה:י' מיקום: מרכז תאריך לידה: 11/3 תחביבים :] : לשמוע מוזיקה ,פוטושופ,צילום,בעיקר מוזיקה. מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : רוק,הארדקור,סקרימו פה ושם,פאנק,,גרין קור,אינדי,אלטרנטיבי פה ושם זמר מועדף: זמר סולו כאילו? אממ כרגע סקוט לדוויג זמרת מועדפת: אין לי...הממ אולי היילי- paramore להקה מועדפת: MCR FOB From First To Last Taking Back Sunday The Used Aiden The Academy Is the color of violence 30STM Madina Lake Underoath The Almost P!ATD Good Charloote פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? אממ אין לי מושג חח יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? לא מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? סבבה אין לי בעיה עם זה לא משנה עם מי הוא כל עוד הוא מאושר לא יפה, תפרגנו. : פרגנתי :) יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? חח לא ולג'ו? יש לו כבר חברה.. ולאנדי?לא ולי? :] אבל חבר, לא חברה. גם לא חחח איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? קשה לבחור אחד איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? ...ive got all this ringing in my ears למרות שהוא גם יפה. זה או זה: ספרייט או קולה? קולה!! נסטי או פאנטה? נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים? ענבים סושי או נודלס? נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] טיגר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סוני אריקסון אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג'! MP3 אוMP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? תלוי של מי :/ איי סי קיו או מסן? מסן MCR או TH? סורי אבל מי זה TH? טוקיו הוטל? אם כן אז בעעעעעעע MCR שווים אותם בהרבה. שירים באנגלית או שירים בעברית? א-נ-ג-ל-י-ת ורק אנגלית מה אתם חושבים על: FOB? להקה מעולה ,מילים מדהימות,אנשים מדהימים וכ'ו.. MCR? הם ה- להקה! יש להם את השירים הכי יפים והמסר שהם רוצים להעביר דרך המוזיקה והם מהאנשים שאני הכי אוהבת בעולם Tokio hotel?
+44? הם בסדר.. Simple Plan? סבבה יש להם כמה שירים ממש יפים Good Charlotte? מכירה אותם מלא זמן ואוהבת גם
Linkin park? בסדר,לא ממש מעריצה אבל באמת יש להם שירים יפים..אני אוהבת את השירים של פעם Green day? היא אחת הלהקות הכי משמעותיות ברוק האמריקאי בשנים האחרונות.הם מעולים Evanescence? בסדר..לא מעריצה גדולה..שירים נחמדים Within Temptation?
לא מתחברת Gym Class Heroes? נחמדים מאוד Panic!At the disco? אוו פאניק!! האנשים הכי מצחיקים שיש.דיסק מעולה ואני בטוחה שהחדש יהיה אפילו יותר טוב מופע הארנבות של ד"ר קספר? מי אלה לעזעזל? שייגעצ?לא שומעת מוזיקה ישראלית ביט 69?לא שומעת מוזיקה ישראלית סינרגיה?לא שומעת מוזיקה ישראלית דנה עדיני? לא שומעת מוזיקה ישראלית אייל גולן?לא שומעת מוזיקה ישראלית עברי לידר?לא שומעת מוזיקה ישראלית נהנתם? סבבה יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? חח למה לא? למה? :|| שעת סיום: 23:29

2DarK AnGeL2

New member
אני...

שעת התחלה:17:45 קצת ידע כללי : שם:ירין גיל:16 ומשהו כיתה:יא מיקום: תאריך לידה: תחביבים :] :לשמוע מוזיקה... לרקוד מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : הכלל חוץ ממזרחית זמר מועדף:אין זמרת מועדפת:כריסטינה אגילרה וקלי קלארקסון להקה מועדפת:מיי כמיקל קומאנס ופוב פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב?לא יודעת... יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב?לא נאי לא בן אדם יצירתי במיוחד...
מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד?אני שמחה בשבילו!! לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לפטריק?אין לי רעיון ולג'ו?גם ולאנדי?גם ולי? :] אבל חבר, לא חברה.וגם איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש?אממ... TFTM ואיי דונט נואוו או יו ת'ינק איי אמ... משהו כזה חח איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש?לא בטוחה שיש כזה זה או זה: ספרייט או קולה?קולה נסטי או פאנטה?לא אוהבת את שניהם מיץ ענבים או מיץ תפוזים?ענבייםם סושי או נודלס?נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] שניהם נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?נוקיה אורנג' או סלקום או פלאפון?סלקום MP3 או MP4?אמפי 3 לקנות דיסק או להוריד אותו?בעיקרון לקנות אבל אני רוב הפעמים מורידה... איי סי קיו או מסן?לא משנה לי MCR או TH?מזה TH? טוב בכל מקרה אני מאוד אוהבת את מכר אז הם... שירים באנגלית או שירים בעברית?באנגלית למרות שגם בעברית אני אוהבת חלק.. מה אתם חושבים על: FOB?איכססס סתםסתם MCR?להקה מעולה... Tokio hotel? מכירה שיר אחד שלהם ואוהבת.... והם יפנים או גרמנים?!?!! אני חושבת שבראש אחד אמרו פעם שהם מיפן אבל אז שמעתי שהם גרמנים בכללל... +44?לא שומעת אותם Simple Plan?יש 2 שירים שאני אוהבת Good Charlotte?אממ... נחמדים Linkin park?כנל Green day?אותם אני אוהבת Evanescence?כנל..חח Within Temptation?יש להם שירים יפים Gym Class Heroes?אממאני מכירה רק שיר אחד Panic!At the disco?חמודים מופע הארנבות של ד"ר קספר?לא שומעת שייגעצ?גם ביט 69?גם סינרגיה?לאאא אוהבת בכללל דנה עדיני?לא מכירה שירים שלה.. אייל גולן?לא עברי לידר?יש לו כמה יפים נהנתם?אממ היה נחמד... יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? ככה.. למה? :|| שעת סיום: 17: 54

Fall Out Liel

New member
מי שקורא, מקבל כזה../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

שעת התחלה: 18:25 קצת ידע כללי : שם: לוריין גיל: 16 באוקטובר כיתה: י'1 ה"חכמים" מיקום: מול המחשב תאריך לידה: 3.10.91 תחביבים :] : לבלות, לעשות כיף,להיות מול המחשב ולשרוף את התאים במוח, ולהציק לכלבה שלי
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : רוק קל
, כל מיני.. זמר מועדף: להקה..FOB זמרת מועדפת: אין להקה מועדפת: FOB פוב: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם פוב? בריטני, זה יהיה מצחיק לראות מה ייצא חח, ואני שונאת אותה.. יש לכם רעיון לקליפ הבא של פוב? שאני ופיט נתחתן אז הם יצלמו את זה ויעשו קליפ
מהו? כתוב למעלה מגניב =] מה אתם חושבים על אשלי ופיט ביחד? הבדל של מאדים וארץ.. לא יפה, תפרגנו. לא רוצה
יש לכם רעיונות לחברה לפטריק? לא ולג'ו? לא ולאנדי? לא ולי? :] אבל חבר, לא חברה.- אין.. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהאלבום החדש? THNKS.. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהאלבום החדש? אין זה או זה: ספרייט או קולה? קולה נסטי או פאנטה? נאסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים? תפוזים סושי או נודלס? נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? מוטורולה אורנג' או סלקום או פלאפון? סלקום MP3 או MP4? MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו? תלוי.. איי סי קיו או מסן? אייסי MCR או TH? אני מכירה את MCR, מי הם TH? שירים באנגלית או שירים בעברית? לועזית מה אתם חושבים על: FOB? מדהימים,מושלמים,חמודים, שיעשו לי להקה! MCR? יש להם שיר חביב.. Tokio hotel? מי? +44? זה לא מודיעין? Simple Plan? שיש להם תוכנית קלה... Good Charlotte? חביבים Linkin park? שיר יפה, האחרון.. Green day? שהם ירוקים Evanescence? שיש להם שם מוזר שאני אף פעם לא מצליחה לבטא.. Within Temptation? מי? Gym Class Heroes? שיר יפה [האחרון] Panic!At the disco? מדהימיםםםםם מופע הארנבות של ד"ר קספר? איזה ארנבות?! שייגעצ? שהם משיגנע! חח
ביט 69? דפוקים
סינרגיה? שירים טובים דנה עדיני? חמודה אייל גולן? בעעעעעעעעעע עברי לידר? מוכשר נהנתם? לא
יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? נכון
למה? כי את מעצבנת :|| סתאאאאאאאם, את חמודה
שעת סיום: 18:32

למעלה